Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Nagyon szép gyerekeitek vannak!
De ma nekem is jó délutánom volt. hirtelen szóltak a barátházaspár, hogy meglátogatnának minket. és hozták a kislányukat is. egy hét múlva lesz 1 éves. de álomszép, és ari, és édes, és ....sorolhatnám reggelig. hát most nagyon feldobódtam. már megy és össze-vissza zagyvál mindent.
a macskáimat kikészítette kicsit, de nem nagyon hatott meg. inkább csak a gyerekre figyeltem. és api.. :roll: hát látni kellett volna az arcát, egyszerre volt rajta öröm és szomorúság. jajj asszem mindjárt sírok... nekem is kell ilyen!!!!!!!!!
na mindjárt olvaslak titeket, mert csak átfutottam a dolgokat.

Kép
kissedi
 
 


Hű laptetűűűű! de én már nagy vagyok és nem hiszek az ilyenekben. ( na jó egy kicsit :wink: )

Kép
kissedi
 
 


Bírom ezt a ciklus.hu-t,állandóan küldi a leveleket,hogy figyelmeztessen a pé-re,vagy a menzire....cuki nagyon....most azt írta apára fel!!!Persze ki is vagyok akadva mert apa dolgozik most.Szerintetek ha holnap lesz pé-m,és tegnap voltunk együtt meg holnap kora du-n tudunk megint együtt lenni,abból lehet manó????

Vernike

Kép
vernike25
 
 

 
 

vernike biztos ami biztos alapon legyetek holnap is együt amikor tudtok... :wink:
kissedi köszike.. :wink:
neked is lesz szép gyönyörű babód!!!!!!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,de a holnap már nem lesz késő???Most ez olyan izé....miért nincs ma itthol??Ma is terveztük ám,de azok a fene fűtésszerelők később végeztek és már nem maradt időnk a hancúra....ez van....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


szerintem sose késő..igazából "bármikor" teherbe lehet esni..csak van egy időszak mikor nagyobb az esély..... :roll:
remélem nem mondtam hülyeséget.. :roll: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike!a sperma 72 óráig él asszem, így akkor nem késő.
Lányok sztem befejezem a hőmérőzést. mindig azt lesem mennyi, meg minden. kész abbahagyom.ha statisztikát akar a doki ott van 5havi mérés, abból már meglátja amit akar, nem?
jajjjjjj!

Kép
kissedi
 
 


kész vagyok!!!nekem gyerek kell!!!!!áááááá
Na megyek, nem raplizok itt. :oops:

Kép
kissedi
 
 


kissedi nyugodtabb is leszel ha nem hőmérőzől..szerintem ez csak idegörlésre jó...legtöbször.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


hát már ott tartok, hogy kész. befejeztem. api haragszik érte, de mondtam, hogy mérje ő :lol:
holnap felhívom a dokit, hogy mikor mehetek átjárhatóságira? most már azzal biztatom magam, hogy hátha hamarabb túlleszek rajta, mint ahogy számítottam, és hátha utánna összejön. :roll:
pedig úgy bíztam ebben a hónapban

Kép
kissedi
 
 


kissedi biznod továbbra is kell!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jó, tudom, csak nehéz. 2 év csalódás után....

Kép
kissedi
 
 


Kissedi.Így van,bíznod kell tovább,ne add fel,még olyan sokan várunk itt babára,tartjuk egymásban a lelket,nem szabad feladni!!!!
Még egy kis kitartás.....én se hőzöm már,igazából nem is tettem,mindíg elfelejtettem,múlt hónapba is csak menzi előtt 5-6 nappal kezdtem mérni,mikor leesett hőm,tudtam,hogy megjön ennyi....különben azt veszem észre magamon,hogy nem parázok annyit mint első hónapba,akkor minden nap 5 sms kétgyermekes barátnőmnek,hogy mit érzek,mi van...most semmi...ha akar úgy is.....és higgyétek el könnyebb is ez a hónap....
Elég zagyván sikerült ez a hozzászólás,de talán értitek....
Akkor még holnap megkergetem apát,aztán majd csak 2-3 naponta a jólét kedvéért.... :wink:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


na megyek aludni, mert egy kicsit depis lettem.
jó éjt neked Nita! és mindenkinek aki még van.pusz

Kép
kissedi
 
 


Kép Hanna

Kép

Kép
ranita1979
 
 


jóéjt kissedi..én még maradok mert megvárom az uramat.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita nagyon cuki a kis Hanna! jobban van már? na megyek lefekszem,mert fáj a hasam.

Kép
kissedi
 
 


Kép Hanna baba

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát most mondjátok hogy nem vagyok ügyes :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Edi!
Már talán alakul, remélem nyugis éjszakánk lesz.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita hogy csináltad?????????
egy tünemény a hanna!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


JAj de gyönyörű kilány.......én is annyira kislányt szeretnék...
na én is megyek aludni.
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 



Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nitácska!
Innét töltöttem le egy ilyen képátméretezőt vagy mit. Tök egyszerű.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita köszike szépen!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok,
végre idejutottam a gép elé, gondolom, már mindenki alszik (itt vihar van, én egyedül vagyok fenn). Köszönöm a sok együttérzést, nagyon jól esett!!! :) Barna tegnap este kezdődött, aznap meg nem erőlködtem, úgyhogy magától jött. Egy icipicit reménykedek még, bár a hőm esik... (Mondjuk a betegség is bekavarhatott.) De nem merek már nagyon reménykedni, mert a két ciklussal ezelőtti barnázásomkor nagyon beleéltem magam, hogy azért barnázok, mert az van mensi helyett, utána meg óriásit koppantam. Szóval most inkább kivárok. Piri még nincs, pedig délután is végig kerteztem, totál kidöglöttem.

Nikole,
hmmm, gondolkodtam, írjam-e, de azért leírom, nem muszáj elolvasni és megfontolni, szóval a pneumo elleni oltásról nekem egy nagyon kedves netes orvos ismerősöm elég rosszakat (és biológus lévén számomra teljesen logikus dolgokat) ír. Ezért én azt biztosan nem adatom be. Általában nem szoktam beleszólni, ha valaki írja, hogy beadatja, de gondoltam, belinkelem, amit írt, csak hogy látszódjék a másik oldal is (ne csak a dokis kampányolós). Íme a blogjából az oldalak, ahol írt róla http://www.zimonyi.hu/?s=prevenar .

Kisvirág,
én nem adatom be az influ ellenit, a nagymamám élete legrosszabb influenzáját az oltástól kapta, azóta nem bízom benne... De az orvos barátnőm pl. beadatja a gyerekeinek.

Kissedi,
nagyon sajnálom a pirit! :( És ilyen korán, elképesztő! Utálatos, elhúzhatna melegebb éghajlatra! :? Az átjárhatósságiról azt hallottam, hogy utána sokan babásodnak azonnal! Szóval ne félj tőle, hátha az hozza meg a babót!

Jucc,
hogy az a +!%/=! Milyen nap van ma, hogy ennyiünknek megjön! :shock:

Vernike,
szerintem legyetek együtt, ahogy tudtok, aztán úgyis kiderül, hogy elég volt-e! Nekem egy csomó ismerősöm van, akik véletlenül lettek terhesek egészen elképesztő időpontokban (vagy védekezés mellett :shock: ).

A gyerekek nagyon szépek! :)

Bocsi, ennyire futotta, muszáj lefeküdnöm, mert holnap totál kómás leszek, ha nem alszom. Jó éjt!

E.
euonymus
 
 


Megjött rendesen. :?
E.
euonymus
 
 


Jó reggelt!

Zebraeső után most pirieső. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagyon sajnálom lányok! :cry: :cry: :cry: De nem feladni!!!!!

A gyerekek gyönyörűek! Irígy!Irígy!Irígy!Irígy!Irígy!Irígy!Irígy!Irígy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hőmérőzés: teljesen bekattantam tőle én is. Ha felkelek, ugye az az első, hogy mérek. Hogy még ne mozogjak, ne pisiljek előtte, stb.....Na hát ez most is így volt, aztán megnéztem az órát és 2:29 volt.Alíg tudtam visszaaludni. 5:15-kor ugyanez. Szóval teljesen kész vagyok és mára tiszta kóma. :(

Kép

Kép
luli
 
 


Jó reggelt Kislányok!

Ranita!
Köszönöm a Hannika Tündérkirálylányról küldött fotót is, nagyon gyönyörű. Most írjam amit szoktam is és ami már egyszer derültséget váltott ki? Csajok! Hogy készültek ezek a gyerekek? IDE A RECEPTET! :wink:

Mindenkinek sok puszi a mai napra. És lányok PÉÉÉÉÉNTEK VAN! Hurrá! :D :D :D
bikfy
 
 


Szép napot mindenkinek!!!

