Új privát üzeneted érkezett!

Marek, istenem, de gyönyörű Boróka! Nekem a 4. kép a favorit, mekkora szemei vannak, csodaszép kisbaba!!!

Amúgy ezeket a képeket mivel csinálod? Mert én a vakuzástól tökre félek, néha megy egy-egy vakus nyitott szemű kép, de szerintem nem jó még a szemének.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Játszószőnyeget én is szeretnék, lassan aktuális is lesz, mert egyre többet nézelődik Bori. Egyébként tök jó éjszakánk volt, igaz, hogy másfél óra egy kaja, de utána három óra alvás következettl. Reggel nyolckor kelt, evett, aztán itthagytam apukájával, én meg elmentem bevásárolni anyával... :lol: Jaj, de jó volt már kimozdulni. Utána még átsétáltunk anyáékhoz ebédelni, hazasétáltunk, evett és most megint alszik... :lol: :lol: Lefeküdni nem tudok, mert jön a nagymamám babanézőbe... :roll: háááát tudom, hogy nem szép tőlem, de most inkább aludnék egy kicsit... :roll: :oops:

Ildi
Én nem ébresztem fel Borit, ha véletlen 4 óránál többet alszik. Mondjuk nem sűrűn fordul vele elő ilyesmi, esetleg reggel egy-egy brutál éjszaka után.

Valamit még akartam írni, de elfelejtettem. Az a szerencse, hogy hülyébb már nem nagyon leszek...

:lol: :lol: :lol:

marek
 
 


Ildi
Mi nem vakuzunk. Ezért sincs sok képünk. Most épp tök jó világos volt a szobában, azért sikerültek ilyen jól. Általában pocsék képek születnek vaku nélkül... :cry: Pedig Bori születése előtt vettünk egy új gépet, de vaku nélkül még az sem igazi...

Megyek fejni, aztán vasalok... :arrow:

Rakjatok képeket légyszi-légyszi!!!!

marek
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, de teljesen szétcsúszott az előző 2 napunk, ma rázódtunk vissza talán! :)

Marek! Én is úgy érzem, hogy ennél hülyébb már nem leszek! :wink: :lol: Azt hittem, hogy a terhességi hülyeség elmúlik majd, de most még jobban előjött! :lol:

Bele-bele olvasgattam a dolgokba! :lol: De az össznépi gratuláción kívül sajna többre nem nagyon futja!

Egyébként azért nem volt időm jönni, mert tegnapelőtt üvöltés, üvöltés altatás üvöltés üvöltés volt a program, még sétálni sem voltunk, amúgy is szar volt az idő!
Tegnap meg délutánra elment a tejem! :cry: Reggel még evett 70-80 ml-t délután már csak 20 ml tudott szopizni a két ciciből és fejni sem tudtam! Ő meg csak sírt, sírt, sírt! Fagyasztott tej elő, az cumisüvegből (fél másodperc alatt lecsúszott az adag) aztán gyerekorvos, hogy írja fel a tápszert. Közben visszatértem a laktoherb teához, megittam 1 litert belőle, meg tojáslevest sűrűn berántva, aztán éjjelre csak visszajött a tejem egyenlőre! :lol: Igaz, hogy most már úgy néz ki, hogy csak a 2 ciciből tud jóllakni, most 100 ml tartunk egy evészet alkalmával! És végre alszik, jól érzi magát, nincs sírás, hiszti stb. Bár sokat kakál de sebaj! Fagyasztott tejek kéznél, tápszer kéznél! És rettegve méregetem az evéseket! :? De hátha csak a front, vagy a fáradtság! A fene se tudja mi volt, remélem azért még jó néhány hónapig megy majd a cicizés!

Szóval mindenki vigyázzon nagyon, pihenje, amennyit csak tud! :wink: :lol:

Látogatók jöjjenek még később, most már én sem engedem a hercehurcát, mert ha nem is Máté, akkor én nem bírom már!

Főzés - nekem is még anyum főz, egyenlőre ez még marad :lol:

Csajok! A fejést hogy csináljátok? Már mint: ha evett a 2 cicimből, akkor lefeljem mind a kettőt? És a következő etetésre (3 óránként) lesz megint elegendő? És főleg, ha evés után még fél óra cici stb. és úgy tudom elkezdeni a fejést csak.

Ébresztés - én sem keltem fel, Máté ébred ha éhes és jelzi is!

Vérzés - nekem alig volt, bár én amúgy sem véreztem, lehet van köze a dologhoz! Majd kiderül, úgy is mennem kell a 6 hetes kontrollra! :?

Kép
bettike
Eger
 
 


sziasztok!

vikcy vagyok.köszi a gratulációkat.igaz én nem igazán jöttem erre a topikra de azért köszi nektek.

én is gratulálok minden anyukának és kitartást a kismamáknak.

Fannika 3700g-al született ma egy hetes és már 4000g.nagyon sokat eszik.egy szopi alatt 100ml-t.
teszek egy képet is róla.



vikcy6
Pákozd
 
 


Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


JAj és még egy kérdés!

Máté kaja közben bekakil! Ezért pelus csere kaja után! De ilyenkor meg azt hiszi, hogy sima peluscsere és utána kaja, ezért meghal a ciciért! Ti hogy csináljátok? Mert ez már rendesen reflex nála, hogy pelus csere = kajálás! :shock:

Kép
bettike
Eger
 
 


Jéééé! Nekem meg ma kellene szülnöm hivatalosan! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Tercsi!
Boldog névnapot utólag! Remélem azóta már nem vagytok annyira nyűgösek! Nagyon sajnálom a tejcsit, de hátha lehet még segíteni rajta, DRUKKOLOK!

Szöszke!
Állítólag szülés közben már nem fog érdekelni az a tű, még akkor sem, ha a gerinced mellé megy...nekem már ez is okot ad arra, h kérjek. :P
Köszi, hogy emlegettél. Sajnos semmi nem történik azon kívül, hogy elég sokat keményedek napok óta, meg egyre nehezebbnek érzem a hasam, érződik, hogy a kiscsajnak is alig van már helye, csak vergődik odabent. Remélem hamarosan megunja, és elindul. Állítólag olyankor jön nekik az a hormon, amikor már nagyon nincs helyük bent.

Inez!
Ne aggódj, minden rendben lesz! :) Nem tudsz felrakni esetleg képeket ide? Mert azóta sem tudom őket megnézni, nem tudom Ildinek hogy sikerült. Nekem csak a sajátjaim jönnek be... :? Jajj, az infúziótól én is parázok...nemtom hogy fogom viselni a karomban órákig a tűfóbiámmal. Mióta az eszemet tudom, még sosem kaptam...csak 2évesen vakbél műtét után, de arra nem emlékszem...
Ilyen pici korban a kicsik a fekete-fehér cuccokat értékelik. Csináljatok neki vm izét, akasszatok fel fekete-fehér figurákat vagy rajzokat vm-re, és bámulni fogja. Más még nem nagyon érdekli, de pár hét múlva már jöhet a játszó szőnyeg, és társaik. Nekünk pl van elektromos hintáztatónk, azon lóg 3 figura is. Én sokat várok attól, ha eljön majd az ideje. :)
Nem akarok beleszólni, de most még lehet hogy elég lenne kétnaponta fürdetni Julcsit, hogy helyrejöjjön a bőre...mivel írtad, h kiázott odabent. Aztán később minden nap. (itt Angliában csak heti 1-2x ajánlják újszülötteknek, de ez azért túlzás)

Zsuzsu!
Nem, még mindig nincs nevünk...de már nem erölködünk, akkor fogunk dönteni, hogy Lilla, Maya vagy Mia lesz, ha kibújt, és meglátjuk melyik illik hozzá a legjobban. A Zara-t elvetettük, mert túl kemény az Ördög-el együtt.
Amit te mondtál, azt itt "baby blues"-nak hívják...szülés után kb 3 nappal ér utol...és ha nem vigyáz az ember, ebből lesz a szülés utáni depi, amitől én nagyon tartok.
Remélem nem lesz semmi gond a kicsivel, és elindul a hízás!

HAndi!
Nagy-nagy gratula Szabi babyhez! Látod, én megmondtam! :)

Dalma!
Én elmennék a dokihoz, amint lehet, akár az ügyeletre, mert ez a dolog lehet vm komolyabb máj vagy vese betegség...nem emlékszem pontosan, de ez a viszketés, kiütésesedés nem játék, azt tudom!!! Remélem nem lesz gond!

Ildi!
Névvel kapcsolatban Zsuzsunál. :)
Hát a túlhordással kapcsolatban, nem tudom...ma van az a nap, amikor nagyon szerettem volna, ha kibújik, de hát nem úgy néz ki a helyzet. :? Innentől kezdve bármelyik páros napon jöhet, remélem minél hamarabb! (a páratlan napokat nem szeretem :D) Ha okt. 26 lenne, annak anyukám különösen örülne, mert ő is akkor született. Meg apukám anyukája is, de ő már sajnos nem él. (gondolom ezért apukámnak is jól esne, ha aznap jönne)
Ne aggódj, a barna csík el fog múlni teljesen....állítólag. Én nem akarom visszatenni a piercingem, remélem elmúlnak majd a lila foltok, amik a lyuk körül lettek. Lehet majd vm lézeres kezelésre is elmegyek később, h szép legyen.
Lottika továbbra is tündér! :)
Én azt olvastam erről a vizelési dologról, legalábbis itt kint mindenhol ezt szajkózzák, hogy napi 10x10db 10mp-es izom összeszorítást kell végezni. Úgy kell összeszorítani az izmokat, mintha visszatartanád a pisilést, de állítólag ténylegesen visszatartani épp hogy káros. Szal csak úgy simán, szárazon edzeni kell az izmokat. Állítólag pár hét alatt teljes a hatás.

Éva!
Drukkolok!

Tücsök!
Neked is! :)

Marek!
Nálunk is az ágyban lesz a csajszi helye...mármint a sajátjában :) De sztem nyugodtan lekapcsolhatod a villanyt, ha van alatta légzésfigyu. :)
Nagyon tetszik az epidurálos szülésed, én is ilyet szeretnék!!!
Bori egyszerűen gyönyörű! Azok a szemek!!! Egyszerűen kész vagyok tőle! :) Egyébként nekünk is van olyan macis pulcsink...de ha az Borin newborn méret, akkor asszem nem azt választom hazahozós rucinak, mert a mi csajszink el fog benne veszni...csak 3kg-ra saccolta a Márta, ha kihúzzuk végig. Pedig gondoltam rá, h azt választom, van hozzá való bélelt kertész nacink is. Na majd lehet inkább a rózsaszín zsebibabás szett. Olyanotok is van? Az is Tesco-s. :)

Macianyu!
Szurkolok, hogy a hétvégén történjen vm, és ne kelljen hétfőn indítani! De ha mégis úgy alakul, tökjó neked, h max 2 nap, és együtt lehettek! Irigy vagyok! :) Én nem bánnám, ha beindiítanának most. :P

Emmalena!
Örülök, hogy Emma ilyen jól kajcsizik, és te is tudsz pihenni kicsit!

Bettyna!
Jajj, sajnálom ezt a kálváriát, ijesztő lehetett! De minden jó, ha a vége jó, örülök, h nem lett túl komolya dolog belőle. Szabi nagyon édes!

LKata!
Nagy-nagy gratula Norbihoz! Örülök, hogy nem kellett túl sokat bent ücsörögnöd tétlenül, tökjó, hogy már együtt vagytok!

Nyugtonmalac!
Üdv újra köztünk, örülök, hogy már otthon vagytok! Várom én is a szülés storyt! Bori nagyon édes! Megkaptad egyébként az sms-em?

Peva!
Örülök, hogy ilyen jó éjszakátok volt! Gondolom jó volt egy kicsit pihenni!

Bettike!
Sajnálom, h ilyen nyűgik voltatok! A tejcsit meg mégjobban, remélem mostmár beáll és nem lesz gond! Nem próbálod meg te is a More milket? Vagy fejni vagy nem tudom....az a baj, h nem igazán tudok én még ebben segíteni, de nagyon drukkolok!!!

Vikcy!
Gratulálok Fannihoz, nagyon szép baby! Örülök, hogy szépen fejlődtök!

Velem semmi különös, azon kívül, hogy azóta is nagyon várom a végét, és csak vegetálok. Ahogy írtam feljebb, napok óta sokat keményedek, de semmi más jel nem mutat ezen kívül arra, hogy ki akarna jönni a csajszi. Pedig nagyon szerettem volna ma szülni...a bűvös okt. 18. (ma vagyok 23,5 éves :)) Érzem, hogy alig van már helye, meg gondolom hízik is sokat, mert egyre nehezebb. Hátha mostmár neki is elege lesz a nyomorgásból. :) Tegnap megjött a kamera, úh mostmár tényleg jöhetne. :) Igaz a strepto szűrésemről semmi hír, ami kezd idegesíteni. Hétfőn küldtem vissza a mintát, és azt igérték, hogy 3 munkanap....hát már szombat van. :? Ha hétfőn jön, akkor pont egy hét fog eltelni, de már nem érdekel, csak jöjjön meg...az most nem lenne túl jó, ha elkeveredne, és újra kéne csinálnom az egészet. Azért mostmár para, hogy megelőzi a kiscsaj a teszteredményt, és hát jó lenne tudni, hogy mi a helyzet. Itt nem hiszem, h adnak automatikusan antibigyót, azt meg nem tudom, hogy őt megvizsgálják-e születés után, h elkapott-e vmt. Ha igen, az elég nagy gáz. Na majd erre is rákérdezek a dokitól. Elvileg a héten el kellett volna mennem hozzá, de pénteken hívtam őket időpontért (mivel csak aznap lehet kérni :?) és bemondta a gépi hang, h zárva vannak aznap...hurrá! Úh majd hétfőn...ha csak addig nem.... Hétfőn jön még egy adag cucc anyukáméktól is, úh mostmár azért azt is megvárnám...abban lesz a Tesco-s macis kezes-lábas, amiben hazahozzuk a csajszit. be kéne még vágni azt is a mosógépbe. :) A lábam most 1-2 napja jobban van, nem vizesedek annyira...nemtom miért van ez, de nagyon jó! :)

Hát most egyelőre ennyi voltam, majd jövök még! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Katának szívből gratulálok Norbikához, sok boldogságot és gyors felépülést kívánok nekik!!!

Nymalac

Nagyon édes a kislányotok! Nektek is gratulálok még egyszer!!! Várjuk a beszámolót, kiváncsi vagyok milyen volt a kórház, mi vár rám is.

Szbettyna

Nem lehetett semmi a vérzésed, jó hogy végül nem kellett műteni!!!

Sensi

Majd a szülőszobán kitaláljátok a baba nevét, mi is ott döntöttük el még az első gyereknél, de a mostani menet sem volt könnyebb.

Macianyu

Szurkolok neked hétfőre!!!! Izgi lehet, hogy tudod előre, hogy hétfőn már anyuka leszel!!!

Marek

Nagyon jók a képek!!!!


Ma megszült az egyik barátnőm is, akivel együtt készültünk szülni, ő 23-ra volt kiírva, semmi jele nem volt még, hogy szülni fog, erre hajnal fél ötkor elfolyt a magzatvize és 10 után már meg is volt a babája. Mondtam is neki, én már annyit görcsöltem, kórházban is voltam, magas is a vérnyomásom, állandóan keményedik a hasam és semmi, ő meg csak bemegy a kórházba és simán megszül.....

Kép

Kép
éva75
 
 


Zsuzsu

Köszönjük a jókívánságokat a gyerekeknek, hatottak , mert már sokkal jobban vannak, és lekopogom de még nem kaptam el tőlük semmit!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Sensie
Ez a macis felső nem Newborn, úgyhogy akár még jó is lehet rátok. Egyébként mi is még mindig Newborn cuccokban nyomjuk, bár ha így halad a kis zabababa, akkor lassan elrakhatom az első fiók tartalmát és jöhet a következő... :lol:
Neked és minden pocakosnak kitartás ehhez a pár naphoz! Bár most sokan eltűntek, lehet, hogy titokban mindenki elment szülni????

Bettike
Hogy a francba tud egyik napról a másikra elmenni a tej??? Jaj, jobb, ha ezen nem is idegesítem magam, mert nekem eddig olyan sok volt, de most, hogy ezt írtad, gyorsan megittam fél liter Laktoherb teát.
Mondjuk a barátnőm azt mondta, hogy ő azért nem issza, mert az előző babájánál ettől hízott olyan sokat! Na hurrá!!! De szerintem én nem ettől hízok, hanem a sok kajától... :lol: :lol: :lol: Persze ráfoghatom a teára is, legalább nem lesz lelkiismeret-furdalásom... :lol:

Éva
Így van ez! Akinél egyáltalán nem számítasz rá, az elmegy szülni, akinek meg mindenféle tünete van, az kihúzza a végéig. :roll Így volt LKata is, de ő már szerencsére túl van rajta...

marek
 
 


Marek!
Vajon kék szemű marad a csodaszép lányotok? Nekem is a 4. kép a kedvencem. :)

Rólunk: ma egy fia barnázgatásom sem volt. :shock: Ki a frász érti ezt? Viszont a férjem teljesen beindult: parkettacsiszolás, festés. :D Jobb későn, mint soha. A kiságyat is elhoztuk végre, de még nem állítjuk fel, mert nincs hová. :wink: Vagyis majd ha kész a parketta és a festés, akkor lesz hová tenni.
Minden cuccomat lehordtuk az autóba, hogy csak ugrani kelljen, ha beindul a dolog. Meg a babahordozót is.

Hétfőn nst, és újabb vizsgálat, hogy tágultam-e valamennyit.

Kép
szöszke
 
 


sziasztok!
Hazajöttünk, aludtunk egy nagyot, leírom majd mi történt, nagyon szép, nagyon kellemes élmény volt, igyátok a málnalevél teát, mert megúsztam a lufit (6 cm-re kitágultam), úgyhogy oxitocinnal kezdtünk, 3 ó alatt megszületett a kisfiúnk :)

most még egész nap gyönyörködök, minden nap új részletét veszem észre Tominknak,fantasztikus dolog az anyaság.

NYUGTONMALACNAK ÉN IS GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK, úgy látszik egy napon szültünk :)

Borkaby

Kép

Kép
borkaby
 
 


Szöszke
Biztos nem lesz kék a szeme, illetve ha igen, akkor lebuktam... :oops: :lol:
Úgy látom a Te férjed se egy kapkodó idegbolond!! :lol: :lol: :lol: Máris elkezdett parkettát csiszolni...? :? :shock: Nem baj, az a lényeg, hogy mire hazamentek, addigra minden kész legyen. Mondjuk én biztos frászt kaptam volna, ha ilyenek az utolsó pillanatra maradnak, de úgy látszik te se vagy az a türelmetlen típus, ami tök jó, mert úgy sokkal könnyebb az élet... :lol: Én viszont mindent azonnal akarok, és ha nem történnek a dolgok azonnal, akkor jön a hiszti ezerrel. A lányom is ilyen. Ha cici kell, akkor nem lehet tökölni, hanem azonnal be kell tömni a száját. Szegény apuka kicsit meg is van rettenve...két ilyen nővel élni...háááát...nem lesz egyszerű... :roll: :lol:

marek
 
 


Borkaby
Üdv itthon!!!!! Képeket szeretnénk!!!!

marek
 
 


marek: én most is fözök és amit birni fogok szülés utánn is nekem kell, mert az anyum bizi nem fog ránk /ö se föz, nagyimnál laknak és ö föz rájuk is/

éva75: a nagy séta utánn leapadt, de most megint sokat pörögtem, mászkáltam és újból bedagadt /de most nem olyan durva mint a múltkor/

sz.bettyna: ezt rémisztö volt olvasni is. :?

l.katának gratulálok, sok eröt és egészséget kivánok nekik

nyugtonmalac: örülök, hogy már otthon vagytok

vicky6: helyes a lányod

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


borkaby: üdv újból közöttünk és várjuk a sztorit meg a képeket

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!! Tücsök Anyukája vagyok és szeretném veletek tudatni, hogy 12, 45-kor 3,650 grammal és 53 centiméterrel megszületett Áron. Anyukája és babája jól van.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Marek, barna szeműeknek lehet kék szemű gyerekük, de kék szeműeknek csak kék szemű lehet. :) Nálunk ez a helyzet, úgyhogy én buknék le, ha barna szemű gyerekünk lenne. Korábban voltak is rémálmaim. ;-)
Hát tényleg nem vagyok ideges, meg a férjem is elég nyugodt volt mostanáig. De már érzi ő is, hogy nem visszafordítható a folyamat, itt heteken (napokon) belül baba lesz! :D

Kép
szöszke
 
 


Marek!
Hát inkább plusz kg (főleg az elmúlt napok után), mint ne legyen tejem! Egyébként max azért hizlalhat, mert étvágyat csinál nem?

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, az utolsó pocakosok között én is adok némi életjelet. Hétfőn megyek ctg-re, addig is reménykedem. Létezik, hogy nekem még jósló fájásom sincs...?
Írt Mtücsök, hogy megszületett Áron, innen is nagy gratula nekik! Remélem, találkozunk bent, rajtam nem fog múlni az igyekezet csak a lányomon! :)
Borkaby, jól emlékszem, Neked indították a szülést végül?
Bocs, ha keverlek valakivel, az utóbbi napokban csak úgy pörögtek az események szülésileg. :)


Most vagyok 40+1 csak már nincs kedvem másik vonalzó gyártásához, majd a teljesen újat pár nap múlva. :)
anhel
 
 


Tücsök!!!
Óriási gratula Áron baba érkezéséhez!!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit k
ívánok nektek!!!

Anhel
Kitartás!!! Mindenki sorra kerül egyszer.... (fel is rúgtam volna, aki nekem ilyet mond :wink: )

marek
 
 


Marek!
Okés, akkor még van remény, h hazajöhetünk a macis szettben...meglátjuk, kikészítek majd több variációt méret szerint.
Egyébként símán lehet Bori kék szemű...öcsém is az, pedig se anyukám, se apukám. Na ezt rakd össze! :D A nagyszülők voltak...közülük 2-nek is kék szeme van. :)

Borkaby!
Tökjó, hogy jöttél! Én is várom a szüléstörit és a képeket! Lehet én vagyok hülye, de mi a fene az a lufi? :oops: Mindenesetre nyomom a napi 3 málnalevelet, meg caulophyllum-ot is, ami ugyanarra való...és én is bízom bennük.

Anhel!
Megy a drukk!!!!

Tücsök! Nagy gratula Áron babához! Látod, nem is kellett sokat várni! :)

Nekem is vannak híreim....kb egy órája megjött sms-ben a strepto eredményem. Hát persze, hogy pozitív, miért is ne lenne?! :? Úh majd kaphatom az antibigyót. És így azonnal be kell mennem a kórházba, ha elkezdődik valami, különösen ha magzatvízzel kezdődik, mert kapnom kell egyből, és onnantól 4óránként. Hurrá! Pedig úgy terveztük, hogy ha beindul vm, hívjuk a dúlát, ő ide jön és addig nem megyünk be, míg nem muszáj, hanem itthon relaxálunk, elütjük az időt. Így aztán gyorsan sem szabad szülnöm, h hasson az antibigyó...pedig eddig nagyon gyúrtam egy Ildi-féle 2-órásra. :)

Írjátok le légyszi, h otthon mi a rendszer strepto esetén? Mikortól és milyen gyakran kapjátok vénásan az antibigyót? Esetleg szülés előtt is van már gyógyszeres kezelés? Szülés után automatikusan kapják a babyk is vagy először vizsgálat, és csak akkor kapják, ha fertőzöttek? Itt az van, h azonnal be kell menni, és onnantól 4óránként vénás antibigyó nekem, de legalábbis legkésőbb szülés előtt 4órával 1 biztos kell. És utána megvizsgálják a babyt, 12 és 24 óra után újra, és csak akkor kap, ha kell, nem automatikusan.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja...

Tücsök!
Nagy-nagy gratula Áron babyhez!!!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Gratula Tücsök, sok tejcit kívánok!

Én megyek hétfőn kórházba csajok!
Azt hittem aranyerem van, de tegnap estére ordítottam a fájdalomtól és ömlött a könnyem, majdnem mentő lett belőle, de valahogy sikerült elaludnom. Felhívtam a dokimat, azt mondta hétfőn megvizsgál, úgy néz ki valami szülési komplikáció. Minden nap rosszabb, ha lett volna nálam tegnap egy pisztoly.....
A gátseb és az egész szülés ehhez képest kutyaf@sza...
Meglátjuk mi lesz, de már remegek ha vécére kell mennem...

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Mtücsök, GRATULÁLOK!

Sensi, ez a cikk elég jól elmondja, hogy mi a teendő, vagy hogy itthon hogy szokták a Strepto körüli teendőket alakítani.
http://www.babazo.hu/szakertok/20080827 ... tozes.html
Az én orvosom elfelejtette levenni a múlt héten. Én is elfelejtettem szólni neki. Most hétfőn megpróbálom nem elfelejteni, bár már nem biztos, hogy meglesz az eredmény szülésig.

Anhel,
nekem sincs semmilyen fájásom. Bár én egy picivel le vagyok maradva tőled, de másnak ilyenkor már szokott fájása lenni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit nyíladoztam egy hét alatt. Jó lenne, ha a hátralévő időben szépen kinyílnék, és tolófájásokra bemennék szülni. :D

Kép
szöszke
 
 


Tercsi
De mi történt? :shock: És ha ennyire fáj, akkor miért kell hétfőig várni? Mit fognak veled csinálni?
Ez annyira félelmetes! Először Betty, most Te. Közben én se mertem abbahagyni az Ergam cseppeket, mert akkor mindig kicsit jobban vérzek, pedig ilyenkor már nem nagyon kéne... :roll:

Az én gyerekem egész éjszaka cicin akar lógni. Már nem merek bemenni a szobába. Pedig annyira álmos vagyok!!! Fél tizenkettőkor sikerült letenni, és fél kettőkor már megint éhes volt. Lassan három óra és még nem alszik. Most épp csuklik, pedig azt hittem, végre elaludt. Komolyan mondom, elkezdek vasalni, hogy nappal ne kelljen ilyesmivel foglalkoznom, amikor végre alszik.... :roll:
Ráadásul holnap délután megint látogatók jönnek. Jó, hogy olyankor szoktam aludni.... :roll: Miért kell ennyire leszarni, hogy az anyukának mire van szüksége???? :roll: De most hogy mondjam anyósomnak, hogy köszi, már egyszer látta, majd úgyis elmegyünk karácsonykor... :? :roll: :? Ha a terhesség alatt ennyire le voltam szarva, akkor most ez mér kell??? :evil: Ráadásul, ha alszik, akkor meg lehet nézni és ki lehet vonulni a nappaliba beszélgetni. Ha meg nem alszik, akkor úgyis eszik, az meg eltart egy ideig, utána meg alszik tovább, tehát tök felesleges eljönni, mert a gyereket csak a kiságyban lehet megtekinteni. :roll:
Mintha kissé morcos lennék így hajnali három magasságában... :roll:
Megyek is, bár még nemtom hova, mert a gyermekem szerintem még nem aludt el...

Ha addig nem, akkor holnap éjszaka jövök...
Pá... :arrow:

marek
 
 


Ja, még akartam pár dolgot...

Sensie
Ha önszorgalomból (saját pénzen) nem csináltatod meg a Strepto-t, akkor ki se derül, hogy gond van? De fura a rendszer! Mondjuk tény, hogy itt se nézik mindenhol, de akkor is...

Képzeljétek, már annyira tökéletesre fejlesztettem a fekve szoptatás művészetét, hogy simán tudok olvasni közben. Már a második könyvet olvasom, mióta megszültem. Pedig azt gondoltam, hogy legközelebb majd nyugdíjas koromban veszek könyvet a kezembe... Csak arra kell vigyázni, hogy ne keménykötésű könyvet olvasson az ember, mert ha véletlen elalszol, akkor nem mindegy, hogy mivel vágod fejbe a gyereket.... :lol: :lol: :lol: Így most a kifejezetten könnyű olvasmányokat preferálom...súlyra választok könyvet... :lol: :lol: :lol:

Na tényleg megyek, mert talán csend van... :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Minden Babának és mamának gratulálok!!!!


Bocsánat,hogy megint eltüntem de nálunk minden megtörténik aminek meg lehet.Végre túl lettünk a víruson erre érzékenyebb lett az inyem pénteken már fájt is és elmentem a Dokinénihez akihez tartozunk na 2óra várkozás után(mert az STK ba is időpont kell már)közölték ez szájsebészeti eset mert a bölcseség fogam durant be :evil: Ha kórházba csináltatom 3nap kórház és kb 2hét mire megcsinálják akit akánlótak maszekbe kedden és csütörtökön van addig gyuladáscsökentő és fájdalom csilapító.Na ezen kiakdva úgy döntöttem mivel apadt a tejem nem várok egy hetet találtam neten egy szájsebészt aki 2óra múlva fogadott és kihúzta Kép Nem tudom mi jön még de már nagyon elegem van,hogy ninics nyugtunk.

Marek!Nálunk is volt ilyen,hogy Zsombor szinte óránként kérte a cicit és kiderült,hogy oké,hogy van tejem de nem annyira tápláló.Így mi már sajna felesbe nyomjuk cici+tápi :cry: :cry: De muszály volt mert eg idő után olyan voltam mint egy most szar ráadásul nappal Zsófi miatt is helyt kelett álnom :cry: Anyos hát mondm meg neki,hogy mivel éjszaka vagytok fent talán nappal pihennél és max fél órára jöjön.Ő is volt kisgyerek anyuka csak megérti. :roll: Ja és sétával én is így jártam az első után úgy véreztem mint az állat.

Sensi!
A türelmetlenség a végét jelzi.Nyugi nemsokára kibújik a baba.Te én már annyi rém történetett hallottam az otthon vajudásról,hogy hidd el kórházba menni mikor már fájdogál vagy elfolyt a víz.És mi lesz a neve a kisasszonynak?Daddy otthon lesz veletek pár napot?

Tercsimama!Úristen ha így fáj miért nem mész be azonnal?Tejcsid?Nekem már muszály tápit is adnom mert mennyiségre és minőségre sem elég neki én is kibuktam (nagyon)Zsófit 8hónapig tudtam szoptatni most meg 3hét alatt csödöt mondok de a doki is mondta inkább tápi mint,hogy éhezzem és ne fejlödjön.

Kik pocakosok még?Jaj én olyan lököt lettem csak 1hónapja szültem de iszonyat hiányzik a pocim és már most füzöm apát,hogy 5év múlva legyen 3.baba mert nem nyugszom bele,hogy ez volt életem utolsó szülése :oops: :oops: (még akkor sem ha nehéz volt)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is Mtücsök, nagy-nagy gratula!!!!!!!!!! Minden jót kívánok!!!

Marek - nem vagy semmi, hogy közben olvasol :lol: Nekem nem megy a fekve szoptatás, csak bölcsőtartásban, tehát ülve, görnyedve tudok szoptatni, néha már nem érzem a hátamat.
Amúgy nálunk dettó ilyen éjszaka volt, evett, majd 10 perc múlva újra akart, aztán aludt valamennyit, aztán újra cici.

Viszont megint rajtam aludt éjjel és arra keltem, hogy vizes a pólóm, nem tudtam hová tenni a dolgot, megtapogattam a fenekét és basszus, kifolyt a pelusból a pisi és tiszta pisi lett ő is és én is :shock: Úgyhogy hajnalban öltözködhettünk, peluscsere meg minden.

Bettike - nálunk is volt ilyen, pont tegnap, hogy éreztem kajcsi után, hogy kaki van a pelenkában, átcseréltem és aztán újra nyüglődött, amíg nem kapott cicit :?
A tejelapadás durva lehetett, most gyorsan bekészítettem én is a Laktoherb teát, pedig már pár napja nem ittam, nehogy a visszájára forduljon a dolog (egyik topikban írták, hogy 2 hét után már lehet rossz hatása is, fene se tudja, hogy igaz-e). Nekünk van egy vényünk tápszerre, mert ugye az elején alig volt tej, de nem váltottuk ki, viszont azért biztonságérzetet ad, bár nem akarok tápszerezni, de fene se tudja, hogy alakul az élet.
Amúgy miért van ilyen, hogy így elapad a tej? :shock:
Nálunk tegnap volt egy olyan, hogy egy ciciből tudott enni 40 ml-t, aztán megpróbáltam fejni és nagy nehezen jött belőle még 20 ml, ami így összességében nem túl sok, szóval nem tudom, hogy máskor hogy tud enni belőle 70-et.

Viszont tegnap megdölt a rekord, egy húzatra 90 ml, ez eddig a legtöbb! Jó lenne, ha mindig ennyit enne, de sokszor bealszik, bebágyad a cicin és akkor hiába simizem, rázogatom, nem eszik, csak cumizik :?

Kata - jaj, sajnálom a fogdolgot, de legalább jó hamar megoldottad, ügyi vagy :lol:

Én nem mentem el a terhesség alatt fogászatra és attól parázok csomószor, hogy nehogy begyulladjon valamelyik fog, mert van lyukas is :oops: :cry:

Tercsimama - úrég, de mi ez, az aranyér ennyire kifordult és fáj vagy begyulladt ott valami??? Nagyon drukkolok holnapra, sajnálom, hogy ilyen dolog jött elő :cry:

Sensi - sajnálom, hogy pozitív lett az eredmény, sajnos nem tudok róla semmit, remélem szöszke által csatolt link segített!
Szülés utáni depitől ne tarts előre, én is sokszor kivoltam az elején, sokszor bőgtem, most is néha úgy érzem, nem bírom, mert nagyon fáradt vagyok, éjjel nem sokat alszok, nappal pedig nem tudok és most már Lotti nem is hagy, sokat nézelődik, hangokat ad ki, és ilyenkor csak nézem, hogy okés-e minden :? Szerintem a legfontosabb, hogy legyen ott melletted valaki, aki igazán segít, támogat, nekem ilyen a párom. Amikor kivoltam, sírtam és kétségbeestem, önbizalmat vesztettem vagy csak aggódtam, jött mindig a higgadtságával és segített, már az is, ha ott volt mellettem.
Persze nem sokat van itt sajna hétköznap, mert melózik és fél6-ra ér haza, ezért nagyon imádom a hétvégéket, a jövő hetet várom, mert 4 napig ugye most nem lesz meló, hogy tegnap dolgoztak.

Bettike - ti voltatok már csípőszűrésen??? Ott teljesen levetkőztetik a babát, vagy pelus marad? Csak hogy vigyek-e majd pelenkát és egyéb dolgokat?? :shock: Persze még ráérek vele, mert nov. elején megyünk majd, csak kíváncsi vagyok.

Borkaby - üdv itthon, várjuk a képeket és a szüléstörténetedet is!

Rólunk: megvagyunk, tegnap nagyon sokat evett magához képest a leányzó, 480 ml-t, ami nála tényleg nagy teljesítmény, ő most még ált. 50-60 ml/adagot eszik, ugye tegnap összejött 90 ml is.
Viszont tegnap volt csomó hiszti is.
Voltunk Brendonba tegnap, együtt, hármasban, jó volt, csak úgy felhúztuk magunkat párommal, amennyi b.nkó p.raszt volt a boltban, komolyan, hordozóba visszük a gyereket és erre elállja az utat egy pár és szólni kell nekik, hogy menjenek már odébb, mert nem tudunk átmenni... annyira figyelmetlenek az emberek, mi pedig most sokkal érzékenyebbek vagyunk és ugrunk mindenre, hiszen ott a gyerek mellettünk... szóval úgy gondolom, még egy ideig nem megyünk így vele sehová, ahol idegenek vannak.

Többiek??? Ti vittétek már magatokkal valahová a babát???

Na megyek, mert nyöszörgés van, további jó hétvégét!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


tücsöknek gratulálok, sok eröt és egészséget kivánok nekik.

sensi: sajnállak a strepto miatt, remélem mihamarabb kigyógyitanak

tercsimama: nagyon sajnállak, de mi lehet a gond?

anhel, szöszke: nekem is elmúltak a fájásaim, pedig 1 hete még egy csomó jóslóm volt, meg a CTG-n 3x100-as fájást is mutatott a gép, most meg semmi. én tuti túl fogom lépni a 40 hetet

marek: én finoman a tudtára adnám, hogy most nem akarok vendégeket fogadni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Tücsök GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: Jó egészséget és gyors felépülést!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Tercsimama!
Huhh, ez nem hangzik jól! Én rohannék az ügyeletre. Remélem gyorsan orvosolni tudják majd a problémát, és nem kell sokáig szenvedned, és külön lenned Nóritól.

Szöszke!
Köszi a linket!

Marek!
Hát nem irigylem ezt az éjszakátokat! Én biztos mondanám anyósnak, h várjon pár napot, esetleg hetet, mert most káosz van kicsit.
Hát ez úgy van, h itt kint nem alap dolog ez a strepto szűrés, nhs-ben (tb) is csak nagyon kevés helyen van, de akkor sem beszélnek róla, fel sem ajánlják, ha te utánajársz magadtól, és tudod, h egyáltalán mi a fene ez, akkor mákod van. Nálunk éppen van nhs-szűrés, el is küldtek a házidokihoz, h csináltassam meg ott, erre időpontot kellett kérnem vm nővérhez, aki leveszi a mintát, és onnantól egy hét az eredmény. Aha....kb okt. 10 körül voltam ott, 21-re kaptam időpontot, ami azt jelenti, h kb 28-án lenne eredmény (nov 1-re vagyok kiíirva), amivel nagyon sokszor késnek is, úh inkább azt mondtam, h elindulok magán úton, ami meg ugye nem olcsó, de ez van, a lényeg, h mostmár tudom mi a helyzet, és sikerült letudni még mielőtt kijött volna a kiscsaj. 28-án én már szeretnék rég itthon lenni vele....remélem ezt ő is így gondolja. Úh ennyit erről....jófejek! :evil:

Kata!
Juj, sajnálom a kálváriát! Remélem mostmár ti is lenyugodhattok végre! Próféta szóljon belőled, én is remélem, h hamarosan kibújik... Daddy itthon lesz velünk, azt még nem tudjuk mennyit, attól függ, h épp a hét melyik részén születik meg a csajszi. Ráegy hétre meg jön anyukám.

Ildi!
Tökjó, hogy Lottika egyre többet eszik, gratula! :) A hajnali baleset nem lehetett túl kellemes... :?
Hát remélem, h jól veszem majd az akadályokat, és daddy is segít majd. Van mikor inkább csak rátesz egy lapáttal a dolgokra, bízom benne, h nem így lesz. Ő is egyébként leghamarabb 6kor ér haza, szal max a fürdetés-fektetés lesz az övé...persze az elején a káoszban meg éppen mikor mi.

Timi!
Neked is hamarosan itt az idő, szurkolok, h hamarosan együtt legyetek ti is!

Na ma esetleg vk??? Vasárnap olyan nyugis lehet szülni, nem? :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


HAndi, LKata, Tucsok, Borkaby
[size=18]Gratulalok a Babakhoz[/size]!!

Pocakosoknak pedig KITARTAS!!

Marek :)
Boroka gyonyoru kislany, hihetetlen,mekkora szemei vannak :shock:

Vikcy :)
Fanni is gyonyoruseges, es nem semmi, hogy mar ennyit hizott, gratula hozza!

Mar megszult Lanyok:
Irigyellek Titeket, hogy tovabbra is aktiv tagjai tudtok lenni a topiknak, nekem ez egyenlore nem megy :oops: Hogy csinaljatok??
A heten itt volt Anyukam, ma pedig jon Anyosom 3 napra, szal elmeletileg tobb idomnek kellene lenni,megsincs.

Talan ugy nez ki,beindult a hizasunk, nem merlegelunk minden nap,majd ma kiderul.

Sensi :)
Sajnalom,hogy a streptod pozitiv lett, de tuti nem lesz semmi baj!

Akos tunderi, imadja a Kistesot es most mar kezd helyreallni a rend(par napig engem "buntetett"...).

Itt van 2 kep:

Kép

Kép

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok!
A novemberi topicból írok, néha olvaslak titeket, főként a szüléstörténetek, és a blogotok nagyon tetszik, gratulálok is minden anyukának!
Tercsimama, olvastam, hogy apad a tejed. Nem szedsz véletlenül ergam cseppeket? Azok apasztják, nem is tudom, miért írják fel. Én is szedtem az eslő szülésem után, és tényleg, lassan egyre kevesebb lett. Abbahagytam, aztán szépen lassan visszatért a tej, de nem lett sok utána már, pont elég egy elég pici babának. Én is szedtem ezt a kapszulát, amit írtál, két dobozzal is megvettem, de halottnak a csók, semmivel nem lett több. :( Aztán próbáltam a Milusant, azzal sikerült feltornáznom 100 ml/egy evésre, és ez így elég is volt 3 hónapos koráig, utána kapott tápszert is, de nem apadt el a tej, mert 8 hónapos koráig még tudott szopizni.
Bocs, ha tudálékosnak tűntem, hátha segített valamit
Sziasztok
Dalma

Kép
Kép
dalminha
 
 


Sziasztok!!

TÜcsök!
SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!! :lol:

Tücsökmama!
Köszönjük a hírt, várjuk a további híreket, képeket! Sok puszi Tücsiéknek! :)

Marek!
Anyósod hogy viselkedik amúgy????

Tuti hasonlítanak a fiaim, de én rengeteg különbséget látok.

Boróka szemei........áááááááááá Ábelt bejelenteném vőjelöltnek....

Ny.malac!

Várunk! Bori Tündérke!!!

Ildi!
Tényleg bekérmezte Ábel a macit. Nem tudtam sajna lefotózi, majd legközelebb. A maci landolt a mosógépben, Ábel sírt, de amikor frissen, illatosan visszakapta nagyon örült. Elmagyaráztam, h nincs krémezés. Na meg azóta Ő krémezheti a tesót....
Muszály bevonni a baba körüli teendőkbe, h csillapodjon a féltékenysége.
Elfogadod Ábelt mindezek ellenére vőjelöltnek?? :lol:

Nehéz, de többszörös örömforrás! :lol: :lol:

Én nem keltem Konstit, ha éhes jelez......

Peva!
Ábel imdáta a játszószőnyeget, íme:

Anhel!
Durvaaaaaaaa, vigyázz Magatokra!!

Bettike!
Én iszom a teát, urtica homeos, sörike.....így még van tejcsi.
Te már kontrollra?? Lassan nekem is be kell jelentkeznem...

Sensi!
Ez nagyon tetszik, h később döntetek a névről!!
Nálunk a streptot antibogyóval irtják, én augmentint szedtem napi 2x. Biztonságból a baba is kap szülés után antibogyót és csinálnak vérképet a végén, tuti ami tuti....

Éva!
Örülök, h jobban vagytok!!

Szöszke
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Tercsi!
Én sem értem mi van, de sok erőt, egészséget!!!!

bocsi, üvölt Konstika.......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!!

Az előző írásom még hajnalban íródott...

Ildi!
Nálunk a csípőszűrésen le kell venni a pelust a babáról, a doki megtornáztatja. Ábival kétszer is voltunk, mindkétszer lef....sta a dokit... 8) (Most is hozzá megyünk azért.......) Ábinak ráadásul csináltak csípő Uh t is. Az sem vészes csak megnézik a csípőt, közben szórakoztatni kell a babát. (én pld. szoptattam közben, mert ordított).
Konstit 10.31-én visszük elvileg...

Kimozdulás: ne is mondd..........ma családilag elmentünk csavarogni. Hirdettek valami bababörzét és megfűztem Bencét, h mehessek. Ő bement a munkahelyére a fiúkkal. A börze egy nagy semmi volt, nem propagálták, így alig volt néhány árus. 10 perc és jöttem is. Talán meséltem, h a Klinikán ellopták a törölközőimet. Ma sikerült egy árustól a piacon venni két 140x70cm-es pamut törcsit 1000Ft/2db. legalább emiatt megérte odamenni.
Utánne mentem a fiúkhoz. A férjem egy többemeletes irodaházban dolgozik és pár hete kártyás beléptető van, nincs portás. kifelé jövet bezárult mögöttünk-előttünk az ajtó és ott ragadtunk a két ajtó között. Konsti ordított, Ábel röhögött, Bence dühöngött én meg néztem a semmibe. 10 perc után sikerült kiszabadulnunk, de nem kívánom senkinek......
irány a Lidl,. apa és Ábi bementek én meg megszoptattam Konstit. Direkt egy félreeső helyre parkoltunk, de így is többen bebámultak az autóba..... Szerencsére gyermekemet nem zavarta, evett, tojt.....szóval jól érezte magát. Utánna irány a tesco. Apa kint a kicsivel, mi Ábival be..... Sikerült vennem féláron Konstinak egy 5 db-os szettet, amit már korábban nézem, és így 1600ft -ért megérte. Ábel cipőt kapott. Utánna még elmentünk ágyrácsot venni (ágyat vettünk a nyáron Ábinak, csak a rácsot felejetettük el és most pótoltuk), aztán én még beszaladtam a corába. Konstinak nem tetszett a sok várakozás, kézben elvolt, a hordozóban ordított. Örültem, amikor hazaértünk és mostanában nem tervezek kimozdulni, mert nagyon összezavarja a kicsit. Én addig nem viszem emberek közé, amíg nem kapja meg a kötelező szurikat, vagyis 4 hós koráig. (csípőszűrésen szólok, h újszülöttel vagyok és előrevesznek)

Kata!
Jobbulást !!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Ábel 2,5 napig nem beszélt velem és ma is nagyon apás.......Sok közös élményük van.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Ezer bocsi, de az idő hiánya ;) és a rengeteg lemaradás miatt, csak átfutom a fórumot…
… Ennek ellenére: Vigyázat! Hosszú leszek!


Köszönöm a drukkokat! Hatottak ;) Majd később elmesélem a történet végét is. És persze van születés történetem is, csak még digitalizálnom kell ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkabynak és Tominak hatalmas gratulációm itt is :D

Én 14-én szültem, te 15-én, nem? Persze csak pár óra, de sajnos nem egy napon szültünk… ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Handreának és Szabijának hatalmas gratula a születéshez! Gyors felépülést, sok tejcit a babának!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


LovaszKatának és Norbi babának is hatalmas gratulációm!
Gyors felépülést a mamának sok tejcit a kisfiának, és sok-sok boldogságot az egész családnak!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


MTücsöknek és Áron babájának hatalmas gratulációnk!
Sok tejcit, egészséget és boldogságot kívánunk a családnak!

Mamának köszönjük az értesítést, és gratulálunk a kisunokához!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Lotti fülbevalója nagyon tetszik!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Képek: köszönöm szépen a szemet gyönyörködtető képeket!
Emma nagyon szép baba! Szerintem hasonlít is egy kicsit Borimra… Majd megmutatom…
Ábel és Konstantin szintén nagyon aranyosak. Jó hapsik ;)
Bálint baba is gyönyörű, nagyon tudja ráncolni a homlokát, Borim is ezt csinálja mindig.
Marek Borija annyira szép! Az a csinos nózi, meg a hatalmas gyönyörű szemecskék! (Vajon változik még a színe? Az én Borimnak is ilyen a szeme színe… ;) )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szoptatás, evés: csatlakoztam a mindent azonnal befalók táborába! Favorit a vajas, sajtos zsömle paradicsommal, de néha az édesre kattanok rá. Még bejön a rizs is, meg néha neki ugrom a gyümölcsöknek… És a tejtermékek is. Tegnap megettem egy nagy tál madártejet ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kata: sajnálom a fertőzést :( Nagyon durva tud lenni, átéltük Lilivel mi is. Remélem már kihevertétek.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: ha megtelt a kicsi poci, de csak cicin nyugszik meg, akkor jöhet a cumi. :) Borinak kb. a második naptól megy a cumi, az elsőn nem kellett neki. Ha a szájpadlásához érinted, rá fog cuppanni. Nekem legalábbis Bori erre cuppan. Ez egy reflex nekik. Így meg lesz az élmény, és mégsem tömi magát.

Mellesleg a Bori lányok nagy zabás csajok ám. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Adri: cici keményedés este – zuhanyozzál meleg vízzel (mármint a ciciket, és masszírozzad közben ki a csomókat. Ha jön a tej a vízbe, az nem baj, legalább megkönnyebbülsz. Ha szaporítani akarod a tejet, akkor fejd le, ha nem, akkor mindkét oldalról etesd lefekvés előtt, így megkönnyebbül a cicid. Vagy csak kicsit fejjél le belőlük.

Fejés: Lilivel fejtem, annyi tejem volt, hogy a tejleadónak is adtam le… De az horror volt. Aztán volt tejtesónk is, az már jobb megoldás. Most Bori rengeteget eszik, én meg nem fejek és kész. Pedig nagyon jó az új mellszívóm. Segített a belövellésnél. Nem fejek, néha a tejgyűjtő kagylóból kiöntöm ami összegyűlt, az is elég sok… Nem fagyasztok még, mert nincs kedvem ezzel foglalkozni, és rengeteg tejem van így is. Az a célom, hogy közelítsen a kereslet – kínálat arány :D Ha ezt szeretné valaki elérni, akkor nem kell fejni, mert ha kevés a tej a babának, akkor max hamarabb kéri majd a következő adagot, ami szaporító hatással bír. Ha elegendő, akkor meg minek fejni, ha sok, akkor meg akkor fog kissé apadni, ha hagyjuk feszülni, vagy csak keveset fejünk le.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?