Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A héten voltam 12 hetes uh-n, minden oké. Tarkoredő 1,5, BPD 19 mm.
Rosszullétek muloban, hányás már napok ota hála nincs.
encike 2

encike hála égnek hogy vagy..már aggodtam érted..merre voltál.hogy ilyen sokáig nem voltál???????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Ezek szuper hírek. :)

Kép
csucsu05

szép jó reggelt mindenkinek!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@lyndee: igazad van, korai lenne, hogy a hormonok ennyire beinduljanak, de azert megis egy jelnek tekintem, hiszen nekem sose volt hanyingerem azelott. Probalok nem minden erovel arra gondolni, h mikor tesztelhetek...

@linacska: remelem, h ez a ciszta nalad nagyon gyorsan eltunik, ugy ahogy jott. Valoszinuleg, ha most nem lettel volna Uh-n, akkor senki eszre nem vette volna nalad, meg magad se. Remeljuk, hogy minden rendben lesz!!

@csucsu: szoritok neked is!!!

Kép
zsozsoo

zsozsoo te hogy vagy? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike:ezek nagyon jó hírek!Örülök hogy kezdesz jobban lenni!Mázlista :wink:

KépKép
lyndee

szia lyndee..hogy vagy?lassan már a finisbe vagy.. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

@nitacska: koszonom, tegnap este is hanyingerem volt, ugy orultem neki:)))Jovo heten kellene ilyenkor megjonnie, remelem jok az erzeseim es kimarad :D
Veled mi ujsag???

Kép
zsozsoo

nitácska:köszi,jól vagyok.Azt hiszem nekem az elejére jutott a java.Tegnap megdicsért a védőnő mert eddig 5kg-t híztam :D
Keményedéseim sincsennek és nem vizesedek.Remélem a folytatás is ilyen jól fog telni :wink:
Múlthéten megvettünk mindent a kismanónak,már csak a kiságy van hátra.De azt is kinéztük már hogy melyik legyen.
Lassan készíthetem a kórházi csomagot is :lol:

5nap múlva kezded a closty-t?

KépKép
lyndee

Lyndee: De jó ha már minden megvan a kicsinek. Nemsokára pedig a karodban tarthatod a babát. :)

Kép
csucsu05

lyndee teszel majd fel képet a babaszobárol? :roll: :lol: :lol:
a napokba hívom a szülésznőm hogy elkapta e a dokim mert lassan kell a clost meg utro.. :wink:
zsozsoo remélem bejön az érzésed..2 napja nekem is van néha hányinger de nekem nem lehet baba..a pé-miatt mert nem volt.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo, szorítok Neked, hogy piri elkerüljön 9 hónapig! :lol:
Hajrá Vuk! :wink:
Vendég

szia tavirózsa hogy vagy?..rég voltál.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:még nincs babaszoba mert egyenlőre velünk alszik a kicsi a hálóban.Úgy terveztük hogy tavasszal csináljuk meg a kis szobáját.
Drukkolok hogy a closty helyre tegyen :wink:

KépKép
lyndee

@nitacska:meddig kell majd szedned a gyogyszert?

@tavirozsa: koszonom a biztatast. Te hogy vagy?

@lyndee: velunk is 6 honapig aludt a baba es meg ma is rendezgetem neha a szobajat, bar Aron mar 21 honapos:) Hihetetlen jo formaban tartod magad, Te nem is voltal kivanos egyaltalan??Hat en 48kgrol indultam, nagyon vekony alkat vagyok, de 17kg-ot hiztam :D Szerencsere lement minden rolam, de legkozelebb remenykedem, hogy nem jon ennyi kg ram se.

Kép
zsozsoo

zsozsoo:az az igazság hogy nem vagyok kívánós,de sajnos fél időig keményen hánytam.így gyakorlatilag addig nem is híztam semmit.majd jött a szénhidrát diéta,amit ma már több kevesebb sikerrel tartok......ha ezek a tényezők nem lettek volna talán én is többet szedek fel. :roll:

KépKép
lyndee

Sziasztok...

1 kérdés jutott eszembe:

Zsuzsi, Sugi!

Irtátok, hogy rossz volt a csaszi után felkelni pár nap, átvágták a hasizmokat, vagy a széthúzásos taktikával műtöttek benneteket?

Heni

Kép
hencsi

Hencsi, engem teljesen átvágtak, van vagy 25 cm vágásom, majdnem a szélétől a széléig :( , de nálam fent állt a veszélye hogy a méhemet el kell távolítani, ezt még műtét előtt is elmondta nekem.
Szerencsére nem került rá sor , a méhem azonnal el kezdett összehúzódni, de a vágás nagyon nagy.

Kép

Kép
napsugár035

Tavirózsa..........lélekben sokszor ölellek.(..................)

