Új privát üzeneted érkezett!

Arwen!

Interneten érdemes kinézni mit szeretnél, mennyibe kerül...
De a végén szinte biztos, hogy valamelyik hipermarketben érdemes venni.
nemrég olvastam, hogy az Electro World-öt valószínűleg eladják, mert veszteséges. Nem tudja a lépést tartani a hipermarketekkel az árversenyben.

Különben ma már olyan hiper-szuper hűtők és mosíógépek vannak. Nem lesz egyszerű választani.

Nálunk a hűtőnél három dolog volt a fontos. Minél nagyobb legyen, az ajtón elég tartórekesz legyen, és legyen benne palacktaró polc. Az utóbbi nagyon praktikus.
Vendég

Most néztam csak, hogy ha az egészet összeadom, még akkor is csak 120 ezer körül van. Ez még a Faktum bútoroknál is olcsóbb, pedig az nehéz...
Igaz, ez akciós ár.
Vendég

Nekünk a hűtőnél alulfagyasztós kellene, mégpedig 2 fakkos, és alacsony legyen, mert lehet, hogy rárakjuk majd a mikrót(ha majd azt is megvesszük...)
arwen***

arwen ezek jó hírek :):):):)

cat nagyon szép a bútor:)

nika70
Salgótarján

Arwen!

Nekük magas a hűtőnk, kb. 2 méter. Viszont így elég sokminden belefér.

Valahol a Keleti környékén régen lehetett venni szállítás közben sérült (szépséghibás) hűtőket. sokkal olcsóbbek voltak, és ugyanolyan garanciáva, mint más boltokban.
De már nem tudom sem a címet sem a nevüket.
Vendég

Na hát eddig ő a befutó:

http://www.muszakidepo.hu/product_info.php?cPath=1_286_93_295&products_id=31996

Egyszerű, hétköznapi...de az első hűtőnk lenne...majd még persze végigmegyünk a TESCO-n, az Auchanon és társain, de ez jóárban is van, meg még tetszik is, és elég alacsony, hogy rétegyünk majd egy mikrót.
arwen***

Jó Reggelt!!!!

Hát sajna ---- lett a teszt :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: Most nagyon szomorú vagyok :oops:

Egész éjszaka alig tudtam aludni olyan izgatott voltam :roll: Igaz piri jele még sehol és csak az a nyák van még mindig :roll: Na mindegy ha már így alakult legalább hamar jöhetne a piri :cry:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Tegnap sajna nem tudtam jönni, mert Dani minden percemet lefoglalta...
Ma viszont amint tudok írogatok! :wink:

Pici!
Örülök, hogy már jobban van a párod, és hogy a végén jól éreztétek magatokat ill. egymást! :wink: :lol:

Törpiri!
Üdv köztünk! Gratula a nagygyerkőchöz és a pocaklakóhoz is! Ha tudsz, hozz nekünk fotókat!

Cat!
Szerintem nagyon jól néz ki ez a babaszoba, és valóban annyira nem is babás, tehát, ha nagyobb lesz is jó lehet.

Gabi!
Sajnálom a nega tesztet, de tudod, amíg piri nincs, addig még bizakodhatunk.

Arwen!
Szerintem szupi ez a hűtő!

Na, megyek, mert megint "nyaggat" a fiam. Majd még jövök, de ma készülök is, mert ma jön haza APA!!!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
oriandy

Cat!
Igen nekem volt a Rózsakert Klinikán (azt hiszem igy hivják) integrált tesztem és a vérvétel mutatta ki, de az ott végzett genetikai uh nem mutatott semmit aszerint minden rendben volt.
Én ott kaptam dvd kb. 20 perces és egy pár képet a Picimről.

Szerintem nagyon jó a bútor.

Kép
Kép
minimano74

Andy!

Tudom amig nem jön piri van remény, de én nem hiszem, mert ilyenkor már szerintem ki kéne mutatni valamit :roll:

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt :)
Gabi sajna nega teszt :(

arwen: nekünk is hasonló hűtőnk van csak nekünk három rekeszes a mélyhűtő része meg ne zanussi de 60 ezer volt nekünk is és már 3 éves :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek!

Gabi!
Sajnálom a nega tesztet,de én már olvastam olyat,hogy 8 napos késés után lett valakinek pozitív a teszt.Úgyhogy megy a drukk neked ezerrel és kerüljön el piri :evil: :evil: :evil:

Cet!
Nekem is nagyon tetszik a bútor.Külön szobába lesznek a gyerekek?

törpiri!
Üdv köztünk.A nagy fiad mit szól a tesóhoz?Nekem is már 7 éves a lányom és úgy félek,hogy sok lesz a korkülönbség.

A helyzet nálunk semmi küli.Vikit nem rég vittem el a suliba.Szegénykém,de mondtam neki,hogy ebéd után síetek,így gond nélkül mentünk.Ki mit főz ma?

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt mindenkinek!

Arwen!
De izgi.. nemsokára ti is költöztök. :D
Gratulálok hozzá.
És nagyon tuti a hűtő.

Nekünk is kb ilyen nagy, csak nincs alul fagyasztója.
Nekünk az külön képez egy mellékhelységet, két hatalmas fagyasztó láda.
:oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Gabi!
Anniyra sajnálom, hogy negatív.
Úgy szorítottam pedig.
És annyira megérdemelnéd már.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szia Pici!
Elkezdted a clostit?Produkálsz tőle valami tünetet?

Kép
Kép
a.ibici

Nekem anyni dolgom lenne...
De!!
Elmegyek a városba, kell nekem most pár cucc.

Majd utána neki állok mindennek.
Most még nincs kedvem.
Reggel nagy hancúrral kezdtünk, majd újból elaludtam.
:oops: :oops: Apa persze átment melóba :twisted: :?

picimami

Szia Ibici!

Elkezdtem, és tegnap vettem be az utolós kettőt.
Nagyon rosszul voltam tőle. Minden nap :? :shock:
De már vége.

Hétfőn uh.

Te is szedted??

picimami

Jobb reggelt :)

Itt ülök a melóhelyen,ügyfél persze sehol :(

A nagytesó örül,engem nagyon kényeztet...segit ahol tud,porszivózik,kutyával rohangál,tényleg nem lehet rá egy szavam se...nekem inkább a gyerkőc mondja ,hogy Ő már "öreg" lesz mire megszületik :D

Gabi!
Ne keseredj el,az hogy most negativ a teszt még nem jelent semmit...várj még egy kicsit,bár tudom ezt könnyű mondani.Én is aznap megcsináltam amikor meg kellett volna jönnie,és nem jött....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi: amig a piri nincs sehol még van remény. Hisz a teszt nem mindig mutatja ki korán. Lehet később volt PÉ-d.

Pici: Én napi 1szemet szedek de érzem. Annyi a mellékhatása, hogy néha megszédülök. Különösen ha felállok vagy lehajolok valamiért.
Tegnap előtt meg bicajoztunk és a férjem mondta is , hogy olyan bénán megyek mert néha elvesztettem az egyensúlyomat .
Igy most mig szedem nem is vezetek. Tényleg nem lehet ezzel vezetni mert még gyalog is néha fúrán megyek.
Más tünetem nincs de ez éppen elég.
De jó, hoygte már túl vagy rajta.
Érjenek szépan a petécskéid:)

Cat. Jó a bútor és tényleg lehet használni akkor is ha nagyobb a gyerek.

Kép
csucsu05

Szia Törpiri és neked ++ lett a teszted akkor :roll:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri tegnap este leírtam a telefonszámot a topikban megtaláltad?

Kép
Kép
minimano74

Halványan,de igen,de én egyből éreztem a melleimen,hogy valami történt :)
Nem akartalak elkeseríteni vele :(

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nézem...este már csak pihiztem a porszivózás,felmosás után....

Köszi

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most nézegetem a tegnapi írásokat:)

Az amniót csak a magam megnyugtatására szeretném,a kombinált vérvételről már lecsúsztam:(
De ahogy itt olvastam(vagy talán a másik topikban)nem is annyira megbizható mint a magzatvizes vizsgálat.

Gabi..Te magadtól jelentkeztél be vagy volt beutalód?Lehet,hogy ezt már kérdeztem...
Félek kicsit idegen dokihoz menni,hogy megcsinálja,bár tudod az én dokim most halt meg..de akinél most vagyok abban is teljesen megbizom.

Hétfőn lesz AFP eredményem,majd akkor megbeszélem dokibácsival,hogy hogy legyen tovább.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!
Én pontosan,ezért nem kezdtem el,mert a sok-sok tünet.Tudod én gyerekek közt dolgozom és nem tehetem kockára egy-egy emelés közbeni szédelgés számomra nagyon veszélyes lehet.Persze a kisgyerekre is akit éppen emelek :( :( Arról nem beszélve,hogy minden vizsgálat nélkül felírta a receptet a doki és ez nekem nem tetszett :( :(

Szerencsére mi nem nyitottunk ki.Senki nem kérte a bölcsit :D :D :D megoldották!!

Kép
Kép
a.ibici

Törpiri!

Én nekem más volt a helyezet az integrált teszt pozítiv lett, és ők ajánlották fel a magzatvizvételt amit a Telki Magánkórházban csináltak (persze teljesen ingyen a pozitiv eredmény miatt :cry: )
Habár a dokim mondta (ő a I. sz. Klinkán dolgozik) hogy a Klinikán is megcsinálják de én választok és én a Telkit választottam.

Kép
Kép
minimano74

ja ma munkanap van ugye?

ibici: az jó akkor pihi van jövőhéten meg négy nap pihi lesz :):):):)
én is dolgoztam bölcsiben imádtam csak mást hozott az élet :) két évig dolgoztam ott

törpiri: mit dolgozol? már ha nem titok:)

nika70
Salgótarján

Ibici!

De jó neked, hogy otthon vagy :lol:

Kép
Kép
minimano74

gabi drukkolok hogy ne is jöjjön meg :)

nika70
Salgótarján

Köszi Nika :lol:

Kép
Kép
minimano74

Bankban dolgozom ügyfélreferensként.....
(ez nagyon jól hangzik:) )ügyintézek :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

értem :):):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
Végüli segy szemet szedsz?
Nem félről volt szó??

Úgy gondolom nekema kettő full sok.
De nem baj túl vagyok rajta,
Inkább ez mint húzzák az időt.

Én is ezeket a tüneteket éreztem.
Sajna kellett vezetnem este Szegeden, és káosz volt.
Nem tudtam kontorláni magam, és figyelni.
De akkor muszáj volt.

Ibici!
Neked is kellett volna szedned?

Én bevállaltam muszáj, mert máshogy nem sikerülne

picimami

Csucsu!
Mész majd uh ra te is?
Mert meg nézik hogy alakultak a dolgok, és még lehet bibi hogy nem tud kiszabadulni a pete, és abból van a ciszta..
Nekem ezért kell mennem ellenőrzésre. :oops:

picimami

Ebből adódóan nekem is volt már cisztám...
Igaz már régen volt,még az első gyereknél kaptam én is ilyen gyogyit.
Nekem 2 naponta kellett mennem uh-ra.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
És neked mikorrra sikerült teherbe esned a gyógyszertől?

Anyum húgával beszéltem.
Ő is szedte, és azonnal terhes lett.
3 fiúval :D :D

picimami

Őszintén???

Én akkorra már annyira belefáradtam ebbe az egészbe,hogy minden második nap menni ,nézték,( ha ciszta volt befeküdni,leszivni),ha megért akkor közölték na most menjünk haza és gyártsunk gyereket,hogy a végén azt mondtam nekem igy nem kell és ahogy nem akartam annyira talán rá 1-2 hónapra terhes lettem:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Igen nagyon szupi itthon,sőtt teljesen egyedül :D :D csendben,halkan és nagyon élvezem :D :D :D Nálunk ritka a csend.A munkám is zajos itthon is olyan vagyunk mint 1 Olasz család :D :D Mindig beszél valaki :D :D

Pici!
Igen,felírta a doki,minden vizsgálat nélkül.Rám nézett elmondtam a panaszom és ennyi már írta is.Persze én nem kezdtemel.Úgy éreztem magam mint a futószalagon 1 kísérleti nyúl.

Nika!
Igen,jövő héten 4 nap,rám is fér így a beszoktatás után.A bölcsiben ez a legnehezebb időszak :( Utána már minden OKÉ :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Gyönyörű az idő :D :D Ma mosok,főzök(borsó leves,lasagne-t)takarítok.Holnap lazítás :D :D csak a vasalás lesz :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Én is itthon vagyok..
És leszek még végig a jövőhéten is.Nem mentem városba.
Takarítok ezerrel, mindent.
Alaposan.
Van időm.
Közben tettem föl káposztát és tölött zsemle lesz.

Holnap pihenni akarunk..
Hétfőn meg vizsgálatok.

picimami

Nem semmi, vizsgálat nélkül fölírta...
Durva

picimami

Pici: Igen egy szemet szedek. De reggel meg este fél fél szemet. Nem változott az. Igaz ezt is megérzem. Nekem azt mondta a doki hogy félidőben menjek uh-ra.
Bár azt mondta napi 1szemnél nagyonkicsi a valószinűsége a cisztának.
Hát majd meglátjuk. nagyon bízok ebben a gyógyszerben mert sok embertől azt hallottam nem segitett de soktól meg azt, hoyg igen. Én az utóbbiba szeretnék tartozni.
Neked is azt kivánom sikerüljön minnél hamarabb.
:)

Én ma húslevest főzők meg rakott húsit. Lehet itt adta meg a receptet valaki. Húsi rá sonka sajt és tejjel felönteni megsütni.
Na azt csinálom. Kész is van nagyon jól néz ki. Hozzá csináltam tojásos rizst.:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk, mert pakolnom kéne - már teljes a káosz itthon-, de úgy felfáztam már megint, h csak na. Sírni tudnék, annyira fáj ott lent, alul. Mostanában nagyon gyakran felfázom, kb havonta-kéthavonta....és bevallom, most már eléggé félek :( :!:

afra.h

Ne irjatok ilyeneket mert éhen fogok halni.... :D
1-ig vagyunk nyitva...utána lesz csak ebéd....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Az én mai ebédem: Borsóleves és cordon blue kukoricás rizzsel. :lol:
Lányok amúgy nem adom fől [size=12](valahogy úgy érzem hogy van pocaklakom)[/size] mert ugyebár ha Picikém ott van akkor már ott is marad :wink: ha nincs akkor meg úgyis meg fog jönni a piri :twisted: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Afra!

Hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü tényleg mindjár utaztok, hát bizti én is nagy izgalomba lennék :wink: De biztos jó lesz :lol:

Felfázás ügyben nem tudok mit mondani mert szerencsére nekem még talán sose volt. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!

Én is 1-ig vagyok :lol:

Kép
Kép
minimano74

Csucsu!!
Én is azt kívánom neked, hogy sikerüljön ebben a cilkusban a baba.
Én is nagyon bízok benne most!
Főleg hogy anyukám húgának is segített, első hónapban teherbe esni.
És az még 1985-ben volt.
Igaz nem szeretnék hármas ikreket.
De bízom nagyon most sikerül.
és apa is nagyon odateszi magát :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Gabi! Sajnálom, nagyon szurkoltam neked, de ne add fel, még lehet pocaklakód akár most is! Amíg nincs miki, addig lehet szurkolni!

Törpiri! Isten hozott téged is itt a topikban és nagy-nagy gratula a picúrkádhoz!

Pici! Párodnak gyors gyógyulást kívánok, neked szép nagy petécskéket, majd pedig egy gyönyörű babókát :)

Húú, de nagyon fájok! :( :cry:

afra.h

DRága Afra!
Nagyon köszönöm
Te pedig menj el orvoshoz, nem játék a felfázás.
Gyógyulj meg hamar.

picimami

Gabi!
Késett neked már máskor is a piri??

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X