Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
nem semmi eredmények! :lol:

i.kata
 
 


dita75 írta:Halihó!
Na most jöttem még csak meg!

baloldalt 21*20as
jobboldalt 18 mm

van még 3 db 15-ös is!

Szombaton 1/2 7-kor INSZEM!

megyek visszaolvasni!

ja nyálka 9 mm


Ditusom!

Gratula! Csak nem tévedtem én a 3as ikrekkel! :lol:
20150601134430
 
 


Dita, Linácska!

Micsoda szép eredmények! Hamarosan indul a Kép lavinája :) Drukkolok nagyon!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Köszi Csajok!

Eddig még nem volt ilyen, hogy mindkét oldalon lett volna tüszőm, ez volt minden vágyam, mert a kiskatonák bármerre is vegyék az irányt, minden oldalról randizhatnak a lánykáimmal! :wink: :lol:

Linácska
Azta paszta!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Ezek ám az eredmények!
Holnapi inszemhez +++++++++++++++++++++++

Majdnem én is megkaptam ma a tüszőrepit délelőtt, és péntek du. lett volna az inszem, mert a dokker szombaton nem lesz, miattam jönnek be hajnalba inszeminálni!
MAJDNEM inszempárok lettünk!

Viki
Fickókádon nagyot nevettem, ez aztán a mosoly! Imádnivaló, és tényleg lehetetlen neki ellenállni!
:wink: :lol:

Boni
Zsigi egy hős!

Bumi
Jól van megy a szekered, király, hogy még idén babás leszel, és nem kell fél évet várnod!

Kata
Sajnos itt a benti gépemen sem tudtam semmit kezdeni a táblicsekkel, pedig próbáltam..... otthoniról meg aztán végképp!
Az egyik fiúkát gondoltam megkérem, hgoy segítsen, de akkor meg kiderül, hogy munkaidőben babanetezek, mondjuk sztem tudják....

Amúgy jól kiakasztottak ma, mert 50* kerestek valami miatt.
Aztán amikor bejöttem a kolléganőm elmesélte részletesen mi volt.
Szóval most jött el a pillanat, hogy kinyomtatom azt a részt amit a meddőségi kezelésekről írnak, mert nagyon tele van a tököm!

Szombaton ha kitör a világháború akkor is inszem lesz, és otthon fekszem hétfő reggelig az ágyikómban!
Aki ennek az útjába áll azt eltiprom mint egy csótányt!
:twisted:

dita75
 
 


Én szívesen csinálom a táblicskut ,ha ezzel segíthetek ;)
20150601134430
 
 


Dita,
nyugi, mostmár tuti babás leszel:-)

Viki,
nem lenne gond így Lackó mellett? Szívesen elküldöm e-mailban, és 1000 köszönet!

i.kata
 
 


Ditus végre jöjjenek a hármas ikrek. De nyugi kapsz benne fiút is :lol: , annyira ránk akartál sózni egy leányzót pedig mi a MOniccal tudtuk végig hogy kisfiú!!!!!


CSajok, egész délelőtt a fülészeten ültem. Gondoltam most 4 hétig nincs program a terheseknek és úgy hiányzik a kórház illetve doki feeling igy elmentem nyomtam egy három órát. Hallójárat gyulladás van mindkét fülemben beszarás. 34 év alatt egyszer sem fájt a fülem. 10 évig úsztam. Kivették a mandulám, a orrsövényem, de a fülem az mindig birta pedig kapott elég vizet. Erre most Oroszlánnal a pocakomban, begyulladt. Az még hagyján de piszkosul fáj. A bal fülemre nem is hallok a jobb meg lüktet és nyilal. Mi lesz ebből. Itt van a várva várt szabadság és ez van. De a lényeg Oroszlán jól van, ugrál, uszkál a pocimban :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Kata!
Nem gond, megcsinálom szívesen ;) bacskaivik@gmail.com -ra küld

Zsuzska!
Jobbulást! Dobj majd egy címet, hogy küldhessem a rugit.
20150601134430
 
 


Zsuzska,

jobbulást a fülednek, remélem hamar meggyógyul

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nagyjából átfutottam a tegnapi napot. Tegnap sem tudtam jönni, mert 9-re értem haza a melóból! Kezd elegem lenni. Hát lányok, sajnos nem sikerült az inszem. :( Viszont megint maradt cisztám két 40 mm-es mind a két petefészkemben egy. Abba kell hagynom az utrot és megvárni, hogy a mensi kiviszi-e a cisztákat. Ha megjött, akkor mennem kell vissza. Nem vagyok elkeseredve, kárpótlásként vettem magamnak egy új telefont. :) Új gyerek :D

monic: Gratula Danikához. :)

linacska, dita: Hajrá inszem! Most már remélem valamelyikőtök babás lesz, kezd az inszemes széria leáldozóban lenni. Lendítsétek fel!!!
vicky79
 
 


Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok. Több, mint egy hete volt a második inszeminációm. Semmit sem érzek. Nektek voltak előjelek? Éreztetek valamit? Az első is ilyen "tünetmentes" volt. Félek hogy ez sem sikerült. :cry:
Utrogestan hüvelykapszulákat kaptam. Magas hőt csinál, de ennyi. :(
Nektek hogy volt? Aggódok.
ol.gi
 
 


Viki,
nekem eddig soha nem lehetett tüszőrepit adni. Egyszer kaptam tavaly decemberben egy spontán megérett tüszőre, na nem megrepesztette, hanem ciszta lett belőle. Aztán májusban is, meg szeptemberben is sok tüszőm lett, amit már nem lehet repeszteni a cisztásodás miatt, most a ciszta miatt nem lehet repeszteni. Amúgy LH teszt alapján szerintem még holnap sem fognak megrepedni a tüszők, majd csak szombaton, de arra is talán jó lesz a holnapi inszem. Max megint lányunk lesz :lol:

Olgi,
üdv közöttünk. Ne aggódj. Én a lányommal 9 hónapig nem éreztem semmit.

Zsuzska,
jobbulást a fülednek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jaj, a lényeget meg nem is mondom...
Képzeljétek, odaértem az oviba, és a lányom sírva fakadt... nem értettük, nem mondta, mi a baj. Az óvónéni pár perc után rájött, hogy Lili egész nap azt mondta, hogy a nagyi jön érte, és mennek lovagolni (na ilyenről szó sem volt). Úgy néz ki, Lili ezt teljesen be is mesélte magának, és mikor én mentem csalódott. De hát milyen egy anya lennék, ha nem vinném el lovagolni... Úgyhogy elmentünk Kecskemétre egy lovasfarmra, pont tudtak fogadni is, és Lili fél órát lovagolt futószáron, és még ügetett is, és nagyon tetszett neki, hogy "szalad a paci". Anya meg öregedett 10 évet ezalatt, hogy az én 14 kilós lányom egy 500 kilós dögön, és még nem is fogják, és a ló is csak egy 5m-es pórázon van...
De nagyon büszke vagyok ám!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Annyira tele van a tököm a gyerek anyjával, hogy komolyan fontolgatom elbeszélgetek vele, hogy miért nem védekezett annak idején, nem értem ennek minek gyerek!!!!!!!

Megbeszéltük a párommal, hogy minekután szombaton úgyis suli, meg ő is dolgozik, hisz munkanap van, a gyerek nem jön le már arra az egy napra! Jóvő héten úgyis itt lesz szerda du-vas estig.
Eleve inszem lesz, fekszem, nincs kedvem ugrálni neki.

Erre fel már 28x hívta a gyerek, hogy miért nem jöhet...... beszélt vele az apja, hogy nem leszünk itthon meg minden..... és képzeljétek egyszer csak hallom, hogy elvette a gyerektől a telefont és nagy hanggal kérdezi, hogy most akkor a gyerektartást hogy kapja meg, meg miért nem mehet le a gyerek, mert itt hagyott valami sulis cuccokat.... stb......stb..... érdekes egész héten megvolt nélkülük?

Csajok ha én ilyen anya leszek, hogy alig várom, hogy mikor passzolhatom le a gyerekemet akkor kérlek benneteket lőjetek le! Ezt most komolyan mondom!

Közöltem a párommal, hogy a jövő hétvégén elmegyek a szüleimhez két napra, mert ez az utolsó inszemünk, és szeretném ha nem kéne lombikra mennem, de azzal, hogy idegesítem magam, nem biztos, hogy jót teszek vele. Erre megkérdezi, hogy mivel idegesítem magam............ ő kérdezi, minekután ő is már pénteken égnek álló hajjal áll a gyerekkel szemben, mert hiábavaló minden szó, azt csinálja amit ő akar! Vasárnap este mindig fellélegzik ő is, mert az indulás is kínszenvedés......Egész hétvégén megy az ajtócsapkodás, meg az üvöltözés.......... jáááááááááájjjjjjj de elegem van ebből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VICKY
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

ZSUZSKA
Gyógyuljon meg a fülecskéd, hamarosan ordít a kis oroszlánod, remélem azt majd élesen fogod hallani! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

sajnálom :cry: Ismerős helyzet...

Vicky,

sajnálom az inszemet és sajnálom a cisztát is. :cry:

Olgi,

nem baj, hogy nem érzel semmit, az inszem nem azon múlik :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


olgi: Én éreztem és mégsem sikerült. Volt egy görcsölésem az 5. dpo-n és attól kezdve elég sokszor fájt a cicim meg a hasam. De egy pár napja elmúlt.
vicky79
 
 


Olgi
Nekem amikor babás voltam nem volt semmi tünetem, most hogy nem vagyok az előjöttek! :shock:

Volt hogy fájt a cicim, máskor extra magas volt a hőm, a múltkor pedig akkora görcsöm volt, hogy a beágyazódási fájdalomra gondoltam, mert a csajok közül többen számoltak be ilyesmiről amikor összejött a babó!

Szóval ne keress tüneteket, majd a teszt megmutatja, hogy mi a stájsz!
Neked kell majd otthon tesztelned, vagy az intézményben csinálják ahová jársz?

Ja amúgy üdv és természetesen mennek a drukkok +++++++++++++++++++
Szóval akkor mikor tesztelsz? :wink: :lol:
Kéne egy vonalzó, hogy lássuk hol tartasz! :wink:

Ja tényleg TIMEJKA
Kell új vonalzó? Hányadik napon vagy?

dita75
 
 


Dita,
azért lehet még, hogy szombaton lesz nekem is egy inszem, ha nem repednek meg a tüszőcskéim. Eddig mindig 2 volt egy hónapban így, hogy nem lehet repeszteni. Szóval lehetünk még inszempárok, de ha véletlen nem, majd leszünk zebrapárok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Én benne vagyok! Lehet, hogy a gyerekemnek ddigra már nem lesz apja, de az már másodlagos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja akartam kérdezni, hogy a dokker nem esett le a székről amikor meglátta, hogy milyen vastag a mnyh-d?

dita75
 
 


Dita,
nem, nem esett le a székről. Állt :lol: Viszont még mindig nem pozitív az LH-m, lehet, hogy tényleg csak szombaton lesz repedés. Nem baj, úgyis kislányt szeretnék :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Reggeltet, pacsirtásat!

Olgi szijja nekem senem volt az elején tünetem.. késöbb is csak a vádligörcs

Dita ááááááááááááááááááááá ölellek! nem egyszerű ez... Párocskának kis dádá remélem tudsz pihenni.. és párod megérti miért szeretnél pihizni

képek

tegnapi oltás után Kép

széles mosoly anyának Kép

nyelvtologatás Kép

Extrahipermegadrukkok inszemeseknek!
Vendég
 


boni, hát én szóhoz se jutok...de komolyan...annyira gyönyörű ez a gyerkőc :D :D :D
Vendég
 


Szilvi :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni!

Zsigi kis cuki! Hogy kipofisodott! Mennyit hízik hetente?
Mi durván 20-30 dkg között nyomjuk :oops:

Olgi!
Ne parázz, nekem nem volt semmilyen klasszikus babatünetem, kicsit melegem volt és némi arcégés és ennyi.

Ditus!

ApaMaci megérthetné,hogy neked erre van szükséged:
Kép
20150601134430
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóóóó ébresztő................én már vagy egy órája dolgozom!

VIKI
Nagyon aktív kismami vagy!
Még a masszázs gondolatára is beleborzongtam....... annyira fáj mindenem!

ZSIGI baba
Köszi a nyelves puszit, minnyá jobb lett a kedvem ma! :wink: :lol:

Holnap ilyenkor már erősen terhesedem!

LINACSKA +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Ditusom!
Dundus alszik, apát elküldtem pénzt keresni, így megtehetem ;)
20150601134430
 
 


Viki
Dita irigy-irigy............ :lol:

dita75
 
 


Viki Zsigi is.. jelenleg 5810 g

Dita így van élvezd ki az utsó napod :wink:
Vendég
 


Boni!
Én le sem merem írni, mi ma 1 hete voltunk 6530 g :oops: , ma megint mérlegelünk.
20150601134430
 
 


Viki akkor nagyon jó ütemben fejlődik :wink: 3 hét van köztük :lol:
Vendég
 


Igen, kis haspók :lol:
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Dita,
Nagyon szuper eredményeid vannak! Semmi kétség ikreid lesznek! :wink: :lol:
Gyerek :evil: A párod miért nem áll már a sarkára? Miért nem tudja közölni a gyerekkel, meg az anyjával, hogy holnap nem értek rá? :roll:

Monic,
Ne izgulj a lepény még odébb vándorolhat! Nagyon jók az UH-os képek! :wink:

Boni,
Nagyon ügyes a kis Zsigi, hogy hagyta aludni a szüleit! És még az oltást is jól bírta! :D

Denika,
Köszönöm, jól vagyok! A szúrás helyét már másnap sem éreztem, csak egy pici feszülés volt a pocakomban, de már az is elmúlt. :)
Te hogy vagy?

Linácska,
Drukk a mai inszemhez, remélem megrepedtek a tüszők!+++++++++++++++++++++++

Zsuzska,
Sajnálom a füledet, remélem hamar meggyógyulsz!

Vicky,
Sajnálom, hogy nem sikerült, és ráadásul megint cisztád lett! :cry:

Olgi,
Üdv közöttünk! Ne keress tüneteket, nekem sem volt semmi különös tünetem.

Jaj, nem is meséltem még nektek... Hétvégén a Tesómékkal voltam, és a 4 éves keresztfiamtól megkérdeztük, hogy szerinte kisfiúnk, vagy kislányunk lesz-e. Rátette a hasamra a kezecskéit, és közölte, hogy fiú. Pedig állítólag nagyon lánytestvért szeretett volna, és már azt is mondta, hogy ha nekünk lányunk lesz, akkor lesz egy barátnője. Imádja a lányokat! :D Két hét múlva tutira kiderül, hogy kinek lett igaza! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt mindnekinek!

Kata,

millió sok drukk a zh-hoz, sok-sok kakit küldök neked!

Boni,

nagyon szép Zsigi, látom használjátok a borostyán nyakláncot. :wink: Neked hála nagyon ki vagyok okosodva belőle :lol:

Viki mami,

Lackó is nagyon aranyos, nem baj, ha szereti a hasát, 20 év múlva úgyis a feleségének kell majd etetni :lol: :lol: :lol:

Dita,

én most keltem :oops: , pedig már nagyon korán lefelküdtem aludni. Biztos az eső miatt, most is csak azért keltem el mert a kutyák már nem hagytak békén, jól felébresztettek utána meg lefeküdtek aludni :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kaptam ma reggel egy nagyon jó viccet, megosztom veletek:

Egy kis matematika

Ezt a feladatot a barcelonai egyetem matematika professzora készítette, aki aztán arra kérte a diákjait, hogy oldják meg.

A feladat:

Az anya 21 évvel idősebb, mint a gyereke.

Hat év múlva a gyerek ötször fiatalabb lesz az anyjánál.

Kérdés:

Hol van apuka ?


A feladat matematikailag megoldható, nem olyan nehéz, mint amennyire annak tűnik.

A megoldás lennebb:


Eszerint ha a gyerek ma X, az anyuka pedig Y éves, és anyuka 21 évvel idősebb, akkor:

X + 21 = Y ( 1 )

Ha 6 év múlva a gyerek ötször fiatalabb lesz, mint anyuka, akkor írhatjuk a következő egyenletet:

5 ( X + 6 ) = Y + 6 ( 2 )

Behelyettesítve Y értékét a ( 2 ) egyenletbe:

5 ( X + 6 ) = X + 21 + 6 ( 3 )

Ami a továbbiakban:

5X + 30 = X + 27

Rendezve:

5X - X = 27 - 30

Ahonnan:

4X = - 3

X = - 3/4

A gyerek tehát -3/4 éves, azaz -9 hónapos.

Matematikailag bizonyítható tehát, hogy anyuka éppen most foganja a gyereket.

A feladat kérdésére adandó helyes válasz, miszerint hol van apuka:

APUKA ÉPPEN ANYUKÁN VAN.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a a kisfiú jóslata :wink: Ha neked is kisfiad lesz akkor tényleg nagy férfiuralomlesz a topicban, bár Dita a három ikerlánnyal még szépíthet az arányon. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Itt vagyok a kórházban, várok, még 20 percig welnesseznek a kisfickók. Tüszők nem repedtek meg, de azért megcsinálják. Holnap is UH, ha még mindig meglesznek hétfőn ráfejelünk még egy inszemmel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nagyon drukkolok, neked és a kisfickóknak is+++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

nagyon jó a vicc, egyszer megkaptam e-mailben, a végén nekem tényleg előugrott egy kép, hogy apuka anyukán van :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Tegnap este én is nagyon korán bealudtam, és még most is tudnék aludni. :roll:
Nekem nem ugrott elő kép, csak a viccet kaptam. :)

Linácska,
Drukk a nagy randihoz! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

neked a párod érezte már Kisnémó rúgását?
Én tegnap a hátamra feküdtem amit nem szabad és a baba is utálja, mert tudtam, hogy azonnal tiltakozni fog ellene. És akkor apa rátette a hasamra a kezét és Danika kettő nagyon jól érezhetőt belerúgott a kezébe :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy örült neki, aztán mondta, hogy mostmár forduljak oldalra és ne kínozzam azt a gyereket :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Igen, hétvégén én is éppen a hátamon feküdtem, amikor eléggé elkezdett rugdosni, és akkor érezte a férjem is, de csak rövid ideig. Miért nem szabad háton feküdni? Ezt a barátnőmnek is mondták, de nem értem... Igaz, valóban nem kényelmes sokáig háton, de akkor sem értem. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

Kimásolom neked a Kismamák nagykönyvéből:

FIGYELMEZTETÉS!: ne feküdjünk hanyatt egészen lapos fekhelyen a terhesség későbbi szakaszában, mert ez gátolja a magzat oxigénellátását és rosszullétet okozhat.

Nekem a védőnőm is mondta, hogy TILOS háton aludnom, pedig már volt olyan, hogy arra eszméltem fel, hogy a hátamon alszom, ijedten fordultam gyorsan az oldalamra.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Hát, ezt nekem senki nem mondta! :shock: :? Köszönöm, hogy szóltál!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

úgy feküdhetsz háton ha fel van polcolva a fejed és a lábad mert akkor kap levegőt a magzat. :wink: Én tv-t nézni szoktam úgy, de aludni nem tudok annyira felpolcolva. :roll: Bár ha még nagyobb lesz a hasam lehet hogy már csak az lesz a kényelmes. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, remélem nem bánjátok :-)
Bal oldalon 6 db, jobb oldalon 10 db tüsző, a legnagyobb mindkét oldalon 16 mm. Méhnyálkahártya 11 mm :-D
Vasárnap este 8-kor tüszőrepesztő, kedden reggel meg punkció!!!!!!! :-D

Futólag olvastam, hogy megint lesznek inszemek :wink: akkor együtt izgulhatunk!!!

Drukkolok Mindenkinek, nagyon-nagyon és sokat gondolok Rátok! :-D

Kismamik vigyázzatok Magatokra! :-)

Puszi mindenkinek, mennem kell dolgozni.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso,

gratulálok a csodás eredményekhez és nagyon drukkolok a punkcióhoz! Ne félj tőle, egyáltalán nem volt kellemetlen. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,hogy mik vannak, én mindig hanyatt fekszem párna nélkül. Nem is tudok másképp feküdni. Én soha nem hallottam ezt a baromságot. MÁr bocsánat. De majd megkérdezem a dokimat. A mellemre nem tudok feküdni mert akkora, oldalra a szivem miatt nem, akkor lehet állva kell ezekután aludnom mint a lovaknak :twisted: :twisted: :twisted:


Köszi az infót, utána kérdezek.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Némóka: Örülök, hogy minden rendben van! :) Szerintem is kisfiatok lesz, hú de várom már, hogy kiderüljön! :roll: Nagyon aranyos lehetett a keresztfiad, ahogy a hasadra tette a kezét, és megjósolta, hogy kisfiú lakik odabent. :)
Ez a matematikai feladat nagyon jó! Még nem ismertem. :)
Én mostanában sokat aggódom.. féltem a mi kis egyetlen csöppségünket, nehogy vele is valami baj legyen.. A dokihoz 30-án megyünk, addigra egész biztos meglesz a kombinált teszt eredmény is. Jól emlékszem, hogy Te is akkor mész? Engem 8-ra hívott be, valamit halkan mondott a telefonba, hogy van valami programja aznap, de reggel tud fogadni.
Tényleg.. nem tudod véletlenül, hogy most csak az eredményeket és a további vizsgálatokat fogjuk megbeszélni az orvossal, vagy lesz valami vizsgálat is? 14 hetes leszek akkor.

Linácska: Drukkolok, hogy hamar repedjenek meg azok a tüszőcskék, és a fiúcskák megtalálják őket! :wink: +++++++++++

Dita: Szép eredmények! Hajrá inszem! :wink: +++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Szezsó: Sok szép tüszőt növesztettél! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sok-sok érett petécskét tudjanak majd leszívni! ++++++++++ Igyál rengeteg folyadékot, mert azért ez elég sok tüsző, nehogy túlstimulálódj.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Szezsó,
Ezek nagyon szép eredmények! :D Drukkolok keddre!+++++++++++++++++++++++
Denikána igaza van, igyál nagyon sok folyadékot (4 litert legalább), mert nekem is majdnem túlstimum lett a sok tüszőtől.

Denika,
Ne, aggódj biztos minden rendben lesz a babátokkal! :D
Igen, én is 30-án megyek a dokihoz, de nekem 9.30-ra kell mennem (lehet, hogy találkozunk?), és nem is biztos, hogy hozzá, hanem a genetikára megyek. Nem hiszem, hogy most lesz valamilyen vizsgálatod, nekem legalábbis nem volt a 14. héten.

Monic,
Mázli, hogy teljesen vízszintesen nem is tudok feküdni...akkor nem csináltam semmi bajt a Picurral.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: