Új privát üzeneted érkezett!

Árnika, sajnálom, hogy rossz az eredményed :cry:
Kitartás, rendbejönnek nálad is a dolgok, te is kismami leszel, csak kitartás, ne szomorkodj, jó?
marejke
 
 


sziasztok!

mazsi!GRATULÁLOK!SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKETEK!várjuk a beszámolót,és persze a képeket!puszi :D

árnika!miért nem jó az eredményed?és melyik nem jó?nem értem miért,hiszen eddig minden eredményed jó volt.fogynod sem kell annyit,hiszen nagyon csini vagy!úgyhogy nem értem..... :shock:

marejke!GRATULÁLOK!PIHENGESS SOKAT KISMAMI!!! :D

ÉN BETEG VAGYOK MÁR 1 HETE.ÉN NEMTUDOM,MIÓTA FOGYÓZOM ÁLLANDÓAN BETEG VAGYOK.MOST IS ERŐS ANTIBIOTIKUMOT KELLETT KIÍRNI,MERT EGYSZERŰEN NEM JAVULOK.LÁZAM IS VAN ÉS AZ SEM AKAR LENTEBB MENNI.MA EGY KICSIT MÁR JOBBAN VAGYOK,DE MÉG NEM AZ IGAZI.NA MINDEGY.AMINT TUDOK JÖVÖK.PUSZI MINDENKINEK!ó ez sajnos nagybetűvel ment.de már nem törlöm és írom újból.bocsi...

Kép
timé&tati
 
 


Timi, köszike szépen, remélem minden rendben van, várom már nagyon az első uh-ot, addig csak aggódóm. Igaz utána is fogok :)

A fogyókúrával sajna legyengül a szervezetet, nem szabad drasztikusan csinálni csak lassan de biztosan. Szedjél sok vitamint, igyál sok folyadékot, ésszel kell fogyózni mert ha nem csak ártasz a szervezetednek. Van sajnos elég tapasztalatom a fogyókúrákban kipróbáltam már sokmindent, nekem ami a legjobban bevált az a 90 napos diéta volt.
marejke
 
 

 
 

Sziasztok

Megvagyok. Nem szomorkodom (már) azzal nem lesz jobb, csak nem értem.
A PM eredményem és ahhoz tartozók lettek rosszabbak, aminek javulnia kellett volna az emelt adagtól.......... :? Többet majd hétfőn tudok meg.

Kincs köszi a tanácsokat, nem írtam oda (ma vettem észre) :oops: és mostmár szerintem nem fogok, megvárom hétfőt, addig már kibírom. utána írok


Móni, Mazsi képet kérek és beszámolót gyerkőcökről. remélem minden ok.
Puszilgassátok meg Őket , és mondjátok meg hogy Én küldöm. :)

Timi gyógyulj meg minél hamarabb. Az hogy mióta fogytál azóta vagy beteg, talán attól lehet, hogy kevesebb vitamint viszel be a szervezetbe. Az antibogyók is gyengítik az immunt sajnos.

Marejke Timinek és Nekem fogynunk kell!!!! Nekem is Timi!!!! Nem fogyókúrával hanem diétával, ami persze nem olyan látványos, de nem is vszinű hogy vissza jönnének utána a kilók. Ez sajna része a pco kezelésének.
(de pont Én papolok aki alig tartja :oops: )
Neked kell most szúrnod a heparint??

Vanda jövőhéten lehet arra megyek. :)

Úgy néz ki Apa megint megy hétfőtől el dodozni :( , komolyan mondom már :evil:
hogy lehet így gyereket gyárni ?, max. telefonszexet lehet folytatni, na de abból meg gyerek nem lesz

most megyek mert sok a dolog, jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


árnika:
ne nyavalyogj folyton:-) házi lombik? apa megdolgozik, amíg otthon van, lefagyasztjátok, aztán te a megfelelő időben előkapod a fagyasztóból és hajrá:P
1szálpasi
 
 


Árnika!
Pasi hullafáradt (bár ezt le fogja tagadni), azért írkál ennyi zöldséget. :P
vovanda
 
 


Árnika, értem már, előírt diéta, de akkor is csak azt tudom mondani kell mellé a vitamin és ásványi anyag.
Szúrom persze a heparint, még szűlés után is kell valameddig, állítják, hogy jobb lesz így a babának is és nekem is. Hát remélem.
marejke
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk... Köszönjük a gratulációkat. Beszámolóra még mindig nincs időm, de igyekszem pótolni.
Dobok képet:

Kép

Kép

Kép
mazsi02
 
 


Drukk mindenkinek kinek mihez kell :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, hogy tudom az avatarom meg a vonalzóm változtatni? Hova kell belépni? :oops: :oops:

Ja, és még valami. Anyukák, hasfájásra ti mit ajánlanátok? Nekem a védőnő Infacolt meg Espumisant mondott. Ezeket merjem doki nélkül kipróbálni?

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
Nekünk anno az Espumisan csepp használt valamennyit, az Infacol csak rontott a helyzeten. Ami igazán bejött az a Grippe Water volt. Nagyon hasfájós?
És tüneményes a kismanó! Gratulálunk!!!
vovanda
 
 


mazsi!
egyszerűen gyönyörű Attila!!annyira szép baba!és úgy veszem észre...ha jól emlékszem a párodra,akkor szerintem rá hasonlít.de ez még változhat.a fontos,hogy egészséges,és gyönyörű baba!sok-sok boldogságot nektek!!!adj egy nagy pusit neki a nevemben.örülök,hogy megérkezett!!

Kép
timé&tati
 
 


Mazsi, nagyon aranyos a kis manó, egy gyönyörűség, sok sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!
marejke
 
 


Nagyon édi a pici Mazsi!Sajnos nem tudok segíteni,szerencsére minket elkerült a hasfájás.De olvastam,hogy jót tesz ha úgy fogod a picit,hogy hason van a kezedben.Sok-sok poci simi:bal kézzel felfele simogatod,és ezt a mozdulatot jobb kézzel egy félkörívbe bezárod.Remélem érthető voltam,ha nem akkor megpróbálom másképpen elmagyarázni.

Kép
ani0227
 
 


Újabb hírek a Ciris botrányról!!!
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/me ... l/2072601/
vovanda
 
 


vovanda
 
 


sziasztok!

mazsi! nagyon aranyos a kis gyerkoc! :lol: sajnalom hogy mar hasfajos szegenyke :cry:

csajok! sajna nem tudok visza olvasni hogy mi tortent a mult heten, remelem mindenki jol van...

mi elege jol elvagyunk, de anyira mulnak a napok hogy csak veszem eszre hogy reggel van, majd rogton este es megint reggel...

a picikek jol vannak, esznek, aluszikalnak, nezelodnek piciket, hasfajas csak picit jelentkezet Michelle-nel, de csak mielot kel kakilni.

szerdan voltunk merni a babakat, Michelle - 2910 gr, Mattia - 3050 gr.

a tejcsivel szinte ugyan olyan a helyzetmint edig, sikerul kb 250 ml-t fejni egy nap, ami szinte egy eves, vettem valami draga cseppet, anyi hogy 200-rol fel vitte 250-re napponta, na mindegy en fejem tovabb, anyi amenyi, az is jobb mint semmi.

a babak kb 7-szer esznek naponta es eleg razos mikor mindkettonek egyszere kene a kaja, probalom szoktatni hogy legyen egyfel ora egyik es masik kozt, de nem mindig sikerul, van hogy mukodik, van hogy pont egyszere ebrednek es nagyon ehesek

apa tett par furcsis kepet a picasa-ra

puszika es minden jot mindenkinek

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Szia Móni, megnéztem az újabb képeket, nagyon nagyon aranyosak a kicsik és apa milyen kreatív már ami a kép feliratokat illeti :))) (én értek románul).
Minden jót kívánok nektek, és ne add fel, az a kevés anyatej is számít nekik, folytassad csak.
marejke
 
 


voltunk reggel UH-n. A kismanók iszonyatos tempóban nőnek, a fejük 10 nap alatt majdnem 1 cm-t nőtt. Szóval a két buksi 60 mm, a súlyukat a doki olyan 40 dkg-ra saccolta. Nekem már teljesen kaotikus volt a monitor, a doki szerintem a cipőméretet is nézte. :D
vovanda
 
 


vovanda: Örülök, hogy minden rendeben van veletek. A pocid az tényleg nőt mostmár.

szmet
 
 


Sziasztok!