Anita!
Tényleg nagyon ügyi vagy,hogy így sikerült feltölteni ezeket a csudajó képeket Hannácskáról!Remélem nyugis volt az éjszakátok!

Én mára már bizakodó vagyok,csak egy kicsit elbizonytalanodtam,de majd felhívom a dokimat,hogy akkor mi is legyen,mert a 11.napon kéne mennem uh-ra pé ügyben,na de az vasárnap lesz!

Bikfy!
Nálunk a recept a következő volt!Végy egy kapcsolatot,ami még csak 4 hónapja tartott.Úgy gondoltuk,hogy a babával még várunk,így naptár módszerrel védekeztünk,az akkor még megbízhatónak mondott mensim mellett.A 17.napon már nem védekeztünk.És akkor jött Lollika.Az az igazság,hogy a pozitúrára már nem emlékszem :D De ha jól emlékszem,előtte volt egy üveg bor,ami elfogyott,jó stresszes napok és sok munka.Ideális állapot bébigyártáshoz! :D

Euonymus!
Csak ismételni tudlak!Hogy az a....piri monnyon le!!!!
jucc 74
 
 


Juccom!
Nem tűnik bonyolultnak ez a recept, még ma megcsinálom. :D
Nézzük az alapanyagokat, van-e minden itthon?
Bor van, stressz van, munka van. Igaz, a kapcsolatom picit régebbi a 4 hónapnál, de remélem még nem járt le a szavatossága. :wink:

Tsók: bikfy

ui.: Lányok! Szeretem az ilyen könnyű recepteket, várom a továbbiakat is, ígérem mindet kipróbálom. :D :D :D
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Jucc!
Már tegnap akartam kérdezni, csak elfelejtettem, hogy akkor mégis mit mondott a doki, mitől lehet a barnázás, ha a hormonokkal minden ok? Akkor te egy kicsit szakmabeli vagy, nem is tudtam :) .

Vernike!
Szerintem abból lehet bebó nyugodtan. Én is úgy tudom, hogy 72 óráig a katonák tuti eléldegelnek bennt, de már hallottam többet is.

Edi!
Átjárhatóságira készülsz?
Szerintem se hőmérőzzön senki, ha meg bírjátok állni. Nekem ez a 3. hónap, hogy nem fogok (az a pár nap kivétel volt) és sokkal nyugisabb is vagyok, nem a babaprojekten jár az agyam folyton.

Bikfy!
Hát ez esetben a mi receptünk a mindennapi ungi-bungi volt. + Most lehet kinevettek, de én utána a falra pakoltam fel a lábaimat :oops: :oops: :oops: .
Tényleg szerintetek az ilyennek van értelme :?:

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket, nagyon aranyosak vagytok :D . Ezek nyári képek, majd rakok fel újakat, csak hogy tudjátok ez a követendő példa. És senki ne aggódjon, itt mindenkinek lesz egy tündér pici fia vagy kishercegnője. Biztos vagyok benne. Itt még senki nem próbálkozik olyan régóta(kivétel én), hogy kétségbe kellene esnetek.

Az éjszakánkról meg inkább nem is írok :x :x :x .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Kedves Mamák,
annnnnyira gyönyörűek ezek a gyerkőcök!!!! olyan jó nektek :P

Bikfy,
már röhögök azon, hogy mindig ugyanazt írjuk. pl.

"Én az 1. nap óta iszom a hülye cickát, oszt mégsincs tojcsim. Pedig eddig mindig volt. " - hát ugyanez van velem is basszus. nekem ugye 24 napos a ciklusom, a múlt hónapban a 10-12. napon volt tojcsim. most meg a 12-en SEMMI! háááát, nemtom.... vagy még az lehet, hog PÉ annyira jófej, hogy megvárja a hétvégét, amikor a férjecském is jobban ráér. hm?

a másik meg ez a rohadt ovuteszt. azt írja, hogy a 8. naptól kell nekem tesztelni. oké. ma fogyott el az utolsó teszt a csomagból, és folyton ugyanaz: halvány csík. köszi.
most nem tudom, hogy vegyek-e még egy csomaggal a DM-ben, vagy ne vegyek, vagy vegyek másfajtát. vagy mi legyen...?

mindenesetre, hogy valami jót is mondjak, a férjecském, mikor a próbája után (reggel fél6-kor!!!!) megérkezett, nagyon aranyos volt, és azt mondta megint, hogy ne aggódjak ezen, az a fő, hogy rajta vagyunk az ügyön, és csak szóljak, hogy mikor kell akciózni, és akkor ott lesz. ez olyan jól esett, mert tudjátok, mennyit harcoltam vele azért, hogy vágjunk bele. és most úgy tűnik, megérett a dolog...

nálatok is ilyen fos (már elnézést) idő van? bár mondhatjuk összebújós időnek is :P
mimilee
 
 


Hát, én most nagyon összetörtem, a fél év alatt most először borultam ki, de most eléggé. Ha ez így meg tovább, át kell gondolnunk a jövőbeli terveket... :(

Luli,
hát, te aztán komolyan nyomod ezt a hőmérőzést! :lol: Bocs, de nagyon vicces!

Ranita,
én kispárnát szoktam rakni a fenekem alá, és úgy negyed óráig úgy fekszem. Ártani nem árt! :lol:
Hannusnak jobbulást!

Mimilee,
ezek nagyon jó hírek a férjeddel kapcsolatban! :D
Itt is fos az idő. :?

Megyek, tök zizik a gyerekeim a hülye front miatt, én meg a piri miatt ideges, így türelmetlen vagyok, kész bolondokháza van nálunk. :? De holnaptól jobb lesz, addigra összeszedem magam!

E.
euonymus
 
 


Euonymus, mi is jót röhögtünk rajta reggel :lol: :lol: , de most meg tiszta kóma vagyok. :(
Igazából szarul aludtam és mikro megébredtem azt hittem már reggel van. Be kell szereznem egy világítós órát, de sürgősen. Mert mire megtudom, hogy mennyi az idő, rendesen fel is ébredek.

Jövőbeli tervek? De miért???? Ne adjátok fel!
Te nem tennél fel képeket a gyerkőcökről?

Kép

Kép
luli
 
 


Itt is fos idő van.

Euonymus, nehogy feladjátok. Neked nem az első és nem is a második gyereked lenne és kicsi esélyt látok rá, hogy pont most ne sikerülne. Kitartás :!: Lehet már írtad, de a többi gyerkőc hipp-hopp összejött?

Nálunk is ugyanaz ma a helyzet, mint nálatok. A gyerek nyűgös, hisztis, én meg türelmetlen, idegbajos.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Euonymus,
remélem, hogy a "Ha ez így meg tovább, át kell gondolnunk a jövőbeli terveket... "-mondatod nem azt jelenti, amire gondolok...

jó, nyilván én is iszonyúan csalódott és szomorú lennék a helyedben, de azért fél év még nem olyan sok (mármint tudom, hogy neked az, de érted mire gondolok...)
meg pl. az én szüleim 9 hónapig próbálkoztak, mire összejöttem (mondjuk ők elég későn találtak egymásra, anyám 36 volt, apám 52 mire megszülettem). és mi lett volna, ha feladják fél év után???
az egész világ kevesebb lenne egy csodálatos teremtéssel
[size=9]aki én vagyok[/size]
:lol:
mimilee
 
 


Mimilee :D :D :D :D :D

Én meg ma úgy érezetm, mintha szurkálnának a petefészkeim. Ami nálam eléggé meglepő lenne, még csak a 10.napon vagyok. Lehet nem jól éreztem.
Végezhetünk egy kis összehasonlító munkát :D -barátcserje kontra cicka, palást :D .

Én mér nem tudok olyan pici betűvel írni? És színessel se.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


dehogynem, Ranita :)

a fehér mező felett, amibe írsz van olyan, hogy betűszín, és betűméret. ott tudod állítgatni a dolgokat.
mimilee
 
 


ja, úgy olvastam, hogy "én nem tudok olyan pici betűvel írni" :arrow: arra írtam, hogy dehogynem :)
mimilee
 
 



????

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hiába állítom, beállítottam pirosra és akkor is feketével írt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Most beállítottam apró betűre.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ez nem apró, még véletlen se.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


de mielőtt beállítod a színt vagy a méretet kijelölöd a szöveget? mert szerintem anélkül nem csinálja meg.
mimilee
 
 


CSODASZEPEK A GYEREKEK!!! Gratulalok hozzajuk!!!
Vendég
 


A jövőbeli tervek átgondolása arra vonatkozik, hogy gyes mellett nemigen tudunk megélni, így dolgoznom kell, legalább valamit itthonról (a legkisebbem mindjárt másfél, fél év múlvától csak a gyes jár majd). Mivel eszünkbe sem jutott, hogy négyeske ennyit várat magára, nem gondolkodtunk még, hogy mit fogok csinálni. Azt hittük, hogy jön majd a baba, aztán az ő egy éves korától átgondoljuk, hogy hogyan lesz majd később, és felkészülünk rá (tanulok valamit, vagy felfrissítem az ilyenolyan tudásom). De így ez az átgondolás hamarabb kell, hogy jöjjön, mert pár hónapot kihúzunk a gyessel is (ha bejelentkezne végre négyeske), de sokat nem. És az meg teljesen biztos, hogy ha egyszer elkezdek rendesen dolgozni (persze az még később lesz, ha majd a kicsi oviba jár), akkor már nem vállalunk babát. Szóval ha két-három hónapon belül nem jön a baba, akkor neki kell állnom valami munkalehetőség után nézni. Ha meg kb. 10 hónapon belül nem jön, akkor maradunk háromgyerekesek. Szóval egyelőre nem ajduk fel, de át kell gondolni a dolgokat.

Ranita,
az első és a harmadik a második hónapban sikerült, a második a negyedikben úgy, hogy akkor a második hónapban volt egy nagyon korai vetélésem. (Ami most is lehet, hogy volt, szintén a második hónapban, ugyanis négy napja késett, már éppen tesztet akartam venni, amikor borzaszó görcsökkel nagyon erősen megjött, még gyógyszert is kellett szednem a görcsökre, pedig sosem szoktam). Nem gondoltuk mi, hogy most elsőre sikerül, adtunk neki négy hónapot (akkor jött volna a legkisebb két éves korában), eszünkbe sem jutott, hogy ilyen sokat kell várni. :?

Mimilee,
tényleg szerencse, hogy a szüleid nem adták fel! :D :D :D

Luli,
képek a gyerekekről: hááát, nem nagyon szeretek feltenni a netre, de lehet, hogy felteszek egyet-egyet este, aztán majd leszedem holnap. :)

E.
euonymus
 
 


Euonymus, nagyon remélem, hogy a következő hónap a Tietek lesz!!!!!!
A képekkel kapcsolatban, jó ötlet. Én is azt csináltam a leírt történetemmel, egy óra múlva le is szedtem :wink:

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok Lányok!

Hogy ti mennyit írtatok tegnap este óta :)

Alig bírtam kapkodni a fejem. :)

Bikfy
Szerintem is lehet a dokitól kérni, hogy még mielőtt nekikezdenétek,s szeretnétek egy kis vizsgálódást, hogy minden rendben van-e.
De ha kérdezi szerintem meg ne mondd neki, hogy csak pár hónapja. Bár lehet, hogy ez orvos függő. Nálam az SZTK-s doki szinte majdhogynem elhajtott, mikor mondtam, hogy 6 hónapja űzzük az ipart. Legyintett és azt mondta, áhh... az még nem idő.
Hát meg is volt a véleményem :evil:

Jucc, Ranita
Ez nem is érvényes, hogy valakinek / valakiknek ilyen gyönyörű lánya legyen. Pfúj :) Most aztán tényleg irigy vagyok :)

Nita
Máté egy tündér kismanó. Ahogy elnézem nagy dumás hapi lesz belőle. Kis életrevaló :)

Vernike
Apára fel. Szerintem van esély :).

Edi
Remény mindig van. Igaz mi csak 1,5 éve próbálkozunk és nem mondom, hogy sosem akadtam ki, de eljön mindig a következő hónap :). Új remények, új lehetőség :)

Ácica
Csak óvatosan. nehogy valami bajod essék.

Eunymos, Edi, Jucc
Le Pirivel :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
princzike
 
 


Ranita
Szerintem sosincs veszve semmi. Egyébként mi is így csináltuk az elő időszakban. Úgy a 14-21-ik napokon lehetőség szerintem minden másnap, de egyenlőre nem lett eredménye. Na de majd ebben a hónapban :)
A nyákhoz sajna nem tudok hozzászólni :(

Loulou, Mimilee
Ti kis méregkeverők :)
Szerintem ebben a hónapban mindenkinek össze kellene dobnia azt a kis koktélt, hogy végre mindenki bezebrásodjon. :oops: :lol:
Na nem is írok ilyeneket ..... :oops:

Jucc
Érdemes megfontolni ezt a szupi receptet :)

Ranita
Szerintem jó ötlet, hogy felrakod a lábadat :) és van is értelme.
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy akkor még menetelhet be jópár katona a csatatérre :oops: :lol:

Mimilee
Cuki a párod :) Látod, hogy ő is szeretné :)

Kép

Kép
princzike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?