Kép

Kép
napsugár035

zsozsoo nem tudom medig kell majd szednem a clostit utrot...gondolom majd mongya a doki.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Elnézést mindenkitől, van itt épp elég bajunk, de én nem tudok szó nélkül elmenni az ilyesmi miatt, aki tud segítsen imával:

www.picibaba.freeblog.hu

Sugi,

Köszi szépen a választ! Kiváncsi lennék ha nem vágják át az izomzatot mennyivel másabb vajon.....Ajsa nekem is volt haránt a 34. héten éj ijesztgetett a doki a császárral, nagyon sokat olvastam róla de végül szerecsére normál szülés lett:)

Nita,

Tudtommal a ciklus 3.-10.napig kell a clostit szedni.

Heni

Délelőtt írtam 1 kisregényt, de elszállt:(

Kép
hencsi

szomoru :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj ez nagyon nagy tragédia

váratlanul, mint derült égből a villámcsapás

egy élő gyereket sokkal nehezebb betegen látni, mint egy méhen belülit, pedig az sem könnyű...

remélem a legjobbra fordul a soruk

tjuca

Hencsi: Én a clostit a 3-7napig szedem.
de biztos ez egyéntől is függ.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk: holnap lesz inszem. Van egy 20, 23, 26 mm-es tüsző, remélem holnapra megrepednek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska drukk az inszemhez...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, nagyon nagyon drukkolok.
Csajok olvastam a blogot.Ez szörnyű, hogy lehet az ilyet túlélni?
Isten őrizzen minden kis apróságunkat az ilyen és hasonló szenvedésektől.

Kép

Kép
napsugár035

szia sugi..hogy vagytok?
tényleg szörnyű... ilyet tulélni.... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ismeretlenul is iszonyatosan faj, ami evvel a pici babaval tortent. Osszeszorul a szivem es csak sirok, barcsak itt maradhatna az anyukajaval, merhetetlen ez a fajdalom, amit ki kell allniuk.

Kép
zsozsoo

nagyon nagyon drukkolok nekik..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZia Nita.
Jól vagyunk köszi,most evett éppen, kinyúlt mint a gyalogbéka.
Ezen a héten mindennap kimentünk már, nagyon jól esett nekem is.Olyan finom a kis bőre, imádom imádom imádom.Megkérdezték a patikában, hogy első baba e?, mert hogy olyan fiatalnak látszom, inkább nem árultam el a korom.Azt mondják a hormonok teszik.Pedig én tudom hogy a boldogság látszik rajtam.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: még szép, hogy látszik a boldogság. Ennél nagyobb ajándék nem is létezik, hogy megszületik egy életke:)
Hidd el ez a boldogság már mindig ott lesz veled:)
És valóban a kisbabák bőre isteni:) Imádtam én is puszilgatni a lányomat. Olyan puha szép a bőrük:)

Kép
csucsu05

sugi örülök,hogy jol vagytok..de annak mégjobban hogy nagyon boldog vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi, köszi!

Kösz, csajok, megvagyok.
Hol jobban, hol nehezebben.
Most éppen jobban, remélem, sokáig így marad.

Lina, szorítok!!!

Nem is tudom, elolvassam-e,amit bemásolt Hencsi...
Ahogy reagáltatok, abból gondolom, milyen szörnyűség lehet...
Inkább nem...
Vendég

szia tavirozsa..jobb is ha nem nézed meg nagyon szomorú.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a drukkokat, most már csak az kell, hogy repedjenek meg azok a tüszők.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

küldöm neked linácska a ++++++++++++++++++++-at :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: Kivánom, hogy siekrüljön :)

Én sem néztem meg amúgy mert én nagyon a lelkemre veszek mindent.

nekem ma van a második clostis napom. Annyit vettem észre, hoyg nagyon sokat pisilek és néha egy kicsit megszédülök.

Kép
csucsu05

Lina!

drukk drukk

tjuca

Köszi a drukkokat, megvolt az inszem. Holnap ismételjük, mert nem repedtek meg a tüszők. Igaz az LH tesztem is csak most lett pozitív, így ebben majdnem biztos voltam. Nem baj, majd holnap fogannak az ikreim :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: akkor hajrá ikrek:)

Kép
csucsu05

linácska mindent bele..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

linácska:most már sikerülnie kell :wink: +++++++++++++++++++++

KépKép
lyndee

csucsu Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Itt is köszi. Most kaptam meg az sms-t is. Köszi ari vagy.:)

Kép
csucsu05

szivesen!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: ma mész koncertre igaz?, És ma kellene megjönnie nem? Hogy érzed vagy már meg is jött?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, nagyon boldog szülinapot kívánok Neked, sok szeretettel és puszival!!!

Velünk minden oké, leszámítva, hogy egy nap "csak" 24 órából áll. Az őszi szünetben majd jelentkezem, addig is szorítok, hogy akinek most aktuális, az pozitív teszttel örvendeztessen meg minket!
További jó hétvégét Nektek!

Kép
Kép
ggica

Csucsu,
sok boldog szülinapot kívánunk mi is neked!

Ma végül nem volt inszem, mert tegnap megrepedtek a tüszőim, és a ciszta is, szóval a tegnapi pont jó volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?