Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi csajok, hogy nem voltam.
Szerdán szakmai napunk volt a központban,. aztán elmentünk barátosnémmal shoppingolni turiba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eredmény: két naci, egy kardigán és hét bébiruha.... vegyesen lányos és fiús is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap meg takarítottam, mostam,vasaltam, tököt sütöttem, játszottam keresztfiammal, aztán vártam a UPS-s szerelőt, és mire végzett, apácska is megjött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Hogy érzitek magatokat????
Most merre is vagytok??? És merre mentek????

Mis most ott tartunk, hogy nekem a 15. nap helyett, a 10-en volt pé-m. De mivel van bacik, nem kicsi, így most kúpozok. Szóval novemberben bele adunk apai-t anyait és jöhet a Closti+Duphaston kombináció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, és bocsi a laptető miatt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

És drukk a lombikhoz, Pami!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Lányok! félreértettetek, nekem a mami nem az anyukámat jelenti, hanem a nagymamámat. Sajnos a nagymamim hétfő reggel meghalt. Tegnap volt a temetés, kicsit nagyon kivagyunk. Tudom, hogy neki már jobb, mert nem szenved, de szörnyű itt maradni nélküle. Nagyon szerettem őt. Most meg kell próbálnom magamba és anyukámba is erőt önteni, remélem sikerül, idővel biztosan.

Ez a hülye férjem is kiakaszt. Megírattam az egyezséget az ügyvéddel. Majdnem minden úgy szerepelt benne, ahogy megbeszéltük. Odaadta az ügyvéd a tervezetet, mondta, hogy javítsuk ki, írjunk bele, ha kell. Úgy adtam oda a férjemnek, hogy azt a rossz bekezdést ki kell javítani, mert az szerintem sem jó, de nézze meg a többit, aztán elmegyünk majd aláírni. Erre kiakadt, hogy miért írattam ezt le, miért nem bízom benne...stb. Én pedig mondtam, hogy azért, mert egyik héten ezt mondja, a másik héten pedig mást. Nagy nehezen elolvasta, s közöllte, hogy meg kell mutatnia az anyukájának, s meg kell beszélnie vele, hogy ez jó lesz-e így. Hát gondolhatjátok, hogy kiakadtam ezen. Felnőtt férfi (bár őt nem nevezném annak) létére anyucival kell megbeszélni, hogy a hűtőt viszi vagy a mosógépet? Ez volt vasárnap. Azóta nem láttam az egyezséget. Vasárnap találkozom vele leghamarabb, akkor rákérdezek.

Bocsánat, hogy állandóan csak ilyen szomorú dolgokról írok. Most már valamelyikőtök írhatna szuper jó híreket is. Attól legalább felvidulna a lelkem.

Olyan jól esik, hogy úgy gondoljátok, hogy a csapathoz tartozom. ÉN IS ÚGY ÉRZEM. jÓ KÖZÉTEK TARTOZNI.

Drukkolok mindenkinek! Majd még jövök.

Kép

Kép
kiriki
 
 


Hallihóóóó!

Megérkeztem a melóból!

Zsu!

Köszi a drukkot, de még nem kell csak kb 3 hét múlva mert akkor megyek a dokihoz kontrollra és akkor dől el hogy mehet e a lombik!
aztán meg még jobbna kell drukkolni hogy sikerüljön a lombikbébi! :lol:

Na mik azok a fránya bacik? Párodnál találtak vmit???
Nem is írtad! (Vagy igen csak épp nem emlékszem :oops: ????)
És akkor most el vagytok tolva novemberre?
De szépen megfogalmaztam mi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Kirki!

Nagyon sajnálom a mamidat!
Őszinte részvétem!

De hidd el neki tényleg jobb mer tmár nem szenved úgy ahogy írtad! Tudod azt szokták mondani mindig annak nehezebb aki itt marad!

A férjed meg nem normális!
Bár hozzá kell tenni hogy ilyen helyzetben derül ki igazán hogy ki milyen!!!

Anyósod meg gondolom csupa jóindulat veled szemben!
Igazad van vasárnap kapd el a grabancát és beszéld meg vele hogy akkor most mi lesz (mármint a férjednek).

Hidd el jössz Te még ide nem is olyan soká jó hírekkel!
Ennyi rossz után már csakis a jó jöhet!

A lényeg pedig hogy gyere!!!
tudod mi mindig várunk! :wink:

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Hát akkor hajrá fel a köv lombikra!

Lelkileg hogy vagy? Nem viselt meg a dolog?
Akkor most mi is lesz a köv lépés?

Gondolom meg kell várni amíg piri meglátogat és kezdeni előröl!
Nagyon szurkolok hogy a köv-nél már ne jöjjön közbe ilyen!

Ti hova jártok? Melyik kórházba?

Kép
pamilla
 
 


Csajok jon majd a beszamolo de majd csak olyan hetfo fele mert holnap megyunk reggel...aztan vasarnap reggel erkezunk :? Aztan vasarnap tanulnivalom van hetfore.....es apa is elutazik megint egy honapra ugyhogy inkabb vele leszek....aztan hetfon suli utan lesz tobb idom :wink: remelem :shock:

Amugy minden szupi volt...az ido mennyei 30fok majdnem minden nap 8) Marha meleg volt :x Apa tegnap etelmergezest kapott :shock: faca :twisted: csorikam ngyon nem volt jol :roll: :(

Sokat vasarolgattunk csinaltam rengeteg fotot 8) na meg felvettem mindent kamerara 8) :lol:

Apaval csak pe utan voltunk egyutt ugyhogy ez nem az en honapom :? :roll: 21-e korul jon majd meg es a kovetkezo pe-mkor se lesz mellettem mert Londonban lesz 1honapig :cry: Szal nalunk egyenlore ugy nez ki majd a november vegi ciklusom lesz a nyero :roll: :oops:

Kiriki neked gyorsban a legfontossabbat azert leirom :? :roll:
Reszvetem :cry:


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kiriki,
részvétem. (és majd onnan, ahol van, megsegít téged, az én nagymamám nagyon mellettem volt a távozása után.)

A férjed elég gáz! Kitartás. Most új élet következik, és meg fogod találni a boldogságodat.

Pami,
ma megjött :shock: Nem szabadott volna ilyen korán, még csak múlt hét csütörtökön volt a tüszőrepedésem...! nem értem az egészet, de hétfőn megkérdezem a dokit. Aztán ezt a ciklust kihagyjuk, pihenünk (azért a hormonkezelés nem mese), és a következő ciklusban babásodok! És nézetek prolaktint!
Te mikor mész?
ja, igen, a szegedi Kaáliba járok.

Bridg,
örülök, hogy jó volt és várom a beszámolót! És drukkolok arra a hónapra, amelyik a tietek lesz!!!

Kép
kisbuta
 
 


Kiri!
Fogadd őszinte részvétemet :!: :!: :!: :!: Iszonyatosan sajnálom :!: :!: :!: :!:
Kitartást az egész családnak :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És gyere csak nyugodtan akár panaszkodni is :wink:
Férjedről: no comment!!!

Pami!
Én kúpot kaptam, apa meg kenőcsöt. Így novemberre nem lesz semmi, ami gátolná a mi bébink megfogantatását :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Vgyok csajok csak hulla vgyok :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halló, helló :lol:

Bridget!

Örülök hogy megérkeztetek annak meg pláne hogy ennyire jól sikerült az utazás!

Már nagyon várjuk a beszámolót!!!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Hát hallod ilyenkor azért el szoktam gondolkodni hogy milyen furcsa a természet!
Hogy lehet hogy ilyen korán megjött piri?????

Akkor most ezt a hónapot ki kell hegynotok és akkor a köv lehetőség nov???
Mondjuk mindjárt itt van!

mindig csak várunk várunk várunk!
De azért remélhetőleg a türelemnek meg is lesz az eredménye!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Megint merre kószálsz?
Elég a melóból! Kell a pihenés is!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Beszamolo roviden:
Oktober.10.pentek
Delutan 5kor szalltam itt fel a gepre es ott megerkeztem ottani ido szerint ugyanazon a napon csak de. 11kor :shock: 15perces faggatozas utan amit mindenkinek vegig kell csinalni...vegre bejutottam....yessss Bridget az Usa-ban 8) :lol: Mar az a latvany pozitiv volt ami a repteren kint fogadott...fogtam egy olyan sarga taxit amit a tevekben lehet latni es mentem a hotel cimre 8) apa gepe csak fel 2felere volt irva ugyhogy nem volt kedvem 2orat ott ulni.... :roll: marha faradt voltam a hotelben mindenki kedves volt es hala az egnek engedtek elobb becsekkolni. :D Ugy ahogy voltam ledoltem es tudtam ebbol nem lesz sexi fehernemuben apara varas :roll: :oops: :oops: :? :? Bealudtam aztan apa csorgott meg irogatott ugyhogy nem ngyon sikerult aludni...es vegre megjott delutan 4-5fele 8) :lol: Kicsit ledoltunk osszebujva(semmi keksz)aztan menni kellett ruhat nezni :twisted: Elmentunk par nagy bevasarlokozpontba...hat nem sok olyan valasztek volt amit en szerettem volna de talaltam par jo darabot :wink:

Oktober 11.szombat
Reggeli szobaszerviz 8) reggel 7kor apaval osszebujas 8) :lol: :lol: Na igen most uuugy :lol: :lol: Aztan irany ruhat nezni.Ki is csekkoltunk a hotelbol...vettem par darabot na meg passzolo ekszert is aztan irany San Diego kocsival amit apa berelt(mustang) 2es fel oras ut :shock: Kisse huvi volt elso es masodik nap is :shock: :? azt hittem megfogunk fagyni mert nem sok meleg ruhat hoztam :roll: :oops: Szombaton meg nem mentunk ugy semmerre meghat masnap volt a eskuvo ugyhogy koran agyba doltunk :roll: A szalloda a nem is tom melyik obolben volt az eskuvo meg a szmeben levo hotelben volt.Mi a (hyatt-ban voltunk)Jah nevnapomrol teljesen elfelejtkeztem csak az emailemben ertesultem rola :roll: :oops: aztan jottem bnetre hatha legalabb itt valaki gondolt ram hat nem mer ugye kulfoldon nem tudjak mi az :? :roll:

Oktober 12.Vasarnap
Eskuvo kezdodott 10utan es egesz estig tartott...ezek mar tanciznak ebed utan egesz kora delutanig...aztan atoltozik a par es mennek mindenki tovabb amerre akar bulizni :shock: maaas mint nalunk :roll: Apa jol berugott en meg beszelgettem a altalanos isis tarsaival :wink: Nagyon kedves es baratsagos volt mindenki :D Este 10korul agyba estunk... :arrow:

Oktober 13.hetfo
Apa reggel betamadott :lol: :lol: :lol: :oops: Aztan irany a reggeli talalka a uj parral es a naszneppel egy tizorai kereteben Aztan onnan irany varosnezesre...marha szep San Diego Borzasztoan tetszett...sok palmafa,tengerpart,kedves emberek,sok kaja pia...ugye itt inkabb japan valasztek van szal ngyon tetszett es szep napos marha meleg ido lett 8) :wink: Este pedig a fiuk akik ugye altalanosban jartak egyutt 5-en osszegyultek egy hamburgeres-hot dog-os bulira csak ugy lazan beszelgetes miegymas 8) Aztan apaval osszebujas 8)

Oktober14.kedd
Voltunk valami kilatoban ahol klasszikus fotokat csinaltam mar alig varom,hogy megmutassam :D es voltunk egy bizonyos templomban is ami uvegbol volt :shock: :o Delutan meg irany vissza Los Angelesbe ahol szinten hulla faradtam 10kor agynak estunk :roll: mondom aaagynak...nem egymasnak :lol: :lol:

Kesobb folyt kov. mert mennem kell...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pamilla
Nem csinalsz egy vonalzit,hogy tudjuk merre jarsz? :roll: Engem erdekelne :wink:

Kisbuta
Neked a vonalzid meg ngyon tecc :D vgy mondtam mar? :oops: :roll: es koszi a drukkokat :wink:

En ma megyek dokihoz :roll: 3.cn-es vervetel es az a sok extra :roll: Ugyhogy rohanok is mert delutan meg suli :roll: :?

Marha szar a hangulatom...kicsit mar kivgyok :roll: Apa elment hetfon Londonba vissza melozni igy a kovetkezo esedekes pe amikor egyutt lehetunk VALOSZINULEG de meg nem biztos az november 26. :( Jah es a baratosnem itt kint a Magyar hetfon bejelentette,hogy 5hetes babas :D Aminek ugye azert en ngyon orultem :!: :!: :!: Becsszo :D De elkeseritett az a tudat mig ok 2szer voltak egyutt multhoban es abbol lett a valami en mar januar ota 14.ciklusbol minden idoben idore es semmi...szal a szerencsetlensegem ngyon elkeserit :cry: :cry: :cry:

Kiriki
Gyere gyakrabban es dumaljuk...latod nalam se megy ez a babagyartas aztan megis itt vgyok :roll: :oops: Ez meg neked:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép
Ez annyit jelent JO REGGELT KIVANOK! :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok!!!! Hétfőn délellőtt takarítottam, aztán dolgoztam. Tegnap reggel meg még meló előtt mennem kellett a tüdőgondozóba. Előjött az asztmám :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De kaptam inhalátort és most már legalább az éjszaka nem fulladtam be :shock: :shock: :shock: :shock:
Holnaptól nem tudom, mennyit leszek, mert ezerrel kell tanulnom jövő péntekre.... két anyagból is vizsgázom informatikából :? :? :? :? :? :? :? :?
Szóval tanulás lesz :x :x :x :x :x :x :x :x
MEg szombat-vasárnap anyuciéknál leszünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kislibus!
Jó lett a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Nagyon jó lehetett nektek az USA-ban..... érezni lehet, ahogy írsz róla :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jaj Zsu tanulast ne is emlegesd :twisted: epp ma voltam ki a suliban mert nem megy a ragozas :x :oops: :roll: :?

Az usa-ban meg naon jo volt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát a ragzás nekem is mindig nagyon szarul ment a németben is és az oroszban is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pedig tod az az alapja mindennek....szal hiaba tom a szavakat ha nem ragzokezert nem tok en beszelni erted... :roll: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ércsem én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na vigyázz magadra!!!!!

Nekem mennem kell dolgozni!!!

Puszi mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pussz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Jajj, ez borzasztó! Nem köszöntöttünk fel???!!! Akkor most:
BOLDOG NÉVNAPOT! (És jövőre egy még bodogabbat, már hármasban, mert novemberben majd ügyesek lesztek, én tudom!)
Fantasztikus olvasni a beszámolókat, majd várjuk a folytatást.

Pami,
látod ilyen ez. De nem vagyok elkeseredve, előre kell nézni mindig. végül rájöttem, csak nem volt időm megírni ide, hogy nem is jött előbb. A tüszőrepesztő előtt ugyanis napokkal bezuhant magától az ösztradiolom, és ugye az a középidő. Hát ahhoz képest óramű pontossággal jött meg.

Most nagyon el vagyok havazva a munkámmal, sőt én borítom magamra minden mennyiségben, hogy elvonjam a gondolataimat arról, mennyit vártam már hiába, és milyen igazságtalan dolog, hogy pont nekem nem lehet gyerekem. Nem könnyű lelki teher.
Közben tervezek előre, szeretnék munkahelyet váltani, és esetleg jelentkeznék levelezőre fizika vagy valami mérnöki szakra, apa szerintem tutti kikorrepetálna a felvételire (ő fizikus).

Zsuzska,
nekem pl. nagyon teccik az aláírásod, a csili-vili Zsuzska. :D nekem is ez a keresztnevem

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Edi vgy koszi :lol: :oops: De az a helyzet,hogy en a mi topikunkbol masoltam am ide a beszamolot :oops: Es azt a nevnapost elfelejtettem kitorolni :oops: Mert az oda szolt vegulis :? Na meg bagoly mondja verebnek :lol: en sosem tudom mikor milyen nevnap van :oops: Mert a neten lehetne csak ellenoriznem de mindig elfelejtem...szal amikor iwiw-en latom akkor esetleg eszembe jut amugy nem...de megvoltam gyozodve rola,hogy ahova en irogatok 4-gyel feljebb nem felejtik el a barinoim :) De persze megtortenik az ilyen...szal nem azert irtam am :wink:

Kicsit lemaradtal vgyis nem te csak meg nem tudattam az ujabb "johirt" :roll: Tegnap beszeltem parommal es bar ugy nez ki jon haza nov 9-10korul(nem tom mennyi idore szerintem max par nap)utana mennie kell vissza es ugy nez ki elhuzodik ez az egesz az ev vegeig...szal a kovetkezo esedekes pe az dec.21 :evil: :cry: Vonalzim is kicsereltem :cry:

A beszamolot meg nem volt kedvem folytatni mert nagyon osszejott minden...es mar 3napja depizek :?

Most akkor mikor kezdodik a kovetkezo?Gondolom nem akarsz vonalzit csinalni mert olyasmi jonne ki mint nekem,hogy majdnem 2honap mig... Az viszont jo,hogy lefoglalod magad :wink: En is elfoglalt vgyok miota megy a suli...es raadasul festeni is elszeretnek kezdeni :roll: :oops: Persze elobb egy tanfolyamra elmenni fejlodni :lol: Szal ha parom itt lenne tuti jobban osszejohetne a baba mert nem gorcsolnek annyira hisz elfoglalt vgyok es porognek a napok :roll: de,hogy nincs itt most mar marhara zavar :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah amugy tegnap voltam dokinal...levettek 5cso vert :shock: faca...nem ereztem valami fenyesen utana magam :x De ngyon orultem mer ha 3ember volt talan elottem azaz max 20percet ha vartam es mar soron is voltam...bementem eloszor is beszelgetes a dokival :idea: mondtam neki,hogy a menzim nyar ota miota volt a nagy verzesem 3naposra csokkent :roll: es,hogy ez aggaszt :( a masik meg ez az ejszakai izzadas :x :evil:

Hetfon ugye megjott...aznap ejszaka 2szer kellett haloinget cserelnem :evil: kedden 3szor :shock: :!: :!: :!: marha jo hajnal fel 4utan csere,fel 5kor csere es fel 8kor csere :twisted: Persze szerintem tobbszor is cserelnek ha mondjuk nem lennek lusta...mert neha erzem tiszta viz vgyok de egyszeruen az agyam aludni int szal van,hogy fel orat huzom a dolgot...tudatalatt :oops: de mindig azon vgyok hogy nehogy tudogyuszit kapjak a nagy vizes haloingben szal mar alapbol magam melle keszitem a cserecuccot :!: :? Arrol nem is beszelve elkezdek aludni a bal oldalan az agynak...elso izzadas utan viztocsa...megyek a ruha csere utan a jobb oldalra...ott az ujabb izzadas utan megyek kozepre...a paplant is forgatom ossze vissza....tegnap pl ugy leizzadtam meg a hajam is mintha hajat mostam volna :shock: :x :evil: szal ez mar turhetetlen es nem normalis :evil: Ezzel is jol felhuztam magam :( Ma csak 1szer csereltem de mar mulik el :? :roll:

Szal mondtam neki,hogy ez is van es csak mikor megvan vgy peteereskor :idea: szinte jelez,hogy na majd most jon. :twisted: Azt mondta ezek ngyon fontos informaciok es majd most megnezi az FSH-emet es majd meglatjuk. :roll: Azt mondta ha 18-19koruli lenne se hinne,hogy akkora a baj :) De annyi NEM LESZ!!!! :twisted: Aztan megmutatta a bacieredmenyem :idea: semi baci na jo 2 de az egyik az egy jo baci azt mondja annak ott kell lenni a masik meg semmi...szal sehun semmi...persze a ureoplazmat nem tudtak megnezni ugyhogy azert majd megyek penteken a regihez a szukahoz ugyis megyek Patival a nogyogyihoz mert elkiserem en ajanlottam neki a regi nogyogyim szal egyszerre azt is letudom :roll:

Szal nincs baci,levette a vert es jovohet szerdan megyek amikor is petit nezunk 8) meg lehet vervetel is lesz nem emlexem :oops: :roll: Szal ngyon faja volt a dokim :wink: De ott ulni es megint bamulni a bebik fotojaval telerakott falat meg jott ki egy csaj aki tuszorepit kapott epp...a masik a popsijaba szal rossz volt nezni hogy ok mennyivel elobbre jarnak nalam :roll: :? :oops:

Utana meg volt idom hazajonni es enni is...aztan meg suli ahol szinten megint jol felhuztam magam...na meg anyun is :roll:

Na meek suliba jok legyetek :!: Es babaaasokjatooook :!: :!: :!: :lol: Legalabb ti...valaki kezdje mar meg a sort :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kisbuta!
Druszám, nahát te is Zsuzsa :?: :wink: :lol: Ez tök jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Kitartást!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg,
nyugi, most már nyomon vagytok, hamarosan sokkal többet fogtok tudni, és akkor már jobban látjátok a hogyan továbbot.
Nem akarok vonalzót csinálni most, vagy majd meglátom.
- nov. 5-én megyek uh-ra,
- nov 8-án veszem be az utsó fogalmazásgátlót,
- utána való héten megjön,
- és a ciklus 2. napján kezdünk.

Kép
kisbuta
 
 


Sziasztok!

Hogy itt mennyi minden történt!!!!
Nem győztem olvasni! :lol: :wink:

Bridget!

Fel a fejjel!
Most már jó dokinál vagy, innentől kezdve nálad is fel fognak pörögni az események! Hidd el! Csak idáig nehéz eljutni!
mikor lesznek meg az eredményeid???

Nagyon jó lehetett nektek odakinn! Tök jó olvasni a beszámolót!

A suliban és anyukádon miért húztad fel magad? (DE csak ha nem vagyok indiszkrét)

Kép
pamilla
 
 


Ja és Bridget!

Utólag is ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Szorítok nagyon neked hogy minden oké legyen és elkezdhessétek a lombikot!

Hogyhogy fogigátlót szedsz???

Ahogy olvaslak téged azzal kell hogy szembesüljek hogy mindenhol teljesen más a rendszer amivel elkezdik, csinálják a lombikot!

Nálam nem volt (eddig) semmilyen 2. nap dolog!
Csak az hogy 20 naptól szuri, rá 2 hétre kontroll és ha az jó akkor indítják a pé stimut!

mi jót csináltok a 4 napban???
Remélem azért nem fogsz dolgozni :lol: :wink:

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Azért néha pihenni is fogsz? :wink:
Tényleg hogy állsz a fogyikúráddal???

Mitől jött ki az asztmád??
az nem jó nekem csak allergiás időszakban jön ki erősen, úgyhogy sejtem min mész át!

Jobban vagy?

Apjukkal hogy vagytok?
Bacikról mi hír?

Remélem semmi és jöhet az inszem nálatok és jössz a jó hírrel!
Mert igaza van Bridgetnek vki elkezdhetné már a bebabásodást!!!!
Olyan jó lenne!!!! :lol:

Kép
pamilla
 
 


Pami!
Köszike, ma teljes pihenés van... egész nap neteztem és zenét hallgattam. Apa két napig abalkot cserél barátéknál. Szóval ma pihenek, holnap meg tanulnom kell. aztán hétvégére megyünk anyumékhoz.

Köszi, apával minden okés, bacik kiírtva, piri már közeleg, hamarosan túl leszek rajta és aztán mindent bele adunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pami,
hú, hát rengeteg féle kezelés van, személyre szabott. Asszem, mivel ez nagyon költséges dolog, nagyon megfontolják, hogy kinél mit csinálnak. A fogamzásgátlót azért kapom, mert túl aktív a petefészkem, be kell lassítani kicsit, különben túl hamar lenne a stimutól a pé-m, és nem lenne idejük rendesen megérni a petesejteknek.
Uhu azért lesz, hogy lássák, tényleg jól reagáltam a fogigátlóra.
A vvt. a 2. v. 3. napon van, alaphormonokat néznek, egyrészt ahhoz állítják a dózist, másrészt ha valami nincs rendben, nem kezdünk. De eddig minden rendben volt, eztán miért ne?

Kép
kisbuta
 
 


Bocsessz csajok...kicsit lekapattam magam a masik topikban aztan mindig ide mar nem volt idom irni :oops: :oops: De most potolok csak azt sem tom hol is tartottam :lol: minnya visszanezek 8)

Na visszaolvastam :wink: Eloszor is koszi nektek a biztatast :D Tegnap ota sokkal jobb a kedvem :wink: es ezt reszben nektek is koszonhetem :P ezert:

Kép

Pamilla
Eredmenyek 1het mulva lesznek ugyanis ez magan korhaz sajna es nem ugy megy,mint a masikban,hogy 1oran belul megvan az eredmeny :? :roll: Szoval szerdan megyek eredmenyhirdetesre 8) :lol: A suliban kicsit mar most nem ertettem az anyagot..vgyis azt igen de minden a ragozason alapul es es azt nem tudom :roll: :oops: Ezert is akartam meg1szer a kezdoben kezdeni...mert hiaba akarnak uj dolgot tanitani az oke,hogy megtanulom az uj szavakat de beragozni akkor sem tom :? :roll: Szal kaosz volt es ez csak a hab volt tudod ugy az egesz napomon :twisted: Es allandoan parokba raknak,hogy csinalj parbeszedet,aztan felkell allni kimenni a tablahoz mindenki elott eljatszani :shock: En szegyenlos vgyok ilyen teren...nekem ez nem megy...es egesz nap ezt csinaljak...miert nem lehet csak siman a padodban ulve felolvasni :twisted: Anyum meg olyasmi miatt huzott fel,hogy tennek egy nagy dolgot jo dolgot es nem hogy orulne,hanem csak a kritizalast kapom es meg akkor elkezd valogatni is...arra utalva,hogy en ugyis csak 1szer vgyok otthon egy evben...nekem nem mindegy :roll: :(
A nevnap miatt meg ne aggodj(de azert koszi :wink: )nem ugy irtam am :wink: Mint mondom en pl sose tudom mikor kinek van :lol: :lol: :oops: :oops: 8)
Ti most hogy is alltok?Bocsi de vonalzik nelkul en elvgyok veszke kinek mikor mi :idea: :? :roll: :oops: :oops: :oops: :lol:

Kisbuta
Gondolom neked se konnyu varni :roll: de te mar a celegyenesben vagy :!: :!: :!: :!: :wink: Kitartas!!! :) A prolactin-odrol meg mingig nem tudsz semmit? :roll:

Zsu
Neked is kocce am :wink: Olyan furi,hogy nem tudsz annyit jonni,mint regen :roll: Neked a prolid,hogy all?Nem csekkoltak mostansag? :roll: Miket szedsz most es mik a kovetkezo lepesek? 8) :idea:

Na es kepzeljetek tegnap voltam a korhazban is a regii dokimnal a szukanal :twisted: Persze alitolag nem rendel pentekenkent :lol: es ezt nekem csak most kell megtudnom igy egy ev utan :shock: ha en ezt tom mindig csak penteken megyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na a lenyeg levetettem a ueraplazma bacicsekket....hogy ugye a gyogyi kiirtotta-e mert a masik helyen azt az egyet nem tudtak megnezni :roll: Jovohet penteken lesz annak eredmenye :wink: Ugyhogy szerdan de. doki meglesz a leletem es petiti is nezunk,aztan penteken megyek a leletert es majd kiderul,hogy kiirtottam azokat a nyavajas ureobacikat :twisted: :lol:

Erdeklodni szeretnek tud-e valaki velemenyt mondani ez ugyben:
A barinom ugye 5hetes babas...uhu-n a pe-keszkeben lattak egy 5cm atmeroju cisztat :( Ilyenkor mi van? :roll: Mit lehet tenni?

En azt olvastam,hogy 1szeruen laposzkopiaval kiveszik es a babasodast tovabb folytatja :roll: De ezeket olvastam jo lenne ha olyantol hallanek velemeny akinek volt vagy hallott ilyemi esetet :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

azért nem csinálok még vonalzót mert amit most szombaton elkezdtem szúrni az még igazából nme jelent semmit!
Majd nov 6.-án megyek a dokihoz kontrollra és ha akkor minden oké és elkezdhetem a többi szurit is akkor majd csinálok addig nem szeretnék!

De ígérem utána ha minden ok sort kerítek rá!

Kép
pamilla
 
 


bocsi csajok hogy most csak ennyit írok de megyek mert nem vagyok túl jól!
És a párom is kiborít!

Szóval inkább megpróbálok kikapcsolni 1 kicsit még ebben a kis időben ami hátra van!

Kép
pamilla
 
 


Szisztok csajok!

Mi szombat-vasárnap anyuéknál voltunk a Balcsin... nagyon szuper volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Holnap estétől szedem a Clostit öt napig, napi egy szemet. Aztán pé-utáni 3. naptól a Duphastont 10 napig, napi négy szemet.
Köszi, a prolactinom jól van, bár két hónapja nem nézték. Persze arra is szedem a napi másfél szemet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pamilla
Megertem en,hogy nem akarsz csinalni vonalzit :wink: Nem tudtam,hogy ezert nincs de igy ma oke :wink: Es ne hari,hogy itt mindig vonalzikkal nyaggatlak :lol: :lol: :oops:

Zsu
Micsoda program....balaton ilyenkor?Sosem voltam de hallottam milyen romantikus osszel na meg telen :roll: Majd remelem egyszer nekem is lesz benne reszem...nemcsak nyaron a nagy tumultusban :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es koszonom mindenkinek a felvilagositast ki hol is tart 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csak gyorsan beugrottam...mai izzadasom eredmenye 3haloing 2torolkozo :shock: :roll: :oops: Most mar tenyleg marhara idegesit mitol lehet ez :twisted: 10nap es lassan pe akkor meg megint...az a bizonyos erzes a fejemben na tegnap ota az is van :roll: Ma is ugy keltem :x Volt egy kis elinteznivalom kora reggel aztan a sok megoldatlan elfuzetlen szalaim miatt fusztralt lettem es a fejemben ngyon ereztem azt a valamit :x 100agra sut a nap igy elterveztem viragot fogok ultetni 8) a tulipant most kell elultetni ugyebar meg embornek is volt 2kis koroja ami teljesen novesnek indult :shock: igy gondoltam atultetem oket ngyobb vazaba 8) kicsit huvi van arnyekban de a napon marha jo rovidujjas ido van 8) 20 fokot mondtak mara...Igy Bridget kihagyja ma is a sulit(hogy mit kapok ezert majd apatol :roll: :oops: )

Enni nem volt kedvem valahogy maradnyinak ereztem a gyomromat :roll: Hazajottem es elindult a nagy ultetes 8) Teki ki a napra az erkelyre,ablakok kinyitas 8) Madarcsicserges be...na meg meg vettem egy par vagott viragot is :wink: ,hogy a szoba is szinekben pompazzon :wink: iiiiimadom a viragokat :P Elultettem a tuliphagymakat,atultettem apa novesnek indulo viragjat es ultettem meg 2szobanovenyt.Marha jok lettek 8) Majd teloval lefotozom es megmutizom 8)

Beszeltem apaval...meseltem neki a fejlemenyeket...mert az egyik problemamra a sok kozul egyutt konnyebb dontenunk :roll: :? A legvegen azt mondta ne aggodjak :roll: Azert ez jo...az a lenyege akarmit is beszeltunk van vgy lesz nem szamit mert o ott lesz azaz ne aggodjak mert o megold es segit mindenben ha ugy adodik :P Okes megprobalok nem aggodni...a sulinak nem ngyon orult :? :oops: :roll: De ertheto.

Ezert en ma elmegyek es veszek Halloween dekoraciot es valszinu fel is diszitem a lakast 8) Ugyanis penteken Halloween Party lesz nalunk!!! 8) :lol: Jah es jelmezd is kell vennem :roll: Nem is tom mi legyek :? :roll: Jah es kicsit tanulok is majd itthon mert nem akarok lemaradni :oops: :roll:

Az erkelyeket(2is van)letakaritottam mert a bejarono hagyott uzenetet,hogy nem jon ezen a heten :twisted: Fene a jo dolgat :evil: Meg jo,hogy nincs itt semmi extra se vasalni valo semmi :)

Szal a mai nap relaxalok...mostmar tenyleg megszeretnek nezni egy curva filmet is annelkul hogy menni kene aludni mert koran kelek :evil: Lehet egyutt vacsizom a hong kongi barinommel vgy elmegyek fodraszhoz(meg mindig nem voltam :twisted: )

Holnap meg dokihoz megyek vegre a leletekert...amire marha kivancsi vgyok mert ezek a fejemben valo rossz erzesek mar lassan 2honapja kinoznak :x es marhara remelem ad valami gyogyot :roll:

u.i.:Zsu siraly a vonalzod 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!!! még új vagyok itt köztetek és én is bromot szedek 1 hónapja :( . az én leletemen a 102-496mIU/L van ai intervallum, az én eredményem pedig 828.6. erre a dokim mondta h napi felet szedjek, de nem beszélt olyanról, h növelnem kéne az adagot.1 hónap mulva megyek kontrollra.nekem nem volt, nincs tejcsorgásom, talán annyi tünetem volt h már pé után elkezdtek fájni a melleim. ebbe az első bromos hónapomba, csak a mensi előtt 3nappal kezdett el fájni.
lányok ismertek valakit aki a bromo után hamar babás lett, ha csak a magas prolaktin volt a gond???
ja és képzeljétek a ciklus 2. felében már határértéken belül volt.

a másik problémám még, h a cn 3 napján fsh 6.3, lh 9.51 ez igy ugye pco gyanus. de a dokim a 21. napi eredmény után azt mondta h tuti volt pé. mivel h a progeszteron 51.37.
de engem aggaszt ez a fsh,lh arány!!! ő se mondott rá ugy semmit,m mert h volt pém. szerintetek???

ne haragudjatok h ennyit irtam, és előre is köszönöm a válaszokat!

KépKép
dike
 
 


Szia Dike :wink:
Hat sajna az a helyzet en is meg baba cipoben jarok itt...egyenlore kiderult,hogy magas aztan akartak is adni gyogyot agusztusban :roll: de mivel elhagytam az orszagot(kulfoldon elek)A dokim azt mondta csak sajat felelossegre ad :? Hat ugy meg nem kellett gondoltam majd megkerem itt...erre nekem egy hulye dokim van vgyis mar csak volt es azt mondta ha kered ad ra valamit :shock: :twisted: Mi az hogy ha kerek?Nem igaz o a doki adjon vgy ne adjon ha kell...nem ha en kerek :? Mivel aznap kemeny 5orat toltottem a rendeloben ezert mar ki is ment a vegere a fejembol :twisted: Aztan ra mikor kovetkezoleg mentem mar azt mondta nem olyan magas az es nem ad :evil: Persze nekem vannak tunetek...nem vgyok tul jol,almos vgyok,allando hoemelkedes(mondjuk ez nem tom attol van-e :roll: )cicibol jon tej ha nyomom persze csak egy csepp de jon :roll: :? :oops: Na a lenyeg elmentem uj dokihoz.... :? A 3.cn-es vervetel megvolt holnap lesz eredmenyhirdetes amikor is kiderul ha beborul :lol: Szal jelenleg elolrol elkezdtem a torturat megint...holnap egyben peti nezes is 10.cn-en leszek 8)

Ezert en Bromo ugyben nem segithetek...bar eddig csak jot hallottam rola :wink: Mindenkinek hasznalt es beallitotta!!!Ugyhogy ha csak ennyin mulna akr siman hamar beis babasodhatnal :wink: De ahogy olvasom a PCO gyanu is felmerult :? Nekem pont az ellenkezoje van az FSH-em magas azaz sokkal magasabb mint az LH :? Ezt is most majd meglatjuk hogy alakult mert eleg szepen javulgattam :) (akupunkturara jartam es ginzeng gyokeret foztem ki teanak :roll: )

Remelem jonnek majd a csajok es segitenek neked 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


bridget!! köszönöm szépen h irtál!!! hát nem semmi tortúrán mentél át eddig!! holnap ird meg az eredményt, drukkolok,h minden ok legyen!! :)

KépKép
dike
 
 


Jo feltetlen megirom amugy minnya elokeresek neked valami hormontablazatot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah amugy nincs mit...segiteni nem tudtam :roll: Na itt a hormontabli 8)

Hormonszintek



Follicule Stimulating Hormone (FSH): Az FSH serkentésére a petefészekben megindul a tüszôk fokozott fejlôdése, ami a tüszôhormon (ösztrogén) termelôdés fokozott növekedésével jár együtt.
A petefészek stimulálhatóságát mutatja. Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelô, 10-13 nehezen stimulálható, >13 nagyon nehezen stimulálható. A PCO-s betegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnózisa valószínû..

Normálértékek:
a ciklus elsô felében 3-10 UI/l (vagy mUI/ml)
az ovuláció idején 10-30 UI/l
a ciklus második felében 2-10 UI/l
menopauzában 20-100 UI/l



Estradiol (E2): Az ösztradiol a nôi nemi hormonok (un. tüszôhormonok) egyik aktív fajtája. Termelôdése az agyfüggelék serkentô hormonjainak hatására következik be és ciklikus. Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülô petefészekre utalnak. Indokolt a stimuláció is alatt vizsgálni. Értéke attól függ, hány tüszô van, illetve azok mekkorák. Ez betegenként változó. A legtöbb orvos bármilyen E2 növekedést jó jelnek tart, mások szerint a 4. napon 100 pg/ml feletti érték, vagy a 3. napi érték kétszerese lenne ideális. A hCG injekció beadásának napján érett (18 mm) tüszônkként >200 pg/ml. Túlsúlyos nôkben néha kisebb értékek mérhetôek.

Normálértékek:
a ciklus elsô felében 27-166 (egyes forrasok szerint 75) pg/ml (vagy ng/l)
az ovuláció idején 155-440 pg/ml
a ciklus második felében 54-198 pg/ml
menopauzában 0-43 pg/ml
a peteérésre adott gyógyszerelés 4.- 5. napján >100 pg/ml vagy 2x a 3. napi
a hCG beadás napján >200 pg/ml



Luteinizáló Hormon (LH): Ez váltja ki az ovulációt. Tüszôérés után a sárgatest fázist elôidézô hormon, aminek a hatására a petefészek a progeszteron nevû, a terhesség megtapadásában és a terhesség fennmaradásában fontos hormont kezdi el termelni.
A normális LH szint nagyjából azonos az FSH-val. Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat. Az LH csúcs 48 órán belül ovulációt vált ki.

Normálértékek:
a ciklus elsô felében 1.9-5.8 (egyes forrasok szerint 7) UI/l (vagy mUI/ml)
az ovuláció idején 11.3-59 (egyes forrasok szerint >20) UI/l
a ciklus második felében 0.8-12.6 UI/l
menopauzában 9-75 UI/l



Prolaktin (LTH): A prolaktin az agyfüggelékben termelôdik, egy olyan hormon, amely jelenléte a mellben a tejelválasztást elôidézi és fenntartja. Stresszhelyzetben is nôhet a prolaktin-szint, ami gátolja a peteérést. A magas prolaktin szint agyalapi daganat veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelheto hyperprolactinaemia.

Normálértékek:
<25 mcg/l (ng/ml) terhességen kivul



Progeszteron (P4): A ciklus elsô felében emelkedett érték esetén a teherbeesés valószín&ucirc;sége csökken. A ciklus 2. felében a progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszôbôl kiszabadul a petesejt, sárgatestté alakul, és progeszteront kezd termelni. Félidôben az ösztrogénnel együtt létrehozzák a méhnyálkahártya változását, amely megfoganó terhesség esetén a beágyazódáshoz szükséges. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.


Normálértékek:
a ciklus elsô felében < 1.5 ng/ml / 0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 ug/l
a ciklus második felében >15 ng/ml / 6-60 nmol/l / 1.9-18.8 ug/l
menopauzában 0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 mg/l
terhesség esetén az elso harmadban 35-180 nmol/l / 10.8-55.8 ng/l




Thyroid Stimulating Hormone (TSH): A TSH - a gége alatt elhelyezkedô - pajzsmirigyre fejti ki hatását, amely hormonokat termel. A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulm&ucirc;ködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.

Normálértékek:
0.35-5.5 uUI/ml (vagy mUI/l)



Szabad Triiodothyronine (T3): Néha a beteg pajzsmirigy nagyon sok T3-at termel, de normális mennyiség&ucirc; T4-et. Éppen ezért a pajzsmirigy m&ucirc;ködésének alapos vizsgálatához hozzátartozik mindkét hormon szintjének mérése.

Normálértékek:
1.4-4.4 pg/ml



Szabad Thyroxine (T4): Alacsony szintje pajzsmirigy-betegségre utal vagy az agyalapi mirigy betegségére, amennyiben az nem termel elég TSH-t a megfelelô T4 szint eléréséhez.

Normálértékek:
0.8-2 ng/dl




Tesztoszteron: A tesztoszteront a mellékvesék és a petefészkek termelik. 50 fölötti értéket a legtöbben már emelkedettnek tartanak.

Normálértékek:
6-86 ng/dl / 0.35-2.1 nmol/l / 0.1-0.6 ug/l




Dehydroepiandrosterone Sulfate (DHEAS): A mellékvesében termelôdô szteroid hormon. A normális DHEAS szint annyit jelent, hogy a férfi nemi hormon (tesztoszteron) szint emelkedés valószín&ucirc;leg petefészek- és nem mellékvese eredet&ucirc;.

Normálértékek:
35-430 ug/dl / 2.39-7.3 umol/l / 0.85-2.7 mg/l




Androstenedione (DEA): A mellékvese hormonja, melynek túltermelôdésekor észlelhetjük a nôk szôrösödését.

Normálértékek:
0.7-3.1 ng/ml / 2-10 nmol/l / 0.56-2.8 ug/l



Sex Hormone Binding Globulin (SHBG): Szexhormon-kötô fehérje. Emelkedett szintje a férfi nemi hormonok emelkedésére utalhat.

Normálértékek:
18-114 nmol/l



17-Hydroxyprogesterone:

Normálértékek:
a ciklus elsô felében 20-100 ng/dl
az ovuláció idején 100-250 ng/dl
a ciklus második felében 100-500 ng/dl



Inzulin (éhgyomorra): A normális szint önmagában nem informatív. A 10-13 közötti érték enyhe inzulin-rezisztencia jele, 13 fölött súlyosabb inzulin-rezisztenciára utal. (PCO-s betegek!!!)

Normálértékek:
< 30 mIU/ml / 3.6-5.8 mmol/l

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


köszi szépen, de ezt már olvastam, azért kösziiii!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Bridg! :shock: még mindig nem semmi, amin te átmész. Megkérdezhetem, hány éves vagy? (priviben is megsúghatod)
És persze nagyon drukkolok!

Dike,
nekem is magasabb az LH-m, mint az FSH-m, (FSH normális, LH kb 2X akkora), a dokimat nem izgatta túlságosan a dolog, de az is az igazsághoz tartozik, hogy nekem két méhen kívüli után nem maradt más választásom, mint a lombik, és ott a stimuláció miatt biztos van pé.
Viszont, ha a te dokid nem tud vele mit kezdeni, menj el egy meddőségi központba. Ettől nem leszel lombikos, csak esetleg kapsz egy stimulációt, hogy tutti legyen a pé, és a többit intézitek apával. Meddőségiben sokkal többet tudnak ezzel kezdeni, mint máshol.

Kép
kisbuta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?