Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annus, köszönöm! Igen, azt hiszem azon a részén, hogy megmaradt-e vagy sem, túl vagyunk, ebből a szempontból fellélegezhetünk, de ahogyan más terhességeknél, itt is lehetnek gondok. De persze miért is lennének, hiszen vigyázunk magunkra... :D Mostantól kezdve már a rendes nőgyógyászhoz kell járnom, gondolom, a többi lombikos kismamánál is ez a helyzet. Nekem csak annyit mondott az orvos a Kaáliban, hogy ha a 12 hetes kombináltra megyünk az Istenhegyi Klinikára, ugorjak már be hozzá egy puszira... :) Meg hogy dobjak majd fel egy lapot, ha megszületett a csemete. Ja, és lefoglaltattam a következő időpontot, de képzeljétek, 2010 októberénél korábban már nem volt. Végülis nem baj, sokkal korábban nem is akartuk a következőt... mert mi van, ha ők meg ikrek lesznek? :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok Magatokra ma is!

Kép
szheni
 
 


Szheni, Te aztán bátor vagy! Máris a következőn gondolkodni! Le a kalappal! :o :D
Anita, jobbulást Grétinek!
Tinu, szerintem is tegyél csak fel fotót, ha máshogy nem ruckónak. Meg a második kicsi nehogy megsértődjön, hogy róla miért nincsen pocakfotó! :lol:
Puszi mindenkinek rohanok! Holnap nem akarok bejönnio dolgozni, és ahoz ma mindent be kell fejezzek!
Üdv,

Zsófi

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó pár kinőtt kisruha új gazdáját keresi! :wink: Kislányom lecseréli ruhatárját, így egy éves korig mindenünk van. Nagyon szépek, alig használtak... Kispesten vagyunk érdemes válogatni :wink: Íme kedvcsinálónak: Kép Kép

Érd: 0630 616 69 16

Kellemes pocakokodást!
ruby1
 
 

 
 

Anita!

Az én férjem meg karcagi!!Micsoda véletlen.Hétvégén is pont lenn voltunk.Mondanám h ajánlok ott dokit,de nem igen jártunk ilyen helyekre...max látogatóba!

Szheni!
2010...huuu az mindjárt itt van!Akkor kis korkülönbséget szeretnétek?

Pumuki!
Én megnéztem térképe a Keletitől nincs messze a kórház,amúgy meg a 4.emeleten van...ha jól emlékszem.Ezt még nekem is meg kell nézni pontosan!

annus11
 
 


Sziasztok!

Én is csináltatok a párommal még képek a hétvégén, hogy megmutassam nektek:) Meg tényleg szerinem is jó lesz visszanézni őket...

Evamama, nagyon büszke szép kismama vagy a képen!

Lányok most főzök, és ezelőtt soha nem csípte a hagyma a szemem, most meg, patakokban folyt a könnyem. Ez a terhesség miatt van, vagy túl jó a hagyma? Az elmúlt 15 évben mióta főzök soha nem volt ilyen..

Szofi, itt mindenki asszonyos lesz előbb utóbb:)

Tegnap voltunk vendégségben, hát, nem voltam túl használható. Az éhség miatt szédültem, erőm szinte semmi nem volt. Jól kiéheztett minket a vendéglátó. 4-re mentünk, és 7 kor ettünk salátát, kiflit... és vacsira hívott.. nem is értem... még jó, hogy vittünk sok sütit:)
Nálam kezd központi kérdés lenni az étkezés. Ezelőtt is szerettem enni, de most traumának élem meg, ha valami miatt ki kell hagyjak egy étkezést. Tényleg, hagymát lehet korlátlanul enni? És csípőset egy keveset?

Lassan körülnézek striák krém ügyben. Tudtok ajánlani bevált kencét?
vanni
 
 


Pumukli,
A Péterffy Sándor u. azzal a főúttal párhuzamos, ahol megy a 7-es busz. A Keletitől a Blaha felé indulj el gyalog, és gyakrolatilag bármelyik utcán bemehetsz, de inkább menj be ott, ahol látod a Mc Donalds-ot. és ballra lesz a kórház.
vanni
 
 


Annus de jó!!!!Akkor talán egyszer össze is futhatunk majd!!
Az igazság az,hogy én sem nagyon ismerem a karcagi dokikat és kórházat.Egyszer voltam ott,mert anyumat epekővel ott műtötték.
De azt mondják Berettyóújfalunál sokkal jobbak a körülmények és rendesebbek a dokik is.
Újfalu ahogy most láttam,rossz irányba rengeteget változott.
Remélem ez a karcagi jobb lesz és bababarátibb,mert ez nekem nagyon fontos lenne.Szeretnék mindenféle vita és harc nélkül a babámmal lenni egy szobában.Grétivel csak akkor lehettem együtt ,miután előre szép kis csomagot adtunk a nővéreknek.Persze akartam én adni,de utólag,mikor megyek haza.
Na mindegy,elmúlt remélem most minden máshogy lesz.
Bár biztos,mert most ti is itt vagytok nekem,és támogattok.Ez olyan jól esik.
És már sajnáltam is hogy ilyen messze vok mindenkitől,de talán Annussal majd hamarabb összetudunk futni!!

Na megyek mert Gréta nyafis.

Puszi nektek és pihenjetek ha tudtok!!!

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Annus, Évi nagyon szépek a pocakfotók! :D Nekem valahol a kettőtöké között van. Képet majd esetleg novemberben tudok felrakni, ha túlvagyunk a költözésen, addig teljes káosz az életünk.

Sajnos a tömegközlekedésről és hely(nem)átadásról hasonló tapasztalataim voltak Alízzal, mint Tinunak, pedig nyár volt, úgyhogy minden jól látszott és igen nagy pocakom volt. Tegnap viszont kellemes csalódás ért, egy 20 körüli lány ránézett a hasamra és átadta a helyét. Pedig most azért annyira még nem látszik, aki nem ismer simán csak kövérnek gondolhatna.

Down-szűrés. Nekem a 12. heti uh már pont 13 hetesen lesz és utána megyek a magzati diagnosztikai központba. Ott azt mondták 13+6 napig lehet megcsinálni a vérvételt.

Anita! Örülök hogy találtál másik orvost, remélem, bejön.

Kép

Kép
hean
 
 


12. heti Uh már hasi UH, szerencsére. Én férjem pont Madridba repül akkor pár napra, így egyedül megyek. Mindegy végülis, úgyis megyünk majd még idén 4d-sre.

Akkor a Péterfyt megtalálom, köszi az infokat. 4. emeleten meg szintén csak megtalálom.

Vanni,
hagymát, csipőset simán lehet enni.
Én Csengőlinka olajat kentem a hasamra az Ilcsitől, és bevált. Természetes anyagokból van, ára is elfogadható. Olcsóbb kategória is van pl DM-ben.
Vichynek is van erre kréme, de biztos jó drága. Megnéztem, 5500 Ft 125 ml. De ezzel még ráérünk...

Itt össze vannak szedve a különböző krémek.
http://www.femina.hu/szepseg/stria
pumuklii
 
 


Anita!
A férjem nagymamáját is epekővel műtötték pár éve,úgy hívtuk ki hozzá a mentőt mert nem szólt h rosszul van...szerencsére meg tudták még műteni,de elég durva műtét volt ahogy a doki mesélte...még a másik orvost is be kellett hívnia!
Amúgy én se hallottam sok jót a karcagi kórházról,bár a nyáron láttam h épp felújítják!Nem tudom h milyen lett....
Az hogy külön szobád legyen a babával az még pesten is kiváltság!És általában fizetős szoba...én még nem tudom mi lesz ilyen téren...addig még elválik!

Összefutni azért lehet nem fogunk...több mint 2 órás vonatút Karcag,szóval nem sűrűn járunk arra.Novemberben megyünk vmikor Erzsébet napra,meg talán karácsonykor.A többi időjárás függvénye sajna.A kórház meg a város másik felén van...De legalább az esély megvan h összefutunk!Majd írok ha arra járunk hátha nektek is arra van dolgotok :lol:

Vanni!
Én azt hallottam h ez alkat függő is h lesz e repedés a bőrön.Van aki végig kenegette magát,majd azutolsó hetekben csak megrepedt neki...más meg semmivel nem kente és nem is lett neki!Saját tapasztalatom nincs ezügyben...azért túl drága kencét ne vegyél,mert lehet h semmit nem használ...

annus11
 
 


Ja akartam írni h nekem bejött a férjem a hüvelyi uhra is tavaly.Szépen odaállt a fejemhez,bár meglepődött,igaz mondtam elötte h mi lesz :wink: Most is h mondtam neki h hüvelyi uh volt már kuncogott is :lol: Mindenesetre érdekes formája van az bizti :lol: 8)

annus11
 
 


Én azt hallottam hogy a 12-dik hétig hüvelyi uh van. Most akkor hogy van ez? orvosa válogatja?
a down szürés is a 12-dik héten van?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus
igen, az én férjem is ezért nem mer bejönni, mert elmeséltem milyen is az :) de akkor elvileg simán bejöhet nem?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


A 12 hetes Uh (ugye az már a 13. hétben van) már biztos hasi. A down-os is hasi UH,, és az is betöltött 12. hét után van.
De a honlapokon le van írva, hogy mikor csinálják.

Az én férjem is benn volt most is múltkor is a hüvelyi UH-nál. Egyáltalán nem gáz. :-)
pumuklii
 
 


Nekem az összes Uh-kivéve a kritikus vizsgálatot:( hasi volt.Egészen az 5. héttől. A kolléganőmnek még a 12 hetest is hűvelyivel csinálták. Szóval gondolom ezt is orvosa válogatja.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,ha a hűvelyit nem merik nézni,akkor a szülésre sem akarnak a fiúk bemenni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Az én párom be akar jönni mindenképpen a szülésre, még ha császár lesz akkor is(a gerincem miatt). Épp ezért nem értem hogy miért nem mert eddig bejönni az uh-ra :) na de nem baj, majd belejön ő is, még neki is minden új.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Annus,én jókat hallottam róla főleg a szülészetről.Legalábbis azt mondják B.újfalunál jobb.Innen mindenki szinte átpártolt oda,pedig e z a doki itteni tarifáknál drágának számít.Csak eredetileg Újfaluhoz tartozik Bajom.
A babával meg nem úgy szeretnék együtt lenni,hogy totál külön,csak jó lenne ha rooming-re kitudnám hozni.Az nem baj ha van szobatárs.
Mert Újfaluba csak szopni hozzák ki 3 óránként 1 órácskára amúgy mindig bent van a baba a csecsemő osztályon.Meg ott nem lehet mellre tenni szülés után,van hogy fél napig sem látod a babád.

Hát nem tom akkor most 12 hetes uhán az új doki milyet csinál.Majd kiderül,de én a hasit jobban csípem. :oops:

Most megyek pihizek kicsit,mert Gréti is elaludt.Látszik hogy beteg,mert már régóta nem alszik délutánonként.

Puszi

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem Tüncinél a 12. heti is hüvelyi volt. Megpróbálta a szonográfus hasival, de mivel nem lehetett jól látni, ezért a hüvelyire tért át. Szerintem ez nagyon függ attól, hogy hol helyezkedik el a baba. Ott volt a férjem is, és nem azt nézte, hogy UH-znak, hanem a képet a babával. Nem kell annyit parázni ezen a hüvelyi UH-n. Igazából még én se nagyon néztem meg, hogy csinálják, mert a képet néztem, az volt az érdekes.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu mennyire igazad van!
Bár nekem időm se lett volna megnézni,mert a hüvelyi és hasi uh együtt nem volt 30 másodperc!
Szóval igazán a kütyüt sem néztem meg.A monitort próbáltam nézni,ami elég nehéz volt,mert lehetetlen pózban kellett lennem,(minta szülnék,még a lábaim is tartani kellett) és így próbáltam tekeredni a monitor felé mert a bunkó azt nem is fordította.

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok kismamik!

Végre véget ért ez a nagy kivitelezés, már teljesen hulla voltam tőle. Ami nem jöhetett össze, az nem is jött :-(

Zajlik az élet ahogy néztem, rengeteg örömhírünk van, gratula mindannyiótoknak. Csodásak az UH képek és a pocakfotók is :-)
Készítek egy egész "könyvsorozatot" a mi kis meggymagunknak, amiben az egész története benne van, ezért elhatároztam, hogy pocakfotókat is készítek bugyiban és melltartóban. A vicc az egészben, hogy megcsináltam az elsőt, ahol még nem is kellene, hogy bármi láccon, mert még csak 7+1 voltam, erre tiszta beles vagyok rajta. Mi lesz itt később? Szerintem csak a hormonok miatt van, nem?

Anita: szerintem nagyon sok múlik a magasságon, a csontozaton és talán még máson is azzal kapcsolatban, hogy milyen súly illik hozzád. Ha elárulom bárkinek a súlyomat, teljesen elképed rajta, és nem hiszik el. 176cm magas vagyok, és mindenki vékonynak lát, viszont a súlyom 70-71kg. Mindigis többet nyomtam mint ahogy kinéztem. Azt hallottam, hogy a csontozatom valsz erős, ez is sokat nyom a latba. Egyébként fiatal koromban mindig kb 66 kg voltam, egyszer lefogytam 63-ra, mindenki teljesen kiborult, hogy tiszta anorexiásnak nézek ki, úgyhogy kapjam össze magam. Szóval szerintem sokminden befolyásolja, hogy végülis milyen a végső hatás. Egyébként az okos emberek által összeállított táblázatok szerint, a magasságomhoz illő normál súlynak a felső határánál leledzem, pedig vékonynak nézek ki.

Évi: nagyon ari vagy a pocakoddal, nem is látszik rajtad a korod :-) Hogy van a babócátok?

Köszi mindenkinek a bíztatást, hogy nem is gigantikus a mi kis meggymagunk, hanem egy teljesen normális kis pocok.

Gabi is bemerészkedett az első UH-nkra, ami persze hüvelyi volt, szerencsére egészen jól vette. Legalábbis jól leplezte, ha nem :-) Előtte nekem is megfordult a fejemben, hogy hátha sokkot kap mert még nőgyuszi széket sem látott soha, ezért finoman felhívtam a figyelmét arra, hogy hüvelyi lesz, de szerintem a kíváncsiság legyőzte a félelmét :-) Jó is így, mert legalább lassan hozzászokik ezekhez a dolgokhoz a szülésig :-)

Heni: gratula az UH-hoz, jól teleittad magad előtte, mi? :-) Nektek mit mondott az orvos a házaséletről? Mikor kezdhetitek újra? Van egy gyanúm, hogy a mi dokink messze túl óvatos...

Kép
meggymag
 
 


Elnézést kérek azért a lácconnak betűzött látszonért :-)

Kép
meggymag
 
 


Sziasztok!

Nekm csak hasi UH volt Zsófinál is, most is.

Meggymag: én is így vagyok vele: 172 cm, és 65 kilóval vagyok "normális kinézetű" :lol: A 65-öt nekem sem szokták elhinni, kevesebbnek gondolnak. MOst ugye 59 vagyok, hát érzem is a különbséget :?

Én DM-es krémet és olajat használok csíkok ellen, ezt használtam Zsófinál is, nincs csíkom, és én most is használom az elejétől fogva :wink: Ja, és szülés után is használtam még pár hónapig.

Na most ennyi, mert nemsokára jönnek anyósomék.
Vendég
 


Sziasztok!

még csak most regisztráltam és 1-2 dolgot nem tudok még,ehhez kérném a segítségeteket.
pl.: hogyan állíthatom be a várandóssági naptárt?

előre is köszi a segítséget.

jovana[/img]
jovana
 
 


Hali! :lol:

voltam 12 hetes uhun ma, + vettek vért kombinált down szűrésre, itt mentem helyben fehérváron, ez ingyenes, 8)
az uhu hasi volt, adatok:
nyaki redő: 1,2 mm, crl 49 mm, bpd(ez a fej harántátmérője, állitólag 12 hetes kor után már ezt mérik majd crl-ülőmagasság- helyett) 19 mm.
állitólag ezek jó értekek.a véreredményét 2 hét múlva kell mennem.
meg kaptam beutalót Afp-re, de az csak 16 hét után van, meg vércsoportra+rh ellenanyagra.
vérvcukorra nem, az mikor van, amikor a cukros lötyit vagy a tejes zsemlét eszik? :roll:

szerintem az elején a hüvelyi uhu sokkal jobb, sokkal részletesebb és közelibb kép láccik a babáról :D

háááááááááááát, kivi vagyok aki fizetősre megy, mit mesél majd, mert ez az ingyenes uhu ami 30 másodpercig tartott nem sokat ért. :evil:
Vendég
 


Meggymag!! De örülök, hogy megkerültél!! :)
Én is 172 cm vagyok, most épp 67 kg, aminek így is nagyon örülök, mert fél éve még 86 voltam :oops: és hát nem mindegy, hogy a terhességet 86-ról vagy67-ről kezdem...:) Minálunk semmiféle óvatosság nem volt szex terén. Azt mondta az orvos, és a papíron, amit az embriótranszfer utáni teendőkről kaptam, azon is az áll, hogy már a beültetés másnapjától lehet házaséletet élni, de persze az intenzitásra nem árt odafigyelni. Úgyhogy nálunk annyira nem is volt kérdés, "ha az orvos azt mondta, legyen" - mondta a férjem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért én tartok tőle egy kicsit, de a doki szerint a babának semmi baja nem lehet ettől.

Annus mindenképp több gyerkőcöt terveztünk, és mivel már 33 vagyok, talán két év múlva még nem olyan nagy a kockázata a következő terhességnek, mint esetleg később... Arról meg ne is beszéljek, hogy amíg GYED-et kapok vagy GYES-en vagyok, addig biztosan nem küldenek el a munkahelyemről, mert határozatlan idejű szerződésem van. És hát a pedagógusok szénája elég rosszul áll mostanság...

Kép
szheni
 
 


Ja, az uh-ra visszatérve: nálunk is hüvelyi volt az első- nyilván, mert még csak a 6. hét végén jártunk, és az orvos addig megkérte a férjemet, hogy a folyosón várjon egy percet, amíg ő elkészít engem. Aztán amikor a monitoron már volt mit látni, mondta a nővérkének: Na, Gizike, hívjuk be az embert! :):):) Olyan muris volt, mert belőlem szinte semmit nem látott Miki, a monitoron meg azt sem tudta mit kell néznie. Úgyhogy a doktorbácsi megmutatta, hogyan méri meg a baba hosszát, hol dobog a pici szívecske, erre az én Drágám felbátorodva közölte, hogy "látom a fejét!" A doki meg persze rögtön kiábrándította, hogy az még nem a feje, csak a szikhólyag... Onnan kezdve meg csak vigyorgott. :lol: :lol: :lol: Nem is emlékszem, mikor nevettem ilyen jót utoljára!:):):)

Kép
szheni
 
 


Köszi Heni :-)
Egyből meséltem is Gabesznak, hogy neketek micsoda engedélyetek van, de persze semennyire nem győztem meg :-( Annyira félt bennünket, hogy sokszor van úgy, hogy már börtönben érzem magam. Még a virágaimat sem öntözhetem, mert a locsoló kanna legalább 6 kilós. Tiszta tehetetlen vagyok, és mindent sumákban kell csinálnom. Akkor boldog, ha meg sem mozdulok :-) Ez az én habitusommal rendkívül kínzó. Alig várom a 3. trimeszter végét, mert a Boga Dr utána már engedélyezett mindent. Hol van az még.... :-)

Kép
meggymag
 
 


Jovana!
szia :D
rákattintasz bármelyikünk vonalzójára és kijön egy honlap ahol megcsinálod a sajátodat és viszajössz ide és felül a profilnál az aláíráshoz bemásolod a kódot(az url-eset asszem :oops: ) :D

Szheni!
én is 33 :P
mi az hogy 2010-re van legközelebbi időpont????????????? :roll:
Tapolcán "csak" fél év a várkozási idő :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a komplexről! Minden rendben volt. Olyan édes volt, aludt (a lábacskáit felhúzva, pont ahogy én szoktam) köhögnöm kellett, hogy felébredjen. :) Nagyokat rugdosott, és párnának használja a méhlepényt. :)
Íme a képek: (lehet, hogy kicsit homályos, mert nem scanneltem, hanem lefotóztam a képeket).
Nagyon megnyugodtam! :)))))))) Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Nekem hüvelyi UH volt, minekutána ahasin, amivel a doki először próbálkozott, nem látszott tisztán a szívműködés. Én még csak 6+3 voltam, a gyerek meg 7,4 mm.
A jövő héten szerintem már csak hasit fog csinálni. Viszont ami tök jó, a faszinak van egy kis monitorja a vizsgálóágy felett, és azon tudod Te is nézni! Nekem a férjem nem jött be, de a doki kimerevítette a képet, és miután felöltöztem, neki is megmutattunk mindent.
Ami a striákat illeti, a védőnéni nekem azt mondta, hogy 90%-ban hajlam kérdése, és 10%-ban lehet krémekkel korrigálni. Viszont azt mondta, hogy éppen ezért nem kell drága krém, napi háromszor kendd be magad bármilyen testápolóval.
Ami nekem nagyon bejött: az Oriflame tenger algás gél meg testápoló, tusfürdő, ezek hatékonyan növelték a bőröm rugalmasságát pl. fogyókúra idején.
Hu, jó hosszú lettem! Jók legyetek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Amúgy ez a 30 másodperces uhu sem ingyenes volt,vagyis nem az ügyeletes doki volt.Hanem az akit én megakartam fogadni.
De már nem fogom.Én hülye még pénzt is adtam neki a durvaságáért!!Inkább költöttem volna a gyerekre!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza, nagyon édes!!! Szuperek a képek!!!! :D :D :D :D :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza!!Örülök,hogy minden ok!Nagyon szép kis emberi alakja van már a babádnak!!Olyan kis cuki!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza, nagyon édes a bébi :)
gratula

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


4D-s ultrahangon voltál?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza!Tündéri a baba!!!!
Vicuska neked is gartula!!!Úgy tűnik akkor minden a legnagyobb rendben!!!De jó!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


A Péterfyben voltam beutalóval a 12 hetes-en (nem fizetős) és a Heppinet csinálta. 4D-ben és 3D-ben is.
Annus, Pumukli! A 4 emeleten van, menjetek lifttel, 4-en balra, első ajtó ( Down szűrés, 4d felirattal) jobbra, kis váró, 3 ajtó: szülőszoba, iroda, 4D.
Úgy döntöttem, hogy a keddi integráltomat is itt csináltatom, mert nagyon szimpik voltak, 40 percet voltam benn, mindent elmagyaráztak alaposan, mindenkinek ajánlom. 29 000 az integrált itt, amiben 2 vérvétel és egy 4D-s vizsgálat van. Kedden ha minden igaz, már a férjem is jön velem, nagyon komoly élmény, szívhang kihangosítva...fantasztikus volt! :)

Kép
mozza
 
 


Mozza, gyönyörűek a képek!

Meggymag, nálunk is ugyanez a helyzet a házimunkával. Én is csak akkor csinálhatok vmit, ha a férjem dolgozik. Viszont nem veszekszik miatta, mert én érzem, hogy mennyit tudok megcsinálni... Ha fáradt vagyok, abbahagyom. Az ágyban meg tényleg óvatosak vagyunk, viszont sokkal kreatívabbak, mint eddig bmikor.:)

Vicuska, Budapesten a Kaáliban van azt hiszem 5-6 orvos. Lehet, hogy másik orvosnál volna korábban is időpont egy újabb lombikra, de én nem szeretném a mostani doktorbácsit "lecserélni". Tényleg maximálisan meg voltam elégedve vele. Nem siettetett semmit, nagyon nyugodt volt, nem parázott túl semmit, soha nem kertelt ha gond volt sem, mindig minden kérdésemre nagyon kimerítő választ adott, és ami nekem a legfontosabb volt, hogy a férjemet soha nem hagyta ki semmilyen vizsgálatból. Mindent elmondott neki is, ha akartam, hogy bent legyen egy vizsgálaton, nem volt gond, sőt egy csomószor tartotta a lelket bennem. Hozzá viszont csak akkorra van időpont, de kivárjuk.:):):)

Kép
szheni
 
 


Mozza, csodásak a képek!:)

A Péterffy csábító...

Szheni, egyetértek veled... annél nincs értékesebb szerintem. hogy megbízol a dokidban. Annyi felesleges aggodalomtól kíméled meg magad, és ugye valahol igaz, hogy mindne a fejben dől el... én ezt már többször tapasztaltam, pozitív és negatív irányba is.

A családfő mindjárt hazaér:) Isteni csirkepaprikást csináltam...
aztán remélem fotózkodunk is :)

Szép estét nektek!
vanni
 
 


Mozza!

Köszi az infót!!Gyönyörű a baba!!!Én csak kombináltra megyek,szóval az csak 2 D lesz,de remélem az is élvezhető!

Vicuska!
Neked is nagy gratula a jó hírekhez!!A lényeg h minden oké!!!

annus11
 
 


Annus!

Én is kombinálton voltam most, és azt is megnézik 4 D-ben! Ingyen! :)
A fotókért kell csak fizetned, ha szeretnél belőlük, 700Ft/db.

Kép
mozza
 
 


Mozza!
isteni jól néz ki a babád! :lol:
értékeket tudsz mondani?crl, bpd, nyaki redő... :roll:
ez hüvelyi uhu volt ugye?
mert a saját dokimnál is van 4 d-s uhu, de csak hasi, és azon nem láccott 1 hete még ennyire jól, mint neked most :shock:
Vendég
 


Mozza!

Én nem beutalóval megyek,szóval ekem elméletileg 9 ezer lesz!De ha megnézi 4Dvel is akkor az jó lenne!Már csak 3at kell aludni...Már izgulok!!!

annus11
 
 


Sziasztok!
Annus, Mozza, ez úgy ment, hogy Ti bejelentkeztetek a 13. hétre a Péterffybe kombináltra? 2 héttel előtte elég időpontot kérni?
Mindenkinek kellemes hétvégét, megint gyönyörű az idő!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi

szerintem elég, amikor én telefonáltam, még azt választhattam, amit akartam. Igaz én 1 hónappal előtte hívtam őket, de nem hiszem, hogy gond lenne.
pumuklii
 
 


Sziasztok!!
Úgy látom mindenki kihasználja a jó időt.Mi nem tudunk sehova menni hétvégén,férjem még vasárnap is este 8-ig dolgozik. :(
Már midjárt kész a chilis bab ebédre,Gréta kívánságára tészta körettel.Pedig finomabb tejfölös burgonya pürével,de lusta vok 2 félét csinálni.
Mi még mindig betegek vagyunk.Ráadásul már én is köhögök.
Lányok,ki hány hetesen megy a 12 heti uhura??Azért kérdem,hogy pontosan mentek??Én nov.6-án töltöm a 13hetet és a védőnőm szerint akkor menjek.Mert a doki csak csütörtöki napon rendel.Így az okt.30-át korainak tartja mert akkor töltöm a 12 hetet.
Na azért hétfőn felhívom ezt az új dokit.Kíváncsi vok ő mit mond.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,
az én uram is dolgozik, én meg itthon tanulok :(
én nov 3án megyek a 12 hetes uh-ra és akkor töltöm a 13-dik hetet.
Szép hétvégét.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Én 12+6 naposan megyek, azért mert a múltkori UH szerint 4 nappal kisebb volt, így ekkor már mindenféleképpen betölti a 12-t.

Én meg boszorkánykodtam. Csináltam kismamateát, bioboltban vettem 7 féle gyógynövényt (málnalevéltea, citromfű, zsurló stb) :-)
pumuklii
 
 


Pumukli: és most kezded el inni? Csak azért kérdem, mert a málnalevélteát a végén kell inni. Asszem felkészíti a szülésre. Azért az még odébb van.

Én ma teljesen energikusan keltem, elrebbent a depim. Mindez azért, mert ma reggel végre nem koffeinmentes kávét ittam! :P Ha ezt tudtam volna, már hamarabb visszatérek a kávézáshoz. Hihetetlen jól érzem magam végre. Mondjuk ide nem annyira írtam, de már hetek óta magam alatt voltam, szörnyű hangulat stb.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: