Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gondoltam mostmár lassan megkérdezem, hogy mi az a bimbóvédő?? :D :D Valami műanyag cumiféleség, amit a melledre ragasztasz?
Én több, mint kétszer 39,5 vagyok! :shock: De tény, hogy magasra nőttem. :roll: Alithia, neked köszi a nyugtatást a témában!
Szorítsatok holnap a védőnőnél, majd utána bejelentkezem.
Annus, küldd a képet!
Anita, mi volt a gond a dokinál? A kórház mellett kitartasz?
Na, csóközön csajok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kép
Kép

annus11
 
 


Kép Kép


Na íme én!Hát nem tudom mi látszik...öcsém csinálta a képet reggel(miután jött VUK)Nagyon kényelmes!!!!Ma volt az első nap h jól éreztem magamat!Nem szorított semmi!!Ja öcsém szerint most már télleg kismaminak nézek ki...ezek után nem tudom hogy nézhettem ki eddig :lol:

annus11
 
 

 
 

Na ahogy elnézem nem nagyon jön le h mekkora a pocikám...majd megpróbálok jobb képet csinálni :wink:

annus11
 
 


pumukli: csak azért vészes, mert magas vagyok, és ez már szinte csak csont :shock:

Annus: jók a képek :)
Vendég
 


Sziasztok,

Hú a 39 kilonak én is majdnem a duplája vagyok na jó de magas is, neked mennyi a magasságod!?

Annus, szuperek a képek és tényleg jók a gatyók sajna az én terhes gatyáim még csuszkálnak le rólam de viszont a nadrágaimban meg már én is olyan szükösen érzem magam!Lehet be kéne nekem is valamit szereznem de itt nálunk annyira ritka a terhes cucc hogy csak na, olyan bandázst jó lenne ha találnék.

Szofi, igen pontosan tudod látod! :D Nagy segitség sok anyukának az biszti, nekem mondjuk nem volt rá szűkségem mert ment anélkúl is, én 18 hónapig szoptattam és még akkor is nagyon nehéz volt Jázmint leszoktatni, mai napig is emlegeti hogy onnan cicizett :D .

Én is eldőntöttem nem csinálok csak kőtelező vizsgálatokat Jázminnal is csak ezeket csináltam, most is igy lesz.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Annus, csini vagy!!!!!!! :P Én nov. 3án megyek legközelebb, tarkóredő vizsgálatra. Én is teszek fel akkor képet, aztán nem nevetni! :oops: Az én pocakom sem látszik túl jól, majd próbálok közelebbit is. Képzeld, én is megtaláltam az egyik megmaradt kismamagatyómat, ez kertésznadrág, és iszonyú kényelmes, mióta ebben vagyok én sem érzem rosszul magam, a gumis folyton nyomta a pocakomat, amit akkor alig éreztem, de most tapasztalom a különbséget. :roll:

Szofi, a bimbóvédő egy speciális szilikon cumiszerüség, amit az érzékeny (sebes, kirepedt) mellbimbóra, illetve a befeléfordulóra lehet rátenni, ami, a ahogy a babó szopizik a vákumtól kiemelkedik. Azért nem szokták ajánlani, mert ugyanúgy, mint a cumisüvegből való etetés megzavarhatja a kisbabát.

Vucuska, még csak most láttam, hogy te is a Jahn F.-ben fogsz szülni :), mivel pár nap van csak közöttünk, talán találkozhatunk is! :) Te is idejársz a nagyvizsgálatokra is?

Húú Panndi, ez tényleg elég kevés, a 14 éves lányom 50 kg, és vékony! :shock: A védőnő nem tud segíteni valami étrend javaslattal, ami kicsit "felhízlalna"? Magzatvédő vitamint szedsz?

Tinu, Tünci meggyógyult? És te?

Reni, jól vagy?

Mónika, minden rendben?

Lányok, úgy eltüntetek remélem mindenki jól van!!!!!!!!!!

Szép napot! :)

Puszi: évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Jó reggelt

Én ehhez a kis súlyhoz,162cm vagyok,nem egy nagy csomó.De szinte mindig ilyen vékony voltam.De Grétivel is sokat híztam,remélem most is mert rámfér.

Nekem is muszáj volt bimbóvédővel szopiznunk,mivel Gréti kicsinek született és kora baba volt.Valahogy nem illettünk össze.De így is csak 3 hónapig mert kicsit depis lettem a kórházban.

Most úgy néz ki dokit és kórházat is váltok,de túl sok lehetőségem nincs.
A doki,nagyon lekezelő volt és nem hallgatott meg.Ráadásnak mikortól beléptem hozzá az ajtón,még adategyeztetéskor is bugyi nélkül kellett ott flangálnom,plusz közben átjáróház volt.Röviden ennyi,de ez is elég volt.Csalódtam dühös vagyok és tanácstalan.
Kezdetnek jó nem??

Szép napot!
Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Akkor a kép 8)
Kép

Kép
Kép
evemama
 
 


evemama: nagyon csini pocid van!
Hááát, én nyocladikban voltam utoljára 59 kg, szóval nekem ez kevés :oops:
Vendég
 


Évi!

Hát igen,ilyen egy büszke anyuka!Nem mondanám meg h van egy14 éves gyerkőcöd is!!! :shock: Azért neked jól látszik a képen a poci!Nekem sajna nincs ilyen passzos ruhám,szóval azért nem látszk rendesen.De majd felveszek vmi szűkebb cuccot :lol:

Amúgy nagyon jó ez a gatya!Én is azt hittem h most még tuti nagy lesz és le fog csúszni.De a gumi ami benne van végig gombos,vagyis gomblyuk van rajta.Elsőre pl még túl szorosra is állítottam és arrébb kellett gombolnom :lol:

Anita!

Megértelek!Én tavaly voltam így azt SZTKban.Egymásba nyíltak a vizsgálók,és ha a legszélsőben voltál akkor ha uhra kellett menni át kellett sétálni az összesen,természetesen bugyi nélkül...annak is kellemetlen akit épp a másikban vizsgálnak(igaz volt elötte egy függöny...),na meg nekem is :roll: Én pont emiatt direkt jó hosszú felsőt vettem fel mindig :evil:

Ági!
Nem szoktatok átjárni hozzánk?Hátha jár erre vki a családból,az ismerősök közül és visz neked pár cuccot! :wink:

annus11
 
 


Nálunk az SZTK-ban két nő is volt a doki mellett, én ettől kaptam idegbajt... :roll:
Vendég
 


Sziasztok.
elnézést az offért de van a barinőmnek eladó vadonat új bergon babakocsija és egy hordozója. Ha valakit érdekel dobjon meg egy privivel.

Kép
Kép
Kép
Kép

ha külön veszi valaki akkor a babakocsi 40 ezer
a hordozó 18 ezer
de ha egybe akkor egybe 49900-ért adja.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


sziasztok!
megjöttünk az UH-ról minden rendben, a szívműködés megléte mindig olyan megnyugtató :lol:
Kép
Évi! tényleg szép kismamis már a pocak, dehát ugye minél többedik kismamiság, annál hamarabb gyarapodunk hasban :lol:
Annus: :P először szűkben járunk, hogy mindenki lássa a pocakunkat, utána meg bőben "rejtegetjük" a gigapocakot :lol: szépen látszik már a Te pocakod is!!!!!
ha lehet, mostmár szeretnék bekerülni a táblába, én a szívhangig szerettem volna várni, majd priviben elküldöm az adatokat! köszönöm
Anita! remélem sikerült normális dokit találnod, mert az nagyon fontos!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok! :D

Annus!
írni akartam, h szerintem is menj 12 hét előtt védőnénihez, de látom, h már voltál!nagyon cuki a pocakod!!!!!!te voltál az első bátor, aki feltette :lol:

Szheni!
gratula a babóhoz 8)

Tinu!
hűűűűűűűűűűű, igazad van, utána olvastam csak el, h a csípőrázós dolgok nem olyan jók babásan... :shock: de most próbálok rendelni a neten kismama hastánc dvdt :P

Panndi, Tinu!
ennyi rakoncátlan ekg-t!nekem is ritmuszavaros :shock:

Vörösbegy!
nagyon szép a te kisbabád is :D

Anita!
bassszus :evil: válts dokit... :?
39 kg??????????????????? :roll:

Sün balázs!
szia, jó h jelentkeztél, gratula a szívecskéhez 8)

Sziszkó!
szia :)

Eva!
hű, neked is igazi terhespocakod van! :D
Vendég
 


Vörösbegy!
Örülök h te is láttad végre a dobogó szivecskét!Adatokat várom és teszlek a tábliba!!!!


Vicuska!
Az túlzás h voltam nála,csak időpontot kértem tőle :lol: 28án megyek majd :wink:


Ki megy legközelebb a 12.uhra???Nagyon kíváncsi vagyok már egy ekkora baba képére!!!!Ugye tesztek majd fel?Most nézem h nem sokan mennek elöttem...lehet kicsit korán megyek???Még csak 11+3 leszek aznap,bár a baba elég nagy,lehet hamarabb fogant és akkor nem lesz baj h ekkor megyek.

annus11
 
 


Én október 28-án megyek majd 12. heti UH-ra, szóval te hamarabb mész :)
Vendég
 


Sziasztok!

Annus, nagyon is jól látszik a csini kis pocakod! Evemama, Te is tök jól nézel ki! Rajtam még semmi se látszik...
Vörösbegy, de jó, hogy minden OK meglepibabával!
Anita, szurkolok, hogy találj valami normális dokit! Botrány, hogy egyesek milyen tapintatlanok!
Én voltam a védőnőnél, kellemes csalódás volt. Elég aranyos, és egyátalán nem csinált a súlyomból cirkuszt. Azt mondta, hogy figyeljek oda, hogy 7-9 kg-nál ne legyen tőbb a hízás semmi esetre, de megérti, hogy testalkatomból kifolyólag nyilván nem lehetek soha 50 kg. Van kiskönyvem is. Engem fogászatra nem küldött, csak a háziorvoshoz...? ÉRDEKES...
Na, pusza nektek, jók legyetek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus!
ilyen volt Barni 12 hetesen oldalnézetből...én nagyot döbbentem, hogy igazi baba volt már akkor :lol:
Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Edua!Írtam neked privit!
Vendég
 


Köszi Vörösbegy!
Ez majdnem olyan mint amit feltettem a múltkor!Csak ugye kisebb mint itt Barni. :wink: Remélem h aktív lesz a baba és jár majd keze lába :lol:

annus11
 
 


Annus!
én jövő hétfőn, 20-án megyek 12 hetes uhura+kombinált tesztre(ingyenes) :lol: , akkor leszek 12+3.
Vendég
 


De jó!
Végre vki aki elöbb megy :lol: Kíváncsian várom h mekkora lesz a baba!!!A lombikosoknak a 12.hét után is sűrűbben kell járni uhra?

annus11
 
 


Sziasztok!

Eve, húha, neked már igazi terhespocid van!!! :o :o Ezek szerint tényleg igaz, hogy minél "többedik" baba, annál hamarabb látszik meg... meg biztos függ a testalkattól is, gondolom.

Anita, egyetértek, válts dokit! A 39.5 kg-ra nem is tudok mit mondani, ez elképesztő!!! Sztem nagyon kevés, próbálj felszedni egy kis husit!!! :) :)

Annus, sztem jó kép rólad!! Pont ilyennek képzeltelek...

Jah, ha lehet, szeretnénk tábli-módosítást kérni: a tegnapi UH alapján a babó április 29-én esedékes... De ha nem bánjátok azért maradnék itt a májusi babások között... :oops: Jah, köv. UH: december 8 (20 hetes). Persze előtte még kombinált teszt, AFP, védőnéni...

sün balázs, vörösbegy, gratula a szívhangokhoz!!!

panndi, remélem jobban vagy! Megúsztad végül a röngent?

Igyekszem majd szkennelni képet Kismanóról! Már igazi baba-formája van, és nem nagyon komálta a vizsgálatot, úgy mozgott, hogy a dokinéni hosszú percekig üldözte egy villanásnyi szívhangért... :D :D Apukája tátott szájjal és csillógó szemekkel figyelte, teljesen elérzékenyült, annyira édes volt! Szóval aki teheti: 12 hetes uhura apát is vinni!!! :lol: :lol:

És akit érdekel, infó a dokimtól (régebben volt itt erről a témáról szó, most rákérdeztem): az influenza-oltás nem javasolt a terhesség alatt!

Kép[/b]
zsüci
 
 


Annus!

időpont módosítva, holnap megyek! :shock: akkor leszek 12+0.
most hívtam őket telón, az egész kombinált vérvétel a crl-hez van kötve, szóval csak bizonyos ülőmagasság tartományban vehető le a vér.hétfőn már 12+3 éennék, ezért holnap először meguhuznak, aztán attól függ, meglesz-e a vérvétel is, vagy arra vissza kell esetleg mennem jövőhéten.
uh?
nem tudom, szerintem kicsit jobban oda kell figyelni, meg ugye nekem előtte volt 2 méh.kívülim, meg a dokimnál protekciós vagyok :oops: :wink: :wink:
Vendég
 


Zsüci!

Persze módosítalak!A végén jó páran áprilisra lesznek kiírva!De ez úgyis csak megközelítőleg igaz.Még szép h marahatsz a májusiak között :wink: :lol:
Én viszem apcimat!!!Remélem h örülni fog annak amit lát!Mondtam neki h ha érdemes eljönnie akkor feltétlen szólok és úgy kérek időpontot h el is tudjon jönni!

Vicuska!
Télleg?Akkor van vmi intervallum h mekkorának kell lennie a babának h még levegyék a vért?Ezt nem tudtam....Kíváncsi leszek milyen hírekkel jössz holnap!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek gratula, akinek újra jó hírei vannak a babákról! :D

Annus, evamama milyen klassz pocitok van!!! :shock: :shock: Nekem csak a felpuffadt hasam miatt van ekkora, odalent alig domborodik még! :? :oops:

Anita, én el sem hiszem, hogy valaki ennyi kg is lehet! Én bevallom nőiesen, hogy 83 kg-val mérlegeltem először a védőnéninél! :oops:

Annyira aggódom, hogy minden rendben legyen a 12. hetes uh-n, szeretném vinni apát, de félek a csalódástól, ami a legutóbbi eset miatt bennem van! :lol:

KépKép
ancsika80
 
 


Ancsika!

Én minden uhra így megyek...nekem a múltkor sokszor kellett menni,de sose mondtak semmi biztatót. :?
De nem tudok most másra gondolni mint h minden rendben lesz!mert így kell lennie!!!!!Szerintem vidd apát!!!!Ha mégis baj lenne szerintem jobb ha ő is ott van!Tudod!Jóban rosszban!!
De most a jó jön :wink: :lol:

annus11
 
 


Gratula a szívhangokhoz, meg a pocakokhoz.
Majd én is teszek fel, addig is növesztem.

Annus
Én úgy tudtam, hogy betöltött 12 hét kell a 12. heti UH-hoz és a kombinálthoz.

De CRL-hez kötött kombináltról nem hallottam. Nekem múltkor az istenhegyin megkérdezték az utsó menstr. 1. napját és ők mondták meg, hogy mikor menjek (asszem 12-3 volt). Na mindegy, biztos ahány hely annyi szokás.
pumuklii
 
 


Annus, köszi a módosítást!

Ancsika, feltétlenül vidd el a párod! Hidd el, óriási élmény lesz mindkettőtöknek!!! :D :D Arra pedig nem is szabad gondolni, hogy bármi is rossz lesz!!! :wink:

Ami a mérlegelést illeti: én 76 kiló voltam a 10 hetes védőnéni-látogatáson... :oops: :oops: Valszeg ezért is nem látszik a pocim még, gondolom minél vékonyabb valaki, annál hamarabb lesz látható... vagy nem?

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Zsüci, Ancsika, végre asszony-méretű emberek!!
Ancsika, szerintem is vidd apát!! Én jöv. szerdán megyek, és jön az uram is :D nagyon lelkes!
Borzasztó, hogy én mindig nagyokat aludtam éjjel, most meg 2-3szor járok pisilni, aztán egész nap ásítozom. Ti is így vagytok vele?
No, puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


sziasztok itt vagyok.

A reggel jól indult aztán mostanra megint annyi hüvelyváladékom lett és sárgás, hogy most már van min aggódnom :(, meg kellene néznem, hogy a mensinek mikor kellett volna jönnie, talán azzal van összefüggésben, a derekam is fáj már a sok üléstől, mennék már haza de nagyon.

Hogyan kell privit küldeni?

Nagyon jók a képek.

Én majd csak a 12. hét után rakok fel magamról. :)

Most kivételesen én is viszem apát, úgyis betegen fekszik otthon, addigra már jobban lesz, remélem nem kapok el tőle valamit el. :(
(valami baktériumos torokgyuszija van :))

pumukli a 12. heti Uh-ra én is 12+0-án megyek :)

Mindenkinek minden jót!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi, :D :D :D , köszi a bókot, kedves tőled!!!

AZ éjszakai program nálam is hasonló, bár én csak 1-2x kelek fel/éjszaka... Nem tom mi van, ma nekem az ásítozás mellett a fejem is szétszakad... :( :(

edua, remélem minden rendbe lesz Veletek! Privit sztem úgy (is) tudsz küldeni, hogy a címzett által írt hozzászólás bal alsó sarkában rányomsz a "pü" (privát üzenet" feliratú gombra.

Kép
zsüci
 
 


Vicuska!
Péterffy-be mész holnap? Én is holnap megyek komplexre (Péterffybe) és kedden integráltra a magzatdiagnosztikai központba.
Anita!
Mindenképp válts dokit, ha így viselkedik. Én elég határozott vagyok és azonnal szóváteszem, ha valami nem tetszik, de sajnos vannak olyan emberek, akikkel máshogy nem lehet beszélni, muszáj... De ha a nődokid ilyen, és bizalmatlan vagy vele, akkor azonnal keress egy másikat!
Évi!
Nagyon szép a pocid!!!! Én is szeretném, ha már nekem is látszana! :)
Annus!
Neked is jól kivehető már a pocid! :) Én, ahogy írtam holnap megyek komlplexre. Majd megírom, hogy mi volt. Kiváncsi vagyok!!! :)

Kép
mozza
 
 


Vicuska!

Neked azt mondták, hogy 12+3-nál már nem végezhető el az uh????Én pont holnap leszek (a vizsgálat napján) annyi, de nekem erről senki semmit nem mondott, amikor bejelentkeztem. Nem értem!
Vércukor terheléses vizsitek már volt? Elvileg nekem azt is mostanság csinálnák....elvesztettem a fonalat! :(

Kép
mozza
 
 


mozza, én 12+4 leszek a 12. heti UH-n :)
Vendég
 


Sziasztok!

Hát menszi alapján én is 1 héttel idősebb terhes vagyok.Mert 35 napos ciklusaim voltak.De tőlem nem kérdezték h mikor volt az utolsó menszi.Annyit kérdezett a nő h hanyadik hétben járok.Mondtam neki h hanyadik,ő meg mondta h akkor 21én menjek.Amúgy én úgy tudtam h kb 1-2 hetes intervallum van h ezt a tarkóredő és orrcsont mérést megcsinálják.Max visszahívnak ha túl kicsi lenne a baba.De hamarosan okosabbak leszünk!!!!


Én minden nap pihenek délben.Van h el is alszom!Tegnap mondjuk nem volt rá időm,de ma bepótoltam :wink:
A holnapi uhsoknak sok sikert!!!!

annus11
 
 


Annus!

