Új privát üzeneted érkezett!

Emmának boldog hófordulót!!!


Bogicának is utólag boldog hófordulót!!!Sorry, igazad van!

Kép
marjan78
 
 


Sziasztok!
Lekri örülök,hogy úgy néz ki megússzátok a műtétet! Sokat gondoltam rátok, agódtam!
Ollem Hát Bogi, gyönyörű!!! Imádom a kis vigyorit! :D És a többi gyerkőc is édes!!! És azok a kis rízsszemek ( fogacskák), meg a nagy kék szempár!!!
Gitka, tudom már sokan írták, de szerintem se akard még ültetni. Én is mindíg sürgetném a Prücsköt, de úgysem tudom! :lol: Nekem is utált űlni 4 hósan, sőt még nem is "hajlott" dereka. Most meg állandóan űlne, állna, persze egyedűl még nem megy, de a kezembe folyton ezeket gyakorolja! Sőt, most már mikor cumisüvegből etetem, nem is tudom fektetni. Állandó küzdelembe vagyunk, mert arra még nem jött rá, hogy ha ül és nem hajtja hátra a fejét akkor nem jön az üvegből. Persze akkor jön a hiszti, én meg próbálom az ölembe hátra dönteni, hogy tudjon enni, de az meg nem tetszik! :lol: Hát nem egyszerű!
Bolygó sajnálom, hogy "kimaradt" Bogi, de én ezért szoktam álltalánosan mindenkinek boldog hó- és fél szülinapot kívánni, mert attól félek valakit megbántok, ha nem írom a nevét. Be kell vallanom, az én szemem elkerüli a vonalzókat, örülök, hog ha gyorsan vissza tudok olvasni, olyan nagy it a pörgés :lol:
(De remélem most nem bántottanak meg)És boldog hófórdulót így utólag is Boglárkának!!!!!
Ja, persze már megint nem tudom, mire akartam még reagálni :lol:

Ja és a (számomra) a lényeg!!!

Marci kúszik vagy mi!!!! :lol: :D :D :D
Lekameráztam, elég érdekesen próbálkozik, de azért halad :lol:
Valahohy így:


Édes ugye? Ez friss nagyon, mert ma próbálkozott ezzel először, eddig csak a hasán fetrengett, ma jött rá, hogy ha akar előrébb jutni, akkor ahoz van valami köze a popsijának, és a lábának is :lol: :D

Na bedugultam, várom a pizzám (mindjárt éhen halok!) :lol:
Remélem nem ébreszti föl a Marcit a futár!
Puszi nektek!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:39-kor.

Kép
marcianya
 
 


Marcianya,

gratula a mászáshoz! Alma még nem jött rá, hogy kúszni, hogy kell, egyenlőre inkább "repül", ha hason van :lol:
Pizza???? Én most reggelizek sonkás sajtos tésztát, amit a tesómtól hoztam még, mint maradék :lol:

Hát lányok a gyerekek egyszerűen édesek!!!!!!!!!!!!

Mi lehet Szösszenettel és Litukával????

KépKép
kisfruzsi
 
 

 
 

Bolygó, igaz én még nem sok mindenkit ismerek itt, de teljesen igazad van!!! Utólag is boldog hófordulót a kis drágádnak!!!

Marcianya, az én kislányomat sikerült felébresztenie a futárnak most az előbb :? Édes Marci nagyon!

Kép

Kis családunk képei: http://picasaweb.google.hu/Langibaby
encsibe
 
 


Köszi csajok!!!!!!!
Igazad van Bolygó most jöttem rá, hogy igazábol engem is bántott volna.. :( :lol: Jó érzés mikor dícsérik az ember gyerekét ( vagy gondolnak rá és felköszöntik) csak tényleg jukas az agyam, a névnemóriám meg egyenesen katasztrófa! :oops:
Itt a kajcsi! Megxyek ebédelni!

Kép
marcianya
 
 


Elmaradásaim... :oops: :oops: :oops:


Bolygó Bogijának
utólag bár, de annál nagyobb szeretettel: Nagyon Boldog Hófordulót :) !


Kép


DádiZsombi!

Boldog félévességet :D !


Kép

Biusnak és Emmának!

Boldogságosságot :P !

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Most csak ennyi, mert baba vendégeink lesznek ma :P !

Azért remél nem feledkeztem meg senkiről :roll:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Én is puhatalpú cipőt fogok adni Lócira, bár neki nem mostanában lesz rá szüksége.. :) Mivel sem járókában, sem kiságyban nincs. Az ágyon-földön meg nincs mibe kapaszkodni :)

Én nem szoktam hófordulót kívánni személyreszólóan, mert nem tudom követni. Remélem ezzel senkinek nem taposlok a lelki világába. :roll: :)

marcianya, nagyyon aranyos a kis 'sajtkukacod' :)

lekri, na, örülök, hogy nincs nagy baj, reméljük magától elmúlik a duzzanat.

bolygó azta, vannak ám hurkák! :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Még mielőtt megköveztek nem erőszakkal ültetem a gyereket hanem fogom a kezét és segítek h felhúzza magát ülő helyzetbe.Ezt a dokinő már 1hósan csinálta vele.Na de amint felül egyből feszíti magát hátra,ha az előkét adom rá hátradobja magát nem engedi feltenni.Szoval kb napi egy-két alkalom.Nem hiszem h ettől baja lesz.Ráadásul (nem tom mert első gyerek)sztem foglalkozni kell vele nem csak letenni azt kínlódjál.Természetesen nem akarok neki rosszat csak úgy látom megálltunk a hasra fordulásnál.
Na de ezt nézzétek:úgy néz ki mint aki rosszul érzi magát? Kép
De azért köszi a tanácsokat.Ja amúgy ami még nagyon megy neki az a dobálózás meg a pakolás. :D Bár hamar beidegesedik ha nem úgy mennek a dolgok ahogy akarja.
Vendég
 


Sziasztok!

Én is elolvastam Botond életét. Azóta bőgök. Én belehalnék ha Milánnal történne mindez!

Imádkozom Érte!!!!

Tegye mindenki ezt!!!!!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Gitka, félreértettél... nem arról van szó, hogy tedd le, és kínlódjon, ez így kicsit erős, szerintem senki nem írt még csak hasonlót sem!
De direkt ültetni nem kell, szükségtlen is, mert a babók a maguk idejében mindent megtanulnak, és a gerincének rossz, mi ezt írtuk!
Barbi is ül az ölemben, fogom a hón alatt, vagy a kezét, mert imád ülni, de csak akkor ül, ha Ő is akar, direkt nem ültetem, és nem hagyom egyedül ülni, csak ha fogom!

Én erre gondoltam, és szerintem egy szóval nem írtam olyat, hogy kínlódjon bármelyik babó is... :shock:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Amúgy nagyon helyes, mosolygós baba Anna!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


gitka, szerintem senki nem akar megkövezni:)
És azt sem írtuk hogy tedd le és kínlódjon. :roll:

A doktornő egy hónaposan azt nézi (sőt, már ujjszülöttkorban is), hogy ilyen felhúzásnál mennyire tartja a fejét. Nwm lóg e teljesen magatehetetlenül hátra.
De ennek az üléshez nincs köze, mert általában a babák maguktól nem így ülnek fel, hanem négykézlábból tottyan le oldalra a popsijuk, és a kezükkel aztán feltoljátk magukat teljes ülésbe.

Még nincs 5 hónaps a babád... már az is szuper hogy forog..az ülésnek még absz nincs itt az ideje szerintem. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Olyan jót aludtunk! Alma 2 én egy órát és nagggggyon jól esett!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgy néz ki nincs hőemelkedésünk sem, szóval nemsokára hami és indulunk sétálni!

Anna de helyes kiscsaj, olyan kis nőcis :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Helyes kislány Anna baba! Gitka az én kisfiam még 5 hónaposan nem fordúlt át!!!! Persze mióta sikerűlt neki állandóan ezt gyakorolja! :lol: Tényleg ne hagyd kínlódni!Persze kell vele foglalkozni, de nem úgy hogy direkt ülteted, hanem ringatod, játszol vele. (Ezt nem én mondom, hanem az okosok. Én is így játszottam Marcival és kb másfél hét alatt megtanult átfordulni) Rakok majd fel egy videót, hogy mi mivel szórakoztunk ma kb. fél órán keresztül. Ő még csak most próbál űlni, de én sem hagyom egyedűl űlni. ( nem is tudna)

Kép
marcianya
 
 


Csajok!

Próbálok visszaolvasni...
anyámra nagyon kiakadtam...iratott Boginak tápszert és eláztatott minket a doktornő előtt...
Hogy férjem nem jól fürdeti Bogit, nem levegőzik eleget (mivel délelőtt főzök stb. igy nem tudom kivinni, ebéd után meg alszik, szóval fél hat körül megyünk ki egy vagy két órára...ahogy birja, tegnap már kézben hoztam félutról haza...) rosszul alszik....stb...
áh kiakadtam. Persze nagylelküen ő felajánlotta, hogy majd ő elviszi...na persze...halálra aggódnám magam. Mióta megszületett egyszer voltam tőle távol hosszabb időre (osztálytalira mentem) akkor is vagy ezerszer telefonáltam . apa már ki volt akadva... :oops:
szóval én semmit nem csinálok jól. elrontom a gyereket, amikor olyan értelmes, okos.
Ja és a férjemnek ne főzzek ebédet, majd talál vmit a hűtőben...nem is kell itthon lennem ha haza jön ebédelni...hogy lehet ilyet mondani, mikor úgy várom, hogy haza érjen, hogy együtt ebédeljünk, aztán úgy várom a délutánt, hogy mehessünk elé!
ja és felvette Bogit és játszott vele. azt mondja, na látod igy kell vele játszani. mert én soha nem játszok a gyerekemmel...áh...mi az a játék? :twisted: na jó, bedugulok.... :oops:
Bocsi, hogy kifakadtam... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Hú, Mary nem semmi anyukád! Már ahogy olvastam, mi történt, felhúztam magam!!! Hogy lehet ilyen? :evil: :evil: :evil: Elég csak ránézni Bogira, hogy mennyire édes, helyes kisbaba! Nyugodj meg azért valahogy, nehogy a lánykád megérezze!!!

Kép

Kis családunk képei: http://picasaweb.google.hu/Langibaby
encsibe
 
 


Ollem nem csoda, hogy kiakadtál!
Anyám is azon lovagol, hogy Marcival már egész nap lent kéne sétálnom. Miért ?! Ő nem egy kutya! Marci de. jó nagyokat szokott aludni, meg persze ebéd után is. Tegnap 1-kor ebédelt, 2-kor aludz el. és 5 (!)-ig aludt!!!! Úgyhogy bevallom mire megetettem, és játszottunk ( :-)) már majdne 6-óra volt. Hova induljak már akkor?! De próbáltam már de-is lemenni vele: Fél óra cuccolás, -addigra már nyügi, mert álmos -, egy óra séta -mivel hova az anyámba tudok sétálni vele egyedül a lakótelepen?!-Mire fölcuccoltam fölébredt, és újjabb hiszti, mert ugye akkor már nem alszik el! Tehát nekem nem ér ez a délelötti egy óra annyit, hogy aztán egész nap szenvedjek vele.
Így meg állt. 4-fél 5kor eszik, játék után meg 1-másfél nagy ritkán 2 óra séta a szomszéd Anyukával és a kislányával.
A játékról meg szerintem TE vagy az Anyja, és ÚGY úgy sem játszik vele senki, ahogy TE!!! Hiába Nagymama vagy bárki!!!
Marcinak van egy vigyora, azt csak Apa és én kapom! :lol:
Meg hát a puszi is csak Anyáé :D
Ne idegesítds magad!!!!!

Inkább ezt nézd meg!!!!
(Nem tudom néha jó a film, amit felrakok, néha meg akad! :x Miért van ez? :( )

Előre félek, mi lesz ha ezt majd a földön is előadja!!!! Most még ok az ágyon mert az puha!

Az eldölés élvezte a legjobban :lol: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:39-kor.

Kép
marcianya
 
 


Ja, azt el is feljtettem kérdezni, hogy ha egész nap sétálunk velük akkor mikor is játszunk...?! :?

Kép
marcianya
 
 


Nagyon köszöni Emma az 5 hónapos köszöntéseket!!!

Lányok, ne haragudjatok, de én ezután a hónapfordulókat inkább nem említem, mert nem akarok senkit kihagyni! A fél év, aztán később az egy éves szülinap, az más, igazi kerek fordulók! (Azokról remélem nem feledkezem majd el.)

Úgyhogy most Ágnes Miklóskájának kívánok sok boldogságot, és persze a névnapos Hédinek!
Kép

Aranyosak a babák a képeken: Máté édes a két kis fogacskával, Anna huncutul vigyorog, a "csillagszemű" Barbi és tesója is nagyon aranyosak. Bogi is szép nagy már!
Marci ügyesen próbálkozik a haladással, biztosan hamar belejön.

Lekri, ha ezt mondta a prof, és Csilla is írta, hogy létezik ilyen, akkor szerintem is nyugodj meg, biztos minden oké lesz.

Emma, így hogy ma 5 hónapos lett, gondolta nem fecséreli az idejét alvásra :lol: . Aztán hosszas huzavona után végre elaludt, majd mire a számítógéphez értem, ismét felébredt :( . Újabb altatás következett, most nyugalom van.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Először is a félszülinaposoknak és hófordulósoknak gratulálok! :D

Marcianya!

ügyin kúszik Marci! Nagyon édes, ahogy közbe megpihen!
Bogi éjjel többször hasra fordult, úgy aludt. Aztán meg nyöszörgött, mert nem tudott visszafordulni a takaró alatt... :lol:
Bogi is hasonlóan csinálja...meg ki tudja még hogyan halad...néha kimegyek a konyhába egy pillanatra
és egészen máshol, máshogyan találom meg Bogit... :shock: Ja és köszi a bókot Bogi nevében is!
Gitka!

Anna baba nagyon tündéri! :D

Kisfruzsi!

tök jó, hogy jobban vagytok! :D

Bolygó!

Nagyon édi a kis Bogid! :D Neki is van már kócolni való sérója...jól látom kék a szeme?

Lekri!

örülök, hogy úgy néz ki elkerülhető a mütét. reméljük tényleg elmúlik magától.

Nici!

Hű micsoda szép kék szemek! Édesek a lányaid! És nagyon komoly az az ébredés...kb én is igy nézek ki reggelente... :lol:

Encsibe!

A rózsaszín kantáros, vagy a farmer kantáros. A rozsaszínt volt osztálytársamtól barátnőmtől kaptuk,
a farmert nővéremtől. Nagyon kevés ruhát vettem eddig Boginak. mindig kapunk.
sógornőmtől nagyon sokat. szinte havi 2 alkalommal küld csomagot.
anyósom is szokott hozni, ha jön. most is hozott egy felsőt és egy farmer gatyát. nagyon szupik.
másik barátnőm is hozott de ő már ovis korra egy csomó tök jó cuccot. szóval már akkor se kell vennünk ruhákat.
van jó pár zsákkal...
És köszi a Bogi és gatyó dicséretet!

Anetto!

Nagyon édes a fiad. azok a kicsi fogacskák! tündéri! és együtt is nagyon helyesek vagytok
Hány cm Bogi? :roll: Majd hétfőn megmondom. megmérik! Fogalmam sincs....A baba kádat végig éri , sőt
a lába hajlítva van...

Bocsi most ennyi. és ha vkit kihagytam annak is bocsika.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


[quote="encsibe"]H írta:encsibeú, Mary nem semmi anyukád! Már ahogy olvastam, mi történt, felhúztam magam!!! Hogy lehet ilyen? :evil: :evil: :evil: Elég csak ránézni Bogira, hogy mennyire édes, helyes kisbaba! Nyugodj meg azért valahogy, nehogy a lánykád megérezze!!!


Igyekszem megnyugodni.....most is bőgök.... :cry: még jó, hogy Bogi alszik...

Ja és azt mondta, ha tetszik, ha nem akkor is viszi... :cry: NEM!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem oda ne addMiaz, hogy ha tetszik ha nem?!!!
Egyenlőre Bogi még a TE gyereked!!!!! Nem akarlak uszítani, de el kéne beszélgatned vele!!! Még ha megsértődik is!! Ez azért nem teljesen normális!!! :evil: :evil: :evil: [/b]

Kép
marcianya
 
 


[quote="marcianya"]J írta:marcianyaa, azt el is feljtettem kérdezni, hogy ha egész nap sétálunk velük akkor mikor is játszunk...?! :?


Hát ez az...
Ja és hogy egyfolytában "beszélgessek" vele séta közben...
Na jó nem mondom, hogy szótlanul tolom pléh pofával, de egyfolytában nem jár a szám....Ha nézelődik és nem velem foglalkozik, akkor nem fogok a babakocsinak beszélni.

JA és azt mondja Bogi fehér....mert nem levegőzik és ezt hosszasan taglalta a doktornőnek is...hogy azért nem alszik éjjel rendesen, mert nincs levegőn, mert a büdös házban poshadunk...
nem is büdös a házunk....áááááááááá ki vagyok...
na azt hiszem felébredt Bogikám....megkukkantom

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Marcianya!

Nem adom neki oda!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Köszi lányok az utólagos köszöntést is, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! :D Bocsi, hogy így kifakadtam, de valahogy most érzékenyebb hangulatban is vagyok, amellett, hogy jólesik az a pár db köszöntés is. :oops: De azokat is megértem, akik inkább nem köszöntenek senkit vagy általánosságban köszöntenek, mert elég követni. (Sokszor én is csak bekukkantok pár perc erejéig vagy be sincs időm nézni, és ugye akkor én se tudok felköszönteni senkit sem, sajna. :roll: )

Boldog féléves szülinapot utólag is Kerekes Biankájának és Marjan DádiZsomijának! :)

Sok boldogságot Ágnes Miklósának! :)

Zita: Boldog hófordulót Emmának! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


És próbálj megnyugodni! A legrosszabb, hogy fölidegesíted magad rajta!! És ezt a Bogi is megérzi!

Na eldugúltam. Bocsi a kitőrésért, de borzasztóan feháborít, hogy (nem csak a te anyud), minden anyuka azt hiszi minden úgy jó, ahogy ő csinálta, és miaz, hogy mi másképp gondoljuk?!

A multkor mikor betegek voltunk, az Anyósom azt mondta, a Marcinak, Hogy: " látod milyen szemetek, megbetegítettek?"
Erre én: " Persze, gondoltam, ha én beteg vagyok ő miért maradjon ki?! Szenvedjen ő is, ha nekem is kell!"
Hülye ez?! Azt hiszi olyan jó egy beteg gyerekkel, mikor majd' megszakadt a szivem, hogy még enni sem tudott!!!

Anám meg már egy hete alig beszél velem, Ő azon sértődött meg, hog vett nekem egy háti hordozót, ami olyan, mintha egy kemping széket raknék a hátamra, és mondtam neki, hogy remélem nem volt drága, mert nem fogom használni. "de miiiééérrrttt?" Mondom azért, mert ha sétálni megyünk, akkor babakocsiba van, ha meg megyünk valahova akkor autóval megyünk, és engem borzasztóan idegesítene, hogy nem látom a hátam mögött mit csinál a gyerek! Akár megcsípheti egy bogár, vagy a nyakamba is hányhat! Ja és elötte két nappal mondtam neki, hogy el akarom adni a kengurút részben ezen okok miatt, részben azért mert a Marci utálja!



Bocsi! Befejeztem! :lol: :oops:
Miért nem kérdezi meg mielött megveszi?

Kép
marcianya
 
 


Közben igen Bogit hallottam. felébredt.
Lassan indulunk, ha már felébredt. ma előbb végez apa és főztek a cégnél csülköt is. megyünk mi is Bogival megkóstoljuk...vagyis szegényem ő csak nézi.
Nem semmi amit te is írsz
Marcianya!

Anyukád is marhára tudja mi kell az unokájának. de hát miért nem kérdezi meg?
sógornőmék mindig megkérdezik, hogy mi kell? mit hozzanak? karácsonyra is már kérdezték...

Nem értem miért ilyenek? remélem mi nem leszünk ilyenek....
mondtam páromnak, ha ilyen leszek lőjjön le...

Persze próbálok megnyugodni....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem, a helyedben én azt hiszem felhívnám a gy.orvost, és elnézést kérnék tőle, hogy az anyám hülyeségeket beszélt. Boginak természetesen semmi baja, de ha van is valami, akkor majd te felkeresed, elviszed hozzá, és nem bízod a nagyszülőre, aki sokkal ritkábban látja!
(Anyád előtt pedig zárd az ajtót. Mondd meg, láthatja az unokáját, he nem szól bele a dolgaitokba.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Boldog félévet Miklós Bencének!
Boldog névnapot Hédinek!
Boldog hófordulót Emmának!

Továbbra is köszönjük a féléves megemlékezést.
Anetto! Felírtam az adatokat. Csuda nagyfiú már Máté.

Nekünk is van ilyen rózsaszín macis gatyónk, mint Boginak. Megkeresem és felrakom a képet mindjárt.

És persze továbbra is csodaszépek a babák.

Valaki tud valamit Pumpókáékról?

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Ime a kép. Feli beleültette a játékbabakocsiba, és abban tologatta.
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Az előbb elszállt, de még jó, hogy lementettem a gépre:

Ollem: Kiborító lehet anyukád! Tényleg ne add oda neki, nehogy már ő mondja meg, a te gyerekedről van szó! Te döntöd el, hogyan neveled, mikor és mennyi időre mész ki vele. Én is kb. 1-2 órákra szoktam kimenni vele, ritkán van kint több időt, de sokat nyitva van az ablak még most is, naponta többször szellőztetek. Ha meg nagyon fúj a szél vagy zuhog nem megyek ki!

Igen, Bogi szeme kék, remélem marad (apjának is kék, ill. kékeszöld).
Imádom a kék szemét és a kis hurkáit - pók-hasát. :lol:

Lekri: Drukkolok, hogy minél előbb meggyógyuljon Levi. Ha tényleg csak víz, nem kell aggódnod, remélem.

Kerekes: Nagyon édes Bianka, biztos szeretnek babázni vele a lányaid.

Marcianya: Sajnálom, hogy ilyen figyelmetlen és tapintatlan az anyukád.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Kép apára hasonlít

Kép állatkertben

Kép ki van a tükörben?

Kép Nádja, aki miatt az állatkertben jártunk (párom a nevelőszülője)

Kép off kép

Kép
téjé
 
 


szasztok, rég nem voltam, de sokminden volt -pl gépünk is részben elromlott, új is a klaviatúra,még szokom

Gitka,én is ültetem, ha lehet igy fogalmnazni: szeret ülni a kicsi és sokszor ül az ölemben, Lau is ült mert magától vagy 10 hós volt mire ült pedig 7 hós korátólkúszott kb.

Üdv az újaknak! Bár mire irok már nme is vagytok olyan ujak :lol:

Mary sajnálom h anyád igy viselkedett :(

nos elnézést de nem tudom kiket de sokatokat kihagytam :oops: , igy most ömlesztve de azért nagyon boldog hófordulókat és névnapokat kivanok!!! :D
és szépek a képek :D

nálunk meg nincsen maszas csak hatratolatas husi karokkal -most kb 9 kg-s és szerencsére még pont befér az autos ülésébe :lol:

Kép Kép
celesztina
 
 


sziasztok

köszi még 1x mindenkinek

Csilla
pont ugy néz k ahogy leirtad.köszönöm szépen :lol: :lol:
szaladok is tovább
Vendég
 


Sziasztok!

Most olvastam Botondék blogját. Megdöbbentő és elkeserítő. Nagyon elszomorodtam tőle.

Hófordulókat én sem szoktam kívánni, sőt még a féléves szülinapok is elmaradtak részemről. :cry: Ne haragudjatok, nem tudom ennyire figyelni őket. Ennek ellenére nagyon jól esett Gumimacitól a köszöntés.

Lekri! Remélem, hogy Kristóf mielőbb meggyógyul és nem kell műteni.

Ollem! Ez nagyon rossz, hogy ennyire beleavatkozik anyukád a dolgaitokba. Nálunk is vannak időnként nézeteltérések. Olyankor én mindig megpróbálom elmagyarázni, hogy lehet, hogy ők így csinálták vagy csinálnák, én viszont máshogy látom jónak. Úgy látom, nálatok ez nem működne.

Marcianya!
Nagyon ügyes a fiad! Trudi is valami ilyesmit csinál, valahogyan kissé oldalazva halad. Neked is részvétem a család miatt. Próbáld meg nem a szívedre venni. Elvileg csak „jót” akarnak. :roll:

Gitka!
De jó, hogy jöttél, nagyon régen írtál már. Szépen megnőtt Anna baba is és jó kis mosolygós. Ülésbe egyébként én is sokszor felhúztam Trudit, illetve segítettem neki, ahogyan ő húzta magát, mert nagyon élvezte. Általában az ágyon csináltuk. Így mikor nagyon huppant utána, csak nevettünk mindannyian, ő is kacarászott. Mióta tud máshogyan is mozogni, már nem igényli ezt. Szerintem ennyivel még nem csinálsz kárt.

Bolygó!
Jó hosszúnak tűnik Bogi a fürdetés utáni képeken. Mekkora már? Javultak az éjszakáitok? Mostanában nálunk is volt pár nyűgösebb éjjel (vagyis csak annyi, hogy sűrűbben evett), de pár napja megint jó.

Nici!
Néztem Barbit a képeken, még mindig tündéri haja van, és ahogyan vigyorog!

Kerekes!
Akkor te most vársz további adatokat a táblába? Nem emlékszem, hogyan döntöttetek végül.
Úgy látom, tetszett Biusnak a játékbabakocsi.


Gertrúd mostanában ilyeneket csinál:

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Még valami eszembe jutott:
Szőlő, így utólag köszi a medela pohárról az infót, sajnos nem tudtam róla. de majd ha az üveg martinis pohár eltörik lehet, hogy beszerzek egy ilyet, mert gondolom az lesz a sorsa.. :shock:
Vendég
 


Judit, jók a képek :) Az utolsó meg... :lol:

Virág, köszi :)
Én is köszöntöttem ám Trudit :wink:
Tény, én sem köszöntök mindig mindenkit, hisz nem mindennap tudok jönni, de ha itt vagyok azért nem felejtem :)
Tündéri a lánykád a képeken, és ügyes is! Milyen kis husis baba, nem semmi :):) Jól látom, ez tök jelmezes rugi? Haláli :):) (Csöppkééknél is láttam ilyet Lócin, annyira édesek! :))

Zsuzsa, ari Bius :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Köszi a dícséreteket meg a hszeket.Mary úgy látom a te helyzeted se javult.Kitartás! :D
Vendég
 


Nagyon édi babókat láttam :D
Vendég
 


Először is:
Bolygó, Boginak és Atizka, Emmának boldog hófordulót!:D
Én úgy vagyok vele, hogy a féléves fordulókra megpróbálok figyelni, az mégiscsak egy nagy dolog, de a többi nem biztos, hogy sikerül. :oops:

Bolygó! Boginak micsoda hurkácskái vannak! :D És gyönyörű a szeme!:D

Marcianya! Marci nagyon aranyos, ahogy kúszni próbál (Nimród is hasonlóan kínlódik :lol: ) és édes ahogy eldől az ágyon! :D

Gitka! Olvasva a hsz-okat, úgy tűnik, hogy mindenki kioktat téged, pedig igazán csak az van, hogy kérdeztél és leírtuk a véleményünket. Ilyen "felüléseket" nekünk is mutatott anno dokinénink. Ne haragudj, hogy így jött le. Anna baba nagyon édes ezen a képen is!:D

Mary!:( Sajnálom.

Mi néha szoktunk 3-4 órát is sétálni, olyan távolságokra merészkedem néha a babakocsival, mint még eddig soha. És jól esik. :D Nem is árt egy kis mozgás. Máskor meg itthon maradok és az erkélyre megyek Nimróddal, mert nincs kedvem róni az utakat. Ez van. Nem minden nap egyforma.

Zsuzsa! Aranyosan ül Bius a játékkocsiban.:D Jó dolga van, a nagyok kényeztetik. :)
Pumpóka nem írt egy ideje ide, a múlt nap nézelődtem az iwiwen és ott láttam egészen megváltozott a külseje. Olyan jól néz ki. Írhatna néha magukról, Zsófi mindjárt fél éves lesz.

Judit! Jó lehetett az állatkertben. Szép a kis családod! A szeme biztos olyan, mint az apjáé. :wink: Nagyon jó a tükrös kép.:)

Celesztina! De jó, hogy ismét írtál. Képek a 9 kg-os nagylányról?

Képzeljétek ma a Tescoból jöttünk ki és egy kis butikban ráakadtam 490 Ft-os kantáros farmernacikra. Tiszta új, nem tudtam ott hagyni, vettem egy 80-ast és egy 86-ost. :oops: :lol: Ezen felbuzdúlva betévedtünk a kínaiba is és találtam pamut harisnyanacit 500-ért, meg pamut cérnazoknit 190-ért. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Virág! De ügyes Trudi!:D Nagyon jól áll neki a narancssárga rugi!:)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Most csak ezért jöttem, reggel majd olvasok!
Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcianya 2008.11.17 10:40-kor.

Kép
marcianya
 
 


Csak mert Zsuzsa kérdezett felőlem, vagyok olvasóban. :wink:
Zsófi jól van, eszik már sok mindent, 7 és 8 kiló között van (5hónaposan mérték utoljára, akkor 7350gramm volt) a centit nem tudom, de 74-es rucikat hord már!
Vasárnap kereszteljük.... szerencsére Zoli belement és ott lesz!
Egyébként megvagyunk, a rusnya virusokat nem kaptuk el (még), fiúk is jól vannak, énis (fogjuk rá)....
Zsófi forog oda-vissza, fel még nem ül egyáltalán, de nem bánom, tök ráér még! Mosolyalbum az egész kiscsajszi! :)

Gitka! Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon szép ez a csajszi!!!! :wink:
A felhúzás nem gáz, azt Zsófi is csinálja.... csak ültetni nem szabad... ha csak a kezét fogod meg, az okés.... szerintem..... :wink:

Betegeknek ömlesztve jobbulást!

Babák nagyon szépek egytől egyig és mindenki babájának boldog féléves fordulót, akinek volt és akinek most lesz, annak is!!!!!! :)
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:48-kor.
Vendég
 


Marcianya! Marci ügyesen ül egyedül!:D Elhiszem, hogy örülsz!

Pumpóka! Örülök, hogy írtál magatokról. Tegyél képet ide is a kis félévesedről, meg a fiúkról is. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Pumpóka: jó hallani felőletek is -jó,hogy most pont tudok olvasni is :) neg milyen jó h lesz keresztelő -mármint h mivel Neked fontos belement párod :)

Gumimaci: ime :) Kép itt látzsik mekkora nagy baba (ha kézben kell fognom állva huzamosabb ideig komolyan megfájdul a hátam-derekam) és még egy:Kép ilyen arcokat vág ha fotózom mertazt utálja, és egy Lauról, őt sem hagynám ki ;) Kép

off kicsit: új a klaviatúránk és nem találom a betűket -réginél külön voltak pl a nyilak itt meg egybe az egész :( mennyi idő vajh mig megszokom? és nincs hosszu i! :shock: ja, megis van: í de máshol :( grrrr

mennyire ügyesek a babók: ülnek, mnásznak!!! wow :lol:

rémes pár nagyi -sajnálom. remélem, idővel javul a helyzetetek!!! biztatásnak tudom irni,h Launál nekünk is sokszor probaltak beleszolni, bár nem ilyen durván, de most már nyugi van (koppkoppkopp) második gyerkek előnye

(bocsi az elgépelésekért,, örülök, ha tudokírni ezen -áááááá)

Kép Kép
celesztina
 
 


íedeeerggggggffrrrrrrrfrrfggbggbgbttttgttgghutrrrewq

ez lau volt

Kép Kép
celesztina
 
 


Mindenkinek jó hétvégét jöttem kivánni, igaz még vkinek holnap munkanap, de akkor is hétvége jön. :D

Ilyenkor anyám se jön át, mert nincs itthon a férjem. Szegény férjem úgy ki van akadva mint én. Ő ezért vált el, mert ilyen anyósa volt...de akkor a feleség meg ment anyós hülyesége után...
De mi anyám miatt még nem veszekedtünk soha, meg amúgy se!

Amúgy Bogi itt hancúrozik, nagyon jó kedve van! :D
És köszi csajok, igyekszem jó anyukája lenni Boginak.
Bár akárhova megyünk, mindenki megcsodálja, meg mindig azt mondják, hogy látszik, hogy boldog baba. (napi egy sétával is és anyám nélkül)

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Jó reggelt!
Nem gondoltam volna, hogy én indítom a napot!
Apa már elment dolgozni, én túl vagyok már a reggelimen és egy kávén. A Prücsök most eludt el, úgyhogy van egy kis időm.
Vissza olvastam. Köszi az együttérzéseket, próbálom kezelni a nagymamákat, de nem mindíg sikerül. De azt próbálom a tudomásukra adni, hogy nekem a gyerek az első, még ha megsértődnek is! Úgy fogok csinálni mindent, ahogy én jónak hiszem. Nem biztos hogy mindíg az a jó, de legalább nyugod a lelkiismeretem, én mindent megtettem.
Tudjátok, mi hárman vagyunk testvérek, és én, mint harmadik már elég belesz@rósan voltam nevelve. Rám már nem igazán jutott idő.
Ezt elég sűrűn hangoztatja is Anyu, hogy egész nap el voltam egyedül, elnézegettem a nagyokat, meg gyorsan megtömött és már aludtam is, meg egyebek. Anyámon csak azért vagyok kiakadva (értem én, hogy neki így kellett), hogy mindíg arra buzdít, hogy gyorsan tudjam le a Marcit, ne szórakozzak vele annyit! Mikor 3 hónapos is volt, és én akkor is sokat foglalkoztam vele, közőlte velem, hogy Marci még kicsi, és neki az a dolga, hogy a kiságyba feküdjön, ne foglalkozzak vele annyit. Majd elnézelődik egyedül. Meg minek rohangálok be hozzá annyit, mikor sír, Ő sem rohangált hozzám, és majd úgy is abbahagyja....

Na rólunk ennyit.


Pumpóka örülök én is hogy hírt adtál magatokról. Örülök, hogy minden ok!

Képek: Az a kis helovin tököcske nagyon édes!!!

Nono, már csak picivel több, mint egy hét, és túl leszel mindenen!!!
:D :D Kitartás!

Ceesztina, neked is jó nagy babód van! A hátfájás ismerős!! Éjjel egy csomószor arra kelek, hogy beszakad a hátam. Napközbe már hozzászoktam a súlyához, szinte észre sem veszem ( kereken 10 kg!!! :shock: :lol: ), de este mikor lefekszem hanyat az ágyba, érzem, hogy sajog minden porcikám! :lol:

Ollem akkor lesz egy nyugis napod? :D És még egyszer írom, (azt hiszem már írtam), hogy hidd el Te tökéletes Anya vagy!!!
És bárki mást mond, ne hidd el!
Annak meg örülök, hogy nem tudja megmérgezni Apával a kapcsolatotokat! Nem is szabad e miatt veszekedni!

Na, reggel, éhgyomorra ennyi :lol: Majd még jövök!
Pusz

Kép
marcianya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?