Sziasztok!
Na, tegnap este megint tök jó volt, majdnem mindenki olyan volt, hogy még egy darabig hallgattam volna.
Annak meg nagyon örülök, hogy Mujahid Z. esett ki, szörnyen ízléstelen volt, amit általában csinált. Most már Dér Henikének kéne kiesni, de szerintem egész Szabadka rá szavaz.
Tóth Veronika - függetlenül attól, hogy először nem bírtam a stílusát ezzel a Cserhátis nyavalygással - eszméletlen tehetséges csaj, már a múltkor is megfigyeltem.
Oláh Ibolya tényleg nem semmi, fogalmam sincs, mi a titka, de hihetetlen jó.
Schmidt Verát már megint jól lehúzta a zsüri egy része, amiatt, hogy ""nem elég oldott" vagy mi... Az nem érdekelte őket, hogy nagyon szépen énekel. Soma engem annyira idegesít... Olyan gyanúsan túlfűtött nő, olyan, hogy őszintén már nem is lehet ilyen mindig-túlhevítettnek lenni, csak elhatározásból. És a szövege...
Schmidt Barbara most kezd kibontakozni. Igaz, mindig olyan számokat választ, ami valahogy nem "üt", de azért kiderül, mennyire jó hangja van, és jól énekel.
Gáspár L. borzasztó. Egyszerűen nem értem, miért nyomatják ilyen pofátlan nyíltsággal.
Evelyne stílusa nagyon távol áll az ízlésemtől, de ő is nagyon jó, szerintem is ő alkalmas megasztárnak.
Mondjuk elég ciki szerintem, ahogy Pierrot és Pély Barna nyíltan kimondják, kit tartanak megasztár-esélyesnek és kívánatosnak. Ennyire nem lenne szabad kimutatniuk a foguk fehérjét.
Viszont a jelek szerint a közönség tojik a zsüri fejére
Ismét pofára ejtették Pierrot-t meg a többit.
Még az a szerencse, hogy szombat este van a műsor, mikor a tinik bulizni mennek, nem a tévé előtt ülnek. Ha vasárnap lenne, biztos nem azok estek volna ki, akik a zsüri nagy bánatára kiestek. Mert hát ki ül otthon szombat este? Mi, kisgyerekes szülők, akik nosztalgiázunk, valamint a nálunk idősebbek, akik meg pláne nem vevők a Dorina-féle félig (se) felöltözött kis cicákra.
Szóval lehet, hogy a producer egyszer csak balhézni fog (pl. hogy Schmidt Vera miért van még benn), aztán rájönnek, hol a bibi, és átteszik a műsort vasárnapra. De úgy örülök, hogy ez nem jutott egyből eszükbe, és még benn vannak a tehetségesek. Ibolya mondjuk szerencsére már benn is marad, az látszik. Bízom benne, hogy viszi majd valamire. TEtszik, hogy milyen befolyásolhatatlan. Hogy leszarja, mit mond a stylist (az egyik stylist pénteken panaszkodott rá a műsorban...), ő csinálja amit az ösztönei diktálnak - és már másodszor első! Na, ennyit a stylistokról. Akik szerintem Aczél Gergőt a rózsaszín pulcsijával padlóra küldték (szerencsére).