Új privát üzeneted érkezett!

szia tisa!
csináltam vonalzót csak azt nem tudom, hogy kell feltenni a levelemhez.tudnál nekem ebben segíteni?
köszönöm a biztatásodat!
gabka7926
 
 


Kép
gabka7926
 
 


Szia Gabka!
Gyere nyugodtan, üdv a csapatban!
:lol:
Szia Tisa!
Van egy pár vonalzóm és azt cserélgetem, most éppen a csajos baba feelingben vagyok......

Lehetek Ildi is ha segít az azonosításban.....

Ma délután takarítottam, pedig jó kis lustálkodós délutánt terveztem, de a nagylányom közölte velem, hogy holnap várható egy fiú......... :lol: :lol: :lol:

( bár jó kis party, mert tök helyes-megnéztük a myvipen-4 nyelvvizsgája van-kitűnő tanuló-orvosi egyetemre készül-ráadásul ennek ellenére a "menő bandában" van benne a gimiben.)
Szóval ilyenkor repes az anyai szívem, és természetesen nagyobb kedvvel takarítottam.... :lol:

Na, nekem már vannak ilyen gondjaim is..... :lol: (maaaaaajd megtudjátok :lol: :lol: )

Tök jó, mert most majd minden korosztályból lesz egy lányom-a kamasz gimis-akit hordozok discóba és aggódhatok a szűzességéért....(a virág-bibe-gólya téma már kilőve ) :wink:

A kis diák ált sulis kiskamasz 9 éves-aki egyenlőre csak macskázik :lol:

És a kis bébi lány-akinek a legnagyobb gondja a tiszta pelus lesz...
:lol:
Na úgye nem egyszerű lesz összhangot teremteni???? :o

Jó éjt, holnap dolgozok-azaz csak bennt leszek :lol: :lol:

Kép
tasin
 
 

 
 

szia tasin!
tök szupi, hogy 3 lányod lesz.
Mi is hárman vagyunk lányok,én vagyok a legidősebb. Nagyon izgulok már, hogy milyen is lesz az én pici fiacskám.


Kép
gabka7926
 
 


Szia Gabka:-)

Lányok a taliban én is benne lennnék....

Megvolt a 4D UH, nagyon cuki volt, de nem derült, ki a neme, bár mi fiúnak láttuk a párommal.


Tisa, nem csak Te :D

Kép
leo50
 
 


Sziasztok!

Gabka!

Üdv köztünk!
Nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, megpróbálunk válaszolni rá.

Tasin!

Hány éves a nagylányod?
Bár nekem eddig csak az a biztos, hogy a fiúért kell majd izgulnom évek múlva.
Neki pedig talán elég lesz annyit elmondani hogy hogyan és mindig használja az óvszert. Egy lánnyal nehezebb.

Tisa!

Én csak bekukkantottam, mert Apa elment vacsorázni, így egyedül vagyok itthon Benivel.

Viszont találtam egy jó kis bútort a gyerekszobába. Eddig ez tetszik a legjobban, mert kiegészítőkkel fiúnak és lánynak is jó szerintem.
Mit szóltok hozzá?

Kép

Tünemény!

Mi volt az Uh-on? Fiú vagy lány? Megmutatta?
Vendég
 


Épp mondtam a kedves Férjemnek, hogy jól felpisztkáltalak Benneteket, hogy nem vagytok a gép elött. No, szép lassan azért csak előbújtatok. Én meg jól eltüntem...Hihi :lol:

Tasin! Engem nem zavar, én különbséget tudok tenni kettőnk között :lol: , de szerintem az Ildi szintén zavaró lesz, mert a Sildi-t is Ildizzük :lol: . Szerintem ne variálj. :lol:

Leo! Mármint nemcsak én vagyok gép előtt pénteken? Vagy mire értetted?

Cat! Nekem tetszik a bútor, jó az árfekvése is. Teljesen unisex és jó világos. Én az Ikeában néztem ki, hasonló lesz a miénk is.

Most megyek megnézem a film végét, bekuckolok Apa ölébe. Holnap jelentkezem, szép álmokat Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.10.17 21:21-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 


Fogalmam sincs miért variálta meg a gépem a formázást. Na mindegy, így legalább biztos nem léptek túl rajta. Nem mindha akkora hírértéke lenne...

No pá!

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!
Nem tüntetem el, minden rendben, jövő héten megyek AFP-re! És a dokimhoz is, UH-ra. (remélem megmutatja magát, hogy tudjuk majd nevén szólítani!!!)
Nagyon sokat dolgoztam az utóbbi 2 hétben, (könyvelés=áfa :cry: ), ez volt az oka, hogy nem jutottam el idáig!
Remélem mindenki jól van, és ahogy ezt az utolsó oldalt elolvastam, már derülnek ki a babusok nemei!!! Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pocakotok hogy alakul??? Én már biztos vagyok benne, hogy Őt érzem mocorogni odabenn, múlt hét péntektől biztos!!!!!!!!! Könnyű is megjegyezni, 10.10. :wink:

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok Lányok!

Húúúú tegnap mennyit pityeregtem, még az ultrahang közben is! Minden rendben volt, és méretei alapján 14hetes a picikénk! először kislányt mondott az ultrahangos néni, de utána mikor mocorgott, már mondta, hogy esélyes lehet egy kisfiú is, mert volt valami kis hegyes a képen :lol: háááát a mi kis szégyenlősünk lehet hogy a következő uh-n fogja megmutizni magát nekünk, de ez egy igazi élmény volt! integetett is! és mikor hallottuk a szivdobogást, hát az valami fantasztikus! végig fogtam apácska kezét, ő is olyan boldog volt! micsoda kis tappancsai vannak, és ujjacskák... este még lefekvés előtt megnéztük összebújva, és megint megkönnyeztem, hogy milyen picike, és mégis hogy ficánkol és milyen kis ügyes :D :D

feltöltöttem pár képet, itt a galéria/fotóalbum rovatba, a cime: 4D ultrahang 17/okt/2008 ezzel meg tudjátok nézni! sajnos videot nem tudom hogy kell feltölteni, órák óta ezzel szenvedek, de nem megy...

köszi Cat a tanácsot, hogy ide jöjjünk, tényleg sokkal több mindent megmért, mint a kötelező mávos uh-n a doki, és még videónk meg foto cd-nk is van emlékbe..nekem ez simán megért 12000Ft-t, olyan hihetetlen boldogság, és láttuk, hogy minden ok odabent!

megyek dolgozni, hatalmas cuppancs minden pocisnak és még nem pocisnak!!!

