Jó estét mindenkinek.
Puszedli: jaj, nagyon sajnálom, de fel a fejjel, ott a baba és gyógyszert is kaptál. Most tényleg az a legfontosabb, hogy pihizz. Tényleg semmit ne csinálj. Tudom milyen rossz izgő-mozgóként pihizni, mert én is az vagyok, de most kell. Nekem is azt tanácsolta a doki, de én sem tudtam megállni és meg is lett az eredménye. Persze ez soha nem derült ki, hogy mi volt az ok, de tudod azóta is eszembe jut, hogy jobban kellett volna vigyáznom és egy kicsit magamat hibáztatom, de tanultam belőle. Nyugi és nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz.
Annus: szépek a nevek, a Hanna különösen tetszik.
Nekünk is megvan a név már, de csak a fiú. Nekünk Bálintunk lesz. Én ebbe a névbe beleszerelmesedtem. Természetesen második névnem megkapja a férjem nevét és így együt annyira szépen cseng. Már csak nekünk is a baba kell hozzá. Bár a vetélés óta kicsit rossz érzéssel gonodolok a Bálint névre, mert amikor megtudtam hogy babát várok, egyből Bálintkának hívtuk és hát a sors közbeszólt. Majd kiderül.
Hát igen, egy hét mulva tesztelek. Próbálok nem rágörcsölni. Ma már abszolult nem fájt a hasam, szerintem tegnap megvolt a tüszőrepi. Voltunk együtt apával kedd, szerda, csüt., szóval biztosra mentünk. Remélem nem ment a minőség rovására
És hozzá kell tennem, hogy mindent bevetettünk az ügy érdekében, még tótást és gyertyaállásban is álltam az ágyban
igen vicces volt. Ma elment focizni és kérdezte, hogy ma este még munka van. Mondtam neki, hogy igen, mert biztosra akarok menni, a fene se tud kiigazodni már a zavarodott testemen.
Hát hajrá csajok, mert jó lenne, ha ismét lenne egy babás. Na ki lesz a következő?!
Puszedli, neked pedig ha még nem írtam volna, ágynyugalom!!!!