Új privát üzeneted érkezett!

akkor kulika, téged még fogunk zaklatni :lol:

Én ma csak védőnőhöz megyek!!!

Mindenkinek drukk az uh-hoz!!!

És szép napot :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Tegnap végre apa is megérezte a kicsifiát!!! Nagy volt ám a boldogság!!! Kétszer is jól megrúgta :D!

Adryn: Drukk! Gyere hamar a beszámolóval!!! Remélem tudtál aludni!?

Kukli: Neked akkor hétfőn megy a drukk :D! Azt mondta a védőnőm, hogy citromfű és a zöldtea is mehet! Zöldteaát naon szeretem, csak nem mertem inni, mondván azt akkor ittam amikor fogyóztam. Jól mondta a védőnő?? :) Barátnédnak HATALMAS GRATULA!!!!

Lányok! Én mostanában már alig bírok enni! Valahogy mintha a gyomrom összeszűkűlt volna :shock: . Gondoltam arra, h esetleg a méhem nyomja, de addig még nem ér föl!!! Köldök alatt 1-2 ujjnyival járok! Szerintetek?

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyon köszönöm a válaszokat a csipkebigyóval kapcsolatban.
Akkor nyugodtan iszogatom :)
én szerdán megyek majd uh-ra, ha jól emlékszem nemlajossal "együtt", csak én reggel, Ő meg dél körül(?).
Szóval nekem még 5-t kell aludnom.
Egyébként azt mondták nekem a klinikán tegnap, hogy valóban elavult dolog ez az AFP és van, ahol már nem is csinálják a sok téves eredmény miatt

Kép

Kép
gabka77

Na fp nekem kilőve. Néztem neten értékeket, szinte nincs 2 egyforma adat. Mindenhol más a normális. Szval tényleg ennyit erről.
Van akinek már minden nap sokat mozog a baba? Nekem továbbra is néha néha....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

jó reggelt.. csak bekukk.. hát alvás az nem nagyon volt.. :? ment az izgi.. nagyon sokszor felébredtem éjszaka .. tök "király" ez az afp.. egyre inkább úgy érzem hogy csak basztatás..(ismételt elnézést a kifejezésért..)
na szorítsatok.. léptem..

KépKép
KépKép
adryn

Szorítunk adryn!!!!!!!!!!!

Bakker, ez az afp............. én jöv7en tom meg :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy: a hordozó majd az otóba kéne és gondoltam egyben letudom a kocsival. A babakocsit változatlanul nem tudom hova fogom használni, elvileg csak ide a kertbe és faluba ... azt hogy a védőnőhöz, orvoshoz esetleg vásárolni mivel megyünk?! Na azt még nem tudom! Ahhoz jó lenne egy könnyű b.kocsi, de azok meg nagyon drágák ...
Kukli Nekem már nagyon sokat mozog a bébike :D!!! Sztem majdnem mindig érzem ha ébren van, most is bökdös !!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

irigyellek wica :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok!

Én csak akkor érzem a babát, ha leülök és nyugton vagyok :) ami ugye ritkán van :( , de inkább estefelé szoktam érezni. De azért minden nap érzem vmikor hogy ott van :D

adryn én is drukkolok, de lehet hogy már túl is vagy rajta :)

wicca én is úgy érzem hogy kevesebbet bírok enni, ha annyit eszem mint terhesség előtt akkor úgyérzem szétpukkadok. Szerintem már azért nyomja a gyomrunkat, gondolom függ attól is hogy hol van épp a baba :wink:

Képzeljétek vettem neten egy tök jó lábzsákot a bébihordóba, használtan. Majd teszek fel képet ha vkit érdekel. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli
az én Mátém is nagyon izgága! :D és nagyon lenn is van, legalábbis ott szoktam érezni, meg sokszor kell pisilnemi is!

ez nagyon jó, hogy van egy szakértőnk! 8)

Szegény Fanni beteg lett... :? éjszakára benáthásodott, és hát elég ronda dolgok jönnek ki az orrából...
ja, még orrszívás témához: én is nagyon undorodtam az orros dolgoktól, most is! de a saját gyerekem cucca valahogy más. ez olyan, mint a saját kutyám kakáját összeszedem, a máséhoz nem nyúlnék szívesen. szóval ez is menni fog magától! :wink:

Hajrá Adryn!!!! várjuk a híreket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szegény Fanni!!!

Undi dolgok ezek,de igaz, a saját kutyukakit szívesebben pucolja az ember, bár nagy ritkán betudok hányni tőle. Mondjuk sztem a kakiszag dvább, mint a taknyi :lol:

Jóétvágyat mindenkinek :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Rengeteget dolgoztam a héten, úgyhogy mára szabadságoltam magam. Nagyon lemerültem. Elvittem a gyerekeket suliba, meg oviba, aztán visszafeküdtem aludni.

Kuklika: Nekem sem múlnak a rosszullétek. Sokkal jobb, mint az első 3 hónapban, de továbbra is gyakran hányok reggel vagy este és sokat van még hányingerem is. Persze van olyan nap, amikor teljesen jól vagyok... Nekem már az előző baba is ilyen volt...
Az az érdekes, hogy terhességen kívül meg nem is vagyok hányós.
Ha túlhajtom magam, akkor garantáltan elkezdek hányni....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Szegény Katka, botzasztó lehet. Én még egyszer sem hánytam, csak erős hányinger. Doki mit mond? Nem lehet, ezen javítani?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: Neked is eljön az a nap amikor majd egyfolytában érzed :wink: :lol: !

Csibb: Szegény Fanni, jobbulást neki! Lázas is? Ő hogy bírja? Bágyatag vagy élénk maradt?

Katka: Ne hajtsd túl magad, tessék pihenni! Bár két gyerkőc mellett???? :shock: :D :D :D . Melózol is?? Húúú ....

Vica: Én nagyon várom a képet!!! És nem csak a lábzsákról, ha vettél mást akkor arról is!!! :D :D :D :D :D :D. A babót én általában lenn érzem, na de lehet, h tényleg nyomja a gyomrom :), sebaj! Az sem baj ha nem eszek olyan sokat!! :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

én továbbra is sikersen megúsztam a hányást, sőt igazábl rosszul sem vagyok, ilyen értelemben.

a taknyi témához ... a mai napig undorodom más gyerek orrától, mármint attól, ami ki tud jönni belőle. vannak olyan gyerekek, akiket nagyon kedvelek, de nem bírom megtörölni az orrukat. a sajátomé meg egyáltalán nem idéz elő semmiféle undort.
Az tény, hogy a kakija időnként bír olyan büdi lenni, hogy majdnem melléhelyezem az előzőleg elfogyasztott kajcsit.
de pl ez is fur, mert most hogy megy a hasa előfordul, hogy úgy kell kimosdatni a kakiból, de sosem okoz gondot.

Csatolok egy régi képet, csak hogy mikre számíthanak, akik még "tapasztalatlaok" ilyentéren :)
Kép kicsit kakis lett

Kép

Kép
gabka77

adryn mikor jössz már ?:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gabka: Ez egy igazán "kedvcsináló" kép!!! :D Nálunk elég sűrűn előfordult!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: Megnéztema Tako babakocsit, nem rossz, de sztem nehéz 19,3 kg :shock: .Ezt nem igazán emelgeti az ember, bár ha nem is akarod?! Ja meg fórumon azt írták, hogy nehéz kocsiba betenni, mert nagy. Sztem én is ejtem a Bergont ... nézek v.mi mást!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Jó pár kinőtt kisruha új gazdáját keresi! :wink: Kislányom lecseréli ruhatárját, így egy éves korig mindenünk van. Nagyon szépek, alig használtak... Kispesten vagyunk érdemes válogatni :wink: Íme kedvcsinálónak: Kép Kép

Érd: 0630 616 69 16

Kellemes pocakokodást!
ruby1

Na itt a lábzsák amit vettem a neten. :) Nagyon jó, mert lecipzározható az eleje és nem annyira vastag,csak mint egy takaró, így tavasszal is jó lesz, a teteje meg kapucnivá alakítható. Ja és persze beköthető a hordozóba. :) Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok! Nagyon jó ez lábzsák!!!

Én meg most mentem újra védőnőhöz, ezúttal anyámhoz, mert akihez tartozok le se tojt. Anyu megnézte a szívhangot, nem mondm jó sokáig keresgélte, csak az enyémet hallottuk, amikor alul balszélen meghallottuk a zakatlást :lol: szóval az ő szívhangja tökéletes :D , az enyim kisség magas :? remélem nem lesz gáz, eddig tök alacsony volt, é bal oldalt jóval magasabb,mint jobb oldalt...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon tök jó neked, hogy anyukád védőnő :) legalább ezzel nincs gondod :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Tényleg nagyon tuttti ez a lábzsák :) !!!! Én is nézegetem ezeket! Most lesz majd 26-án bababörze nálunk, oda kilátogatunk és meglátjuk mit találunk!

Szép napot!
Vica
wicca

Ezek a bababörzék biztos jók lehetnek, kár hogy nálunk nincs ilyen :( Jobb híján turiba járok.
Amúgy tavaly ilyenkor meg a mély babakocsimba vettem egy hasonlót, de az vastag és hosszabb. Szerintem még most is jó lesz a fiamnak, ha nagyon hideg lesz :) Vagy majd a következőnek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kösz Vica, jó is meg nem is. De inkább jobb, mert ez a kirendelt tragédia :evil: hanyag, nem törődöm, minden rosssz :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Helló!
Adryn merre van? Hagy itt minket izgulni! :twisted:
Wicca én zöld tea helyett (mert a zöldben si van koffein) a vörös robioos teákat javasolnám. Abban tuti nincs. Meg a nagyon gyümölcs teákban sem. Ált. liptonokban nincs, pickwickekben van. Kiv. csipkebogyit. De meg kell mindig nézni. A citromfű, kamilla, csalán, stb… mehet persze minden mértékkel, mert a gyógytea is vmiér csak gyógy. Kamilla pl. tök jó akinek székrekedése van. Bár az ízét szokni kell. :wink:
Szülés előtt majd málnalevél teázunk, hogy puhuljon a méhszáj.
Irigylem a sokat mozgó bébik anyukáit. Nekem is inkább a leülésnél indul el a suhanás.
Fanninak jobbulást! Más kakiját és orrát én sem bírom. Bár mostanában Botiét sem reggelente. :oops:
Katka kitartás! Remélem hamarosan a hányások a múlté lesznek. Bár nekem terhesség végén visszajöttek múltkor. Bár előtte meg csak pont ilyenkor voltak. Na mindegy. Mindegyik más.
Kakis kép ismerős, de kikérem magamnak a tapasztalatlanokat. Nekünk amíg csak tejci volt, a „robbantások” szinte mindennaposak és elkerülhetetlenek voltak. Amikor érzed, hogy fogod a kis hátát és elönti kezed vmi meleg…… bocsi…. :oops: :oops:
Levi nem biztos, hogy 15 év múlva megköszöni, hogy megosztottad ezt velünk. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztoooooooook :D:D:D

AFP tökéletes, csak a fránya pajzsmirigyem huncutkodik.. alul termel valami tsh hormont.. de ez megszokott a családban.. azért is néztük folyamatosan.. a múltkorin jó lett, de most megint magas.. úgyhogy gyógyszer... sebaj kibírom..

éééééééééééééééééééééééééééés Kuklika léci kékítsd át a táblasorom és töröld a Kyrát, merthogy KISFIAM LESZ!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Gratulálok a KISFIÚHOZ!!!!

Kép
milky

köszi :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

hogy lesz jó ez a fránya vonalzó?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn Hatalmas Gratula Nicolay-hoz! :D :D
Pajzsmirigyről mit kell tudni? Ilyet sosem hallottam terhesség alatt. :shock: Végig kell szedned a gyógyszert?Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.17 14:18-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Így már kék is. :oops: Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.17 14:24-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli nem akartam senkit megbántani a "tapasztalatlan" szóval, csak azokra a kismsmákra gondoltam, akik még csak most várják az elsőt. Ez nekünk is még az anyatejes időszakból származik, bár most, hogy Levi hasmenéses lett, épp hasonló balesetek érik szegényt.:(
gabka77

[quote]K írta:ukli nem akartam senkit megbántani a "tapasztalatlan" szóval
Nem is úgy gondoltam. :lol: Csak hogy a legtapasztaltabbak sem tudják kikerülni. :lol: 4 hó rottyantásos félelemben. :lol:
Szegény Levi. Ekkora gyereknek ez már nagyon kellemetlen lehet. Jobban van?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

előtte is voltam évente vérvételen.. mert nekem hugomnak is meg anyukámnak is ilyen baja van.. éppen emiatt a nőgyogyim endokrinológus is egyben :P csak hogy ne kelljen felesleges köröket futnom ;) nem termel elég hormont a pajzsmirigyem.. ezért gyógyszerrel kell pótolni.. igen.. végig.. és hátralevő életemben.. evvan.. még mindig jobb mint a cukorbaj :D

köszi a táblát :P

KépKép
KépKép
adryn

Én is gratulálok a kisfiúhoz!!!!

Lányok, Ti akik már szültetek, nektek nem volt furcsa, amikor először anyukának szólítottak? :) Én először forogtam, hogy kinek szóltak mögöttem, aztán leesett és elbőgtem magam, hogy milyen hülye vagyok :)

Kép

Kép
gabka77

Értem. Ez a hozzállás. ÉS kint is felírják a gyógyzsert ugyanúgy?
Párod (ne haragudj a nevére nem emlékszem) mit szól a kis pöcökhöz? Ugrál a toronyban? :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika, azt nem is mondtam, hoyg mi el tudnánk kerülni.. csak próbálom az "újakat" felkészíteni. :)
Én akkoriban azt hittem valamit én csinálok rosszul, nem jól teszem fel a pelust.
Szerintem rengeteg olyan infó van, amit az kismamák nem kapnak meg. Legalábbis én úgy éreztem, hoyg valami nem stimmel. Mindig csak a szépet és jót mondják el. De azt pl nem, hogy nem kell az ilyen eseteken elkeseredni, ezen mindenki keresztül megy.
Volt pl egy barátnőm, aki egy évvel utánam szült és megksözönöt egy csomó olyan infót, amit máshonnan nem hallott.
Pl azt, hogy ne várja azt, hogy a gyerek az első naptól rámosolyog, vagy kommunikál vele, mert valóban vannak olyan gyerekek, akik valóban pár hét után már "beszélgetnek" anyukával, de nem rossz anya attól senki, ha csak 3 hónap után értik meg egymást.

Kép

Kép
gabka77

Levi egyébként tényleg megszenvedi a dolgot, mert az csak egy dolog, hogy csikar a hasa, de mindig elsírja magát, amikor látja a lefolyó felé araszoló kakimaradványokat. Úgy kell megnyugtatni.

Kép

Kép
gabka77

Sajnálom nagyon Levit. :cry: Annyira rossz lehet neked is nézni is.
PErsze, persze! Nekem egy bnőm 7 hó múlva mutatta, hogy megtanulta becosmizni a pelut. Nekem eszembe sem jutott, hogy nagy dolog, mert a kh-ban láttam a szomszdétól és természetesnek tűnt. Kiderült nem mindenkinek az. Belejövünk szép lassan.
Amúgy sztem tök sokat lehet tanulni a kh-ban 2 nap alatt, egy tapasztaltabb szomszédtól. Szopiban is, peluzásban is, gáttémában, melltémában, stb.... Én örülök, hogy kétágyasban voltam. Most amdj én mutatok példát. 8)

Kinéztem a kocsinkat, ha kell tesókocsi. Sztem kell.
http://teszvesz.hu/item457861700_testve ... kocsi.html
Ezt mindig kapni ennyiért. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.17 14:49-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kint is fel tudom íratni ha szükségem lesz rá. de anyum is tud küldeni nekem postán.. felírja nekem bármikor.. (mire nem jó egy egészségügyis mami :D)

a párom is örül a pöckösnek :D a dokim is vigyorgott rajtam mert ahogy kijöttem a teremből leültem a legközelebbi székre és mentek az sms-ek :D ő meg épp kijött valamiért és vigyorgott mikor meglátott mint a vadalma :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

[quote]m írta:ire nem jó egy egészségügyis mami
Nekem is az. alapvetően szülésznő, de már egy ideje háziorvosi asszisztens. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

én is sajnálom Levit.. remélem hamar meggyógyul :)

hogy is kell becsomizni a pelust? osszatok nekem észt lécike :oops:

KépKép
KépKép
adryn

[quote]h írta:ogy is kell becsomizni a pelust? osszatok nekem észt lécike :oops
Ja azt sztem majd ha a kezedben van. :) Nem nehéz, csak van akinek eszébe sem jut. Lehet nekem sem jutott volna, ha nem látom.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

akkor már hármunknak egészségügyis a mamija :)

TE, Papillon és én .. de jóóóó..

KépKép
KépKép
adryn

a pelusbecsomagolást én is később láttam valakitől! :lol:

Adryn
gratula a kisfiúhoz!!!! eddig 4:2 az arány!
kiváncsi vagyok, elvileg egálra kéne kijönnie... :roll:

Gabka
szegény Levi, jobbulást neki!

Wicca
nem bágyatag, nem lázas, csak ömlik belőle a takony! folyamatosan fújjuk, szívjuk. de nekem nagy szerencsém van vele, mert ő nagyon szépen hagyja az orrszívást, kiskorában volt, hogy elaludt közben :shock: :lol: , és most is hagyja, csak előtte magának kell kiszívnia! 8) minden gyógyszert bevesz, befújja magának az orrspray-t (ha bírja, de próbálkozik).
de majd megtudom, milyen egy nem orrszívás szerető gyerek... :twisted: :twisted:

Vica
tök jó ez a lábzsák! és hol vetted?

én megkapom a húgom quenny babakocsiját, és ahhoz van ilyen zsák. meg minden tartozék. úgy örülök, az én régi kocsim nem ilyen menő... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

az én anyukám is eü-s! :D :D :D ő is háziorvos mellett volt asszisztens, de most egy prof mellett dolgozik.
amúgy ekg-s végzettségű, úgyhogy most ő csinálta nekem az ekg-t! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nekem anyósom orvos, de mivel anyámmal 4 éve nem beszéltem, tekinthetjük úgy, hogy az én anyám :)

Kukli én is 2ágyas szobában voltam, de egy másik újdonsült anyukával, aki még jobban parázott nálam.
A pelusösszecsomizás nekem vagy magmtól jött, vagy láttam valahol, nem tudom, de olyan mintha magamtól jött volna.

(a elejét szépen feltekered és oldalról ráhúzod a ragacsokat, nagyon helyes megfogható csomi lesz belőle. a páromnak a mai napig nem sikerül :) , remélem valamennyire érthetően fogalmaztam, bár megmutatni sokkal könnyebb lenen :) )

Kép

Kép
gabka77

köszi a segítséget.. vizuális típus vagyok úgyhogy sikerült elképzelnem :D

na akkor már 5-ünknek van egészségügyis anyuja.. :D erről ne csináljunk táblát? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
tényleg egyszerűbb mutatni, de megpróbálom:
szóval, ha már leszedted a gyerekről, összehengergeted, úgy, hogy az elejével kezded, és a végén maradjon a ragasztócsíkos része. ha elértél a végére, a ragasztócsíkokkat keresztberagasztod, és kész a csomag!
na, érthető??? :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?