Új privát üzeneted érkezett!

Láttod Etti, ez a beszéd! :wink:

Gizu: sztem kocsiban a hordozó a biztonságosabb, legalábbis én nem utaztatnám mózesban.

Tünemény: a védőnőt csak az érdekli, h "normális" emberek közé kerül a babó, szóval no para, ez csak rutinlátogatás.
Azért ne a wc kagylóba áztasd aznap a konyharuhákat! :lol:

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Zsu: neked is szuperek az eredmények! És nagyon jó képet kaptál! Irigy vagyok. :lol:
Milyen tuti a szülőszoba. Kék meg rózsaszín, betojok… :lol:
Éjjel fent vagytok 1,5 órát? Azért az durva. És mit csinál olyankor a kisasszony?

Ettike: köszi a 4d helyet. Ezt tök jó. Pont útba is esik nekünk. :) Hű én is pipa lettem volna apára, de azért megbocsátható. Te miket nem álmodsz. Azért ne tessék ilyen korán szülni!
Ez már pocak kérem szépen. :) Már dudorodik rendesen :lol:

Annaszuszi: te neked ki a mávos dokid. Jöhet priviben is. Te is a mávba csináltattad a kombinált tesztet? A szülésznőnél? Írnál nekem picit az egészről?

Ildi: nekem sincs pocakom. Bár most kezd a farmerom picit szűk lenni, de még beleférek :lol:

Tünemény: fejfájás és hányás miatt :(
Hát tényleg van energim, de honnan azt nem tudom. Bár azért estére fáradt vagyok és 9-kor a gyerekkel együtt megyek aludni. :lol: És ugye én nem dolgozom, bár a 2 évesem felér egy jó hosszú munkaidőnek. :)

Kikocska: jobbulást neked! Azért az jó, hogy a gyerekek túl vannak rajta.
Remélem nálatok nem esik és elmentek az állatkertbe. Nálunk épp esik. :(

Tisa: nem is mész már vissza melózni? Jó pihit otthon! Hajrá lakásszépítés! ;)

Akik már anyukák: ti beadatjátok a gyerekeknek az influenza elleni oltást?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Oké csajok, köszi, akkor nem kell rohanni a babadolgokat megvenni! azért kicsit meglepődtem, hogy már akart jönni, de igy akkor nem lesz gond (a múlt heti családi összejövetel előtti rend még mindig megvan, igy nincs rumli)

Zsu! láttam a szülőszobákat a Bajcsyban!!! (weben) tényleg jók, és barátságosak, és ráadásul kád is van! most meg én irigyellek, nekünk ez már túl messze lenne! De tök jó, hogy ilyen hangulatos környezetet tudnak teremteni a kismamiknak!

nem tudom melyikőtök irta, de nekem is azt mondta a doki,hogy elöl van a lepény, szóval akkor később fogjuk majd érezni a rugdosást??? ez egyébként jó 'hely' vagy nem jelent semmit hogy elöl van vagy hátul? ezt annyira nem értem :roll: :roll:

ma reggel volt a tévében, hogy hajdú péterék majdnem 1milliót költenek a babadolgokra...ha belegondolunk, ez nem is olyan elszállt dolog manapság, ha van pénze az embernek, mert pl megvesz egy hiperszuper babakocsit, 200ezer, bababútort, az is ott van könnyedén, ha a legdrágábbat akarja, és persze a bébiruhák...na jó, én is el tudnék ennyit költeni, ha csak úgy hozzámvágnák a pénzt, de kihozom a töredékéből simán.

Kép
tünemény
 
 

 
 

Elkészültek a képek! Nem, nem bálna... Csak 16 hetes kismami. Egy gyerekkel - pocakban. Ja, és Apa szerint a sok szeretettől lettem ilyen.

Kép Édesanya óvó keze között!

Kép Voilááá!

Kép
Kép
tisa
 
 


Virág: akkor versenyehzetünk majd, h kinek van kisebb hasa! :lol:
Én nem adatom be az influenza ellenit. Egyelőre még nem vagyunk sokat gyerekközösségbe, de később sem tervezzük. Én azt már tényleg túlzásnak érzem, bár nem értek hozzá. :roll:
Te tudsz erről többet?

Tünemény: Biztos szépek a Bajcsy szülőszobái is, de én a Jánosba járok! :lol:
Amúgy képzeld, kiderült, h egy rokon dokinő a Róbert Károlyban van, mióta a Schöpfit szétzilálták. Még össze is futhatsz vele.
Azt hiszem az a fő, h lepény ne a méhszájnál legyen, mert akkor sajna csaszi esélyes a dolog. Elöl v. hátul asszem nem számít.

Sajnos az 1 millió tényleg nem olyan sok. :? Persze mi sem költöttünk annyit, de könnyen összejöhet!

Zsu
svs
 
 


Kisvirág! Már nem megyek vissza dolgozni, mert szerencsére olyan mhelyem van, hogy 100%-os táppénzre el tudtam jönni. :D :D Ezt a lehetőséget nem volt kedvem kihagyni. Úgyis addig fogunk dolgozni, hogy bottal kell majd járnunk. :(

Tünemény! Én irtam az első lepényt... Azt hiszem, nem gond, csak a mészájat ne érje el, vagy legalábbis kellő időben húzodjon hátra. Vagy vmi ilyesmi. Jól tudom, Csajok.

Én is láttam reggel a riportot, ilyen hülyeségekkel tuningolni a hétköznapi embereket. Mi meg arról beszélünk itt veletek, hogy melyik bababolt az olcsóbb. Nem szeretem az ilyen jellegű rongyrázást.

Én is megkérdeztem a védőnőmet, hogy jön-e. Azt mondta, hogy ha akarom benéz, de ő már elsőre meg tudja állapítani, hogy milyen szociális, mentális környezetbe érkezik a csöppség. Szóval tényleg nem a berendezett gyerekszoba érdekli őket. Úgyhogy neked sincs miért aggódnod Tünemény, jó helyre érkezik a Kisbabótok. Sok lesz körülötte a szeretet és a gondoskodás. Látszik az írásodból! :D

Kikocska! Gyógyulj meg minél előbb!

Gizu! Szerintem is a hordozó a biztonságosabb a kocsiban, jobban lehet rögzíteni. De a mózes meg minden más esetben jobb az elején, mert nincs döntve a kicsi hátánál.

Etti! pozitív gondolkodás! Csak így tovább.
Mi már versenyezhetnénk a pocakkal. :wink:
A "gruppen" öltetét azért ne zárjuk ki teljesen, még egy csomó idő van, hátha kitalálunk valamit. :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


ZSUUUUU! látod milyen kis dinka vagyok???!!! most egymás után végignéztem az összes pesti kórház (aminek tudom a nevét) szülészet weboldalát, és tessék, rosszat irtam :lol: :lol: de mindegy, mert az azért igaz, hogy se a bajcsyban, se a jánosban nem szülök, mert messze van :lol: cavinton,cavinton,cavinton...

Tisa! szépen gömbölyödsz!!! és nem kisbálna!!!! egyébként mikor megyek reggel a munkába, néha megcsodálom a pocimat a kirakatokban! :lol:

jött egy japán fószer, irtó értelmes feje volt... :roll: :roll: igy ez csak egy fejes lehet a német irodánkban... hihetetlen milyen hülye emberek tudnak nálunk vezetők lenni... vagyis csak azok... :D ha értelmes, akkor csak egy mezei dolgozó lehet...

Kép
tünemény
 
 


Tisa én benne vagyok a taliba, az a baj, hogy néha olyan rossz egyedül, és talán ezért vagyok annyira apás, mert neki ott a foci meg a laza haverok a munkahelyről egy-egy sörre néha-néha, én meg semmi... barátnőm estig dolgozik, utána meg megy pilisszántóra haza a párjához, unokatesómnak meg saját kis családja van, ő se jár el csak úgy magától, mert inkább a családdal van ami tök érthető.

igazad van Etti, ezzel a gondolkodással, én is tudom, hogy feleslegesen vagyok féltékeny, és mégis... van olyan, hogy agycsere, vagy valami ilyesmi??? nekem tuti az kéne, hogy egy normálisat rakjanak a mostani helyett!! :roll: :roll: :roll:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény, okés! Én is benne vagyok, már csak a többieket kell elcsábítani...

Zsu! Tetszett az uh kép! Már most az eszével hódit a Babód! :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Gizu!

Most nem találtam meg, de régen volt fent a neten törésteszt video, ahol a baba mózessel volt bekötve a kocsiba. Nem volt szép látvány.
Hiába írják több helyen is, hogy alkalmas rá, ez nem igaz. A legkisebb ütközésnél a baba hasát nyomja meg, mert csak ott van keresztülvezetve az öv, és a baba szinte "összecsukódik".
Tehát autóban való szállításra csak gyerekülés.

A mózes jó az első hónapokban a babakocsira.

És egy tábláza a német autóklub oldaláról. Állítólag az ADAC tesztek a legmegbízhatóbbak és pártatlanabbak.

A ++ nagyon jót jelent. Csak kivételes esetekben adnak ilyet.
A + jót jelent, de ez szó szerint jót.
A 0 kielégítő.

Kép
Rosszabb eredmények nem szerepelnek.
Vendég
 


Féltékenységnek több oka lehet:

-Bizalom hiánya, ami megöli a kapcsolatot, és nincs alapja.
-A társ személyiségének ismerete. Ebben az esetben, ha van alapja, illő eldönteni, hogy akarjauk-e magunkat kínozni.
-Önbizalom hiánya. Ki-ki döntse el.
-Hormonok. Mint például a terhesség alatti megváltozott viszonyok.
-Átmeneti elmezavar.

Úgyhogy szerintem mindenki talál magára illőt és ez talán vigasztal is egy kicsit.

Én úgy vagyok vele, hogy mivel nagyon sokat törődik velünk, így megérdemel a haverokkal néha egy-egy estét. szerencsére az utóbbi időben egyre ritkábban érzi szükségét. Inkább szeret velem együtt kimozdulni. Évente max kétszer megy el a csak fiús estékre. És nem jár a külföldi túrákra...

De ehhez kell az együtt töltött majdnem hét és fél év, és az Ő családcentrikussága is.
Vendég
 


Egymilliót elkölteni az első babára egyáltalán nem nehéz, ha van miből. Én is látam csodálatos bababútorokat, ahol csak a kiságy 200 ezer körül volt. Ha egy teljes szobát be kellene rendezni, akkor már abból is meglehetne az egy milla. És akkor még nem is volt szó a babakocsiról, az esetlegesen méregdrága márkás babaruhákról...
És hát lehet a Telki kórházban is szülni, bár az alaphangon meghaladja az említett összeget.

A gond akkor van szerintem, ha ezzel az ember kérkedik. Lehet valaki úgy is gazdag, hogy ezt nem kell világgá kürtölnie. Így számora ez inkább annak tűnik, hogy valamit kompenzálnia kell, mert nincsen minden rendben. Mondjuk például az önbecsülésével. (komplexusok)
Vendég
 


Tisa!

Nagyon szép a pocid!
Örülök, hogy nem csak az enyém ekkora.
Benivel csak a 17-18. hét környékén kezdett nőni. Addig semmi nem látszott. Ugyanolyan "lapos" volt, mint előtte.

Tehát senki ne aggódjon, akinek még nem látszik, főleg, ha első gyerek!
Vendég
 


Én magamnak lehet, hogy beadatom az influenza elleni oltást, Beninek nem hiszem. Ő elég starpabíró gyerek. Sokat van más gyerekekkel és hamarosan bölcsibe is el kell vinnünk, mert már minden nap emlegeti. Nagyon szereti a gyerektársaságot, és mostanában sokkal jobban igényli, mint az enyémet.
Nagyon hamar "felnőnek"...
Vendég
 


Virág: pár percet sír, aztán csend...és ez így meg végig. Mi sem alszunk, sztem ő sem. Ha megetetjük sem garantált a visszalvás mostanság, pedig eddig bejött. Ma is alig evett valamit egész nap, és ráadsául hisztis/ nyűgös is. :evil:
Szted/ sztetek lehet a 15 hós oltásnak ilyesmi reakciója? :roll:

Cat: terhesen biztosan lehet influenza ellenit oltani? :shock: Védőnőm azt mondta, h nem.

Tisa: komoly pocid van ám! Tök jó! Van olyan, h 100%-os táppénz, nem semmi. Megértem, h kihasználod! Jó pihizést!

Tünemény: agycsere? Hmmmm.... :lol: Beszéld meg a dokiddal!!!! :wink:

Zsu
svs
 
 


zsu:

akár az oltástól is lehet.ha előtte nem volt ilyen.

cat:

asszem nálam a terhesség és önbizalom hiány egyvelege okozza az áttmeneti féltékenységet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: soha nem voltam féltékeny típus.éshát azért nem nézek már úgy ki mint annó :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

én ezt a most ingyenes oltást sem adatom be PAtriknak.dokinénink mondta hogy ő nembiztos benne hogy a saját gyerekének unokájának beadatná-e.én meg halgatok rá.állítólag nagyon komoly baja is lehet tőle a gyereknek ha a szervezete nem úgy reagál mint kéne.így nem rizikózunk.
az influenza ellenit pedig azért nem kapja mert nem jár bölcsibe.játszira meg nem hiszem hogy egy lázas influenzás gyereket le vinne az anyuka.

tisa:

szép nagy a pocid neked is.
igazad van a "gruppenel"kiszámoljuk melyik város van kb ugyanolyan messze mindenkitől és vonatozunk eggyet :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

tünemény:

mint annó írtam nálam asszem 6 hetesen volt kinn a védőnő.de inkább csak beszélgettünk.azért itt mégse kopognak percenként a türelmetlen anyukák :lol:

én szerintem fél nap alatt eltudnék költeni 1 millát.és akkor még nem vettem meg mindent :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: na de elég lessz nekem most 1 nullával kevesebb is.

a gazdag vagyok dicsekszemről.
én azt jobban utálom mikor valaki beálítja magát "gazdagnak"és a végén kiderül hogy csóróbb mit te.
bari nőm állítása szerint a max gyedet kapja amihez szinte hozzá sem nyúl,mindig a kártyán hagyja.a férje több mint 300 at kap + a hétvégi munkák(1 hétvége 50 000)
már akkor fura volt mikor először felmentem hozzájuk.a tapéta itt ott válik le a falról,a mikró 1001 éves,a gyerek etetőszéke használt(eléggé megviselt állapotban)a gyereken kínais ill. turis cuccok.és hasonlók.de gondoltam nem akarnak addig drága ruhákat venni neki míg nem tud rájuk vigyázni.
aztán jöttek a
-férjem benn hagyta a melóhelyén a pénztárcáját holnapig tudsz adni egy 1000-est?
-benyelte a bankártyám az automata tudsz adni valamennyit?
-elvitte a kocsi a pénzt,tudsz adni?
és hasonlók.
és most kiderült hogy a napokban kikapcsolják náluk az áramot mert elég sok tartozásuk van.a kábeltv zsinórját nem a másfél éves gyerek tépte ki a falból hanem kikapcsolták,a telefont dettó.
ja és anyuka a max gyed mellett vissza megy dolizni,apuka előtt azért mert kell a pénz(apuka benyögi:-persze hogy jobban jár,többet kap mint én)
előtte apuka háta mögött azért mert unatkozik otthol.
hát én ha unatkozom nem adom a gyereket bölcsibe és keltem minden reggel 6 kor.

Kép
Kép
ettike
 
 


kicsit sok lett de most nagyon mérges vagyok az anyukára mert nagyon jól tudta hogy tudnánk neki segíteni.de ehelyett elkezdett nem hívni.kivéve mikor kell neki valami(gyereknek gyógyszer és ilyenek)é

Kép
Kép
ettike
 
 


Etti, Tisa: Atya világ, mekkora pocakotok van :shock: :shock: :shock: :shock: . Nekem sokkal de sokkal kisebb. Mondjuk annyira nem zavar, ha minden oké odabent.

10-re megyek a védőnénihez, hallgatunk szívhangot is, ha minden igaz. :) Aztán este pedig uh, most már nagyon kíváncsi vagyok. Majdnem mindenki lányt jósol :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Etti: akkor barinődék lógnak pénzzel is nektek és eltűntek? Durva!

Ildi: drukk a mai naphoz, aztán gyere ám a hírekkel!!!!

Ma 2 órát virrasztottunk éjjel, olyanok vagyunk, mint akiket agyonvertek! :? Kölök is kifáradt, olyannyire, h még alszik! :shock:

Hopp, már nem...

Zsu
svs
 
 


zsu:

igen tartozik nekünk.
kitartás.mi másfél évig minden éjjel órákat voltunk fenn.én egy idő utánn hozzá szoktam.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok.
elnézést az offért de van a barinőmnek eladó vadonat új bergon babakocsija és egy hordozója. Ha valakit érdekel dobjon meg egy privivel.

Kép
Kép
Kép
Kép

ha külön veszi valaki akkor a babakocsi 40 ezer
a hordozó 18 ezer
de ha egybe akkor egybe 49900-ért adja.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Zsu, holdtölte is van, néha zavarja őket. És persze a sajátjaimból tudok kiindulni, de nekünk ez tipikusan fog tünet. Főleg, hogy nem is eszik.
Réka az utolsó rágóknál pl csak üldögélt az ágyban, és nem cisnált semmit, nem is sírt, csak próbált elaludni, de amíg ki nem bújtak, kb egy héten keresztül másfél-két órákat ébren volt. Amikor rájöttem, hogy fog is lehet, ment a panadol neki (rékának nem hat a nurofen), és akkor a fél óra után, mikor hatott, elaludt. Meg olyanjai is vannak a gyerekeimnek, hogy ha sok az inger napközben, akkor éjjel kevés nekik, hogy feldolgozzák. Kell néhány nap csendes nyugi otthon. És volt olyan időszakunk is, hogy félt réka a sötétben, se előtte, sem azóta, de akkor két hétig égetni kellett a kislámpát leárnyékolva. Még nem tudott beszélni, mire rájöttem!!!! De ez segített. Két hét után kb lekapcsoltam, és azóta nem kellett, vagyis most elalváshoz, de éjszaka már nem kell égetni. Az éjjeli fény kevés volt. Ja, és az éjszakai töksötét is bántja őket, elalvásnál függöny, vagy redőny, elalvás után ki kell húzni. Ezt tőlem örökölték, nem volt nehéz rájönni. Hajnalban, mikor világosodik, megnt függöny be. Még jó, hog ymindig keltenek. Az én gyerekeim nem tudnak aludni, így biztos van még néhány tippem, csak ezek most így hirtelen. Hátha valamelyik bejön.
Ja! és ilyenek átvészelésére még a dokinéni pár napig ajánlotta nekünk a fenistil cseppet, kilónként 1 csepp, de tényleg csak pár napig, max egy hétig, mert sokáig nem szabad huzamosan szedni. Bár van ismerősöm, aki vagy két hónapig adta a gyerekének, és nem lett semmi baja, de azért én nem tennék ilyent :) nem véletlen receptre kapható.

gazdagság: HÁt, én csak remélni tudom, hogy ebben a hajdúpéteres világban (akit nem tudom, hogy kicsoda, csak mindig olyanokat hallok róla, amit csak a közeli ismerőseimről szoktam tudni ;) ) majd sikerül egy egészséges értékrenddel bíró gyerekhadat felnevelnünk. (egyébként egymilliót szerintem sem nehéz eltapsolni gyerekcuccokra...) Most egy kis biztatást kaptam, a sógoraim elég fiatalok, a nagyobbik most tölti a 16-ot, és általánosban mindig bántotta, hogy ilyen meg olyan cuccot nem kaphat meg, meg kinek mije van, neki meg nincs, és mostanra - amikor szeritem a legfontosabb, a kamaszkorban - jött rá, hogy ezeknek tényleg nincsen értelme. Szóval tök jó. Én ott vesztettem el egyébként a fonalat a mai emberek világszemléletében, mikor az a transzvesztita csávó vette magának a Danikát, és az édesanya, aki rá volt ugye szorulva a pénzre, hiszen nehezen tartja el a többi gyerekét is, mobiltelefont vett belőle többek között. Azóta nem is próbálom megérteni ezt.

ettike, a barátnőd sztorija meg elég szörnyű :( egyébkétn van, akinek semmi pénz nem elég. Van egy ismerősöm (mindig van egy ;)) kétségbeesetten mondta, hogy ennyi pénzért nem érdemes dolgozni, valami mást kell találni, és megnevezett egy olyan összeget, amiből mi egy hónapban élünk, és úgy gondolom, hogy mindenünk megvan, bár kétszer meg kell gondolni a kiadásainkat. és bocs hogy ezt mondom, de azt hiszem, hogy ilyeneken nem szabad segíteni, mert csak magával ránt. Van az a mondás, ha valaki halat kér tőled, adj neki hálót, és tanítsd meg halászni.

Tünemény, biztos megnyugtattak már a többiek, de tényleg a megfelelő helyzetet kell ellenőriznie. Meg hogy megismerjen, és pl észrevegye, ha valami gond van később, pl. baby blues szülés után, tudjon segíteni. Elég brutál körülményeknél ők hívnak gyevit, az én egyik védőnénim mesélte, hogy a kádban voltak a mosatlan edények, és arra mosták rá a gyerek fenekét, na akkor besokallt :) Egyébként azt gondolom, egy jó védőnéni sokat tud segíteni, de igaziból nem az öntudatos képzett mamik kedvéért találták ki őket :)
és a japánokról ahogy írsz, hát, nosztalgiázok :D mi azt beszéltük anno a kollégákkal, hogy bizonyára büntetésből kell M.o-ra jönniük. Választhat, hogy az ujját vágja le, vagy eljön :D olyan síkhülye főnökeink voltak nekünk is, hogy még azt sem hagyták, hogy pénzt keressünk nekik...Kb két hónap kellett, hogy felfogják, mit sulykolunk az agyukba. :shock:

cat, nekem sem adják be az influenza ellenit. A terhesség ellenjavallat, azt mondták. A gyerekeknek nem javasolta a dokinénink, nándi viszont megkapja a pneumococcust. Réka hazahozza a betegségeket, meg mi tömegközlekedünk, ilyesmi, nándi is jár egy héten egy- két napot az oviba, jobb lesz így. egyébként azért, mert sírt, hogy ő is akar maradni :) szóval tényleg szükségük van rá!

gizu, én is hordozópárti vagyok! nem biztonságos a mózes. jól hátra szoktuk dönteni. Meg általában a 6 hetet be szoktuk tartani, addig nem nagyon mászkálunk, addigra meg már azért kicsit jobban tartják magukat, nem csúsznak úgy össze. Többféle van, nézzetek olyant, ami fekvősebb, nem annyira ülős. A mi maxi cosink nagyon tuti ilyen szempontból, mikor a földön van, akkoris inkább fekszik benne a pici, mint ül.
A mózes viszont az első hónapokban nagyon jó szolgálatot tesz, ahol tesó van!!! én abban altattam, és vittem mindig a csendes helyiségbe :)

Tünemény, tisa, ha összefuttok valahol, megpróbálok/unk mi is odaugrani, főleg, ha délután lenne, alvás után... Még talán apával is meg tudom beszélni, hogy vigye haza a két gyereket, csak ami nekem rutin, neki borzasztó nagy, és kivitelezhetetlen feladat :)

A rugdosást nemtudom, befolyásolja-e a lepény, hiszen befelé és érzi az ember a rugdosást... Akkor van baj, ha a méhnyaknál, tehát alul tapad, mert akkor ha elkezd nyílni a méhszáj, elreped a lepény, és meghalhat a mama és a baba is. ILyenkor befektetik az anyukát korábban. Anyósom így járt, aztán egyszer csak elöntötte a vér, és vitték a műtőbe. De ilyenkor még nincs jelentősége, hogy hol van,mert még vándorol, ahogy nő a méh. nekem volt méhszájon, és a huszonixedik hétre felment.

Az állatkert meg nagyon jó volt tegnap, nagyon élvezték, bár folyton öltöztetnem kellett,még jó, hogy teljes menetfelszereléssel mentünk :S háromnegyed7kor már aludtak, úgy kifáradtak :) nándinak a maci tetszett legjobban, rékának meg a némó. Nekem meg hgoy ott volt egy barátnőm ;)

Ettike bodyjain felbuzdulva keresek nektek egy képet újszülött nándiról és kétéves rékáról. méretek mégegyszer :) nándi egy hetes.
Kép

És mindenkinek szép napot, voltak még, amiket akartam írni, de asszem elég mára belőlem :roll:

kikocska
 
 


Kikocska: Ó, egyem meg de édesek a gyerkőcök :) Én is kb. ilyen korkülönbséggel tervezem majd a kistesót.

Na, megvolt a védőnő, kerek 1 kg-ot híztam, szívhangot sajnos nem sikerült hallani, nem találta. Tudom, hogy minden rendben, de ilyenkor azért kicsit megijed az ember. Még jó, hogy este látjuk majd uh-n.

Kép

Kép
sildi83
 
 


ildi, akartam is mondani, hogy azért túl hamar van. 20. hét előtt ritkán szoktak hallgatni. De este megnyugtatnak :)

kikocska
 
 


Köszi, akkor nem ijedek meg kicsit sem :) A védőnő szerint befelé helyezkedik el a Babó, a gerincoszlop felé, meg erős a hasfalam azért nem olyan nagy a pocak. Ha legközelebb megyek már jobban kidomborodik és könnyebb lesz szívhangot találni is.

Kikocska: az a szopipárna, amin Nándi fekszik, tönköly vagy mikrogyöngyös töltetű? Nekünk tönkölyös van, hát jó nehéz, bár nagyon kényelmes.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Csajszikák!

Kikocska tök aranyosak Rékáék ezen a fotón!!! Egyem is meg azt a falat babát egyhetesen :D

és ja, a főnöknek ez biztos lefokozást jelent, viszont lehet hogy ő úgy fogja fel ezt a 4évét (ennyire száműzték ide) hogy ő eleszi a hasznot...mivel kétnaponta eszik homárt meg extraluxus kajákat, az értékesitők meg alig tudnak termelni valamit, azt is beszélték, hogy az iroda lehet h pár év múlva bezár...ez nem az ő baja, hisz akkor visszamegy japánba, vagy küldik egy másik irodába...ez nekünk lesz gáz..de bizom benne, hogy pár évig még húzni fogják!és legalább nem csak az én főnököm ennyire sík... :lol: :lol: :lol:

Zsu tényleg, nem lehet hogy Emmának jönnek a fogai, ezért olyan kis nyugtalan? azért remélem napközben egy kis pihit te is be tudsz iktatni...talán ha Emma kicsit elszundit

Etti ez a te barátnőd nem semmi! és pont neked lóg pénzzel (meg ki tudja még kinek) tényleg vannak olyanok, akik egyik napról a másikra élnek, és sose jönnek ki abból, ami van. én pl a húgomra vagyok/voltam kiakadva, könyvbeillő a sztori, csak sajnos nem hinnék el, hogy igaz történet...22éves, a munka sose érdekelte, neki minden túl 'rangon aluli volt', és ne mondja meg neki senki, hogy mit hogy csináljon...(egyébként alapból nem könnyű eset) összejött egy sráccal, aztán a srác anyjáékhoz költözött (anya ilyenkor már kórházban volt, és elég végső állapotban), a nő ajnározta, ki volt nyalva a kis hátsója, mondták, hogy majd viszik ki magukkal franciaországba (ott éltek állitólag) persze ő semmi nyelvérzékkel nincs megálva, egyszer találkoztam a nővel, ki is osztottam, hogy az én nagyszüleimről ő inkább ne merjen véleményt alkotni, mert amit ők megtettek, azt más nem csinálta volna, és hogy el fogják adni a tesóm lakását...(tatáék vették ezt is, semmi hitel nem volt a másfél szobáson) el is adták, jó másfél millával olcsóbban, a nőnek lett új kocsija...majd kiváltották a tata által fizetett biztositást anya halála után, a nő számlájára lett utalva a majd 600ezer...ezután hazaküldték, vagy 'szakitottak'...most már itthon van,új pasival... valahol egy faluban nagyimékhoz közel, de nem mondhatja meg mi a cime és a száma...barátnőm ugyanabban a faluban él, mondta, hogy reméli h nem a faluvégi romákhoz került, mert azok sok olyanban vannak benne, amik kétesek...nem tudom, anya örökségének ráeső részét most ki fogja megkapni, de most már úgy bukott majd 6milliót a csajszi, hogy nem tudja, mi is volt a kezében, és szerintem nem is érdekli (22éves, saját lakás, no hitel, és plusz pénzek...ha dolgozna, ott vidéken nagyon is jól élne) szóval nincs nagy kedvem a hugommal talalkozni, mert lenne pár szavam hozzá az biztos...a nagyimék meg még mindig próbálnák segiteni, de szerintem hagyni kell őt ott, ahol van...

jó hosszúra sikeredett, de engem meg ez tud néha felhúzni, ha eszembe jut.

mindegy, dolgozom egy kicsit, vigyázzatok magatokra, és próbáljatok meg pihenni egy kicsit napközben! az állatkertbe én is elmennék :lol: :lol:

azt álmodtam, hogy afrikában voltam, és kb 5m-re voltam a vadállatoktól, fotóztam őket és nem bántottak, apa meg irországba ment dolgozni...lehet hogy a sok szafaris túrától, de a lepedőt teljesen szétrugdostam álmomban...bár lehet hogy megkergetett egy elefánt.... :lol: :lol: :lol: kell nekem a dzsungelt nézni győzikéékkel :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


tünemény, még a végén kiderül, hogy te is az eurázsiának dolgozol :D vagy minden japán egyforma? :lol:
és ha egy állatkerti talit hoznánk össze, az nagyon tuti lenne!!! nekünk bérletünk van, bármikor szívesen csatlakoznánk, ha nem akartok sok állatot látni :roll:
na, mennem kell már a gyerekekért, csak még előtte beugrottam.
és köszi a dicséreteket, csak azért tettem ám fel a képet, hogy két év alatt ilyen nagyok lesznek, mert a két kis body is elképesztő, de ilyen, mikor van is benne valami, vagis valaki.... pedig súlyra csak háromszorannyi. Mikor nándit először tisztába tettem, teljesen rosszul lettem, hogy hogy a fenébe pelenkázhatom még a rékát, hiszen az már kész nő :D

Ildi, olyan gyöngyös, de nagyon összetömörödött, szóval eléggé nehezen használható volt már nándinál... Szóval egygyerekes darab, jobban megérné a tönkölyös asszem. Viszont egyebekre tök jó, mint a mellékelt ábra is mutatja :D

kikocska
 
 


Kikocska: most nézem, h majdnem egy napon születtek a nagyok? Édes az a kép!!!!
Azt hiszem kivárom a telihold elmúlását (többen említették már okként), aztán majd töröm a fejem, de köszi a tippeket. Foga nem jön, úgy látom.
A fenistil cseppet nem értem, az mire jó? :oops:

Ildi, tessék az estére koncentrálni!!!! Tudod, én is így jártam, bár kisebb terhességnél.

Tünemény: hallod, neked aztán mozgalmas egy életed/ családod van. Akkor hugoddal nem is tartjátok a kapcsolatot? Ez azért szomorú, sajnálom. :(
Jó kis álom, majd mutasd meg a képeket! :lol:

Kutyafüle nagyon eltűnt, senki nem tud róla? Remélem minden ok vele! :?

Zsu
svs
 
 


zsu, a fensitilnek nem tudom milyen hatóanyaga, de elnyomja a gyerekeket kicsit, és mélyebben tudnak aludni. De nem nyugtató, és némi antihisztamin biztos van benne. Nekünk nagyon sokmindenre ajánlja a dokinéni, pl ha sok a szúnyogcsípés, vagy csalánkiütéses, vagy rekedt, vagy taknyos, vagy köhög.
A rágófogak meg alattomosak, nem látszanak, csak egyszercsak kinn vannak, legalábbis a mieink, mindig azt hittem, a szemfoga jön,azt hipphoppp ott volt a csücsök, mikor egyik nap benyúltam. A hátsókat meg meg sem tudtam nézni rékánál. fél adag fájdalomcsillapítót megér szerintem egyébként, de lehet, nekem már nagyon drága az éjszakai alvás :D

Tünemény, elég szomorú sztori :( én is dühöngenék rajta. borzasztó, mikor valaki így elvágja maga mögött a szálakat. azért hátha még jóra fordul. De assszem nagyon optimista vagyok.

na, nem ontok ma több szót, velem tele az oldal már megint... de én úgy szeretem azt, mikor ti is sokat írtok... biztos azért szórom én is a betűt.

kikocska
 
 


sziasztok.

bari nőm csak beálította magukat "gazdagnak"tudja hogy én párom mennyit kap és gondolom nem akart "égni"hogy az ő Tomikája csak annyit amennyit.így mentek a hazudozások,volt hogy eggyik nap ezt mondta a másik nap meg már az ellenkezőjét.
én meg ilyen kis naív vagyok.nem hittem el neki hogy benyelte a mata a kártyát meg hasonlók csak a kisgyereket sajnáltam és sajnálom most is.

kikocska:

édesek a gyerkőcök :lol: :lol:
én is ismerek olyat aki a mi egyhavi lóvénk kétszereséből élt és azt mondta neki ez kevés :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és ő egyedülálló.se gyerek se pár se lakás törlesztés.

tünemény:

érdekes hugod van...sajnálom hogy nem tartjátok a kapcsolatot.

Törpi nyom valami ideget vagy nem tom mit de úgy fáj egy ponton a derekam hogy jujj.
ja képzeljétek apa vett nekem pulit.tök jó meleg(kb 0 fokig nem kell rá kabát)csak az a gond hogy télen már nem fogok beleférni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most éppen jó de olyan hasam van benne..........anyira vastag az anyaga.és rövid így nem fogja sokáig takarni a pocim.de a szándék a lényeg :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: majd jövő télen jó lessz.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát az biztos hogy nem semmi a húgom. sajnálom, hogy igy alakult az élete, talán az volt a gond, hogy mindent megkapott, csak úgy, és nem érzi, az értékeket...se anyagiakban, se a családban...már nem beszélünk, mi nem is tudjuk hol van, kivel, mi a száma, igy elérni nem tudjuk, ő meg csak mamáékat szokta néha hivni...mindenhol akad egy-egy feketebárány, hát nálunk is vannak gondok...csak a nagyimék miatt aggódok mindig, hogy ne idegesitsék magukat, és ne legyenek betegek a sok stressz miatt..

Etti a párod milyen aranyos! lehet, hogy kinövitek télire, de legalább kaptál tőle egy pulcsit és gondolt rátok!!! én is arra gondolok, hogy mekkora téli kabát kéne majd, amibe bele fogok férni...milyen gyorsan növöget a pocak...ezt se tudom :D

Kikocska a Mitsuinak dolgozom, ez egy kereskedőház, természetesen a magyar iroda nagy minuszokkal dolgozik, ezért is fura, hogy még mindig nyitva vagyunk... :roll: :roll: most jönnek vagy 15-en az irodába...nekünk meg vigyázzba állva kell fogadni a főisteneket...na hajlongani azért szerencsére nem kell :D :D

tényleg, mi van a hiányzókkal??? lehet hogy nekik is a vizsgálatok zajlanak mostanában???

Kép
tünemény
 
 


hihi ezek a japán csemegék...egyikük hozott egy kis finomságot, kint volt a konyhaasztalunkon a dobozban, szépen becsomagolt kis cukorkák vagy csokik, hát persze, hogy meg akartam kóstolni egyet :D megfogom, puha...gondoltam gumicukor vagy mi... kibontom, úgy nézett ki mint az aszalt sárgabarack...beleharapok, és kiderült, hogy gesztenye valami édes mázzal bevonva :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Tegnap kb. fél 7-re hazaértem, megvacsoráztam (az elötte a boltban öszzeválogatott finomságokat), s 8-kor már aludtam is (igaz, éjjel meg nem tudtam aludni).

Hogy mennyit írtatok azóta, alig bírom visszaolvasni!
Ma szerencsére korán végeztem.

Ez érdekes, hogy volt MÁV-os, akinek SMS-be is megígérték. Velem a vértvevő- és adminisztráló hölgy úgy éreztem érezteti, hogy potyaleső vagyok, s élek az ingyenes lehetőséggel. Ő azt mondta, hogy az eredményt csak is a dokimnak küldik ki... azért remélem, mivel sok egyéb adat mellett a telefonszámomat is elkérték, lesznek olyan kedvesek, s nekem is elsmsezik.

Kisvirág- Ciki, de én nem a dokimon keresztül intéztem (remélem, ezt nem fogom megbánni később), hanem itt a fórumon olvastam róla először. Másnap viszont, amikor intéztem a vérvételt az egyik nővérkénél (mert nálam úgy van, hogy a dokim cetlire írja amit kell, ő pedig készít nekem egy hivatalos példányt), megkérdeztem, hogy valóban járható ez az út. Ő azt mondta igen, én pedig bejelentkeztem a Magzat Diagnosztikai Kp.-ba.
Kisvirág küldöm a privit.

Tisa, mi az a 100%-os táppénz? Hol dolgozol? Megírod priviben?


Most megyek, mert végre találkozok a barátnőimmel, s majd csak este folytatom a visszaolvasást !

Sziasztok!
annaszuszi
 
 


Szisztok!
Ma is voltam ultrahangon ( már többet járok oda, mint dolgozni) :lol:
Íme a kép!
Itt már egész kis cuki! :)
A doki szerint 90 % a valószínűsége...........................hogy lány!!! :lol:
Azt hittem, hogy majd szomorú leszek, de egyátalán nem :lol:
Sőt a párom és a lányok is örültek neki!
Mondjuk én ezt is éreztem!
De az amino után 100 %-ra kiderül majd!



Kép PICIKE 13 HETES
tasin
 
 


Elfelejtettem a vonalzót az előbb! :oops:

Ahogy olvasom a sztorykat, hát igen, szerintem minden családban elő lehetne kaparni ilyeneket, sőt még nem is kellene nagyon mélyre leásni.....

Ha én is elkezdeném az életemet leírni estig ülhetnék a gép elött.... :cry:

De az a lényeg, hogy most már minden rendben van... :)
Feltöltöm a gépet és lefényképezem a pocim ( már nem poci) :lol:

Én már számolom a napokat az őszi szünetig......mivel egy iskolában dolgozom így nekem is lesz 10 nap pihenőm :lol: :lol:
Sőt, mivel az utána levő héten lesz az aminom, még egy hétig nem megyek be..... :lol:

Aztán már valahogy kibirom december 19-ig ( téli szünet ) :lol:

Utánna táppénz....és pihi.....és megnézem az összes DVd-t amit nem tudtam az elmúlt 2 évben... :lol:

Már....a lepény a hátsó falon tapad...ez szerintetek mit jelent, mert ezt mindig kiemelik az ultrahangon.. :o


Kép
tasin
 
 


Tasin : Nagyon jó a kép a kisbabádról.

Olyan jó hogy egyre többen vagyunk és látjuk a babók fejlődését,pocak nővekedést,hétvégén majd én is teszek fel a pocakomról képet.

Ma tréningen voltam a melóhelen,teljesen kikészültek,olyan okoskodik,aki életében nem csinálta azt a munkát amit én,.
olyan migrénnel értem haza,szóval ma megint hamar fekszem,

Kikocska:
Nagyon köszönöm a könyvet,már el is kezdtem olvasni.tényleg rendi tőled,nem győzőm elégszer megköszönni

szép estét minden kismamának!

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasva saját magamat, kicsit érthetetlenül írtamaz előző hozzászólásomban. A lényeget kihagytam: a komplex tesztről magyaráztam. :oops: :oops: bocsi.

Nekem is irtó nagy a hasam, ahhoz képest, hogy normálisan laposnak mondható (bár kétségtelen régebben is képes voltam egy-egy ételtől felfújódni). Eddig babonából poci képet sem mertünk készíteni, de ennyi növekvő babahordó pocak láttán én is kedvet kaptam, s meg is kérem holnap a párom, hogy örökítse meg.

Nagyon tetszenek az UH-tok. Nem tudom nekem mikor lesz a következő, de lehet, hogy csak a 18. héten. Az meg még annyira messze van, s mi a 12. hetesen annyira odavoltunk az örömtől, hogy láttuk, hogy egészséges, hogy elfelejtettünk képet kérni... de mondjuk azt igaziból mozgófilmre kellett volna venni, annyira csodálatos volt... olyan igazából mocorgott :D

Tasin mekkora gyerekekkel foglalkozol? A munkahelyeden tudják, hogy januártól táppénzen leszel, vagy még ezt csak Te tudod? :roll: Én alsósokkal foglalkozok, s nagyon félek, hogy elkapok valami virust vagy bacit, s lássuk be, közeleg az influenza-időszak. ..Megdöbbentő, hogy több kolléga is úgy gondolja, hogy engem majd csak tavasz végén kell csak helyettesíteni. :shock: :shock: :shock:

A találkozóba én is szívesen benne vagyok!!!

Jó éjt mindenkinek!
annaszuszi
 
 


Jó reggelt:)

Na, a kis Drágám nagyon szégyellős, az egyszer biztos, ugyanis az előzetes megbeszélés ellenére sem mutatta meg, hogy milye van :lol: :lol: Mi több, az egyik kis kezével még fogta is a lábát, hogy nehogy véletlenül úgy alakuljon, hogy be tudjunk kukkantani középre. A másik kezével meg a szemét takarta, annyira édes volt. Viszont a profilja nagyon szépen látszódott, meg is dicsérte az orvos, hogy milyen szép baba :D

Tasin: Nagyon jó az uh képed, és gratulálok a 90%-os kislányhoz :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Lányok!

Gratulálok az uh élményekhez, és Tasin neked is a 'legnagyobbvalószinűséggel'kislányhoz :D párod biztos élvezi azért a háremét, bár ennyi nő között lehet néha nem tud szóhoz jutni :D :D

Ildi örülök, hogy szép a babóca, és látod, tartogat még nektek izgalmakat meg meglepetéseket a következő uh-ra is! :D

Andy! próbálj meg bevenni ha kell, napi 3x1-et ebből a csodaszerből, amiből nekem is kéne elég gyakran :
Kép


be kell jönni szombaton...9-17-ig természetesen...nehogymá fél nap legyen...igaz, a számitogépes rendszer szombaton nem működik, tehát csak szinte a papirokat fogjuk tologatni egyik oldalról a másikra, hogy olyan legyen, mintha csinálnánk valamit...persze a többi iroda se lesz nyitva, igy telefon, semmi nem fog csörögni...azért Erika bepróbálkozott a főnöknél, hogy szóval akkor szombaton be kell jönni? :D mire egy japán válasz, hát persze, természetesen...(az előző fönöknél ilyenkor nem kellett szabi, se semmi, ők azt mondták, ne gyertek be, ennyi...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünemény 2008.10.17 09:35-kor.

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!
Annaszuszi!
Felsősökkel és alsósokkal is találkozom, mert iskolatitkár és gazdaságis vagyok.Bár az irodánk a felső tagozat épületében van.
Próbálom kikerülni a gyerekeket amennyire lehet. Néha így is elég belőlük :lol:
Múltkor mondta az ignő, hogy nemhogy inkább tanárképző főiskolába jártam volna és milyen jó lenne taníthatnák.....
Mondtam neki, na én biztos némelyiket agyonvágnám :lol:
Nem egyszerű mit tudnak művelni.... :(
Szóval én nem lennék pedagógus...tisztelem a türelmüket, bár néha itt is úgy óbégatnak órán a tanárok, hogy zeng a ház....
Péntekre meg mindegyik meg van zakkanva.... :lol:

Tünemény!
Jó a gyógyszer amit javasoltál!!! :lol: :lol:
Elég sűrűn használom én is mostanában!! :lol:
Jó, mert terheseknek kifejezetten ajánlott :lol:


Kép
tasin
 
 


Ja, és holnap mi is dolgozunk :(
Igaz, hogy csak délig :) Most olyan érzésem van, mintha csak kedd lenne és ráadásul pocsék is az idő. :cry:

Néha mintha már érezném a picit mozogni, de még nem volt az a 100 % érzés hogy ez tuti az !

Mindenki nagyomn örült neki, hogy lány ( na most majd biztos fiú lesz )

A párom praktikussági okokból szerintem: a lány majd nem szereli szét a házimoziját és a hangfalait/ meg nem viszi el a kocsit/ :lol: :lol: :lol:

Kép
tasin
 
 


sziasztok.

tasin:

nem tuti hogy nem szereli szétt apa dolgait :wink: :wink: :wink: :wink: én pl. több "kárt"csináltam picinek mint a két fiú tesóm :lol: :lol: :lol:
azt mondják hogy a "lányok" hiába látszanak annak sokszor fiúk csak a kukacuk nem látszik,és a kis heréik olyanok mintha nagyajkak lennének.

képzeljétek tegnap még virágot is kaptam apától :roll: :roll: :roll: furcsa is volt.este persze kiderült miért.
anyós itt volt és mondta neki párom hogy megkéne beszélni a karácsonyt mert ő 24,25,26.-án 14-22 ig dolizik.hát a földszintig esett az állam.ő az egyedüli akinek családja van.a munkatársnői fiatalok és többségük még anyunál apunál él.de mivel az elmúlt 2 évben ő itthol volt 24.-én most nem szólt hogy legalább az egyik napon hadd legyen itthol.és mivel ő a csoportvezető helyettes és a csoportvezető szabin lessz mindhárom napon így nem is kaphat szabit.hát nagyon örülök neki.szép karink lessz.mérgemben mondtam hogy akkor én bizony nem diszítek fát sem.annyira toleráns a csajokkal.fontosabb neki az ő boldogságuk mint a fiáé és a feleségé.nagyon mérges vagyok rá.

ildi:

Patrik is ilyen szégyenlős volt.képet nem kaptatok?

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Jó pár kinőtt kisruha új gazdáját keresi! :wink: Kislányom lecseréli ruhatárját, így egy éves korig mindenünk van. Nagyon szépek, alig használtak... Kispesten vagyunk érdemes válogatni :wink: Íme kedvcsinálónak: Kép Kép

Érd: 0630 616 69 16

Kellemes pocakokodást!
ruby1
 
 


Etti: Juj, megértelek, hogy mérges vagy a férjedre, ez tényleg elég durva... Én nem is tudom, mit tennék :shock:

Sajnos nem volt jó az orvos cd írója, így képünk nincs, majd a következő alkalommal teszi rá a cdnkre. Minden esetre megnyugtató volt látni, hogy minden rendben van odabent, az orvos is azt mondta, hogy ne aggódjak, amiért ilyenkor még nem találja a védőnő a szívhangot, majd a 20. hét körül a tuti.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Csajocskák! Képzeljétek, ma este megyünk 4D-re a 4dultrahang.hu helyre a kleopátra házba! úgy örülök, nagyon várom már, hogy lássam végre, és tudjam h minden OK!!! Apa is ott lesz most, és most elment vért adni,mert láttuk a west end előtt van a véradókocsi! (erre én szoktattam rá, előtte nem adott sose, én meg már nem adhatok, igy ő marad életmentőnek)

Etti nagyon sajnálom hogy igy fog alakulni a karácsonyotok. azért a csoportvezető is gondolhatta volna, hogy mondjuk a fél ünnepeket ő dolgozná, a másik felét meg a párod, igy mindketten lehetnek otthon. Elhiszem, hogy igy nincs nagy kedved karácsonyfát disziteni, de képzeld csak el Patrik arcocskáját, amikor majd nézi nagy szemekkel! és eheti majd a szaloncukrot is! :D :D még sok idő van addig, nem lehet, hogy talán tudnak napokat csere-berélni?? bár én tuti nagyon pipa lennék,ezért is mondta apa, hogy ha elkezdi a hév munkát, csak karácsonykor tudunk majd együtt lenni, annyi munkája lesz.

Kép
tünemény
 
 


Szunditottam egy 40percet a kis targyaloban, senki mas nincs itt az irodaban, es majd leragadt a szemem, de olyan jol esett ez a kis pihi! ugy emlekszem, valami szepet almodtam :D es milyen kenyelmes az irodai 3uleses ulogarniturank! :lol:

na gep kikapcs, es megyek le apacskahoz hogy setaljunk es hamarosan talizzunk a babocankkal!

Kép
tünemény
 
 


Halihó Lányok!

Sehol senki? Mindenki csak olvasgat?

Annaszuszi! Hivhatlak Szuszinak? Olyan kis kedves és rövidebb leírni.
Azt hiszem hivatalosan nincs olyan, hogy 100%-os táppénz, csak mi hívjuk így a melóhelyen egymás között. Állami szervezetnél dolgozom, az egyik minisztériumban, mint hivatásos. Nem a kékeknél. Tehát el tudok menni eü-szabira és megkapom közben a fizumat. Ha jobban érdekel, akkor majd személyesen többet, ha összefutunk, mert látom Téged is érdekelne a dolog.

Csajok!Most már engem is kezdtek felcsigázni ezzel a 4D-s uh-val, egyre kíváncsibb vagyok... Találtam egy "akciósat". A hepinet.hu-n. Úgy akciós, hogy ha a Krió intézetnél szerződést kötsz őssejtre, akkor visszafizetik a uh vizsgálat árát. És mivel mi biztos ott fogjuk a szerződést megcsináltatni, gondolom spórolok és akkor itt nézzük meg a kis Csibészt!

Kép
Kép
tisa
 
 


Tasin! Cuki az ultrahangos kép a Kicsiről! Látom megváltoztattad a vonalzódat? Hogyhogy? Ez is klassz. Bár a másikkal kapcsolatban éppen meséltem a Kedvesemnek, hogy vki (talán Kikocska) nagynehezen különbséget tudott tenni Tasin és Tisa között, de hogy ne legyen olyan egyszerű azért a vónalzók is nagyon hasonló stílusúak voltak ezzel a kis rózsaszínű tappancsokkal... :D :D :D

Kíváncsi vagyok, Tünemény milyen élményekkel fog visszatérni közénk! :D :D Tök szupi lehet most neki.

Ildi! Kinéztétek már az új lakhandit? Netán már sikerült is nyélbe ütni az üzletet?

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok!
Én vasárnap töltöm be a 14. hetet.Mint már kiderült egy fiúcskát hordok a szívem alatt.most írom első levelem a terhességemről így nyíltan másoknak és kicsit izgulok.
Annyi kérdés motoszkál a fejemben, de inkább majd máskor teszem fel.

Jó éjszakát minden pocaklakónak és mamájuknak!
gabka7926
 
 


Csajok! Annyiszor kérdeztétek ki tud vmit Kutyafüléről...Kiváncsiságból rákerestem, és megtaláltam két másik fórumon is (a 2009. májusiak között és egy fogamzásos témánál)... Úgy tűnik jól van...

Gabka! Gratulálok a Kisfiadhoz! Jó egészséget és pocakosodást kívánok Neked! :D Gyere többször és bátran hozzánk, szeretettel várunk. Nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, megpróbálunk válaszolni rá. Itt már vannak köztünk nagyon rutinos Mamik is, mi elsőbabások is Tőlük okosodunk.
Tegyél fel vonalzót és azzal mi is jobban tudunk követni. Mó, az ikreket várónk, vezeti a csoporttáblát. Minden hétfőn jelt ad magáról és pontosítja velünk az adatokat...

Csajok!!! HAHÓÓÓ! :shock: Csak én töltöm a péntek estét a gép előtt??? :?

Kép
Kép
tisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: