Új privát üzeneted érkezett!

Ma volt a Falu káposztája nevű megmozdulás.
Egy csomó káposztát betömködtem az edénybe. Remélem finom lesz. Majd egy hónap múlva meglátjuk.
Vendég

És csináltam Beniről képeket este.
Teszek fel nektek is belőle egy párat:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Húúú milyen nagylegény már Beni :):):)

Asiye de igen hasonló bordó vajszín
Kép

és ahogy kerestem a kocsiról képet nosztalgiáztam gegéről kicsinek milyen pofikat vágott :)

Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Lányok!

Csak pisilés után olvassátok el! Nagyon jó!

Egy kismama naplója... Ha van türelmed a gyerekhez, akkor lesz türelmed elolvasni.

Az első 6 hónap :
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami..
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- k***a nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt..
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért b***ogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy sz@r, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg f*s a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig f*sás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között:
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a k**va postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!!14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán. - miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba lesz@rja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal-na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó. 1 év után - még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a sz@rkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.

- a gyereked már 12 hónapos, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval sz@rni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után..
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá..
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére. A későbbiek folyamán - a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt..
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve sz@rni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.

-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa....

Akinek már van gyereke, az tudja, hogy minden szó igaz ami itt le van írva. Akinek még nincs, az készüljön fel! Át fogja élni mindezt...
Vendég

Nika!

Nagyon édes volt Gege! Azok az arcok... :)
Vendég

Jó reggelt lányok!

Cat!
Nagyon édes Beni a képeken.
És már nagyon nagy fiú.

Nika!
Gege nagyon kis figyelmes, és mosolygós a képeken.
Nagyon édes.

Asyie!
Amit majd élőben látsz babakocsit, abból könnyebben választasz majd.
(szerintem)

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi!!
Hogy vagy???
Piri??
Teszt??

picimami

jó reggelt:) cat én ezt már olvastam mikor terhes voltam nagyon jó és tényleg szó szerint lehet venni :):):):)

pici elárulod a skype-s nevemet :):):):):)?

nika70
Salgótarján

Cat: Ezt már olvastam de most is egy élmény volt. És tényleg igaz de nagyon:)
Beni nagyon férfias már. És irtó szép nagy szemei vannak:)

Nika: Gege milyen kicsi volt és tényleg milyen képeket vág:) Ari nagyon:)

Gabi: Hol vagy? teszteltél?

A másik topicban van eg ylány aki a clostis elős hónapján babás lett. Most irta reggel csinálta a zebrás tesztet:) Pediga 12DPO-n van. Jajj ez olyan jó mert igy én is jobban bizok a clostiban.

És mindenkinek szép vasárnapot kivánok:)

Kép
csucsu05

Nika!
Küldtem priviben a skype nevedet.
tegnap elfelejtettem.
Ne haragudj!!

picimami

Csucsu!
Én is nagyon bízok hogy az első hónaptól babásak leszünk.
Tegnap beszélgettem a háziotvosunkkal.
Imádom, tündéri egy nő.
És ő mondta, mivel kettőt szedek, számítsak a többes terhességre.
Azt mondta fél szem nem ér semmit, napi 1 az ok. De elsőre aki kettőt kap, az tuti teherbe esik :D :D :D

Úgyhogy hajrá!!! :D

picimami

Csucsu!
Nyáron Cat nagyon sokszor mondta nekünk a pozitív gondolkodást.
Most lehet túl pozitív vagyok. De nagyon bízom hogy sikeres lesz a hónapunk.

Apát kell még elkapnom párszor. (bár már pár napja minden nap akciózunk)

picimami

Kép Csucsu Drága!!

"Kívánom, hogy életednek
Úgy folyjanak napjai,
Mint a tiszta kis pataknak
Vígan lejtő habjai!"

"A nap az égen is Neked ragyog,
Hisz ma van a születésnapod.
Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg,
Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!"

Boldog Születésnapot Kívánok!

picimami

Pici: Nekem 2X fél szemet ird fel a doki. azaz napi 1szem. Nem tudom miért irta a fél szemet 2X lehet, hoyg ne nagy dózisban szedjem.
Na majd meglátjuk.
A papirjára is rá van irva, hogy az iker terhességek többször előfordulnak ezzel a gyógyszerrel.
Amúgy én felhivtam a dokimat miért igy irta fel és elmagyarázta, hoyg a napi egy zsem is sikeres na meg nem akarja hirtelen a petefészkemet stimulálni. Hisz van PÉ-m ezt mutatja a hormonerdmény csak igy nehezebben esek teherbe.
De sikerült azért hisz áprilisban a méhen kivülinél nem szedtem semmit. Sjanos rossz helyen tapadt meg de érzem , hogy nemsokára még ezévben én is babás leszek. És jó helyen is lesz a picur:)

Kép
csucsu05

Csucsu!!
Így neked nagyon jó!!
Mert ez napi egy szem
Édes a dokid, ő csak véd a mellékhatások ellen.
Tuti sikeres lesz most a hónapunk!!!

