Sziasztok
Igen sajnos már minden kenyeret kipróbáltam most is a bakonyit eszem . Nekem leginkább az a gondom hogy ha nem eszem kenyeret akkor miből vigyem be a CH mennyiséget?! Mert lemondok én a kenyérről de akkor nincs meg az elöírt CH mennyiség , így is néha kevesebbet eszem mint amit beírok a füzetembe de már nem megy több. Az alsó határt surolom a 150-160 g-os diétámmal. A diabos zsömlét is próbáltam amiben 13 Ch van de még az is felvisszi.
Én ugy halottam az sem jó ha nem eszi meg az ember az elöírt ch mennyiséget mert akkor is felmehet a cukor.
Amugy a baba jól van tegnap voltam UH-on 2500 g-os
, egy kicsit nagy a 33-34 héthez képest remélem azért nem leszünk 4 kilósak!
Feje befordulva a helyes írányba, magzatvíz jó, lepény jó:
Ja tegnap Ambrus nagyon rendes volt ám! El sem jött a rendelésére
, vártunk rá 5 fél 10-ig amikor az egyik csaj odament a portára és megkérdezte hogy egyáltalán jön-e. Erre a portás azt válaszolta üljünk ott és várjunk majd jön.
A csaj meg rutinos volt mert már járt így hogy várt és nem jött, ezért felhívatta Amrust ő meg lazzán csak annyit üzent hogy most nem lesz rendelés jöjjön vissza mindenki szombaton.
lekri nagyon édesek a babók , olyan gyorsan nőnek , Fanninál néha azt kívántuk hogy maradjon mindig olyan pici mert olyan édes volt.