Na, bőnuszidőt adtam magamnak, úgyis mindjárt megyek a gyerekért, addig meg legalább reagálgatok:
- Szilvánusz, Marciért is irigy-irigy!!!! Édes az a szekrényes kép, ha nem ágyaztok meg neki, akkor hitelesebb lett volna... basszus, lehet, hogy én se a saját szobájába fogom átszoktatni Andrist, hanem rögtön a szekrénybe? Ott legalább azt se lehet hallani, ha felsír, igy aztán mondhatom, hogy már átalussza az éjszakát
- Nebula, vigyorogtam rendesen!!! Te is tiszta hülye, köztünk a helyed, majd jól elnyomunk!!!
- Kiszazsu, szegény kis Vikó! Én rettenetesen besz...rtam volna!!!! Kitartás, majdcsak felnőnek ezek a porontyok!!
- Linocs, édes a kép Fruzsiról nagyon!!
- Biribon, köszi, de abban is van elvileg tejfehérje. Végignézték az összes táp leírását és egyedül a Milupa Pregomin az, amiben se tejfehérje, se tejcukor. Szerintem víz és fehér festék van csak benne, annyira is lakik jól tőle az Andris, mintha temperás vizet iszogatna... lehet, hogy ettől van a szájpenész is? Nem bírja a temperát???
-Panny, boldog szülinapot!!!! Hanyadik???
- Pati, ezt nem lehet véletlenül csinálni! Elmész egy koncertre és vigyorogva közlöd, hogy eltelt ám már vagy 30 év, mióta a pályán van!! Még azt is kellett volna mondanod, hogy régen, a múlt évezredben azért lendületesebb volt...
- Juditkmét, kitartás! Tudjuk, Levi nem egyszerű eset, de ő is fel fog nőni és klassz pasi lesz! Kérünk is képet mindkettőről!
- Monácska, én innentől már nem csak a fiadért aggódnék... ezek a szemek... kééééész! És az a vigyor!!! Tényleg, borostyánlánc bevált?
- Biribon, ezek a fürdős képek!!! Ezek szerint nálatok bevált az ültetőkarika? Nem akar kimászni belőle?
- Judit18, tényleg, beszéltük már a barátnőidet... sajna nem ismerem őket, nem is értem, hogy lehet... majd megkeresem, melyik osztályba jártam, hátha úgy összejön (a fene sem emlékszik 20!!!!!!!!!!!! évre vissza) Baszki, ez nagyon durva!!!!! 20 éve érettségiztem!!!!!! brühühühühü, teljes letargia!!!
na, megyek porontyért sintér nénihez!