Wichi: GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT!
Lara: Krisztiánka pont passzol Hanna hajasbabához! Gyönyörűek mindketten, és a kisasszony rezidenciája is nagyon szépséges. És ez a mosoly, hát mindenkit levesz a lábáról, igaz??? Jajj, de meg tudnám puszilgatni az arcát!
Mi is még egy szobában tanyázunk Jázminnal, neki még csak egy fél birodalma van.
Trundike: úgy érzed, még két hétig kihúzod? Úgy legyen. Azért csak fejlettebb, ha a 40. héten érkezik. Addíg meg pihenj sokat. Utána már úgysem tudsz. Barnika lehet nem is a kaját szereti a mekiben annyira, hanem a játszóházat, meg a gyerkeket, vagy a happy meal-es játékokat....nem?
Anyany: még nekem sem jött meg, de védőnéni azt mondta. lehet még szopiztatok nem is fog. Hát mi is kb kétszer voltunk úgy együtt,de az is fájt, én meg félek, mint a tűztől...(persze van más módja is az örömszerzésnek...dehát egyszer normálisan kéne működnie a dolgoknak) Majdcsak helyrejön előbb-utóbb. Azért apa vigyáz rám...
Tök jó volt olvasni,hogy miket csinál Zsófi 4 hónaposan. Így majd én is tudom, mire számítsak. Megnéztem a képeket. Nagyon édi, és a szemdörzsölős is olyan aranyos! Jázminkám is már nézegeti a kezét, közben bebandzsít, elég sokat nevetek rajta... Néha már sikerül a szájába venni a kezét, és akkor aztán úgy eszi, mintha éheztetném. Egyre okosabbak, ahogy nőnek...hihetetlen,hogy az ember minden nap felfedez valami újat...
Gégéé: írtam az előző oldalra is, de nagyon várom, hogy megtudjam, mi volt a dokinál. Nagyon vigyázzatok magatokra. Nagy-nagy ölelés nektek. Ja, és tehetnél fel egy pocakos képet magadról. Már úgy megnéznélek benneteket.
szsófia: te is már jól a finish-ben vagy. Nem semmi...van már hírhozód?
Kövér gyerekek nekem sem nagyon tetszenek...amúgy is népbetegség az elhízás. Mondjuk egy-két hurka meg pici poci azért még aranyos...de azért jó ha sokat mozognak a törpék.