Kép
tünemény
 
 


Jó regggggggggggggelt Kismamák!

Ma a főnököm lebetegedett reggelre saaaaajnos. :wink:
Így arra gondoltam, hogy igyekszem hasznosan tölteni az időt és nem csinálni az ég világon semmit :lol:

A párom meg akarja venni a babkocsit meg egy-két dolgot, mert láttunk a Brendonban, meg az outletben egy pár akciósat.
Bár én még várni akartam,babonából.
Azt mondja addig vegyük meg amíg a válság be nem gyűrűzik mindenhová, mert most akciózgat minden cég, mert nincs vásárló, nincs lové, de januártól a külföldi termékek ára biztos emelkedik a rossz forint miatt... :( :(

Már előre félek mi vár ránk....lízing..lakáshitel.. :cry:

Cat!
15éves a lánykám....szerencsére még csak most kezdi el a karmait eresztgetni :lol:
(én 14 éves voltam amikor az apjukkal el keztem járni ő meg 16 volt) :oops: 14 évig voltunk együtt..
(persze el is váltunk :( )
tasin
 
 


A vonalzót mindig elfelejtem betenni :oops:
Ma vagyok betöltött 13 hetes.....

(bár az ultrahang szerint-és szerintem is-szerda a fordulónap.................mivel vigyáztunk.............. :lol: :lol: :lol:
amint látszik nem valami jól sikerült :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugyanis egy pár hónappal későbbre terveztük a babát....
De ő úgy döntött elege van már az építkezés miatti, aztán később a munkahely miatti...majd a tanulás miatti várakozásból......ő jön és kész :lol:
Mi meg le vagyunk ejtve a kifogások miatt.. :lol:
És milyen jól tette.... :lol: :lol:


Kép
tasin
 
 


Kicsit visszaolvastam!!
Ildi!!!!!! Gratulálok nektek!!!!! Nagyon szépek vagytok!
Minden újat és régit köszöntök!!!
Látom, szépen növögetnek a pocik!! Az enyémet sem lehet már letagadni szerencsére. Bár ha néha fel kell ülnöm buszra, még nem adják át... Sebaj!!!!!!!!!!
Tasin! Nem semmi majd 3 lány!!! De gondoskodásból nem lesz hiányotok jó sok év múlva!!!! :lol: :lol: :lol:
Tünemény! Boldogság amikor látjuk a pici babánkat, és ez tényleg meg ér minden fáradtságot, pénzt!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


na, betévedtem én is. Tegnap éjjel 3-9ig folyamatosan hánytam meg a vc-n ültem, élmény volt. még az egy korty hideg vizek sem maradtak bent. De aztán déltől már jobb lett, és azóta szünet. Éjjel már én ügyeltem megint a gyerekeknél :) Férjem itthon maradt, mert alig éltem. meg ma is, mert azért az megvisel, ha fel kell menni a lépcsőn, vagy percenként ugrálni kell ezért-azért. Meg még egy egész pohár vizet rosszullét nélkü még nem tudok meginni. De mostmár megmaradok. És reménykedünk, hogy senki nem kapja el, mert holnap mennénk egy hétre anyukámékhoz, nagy családi banzájra, összegyűlik az egész család, mindenkinek jön mindenkije, nagyon sajnálnám, ha kimaradnánk. Csomómindenkinek október-novemberben van a szülinap-névnapja, így nagy libavágás, tortaevés, társasjátékozás, szülinapozás lesz. Így is lemaradtam az esedékes csajbuliról, és egy mai taliról, amit már nagyon vártam :(

Most, hogy rájöttem,m ár meg tudom különböztetni tasint és tisát :) csak egyszerűen a hormonagyam eleinte a gyorsolvasás miatt nem tett különbséget, de már tud. És én is ildi vagyok, hihi, nagyon népszerű név volt 25-30 évvel ezelőtt :lol: Abban az évben, mikor én születtem, 78-ban, a második legnépszerűb név volt. (2005-ben, mikor réka született, meg a réka volt ;) )

Gabka, üdv! írjál, kérés nélkül is ontom a válaszokat :oops:

Tasin, én előre félek a kamaszkortól :? Még jó, hogy van addig még 10 év, bár nagyon gyorsan repül az idő, talán lesz időm felkészülni... már most is ideges leszek, ha eszembe jut, hgoy pasik fogják puszilgatni az én csepp kis lányomat :lol:
És mi is hárman vagyunk lányok, és van egy öcsém, én a második vagyok, és így felnőtten nagyon nagyon nagy kincs a lánytesó!!!!
És én is szörnyen parázok ettől a válságtól, nagyon nagy hitelünk van, autóra is, meg a házra. De a férjem megnyugtatott, hogy ha munka van, akkor tudjuk fizetni, majd eszünk zsíroskenyeret, meg használunk textilpelust. 300ft fölé csak nem megy a frank :? Csak munka legyen, banki alkalmazásokat fejleszt, hát, a bankok meg nem állnak túl jól :shock:

Cat, nekem bejön a bútor! És az ára sem vészes egyátalán!

Tünemény, neked minden nap uh-ra kéne menni, nagyon jót tesz :D

Eda, Leo, hurrá!

Ildi, nembaj, majd legközelebb, ilyenkor még jó sűrűn van uh :)

Ettike :roll: Hát, nem egyszerű neked. TÉnyleg nem szép, ahogy a férjed viselkedett. Illett volna megbeszélni veled, bár nem biztos, hogy volt döntése, ha helyettesként úgyis benn kell lennie, de nem ismerem a helyzetet. Ha tényleg a csajoknak kedvez, hát akkor elég sokat hallgatna tőlem is :D Dühöngd ki magad, aztán próbáld meg a legjobbat kihozni a helyzetből. Gergőm ügyelni szokott 24-én, és a szilveszter is mindig az övé, hogy cserébe elmehessünk 25-26-án a szülőkhöz, akik ugye messze laknak. Megtisztelnél, ha írnád, hogy hogy oldjátok meg a helyzetet, igazán kíváncsi vagyok rá!

Mit akartam még... Ja! Ugye nem szül senki a 2-es nőin? Mert szerintem ne. Szóval az én mániám, hogy nem (csak) a szülés a lényeg, hanem az utána következő néhány nap a kórházban, mondom én biztos ezt a két császár miatt, hiszen a műtét az műtét akárhol. És a barátnőm szült ott múlt pénteken, és a babájának 3 naposan többször összeomlott a keringése, 4-szer élesztették újra, meg többször neki is rázni kellett, hogy magához térjen, mert elszürkült, meg minden. És a max, ami az ottani egészségügyi személyzettől telt, egy vérvétel volt. Sem egy ekg, sem egy uh, sőt, mi több, a zárójelentésén semmi nem szerepelt az egészről!!! az viszont igen, amit az anyukának nem mondtak, hogy születés után oxigént kellett kapnia. Szóval ha probléma van, nem állnak a helyzet magaslatán, és ez nagyon gáz. Nem a rémtörténetek kedvéért, csak még van idő váltani... Ezért tetszik nekem a máv egyébként, mert ott most nagyon jók a gyerekorvosok, meg a felkészültség a problémás esetekre. Nekem legalábbis fő a biztonság, bár nem készülök problémára :)

biztos akartam még valamit, de elfelejtettem, sebaj, úgyis elég belőlem ennyi...

Ja, tüneménynek akartam, hogy azért tartanak fenn veszteséges cégeket, hogy kiszolgálják a japán egyéb kereskedőházhoz kapcsolódó cégeket. Mi pl. csak japán érdekeltségű cégeknek szállítottunk, a magyaroknak "nem volt kapacitás" vagy irreálisan magas árajánlatokat adtunk. és az is egy kereskedőház cége, de gőzöm nincs, melyiké, már elfelejtettem.

na, megyek,megpróbálok legyűrni egy kis főtt répát :?

kikocska
 
 


Csajocskák!

találtam ezt a bababoltot is, és az a kiságy, ami pelenkázóval, szekrénnyel van, itt csak 40ezer, mig ugyanez, vagy nagyon nagyon hasonló a brendonban 59ezerbe kerül! lehet hogy jövö héten kinézünk vecsésre...megnézni mi más van még olcsóbban.

www.katibababolt.hu

most mutogattam kolleganőmnek a babóca uh képeit, ő mondjuk ellenzi az ultrahangozást, ami nem kötelező, de hát mindenkinek más a véleménye. engem az fog majd megnyugtatni, ha a huszondik és harmincikszedik héten is azt mondja majd az eredmény, hogy minden ok...anyukám betegsége miatt, a néni tegnap azt mondta, ezt csak később alakulna ki, igy majd figyelni kell...szóval nekem tuti több uh lesz...és persze láthatom majd ŐT is :wink:

Tasin! majd ha megveszitek a bébijárgányt, tegyetek fel valami képet róla! de jó, nálatok apa szeretne már vásárolni, ez aranyos tőle! és sajnos lehet, hogy a pénzügyi dolgok miatt is igaza lesz/van...majd számolj be, hogy mit vettetek!!!

Kikocska! Gyógyulj meg te is! sajnálom, hogy nálad is megy a kajavisszaköszön dolog...bár lehet, hogy a tiéd egy párnapos virus, mint anno az enyém is volt. háztartási keksz nincs? remélem hamarosan helyrejössz!!! csak a gyerkőcök el ne kapják!

Eda részvétem az áfa/könyvelés miatt...nekem is elegem van ebből, és nagyon a bébidolgokon jár az eszem egyfolytában... :D és hamarosan te is úgy nézel majd ki mint a vonalzódon a pocisnéni!!! :D és már te is érezted!!! én néha lefekszem és próbálom érezni, de a múltkor is úgy ellazultam, hogy elaludtam, de szerintem nem éreztem semmit, bár a tegnapi este mindenért kárpótol, és tuti bepótolja majd a sok kalimpálásával pár hét múlva :lol:

Kép
tünemény
 
 


Na, azt még el kell mesélnem, hogy tegnap én is megittam egy pohár vizet felkelés után,mert hát az állítólag beindítja a beleket...... :wink:

Miútán megittam arra gondoltam,hogy milyen jó már, mert máskor már ennyitől is hányingerem volt.....

Mire ezt végiggondoltam, már sugárban jött ki a viz az orromon számon keresztül, természetesen az egész konyha terítve lett a cuccal-----taknyom-nyálammal együtt :lol: vagy :cry:
Már alapjából ez is gáz........de akkor elrohantam a fürdőszobába a maradékkal......és olyan hevesen öklendeztem.....hogy még egy pár csepp pisi is kijött, még fokozva az élményt........ :o :o

Szóval kedves kis reggel volt........aztán takaríthattam és zuhanyozhattam... :lol: :lol: :lol:
tasin
 
 


sziasztok csajok!
Nekem a reggeli rosszulléteimből egész napiak lettek de szerencsére nem minden nap.
Most épp csont levest főzők az én kis párocskámnak és öklendezve megyek be a konyhába mert nem bírom a szagát nekem olyan zsíros.Szóval csak a nagyvilágba ízesítem neki :twisted: .
Mi majd karácsonyra kapjuk meg a kiságyat meg a babakocsit anyukámtól persze én már kinéztem milyen is lenne a neki megfelelő :) .

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztook!

Gabka: nagy-nagy gratula a kicsi fiúhoz és üdv köztünk :)

Tünemény: Jaj, Istenem, mennyire jó sikerültek ezek a 4d-s képek, csodálatosak, el is hiszem, ha elérzékenyültél közben!

A lakásnézés folyamatban van, elég nehéz megfelelőt találni megfelelő helyen és nem utolsó sorban megfelelő áron.

Jaaaj, annyira ennék egy jó tojáslevest (nem tudom mi ütött belém), nincs valakinek egy gyorsan és könnyen elkészíthető receptje?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi!
Én így szoktam csinálni: apróra vágott hagymát pici olajon megdinsztelek, ráteszem a lisztet és a pirospaprikát-rántást csinálok, felöntöm vizzel , teszek bele vegetát, húsleves kockát, borst, örölt köményt.Felforralom, majd kockatésztát főzök bele. ( vigyázni kell mert kifuthat)
Mikor kész a tészta felverek 2-3 tojást csipet sóval, majd kevergetve a levesbe öntöm, pici főzés ész kész.
Tulajdonképpen ez a rántott leves-erre szokták mondani hogy a szoptatós anyukáknak kell enni. :lol:

én ma lángost csináltam, kellőképpen be is zabikáltam... :(

Kép
tasin
 
 


http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9185
Én is úgy csinálom, mint ahogy tasin, vagyis én nem teszek leveskockát, van némi parám az ízfokozókkal, hanem sok hagyma, sok fűszer, és egész a köménymag, és no tészta, de gyakolatilag ugyanez, viszont a menzás kicsit savanykás. Na, az a fenti recept lehet. egyébként az én szakácskönyvem a mindmegette :) mindig találok a szám íze szerintit, meg amihez van itthon minden...
na, nézek jóbarátokat :)

kikocska
 
 


Köszi:) Megyek is a konyhába, aztán meglátjuk mi lesz belőle :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


nem tudom , hogy ezt már olvastátok-e valahol de ha nem akkor eltöprengetek rajta majd szerintem.
Személy szerint én nagyokat nevettem miközben olvastam.




FW: Egy kismama naplója... Ha van türelmed a gyerekhez, akkor lesz türelmed elolvasni.





Az első 6 hónap :
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami..
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- k***a nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt..
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért b***ogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy sz@r, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg f*s a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig f*sás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között:
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a k**va postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!!14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán. - miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba lesz@rja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal-na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó. 1 év után - még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a sz@rkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.

- a gyereked már 12 hónapos, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval sz@rni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után..
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá..
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére. A későbbiek folyamán - a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt..
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve sz@rni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.

-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa....
gabka7926
 
 


Remélem nem sértek meg vele senkit!







Kép
gabka7926
 
 


gabka, ezt majd tedd fel olyan május végén, június elején is, ha nem felejted el. Ha valakit most bántana is, akkor majd bólogatva nevet rajta :)
nekem a kedvencem egyébként a kismamában volt a készüljünk az apaságra rovatban, még talán rékát vártam. Azóta is minden este eszembe jut:
Fogjunk egy halat, tegyük a centrifugára, kapcsoljuk be, majd próbláljuk meg felöltöztetni.
Fogjunk egy polipot, és próbáljuk meg beletenni egy hálós szatyorba úgy, hogy egy karja se lógjon ki.

kikocska
 
 


Sziasztok!

Mostanában sajnos hullafáradt vagyok, olvasni tudok jönni :oops:

Újak, jelezzétek, ha a táblába szeretnétek kerülni!

Mindenki! Láttam, már különböző valószínűséggel sejthető néhány baba neme. Ha valaki kellően biztos már a dolgában, akkor szóljon, és színezzük a táblában az ő sorát :)
(aztán, ha mégis úgy alakul, majd átszínezzük :wink: )

Én szerdán megyek dokihoz, remélem, UH is lesz (hosszú az indok, de nem egyértelmű, hogy lesz-e)



Kép

 
 


Mó megkérdezhetném tőled , hogy mi az a táblába kerülés?Tudod még csak 2 napja csatlakoztam és nem igazán ismerem ki magamat ezen az oldalon.
Én magánrendelésre szoktam járni és mindig megyünk ultrahangra imádom a kisképeket amiket eddig kaptam.
Képzeljétek mikor 12 hetesen mentem UH-ra az én kicsikém eszeveszettül integetett nekem és láttam mind a 10 kis ujját a kezén.A dokim szerencsére pont lekapta mikor intett és kinyomtatta nekem.
Én már 2 hónapja itthon vagyok táppénzen mert a munkahelyemen 12 órás műszak van (éjjel-nappal) és nem akartam , hogy valami baja essen a kis pocaklakómnak.
Bőven van időm tisztázni magamban az érzéseket a terhességgel kapcsolatban.
Kicsit fiatal vagyok hozzá még csak 21 de nem baj.

Kép
gabka7926
 
 


gabka:

megnyugtatlak,én februárban töltöm a 20-at :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ennek is van jó oldala,majd megtapasztalod :wink: :wink:
engem nem sértettél meg,sőőt........könnyes szemmel nevettem(pedig már olvastam)párom kéredezte is hogy most sírok vagy nevetek.de aztán elolvasta ő is.reakció ugyanaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még viccelődtünk is hogy nekem alapból is fel kell emelnem a melleim hogy megmossam alatta :roll: :roll: :roll: :P :P :P

Kép
Kép
ettike
 
 


Szia Ettike!
Örülök neki, hogy örömet szereztem neked és a párodnak így este felé mikor már mindenki hulla fáradt.
Akkor te is elég korán kezdted megtapasztalni az anyaság örömeit. Az én anyukám 16 volt mikor megszült engem rá 2 hónapra töltötte be a 17-et.Ja és ilyen idősen már 3 lány édesanyja volt.
Sokan nem akarják elhinni , hogy ilyen fiatal és én ilyenkor örülök neki.Anyukám 38 éves a párom 32, nincs nagy korkülönbség :oops:
Na most megyek lepihenek és hagylak titeket is kibontakozni :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
gabka7926
 
 


Tisa - igen úgy értettem :-)

Gabka - nekem tetszett, lehet, h elmentem és 2 év múlva elolvasom újra :-)


Kép
leo50
 
 


Gabka!

Kismama naplója nagyon jó! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És ami a fő: MINDEN SZÓ IGAZ BELŐLE!
Remélem ezzel senkit nem riasztottam el!
Vendég
 


Sziasztok!

Gabka!
Jót nevettem a babanaplón! :lol:
És tényleg minden egyes szava igaz!!!!! Mivel én a harmadik gyerekemet várom tanusíthatom!!!!
Mivel a második már elég régen született, amikor elolvastam eszembe jutott sok hasonló történet .......
naná, hogy akkor sokszor nem nevettem rajta :lol:

Amikor az első lányom vártam azt képzeltem, hogy mindenütt rózsaszín pillangók és kis puha angyalkák fognak röpködni a lakásban, minden csudaszép és álomszerű lesz..... :lol:

Miután megszületett és már második hónapja nem aludt egy szemet sem, anyósom többet volt nálunk mint a férjem......akit szerintem fél évig nem is láttam, mert beköltözött a műhelyébe.........max kajálni járt haza...... :cry:
Szóval akkor néha voltam olyan idegállapotban, hogy inkább kidobom a teraszról.......(a gyereket-anyósomat és a férjemet is) :lol:

Szóval az első időket nagyon borzasztóan éltem meg.....így utólag már tudom, hogy valószínű volt egy kemény depresssziós időszakom... :cry:

A második lányomnál viszont máér fel voltam készülve mindenre...azt gondolom az egy tényleg boldog időszak volt..
először is lecseréltettem a zárakat és anyósomnak nem adtam új kulcsot.........
:lol:
( egyébbként az volt a csúcs, amikor hosszú idő után összebújtunk egy délután a párommal egy kis etye-petyére......és arra riadtam fel..hogy valaki mászkál a lakásba.....naná, hogy anyósom, aki mindig elfelejtett kopogni és saját kulcsa volt...... :( :( :(
És még a férjem nem is értette miért vagyok kiakadva?????

De azt remélem, hogy a harmadik babánál minden rendben lesz...
Végül is új férjem van ,új anyóssal.......akinak nincs kulcsa :lol: :lol:

Kép
tasin
 
 


Kép

Itt van az én kisfiam és épp integet.kicsit átméreteztem, mert nagy volt a mérete.remélem azért kivehető a picike. :D
Itt épp 12 hetesek vagyunk.


Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok Kismamik!

Üdv Gabka! Tök jó volt a kismama napló! Bár lehet, hogy tényleg el kéne menteni, és jövöre visszaolvasni :lol: :lol: Nagyon jó a fotó, és tényleg pont integet!

Tegnap voltunk úszni egy kicsit, az nagyon jól esett, végre egy kis mozgás! a meleg vizben nem voltam sokat, inkább apa ücsörgött ott, mig én úszkáltam, neki túl hideg volt a másik viz :D 3000se volt a fürdőruha, a kismamaboltban a kismamafürdőruha 16000lett volna, de igy leakciózva vettem külön felsőt és alsót(ami pont a pocim alatt ment) és irtó kényelmes volt!

vettünk még 2új kismamanacit, meg egy ponchot-t, meg új melltartót, meg egy striagélt, szóval kiköltekeztem, egy kicsit magamra, és jó érzés volt egy kicsit kényeztetni magam! (végre..)

a brendonban kinéztünk egy babakocsit (már megint), de ez most talán a végleges lett, mindent megpróbáltunk vele, abc design a márkája, mózessel és kétirányban feltehető mózessel, jó nagy ülőrésszel, és állitható lábtartóval (látjátok, tanulok, most már ezeket is megnézem!) és irtó nagy a bevásárlókosár része (bár lehet hogy játéktartó lesz a neve hamarosan...ez a képe
Kép

Kép

Kép

és 99ezerbe kerül caklipakli. volt két babás anyuka, akiket megkérdeztem, hogy szerintük a stokke praktikus-e és hogy mi a véleményük, és egyöntetű határozattal elvetették mindketten, igy az már tuti nem lesz! :D

most megyek majd orvoshoz a leletekkel, meg a kombinált teszt eredményért, meg hogy nézze meg mit is csinál a pindurka! :) pont azon gondolkodtam a múltkor hogy még csak 83gramm volt...10deka parizer is nehezebb nála :lol: :lol:

gyönyörű napot nektek!pusszancs

Kép
tünemény
 
 


Sziaszok!

Tünemény!
Képzeld én is ugyanezt a babakocsit néztem ki, tegnap már majdnem meg is vettük , de aztán el kezdtem gondolkodni az ABC 3 tec-en, mert a férjemnek az tetszett jobban. Miután fél órát tologattam mind a kettőt, nem tudtam dönteni és egyiket sem vettem meg... :lol:
Ráadásul már jó fáradt is voltam és nem volt türelmem hozzá......
Mindenáron meg akarta vetetni a párom, de nem hagytam magam futok még egy -két kört... :lol:
De megvettük a kiságyat, pelenkázót, bébiőrt, légzésfigyelőt, mellszívót, fürdetőállványt, egy plédet, sőt még egy etetőszéket is...hiába mondtam, hogy erre minimum egy évig nem lesz még szükségünk....de a férjem erőlködött, hogy legalább ezt már majd nem kell megvenni, ez nem kér már enni.. :lol:

Szóval végül ez a 3 tec is nagyon jó, ami nem tetszik benne,hogy kicsi a kosara, amúgy nagyon szuper tolni, könnyű, mózeskosaras, és nagyon trendi... Kép
tasin
 
 


Kép

Szóval most nem tudom melyiket válasszam, mert az áruk is hasonló a 3 tec 90 ezer...


Szerintetek??


Kép
tasin
 
 


Hű Tasin!! ti már nagyon készen álltok! Mi még mindig csak nézelődünk, és ha összegyűlik, akkor kinyitjuk a pénztárcát...nagyon nehéz megállni, hogy ne vegyünk meg semmit, de még muszáj. és lehet hogy nagyimék akarnak majd beszállni a babakocsi vásárlásba, mondták, hogy mi csak nézzük ki..tündériek. de tényleg, én is néztem ezt az aranyszinűt, de a kosara miatt ez kiesett, és apának ez a másik volt a szimpibb, olyanokat rodeozott vele a brendon közepén, mondta, hogy figyelj, ezzel még szaladni is lehet meg rallyzni! :lol:

most jöttem a nődokitól, meglepődött, hogy ingyen volt a kombinált tesztem, mondta irtó szerencsés vagyok! és még nem kapta meg az eredményt,igy majd csütörtökön is benézek. adott viszont beutalót az afp-re, nov.5-re, meg genetikai tanácsadásra, mert mondta, szedjek össze minden családi leletet és csináljak családfát, és hátha tudnak majd valami okosat mondani nekünk..azért én természetesen azt érzem, hogy az én kicsikémnek egyszerűen nem lehet baja!!

tegnap voltunk a széchenyiben, nem sokáig, csak majd 2órát. nagyon jó volt úszni, tényleg jól esett, bár apának az a viz hideg volt :D csináltunk jó pár fényképet is, hogy ez a mi Luca-babánk első úszása meg fürdője :D a meleg vizbe nem sokat voltam, inkább apácska ült benne, és persze hogy kiszúrt megint egy hirességet: a Crystal együttes két pasi tagja volt ott. a baba egyébként jól van, biztos jó volt neki is az úszkálás, és ma az uh-n is jót mocorgott! mondta a dokibácsi, hogy milyen kényelmes kis helye van neki! :D remélem egy igazi kis vizibaba lesz belőle, mert én is mindig imádtam a vizet! :D

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

tünemény:

jól néz ki a kocsi.

tasin:

ezt a kocsit én is néztem de nekem végül az első kereke és a kis kosár miatt kiesett a lehetséges kocsik közül.
jól bevásároltatok.képeket tegyél légyszi.


nem vagyok valami jól.napok óta fáj a fejem és szédölgök.össze akarnak csuklani a lábaim.szerintem a vérnyomim miatt.védőnővel beszéltem ma,azt mondta próbáljam meg a fekete teát.főzzek reggel egy adagot és azt iszogassam napközben mert az talán egyenletesebben tartja a vérnyomim mint a kávé.ráadásul Patrik sem akar napok óta aludni délutánn és olyan5-6 között már extra nyügi.így pihizni sem nagyok tudok.

Kép
Kép
ettike
 
 


Hellóka!

Hú, Tasin nem semmik vagytok, mellszívó meg etetőszék?!?!? :shock: Mi Emmával félidő előtt semmit sem vettünk kabalából. Csak nézelődtünk, aztánaz utolsó 2-3 hónapban vásároltunk csak!
Mindenesetre gratula!
Durva ez az anyós sztori? És mennyit látott belőletek? :oops: :roll:

Tünemény: akkor most tuti, h Lucátok van? Vagy lemaradtam valamiről? :roll:
Én is várom az sms-t, de úgy érzem, csak holnap kapom majd meg az eredményt.

Nekem túl nagynak tűnnek ezek a járgányok, de biztos szuper kényelmesek!

Gabka: látom Andris a bébid, ti is tutira tudjátok már a nemét? Nem semmi!
A mamád meg igencsak fiatal, biztos nagyon jó vele a kapcsolatod!

Mó: sokat dolgozol, h ilyen fáradt vagy, vagy a terhesség miatt van? Akárhogyis, próbálj többet pihenni!!!!
Drukk az UH-hoz, remélem kapuk friss képet mi is!

És gratulálok minden mocorgó babushoz!! :D
Néha én is olyasmit érzek, de még korai sztem, ezért bizonytalan vagyok!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok csajok!

Én is összevissza nézelődtem már a babakocsi, kiságy, kiegészítők után de még nem döntöttem el, hogy milyen legyen.Nekünk majd anyukámék veszik meg azt mondták ez lesz a karácsonyi ajándék.Olyan nehéz megállni, hogy ne vegyek semmit egy kis cipőt se mert azt mondták még nem szabad.Na de majd januárban elkezdem beszerezni szép lassan a dolgokat.Én is már kismama nadrágot hordok van már kertész gatyóm is, de az nagy még.Ti hisztek a babonában?Én nem nagyon de azért megpróbálom betartani.Én november 4-én megyek AFP-re, izgulok, hogy mi lesz.
na szép napot mindenkinek!

Kép
gabka7926
 
 


Szisztok!

Tünemény, Tasin: nagyon szuper kocsikat néztetek ki!

Gabka: Jajj, egyem meg, de édes a kisfiad, ahogy integet. Olyan jó Neked, hogy tudod a nemét, én is annyira de annyira kíváncsi vagyok már. A legutóbb ugye nagyon szégyellős volt, előtte csak annyit mondott az orvos (12. héten), hogy nem lát a lába között "fiús dolgokat", de hogy azért nem, mert nincs is, vagy mert nem volt látható, azt nem tudom :D Mindegy, a lényeg, hogy egészséges! Amúgy én nem hiszek ezekben a babonás izékben. Épp ma tudta meg a Nagymamám, hogy már megvan a babakocsi, rémüldözött is rendesen. Szerintem azzal, ha teret engednék a babonáknak, eleve benne lenne a rossztól való félelem és semmi kedvem nincs bevonzani a bajt. Ha adódik valami jó, vásárolunk. A kiságy is megvan már, nemsokára tervezzük megvenni a matracot is hozzá, és ha látunk jó áron szép öltöztető szekrényt, azt sem hagyjuk ott. Egyedül az korlátoz a vásárlásban, hogy amíg nem költözünk el, helyszűkében vagyunk, már így is olyan a szobám, mint egy raktár :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Zsu szia! még mindig 50-50%hogy kisfiú vagy kislány, de mi azért Lucázzuk... :D :D hátha...na jó, nem lennék nagyon kibukva ha kisfiú lesz, de lehet hogy egy kicsit bebeszéltük a kislányt magunkba, igy majd kell vagy félóra hogy ráálljak a kék cuccokra :D

ma megint megállitottam egy stokke babakocsis anyukát a westendben :D azt mondta ő nagyon meg volt vele elégedve azt leszámitva hogy a kocsiban nem sok helyet hagy, mert még csukottan is nagy...nekünk nincs kocsink, de azért babával másképp mutat a kocsi, igy használat közben! a lépcsőzést is mondta hogy neki simán megy, semmi problémája nincs...csak tudni akartam, de most ez a másik a fenti képen az ami bejön...

Gabka elhiszem nehéz megállni vásárlás nélkül! én is 2 teljes órát voltam a brendonban tegnap!!!! és csak nézelődtem :lol: befizettem a kismamatornára is!igy holnap apa elmehet a fociedzésre, én meg a mamitornára :D és nem fogok hisztizni :lol:

Etti erősödj meg, nekem is ilyen volt, mikor a vérnyomásom leesett. legalább ihatsz finom angol teát! fekete tea+kevés tej+cukor és olyan kis tejeskávé ize van. nagyon szeretem, bár én kint már hozzászoktam, párom szerint förtelmes lötty az egész :lol:

csináltattam aurafotót a westendben, ki is elemezte a néni, és szép egyenletes eredményem lett! olyan jó, hogy a baba kihozza belőlem a jó dolgokat! és mondta, hogy fogékony vagyok a vonzás, az ezoterika, a gondolatok ereje témák felé amit ténylegesen használok is most a babócával. lehet ez is hülyeség mások szerint, de ha nekem ad plusszt, hát ez a fontos :D és most megint olyan kis boldog vagyok :D

Kép
tünemény
 
 


Üdv. Mindenkinek!

Nem sikerült hétvégén bekukkantani Hozzátok, mert sikerült egy jó kis vírust összeszednünk. Számítógépügyileg. De annyira, hogy mindent újra kellett telepítenie a Páromnak...
Aztán mire le tudtam volna ülni, addigra a hűtőszekrényünk hülyült meg, és orrán-száján folyt a leolvadt víz belőle. Azt hittük tönkre ment és most vehetünk újat, de talán megkímélte a pénztárcánkat. Mindez este 8-kor. Király! :?

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Látom, megint beindult a babakocsi láz! :D :lol:

Hol vannak pocakképek? :shock: Az ígéret szép szó... :wink:

Tünemény: még szombat reggel mielőtt bedöglött volna a gép meg tudtam nézni a képeket! Gyönyörű! Jól bekuckolta magát, biztos nagyon kényelmes helye van a pocakodban! :wink: Látom, az avatarba is becsempésztél egyet a neved alá. Szupi! A lubickolás biztos jót tett a babónak is, de vigyázz nehogy elkapj vmi nyavaját mert az baromi macerás lesz. Nem gondolkoztál azon, hogy inkább kifejezetten kismami úszásra járj? Én oda készülök, már ki is néztem hogy ki foglalkozik ilyennel. Mert itt állítólag jobban odafigyelnek a víz tisztítására. Csak még kell vennem kismamifürdőruhát. És lassan én is elkezdem a kismamatornát, gondolkoztam, hogy a Brendonba mennék, mert közel van, csak nem tudom, hogy kell e oda orvosi igazolás.

Gabka! Könnyesre rögte magát az egész család a naplótól. A gyerekem csak úgy fel le hömpölygött a hasamban. Hol találtad? Én már le is mentettem, Drága Anyumnak meg át is küldtem. Nagyon találó volt! Köszi!
Cuki az integetős kép! És szépen látszódnak a fejecskéjén a szem-, orr-, és homloküregek. Ez jó jel!

Tasin: a volt anyósodat tombolán nyerted? Nagy sztori! :D

Eda: jó, hogy benéztél. Ne dolgozd halálra magad!

Mó: hétfő van, nem jelentkezel? Hogy vannak az ikrek? Neked már jókora pocid lehet!

Kép
Kép
tisa
 
 


szia Tisa!

jó, hogy meggyógyult a számitógépetek, még jó, hogy párod ért hozzá, és meg tudta javitani...mert amúgy igencsak húzós lehetett volna

én is a brendonba megyek kismamatornára! bár csak 6tól tudok majd menni legkorábban, mert 5ig dolgozom. ha majd jössz, találkozunk! az orvosi igazolást nem tudom, de nekem irt már ilyet az orvosom, hogy nincs akadálya a terhestornának. az úszást hol lehetne csinálni, vagyis kismami vizestornát vagy mi a neve...mert az bizony nagyon tetszene! a nyavaják remélem elkerültek, úgyse megyünk gyakran fürdős helyre. vigyázz a kismamifürdőrucikkal, mert még a brendonban is azt mondták, hogy itt a nevet meg márkát kell megfizetni, inkább nézzek körül egy sima sportboltban, és nézzek has alattit, mert ugyanolyan rugalmas az anyaguk, és talán még feleannyiba se fog kerülni! duna plázában le is volt árazva 70%-kal!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény: ez az uszikálás az auqanatal. Nem tudom,hogy hallottál-e róla, de az interneten találsz egy-két infót. Megnéztem, itt a XIII. ker.ben is van a Gogol u. 5-7.-ben, oktató: Haszaráné Oszwald Ágnes, 70/3169318. Még nem vettem rá magam, hogy felhívjam.. De hamarosan. Ha mégis előbb utolérnéd, légyszi írd meg, hogy mit derítettél ki. Köszi.
Figyu: Mennyit fizettél a tornáért? Havi, vagy bérletes megoldás?
Ja és a fürdőruci: kifejezetten kismami boltban vetted a Plazában, vagy sima sport üzletben. Egyrészes is volt?

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!


Én is gondolkoztam rajta, hogy kéne járnom kismamatornára. Nekem igazolásom még nincs a dokitól, de jövő héten hétfőn megyek, s akkor majd kérek. A héten még úgy sem mehetnék, mert holnap késő estig munkahelyi elfoglaltságom lesz, szerdán pedig összekészülök a hétvégére, megyünk le pár napra a Bakonyba. :) Nagyon várom már!
Ha tetszik a brendonos torna, szívesen csatlakoznék majd én is!


Van rajtam kívül olyan kismama aki Gyulai kolbászt kíván????? :shock: :shock:
Itt ülök a gép előtt, s fetasajttal pakolom magamba a gyulait.....nem gondoltam, hogy ez ennyire finom tud lenni :lol:
Mire befejezem a levelem, megeszem az egész tálcányit.

Mi is a hétvégén néztük ki a Mi babakocsinkat. A neve: Chicco simlicity. Nagyon tetszett, főleg mert 5 és fél kiló, s kocsink nekünk sincs, hát marad a BKV. Ha bármi hasznos ötlet, vagy ellenvetése van bárkinek, azt szívesen várom...hisz vannak nálam tapasztaltabbak is. Előre is köszönöm!

Ja!!! Nem ezzel a színnel tetszik, kék-fehéren, vagy szürke-piroson gondolkozunk.

Kép Chicco simplicity
annaszuszi
 
 


Tisa, fel fogom hivni, és majd megirom mit mondott! gogol u. nekem is itt lenne a közelben! oda mentünk 4d-re pont!

a torna 16000volt, adtak rá 8900pontot azt hiszem amit majd le tudok vásárolni. 16alkalmas, úgy voltam vele, ezt rászánom, és legalább megismerkedek a környéken más kismamikkal is. párom mindig mondja, hogy találjak már valakit, akivel el tudok járkálni néha, meg beszélgetni tudok

a duna plázában vettem, a legfelső szinten van egy fehérnemű üzlet, (nem a kajás résznél, meg Tmobilnál, hanem pont a másik végében a mozgólépcsőknél) és egy kis dobozban voltak egyberészesek (nem sok, és sajna az egyik túl kicsi lett volna a másik meg túl nagy) meg kétrészesek, de alsó-felső külön külön választható, ott többfajta szin és méret meg fazon volt. én feketét vettem, nekem nagyon kényelmes, és 2900volt a kettő együtt. talán ha majd jó nagy hasam lesz, kelleni fog egy igazi kismami fürdőruha, de most még ez is jó, és még úgyis sokat fog nőni a pocak.

most már szaladok haza, lejárt a munkaidő, bár szokás szerint nem dolgoztam semmit! EZT EL NE MONDJÁTOK A FŐNÖKÖMNEK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


..még a babakocsiról: nem találtam hirtelen olyan képet a neten, de mivel 4 féle állásba lehet tenni, ezért az ici-pici babának is jó. Tök jól nézett ki úgy is az üzletben.
annaszuszi
 
 


Tasin!

Légzésfigyelő?
Volt valami gond a családban?
Mész tanfolyamra is? Mert csak úgy van értelme.

Tünemény, Tasin!

Jók a babakocsik, bár nekem a háromkerekű változat nem igazán jön be. Inkább a hagyományos formák híve vagyok. Lehet, hogy a korral jár... :roll:

Annaszuszi!

A Te Chiccod viszont nagyon tetszik. És a súlya valóban nagyon jó.
Én viszont a Chicco helyett úgy néz ki megint a Peg Peregot fogom választani. Ott ugyanis a hordozót akkor is bele lehet tenni, ha a sportrészt nem veszed ki. És pár hónapos korátl ez már sokkal praktikusabb. Nem kell állandóan szétszerelni a babakocsit, ha elaludt az autóban és nem akarom kivenni a hordozóból.

Babonáról:
Nem hiszek benne. És azért amit már Sildi is leírt. Tudat alatt a rosszat várod, és ebben az esetben negy a valószínűsége, hogy be is következik.

Nekem egyszerű oka van, hogy még nem vásárolunk, előbb tudni akarom, hogy fiú vagy lány lesz-e. Most nem akarok uniszex dolgokat venni. Persze lehet, hogy úgyis az lesz belőle, de még nem sietek.
Vendég
 


catherine:nekem is inkább a régebbi babkocsik tetszenek és a páromnak is.Pedig fiatal vagyok nem igazán az én világom a dizájnos babakocsi fajták.

svs:azt mondta a doki bácsi, hogy nagyon fityeg a két lába között valami.Megkérdeztem, hogy szokott -e tévedni és azt mondta, hogy nem.
Anyummal azért is ilyen jó mert Ő kint dolgozik Franciaországban és évente 3-4-szer jön haza :).

Nekem még egy kis cipőm sincs sajnos. :cry:
De ha beindulok a vásárlással akkor nincs megállás hehe.
Úgy várom már, hogy rúgjon András de sajna még nem érzek semmit.
Ti hányadik héten éreztétek, hogy megmozdult a picikétek?


Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Cat!
Hál'istennek nem volt még gond a családban, de úgy gondoltam a magam megnyugtatására inkább veszek egy légzésfigyelőt. Ma már elég jó áron be lehet szerezni , ha majd nem lesz rá szükségem eladom...Annak idején a két elsőnél még nem lehetett ezt csak ilyen könnyen beszerezni, de biztos náluk is vettem volna. Jó párszor füleltem éjszakákon át a levegővételüket. :(

A hagyományos babakocsik között is van jó néhány nagyon klassz darab, de egyszerűen ezeket annyira könnyű tolni, hogy beleszerettem.Mivel én kertes családi házban lakom, nem kell cipelgetnem a kocsit, tehát nem számít a mérete. Vidéken élek, az elsődleges szempont volt a nagyobb kerék a rosszabb utak miatt. Mi egy nagyon szép kis erdő szélén lakunk, egy vízparthoz közel.Úgy terveztem, hogy sokat fogok vele ott sétálni.
(máskülönben ha valakinek kora van ebben a társaságban az én vagyok :lol: :lol: :lol: szóval akkor nem a kortól van hogy neked inkább a hagyományosak tetszenek!! :lol: :lol: :lol: )

A kislánykám csinálta ezeket a pocis képeket, nem tudom mennyire látszik, szerintem elég nagy a hasam , mások szerint is ahhoz képest, hogy 13 hetes vagyok :roll:




Kép Kép
tasin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: