Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.

Bikfy nekunk nem ugyanaz a parunk? :shock: :D az enyem is tok ilyen :?

Kép
monyo83
 
 


Princzike az aszpirin jo hatasarol en is hallottam, allitolag noveli a verkeringest a petefeszkekben is es a nyalkahartyat vastagitja (ugy tudom lombik elott is ezt szedetik). Azt allitolag nem tudjak hogy miert, de hogy kisebb a vetelesek eselye is. De kis dozisban ajanljak, merthogy pont a verkeringes erosodese miatt verzekenyseget okozhat (gondolom ez a szules elottre vonatkozik). Jovo honapban majd rakerdezek a dokinal (merthogy megyunk)...
Olyan jo hogy vagytok nekem :D ...
Vendég
 


Bocsi lányok, kitöröltem az előző hozzászólásomat, mert nem szeretném, hogy kollegák, stb valaki rámismerjen! eméelm már mindenki olvasta, akihez szólt (Bikfy, Loulou, Mimilee)



Anita, nagyon sajnálom, jobbulást Hannának! (Egyébként nagyon tetszik a neve: Isten ajándéka, ha jól tudom)

Kép

Kép
luli
 
 

 
 

Kezd fájni a torkom, azt hiszem beszerzek gyorsan ilyen aspirin C-t :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Már kocsit jobban vagyunk, hála istennek nem nyűgösködik annyit. Egy angyal :D :D :D .

Voltam szemészeten, már láthatóan javulok. Megkaptam a másik szemcseppet, a kenőcsöt továbbra is használnom kell :x . Mindegy, már talán nemsokára vége.

Princzike, ügyes legyél, nagyon drukkolok, igyál min 3 litert, az nagyon sokat fog használni. Nekem duplájára nőtt tőle a mnyh, még clostis hónapban is 12 mm volt.

Hát, lányok, amiket írtok, arra én nem tudok semmi okosságot mondani. A pasik kicsit máshogy vannak összerekva, mint mi. Én nem hinném, hogy nem szeretnének babát, csak a felelősségtől félnek. Nekünk is van ilyen barátunk, a lány nagyon szeretné a babát, a barátja nem. Látom, hogy a pasi milyen vívódásokon megy keresztül. A legnagyobb baja az, hogy többet nem lesz saját élete, nem csinálhatja azt, amit eddig, mindig valakihez alkalmazkodni kell....... Ezektől fél mind.
De ha nehezen is szánják rá magukat, attól még igenis lehetnek jó apák. Szerintem. Egy gyerek nagyon sok mindent meg tud változtatni, majd még saját magukon is meg fognak lepődni.
Én csak azt tudom mondani, hogy beszélni kell a dologról, valahogy meg kell érteniük, hogy ez nektek mennyire fontos, különben tényleg nincs értelme együtt maradni. Nektek azért lenne rossz, mert ugye nem lenne gyerkőc, amit ti nagyon szeretnétek, ha meg lenne, lehet ők éreznék azt, hogy rájuk lett kényszerítve valami, amit ők egyáltalán nem akartak. És mindkettőnek a vége ugyanaz lenne.
Halasztgatni pedig nem érdemes a gyerekvállalást, mert ahogy mondani szokták, egy gyerek sose jön jókor. És ilyenkor szokott az bekövetkezni, hogy amikor meg már jöhetne nem jön.


Már nem tudom ki írta, de az félreértett engem. Az én férjem szeretne tesót, csak már itthon nem nagyon beszélünk róla. Persze néha álmodozunk :D . Én nem mondom, mert nem akarok az idegeire menni, nem akarok nyavajogni, ő meg azért nem mondja, mert mi lenne, ha már ő is nekem siránkozna. Még jobban összetörnék.
Ő a Hannát is akarta. 5 éve házasodtunk össze, először én nem akartam, mert lakás kell, autó kell, aztán mikor minden összejött, jött a gyerkőc is. Megbeszéltük akkor is, most is. És aminek nagyon örülök, hogy nagyon jó apa, imádják egymást.

Luli, jó hogy megosztottad velünk a történeted :) .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Én nem az aspirin c-t, hanem az aspirin protectet hallottam. Vagy az ugyanaz :oops: :oops: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Igen! Aspirin protectet kell szedni, a hatoanyag ugyanaz csak sokkal kisebb dozisban van meg benne - igy a mellekhatas csokken. Ugyhogy Luli azt vegyel :D.
Vendég
 


Hello Lányok!

Jó sokat írtatok, vagy fél órája már csak olvasok!!
Szomorúan olvastam a problémákról. :cry:
Bikfy, Loulou!
Nem egyszerű a pasikkal, pláne a célokat összeegyeztetni!! Mi is sokat cirkuszoltunk emiatt. A férjem például külföldre akart költözni, ott vállalni munkát... Ez még nem is lett volna rossz ötlet mondjuk 20-25 éves korában, még én is nekivágtam volna, ha a kapcsolatunk kezdetén mondja. Én meg már 4 éve a babára készülök. Rengeteg türelemre volt szükségem, és többször elmondtam neki, hogy ha különböznek a vágyaink, és nincs KÖZÖS cél, akkor jobb, ha hagyjuk egymást. Ez volt olyan 3 éve.
És hát utána nem sokkal megkérte a kezemet, két éve házasok vagyunk, és készül az apaszerepre. És tudom, hogy így is boldog lesz, az elvágyódás "idegen földekre" attól még teljesíthető pl. utazással. Nem teljes alávetés, de kompromisszum, szerintem csak így lehet... JA és a könyvet, amit ajánlottam olvassátok el, aztán nyomjátok a pasitok kezébe :D (Rhonda Byrne: A Titok)
LÁnyok, segítsetek nekem!
Most lehetek olyan kéthetes. Szerintetek mikor menjek dokihoz?
Ha máris megyek, fog látni vmit? :oops:
Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de csak Veletek tudom megbeszélni.
Miből áll ilyenkor a vizsgálat? Ha nem akarok magándokihoz menni, hova kell? Körzetileg tartozik az ember egy-egy kórházhoz, és csak ott fogadják, vagy besétálok oda, ahova nekem tetszik? :shock: :oops:
Ne nevessetek rajtam, még a gyerek körzeti dokimtól is csak 26 évesen jelentkeztem ki..., annyira nem járok orvoshoz, szóval ezért vagyok ilyen analfabéta... :roll:
ácica
 
 


Ranita
Parancs értettem :lol: Megpróbálom meginni a napi min. 3 liter vizet.
Sajna ahogy most számolgatom, mostanában csak max 2 litert ittam naponta. Lehet, hogy ez most kevés volt.
Bár mondjuk előző hónapban 12 mm volt a mnyH-ám szerintem kb ugyanennyi folyadékkal. Lehet, hogy a Clositban van vmi , ami vékonyítja nálam.

Tényleg lányok.....!!
5-6 mm-nél is megtapadhat?

Ácica
Én sem vagyok nagy orvoshoz járkáló, de ha nem akarsz magándokihoz menni, akkor szerintem vagy abba a kórházba mész, ahova tartozol vagy abba az SZTK-ba.
Azt nem tudom megmondani, hogy a mostani rendszer szerint mehetsz-e máshova. Ha meg igen, akkor kell-e most érte fizetni vagy el sem látnak. Passzolok....
Gondolom most nem voltam valami nagy segítség. :(
Szerintem néznek neked egy hüvelyi UH-t és megállapítja, hogy látszik az x mm-es petezsák. Oszt szerintem mond egy időpontot, hogy mikor fáradj vissza a következő vizsgálódásra.


Tegnap megvettem a Femibion 800-at. Remélem ez is hozzá járul a sikerhez? Nem tudom, hogy melyikőtök írta, hogy a Gyöngy Patikában lehet kapni most akciósan. De neked bejött? Vagy kellene szedni vmi mást is mellé? Multivitamint vagy vmi hasonlót?

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Látom mindenhol vannak gondok... Leírom nektek az egyik kolléganőm esetét. Férjhez ment fiatalon, boldogok voltak, mindenük megvolt. Várta a babát, de a férje közölte, h ő nem akar gyereket. Kolléganőm próbálkozott mindennel, hátha megváltozik a párja. De semmi nem történt. Ekkor (kb 3 éve) összejött egy közeli boltban dolgozó fiúval. Pár hónapig ment ez a kettős élet (kollégák közül sokan elítélték, h ilyet nem lehet csinálni és ez undorító; csak kevesen értették meg h ilyen férj mellett nem csoda h keres valakit aki törődik vele), aztán a fiútól terhes lett. Ekkor a férjével már válófélben voltak. Sajnos ez a baba elment neki. Majd hamar újra babás lett. A férjétől sikeresen elvált. Decemberben szült és most van egy gyönyörű 10 hónapos kisfia.
Nem azt mondom h ez a követendő példa, de sajnos vannak esetek amikor nincs más választás. Lányok! Minél előbb beszéljetek a párotokkal!!! Lehet h csak 1-2 hétről van szó. Nálunk én már nyár elejétől akartam kistesót, párom meg nem. Aztán augusztus elején jutott el odáig h ok, jöhet.

Ácica! Először is: hatalmas gratula!!!!! Remélem Judival meghozzátok a zebraesőt!
Az utolsó mensi 1. napjától kell számolni a terhességet. Az első alkalommal van kézi és uh(hasi, hüvelyi) vizsgálat is. Azt hiszem h kb az 5. héten lehet már látni vmit, addig max vérvételre vagy vizeletvizsgálatra küld el, h nézzék meg tényleg terhes vagy-e. A helyi Sztk rendelőbe érdemes akkor elmenni. Ott is ki lehet fogni q jó dokikat. Nekem is így sikerült.

Ranita! Hannának jobbulást!

Euonymus! Ti is gyógyuljatok meg minél hamarabb!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Régen írtam, de olvasok szorgalmasan, csak még mindig nm vagyok túl jól, de szerencsére gyorsan közeleg a 12 hét és remélem jobban leszek... Persze már egy fokkal jobb, ezért vagyok optimista :roll:

Hát nem semmi, hogy némely pasi ennyire nem tudja magát rászánni a gyerkőc dologra, szerencsére nálunk ebből nem volt gond. Mondjuk köztünk több, mint 10 év van, így a párom azért tudta, hogy nagyon nem húzhatja az időt. És van már egy nagy lánya is, de ennek ellenére, mivel én két gyerkőcöt szerettem volna, ő ezt tiszteletben tartotta, és mindent megtett :lol: Persze azt nem gondolta, hogy hirtelen 4 gyereke lesz :lol: :lol: :lol: Na persze én sem, hogy három :oops:

GRATULA A POZI TESZTEKHEZ!!!

Én használtam ovu tesztet, és ha csak halvány vonal van, az nem jelent semmit. Nálam volt, hogy két napig halvány volt, utána egy napig semmi, majd a 4. napon erősebb, mint a másik, na az volt az igazi. mondjuk akkor nem jött össze :roll: Mikor az ikrek jöttek össze, akkor egyik nap semmi, majd egy erősebb, csík, de nem az igazi, és utána másnap az igazi csík. Szóval nagy eséllyel két érett petém volt, ez zavarta meg...

Kisvirág: azért én várom azt képet, csak kibogarásszuk valahogy :lol:

Ácica: Szerintem még korai elmenned dokihoz, engem is olyan 5 hetesen rendelt be, és akkor még csak petezsák volt és 8 hetesen szívhang(ok), szóval szerintem még várj egy hetet, és akkor már hasi UH-val is látja legalább a petezsákot. Hát ha nincs dokid, akkor oda kell menned, ahová tartozol körzetileg (én így tudom), csak így elég rizikós, hogy épp milyen dokit fogsz ki :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Princzike!
Azért köszi, nekem még a vizsgálatról sem volt halvány fogalmam sem. Most bejelentkeztem a sima körzeti orvosomhoz, szombaton megyek, hátha tud vmi érdemleges infóval szolgálni.
Azt nem írtad, hogy várjak még, vagy már mehetek ilyenkor?
ácica
 
 


Princzike!
A closti mindenkinek vékonyítja.
5-6 mm-nél nem nagyon fog megtapadni. Kicsi az esély.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ácica!
Szerintem egy hetet még várj, nehogy megijesszenek, hogy nem látnak semmit, mert ez még előfordulhat. Az 5-6. héten már ott lesz a petezsák, nekem a 6. héten már szívhang is volt.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Teri, Nikole!
Köszi a tanácsokat! Ez érdekes, hogy az utolsó menzi 1. napjától kell számolni, gondolom a pontosság kedvéért :shock: :wink:
Az a gond, hogy a magándokit nem bírom anyagilag, úgyhogy muszáj lesz SZkT-ba menni.

Teri!

BOLDOG NÉVNAPOT! :D
ácica
 
 


Ácica, Te lassan már 5 hetes is vagy, nem? :D

"Tegnap megvettem a Femibion 800-at. Remélem ez is hozzá járul a sikerhez? Nem tudom, hogy melyikőtök írta, hogy a Gyöngy Patikában lehet kapni most akciósan. De neked bejött? Vagy kellene szedni vmi mást is mellé? Multivitamint vagy vmi hasonlót?"

Princzike, ezt én írtam. Azért jó, mert ez az egyetlen olyan terhesvitamin, ami mellé nem kell folsavat szedni. Sem a Gravidában, sem az Elevitben nincs meg az elegendő folsavmennyiség, ami a terhesség első 3 hónapjában nagyon fontos, hogy jól fejlődjön a baba.Bizonyos születési rendellenességek elkerülése végett. E kettő vitamin mellé még folsavat is kell venni az első 3 hónapban.

Kép

Kép
luli
 
 


Tényleg hétfőn leszek 5 hetes, ha így kell számolni :D
ácica
 
 


Ranita
örülök, hogy jobban vagytok.
Remélem azért csak megtapad valamennyire. Barátnőmnek 6 mm-nél tapadt meg.
Bár a dokit sem értem, mert először is ezt a bogyót szedette és tök vékony lett a mnyh-ám. Tiszta hülye akkor

Szerintetek, ha napi kb 2 Aspirin C pezsgőtablettát iszom, akkor lehet, hogy felmegy 6-7 mm-re? Van rá pénteki UH-ig ugye 2 napom, a hétfőig meg 5. Lehet rá esély?? :(
Most teljesen elkeseredtem.. :cry:
Pedig már úgy örültem, hogy ebben a hónapban minden OK-s lesz.
Azért még van remény. Ha másnak 6-os nyálkahártyával sikerült, akkor nekem miért ne... Csak azért is összejön és kész!!
Pfúj az össze aélkdfkdj :x orvosra!


Ácica
na ezek szerint, akkor hamarosan mehetsz is :)

Kisvirág
Igen neked szólt, hogy küldd csak a képet :) Csak ki lehet belőle bogarászni valamit :roll: :wink:

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok lányok!

Látom nagyon termékeny volt a tegnap este. Mondjuk sztem ki is kell beszélni a problémákat.

Loulou, Bikfy és Mimilee nem könnyű nektek és drukkolok, hogy rendezni tudjátok a pasikkal a dolgot. Bikfy borzalmasan nehéz lehet ilyesmire gondolni, hogy akár el is hagyod. Őszintén kívánom neked, hogy valahogy "benő a feje lágya" és rádöbben végre, hogy mennyire fontos ez neked és hogy csak így tarthat meg téged.

Az én szitum egyébként teljesen eltér a tiétektől, azt is mondhatom dettó olyan, mint Euonymusé. Nekem pl. az a legnagyobb gondom, hogy a gyerek miatt nem tudunk csak úgy spontánkodni és mire odajutunk este, hogy összebújunk bizony ki vagyunk már rendesen. De attól egyáltalán nem rosszabb a szex, ha megdumáljuk előre, sőt. Férjem mindig tisztában is van vele, mikor van akció időszak, a múltkor még poénkodott is, hogy majd beírja a naptárába, nehogy elfelejtse :lol: Egyébként azt veszem észre rajta, hogy ahogy telik az idő egyre jobban akarja ő is a második babát. Tegnap volt egy aprócska gyerekneveléssel kapcs. vitánk és én sírva fakadtam. Ő erre azt kérdezte, hogy ha ő úgy gondolná, hogy nem vagyok jó anya akarna másodikat? És ez valahogy jól esett.
Na mindegy, kicsit hosszú voltam. Bocsika :oops:

A lényeg, hogy a pasik tényleg máshogy működnek, mint mi, de azért ne hagyjátok magatokat a végtelenségik hitegetni.

Ácica én is 6 hetesen mentem uh-ra és akkor már volt szívhang is.

Hanna babának mielőbbi gyógyulást kívánok.

Valaki kérdezte, hogy ki fog a ÁEK-ben szülni. Hát ha egyszer összejön a baba én ott fogok.

Kép
nyanya77
 
 


Princzike, minden jó lesz, ne aggódj. Meg fog az még addig nőni.
Igyál, igyál, igyál, igyál és igyál. És szedd azt az aspirint, biztos, hogy fog használni, nyugi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Princzike!
És ez az aspirin c így is jó? Pezsgötablettába? Lehet nekem is ki kellene próbálnom.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Csajok ezekre a pasikra nem tudok semmit írni. Én nem voltam ilyen cipőben sosem. És nem akarok feleslegesen okoskodni…

Kissedi: köszi szerintem nagyon jól vagyok. Ahhoz képest, hogy milyen felfordulás volt itt múlt héten. Igaz az nagyon fárasztó volt, de túlvagyunk a nagyján. Most már csak pakolás van, de az majd apránként. Néha még egy kis émelygés megtámad, de hányni még egyszer sem hánytam. Bár azt bevallom estére azért elfáradok, de azt hiszem ez belefér. :lol:

Rantia: jobbulást Hannának!

Princzike: hajrá hétfői inszem! Nekem a closti vékonyította a mhnykámat.

Ácica: mikor volt a mensid első napja? Mert ahhoz képest olyan 5-6 hetesen érdemes elmenni dokihoz. A vizsgálat egy kézi vizsgálat és egy hüvelyi uh lesz. Mehetsz a legközelebbi sztk-ba. Aztán még ráérsz dönteni hogy hol fogsz szülni.

Akik már anyukák: ti beadatjátok a gyerekeknek az influenza elleni oltást?

És akkor közkívánatra a kép: Az arcát látni, ahogy felénk néz.
Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Pruci Kép

Kép
kissedi
 
 


sziasztok..nemsemmi mennyit írtatok!!!! :shock:
ma befizettük a tanfolyamom árát és megvettem az első pár dolgot ami kell majd a munkámhoz......... :lol: :lol: :lol:

virág nagyon szép az uh kép...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kisvirág
gyönyörű kis picúr :) és nem is olyan vészes az UH kép, mint ahogy először írtad.
Neked mennyire vékonyította el? Ja és mennyinél tapadt meg?
Az egyik ismerősnek 6 mm nél is megtapadt. Most próbálom még a maradék pár napig Aspirin+C pezsgőtablettázni.
Lehet, hogy duplázva kellene innom. Igaz nincs ráírva, hogy mennyit lehet inni belőle egy nap (vagy csak én vagyok vak), de ma megiszok 2*2 tablettát. Csak azért is :)

Pruci!
Nagyon boldog névnapot !!!!

Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Natácska
Azt hiszem én most egy kicsit le vagyok maradva. :oops: Milyen tanfolyam? Milyen munka?

Ranita
Szerintem nem árt kipróbálni. Mondjuk nekem úgy, hogy legutóbb mással stimuláltak 12 mm -es volt a mnyh-ám. Azért lehet, hogy ez is közre játszott :)
Ha más nem, akkor erre a taknyos időszakra jó :) De szerintem biztos használ. Utána kérdeztem másnál is, ahol tudtam, hogy nehezen jött össze a baba és azt mondta, ő is alkalmazta eme praktikát :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Mimilee
köszönöm a bíztató szavakat. Azt hiszem az eddigi max 2 liter helyett belehúzok legalább napi 3 literre.

Ti csajok nem vagytok úgy vele, hogy ha dolgoztok,akkor egyszerűen elfelejtetek inni?

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike nitacska vagyok nem natacska.. :oops: :lol: :lol: :lol:
amugy kéz lábápoló és műkörömépítő tanfolyamra megyek és ebbe a szakmába szeretnék dolgozni is.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska az tök jó szakma sztem. hát én is nagyon gondolkoztam,hogy vmi-t kellene tanulnom a meglévő 4 szakmám mellé :roll: eszméletlen hogy nincs állás :twisted: ez felétek is így van, vagy csak itt borsodban. néha már úgy elmennék innen. de hát 2 éve vettük a házat, ráköltöttünk egy vagyont, eladni meg annyiért úgysem tudnánk.....
Na visszatérve engem is érdekel a műkörmös is meg a masszőr is.

Kép
kissedi
 
 


kissedi nagyon jó szakma és ez 4 honap alatt megvan vizsgával együtt..okj-s vizsga lesz tehát mehetek utána dolgozni is... :D
ha gondolod leírom az elérhetőségüket és érdeklődd meg..még van hely ide is.. :lol:
egyépként it sincs tul sok álláslehetőség.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kösz Nita, de Halásztelek egy kicsit messze van nekem. egyébként itt is szokott indulni hasonló tanfolyam. a munkaügyi is indított mikor munkanélkülin voltam. de nem iskoláztak be, mert "túlképzett vagyok"

Kép
kissedi
 
 


jolvan..probálkozz még hátha :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bocsi
Elírtam :cry: De azért nincs harag :)
Nitacska :)

Mikor kezdődik a tanfolyam? Szerintem nagyon jó. Na majd ha "praktizálsz" szólj :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Munkára visszatérve tényleg nagyon rossz a helyzet.
Nálunk is épp most van leépítés. Eléggé para vagyok most én is, hogy mi lesz. Sajnos a mi csapatunkból is (cégen belül) el kell küldenie főnökünknek pár embert. :(

Most egyenlőre szorítok magamnak, hogy ne én legyek.
Bár mondjuk a kérdése is igen érdekes volt.
Ma doki után bementem hozzá, hogy az orvos péntekre és hétfőre is visszarendelt. Majd mi volt az első gondolata? Terhes vagy???
Mire mondtam neki, hogy nem :cry:
A következő kérdés a következő képpen hangzott:
És nem akarsz az lenni?
Tiszta őrület.....

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike semmi baj..eszembese jutott haragudni rád........ :D
a tanfolyam hivatalosan okt.26-án kezdődne de csúszik így nov.16-án indul.. :? :shock:
természetesen szolok ha praktizálok már..... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.csak gyorsan írok pár sort,mert 3 napja nem voltam és fél délutánom eltelt azzal,hogy visszaolvastalak benneteket!!!
De megérte,hiszen van 2 új kismamánk,irigykedek is rendesen.
Judi79!Rád különösen irigy vagyok,most nagyon bele kell húznunk,hogy majd együtt mehessünk vizsgálatokra!!!!! :wink:
Na megyek is mert ez a 3 elmúlt nap kikészített rendesen!!Az életbe ne építkezzetek!!! :?
Jó éjt mindenkinek!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernik mi is építkezünk..csak lassan haladunk a hülye anyagiak miatt. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Princzike! nem férfi a főnököd? :lol: remélem nem arra célzott hogy gyere el magadtól :?
Vernike, mi 2 éve felújítottuk amit megvettük, szinte csak a négy fal maradt épen, úgyhogy megértelek. de utánna majd milyen jó lesz beleköltözni :wink:
na megyek lefekszem, mert nagyon fáj a fejem.
sziasztok, jó éjt!

Kép
kissedi
 
 


jóéjt..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok, csak gyorsan bejelentkezem, h még élek.

Csendben olvasgattalak benneteket, de olyan gyorsan termeltetek, h azért a melóban munka mellett elég nehéz volt követni.
Magamról:
Hát nagyon röviden az exem otthagyásánál szerepet játszott az is, h semmi jövő képe nem volt kettőnkről (itt a babára gondolok, és) Hát Én próbáltam vele megbeszélni, itt be ott ki, 11 és fél évet voltunk együtt. Aztán egyszer csak betelt a pohár. Aztán döntöttem és léptem. Aztán megismertem a férjem, Ő ennek teljesen az ellentéte. A második randinkon közölte h elvesz feleségül, meg én leszek a gyerekei anyja, hát szegényt ekkor jól kinevetem. :lol:
Aztán tessék tényleg el vett, most meg babázunk. :lol: És IMÁDOM :lol:
Szerintem ha itt az idő, és tényleg betelik a pohár azt érzi az ember. Persze ez az én véleményem és tapasztalatom, illetve történetem. Ja és semmit nem bántam meg, és sokkal boldogabb vagyok. És ha visszagondolok azt gondolom, hogy a legnehezebb a mi lesz majd velem, kérdés miatt kiszállni. De szerintem mindenki úgy éli le az életét ahogy akarja, és ahogy választja :shock:
Remélem nem haragszotok az őszinteségemért meg :oops: , de mivel átéltem.....

Kissvirág, még ha azt is mondod, h nem olyan jó a kép nekem nagyon tetszik, és azért csak óvatosan azzal a pakolással.

Nitácska sok sikert a sulihoz, szerintem is tök jó szakma.

Kissedi, hát az élet folyamatos tanulás, nekem is 4 végzettségem van, ebből 2 diploma, és amikor melót kerestem, én is több helyen meghallgattam, h túlképzett vok, meg nő, meg még nincs baba meg blabla.... De gondolom ha lett volna gyerek akkor meg az lett volna a baj, meg persze h nő vok :twisted: :twisted:
Volt h. le is tagadtm a diplomáimat....


Ácicsa, ha szívhangot is szeretnél látni, akkor 6 de inkább 7 hetesen érdemes menni dokihoz, tudom ez hosszúnak tűnik de ez az 5 hét is, hogy eltelt :lol:

Anita, Hannának mihamarabbi gyógyulást. Nekem is nagyon tetszik ez a név, a férjem már mondta, ha babás leszek és netán kislány lenne Ő javasolná, h Hanna legyen, mert Neki is nagyon tetszik :D

Luli kössd be a torkod vízes valamivel, nekem az segített, de jobbulást :roll:

Teri NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Nikol, pihengess és jobbulást Neked. Találtál valami gyógyírt a hátadra, vagy kizárásos alapon pihenés :?:

Princzike, csak pozitívan, lehet esélyed, hogyne lehetne, és nem LEHET, hanem LESZ BABÁD, és sikerülni fog. És a mhnyk is jó állapodban lesz :lol: Kérlek ne pánikolj, most tegyél meg mindent, és pozitívan, próbálj meg ne mindenen stresszelni.
Tudom h nagyon neház, meg pont én mondom, akit még a parázok klubjába is beválasztottak, de kérlek próbáld meg :roll:
Ja és a melód miatt is szorítok, és próbálj meg erre most nem is gondolni.

Most még maradok egy kicsit, de holnap reggel megyünk Sopronba, remélem nem fog szakadni az eső :roll: :?: Jaaaaaaaj már nagyon várom. És csak vasárnap tudok jelentkezni, és tájékoztatni benneteket, h szombaton megjött vagy nem :idea: Ugyan is akkor lenne aktuális. Kiváncsian várom a minden nap elfogyasztott teáimnak a jótékony hatását. :lol: Remélem nem jön meg, de ha mégis, akkor pedig arra leszek kiváncsi h mensi elötti barnázásom elmúlik e?!
És drukkolok azoknak akiknek most NEM KELL MEGJÖNNIE.

[/b]

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Ácica bocs a névelírásodért, csak annyira vertem a klaviatúrát :oops:
Meg egy kicsit hosszú lettem, bocsi :oops: [/b]

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


ÓÓÓÓÓ csajok [/b] ezt a jelet honnan szedtem? Miért teszi be? Hogyan tudok tőle megszabadulni?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Kisvirág!
Én azt hiszem beoltatom majd a Hannát.
Tőled akartam mindig kérdezni valamit, de mindig elfelejtettem.
Te most gyesről fogsz majd elmenni Tgyásra? Vagy hogyan csinálod ezt?

Pruci!
BOLDOG NÉVNAPOT :!: :!: :!: :!:

Princzike!
Akkor ezt lehet még én is kipróbálom. 2*1-et kell belőle inni? És úgy kell kérni a gyógyitárba, hogy aspirin c pezsgőtablatta?

Ez mindenestre érdekes kérdés volt a főnöködtől. Tudja, hogy milyen dokihoz jársz és hogy miért?

Nitácska!
Ez tök jó szakma és jól is lehet vele keresni. Mondjuk a mi kis városunkba van vagy 5.

Egyébként mi is a napokba beszélgettük, hogy biztos jó ötlet e ez a tesó dolog. A férjemnek jó munkája van, de most úgy néz ki az ő cégük is kicsit válságban van, 2 embert el is küldenek. A gyes meg ugye.... Kicsit félek, lakáshitelünk van, nem is kevés, ami még egy pár évig nem is lesz kevesebb. Én visszamenni dolgozni még a gyes ideje alatt sem tudok, mert ugye bölcsi nincs, a nagyszülők meg még fiatalok, dolgoznak. Úgyhogy néha, ha belegondolok, hogy mi lesz itt még, hát az élettől is elmegy a kedvem.
Viszont felvettük a szocpolt is, és ugye ha nem lesz 2. gyerek, vissza kell fizetni, ami kamatokkal együtt megint nem olcsó mulatság.
Úgyhogy néha én is vacilálok. A férjem úgy fogja fel, hogy nem kell besz****, majd lesz valahogy. Amíg van 2 keze, 2 lába és dolgozni is akar, addig fog is.
Na, most panaszkodtam egy kicsit, bocs :? .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


irdab jó régen voltál.. :(
de jó hallani hogy élsz és jol vagy!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita, szerintem ne gondolkodjál ezeken a dolgokon, valahogy majd csak lesz, igaza van a férjednek :shock:

Nitácska :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Megszabadultam a eltől is :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jaj Pruci NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab, de jó lesz nektek Sopronba, irigy vagyok :) . Érezzétek jól magatokat :!: :!: :!: . És remélem jó hírekkel jössz majd vasárnap.

Nekünk azt hiszem ma sem lesz jó éjszakánk, szegény manócska nagyon náthás. Még a szemei is tiszta vörösek, állandóan folyik a könnye. Hiába fújja, hiába szippogatom neki, hiába csöpögtetek, 2 másodperc múlva már nem kap levegőt :x .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


"Megszabadultam a eltől is " jeltöl bocs :oops: már elég késő van, lehet h már aludnom kellene :?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab, te hány nappal mensi előtt kezdesz el barnázni?

Kép

Kép
ranita1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?