Puszillak

picimami

Igen neked más.. Más szültél, és tavasszal is babás lettél.
Ez csak rásegít.
De nekem most még felturbózott.
Már úgy izgulok a holnap miatt.

picimami

Pici: Köszönöm a versikét:) Ari vagy.

valahogy most én is annyira bizok a clostiban és érzem sikerül.
Tudom a pozítív gondolat sokat segit. De ha netán nem az első hónap akkor is sikerül max a második hónapban:)

Kép
csucsu05

jaj lányok, olyan jó olvasni, hogy lassan mind felszálló ágban vagytok!
Jól következtetek, hogy Gabi lehet, hogy zebrákat terelget? :wink:

Cat
, nagyon jó volt elolvasni újra ezt a szülőfelkészítőt, roppant érdekes és mulatságos időszak előtt állunk :lol: Persze tudom, hogy ez AKKOR nem lesz se érdekes, se mulatságos, viszont utána életünk végéig :wink:

Szerdán igérem, hogy lesz pocakfotó, van mit fotózni, nagyon beindult!!! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsunak boldog születésnapot!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nagyon szorítok neked!! És én is bízok nagyon.
Hogy telt a szülinapod?
Miket kaptál ajándékba?

picimami

Nemlajos!
Hogy vagy??
Már nagyon várom a pocakfotódat.

picimami

Csucsu!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!! :) :) :)

Nika! Gege nagyon édes a fotókon. :) kis zabálni való :)

Kép Kép Kép
asiye

Csucsu!

Boldog születésnapot kívánok!

Kép
Vendég

Azt hiszem ma a Kistesó mmozgását éreztem.
De csak egyszer, így egy kicsit el is bizonytalanodtam.
Olyan jó lenne már, ha folyamatosan lehetne érezni!
Vendég

Cat!!
Gratulálok.
Biztosan jó érzés lehetett.

Mit jelent a vonalzód mellett AFP:09.29??

picimami

Csajok köszönöm szépen a köszöntést. Édik vagytok:)

Cat: Lehet, hogy 10.29: Az AFP?? Kicsit elnézted a naptárt:)
A második gyereknél már hamarabb lehet érezni állítólag a baba mozgását. Bőven lehet, hogy amit éreztél az az volt. ne izgulj lassan folyamatosan fogod érezni:)

Csajok ki mit főzőtt?
Én Kentucky fűszeres csirkét sütöttem meg tejszines fokhagymás burgonya lesz.
tegnapról van húsi leves is.

Kép
csucsu05

Pici!

Az AFP (alfa-föto-protein) egy fehérje, melyet a magzat termel, ami az anya vérében (szérumában) mutatható ki, mert a fehérje átkerül az anyai keringésbe is.
Ma az anyai szérum AFP kötelező vizsgálat a terhesség 17. és 19. hete között a velőcső záródási rendellenességek szűrő vizsgálata miatt. Ha a MOM érték 2,5 felett van, további vizsgálatok szükségesek genetikai központban a velőcső záródási rendellenesség kimutatására vagy kizárására. Alacsony is lehet az érték, a kromoszóma rendellenességgel született magzatok, jellemző módon a Down szindróma eseteiben.

Na erre a vérvételre megyek 29-én.
Vendég

Cat: Igen de nem szeptember hanem október 29-én:) Tehát: 10.29-én:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Igazad van. Javítottam a dátumot. :oops:

De ha már mindjárt október vége, akor az azt is jelenti, hogy 2 hét múlva én is 32 éves leszek... :roll: Hogy rohan az idő...
Vendég

Csucsu, Pici!

Hiszem, hogy a Closty és a pozitív gondolkodás meghozza a várva-várt eredményt és pár hét múlva a pozitív tesztjeitekben fogunk gyönyörködni. :D

Na és a többiekében is.

Gabi!

Mi a helyzet veled?
Vendég

Cat: Lassan akkor te is öregebb leszel:) Sebak a legszebb korban vagy:)
És nagyobb ajándékot nem is kaphattál volna minthogy a baba a pocidban van. :)

Kép
csucsu05

Cat!
Igen tudom mit jelent.
csak a dátum miatt, nem értettem.
Hogy akkor voltál?
Vagy még majd mész :oops: :oops: :oops:

picimami

Milyen izgi, két hét múlva szülinapod lesz Cat!!

Nekem majd decemberben névnapom lesz.
Remélem akkor már dobogó szívecském lesz a pocimban.

picimami

Csucsu!

Nekem a harmincadik volt a fontosabb. Mindig azt mondtam, hogy akkorra már szeretnék férjnél lenni és gyereket.
29 évesen mentem férjhez, és a harmincadik szülinapomon Beni már fél éves volt. :D nagyon jó érzés volt.

De ez a második baba is nagyon jó. Most a karácsonyt várom. Beni már nagyon fogja élvezni és én is, hogy addigra igazi kismamás pocakom lesz. :D
Vendég

Andy!
Hogy vagy??
Párod sikeresen hazaért?

Csucsu!
Én ma csak zúza pörköltet dobtam föl.
Apa imádja.
Van még káposzta.
És anyukám is vár minket vacsira majd.
Én még most reggeliztem :shock: :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici!

A végén igazad lesz, és valóban két dobogó szívecske lesz majd az UH-on. :D
Vendég

Cat!!
Édes vagy!!
Mindegy mennyi, (három már sok= sokk!! :oops: )
mindegy kisfiú vagy kislány. Csak egészséges legyen, legyenek.

Lányok mit jelent ha valaki hagyma függővé vált?
Kb egy hete minden nap eszem hagymát, lila, vörös vagy fokhagyma... :oops: :oops:

picimami

Én tegnap este ettem töltött káposztát, a falurendezvényen. A férjemék az utolsó négy adagot hozták el. Nagyon finom volt.

Az nem is mondtam, hogy Beni segített káposztát eltenni tegnap.
Ott állt végig mellettem és amikor mondtam szedte ki a zacsiból a káposztát és tette bele az edénybe. Olyan édes volt. :D
Vendég

Pici!

Hagyma jó!
Biztos van benne valami amire most szüksége van a szervezetednek.
Vendég

Én is imádom.
És sokak szerint nagyon finomat főzök :oops: :oops:
Sógornőm kérte neki is főzzek majd.

Édes lehetett Beni.
Amikor kicsi voltam én is mindíg segítettem taposni. :D :D

picimami

Cat: Én is mindig várom a karácsonyt. Pláne , hoyg Szabina most lesz 3éves. Igaz 20-án de a karácsony ettől olyan szép mindig.
A kórházból 24-én engedtek haza.. Igazi karácsonyi ajándék volt a lányunk a fa alá is tettük akkor:)
Azóta nekünk a karácsony igazi ünnep.
Igaz 20-án tartjuk mindig meg a szülinapot ne érezze a gyerek, hoyg egybe letudjuk. Beni meg idén már tényleg nagyon fogja élvezni. Szabina már a tavylit is élvezte de azt hiszem3évesen már mégjobban fogja:)

Kép
csucsu05

Mennem kellene főzni valamit.
De előtte még apának hozni kellene tejszínt. vakami tejszínes gombás hudit terveztem tésztával. Magamnak valószínűleg krumplival, hogy enni is tudjak belőle.
Vendég

Nekem volt két osztálytársam gimiben akik 22-én születtek. Mindig az ő születésnapjuk volt a téli szünet előtti utolsó buli. Nagyon jó volt.
Csak most már két külön városban laknak, így mindig el kell döntenem, hogy melyik buliba menjek, ha éppen ráérek.
Tavaly sajnos nagypapám halála miatt kihagytam, pedig állítólag jó volt.
Vendég

Pici: Hú a párom kedvence is a zúza pöri. Lehet elis indul hozzátok:)
És hidd el karácsonykor már látni fogod azt a kis dobogó szivecskét vagy szivecskéket:)

Kép
csucsu05

Jó főzést neked Cat!!

Nekem húgom született dec 11-én!
Anno akkor voltak a választások.

Sógornőm fia Milán, rá egy évvel született dec 23-án.
Az iker csajok, unokatesóm lányai, dec 31-én látták meg a napvilágot.

picimami

Csucsu!
Okés, de ti is gyertek akkor!!
Jó sokat főztem.
:!: :!: :!:

Olvasgattam most más topikokat, ahol te is írogatsz.
és valóban mennyien babásak most.
Megjött a hullám, remélem minket is elkap :!: :!:

picimami

Pici: Igen én is remélem. Hisz ezt a "virist" most el kell kapnunk:)

Kép
csucsu05

Csucsu!!
Mindenképpen elkapjuk.
Én már szedem a folsavat is két szemet egy nap.
:D :D

picimami

Pici: Én pénteken voltam a gyóygszertárban és elfelejtettem a folsavat megvenni. Na de hétfőn veszek.
Bár én már annyi vitamint szedek.
E vitamin, Aloe Verás multi vitamin, Méhpempő, és Aloes Berry nectárt iszok. Szóval vitaminból nincs hiány:)

Kép
csucsu05

Méhpempő nekem sem ártana.
De elfogyott azóta nem kaptam.
te kapszulát vagy természeteset szedsz?

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?