Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vasárnap bábszínház lesz itt nálunk a Művházban, a Nefelejcs Bábszínház Kippkopp és Tipp-Topp című előadása10-től, 600 Ft.
Ha érdekel valakit szóljon.

Szandra!
Szupi ez a babaház, Lilka is biztos értékelné. Most épp egy újabb minikonyhát nézett ki magának...Az a baj,h már nem tudjuk hová tenni.

Anita!
Köszi az üzit mindenesetre...

zsanett
 
 


Pff, ahogy ezt megírtam, Kereszt rámcsipogott h megvette a konyhát :D

zsanett
 
 


Zsanett! Engem érdekelne a Színház...

Szandra!
Ez nagyon jó!Klassz a házikótok,és tök jó,hogy leköti Tamit.
A rajzát nem bírod ide varázsolni? Csajok kész művésznő a csaj,olyan szépet rajzolt az oviba,hogy mindenki csodájára járt....engem legalábbis elvarázsolt..hát nem olyan,mintha egy 4 éves rajzolta volna....


nálunk még mindig McQueen a nyerő.....
Kép
Kép
Kép

Katus! Évi!Szandra! Anikó!Merci! Ibolya!Zsanett! Gyöngyi! Dénesandi!Andi! Jatka! Mégegyszer köszi Dávid nevében a szebbnél szebb képeket és a kedves szavakat!!!!!
lldikó
ilgya1
 
 

 
 

Tegnap nem ültem gép elé, de még benne vagyok a 7 napba, úgye? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:

Tamara és Dávid!

Nagyon boldog szülinapot Nektek!


Kép

Kép

Anita
putyu
 
 


[size=18]Drága Dávid!

Nagyon boldog szülinapot!


Drága Tami!

Isten éltessen!

[/size]



Tami , Szonja, anett
kállai
 
 


Drága Tami!

Isten éltessen!


TSza
kállai
 
 


előbb elrontottam valamit

:oops:
kállai
 
 


Drága Tami! Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk és sok puszit küldünk! Jutka és a Csajok
jatka
 
 


DÁVIDNAK ÉS TAMINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anett, lehet még folttisztítót rendelni? A banán-alma kombinációt úgy néz ki, hogy csak ecetes ollóval tudom eltávolítani Marci ruháiból... :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anita!Anett!Kata!köszönjük szépen!!!! Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok

Anett
Hozol nekem kedden amway katalogust!
Köszi

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Sziasztok!
Adri nincs itthon, és nem érkezik az időjárásjelentés. Én teljesen tönkre vagyok menve. Régen voltam már rosszul... most bepótolom! Az imént keltem fel. Éjszakánként képtelen vagyok aludni, most itt anyukáméknál ment délelőtt :-) Pedig a táppénzes papírt akartam bevinni a suliba :-(

Meg tudjátok mondani nekem, hogy mikortól célszerű kivenni a szülési szabit? Mindenki azt mondja, hogy előbb nem érdemes. De miért??? Erre még nem kaptam választ. Segítség!!! Tuti elveszek a papírok között.
almi
 
 


Sziasztok

Ildi
Igen és válaszoltam is!!!

Sziasztok
MErci
merci71
 
 


Egy cikk a türelemről:


(Szerintem nem csak nálunk aktuális)


Valószínűleg egyetlen szülőnek sem kell sokáig kutakodnia ahhoz, hogy jó néhány példát fel tudjon sorolni, amikor szeretett volna türelmesen szólni a gyerekéhez, valamiért azonban - sokszor a maga számára is rejtve maradó ok miatt - ingerülten, nyűgösen, türelmetlenül jött ki az a mondat. Azt sem nehéz megmagyarázni, mitől lesznek ingerültek, nyűgösek, türelmetlenek a szülők világunkban - még ha elméletben tisztában vannak is vele, hogy ezzel sem maguknak, sem gyermekeiknek nem tesznek jót.

Gyerekeinkhez határtalan türelemre van szükségünk, akármekkorák legyenek is. Ehhez pedig arra, hogy bármi történjen is velünk, szülőkkel, a napnak azokban a részeiben, amelyeket tőlük távol töltünk, amikor együtt vagyunk velük, csak az övék legyünk, csak rájuk koncentráljunk, minden figyelmünket feléjük fordítsuk.

Nem csak azért, mert "ez így van rendjén". Ha folyamatosan figyeljük gyerekeinket, átéljük a velük töltött pillanatokat, minőségi időt töltünk együtt, és nem csak egymás mellett élünk, megismerjük őket. Mindenestül. Ez a tudás pedig - számtalan előnye mellett - azt is jelenti számunkra, hogy ismerőssé, megfejthetővé válnak reakciói, a konfliktushelyzetként felbukkanó szituációk is.

És mennyivel könnyebb türelmesnek lenni azzal, aminek tudjuk az okát, amit előre kiszámíthatunk, amire felkészülhetünk! (Gondoljunk csak arra, ha egy súlyos beteget megyünk látogatni, milyen türelemmel tudjuk végighallgatni panaszait, fájdalmait, elnézően elviseljük a rigolyáit, még talán igazságtalan vádjait is, amelyekkel máskor biztosan vitába bocsátkoznánk - "hiszen beteg".) Gyerekeinkhez is számtalan ilyen kulcsszót találhatunk, ami újra feltöltheti türelem-tartalékainkat, ha vészesen kimerültnek érezzük is azokat.

Életkor

Minden gyereknek türelemre volna szüksége - akárhány éves is. (És mivel a felnőttek is gyerekei valakinek, nekik legalább ennyire, természetesen. Ha mi jól tudjuk ezt a türelemmagot elültetni sajátjainkban, folyamatos példákkal életben tartva, sokszorosan fogjuk visszakapni tőlük, nem csak öregkorunkban, de már az elkövetkező hónapok során is.) Vannak azonban olyan életszakaszok, változások, amelyekhez különösen sok a türelemigénye.

Az első években folyamatos "mérföldkövek" kísérik a baba fejlődését. Akadnak látványosak, mint a mászás, az első szavak és lépések, és kevésbé tetten érhetők, mint amikor képi gondolkodásból áttér egy bonyolultabb, elvontabb fogalomvilágba, amikor kezdi sejteni-érteni, hogy a tárgyak tőle függetlenül is léteznek, hogy anyának, apának van rajta kívül is élet(e), és így tovább. Ha elfogadjuk, hogy a fejlődéslélektan nagy lépései sokszor szorongást, félelmet váltanak ki a gyerekekből, tudjuk, hogy a nyafogás, az agresszió, az aktuálisan nehezen viselhető magatartásforma csak arról szól, hogy biztonságot szeretne (vagy csak azt tudatosítjuk magunkban: "életkor"), máris könnyebben tudunk kedves, meleg szavakkal, bátorítóan, higgadtan fordulni feléjük.

Kíváncsiság

Reggeli őrült készülődés, mindenki rohan, öltöztetni szeretnénk a kicsit is, de ő elszaladgál, mindig talál hatszáz más dolgot, amit sürgősen fel kel fedeznie, szét kell szednie, dobálnia, tépnie. Vásárlás a boltban, a forintok kiszámítva, sietnénk is, ő pedig mindent levenne a polcról, berakna a kosárba... Ismerős helyzetek?

Kevesen tudják megőrizni türelmüket minden alkalommal a fentiekhez hasonló szituációkban. Mielőtt kiabálni kezdenénk és előjönne a klasszikus "Hányszor mondjam?!" próbáljuk meg tudatosítani magunkban, hogy a gyerek (az esetek zömében) nem azért teszi mindezt, hogy minket bosszantson (amikor úgy tűnik, akkor is játéknak veszi, érdekesnek találja, hogy milyen hatást tud elérni, próbálgatja a határait).

Minden reggel új nap, új tanulni- és felfedeznivalók várják, és ő elébük is megy, amint kinyitja a szemét. Egy-két évesen nem is az a dolga, hogy felöltözve várjon minket, amikor ébreszteni megyünk; ha sietünk, készítsünk ki valami érdekes dolgot (játékot, könyvet, háztartási eszközt stb.), ami leköti a figyelmét, amíg mi gyorsan ráadjuk a ruháit, közben pedig elmagyarázhatjuk, miért kell most igyekeznünk, és ha hazajöttünk, mi mindent fedezhetünk majd fel együtt. A boltban nézzük meg, mi érdekli, ne azzal rángassuk el a polctól, hogy "Ezt nem vesszük meg"; mondjuk el neki, az a szép színes valami egy lámpaernyő, nagyon érdekes, köszönjük, hogy megmutatta, de most nincs rá szükségünk. És már mehetünk is tovább, veszekedés nélkül, a közös kincskeresés örömével.

Még nem tanulta meg

Nem áll meg a járda szélén, aznap kétszázadszor kérdezi meg ugyanazt, nem csinálja egyedül, pedig... Öltözködés, miértek, veszélyes helyzetek - szinte percenként adódhat valami, amit el kell magyarázni, meg kell értetni, be kell tartatni. Miért nem csinálja rendesen? Mert még nem tanulta meg. És ha csak kiabálunk, veszekedünk, nem is fogja mostanában. Hány olyan helyzet, szabály, tevékenység van, amit mi magunk még húsz, harminc, sok-sok évesen sem tudunk elfogadni, maradéktalanul betartani... És ő még csak most ismerkedik az alapvetőekkel.

Szeretnénk, ha megtenné, betartaná, segítene benne stb.? Türelem, és megint csak türelem. Ez a leghatásosabb fegyverünk, ha önálló, magabiztos, kiegyensúlyozott gyereket szeretnénk nevelni, és bármilyen nehéz sokszor kivitelezni, a leghatékonyabb is. Ha csak egy hétig megpróbálunk tudatosan figyelni azokra a helyzetekre, amelyek leginkább az "agyunkra mennek", megérteni, miért viselkedik bennük úgy, ahogy, és a tőlünk telhető legtöbb türelemmel reagálni rájuk, meglátjuk: megéri erőt venni magunkon.

Anita
putyu
 
 


0-4év
Kép Kép Kép Kép Kép
ilgya1
 
 


Ildi!
Jó ez a képsorozat a Dávidról.

Tami sajnos beteg lett, lázas meg fájnak a végtagjai és a füle így a diagnózis alapján esélyes, hogy influenzát kaphatott el :( . Délután többet tudunk mert kihívtam a dokit aki nem kecsegtetett korai időponttal mert már 8an voltak előttünk. Lehet, hogy már ennyire kialakult ez az influenza cuccos??

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Szandra!
Jobbulást Taminak!!!Reggel hiányolt Dávid az oviból benneteket....pedig holnap mennek a Millenárisba :cry:
akkor jó hosszú őszi szünetetek lesz....szegény!
ilgya1
 
 


Ildi!
Gondoltam, hogy a Dávid majd hiányolja a Tamit :) . Nem baj, hogy nem megy a Millenárisba úgysem szeretem, hogy bemennek a városba busszal. Szuper, hogy most ennyit itthon lesz bár jobb lenne ha nem betegen de remélem hamar rendbe fog jönni. Már enni sem akar semmit :roll: .

Szandra

szandrakiss
 
 


ha már úgyis csak ketten társalgunk,akkor beszélgessünk...

Levente sem volt ma oviba,ő viszont köhögött és azért nem vitte az Anna. Még jó,hogy nem hánytatok és nem ment a hasatok,még a végén rám fognátok,hogy megmérgeztelek benneteket szombaton. :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Szerdán viszem az októberi Minimanót.
ilgya1
 
 


Ildi!
Akkor pusztít a kór az oviban. Taminak 40,0 fok volt ma a legmagasabb. Volt kint a doki, influenza első adagját nyalta be a Tami.

Gyöngyi!
Értem, hogy azt mondod az influenza tavalyi törzse ellen oltanak de magának az influenzának is lehetnek tök durva szövődményei. Engem ez nagyon idegesít. Isten igazából soha nem tudok dönteni, hogy mikor teszek jót.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!
Hazaértünk, csaj is itthon, majd írok beszámolót, ha lesz egy kis erőm. Lebetegedtem:( Nem csoda, az angolok nem fűtenek, kb 16 fok volt a lakásban, majd' szétfagytunk...

Az ünnepelteket Isten éltesse sokáig, a betegeskedőknek jobbulást!!!

A porszívó-ügynök engem is utolért:) Holnap jöhet , kitisztíthatja a kanapémat, aztán kalap-kabát:) Én biztos nem adok töb százezret egy porszívóért, ráadásul nem is nagyon hiszek a csodaképességeiben. Kiváncsi vagyok mivel fogja bizonyítani, hogy az atkákat is eltávolította...
Az ilyenekről mindig az a lábáztatós átverés jut eszembe..:)

Zorkával minden oké, örült nekünk, jó kislány volt, egyszer sem sírt, sem amikor telefonáltunk, sem amikor képeket látott rólunk.
Most egy kicsit hisztis, mert nem volt hajlandó aludni délután, annyira fel van dobódva.
Megyek vele játszani, holnap írok.
Vendég
 


Katus, Anikó

A macskák nevében is köszönöm a pesztrát:) Örök hála érte!!!
Remélem szerdára cinire összekapom magam, ma irtóra kész vagyok.

Ja, Zorka legújabb aranyköpése: KOCSIGOLYÓ(csokigolyó)
Vendég
 


Helló!!

Judit!!

Üdv újra itthon a szép napsütésben :lol: Azért remélem jól éreztétek magatokat!! Ha ilyen hideg volt, legalább jól öszebújhattatok!!! :lol: :wink:
Csokigolyó???? Csak nem ilyen egészségtelen cuccokkal tömi az a tündibündi nagyi a gyereket?? :lol: :lol: :lol: Mert, ha te, akkor okés :lol: :lol: Örülök, hogy minden nagyi rigolya ellenére jól érezte ott magát Zorka!! Szar amikor az embernek ekkora már a gyereke, hogy ilyen jól el van nélküle, igaz?! Ezt nagyon nehéz megszokni - szerintem rosszabb mint az éjszakázás! :lol: :lol:

Szandra!!

Jobbulást a drága barátnémnak!!! Szerdára már kutya baja sem lesz!!!!
Tudod nekem az a bajom az oltással, hogy ha a tavalyi törzset belém oltják, akkor mi a garancia, hogy az ideit nem kapom el?? Hiszen nagyon mutálódik a vírus (ezzel riogatnak minket), így fingjuk sincs, hogy az idei milyen lesz. És bizony vannak tök durva oltási szövődmények- csak erről kevesebbet hallani, mert akkor nem vennék olyan sokan az oltásokat - pedig ez nagy biznisz!


Ildi!!

Tök jó a sorozat!!! Mennyit változott a Dávid ...és mégsem :lol: :lol:


Anita!!

Neked megy????? :lol: :lol: :lol: Mármint az odafigyeléses türelem??? :lol: Mert akkor megyek tanulni hozzád!! :oops: :lol:

Almi!!

Szülési szabi kapcsán kaptál már infót?? Most milyen státuszban vagy?? A szülési szabi az olyan mint a betegácsi, mármint anyagilag (70 vagy 75%) Ha van státuszod a szülésig (pl: betegállomány) akkor utána veheted ki az összeset. Asszem jobb mint a gyed, mert az maximalizálva van. De ezek csak halvány emlékek, mert ezek is igen gyakran változak. De arra határozottan emlékszem, hogy a védőnőknek kötelességük tájékoztatni az aktuális juttatásokról!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
De a gyerekeknek és a nyugdíjasoknak ingyenes így abból nem kapnak pénzt mégis nekik ajánlják a legjobban ezeket az oltásokat!????!

Judit!
Kocsigolyó :lol: :lol: . Édes Zorka.


Erről nekem is eszembe jutott a Tami:
Mostanság töröm magam, hogy megtanítsam neki a tegnap, ma, holnap fogalmát. Magyarázok neki mert azt mondta, hogy tegnap megyünk (holnap) valahová, mondom neki:
-nem az holnap lesz, tegnap volt a szülinapod
-anya, nekem mindig tegnap van a szülinapom? :lol: :lol:

Másik:
Tami szitálja a homokot és a szitában benne maradtak a kövek:
-anya, ha rázom a homokot kő lesz belőle?

Nálunk pedig a csokigolyó (bár nem is tudják mi az :wink: :lol: :lol: ) az a babonatehely. :lol:

Na jóccakát mindenkinek

Szandra

szandrakiss
 
 


Halihó!

Ildi,
jók a képek :)

SZandra,
sok gyógypuszi a nagylánynak. Szegénykém... :(
De a szövegétől behalok :)

Judit,
nincs mit. :) puszi :)

Anita,
hát ma nem voltam a türelem szobra. Sőt :( Én vagyok az időzített bomba, ami többször és nagyon durran. Szegény gyerekem.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Gyöngyi,

Az még csak egy dolog, hogy ott tömte ilyenekkel, de hogy haza is küldött egy mázsányit!!!Én nagy édességfaló vagyok és őszintén szólva szerintem Zorkának is többet adok a kelleténél, de ez a mennyiség, amit küldött még nekem is egy éves adagom...nagyon durva.
Viszont a fülbevalót is anyóstól kaptuk, igaz rendelésre:) Úgy látszik már nem halálos a füllyukasztás:)
Hát igen, egyfelől megkönnyebbültem, hogy nem érezte rosszul magát a gyerek a nagyszülőknél, másrészt viszont a fenébe is, hogy ilyen jól elvan nélkülem:)

A porszívóügynök itt volt, nem vitatom tényleg bazi jó az a gép, bár az atka mivoltáról nem győzött meg, de ha az csak szimpla por volt, amit a matracomból kiszívott vele, akkor is durva és egy közönséges porszívó nem tudja...márcsak az az egy aprócska gond van, hogy nincs majd' egy millióm egy ilyen gépre:)
Vendég
 


Judit,
hogy vagy? Megyünk ma gyúrni? :D Vagy beteg vagy nagyon? Hozzám 4-re jön az ügynök. :) Beterítik Vecsést atkákkal.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!

Alig állok a lábamon:(
Szerintem már csak jövő hét lesz belőle. Bocsi:(
Cinire sem megyünk holnap.
Vendég
 


Hahó!

Judit,
remélem jobban vagytok... :)

Volt nálunk is az ügynök, hát csajok... sajna nem a kedves nőt kaptam, hanem egy elég fura pasast. Ancsi szőnyegét kiszívta, anyám, nem semmi mi volt benne,de az ágyunkat nem akarta megcsinálni, csak a sarkán mutatta meg... És a végén közölte a telefonba a főnökével, hogy engem nem érdekel a higiénia, mert nem tudok x forintot szánni a gépre naponta... A főnökcsaj is elég bunkó volt... Azért köszi a lehetőséget, tényleg hihetetlen mekkora porban élünk :( Ja, és 2 és fél órán át itt volt. Megértem, hogy csalódott, hogy bukóra jött, de én mondtam a telefonba is, hogy nem fogok befektetni...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!

Hát, ez felháborító :twisted: :twisted: :twisted: ! Ha hozzám is ez a f@szkalap jön /amit ezek után remélek :wink: / és nem viselkedik nekem tetszően úgy kipenderítem a gépével együtt, hogy a lába sem éri a földet. Ja, és előre tisztázom vele, hogy az ágyunk matracát meg KELL csinálnia! Ha tetszik maradhat, ha nem már húzhat is a gépével együtt a sunyiba! 2.5 órát meg pláne nem pazarolok rá! És mi az, hogy a főnökével telefonálgat "rólad" :?:

Amúgy csodálkozom, hogy hozzátok hétköznap mentek, mert nálam egyértelműen a szombatot feszegették...meg hogy legyen itthon a Zuram is... :roll:

Na, joccakát mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Már nem bántam meg,hogy ennyire "mereven elzárkóztam" :x :x :x pedig két oldalról is támadtak :wink: tavaly már végigcsináltam egy hasonlót,így ezt nem volt nehéz visszautasítani,vagyis nehéz volt.... :oops: hogy ezek milyen erőszakosak.... :evil: :evil: :evil: (és mostmár bunkók is!)
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Katus!

Sajnálom, ez gáz...

Merci!

Szuper voltál ma is! :P Nagyon tetszik nekem(ami nem annyira lényeges), de a csajok is imádnak járni. Tami a legnagyobb méretű könnyeit potyogtatta, amiért nem mehetett be a vízbe és egész idő alatt azt kérdezte mikor mondhatja meg neked, hogy mozog a foga.
Szonjaboris meg mire az apukájához került az élmény-beszámolóval elfejetette, hogy pityergett és vizi-sztár-úszóként ünnepeltette magát itthon. :P

Szandra!

B...us nálam maradt a géped- ne haragudj! Miért nem csörögtél? Majd elmesélem milyen tegnapestém és milyen mai napom volt.
...és még csak most ültem le dolgozni...

Lányok!

Jó lenne többet látni mindenkit ...

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi! Köszi a választ! Közben Adrival összefutva kaptam információt. A lényeg, hogy szerintem nekem már teljesen mindegy, ez a néhány hét már nem számít. Most nov. 1-től élek a lehetőséggel.

Most elrobogok CTG-re... A doki tegnap azt mondta jöhet bármikor a baba. Persze nem úgy néz ki a dolog odalent :-)
almi
 
 


Megint én vagyok :-) Végeztem, semmi jelét nem mutatja, hogy ki szeretne jönni. Úgy tűnik nődögél tovább, én meg bízhatok benne, hogy egyszercsak hirtelen megfordul. (A doki szerint erre nem sok remény van, mert becsusszant a popsi.) Szombaton UH, meglátjuk mekkora a fejünk :-)
Nagyon hiányzik a délelőtt átalvása. Pedig még 5-6ig biztos nem jutok haza. Na de jön a hosszú hétvége! Mehet mindenki kirándulni! :-)
almi
 
 


ezt a Krisztitől kaptam:( főleg dolgozó és főnőkkel rendelkezőknek)
http://invitel.hu/ipolyvolgye/titkosvagyak.htm


Hajrá Kismanó!!!Mennek a drukkok Rena!