Mazsi édes kiskrapekod van!!
Pocakra mi sok mindent próbáltunk, pocaksimi óramutató járásával megegyezően, torna,meleg masszázs+törölköző, dokinéni hasonaltatást+plédet a pocak alá javasolt kömény teát picikét.
infacol, sab simpleks vagy mi és Gripe Watert..nem tudom mi segített lehet az idő 6hét után elmúlt, kitartást!

Ani éjszaka evés miatt ébredtek??
puszi!

ÁRNIKA MI VOLT TEGNAP?????????

Móni ügyes vagy a tejcsivel!

mindenkinek drukk!
Vendég
 


Hali!
Túl vagyok a terheléses vércukron. Hát mit mondjak: ez a lötty
3 és fél év alatt nem lett jobb. A délutánt meg végigaludtam.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Na szóval: Eredetileg 11-ére voltam kiírva. A végén már nem hittem, hogy hamarabb szülök, semmi jel nem volt.. 9-én 8 körül volt egy NST, aztán ismétlés, mert nem volt valami jó. A doki megvizsgált, egy ujjnyira volt nyitva a méhszáj, a baba feje beilleszkedett, szóval azt jósolta, hogy bármikor jöhet babuci. Csinált egy amnioszkópos vizsgálatot is, majd elküldött áramlási Uh-ra. Ezek rendben voltak. Uh-ra kb. fél 11-kor jutottam be, akkor már éreztem, hogy leszakad a derekam. A doki haza küldött, de mondta, legyek készenlétben. Az uracskámmal még elmentünk egy-két helyre, meg beültünk egy menüre, de akkor már (fél 1 körül) rendszertelen fájásaim voltak. Igazából nem tudtam eldönteni, hogy azok már 10 perces fájások e vagy sem... Szóval még vártam az indulással. Aztán otthon összelomoltam, húztam az időt, s 3 körül jött az első olyan fájás, amitől majd a falnak szaladtam... Irány a klinika. 3 perces fájásokkal értünk oda fél 4 körül. Átöltöztettek, papírmunka stb., 4-kor felfektettek egy ágyra, az ügyeletes megvizsgált, bő két ujjnyira voltam nyitva, a fájások egyre intenzívebbek voltak. Az EDA-t lekéstem, gázt kaptam, de az nem sokat ért. Gyorsan, folyamatosan tágultam. Fél 5 körül megrepedt a burok, jött a dokim, irány szülni... 17. 25-re lett meg a kis drágám!!! A párommal könnyeztünk örömünkben. Rám tették, s az volt az első dolga, hogy lesz@rta az anyját :) Szóval nagyon fájt, de jó, hogy gyorsan peregtek az események. Aztán a doki még doki túlórázott rajtam, gátvarrás, és hüvelyfalat is kellett 3-4 helyen varrni, mert megrepedt. 3 órát még a szülőszobán töltöttünk, és csak gyönyörködtünk a kis babócánkban...
Röviden ennyi, majd később jövök.

Kép
mazsi02
 
 


Megint én. A szopcsi kissé nehézkesen indult. A bimbóm elég lapos, nem mindig tudja bekapni, így a napokban kipróbáltuk a bimbókiemelőt, ha szükség volt rá. Csak szerintem ekkor levegőt is nyel, és én arra gondolok, ettől fájhat a pocikája. A kakik is elég nehézkesek. Köszi a tippeket, most az Espumisannal próbálkozunk. Egyébként a szopcsik elég hosszúak, szeret csak úgy cicizni is. A sírásból is rendesen kijut... Sokat sír ha ébren van, az öltözködést és pelenkázást végig bömböli.

És még egy-két kérdés az anyukákhoz: Ti kamillás vagy sima vízben fürcsiztek? És a kukikezelés? A védőnő azt mondja nem kell felhúzni, az ismerősök azt mondják igen.:?
Ja, és nagy körmökkel született, és mindenki azt mondja, nem szabad még levágni. De össze-vissza marja magát..

Timi, igen a páromra hasonlít, a családom azzal nyugtat, azért egy-két hajszála az enyém

Móni, ügyes vagy az etetéssel

Árnika???

Vanda, szépen gyarapodnak a babók. Remélem a cukrod rendben lesz.

Marejke+++++++++++++

Kép
mazsi02
 
 


Mazsi!
Gyors válaszok. Ha van mellszívód, kicsid fejd a cicit szopi előtt, ez kiemeli a bimbót, könnyebb lesz a babának bekapni és nem sebesedsz ki. Most az első hetekben hagyd annyit cicizni, amennyit csak lehet, így jól beindul a tejed.
Fürdés: a kamilla eléggé szárít, úgyhogy inkább ne. A gyerekorvos kellett, hogy felírjon fürdetőkrémet, mi még másfél évesen is azt használtuk.
Kukit semmiképpen ne bántsd!!! Ha hozzá kell nyúlni, a gyerekorvos majd szól.

Körmök: nyugodtan vágd le. Mi már a kórházban manikűröztünk, mert már a hasamban kimarta magát.
vovanda
 
 


Mazsi!
Vanda mindent leírt amit én is mondtam volna,úgyhogy már csak meg kell fogadni.Nagyon megható a történetetek,de azért jót nevettem a "felavatáson is". :D

Kincs!
Egyszer eszünk éjszaka,a többi csak nyűgösködés.Szabinál már bevetettem a kajcsi helyett vizet kap módszert.És eddig bevált(már 2 napja).Pár korty,és úgy van vele "idd meg te" ,és visszaalszik.Jázminnál még nem mertem,mert még lehet be is húzna nekem... :)

Kép
ani0227
 
 


Sziiiiiiiiasztok Csajok és Pasi

Kicsit nem voltam, mert technikai bibi volt nálunk. De cserébe most írok sokat :lol:

Voltam két nap alatt orvoséknál, és persze sok-sok vérem adtam.
Szóval a pm dolgot nem teljesen értem :shock: de doki szerint rendben van. szerinte azért az eltérés, mert másik labor, más ref. tartománnyal, de azért levették a vért és hétfőn eredmény.
Azt mondta hogy teljesen ok minden, és lesz babócám ilyen TSH értékkel :lol: ámen
(persze volt bakija is)
Kincsi vhol azt hiszem itt a babaneten olvastam hogy vki 4 TSH értékkel lett babás, de gondolom nem ez az ált.


Voltam hema szakrendelésen is , nagyon aranyos volt a dokinéni. eredmény hat hét múlva. addig imádkozom, hogy legalább itt ne találjanak semmit.

Marejke szerinted ha ez a lelet ok, akkor ilyen irányba nem kell kutakodni?????

Ani Jázminos mondaton sokat nevettem, :lol: :lol: amúgy van benne vmi, a csajszi így képekről nagyon kimértnek tűnik.

Kismamák a C&A-ban láttam elfogadható áron csini kismama nadrágokat!!!

Móni bébikéid nagyon tetszenek, pláne a családi fotók!!- no és a kis haspókos fotó is imádnivaló.
Én nem értek románul, ezért kéretik Apától, hogy zárójelben magyarul is írja.(vagy telhetetlen vagyok? :roll: ) Egyébként tényleg nagyon jó fotókat csináltok róluk

Mazsi olyan szépséges hapsikád van :) és tetszett a szüléstörid is, jó gyorsan lezavartad, ügyes vagy.

Vanda az ikrek nagy lábon fognak élni :wink: , ezért Pasi kapd össze magad és dodozzál sokat!!!! :lol:
Amúgy jó pihenést Nektek!! (olyan irigy vagyok :mrgreen: )

pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Felrakom a hőmérőzésemet, aki ért hozzá mondana véleményt??? :oops: :roll: [url]http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a150be9b502aa65f5820894cc0216347_081003_081022_1224633600_.png

köszönöm[/url]

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 



"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika, nem tudom melyik vizsgálatokat csinálták meg neked a hematológián, ha az APC rezisztenciát akkor még van a genetika, ha viszont a genetikát csinálták és annak jó az eredménye akkor nem kell vele foglalkozni többet, remélem az utóbbi lesz. ( ha ír ilyeneket a leleten, hogy Leiden, MTHFR akkor az a genetika).
Örülök, hogy mégiscsak jó a PM leleted, a diagramhoz nem értek.

Tegnap voltunk az ET utáni első uh-on, van egy 2 mm-es óriás babócánk :) nagy az öröm.
marejke
 
 


Sziasztok!

Ani :lol: nem semmi csajod van!

Vanda Marejke gratulálok az uh eredményekhez!

Mazsi Móni jó babázást!
Mi is hidrofillel fürcsizünk.

Árnika akkor drukk,hogy minden rendben legyen a "rendes" laborban és feleslegesen idegeskedtél!
Hőd megnéztem, ilyen hamar lenne pé 11-12cn?? bifázisos szép görbusz :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Marejke ez jó kérdés :roll: megnéztem papírom Thrombophilia szűrés van írva, hogy ahhoz vették le a vért. Akkor az melyik, szerinted? (sokat 4-5 kémcsővel, bár ez lehet mindegy)
Ennél már akkor szűrve lenne a Leiden stb. is.?? nagyon remélem
Gratulálok az óriásbébihez :lol: itt voltatok debibe?
nem akarsz csinálni vonalzót, hogy tudjuk hol tartassz?


Kincsi hát ez az :shock: Én is akkorra tenném, de nincs az kicsit hamar??
Másik dologról írok privit.

Többiek???
mindenki elment kikapcsolódni??

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Szia Marejke!!Örülök hogy minden rendben van csak igy tovább!Puszilak!! :D
maci30
 
 


Árnika, nem tudom most akkor mit néznek neked a vérből, nekem az APC vel kezdték, mivel az + lett, azért nézték a genetikát. Majd az leletet ha megkapod azon rajta lesz a vizsgálat.

Maci, köszike, minden jót neked is.
marejke
 
 


Sziasztok!

Marejke, gtatulálok a babócához :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra! Az Utrot és a MageB6-ot szedjed szorgalmasan.

Árnika, drukk a jó eredményekhez!!!

Vanda, Ani, Kincs, köszi az infokat :wink: Még biztos foglak zargatni benneket :oops:
mazsi02
 
 


helloka!

mazsi! mondtam mar hogy nagyon edi kis attila, nekem is pont ilyen kerdeseim lettek volna, de igy hogy a csajok valaszoltak neked, en is hasznosnak velelem a tanacsokat, vigyaz magatokra es remelem hogy el mulnak a hasfajasok. Nagyon de nagyon ugyik voltatot a szules alat

arnika! orulok hogy a doki aszi mondta hogy johetnek a babocak es hogy jok az eredmenyek, plane hogy aszt hitted hogy nem, sajna apanak nem sok az ideje, de esetleg ha ra erek le forditom amit irt a kepek ala, nekem is tetszenek a haspokos kepek

mamik! van valaki aki nagon sokat tapozot, a tap dobozan az van irva hogy 4-ik heten a babak kb 6 szor kene 90 ml-t enniuk, en ikreim 7-szer esznek, Mattia kb 130 ml es Michelle kb 115 ml, nem tul sok? de ha kevesebbet adok masfel ora mulva megint kernek, nem akarom eheztetni oket... a furcsivel kapcsolatban, nekem nem mondtak hogy valami kulonleges vizel vagy teaval kel oket furdetni, hanem aszt mondtak hogy minden 2 nap furdesem, persze popsi mosas van minden kaki utan es minden reggel egy szep mozsdatas es kremezes mert este nagyon nem birjak, ja szinte vegig orditjak a furcsit

na pusz, mert enni kernek a gyerkocok, aztan meg a nagy gyerkoc is akar enni :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Gyerekorvost faggasd ki táp ügyben, de szerintem nincs velük baj. Tápszernél is lehetnek eltérések, hogy mennyivel laknak jól.
Fürdés: majd megszokják. Babafürdetőt még ne vegyél nekik semmiképpen, főleg ne Johnsont, arra nagyon sok baba allergiás. Nálunk egyébként gyerekorvos írja fel az egészpiciknek a fürdetőt, és gyógyszertárban keverik. Kérdezz rá, lehet, hogy nálatok is van hasonló.
vovanda
 
 


vanda! elege szuk szavuak a gyerekorvosok, meg aszt sem mondtak hogy menyit kel egyenek, ha nonek akor jo mondta, de hogy menyit kel hetente vagy honaponta nem mondta, mi nivea baby sampont, babafurdetot hasznalunk es pelus cserenel is valami nivea baby kremet, bar Mattianak mikor ki volt palva a popsia ki probaltam a chicco-t es neki az jon be, a korhazban humana cuccokat hasznalnak, de majd meg kerdezem a doki bacsit is
bocsi, el felejtetem meg dicserni a babaidat hogy milyen jol nonek, mert nagyon ugyi az anyuka, azert ilyen jo babak :wink:

ani! ti hanyszor ettetek ilyen idoben? es most?

meg akartam irni valamit, de el felejtettem :oops:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
A "nagykönyv" szerinti átlag súlygyarapodás 30 dkg/hét, de óriási eltérések lehetnek. Nekem Balu az elején 40 dkg körül hízott hetente, a tesóm kislánya mge alig 20-at. Ez is babafüggő. Ha van a babának naponta 5-6 pisis pelusa és rendszeresen kakil, akkor nincs gond. Általában mindegyiknek megvan a salyát ritmusa, ahogy hízik. Ha hetente méred őket, látni fogod. Ne izgulj, amíg híznak, addig tényleg nem lehet nagy baj.
vovanda
 
 


Vonalzó próba...

Kép
marejke
 
 


Ooops. Salyát = saját. Bocsika, még nem ittam meg a kávét, amikor írtam... :oops:
vovanda
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.19 20:05-kor.
vovanda
 
 


Sziasztok

Húúúúúú Vanda, hát ezt igazán nem vártam volna tőled! :wink: :lol: ilyen baki :lol:
Milyen volt a kikapcsolódás?? Szőke hercegem ?? No és Pasi lustába van??

Mazsi , Móni és babások sokasága képet kérek!!!!!!!!!!!

Marejke ügyi vagy, szép a vonalzód :) de nem írtad itt voltál kukkerolni debibe a kaáliba??

Timi remélem már meggyógyultál, megint eltüntél :roll:

Maci Te is, mizujs veled??

Kincsi pusz, jövőhéten nem jössztök debibe vmikor?? Jó lenne talizni.
Holnap beszélek dokibácsinkkal, kiváncsi leszek mit mond.

Én már megint szalma leszek keddtől :( de nem panaszkodom mert egy szemtelen topiktárs bolond ötleteket ad gyerekgyártáshoz :lol:

szép estét Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


hohóóóóóóóóóó rámraktad Vanda nagy pocid :lol: :lol:

olyan szépséges :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Vanda!
Hatalmas!De formás!:)

Móni!
Mi sokáig 3 óránként ettünk,eszünk.Még most is.Kivéve éjszaka.Nem akarnak átállni a 4 órára.
Tejcsi?Hogy birod egyedül,ha nincs apa?Nekem még most sincs semmire időm,nem tudom hogy te hogy oldod meg,de részvétem.Kimerítő,de megéri! :D

Kép Kép

Kép
ani0227
 
 


sziasztok!

vanda!húúúhaaaa!mekkora pocid van...de az tuti,hogy nagyon csini,és szép.biztosan jól érzik magukat odabent a babók. :D

ani!gyönyörűek a kicsik!és Jázmin olyan mint egy igazi hercegnő.nagyon-nagyon szépek! :D

marejke!remélem jól vagytok.?tényleg szép a vonalzód!és hogy már 6 hetes kismami vagy...szupi! :D

mazsi!móni!hogy vagytok?hogy telnek napjaitok?remélem minden rendben.képeket dobhatnátok ha ráértek! :D

kincs!veletek mi újság?hogy vagytok?kiskincs gondolom sokat nőtt.képet kérhetnénk róla? :D

árnika!nem tüntem én el,csak már megint, jobban mondva még mindig beteg vagyok.volt úgy néhány nap,hogy jobban voltam,sőt jól voltam és most megint visszaestem.pedig erős antibiotikumot kaptam.és már vitamint is szedek,és minden nap eszem gyümölcsöt is.alma,mandarin,narancs,ilyesmi...
szerdán pedig megyek terhelésre.már alig várom azt a fínom löttyöt :evil: kíváncsi vagyok az eredményre...bár most valahogy úgy érzem nem javultam.tornázok-tornázok,mégis nehezen mennek le a kilók.de kitartó vagyok.hátha segít.remélem te jól vagy,és nem sokáig leszel szalma!!!!! :D :wink:

Kép
timé&tati
 
 


Szia Árnika!! Velem semmi különös, készülök majd a következö probálkozásra igaz még odébb van .És veled miz ujs?? Marejke!! Hogy elment az idö hogy már hat hetes vagy!!!!! :D Ani!! Gyönyörüek a babák !!!!!
maci30
 
 


Sziasztok!

Vanda gyönyörű szépséges pocakod van!!

Ani ikrek meseszépek,kis huncutoknak látszanak!
Szopi van még? alvásotok éjszaka jobb? Fogacskák??

Árnika 3.-án megyek pm-re!!
Esetleg tali? Többiek??

Timi szia!! Kitartás!!!

Picibabásoknak szép nyugodt napokat!!

Próbálkozóknak+++++++++++++

Nagyot nőttünk, izgőmozgó kiskrapek lett, megette élete első kanalas faltkáit is, de semmi extra reakció így maradunk a cicinél még.
ANYUKÁK OLVASTATOK MÁR MOSHATÓ PELUSOKRÓL???? ÉN MOST RENDELTEM ALIG VÁROM,HOGY MEGÉRKEZZENEK!!
-OLCSÓBB MINT AZ ELDOBHATÓ!!!! FŐLEG HA 2-3GYEREKET KISZOLGÁL!!!
-KÖRNYEZETBARÁT rengeteg szemetet termelünk a pelusokkal!
-FIÚKNÁL ELŐNYÖSEBB MERT A HERÉKET NEM ASZALJUK MELEGBEN NAPONTA!!!!
-SZTEM IDŐBEN NEM IGÉNYEL TÖBBET,HA IGEN AKKOR PEDIG EXTRA GONDOSKODÁS A PICIKNEK!
én bezsongtam :)

http://www.monapel.hu/index.php?/Cikkek ... hatot.html
Vendég
 


Maci, Timi, megy az idő, bizony. Ha az utolsó menstruációtól számolom (ahogy szokták) akkor már 6. hét, de ha a punkció napjától számolom akkor igazából 4 hét.
Elég hányingeres vagyok még mindig, de hát tűrőm hősiesen, a cél érdekében bármit.

Árnika, Debrecenbe járok a Kaáliba.

Timi, gyógyulást.

Vovanda, gyönyörű a pocakod :)

Ani, nagyon édik a babák!

Kép
marejke
 
 


Vendég
 


Sziasztok

Ani nagyon szépek gyerköcök :)

Kincs Énsenemértek semmit! Kb. 2 órát teliztem mire felvették :shock: de ez mindegy
A TSH 2,6 lett. Amire a doki azt mondta hogy teljesen jó. Kérdeztem hogy miért ennyi ha emelve lett az adag, akkor csökkenie kellene -amire az volt a válasz, hogy ez nagyon jó érték, és ált. NAGYON SOK MINDEN befolyásolja. :shock: eddig az volt, hogyha beáll akkor az nem nagyon változik. Úgyhogy :? próbálok fogyni
3.-án Nekem menni kell dokinénihez, de még egyeztetünk addig.
A másikat köszi :lol: :wink: , imádlak.

Timi drukk szerdára. :)

Maci tudod addig egészséges élet, pihi, nyugodság. :) Én Apát elötte mindig elkezdem tömni multivitaminnal, ami ált. a kisfickókon látszik is.

puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?