Új privát üzeneted érkezett!

Hát VizKrisz, találtam egy VizKriszt, de ő egy kislánnyal van, aki nagyon hasonlít rá, ezért nem mertem bejelölni.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Nézd meg Kriszt az én ismerőseim között, ha ő az, akkor megjelölheted, mert lehet hogy a Tesója gyerkőceivel van fényképezve! :wink: :D
Vendég

Ditke, oksi

Nyulasz hát téged se így képzeltelek......Valahogy szőrösebbnek és nagyobb fülűnek... :lol:

Jaj, rám lett szólva, hogy sokat ülök a gép előtt, és hogy majd meglátom, ha nem lesz befizetve az internet és kikapcsolják.... :oops: Úgyhogy megyek én is....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana és a többiek. Én is fent vagyok iwiwen. Küldjetek privit, s bejelöllek benneteket. :D

Meli :D

Kérdezted: sajna egyik sem az én gyermekem, mindhárom a sógornőm gyerkőce. Kristóf és Hanna a keresztgyermekem. :D
Az autókat szeretem, én navigáltam a hugomnak, de idén már nem, mert ugyi lombikba kezdtünk, s ő se hagyta, hogy versenyezzek.Így csak szurkolni megyek neki.Amúgy apukám is versenyzik. :wink: Családi vonás az autózás szerelme. :wink:

Megyek aludni,mert fáradt vagyok. Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hű, Ditke, még jó hogy nem jelöltem azt az idegent, mert TÉNYLEG A KISLÁNYÁVAL VOLT! :shock: Nézett volna hogy ki jelölgeti be... :oops: Pedig hasonlít VizKiszre (már amennyi látszik az avataron), és ő is 77-es!!! :shock:

Tücsi, jelölés megy. Nem magyarázkodom, majdcsak rám ismersz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz

Én is kérek privit! :wink: :oops:
Vendég

Nyulasz, Kisbuta, Rana, Dezsi :D

Én is kérek privit. :D

Krisz :D

Én nem találtalak meg az iwiwen. :oops:

kobzoszsu

Gyors bekukk.
Nyuszi:a 2 hétre nem tudok választ adni.Én már ennek is örülök.
Ja és köszi hogy javasoltad ezt.Én is akarok iwiwet mindenkitől de majd csak holnap.Ja és vigyázz az ágyhuzásra.

Kép
Kép
melánia

Ja, Alle, Zsófikukac, Katica és Baba! Iwiw? Mindenki eszembe jut lassan, tudjátok, 52 éves az agyam.... :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.15 19:50-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu

Hát neked az imijeid között van Krisz!!!! :wink: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Ja azt nem is írtam hogy kaptam gyógyszert is de csak akkor szedhetem be amikor nincs kezelés.
Puszi ismered nyugtató ez vagy mi?Helex sr 0,5 mg retard.Éjszakára 1.
Nem váltottam ki.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.10.15 19:32-kor.

Kép
Kép
melánia

Ditke :D

Akkor se találom. :oops: :oops: :oops: :lol:

kobzoszsu

De ma ilyen napom van. :roll:

Rana :D

bejelöltelek. :wink:

kobzoszsu

Mire való az a gyógyszer, Meli???? De azt tudod ugye (valaki már itt is írta), hogy ha nem is szeded be, de ki kell váltani a gyógyszert amit felírnak, mert tudják ellenőrizni.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most már tényleg elteszem magam holnapra, mert még ennyi se lesz belőlem, mint most :roll: :oops:

Jó éjt!

kobzoszsu

Zsu! Aranyos Hanna is, Ármin is, meg Tina is! 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is léptem, mart nagyon le leszek szidva... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana:ezt úgy adta hogy én döntöm el hogy megveszem-e.Nem kötelezően kell szedni. Szorongásra írta fel.De most elolvastam a mellékhatásait:hát nem semmi.Lidércnyomás? Hát már csak az hiányzik.
Na jó éjt.

Kép
Kép
melánia

Hát Lányok.... el sem hiszem, hogy végre itt vagyok. Ez a sok meló már az agyamra megy. A főnököm mentesíteni akart néhány munka alól, ha már "eladott" a nagy projektre. Erre most jön a világválság, és most minden reggelemet úgy kezdem, hogy itthon dolgozom, aztán irány be a munkahelyemre a projekt meetingre, délután meg a felhalmozódott melókat csinálom meg.

Mindent visszaolvastam. Jó sokat termeltetek. Iwiw-es buliba beszállnék. Akit még nem jelöltem be, küldjön privit!

Vizkrisz, jó kis sztorid van. Nem irigyellek. Viszont baromi optimista vagy és életvidám. Ez nagyon klassz. Így biztosan sikerülni fog!

Meli, fogsz még menni a pszihológushoz? Vagy ennyivel befejezted?

Dezsina, drukkolok!++++++++++++++++++++++++++

Rana, még mindig rosszul vagy? Nem nagyon akar behódolni a szervezeted... annyira sajnálom. :( Nem lehet könnyű....

Hajnóca, legyél nagyon ügyes a vizsgán! Próbálj nyugodt maradni.

Katica, picit eltűntél. Jelentkezz! :wink:

Petne, várom a képet!!! :lol:

skrisz72

Meli: nem ismerem, "mi" gyógyszert nem alkalmazunk, csak lelki támogatást. De rákerestem:

Az alábbi betegségek esetén alkalmazható:
- Szorongásos állapotok.
- Depresszióval társult szorongás.
- Neurotikus vagy reaktív depresszió (mintegy reakcióként a beteget ért nyomasztó lelki eseményekre).
- Fentiek organikus betegségekkel társulva, főként bizonyos gyomor- bélrendszeri, szív- keringési vagy bőrgyógyászati betegségekkel.
- Az alkoholelvonás krónikus fázisában.
- Pánikbetegség tériszonnyal vagy anélkül

Én is iwiweznék, küldjetek privit!

Jó éjt!*

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

És OFF:

Hehe, ez jó!

Angol kezdőknek:
Három boszorkány Swatch órákat néz. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angol haladóknak:
Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi. Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angol profiknak:
Három svájci boszorkány ribanc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetne. Melyik svájci boszi ribanc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gombját nézné?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Meli,
nem fizetős, egyszer én is kibuktam nagyon, az első méhen kívüli után, besétáltam, és segítséget kértem. Adtak volna gyógyszert is, de nem fogadtam el. Félek, hogy utána nem tudnék lejönni a szerről, és hiszek benne, hogy ha lassabban is, de teljesen rendbejövök bogyó nélkül is, mert nem idegbeteg voltam, csak összeomlott az életem. Aki ezért megvet, csinálja utánam, amin átmentem.

Zsu és Nyulasz,
majd nektek is küldök pü-t, meg mindenkinek, aki kér. Ill fordítva is műkszik, nekem is lehet írni.

VizKrisz,
én kérdeztem, köszönöm a kimerítő választ. Hát nem semmi! :shock:

Na, én is letészem a lantot mára. Jó éjt!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Látom, jó nagy forgalom volt itt ma, és én nem bírom a tempót :oops:

Valami bajom van, vagy mi, állandóan aludnék, de nagyon durván...lehet a stimutól? :roll:

Nem nagyon bírok semmit csinálni, a munkámat épphogy, most is vegetálok...mindjárt megyek megint aludni. Ma már nyomtam 1,5 órát...

Ha valaki akar iwiw-en, Rana ismerősei közt megtalál, én vagyok az egyetlen Zsófi :lol:

Ne haragudjatok, most csak ennyi, ha bírok, akkor majd jövök bővebben :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok,
tessék elmenni szavazni! :arrow: http://www.forint.hu

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Annyit írtatok, hogy felére már nem is emlékszem. Nekem is megvan mindenféle vizsgálatom és negatív, kivéve az IR-t, amivel Kaális dokim nem ért egyet.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Mindenkinek mennek a drukkok
++++++++++++++++++++++

Engem megtaláltok Dezsinél, vagy Nyulasznál K.A monogram alatt és keressétek a kutyás képet!:)
Vendég

Sziasztok!

barnázás mentes jóreggelt kívánok! :D (ezt Nyulaszom bizti érti)

Jó sokat írtatok kislányok! alig bírtam visszaolvasni!!! :)

Kisbuta!
a látszattal ellentétben még életemben nem voltam berugva :D Pezsgőből 2 pohár után beszélek sokat, ha vodkát iszom, akkor 3 felesnél már bealszom :D ennél többet életemben nem ittam, mert valami miatt elalszom :lol:
Úgyhogy leinni még nem tudtam magam. De az biztos nagyon rossz lehet... :x

nem azért, de kinek kell most drukkolni :roll: :?:
dezsina

Én is vagyok iwiw-en, küldjetek privit és este jelölgetek.

Én is jártam pszichológusnél tavasszal és jó volt. Aug.ban viszont rosszul lettem és elküldött a házidoki neurológushoz, aki antidepresszánst és nyugtatót akart felírni.Közöltem, hogy lombikozunk és nem vagyok hajlandó ilynekkel veszélyeztetni a babát. Mondta, hogy döntsem el, hogy babát akarok vagy meggyógyulni. Mondtam, hogy fel se írja, mert nem szedem be. Aláíratta velem, hogy saját felelősségemre nem szedem be babaprojet miatt. (Bunkó)
MAjd EEG-n talált valamit, így aneuzima gyanújával MR-re küldött.
Mondta, hogy depressziós vagyok, de mondtam, ki ne lenne az ennyi év után, méhenkívülivel és vetélésekkel a háta mögött.
Ezeket nem panaszként írtam! Csak mivel ez a téma.Puszi nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyavajgás: fáj a fejem (rossz jel) szurkál a hasam (rossz jel)
sajnálom. átmentem hisztisbe. kész vagyok :?
dezsina

Sziasztok Lányok,
bocsi, hogy mostanában ritkán jövök de rengeteg melóm van....

Szezso,
én is totál hulla vagyok, jó biztos a munka is de ha hazaérek párnát ér a fejem és alszom, állandóan aludhatnék .... :?
drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma megyek délután tüszőnézőbe, szóval Dezsi kérek szépen drukkokat.

Szívesen jelölnélek Titeket az iwiw-en és várom, hogy bejelöljetek. Dezsinél, Bellánál T-SZ B monogramm alatt találtok :wink:

KépKép
tobi

Dezsina:
Fejfájás:terhestünet
Hasszurka:beágyazódás.
Hiszti:terhestünet.

Még valami? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi,
egyetértek Babával!!!! :wink:

KépKép
tobi

Sziasztok!
Meli,be ne szedd a gyógyszert!!!
Egyébként én írtam,hogy ki kell váltani...
Szezsó!
Tüszőnövesztők menne,a holnapi uhuhoz megy egy kalappal!
Én bejelöltelek,remélem megismersz,fehér narág van rajtam...
És aludj csak,amennyit jóllesik
Rana!
Tudod borotválkozni szoktam...a fülek meg a hajam alatt lapulnak... :D
Látod,még én is a kutya meg a macska képét teszem ki az iwiwre...jó lenne már lecserélni :lol:
Puszi!
Ki sem bírtam olvasni :shock: :lol:
Tobi!
Voltál uhun?Drukk,és léci jelentkezzzzzz!
Dezsi!
Barnamentes szép reggelt! :D
Vendég

Nahát,előkerültél Tobi?Megy a drukk mára,remélem sok szép tüszőt számoltok!!!
Dezsi!
Kicsit lassan született meg az előző hsz-em,szóval csupa terhestünet,barna meg sehol :?: :?: :?: :D
Vendég

Csajok! Rengeteget írtatok, elolvastam, de most nincs időm reagálni.

Drukkok mennek szurikhoz, Dezsi++++++++++++++++++

VizKrisz! Nagyon szimpi vagy, a kép és a nemsemmi bemutatkozásod alapján. Úgy megölelgettelek volna!

Én nem tudok sajnos privit írni, nem mükszik.

Kép
estike66

Sziasztok!

Én is kérhetek privit? :oops:

De már csak valamelyik nap lesz majd időm visszajelölgetni ha nem baj!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Rana!
Én nem vagyok iwiwen. Voltam, de már nem. Elegem lett, hogy állandóan egy csomóan jelölgetnek, akiket nemis ismerek, amx. látásból, az utcán nem is köszön, de iwiwen gyűjti az ismerőseit. Aki szeretné, szívesen küldök képet. :lol: Ja és kukkolni tudok, mert álnéven fentvagyok! :lol:

Szezso!
Biztos a stimu hatása. Bár tegnap én is oda voltam és az éjjel egy hatalmasat aludtam. Ugye azt mondtad a múltkor, hogy 1 után szerencsésebb Tapolcára telefonálni? Ma gondoltam, mert tegnap már alig volt piri. Erre éjjel meg reggel megint elöntött. :shock: :roll: De tudni szeretném mikor kell menni.
Drukk holnapra!

Dezsi!
Az jó, ha nincs barna! Tuti hatnak a gyógyteák. Nekem is volt barna régen, aztán mikor ittam, a cicka-palástfű kombinációt, akkor nem volt. :wink:

Nyulasz!
Neked mikor aktuális a nem jön meg piri? :lol:

Melánia!
Szerintem jó, hogy így kijött belőled! Gondold csak el, ez mind benned gyűlt. Néha ki kell adni! :wink:

Tobi!
Drukk a tüszőnézegetéshez!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,

nem olvastam vissza, csak az első oldalt. rengeteget írtatok.

Iwiw: Bella és Baba ismerősei között megtaláltok, S.T.Sz a monogramom és a képtárban fent van az avatarom is :D De ha küldtök privit, legkésőbb hétvégén jelölök (ma beiratkozni megyek suliba 16.30-ra, holnap takarítok, anyósom jön hozzánk :? ittalvósra)

Tobi, remélem, szépet látsz ma :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi,
++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Alle,
milyen suliba iratkozol? pihentető hétvégéd lesz.

Avatarom nekem is fenn van a képtárban, így könnyebben tudjuk egymást azonosítani :wink: :)

KépKép
tobi

Alle!
köszi! :wink:

Zsófi!
ez igen megnyugtató, hogy Neked is volt ilyened és a teáktól elmúlik. Nos heti 5* tudok inni a teákból... szerintem használhatott. :roll:

Tobi!
tüszőnövelő drukkok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és természetesen gyere a hírekkel!!!! :wink:

Nyulasz!
:D

Baba!
hát, jó lenne, ha igazad lenne :? :!: :)

Melani!
visszaolvastam, de nem láttam meg, hogy leírtad volna, hogy mi volt a pszihonál... Leírnád?
dezsina

Jó reggelt!

Tobi: akkor tuti a stimutól van :-D drukkhegyek mára :-D

Dezsi: hurrá barnamentes övezet :-D drukkolok Neked is!!!

Nyulasz: pont azon gondolkodtam, ki lehet ez a csini csajszi, aki bejelölt? :-D
Köszi a drukkokat :-)

Bella, Tobi, Alle jelöltelek Benneteket! :-D

Most már Nyulasznál és Bellánál is ottvagyok, az itteni nevemből rá fogtok jönni ki vagyok :-D

Puszi: jó volt a szöveg, amit bemásoltál :-D

Meli: kitartás!!!

Zsófi: igen 1 után érdemes telefonozni. Bármikor kérsz időpontot (mármint bármelyik nap), úgyis a 20. nap környékére adnak.

Néha szoktam "a szakértő válaszol" rovatot olvasni az nlc-n. Egy-két gyöngyszem:
"Petefészek el zárodásom van,mind két oldalon"
"Tisztelt Dr úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, áthívtam egy barátomat vendégségbe hozzánk. Az illető használta a zuhanyzónkat, és mint utólag megtudtam önkielégítést végzett ott. Nem sokkal utánna kiderült, hogy a feleségem terhes. Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges-e hogy a baba a barátomtól van?Ugyanis a párom utánna zuhanyzott.Nem tudom hogy a zuhany rózsára vagy a csapra élvezett!Válaszát előre is köszönöm!Péter" :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,juuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjj :shock:
Vendég

Szezsó,
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :P

KépKép
tobi

Nahát!!! :D
dezsina

Dezsi! Miért csak heti ötször tudsz a teákból inni? :roll: Drukk még, ha megengeded!! :wink: Melani pedig leírta, mi volt a mókusnál.

Kisbuta! Még a múltkor kérdezted (vagy 2*) a tisztítókúrát: a Naturlandnak van Salaktalanító teája, meg szintén Naturlandos a Mate tea. Egyiket se próbáltam.

Nyulasz, nekünk meg még kutya-macska sincs, akit az iwiwre tehetnénk. :(

Zsófi, és az álnevedet se lehet jelölni? (Gondolom azért ő is gyűjti az ismiket) Ha nem, pü-ben kérem a képet, mostmár senki sem menekül kritikus-kíváncsi pillantásaim elől! :twisted:

Szezso, ne nevessetek, fő a tájékozottság. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hahó!

Várom a további priviket én is!

Este leszek csak, addig is:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi!
De folyamatosan kell ám inni a teát, mert mikor nem ittam barna is visszatért. :evil:

Szezso!
Köszi! :lol: Tudom, hogy csak akkor kell menni, csak szeretem előre tudni, mert akkor úgy szervezem a dolgaim. :wink:

Rana!
Küldök privit!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Dezsi! :D micsoda nap, micsoda hírek! A végén még én is kipróbálok valami csodabogyó-teát. És persze drukkolok! Az is nagy hír, hogy így a 21. napon túl nincs barna, hátmégha el is maradna piri!

Tobi, Szezso, Skrisz, mindenki, mennek a drukkok!

Rana,
köszi a választ. Utánanézek.

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?