Új privát üzeneted érkezett!

Afra ...

Köszi :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Eddig mindig elmentem orvoshoz, és mindig ugyanazt írta fel: Cataflamot... azt hiszem most se lenne másként... a gyógyszert meg egyedül is be tudom venni. Nem tudom, mi lehetne a tartós megoldása annak, h ne fázzak fel többet! Pedig direkt mindig figyelek, h jól fel legyek öltözve, és mégis... nagyon-nagyon-nagyon remélem, h ez nem lesz akadálya annak, h teherbe tudjak esni...de nagyon félek!

afra.h

Törpiri!!
Mikor hozol nekünk fotókat magadról???
:oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nőgyógyásznál voltál vele? Vagy urológusnál?Anno nekem is volt.
És urológus írt föl jó dolgokat.
A cataflam nem arra való, szerintem..

picimami

Gabi! Nem is tudod, h mekkora mákod van, h még sosem voltál felfázva...iszonyúan fáj...főleg ha még meg is jön akkor, vagy tüszőrepedsz! :o :o

afra.h

Picimami! Igen régen össze-vissza jött meg de most elégé jól beállt. Műtét óta: május 15, június 15, július 12, augusztus 17 és most szeptember 17. Tehát kb. 2 napja meg kellett volna már jönnie. De ugyse fog. :wink: :lol:
Na mindegy majd meglátjuk mi lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nőgyógyásznál voltam, ő meg is ultrahangozott, és akkor antibio-t írt fel, amitől természetesen nem múlt el, hanem saját "szakállunkra" utánanéztünk a férjemmel valami természetes gyógymódnak, és cickafark-fürdőt vettem néhányszor, és az segített. Szerintem most is az lesz...

afra.h

Afra: Ez a felfázás hajlam kérdése is biztosan. Pláne ha jól felöltözöl.
És a cataflam az használt?

Gabi: nagyon jó, hoyg nem adod fel. Hisz mig nincs piri van remény. A barátnőmnek is nagyon későn mutatta ki a teszt. Szóval nyugi. Olyan jó lenne ha hoznál nekünk egy tesztet ami zebrás.:) Szoritok neked nagyon.:)

Kép
csucsu05

Csucsu! A Cataflam ha jól tudom, gyulladáscsökkentő és igen erős fájdalomcsillapító hatású...ideig-óráig használ.

afra.h

Csucsu!
Köszi a biztatatást rám fér, és persze mindenki mástól is köszi :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!!
MIlyen tesztel teszteltél?
Emlékszel a netes nekem sem mutatta ki, csak a patikai teszt :? :oops:

picimami

cataflam csak fájdalomcsillapító válts nődokit afra:):):):) felfázásra gyulladáscsökkentő fertőtlenatő kell egyszer én is voltam felfázva de nem tudom mi volt a gyógyszer neve ne kérdezd két tablettától helyrejöttem :) de sok foyladék stb

nika70
Salgótarján

Afra: Igen de ha nem használ akkor jobb lenne ha mást gyógyszert kapnál. Nem is adott a dokid sosem mondjuk antibiotikumot? Mert pl a doxyciclin erre is jó azt hiszem. Menj el a dokihoz és mond meg már unod ezt valami mással próbálkozzon. Lehet neked a cataflam már nems egit. Nem hiszem hogy nincs rá más gyógyszer .

Kép
csucsu05

Én is úgy tudom erősebb gyógyszer szükséges hozzá.
Talán summamed amit kaptam.
De lehet butaságot írtam..
Nem elég a fájdalomcsillapítás, mert visszajön nemsokára újból

picimami

Hát én nem nagyon bírom ha fényképeznek,ezért nem is raktam fel...de majd keresek valamit :D :wink:

Felfázva még én sem voltam hála az égnek,a tesóm viszont sokszor..nem irigyellek...a CAtaflam szerintem se jó rá,viszont brutál erős,szerintem ne vedd be!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Igen a cataflam szerintem csak perr pillanat segit, hoyg ne fájjon. De a dokidat sem értem. Miért ilyenek az emberek??
Legközelebb csapj az asztalra !!!

Kép
csucsu05

Pici!

Igen a netről rendeltem kettőt is csinátam :oops: az egyik családtervezésről a másikat innen a babanetről :wink: de ma veszek egyet a gyógyszertárba. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Kaptam antibiotikumot is, de nekem attól is visszajött. :cry:
Az tuti, h nődokit váltok, mivel kiköltözünk és kint leszek kénytelen orvoshoz menni majd :) kész szerencse, h van ott kint egy magyar orvos, aki majd remélhetőleg tud ajánlani egy jó nődokit

afra.h

Na lányok most leléptem majd jelentkezem remélem jó hírrel. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hajrá Gabi! Drukkolunk!

Én is lépek...muszáj lesz pakolnom...aj, de brutálisan fáj... :cry:
Szép napot lányok, majd még ha tudok, jelentkezek!

afra.h

Afra!!
Ne várj, menj el orvoshoz!!
Kérlek.
Ne szenvedj fölöslegesen.

Gabi!!
Drukkolok nagyon :!: :!: :!:

picimami

Afra: Jó pakolást neked.

Kép
csucsu05

sziasztok!

Afra! szerintem ismenj orvoshoz mielőtt indultok!

a Gajdoshoz nehéz bejutni,de szerintem benne nem csalódnál. a zuleyha valbeszélj,ő talán tud segítenimert rendszeresen tartja vele a kapcsolatot és jóban vannak. nagyon-nagyon lelki ismeretes dokinő.

én a távolság miatt nem járok már hozzá, de szerintem sosem lesz olyan dokim mint ő. :?

mikor indultok vidékre?
Bükkre?

vigyázz magadra, szerintem este vagy holnap hívlak!! :)

Gabi! sajnálom a negát,de tudod remény hal meg utoljára és míg nincs piri!! :roll: :wink:

Pici! örülök,hogy minden rendben!! :)

nekem ma kellett volna mennem 4d-re de lemondtam,mert 3 hete voltam uhun. majd szerintem egy hónap múlva! :) na megyek mert alszanak a kicsik és mehetek olvasni!

Ja! képzeljétek mostanában olyan ari a férjem!! :) mindig olyan sms-eket írogat, hogy : S Z E R E T L E K!!

meg: szeretlek bébi!

olyan ari, aztán várja hogy válaszoljak :lol: :lol: :lol:
ha nem akkor kérdi hogy meg kaptam e az sms-t??? :)
mindig jó kedvem lesz tőle!! :)

Kép Kép Kép
asiye

Szia Drága Asiye!
Örülök, hogy jól vagy!
Nagyon kedves a férjedtől, hogy ilyeneket írogat neked.
Szüksége van rád, rátok, és nagyon szeret titeket..

Mit olvasol??

picimami

Pici! A Korán magyar fordítását!! :)

mert arabul ugyan tanított az Afra! de hátmég nam megy és nem is érteném az érgtelmét, annak meg nem sok értelme. ezt jólmeg mondtam :)
de megígértem Afra-nak hogy ha hazajönnek ésmár nagyok lkesznek a ygerekek én leszek a leglelkesebb nebulója! :) :) párod hogy van??

nemlajos! megjöttél? látom be vagy jelentkezve! hogy vagy?már csak 4 nap a nagy uhu-ig :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Köszönöm a választ!
Nem semmi csajszi vagy.
Még olvasni is van időd... és energiád.
Jól van, fáj neki a szeme, de dolgozik. :? :? :twisted: :twisted:

picimami

Csajok!
Tessék csak tenni pocak képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

picimami

dolgozik? :?
hát ezek a pasik ilyenek! :)

na tényleg megyek,mert a végén felkelnek és nem lesz időm olvasni!! :) :)
puszi!! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sajna igen :? :shock:
Jó olvasást neked.
Puszi

picimami

igen ma gondoltam rá hogy este csinálok,mert 3 hete csináltam az utsót!! :lol: :lol: ha nem felejtem elrako este!

de most már a többi kismamának is van pocija!!
ugyhogy gyerünk lányok!

Cat! Nemlajos! Törpiri!! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Hazaértem, gyorsan neki is estem a lakásnak (pasik, ha egyedül vannak...), most meg várom a párom, hogy menjünk az ő családjához, szerdán érkezem.
És bizony, már csak annyit is kell aludni az uhuig is, amit már nagyon várok!!!
Remélem, mindenkivel minden rendben, most nem nagyon tudok visszaolvasni, mert a mosás is lejárt (még mindig energiabomba vagyok :D )
Belgyógyásznál voltam, minden rendben, csak óvatosnak kell lennem a hízással.
A babát még mindig nem érzem egyértelműen...
Csók nektek, majd jövök!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát én mármegint akocsival jövök, :oops: :oops:

ez milyen??
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... ikk=A-52BC

Kép Kép Kép
asiye

Köszönöm a bíztatást lányok, de
1. már semmi időm dokihoz menni ( Asiye! Gajdos doktornőnél voltam ezügyben 2x, egyszer antibiot adott, amitől sajnos nem múlt el, vagyis újra előjött, másodszor meg valami port-ami vizelettisztító volt, és mondta, h igyak sokat. Ennek ellenére tényleg nagyon jó orvosnak tartom őt, csak nekem makacskodnak a bacijaim :) Egyszer meg sztk-ban voltam, ahol aszongya a "hozzáértő, bölcs, és sokattapasztalt" dokinő, h "hát ő nem tudja, mi ez, felír Cataflamot" :evil: )
2. Elmúlt a fájdalom! Beültem egy sós fürdőbe, meg iszom a csalánteát, és mindjárt csinálok cickafarkos borogatást is.
Ha meg újra gáz lenne, akkor elmegyek kint...mondjuk az eléggé érdekes lesz 0.0 katalán nyelvtudással...

afra.h

Asiye! Én hétfőn hagyom el Pestet, megyek Várpalotára a szüleimhez. Férjem majd kedden jön vagy szintén Palotára, vagy becsatlakozom hozzá a Bük felé tartó vonatra. Szóval max. kedden már ő se lesz a fővárosban. Csütörtökön repülünk...valamikor délután
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára afra.h 2008.10.18 15:22-kor.

afra.h

No megyek vissza a változatosság kedvéért pakolni :?
Húúú, de nagyon unom már!

afra.h

Sziasztok!

Arwen!

Jó a hűtő!

Afra!

Orvosra keríts időt! A felfázás nem vicc. ha nem kezelik megfelelően, akkor gondot okozhat később a teherbe esésénél. Nekem legalábbis ezt mondta régen egy nőgyógyász.

Asiye!

Jó olvasást!
Ez a kocsi sem rossz, de nem tudom milyen minőségű.
A párod pedig nagyon aranyos!

Nemlajos!

Akkor most szerdáig megint nem leszel?
Vigyázz magadra!

Nika!

Ha visszamész majd dolgozni, bölcsibe szeretnél vagy postára?

Pici!

Miket vásároltál ma?

Csucsu!

Ma jó idő volt. Játszottatok kint Szabinával?

Gabi!

Amíg nincs piri van remény. Van akinek később mutatja ki a teszt. És valóban lehetett később is egy kósza péd, mint Nemlajosnak.

Ibici!

Jó volt a mai pihenés?
Vendég

Megnéztük ma a Kikában a bútort, és élőben is jól néz ki.
De most éppen úgy néz ki, hogy az egészet csináltatni fogjuk, mert nem biztos, hogy találnánk pont olyan bútorlapot, és akkor hülyén nézne ki.
Márpedi a szoba nagy részébe csináltatni kell, mert a tető miatt és az ajtók, ablakok elhelyezkedése miatt elég nehéz lesz berendezni a szobát.

Külön lesz a két gyerek. Beni így akarta. És így nem zavarják egymást ha nem egy időpontban alszanak.
Vendég

Andy!

Majd mutasd meg milyen ajándékot kaptál a férjedtől!
És képeket is tehetnél fel!
Vendég

cat: egyik helyre sem :):):):)

nika70
Salgótarján

képzeljétek hogy jártunk :):):):):) apa hív nagy örömmel hogy bosch márkás fagyigépet talált 6000 Ft-ért :):) mondom neki hogy hurrá vegye meg stb közben körülnéztem az interneten és kiderűlt hogy kell hozzá egy alapgép amihez van keverőkar mert ez csak egy kiegészitő elem az alap robotgéphez most megvettük a gombot és majd vehetünk hozzá kabátot :):):):):)) de legalább fagyigépem már van csak nem tudok fagyit csinálni vele:):):):):) m,ert most nem lesz 20 ezer ft-unk venni egy et hozzá bár én már régóta kuncsorgok egy robotgépért :):):):)

nika70
Salgótarján

Afra!

akkor már csakkét nap :? nagy munka mi???biztos sokkal komplikáltabb mint egy sima költözés!

remélem hamar meggyógyulsz! :)

Nika!

ez a beszéd! :) :) :) és igazad van! jól teszed!! :) :) :)

Cat!

szép a bútor!

a Top Rider és a Pierre Cardin is egy közkedvelt márka,amit nem az elérhető éára tesz azzá hanem az elérhető áron kapott minőség és bő választék.

Én csak jót hallottam mind a kettőről. Nekem két Top Rider esernyő kocsim van, nagyon meg vagyok elégedve vele. a barátnőm Pierre Cardinja 3 gyereket szolgált ki, a legkisebb hiba nélkül.
Hibás darab persze minden szériába balakerülhet, de ez van a drágább kocsikkal is, amik sokszor csak drágábbak de minőségben nem különböznek.mármint ugyan olyan jókocsik.

A minimanó tényleg nagyon jó üzlet.én is megv oltam elégedve vele, ott vettük a tesókocsit. egyébként pont ottmondták hogy a Pierre Cardin, a Top Rider, a Cam, és a Graco az a márka ami minőségi,biztonsági szempontból megfelelő és még árban is jók!
Egyébként a Pikoló pont nincs a listában, de szerintem nem lehet rossz.
azért őszintén mondva valószínüleg nem ezt fogom választani

A Graco és a Pierre Cardin ps692 között vacilálok, és egyre inkább a Pierre Cardin felé húz a szívem!! :)

Kép

többiek merre vagytok??

megyek vasalni :? :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye: azért ez egy kicsit futurisztikus de jól néz ki :):):)nekem sportba ez a tojásívű váz nem tettszik de hát nem is nekem kell hogy tettszen :)

nika70
Salgótarján

Nika!

hát még én is vacilálok,bár nem a kinézete miatt mert nekem tetszik, csak ha minden igaz holnap lesz az első vásárló körútunk :) és szeretném jól szemügyre venni minden centijét. :) meg tologatni egy kicsit,mert a kerekei kicst....hát nem tudom meglátjuk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2008.10.18 17:01-kor.

Kép Kép Kép
asiye

asiye: hát igen télen azért hóban ezt nehéz lesz tologatni :):):):)a kicsi kerekei miatt :)

nika70
Salgótarján

bizony! pont ez ami a Graco felé hajt. bár szívem szerint olyasmit vennék mint amilyen a tied vagy hasonlót, mert nagy, téliesített, és a kerekei nagyok. de nekünk kell venni autós ülést is, ezért gondoltam akkor 2in 1-t, vagy inkább 3 in 1-t veszek :)

Kép Kép Kép
asiye

olyan nagy a választék hogy azért nem megy a választás :) :?

Kép Kép Kép
asiye

Nika! a tied nem ilyesmi??

Kép

már arra is gondoltam hogy ilyet veszek meg külön ülést!

Kép Kép Kép
asiye

Cat: Az jobb is ha csináltattok bútort hisz akkor a teret ki tudjátok maximálisan használni.
Beni édes, hoyg külön szobát akar:)
Szabina délelőtt is kint volta kertben délután meg alvás után elmentünk sétálni és motorozni. Meg a gát mellet van egy lovarda és a lovakhoz mindig elmegyünk eg ykis sárgarépával.
Most értünk haza onnan .

Nika: De jó lesz fagyigéped:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Cat!
Nem voltam mégsem vásárolni.
Főztem, takarítottam.
Majd hazajött apa, mert rosszul volt nagyon.
Megint adtam neki nyugtatót, és cataflamot, és aludtunk egész délután.

Nem nyugszik.. és féltem. Mondtam neki, bevitetem kórházba. :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Pici!

Vigyázz a párodra!

Nika!

Karácsonyra kérj hozzá gépet! és akkor már tudsz fagyit csinálni.

Asiye!

Én még nem tudom mi lesz a babkocsival. De nekem több időm van.

Csucsu!

Állítólag most még jó idő lesz pár napig.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?