Alig voltunk Cinin,tök jó volt,kár,hogy nem jöttetek.Ketten voltunk az Andival a csapatból.Mindenki beteg? :?

Merci!
Csak sima vazelint kérjek a Gyógyszertárba? vagy van valami speciális direkt fülbe?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
Ancsi kilenckor kelt. Meg én is, rá. :oops:
Irtóra fáj a fejem :(

Reni,
mennek a drukkok! :) Már alig van hátra valami, klassz lesz! :)

Évikém majd mesélj. De szerintem én voltam a szerencsétlen ezzel a pacákkal. Judit nem mondta, hogy vele nem lett volna kedves. Persze az is lehet, hogy túlérzékeny p.csa vagyok, oszt kész. :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Ugyanaz a pasi volt nálam is. Velem nem volt kimondottan bunkó, de kedves sem. A végén belátta, hogy gyeses kismamák közül kevesen tudnak ennyit áldozni egy ilyen gépre...én hamar elzavartam, vagyis inkább Zorka.:) Másfél óra alatt végzett, bár nem is nagyon csinált semmit. Zorka szőnyegét kitakarította, a többit csak mutogatás szintjén csinálta meg.

Mi fél 10-kor keltünk reggel:)))
Vendég
 


Sziasztok

Anett
Én nem csinálok semmi extrát, csak a kisebihalacskák!!! (de azért köszi).
És tényleg nagyon ügyes volt a Szonjád!!!! Ráadásul könnyen meg is nyugodott! De ez így jó, hogy azt már elfelejtette mire hazaért hogy pityergett egy picikét!
Még ma is azt beszéltük a Gyurival, hogy az a tündéri lábacska milyen szépen lábazott!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Várlak kedden benneteket!

Ildi
Parafinolajat vegyél (én 1 decit szoktam), és gyogyszertári szemcseppentő kis müanyag flakont. Abba tegyél át a parafinbol és könnyebbb a gyereknek 1-1- cseppet tenni a fülébe!

Szandra
Remélem már jobban van a Tami!!!!! :D :D
merci71
 
 


Remélem azért olyan sokat nem röhögtetek rajtam..
a csaj is a Gyógyszertárba elég értetlenül állt a dologhoz,nem értette,hogy az úszáshoz minek vazelin........de azért adott egy dobozzal :wink: :oops: :D
akkor veszek parafinolajat....
merci Merci!
ildikó
ilgya1
 
 


Ildi,

Hihi, a patikában biztos megbeszélték, hogy jó fedőszöveget talált ki a csaj a vazelinre :D :D :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


kedvenc Gyöngyink, BOLDOG NÉVNAPOT!puszi
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Gyöngyi,

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Gyöngyi!!! :lol: :wink:



Kép

Anita
putyu
 
 


Kata,
milyen nagyfiú már Marci :D , kész vagyok...telik az idő rendesen...

Judit,
irigy, irigy :oops: :oops: Hogy lehet eddig aludni???????????????

Az én ügyes nagyfiam néptáncol az oviban :D

Kép

Anita
putyu
 
 


Drága Gyöngyi!

Boldog névnapot!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Köszönöm lányok!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anita, köszi :) Nagy ló már a kiscsávó, és hihetetlen, hogy mennyire komisz... Ma éjjel kettőkor elkezdett kiabálni és röhögcsélni, megfordult az ágyában és a félhomályban elkezdte nézegetni az ágya fölött lógó állatokat, alig tudtam visszaaltatni :wink:

Anett, lehet még rendelni folttisztítót? Ha még tudsz rendelni, gondolsz rám is? Köszi

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Hétfőn szerencsésen hazaértünk Bükről, azóta próbálom magam utolérni. Nagyon szuper időnk volt, és nagyon jól éreztük magunkat. A hotel valóban bababarát volt. Minden nap jót pancsiztunk Dórival, imádta a vizet, az utolsó 2 nap már szinte megállás nélkül visongott a medencében. Sokat sétáltunk a jó levegőn, nem volt szinte egy hapci se. Csak a kakival küzdöttünk szokás szerint. Anita sokat gondoltam rád, mert mi is úgy húztuk ki belőle.
Teszek fel néhány képet is!

Gyöngyi!
Boldog névnapot!

Anett!
A folttisztító engem is érdekel, főleg, hogy mi is elkezdtük a hozzátápit.

Ha lesz egy kis időm majd visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?