Új privát üzeneted érkezett!

Arwen!
Örülök, hogy ma jó napod volt.
Nem is gondoltam hogy ilyen stresszes a gyereket tanítani...
Bár, ha belegondolok,

Ja csajok, párom is tanár :D :D
Matek, számtech :shock: :shock:

De soha nem dolgozott tanárként

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nem a tanítás a stresszes...mert azt imádom...hanem a velük való bánásmód...hogy van olyan gyerek aki szinte csak szembe nem köp...
hogy nem érdekil, hogy órán van. hogy kéred szépen, miután végigbeszéli az órát, hogy üljön arrébb egy üres padba, és a szemedbe röhögve mondja, hogy nem...ja, és közben nagyokat rágózva...
hogy rohadtul nem tisztelnek,de nem csak engem,hanem úgy alapból a felnőtteket...még a saját anyjukat, apjukat sem...

ez a stresszes benne...
arwen***

Értem!
Az nehéz lehet tényleg.
Nem csinálnám, nem nekem való

picimami

Nehéz nem kimutatni az érzéseid,márpedig nem szabad hogy az ilyen gyerek lássa, hogy eléri a célját...
de vannak szépségei is...
arwen***

Sokat pimaszodtak a gyerekek.
Én soha nem mertem volna ilyet tenni.
De már más világ van sajnos

picimami

Pici!

Ma sajtos, baconos sülhús tepsis krumplival ez volt a kajcsi. :lol:

Szerintem ez a babakocsi mindkét nemnek jó :wink: :roll:

Na én most elmente haza. Puszi

Pici vigyázzatok magatokra és jelentkezz akár sms-ben is.

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nagyon fogsz hiányozni.
Amikor tudok majd írok nektek sms-t!

Szép hetet és jó pihenést neked.
Hozd majd a +++++++++++++++ tesztet.
Ok?? :D

picimami

Pici: Jó a babakocsi és jó fiúnak is lánynak is. :)
Hát án képeket nem igen tudok ide feltenni. Soakt próbáltam de valamiért nem megy. Le is kicsinyitem a képet és mindig kiirta, hoyg hiba. Utána nem is próbáltam mert csak felhúztam magam.

Arwen: Hát nekem minden tiszteletema tiéd. Hisz a mostani gyerekek már szemtelenek. Persze van aki nem de a nagytöbbség igen. Én nem bírnám nem kimutatni, hogy idegesit a gyerek. Ehez nagy nagy önfegyelem kell . De te biztosan nagyon nyugodt és nehezen felhúzható ember vagy úgye??

Kép
csucsu05

Csucsu!
Régebben nekem sem sikerült..
Egyszer csak megpróbáltam, és azóta megy.
Légyszii

picimami

Csucsu, igyekszem minél türelmesebb lenni...de nehogy azt hidd,hogy még sosem kiabáltam... :D

Lassan kész a pörköltöcske...megint van javítanivalóm...történelemdolgozatok...fincsi :twisted:
arwen***

Arwen!
Nem semmi...
Van azért meló a tanároknak is bőven.
Én ebbe még bele sem gondoltam.
Dolgozat javítás..
De jó lehet.
Az értékelésnél miket veszel figyelembe?

Én néha éreztem általánosban. Ilyen besorolásokat..
Te a doki gyereke vagy... 5
Te a villanyzsrelő 4
Te kőműves gyermeke 2 :? :? :?

Ez nekem olyan rossz volt.

picimami

Arwen!

Minden elisméresem a Tiéd és az olyan tanároké akik még szeretnének tenni valamit a gyerekekért.
Én bevallom őszintén, csak olyan gimibe mennék tanítani, ahova azért járnak a gyerekek mert tanulni szeretnének és nem mert kötelező. Ott valamivel könnyebb lehet. És más az inteligencia szintej is. Tisztelet a kivételnek!

Remélem most senkit nem bántottam meg!

Ma ugyanis szembesültem azzal, hogy nem mindenki azt érti ki a hozzászólásaimból aminek én szánom. De hát miért? Kérdem én.
Vendég

Csucsu!

Az erős vérzés oka valóban lehet a vastag nyálkahártya. És az jó!

Pici!

Hiányozni fogsz!
Várjuk ám az sms-eket!
Vendég

áááá fogalmam sincs ki kinek a gyereke...ez alapján nem is tudnék dönteni.

először a legjobbat és a leggyengébbet veszem előre...hozzájuk mérem a ponthatárokat...persze nulla pontra nem tudok kettest adni, de ahogy csak lehet, megadom az esélyt az elégségesre...
kb...félpontoknál felfelé kerekítek.

És próbálom, ha ismerem, a gyerkőcöt önmagához is viszonyítani...

Majd ha lesznek gyöngyszemek, akkor leírom :twisted: :D
arwen***

Nálunk már mert nem városba jártam suliba. Község, ahol mindenki mindenkit ismer.

Cat!
Mire gondolsz?
Ki értette félre?

Nagyon jól esik, hogy hiányozni fogok..
:oops: :oops: :oops:

picimami

na már írni sem tudok :evil: :!: :evil: :evil: :evil:

picimami

Arwen!

Töri dolgozatban gyöngyszemek? Kíváncsi vagyok!

Jó dolog a gyereket önmagához mérni, csak nehogy az legyen a vége, hogy jobb eredményt kap, mint amit mondjuk az átlaghoz mérve érdemelne. Az félrevezető is lehet. Főleg, ha esetleg továbbtanul, és meggyőződése, hogy ő mindig jó volt töriből, de csak a középiskolában döbben rá, hogy a tudása éppen csak elégséges.
Nem egyszerű a tanárélet.
Vendég

már= más :oops: :oops: :oops:

picimami

Én gyönyszem lennék.
Imádtam a Törit.
5-ös voltam mindíg! :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici!

Bemásolnám ide, de de nem merem.

A lényeg, hogy van egy oldal, amit csak regisztrált tagok olvashatnak és csak az lehet tag, aki kötődik a falunkhoz.
Ide írtam egy hozzászólást, amiben szerepelt az is, hogy "kissé eldugva" találtam meg valamit a hivatalos honlapon.
Erre a polgármesterünk lecseszett, hogy hangulatkeltő félmondatokat írok, csúsztatok és elterelem a figyelmet a lényegről.

Pedig a szándékom nem ez volt.
Végül válaszoltam Neki, ami pedig a párom szerint kissé agresszívre sikeredett.

Szerintetek is?
Íme:

Bár már így is túl van reagálva szerintem az "ügy", de azért hozzáfűznék valamit.

A "kissé eldugva" NEM hangulatkeltő félmondatként került bele a hozzászólásomba.
Egész egyszerűen csak az az oka, hogy NŐ vagyok, akinek lehet, hogy ideje lenne szőkére festetni a haját, hogy képességei első látásra is szembetűnőek legyenek. (És ezzel egyetlen szőke nőt sem szeretnék megsérteni, csak a sztereotípiára utaltam.)

A levél linkjét pedig egyszerűen csak azért tettem fel a fórumra, mert szerintem többen olvassák, mint a hivatalos honlapot, és hátha másokat is érdekel.
Nem kell mindent támadásként felfogni!
Egyszerű tájékoztatás volt a lényege részemről, hátha olyanokat is érdekel, akik nincsenek közvetlenül érintve az ügyben és így nem hallottak róla mostanában.

Remélem nincs harag!
Vendég

Cat!
Nem semmi!! :D

Lehet a polgármester a szőke nő-s inkább!
Nem értem miért érezte ezt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jól megírtad neki.

Pakolnom kellene holnapra.. :shock: :shock:

picimami

Pici!

Akkor szerinted sem lett agresszív a válaszom? Mert nem annak szántam.

Irány pakolni! Én sem szeretek, és mindig nekem kell...
Vendég

Az önmagához mérés alatt azt értettem, hogy nagyjából tudom már,ki milyen képességű. Ha ehhez képest, javít, vagy netalán rosszabb a dolgozata, többször átnézem, megnézem a pontjait, ha kell,keresgélek félpontok után...aki ront, azt viszont feljegyzem, és mindeképp beszélek a fejével, hogy mi az oka a rosszabb jegynek...

egy-két gyöngyszem:

egyeduralom: egemónia(gondolom, súgásnál a h betűt nem hallotta...)

Buharin: orosz bányász/Lengyelország elnöke
(amúgy meg orosz gondolkodó)

Sztálin!!!: orosz bányász

vörös térkép: Lenin serege
(még a nevében is benne van,hogy térkép!!!)

Most csak ennyi:-)
arwen***

Megjött Beni és hozta az új buszos könyvét.
Mennem kell.
Vendég

Cat!

Nincs kedv..
Ilyenorra már kikészít a hormon.

Hajat is kellene mosnom, stb..
csak az anyós felhúzott :evil: :evil: :evil:
Beszólt... mert ráér :evil: :evil: :evil:

picimami

Na szép estét mindenkinek.
Megyek én is készülődni.

Vigyázzatok magatokra!
Nagyon fogtok hiányozni.
Szorítsatok ezerrel. :shock: :shock: :shock:

Puszi és ölelés mindenkinek :!: :!: :!:

picimami

szia Pici, legyetek jók, sikeres műtétet a Párodnak!
arwen***

Köszönöm Arwen!!
Te is vigyázz magadra!

És tessék megnyugodni.
hamarosan jön a pici baba, és nem kell dolgoznod egy darabig.

picimami

Képzeljétek!

Ma délután megszületett az egyik barátnőm kislánya. :D :D :D

Igaz, hogy így vesztettem 7 túró rudit, mert én a tegnapi és a holnapi napra tippeltem... De legalább sikerült körbelőnöm az időpontot.
Vendég

Gratulálok és Jó egészséget nekik!

Hát nem érdemes fogadni ilyeneknél.
Soha nem lehet tudni.

picimami

Pici!

Már az első gyerekénél is fogadtunk. Ott sem nyertem...
De jó szórakozás. És újra összehozza a társaságot.
Vendég

Kép

Cat!!
Ez most neked...
:D

picimami

Nika!
Merre vagy??
Hogy vagytok?

Hogy áll a költözés?

picimami

Cat: nem sértő szerintem a válaszod. Amúgy pedig akinek nem inge nem veszi magára.
Én is szókimondó ember vagyok és szerintem ez igy van rendjén. Jogod van megírni a véleményed és semmi sértő nem volt benne.
A 7turó rudit meg gondolom szivből adod :)
Majd nálatok is szervezünk ilyet ki mikorra jósolja a születést:)

Pici: Hiányozni fogsz te is nagyon. És semmi para a műtét sikerülni fog:)

Kép
csucsu05

Drága Csucsu!!

Én nem parázom, sikerülni fog.
De párom már nagyon fél..

Most súrú napok lesznek nekünk. Neki is nekem is orvos...
Remélem szép eredménye és jutalma lesz +++++++++++++++++++

picimami

Pici: Persze megértem a párodat. Most rajtad a sor, hogy pozítív erőt sugározz neki.
Na meg a pasik nem olyan erősek mint mi nők.
Eredménye meg meglesz a dokikhoz járáshoz. A párodnak a szeme meg lezs műtve és jobban fogja látni a zerbás tesztet :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Na, megjöttem én is!
Voltam gyakszin és kihúzták a fogamat. Láss csodát, még csak nem is fáj nagyon, pedig mennyire féltem tőle... :roll:
De túl vagyok rajta és ez a lényeg! El is hoztam. Majd beteszem a párnám alá, hogy elvihesse a fogtündér, és kérhessek valamit érte cserébe! :wink: :lol:
Beszéltünk apával is telefonon, szerencsésen odaért a szállására, és most pihizik angyalom, mert a gépen egy szemhunyásnyit sem tudott aludni.

Pici!
Mennek a drukkok! Sokat gondolunk majd rátok, és amint tudsz, jelentkezz!!!

Cat!
Szerintem sem volt sértő a válaszod!
Gratula a barátnődnek! Most már hozzátok is hozhat akkor a gólya egy kislányt, ugye? :wink: :lol:
A találgatás nem szokott bejönni nálunk sem. daninál is mindenki azt mondta, nem húzom vele a végéig, mert akkora volt a hasam, hogy nem jósoltak nekem 40 hetet. Aztán.. A kiírt napon kibújt a drágám!

Arwen!
Aranyosak a "gyöngyszemek"! :wink: :lol:

Többiek!? Merre vagytok?

Kép
oriandy

hát szégyen nem szégyen én töriből mindig 2-es voltam középsuliban kétszer meg is vágtak félévben de nem azért mert nem volt hozzá eszem egyszerűen nem érdekelt:):) bezzeg a matek fizika meg a kémia nagyon ment :):):):)

Cat: nem voltál sértő szerintem sem :) barátnődnek gratula megjósolni én Gegvel megbeszéltem hogy ne szülessen meg 21-e előtt mert nem akarom hogy bak leygen bocsi ha valaki bak itt :):):) és lőn nem is akart megszületni nagyon tartotta magát bent 21-én született igaz akkor már csaszival de én tudtam hogy nem fog előtte megszületni :)::)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt hol vagytok? ilyenkor már azért be szoktatok jelentkezni :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Jó Reggelt!

Kép
Kép
minimano74

Gabi mensi még remélem sehol sincs :):)

nika70
Salgótarján

J ó reggelt!

hogy vagytok?
ki mit csinál ma? Mit főz?

Köszi a babakcsi oldalakat! :lol: :lol: :lol:

őszintén megmondom, hogy én már régóta a Graco-val szemezek, csak az idei modellel. Azt hiszem Vivo Tour :?: :!:

de nem sokban különbözik ettől!
Kép

Cat! szeruntem sem volt agresszív a levél, és csak akadékoskodnak szerintem :?

Pici! minden jót apának! :) anyós :twisted: :twisted:

most mennem kell mert repked a vajas kifli! :? :) remélem a kakaó nem fogja követni :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt lányok:)

Nika: Képzeld én is igy jártam mint te. A lányom dec. 20született pedig 28ra voltam kíírva. De én megbeszéltem vele, hoyg legyen nyilas inkább. Nincs semmi bajom a bakkal és ha valaki az akkor ezer bocsi csak szerettem volna ha inkább nyilas lesz. És 20-án meg is született ami éppen nyilas még:)

Kép
csucsu05

Nika! Csucsu!

én is így jártam! :lol: :lol:
elvileg március 20-án született volna Alper, az nap mentem a kórházba, hogy 9kor műtenek. de lekéste a dokim a párizsi gépet és eltolódott egy nappal. :lol: :lol:
Így nem halak, hanem kos lett. bár én ezzel akkor nem is foglalkoztam.meg hát most sem, :oops: sosem olvasom ésszerintem még nem is tudom fejből a 12jegyet :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép
asiye

annyit tudok, hogy sokan panaszkodnak a kos-okra!mármint ami a természetüket illeti. hát tényleg nehéz vele, mármost nagyon határozott ésöntudatos, önfejű... de ez nem baj... :)
nyíltés közvetlen,szeretre méltó és szerintem sok számít ám aneveléstől is! sőőőőőőőőőőőőőt! én ebben hiszek! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Persze a napi horoszkópot én sem olvasom el de ami személyre van készitve abban azért van igazság.
Én egyzser elmentem asztrológushoz aki beirta mikor születtem mi az asszcendensem és sorolta az életem. Megmondta , hoyg a szüleim nem élnek már. A jövőt nem mondta csak a múltat. A jövőt nem jóslásként mondta hanem lehetőségként.
Azt mondta 2gyerekem lesz :) (1megvan)
És nem attóla férjemtől aki akkor volt. NA akkor én felháborodtam mert azt mondta annyira nem illünk össze, hogy kezdjek el menekülni. És igaza lett :)
El is váltunk 10év után. Persze ezt nem igy konkrétanmondta meg hanem burkoltan . A volt férjemmel nem illünk össze gyerekünk nem lesz. És a legjobb ha vége is lesz a házasságnak. Majd azt mondta egy szűzzel nagyon jól megértem majd egymást.
És érdekes mert Tamásom szűz:)
Ja és arra emlékszem, hoyg kifejezetten mondta , hogy a szerveim közül a méhem pl: nagyon szép:)
NA remélem igaza van és a méhen jó állapotban van ahol majd a kistesó jól el lesz:)

Kép
csucsu05

Szerencsére piri még sehol és nem is LESZ :evil:

Asiye! Én is előre ezt néztem ki neked, csak a képet én tudom belinkelni :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asyie: Minden jegynek megvan a maga előnye és hátránya. És ez igy van rendjén. Az én lányom nyilas és nagyon jellemző rá minden amit a nyilasokra mondanak. Akaratos, erőszakos, vidám, barátkozós, nyilt,egoista, akkor lehet őt szeretni mikor hagyja. És még sorolhatnám. De ez nem baj hisz minden jegy jó lehet ha jól kezeljük.
És valljuk be tökéletes ember nincs. :)
Lányom nyilas halak asszvendenssel. ami neki pont jó mert a pörgös nyilast lennugtatja a halak asszcendens.

A kosra jelemző: fejjel a falnak annyira öntörvényű. De nagyon nyilt amúgy. És ne felejtsük el, hoyg az asszcendens is számit.

Ja és még valami nőknél 30 fölött az asszcendens dominál jobban a vislekedésben:)

Kép
csucsu05

asiye: ha vaélaki én tudnék mesélni a kosokról :):):) én az vagyok :):):) fejjel megyek a falnak de azért szerethetők vagyunk :):):):)igaz egy skorpió aszcendesem is van :):):)

nika70
Salgótarján

és ami igaz néha tényleg önfejüek vagyunk és emiatt nem szeretnek egyesek de amint megismernek már nincs gond nem rossz jegy de a bak és vízöntő között már csak a vízőntőt választottam a nyugis természetük miatt :) apukám is az és a legjobb barinőm is és szerintem jó jegy :):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?