Nekem október 28.-án kell legközelebb vizsgálatra mennem.
Írd be a tábliba,ha lesz időd! Köszike! :D

Lányok!
Hallott már valaki közületek a Babavízió 4D-ről?Ez a III. ker-ben van a Lajos utcában.Nekem ezt javasolták.13 ezer ft egy vizsgálat,de nagyon kedvesek,csinálnak egy 20 perces dvd filmet, meg egy csomó képet,és közülük ki is nyomtatnak párat.
Majd ide akarok elmenni ha itt lesz az ideje.
:lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok,csak bekukk.Nem tudlak visszaolvasni Titeket, de gondoltam bejelentkezem. Először is üdv az újaknak.
Mi jól vagyunk.Rengeteg a munka a cégnél, meg már volt egy vizsgám is.Tanulni kéne,de nem is fáradtnak,hanem szabályosan lustának érzem magam.Sem kedvem,sem erőm semmihez.Kedden megyek 12 hetes UH-ra.Picit parázok,de remélem minden ok lesz. Kinőttem 1 kivétellel az összes nacimat,úgyhogy megvettem az első terhes nadrágomat:)Rohamosan hízok(nem a pocakom nő ám),de mindig estére érzem magam farkas éhesnek. Igyekszem gyakrabban jönni.Puszilok mindenkit!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajjj, de jó nézni Titeket! Annus, Evemama, gyönyörűek vagytok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Annus Drága, ha legközelebb írsz a tábliba, kérlek írd be, hogy 31-én megyek UH-ra a Szent Istvánba, dr Horváth Tamáshoz.
Köszike!

Hétfőn megyek a kiskönyvemért...

Vigyázzatok Magatokra és a pocitokra!

Kép
szheni
 
 


Annus, onnan kezdve, hogy megállapították a lombikosoknál, hogy megtapadt a kis drága, nálunk is ugyanolyan terhességnek számít a terhesség, mintha nem is segítettek volna rá. Tehát ugyanazok a vizsgálatok vonatkoznak ránk, mint rátok. Bár nekem 31-én kell mennem először a nőgyógyászhoz, csak a 12. heti kombináltat mondták a Kaáliban. Ahhoz meg kifejezetten az Istenhegyi Klinikát. Ott 28-29 ezer Ft-ba kerül, de ha voltatok már ott, akkor tudjátok, hogy nagyon precízek, alaposak. Legalábbis nekem nem voltak rossz tapasztalataim, pedig a lombik előtti kötelező vizsgálatok nagy részét ott csináltattam. Nekem sztem megéri majd kb 5 hét múlva.
szheni
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, ne haragudjatok!
Ma voltam dokinál, minden a legnagyobb rendben, kis bébibogyónk táncolt ezerrel, gyönyörű szívhangja van, így teljes a nyugalom. Duphastont még két hétig kell szednem, de már nincsenek problémáim...
Próbálok többet jelentkezni nálatok, de amióta csak 3 napot dolgozom egy héten, teljesen el vagyok havazva mindennel... :cry:

Itt mindenkivel minden rendben? (Ha egyszer időmilliomossá vállok, becs szó elolvasom azt a 16-17 oldal lemaradásom) :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok,
csatlakozhatok?
9 hetes a bébi, május közepe, vége felé várjuk.
Hétfőn már 2 cm volt :D
és az első kép róla :)
Kép első fotó
Üdv
Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus, Évi: nagyon csinosak vagytok! Én megfogadtam, hogy ezzel a babával nem csinálok magamról pocis képet. Legalábbis nem olyanokat, mint Tüncivel. Vele minden hónapban csináltunk a férjemmel ruhátlant, hogy látszódjon a poci rendesen. Most annyira rühellem a testem, hogy kizárt dolog. Azért majd ha lesz normális hasam, nemcsak hájtömeg, akkor majd ruhásat azért kattintunk. Most is már kidudorodik, de azért a buszon még nem adják át a helyet. :wink: Mondjuk megfogadtam, hogy ez alkalommal nem parázok rá a dologra, hanem leszarom. Tüncivel mindig felment bennem a pumpa, hogy nem adták át a helyet. Úgy képzeljétek, hogy még 9 hónapos terhesen is volt, hogy álltam a metrón! Döbbenet! Igaz, tél volt, meg kabát, meg minden, de azért csak az nem látta, hogy terhes vagyok, aki nem akarta. Ha tömeg van a járművön, egyszerűen nem adják át a helyet. Persze lehet kérni, de én ahhoz nem vagyok elég pofátlan. Úgyhogy most nem fogom vele magam idegesíteni, stramm csaj vagyok, állok és nem leszek dühös. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Esztó, üdv köztünk!
Tinu, hihetetlen, hogy mekkora bunkók tudnak lenni az emberek a tömegközlekedési eszközökön!!!
Hunccutka, Kutyafüle, végre, a frászt hoztátok rám, úgy eltűntetek.
Mozza, én már rég elvesztettem a fonalat. Szerintem jövő szerdán beszélek a dokimmal, biztos, ami tuti...
Na jólvan, jóccakát mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggeét mindenkinek!

Esztó!
Üdv itt!!!!Mesélj magadról még egy kicsit :wink: :lol: Gyönyörű az első fotó neked is!!!


Kutyafüle,Huncutka!
Örülök h minden oké!Azért gyertek gyakrabban,mert a szívbajt hozzátok ránk! :lol:

Én se lepődök meg ha nem adják át a helyet.De ha apcim velem van ő tuti felállít vkit :lol: Amúgy engem se zavar,csak ha sokat kell utazni és még szarul is vagyok.Amúgy néha jobb állni...

Tinu!
Szerintem nyugodtan csinálj fotót!Hiszen ez egy vissza nem térő alkalom!Hamár Tüncivel is csináltatok,akkor a 2.baba is megérdemli,nem?Max vegyél fel vmi ruhát olyat mint ami Évin is van és tök szupi képek lesznek!!!Kit érdekel az a kis felesleg,rajtam is van,azt én se mutogatom :wink:

Szheni!
Akkor most már a lombikosok is fellélegeztek,ugye?Hiszen télleg szépen megtapadtak a babók nálatok is!

Táblit javítottam!

annus11
 
 


Jó reggelt!

Nagyon szépek lányok a pocakfotók!!
Esztó üdv közöttünk,mesélj magatokról!
Sajna most nem sok időm van,mindenre reagálni.Mindjárt indulunk a dokihoz,Gréta lázas.Mikor lesz ennek vége?Visszaesett,pedig nincs 3 hete hogy beteg volt.ÁÁÁÁ
Meg aláíratom a beutalókat jövőhétre vérvételre a dokival.
Jó kis séta lesz,mert esik az eső,és még a szél is nagyon fúj.
Majd jövök!
Szép napot!!

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Üdv Eszter!

Majd leírná nekem valaki, hogy a Péterffyhez hogy kell menni, meg a kórházon belül hol találom a Hepinetet! Előre is köszi.

Anita
pumuklii
 
 


Sziasztok,
Nekünk Ő lesz az első bébi és már nagyon vártuk.
November 3-án megyek 12 hetes uh-ra, remélem ott is minden rendben lesz.
Addig pedig vérvétel, fogdoki, ekg, védőnő...
Hasi uh-t mikortól csinálnak? mert nekem eddig csak hüvelyi volt, és a férjem már nagyon szeretne bejönni, de a hüvelyire nem mer :D
Anita
jobbulást Grétának.

szép napot!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok

Hazaértünk a dokitól,csak köhögésre adott neki,mert még most szedte nemrég az antibiotikumot.
Remélem hamar javul,mert az éjszakák elég rosszak.
Én kb,de még nem pontos időpont,nov.6-án megyek 12 hetes uh.ra.
Az hasi vagy hüvelyi??
Mikor Grétit vártam még akkor nekem csak hasi volt mindig.
Jó lenne ha hasi lenne mert apa már szeretné látni a picit.
Úgy néz ki Karcagon szülök majd és Dr.Farkas Bélához járok majd.Ő totál maszek doki és Terhesen nem kell Karcagra bejárnom majd,csak Püspökladányig mert ott rendel mint magándoki.
Remélem ő már normális lesz.
Annus csak akkor írd át a táblit ha már beszéltem vele és vállal.
Csak még 1-2 napig kérdezősködöm róla más kismamiktól,majd aztán hívom!

Szép napot.

Anita

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: