Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint itt! :wink: :lol:
Annus!
Én is 4 hónapig szedtem a Closty-t és most spontán hónapunk van. Remélem hasonló sikerrel járunk, mint Ti! :wink: :lol:

Kexi!
Ne kombinálj szerintem sem! Sikerülni fog az a babó és kész!!! :wink:

Misszike!
Csinálj már légyszi egy tesztet! Azért mert másnak is a 37. napon jött meg, nem biztos, hogy neked is csak "úgy" késik!!! :wink:

Kép
oriandy
 
 


Oriandy: csináltam ma reggel és ----- sajna! Várok még 2-3 napot,ha addig sem jön meg elmegyek a dokimhoz!
Mikortól próbálkoztok? Úgyértem mikor lesz péd?
misszike
 
 


Küldöm a pirim neked Misszike!Kivagyok,azt hittem,talán ez a hsg kicsit "kimosott"!Roppant kiborit,hogy nem tudom,miért nem leszek terhes!Hisz végig jártunk mindent,én oké,apa is,akkor miért nem?Most is megjött,miért is fordult meg a fejembe,hogy hátha?Lányok,én úgy belefáradtam ebbe.Mi tartja bennünk az erőt?:(

salygabó
 
 

 
 

salygabó ne keseredj el..ha minden rendbe van mindkettőtöknél akkor lehet azért nem jön a baba mert görcsösen akarod.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Misszike sajnálom a nega tesztet, de amig piri nincs addig van remény.

salygabo sajnálom a menszit. Én is csak azt tudom mondani hogy ha görcsösen akarja az ember akkor tuti nehezebben jön össze. Én emlékszem a harmadik gyerkőcnél, vele 6 hónapig próbálkoztunk mire sikerült, az utolsó hónapban már nem foglalkoztam vele hogy sikerül e vagy nem mert tanulnom kellett az érettségire, erre pont a vizsga napján vettem egy tesztet mert akkor már nem jött meg, azt hittem az idegeskedés miatt, hát nem, hanem Réka ott lapult a pocimban.

Most a negyediknél, aki sajnos úgy döntött nem marad velünk, ott meg úgy volt, hogy a harmadik clostys hónapban voltam, mentem középidőben uh-ra, ahol a doki mondta hogy sajnos nincs peteérésem, és valószínű hogy PCO-m van mert sok kicsi tüsző van. Én nagyon el voltam keseredve, sírtam is. És nem is foglalkoztam vele tovább úgy voltam vele hogy biztos nekünk ez van megírva, erre nem jött meg, teszt, és hát pozitív lett. Szóval újra beigazolódott hogy akkor jön össze amikor nem figyelünk rá.

Tudom hogy ezt könnyű mondani, és én se nagyon tudom betartani, legalább is a vetélés óta még nem nagyon tudtam úgy elengedni magam, hogy nem foglalkozom a témával. Talán ebben a hónapban volt először úgy hogy úgy voltunk együtt hogy abszolút nem gondoltam a peteérésre, és mint utólag kiderül pont akkor volt az ovu. Én arra számítottam hogy megint a 19. nap környékén lesz ahogy szokott, erre a 15. napon volt. Hát kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

kexi neked meg csak azt tudom mondani hogy ne kombinálj, fő a pozitív gondolkodás. És ha esetleg az erőt ad neked, nekem a második, harmadik és a negyedik babó is clostyval sikerült. Norbi az első clostys ciklusban, Réka és negyedik babó a harmadik clostys hónapban.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Jó reggelt!

Kexi sztem se kombinálj!

Gabi: tényleg igaz, h mikor nem készülsz, akkor lep meg. Ettől a hónaptól én sem vártam sikerességet, mert nem voltam megelégedve a tüszőnövekedéssel. (Amúgy nekem is sok kicsi volt, szinte alig találta meg a dokim a 17. napon a 13 mm-eset)

holnap UH. kicsit para van.
Vendég
 


Misszike: sajnálom, úgy bizakodtam, hogy ismét babás lesz köztünk. Ha egy hét után nega lett a teszt, akkor nem hiszem hogy baba van a dologban, de azért én hiszek a csodákban. Szerintem menj el dokihoz, mert ez nem okés így.
Kexi: szerintem próbálj meg megnyugodni, mert való igaz, hogy könnyű mondani, de tényleg lazítani kell egy kicsit és nem görcsölni a dolgon. Nekünk is úgy sikerült. Ekönyvelvtem hogy ez nem a mi hónapunk és clostit sem szedtem és mégis összejött. Szóval tényleg akkor jön mint a szerelem, amikor nem is gondolnád.
Oriandy: nagyon drukkolok nektek, hogy hasonló sikerrel járjatok mint Annus a spontán hónapban.

KépKép
csige-bige
 
 


Salygabó: ne keseredj el! Sajnos mi vagyunk azok,akiknek szenvedni kell a babáért,mert nem pottyan csak úgy az ölünkbe! De,ha egyszer jön,mi leszünk a világon a legboldogabbak! Nézd az én példámat is mennyire lehetek elkeseredve: 2 barátnőm van,nagyjából egyszerre lettünk terhesek. Az egyik elvetette (elhagyta a barátja).én elvetéltem,aki nem akarta annak meg már majd 1kg a pocijában! (már imádja).Sógornőm is Novemberben szül..,unokabáttyámnál 2 hónapos Ákos baba...Csak babák vesznek körül!
De majd egyszer sikerül nekünk is,addigra azok már meglesznek és csak mi leszünk pocakosak! Nézd Annust is....Puszedlit is! Most tőlük kell erőt venni,mert nekik sikerült...Mi tartja bennünk az erőt? A remény,hogy mielöbb babások leszünk és csak dobáljuk ide fel a képeket...
Csige-bige: még nincs piri ma sem! Mi lenne,ha szedném a Clostit?
misszike
 
 


Hát én nem tenném Misszike. Azzal meg kell várni a menzit és csak utána szabad elkezdeni szedni. Azért is nem szabad, mert ki tudja, hogy mi zajlik bent le. Azért lenne jó dokihoz menni. Ha belegondolsz, akkor a vérzésnek meg kell jönni, hogy kitisztuljon a méh és felkészüljön egy újabb terhességre. Szerintem nem jó ötlet. Én nem tenném.

KépKép
csige-bige
 
 


Na az én ciklusaim 35 naposak voltak...de legalább a closty mellett mindig ennyi volt!Pontos volt mint az óramű!

Amúgy én is csak azt tudom javasoni h próbáljon mindenki kicsit lazítani!
Bizti már sokat hallottátok tőlem,de én is úgy voltam vele h mindent megteszek azért h baba legyen!!Nem kezdtem el fogyózi,figyeltem h mit ezsek,nem csináltam bizonyos dolgokat a pé után nehogy elmenjen a baba ha megfogant volna.És mindent ehhez igazítottam.
De annyira h mikor hívtak h vegyünk színházba bérletet mondtam h inkább nem megyek,mert lehet akkoraterhes leszek stb.
És ugye jött az augusztus és a nagy munka!Illetve újabb elhatározások!Fogyókúra,nyelvtanulás stb.És tessék!Hát nem felcsinált az uram közben :lol: :lol: :wink:

Megadrukk mindenkinek!!!!+++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Csige-b: azért kérdeztem,vagy merült fel bennem a gondolat,mert amikor a legelején 2 hónapig nem volt vérzésem akkor is így jártam,és be kellett szednem az nélkül a 2*1 clostit. Utánna lettt rendesen pém és pirim is! Ezzel hozta meg a doki...
misszike
 
 


Gabi: Olyan jó vbolt olvasni, hoyg neked clostyval jött össze a baba illetve jöttel össze. Nekem holnap kell kezdenem a clostyt igy annyira bizok benne. Mondjuk nem értem a dokim miért 2X fél szemet ajánlott illetve irt fel? Az nem kevés??

Kép
csucsu05
 
 


Hát nem tudom Misszike. Kérdezd meg a dokit ha mást nem telefonon. Az a biztos.
Annus: már elmultál tíz hetes, látszik már valami a pocidon? Multkor azt írtad, hogy a vonaton már észrevették.

KépKép
csige-bige
 
 


Jajj Lányok, köszönöm mindnekinek a nyugtatást, bíztatást, Aranyosak Vagytok!
Amúgy én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: a Baba, aki meggondolta magát, nekünk is úgy jött össze, hogy előtte clostiztam, nagyon akartam, minden gondolatom a Baba körül forgott és semmi! Aztán jött a műtét és semmi ghyógyszert nem szedtem. Mondta a doki, hogy most mensit várunk, aztán megen closti. Vártam, vártam, s közben abszolút nem gondoltam terhességre...aztán nekem is ott volt a pozitív teszt. Csakhát egy év próbálkozás, műtét és vetéslés után nagyon nehéz nem görcsölni!
Misszike: nekem volt 2 vagy 3 olyan hónapom, mikor egyszerűen nem jött meg. Duphastont írt fel a doki, azt kellett szednem 5 napig 2 szemet és utána a 8-10-napra megjött. Így tudtam elkezdeni a clostit. Mensi nélkül szerintem se kezdd el szedni a clostit, cisztásodás lehet a vége!!
kexi
 
 


Egy kérdésem még lenne: a vetélésem óta döbbenetesen hullik a hajam. Minden hajmosásnál pánikolok, ne tudjátok meg, mennyi haj hullik ki. Lehet a vetélétől? Ma voltam orvosnál, mondta, nem valószínű, mert annak már több, mint 2 hónapja. Holnap megyek laborba. Addig Revalidot szedek.
kexi
 
 


Kexi: Nekem is igy volt a máhenkivüli után nagyon hullot a hajam. Én is kérdeztem a dokim. Azt mondta lehet gyulladástól na meg az idegességtől.
Hidd el el fog múlni.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

csucsu nem tudom, én eleinte 2x1-et szedtem, de az kevés volt, aztán 3x 1-et és az már jó volt.


Hát lányok én ma jól elfáradtam, reggel óta, most értem haza. Reggel bevittem a gyerekeket a suliba, oviba, aztán mentem az államkincstárba igazolásért a tandíjkedvezményemhez, onnan a sulimba leadni a papírt, aztán meg mentünk anyuval a temetőbe. Ott meg sajnos egy kocsi neki ment a mamasírjának és a sírkő fedelestől oldalastól elcsúszott, be kellett menni az irodába panaszt tenni, de hát nem nagyon tudnak mit csinálni, max annyit hogy a sarokra tesznek majd valamit amit mindenképpen kerülni kell és akkor talán nem mennek neki. De ha már ott voltunk, apunak lejár a sírhelye, így úgy gondoltuk hogy átrakatjuk mama mellé, apu csak hamvasztva van, és akkor nem kell két helyre menni. Úgy hogy nem unatkoztam ma. Tegnap meg éjszaka többször fájt a hasam. Hétvégén már tesztelhetek elvileg, drukkoljatok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi1: megadrukk.................. :wink:
misszike
 
 


Nekem nem hullott a hajam utána. Nekem most hullik, de minden ősszel szokott. Lehet hogy a hormonok dolgoznak még. Nekem azt mondta a doki, hogy vetélés után, azért ott a hormonok még dolgoznak rendesen. Van akinél jobban vagy másképp mint kellene.
Hát nekem ma fájdogál a hasam úgy ahogy vártam, szerintem most van pé-m. Tegnap este volt is apával egy megaparty, majd holnap este ismét lesz. Remélem nem csúszunk le róla. Rajta vagyunk az ügyön, de valahogy nem görcsölök, valahogy ott belül annyira érzem, hogy menni fog. Remélem nem csalódok, mert ha lesz egy-két sikertelen hónapunk, akkor már én is görcsös és ideges leszek. Az a baj, hogy már annyira beleéltem magam, hogy gyorsan sikerülni fog, nem is gondolok az ellenkezőjére. Sokszor nézegetem a babakocsikat is mint egy dilis. Már meg van az ideál. Sokszor úgy érzem, hogy ez már beteges.

KépKép
csige-bige
 
 


Mindenkinek drukkolok és küldöm a pozitív energiákat :D
Ügyesek Legyetek, aztán várom a pozitív teszteket. Én ma vagyok a 4.npaon, úgyhogy még bőven van időm a pé-ig!
kexi
 
 


Gabi: Akkor mozgalmasan telt a napod.
Amúgy te hova jársz dokihoz?

Kexi:Köszi a pozitiv energiákat mi is küldünk neked. :) Én ma vagyok a 2. napon tehát van időm még a PÉ-ig.

Amúgy hadd kárdezzem meg, hogy mindenkinek a clostyt a 3. napon kell kezdeni??
Vagy ez változó?

Kép
csucsu05
 
 


csucsu én a Ferihegyi útra járok magánba a Kardos dokihoz, most már lassan 12 éve. Nekem amikor 2x1-et kellett szedni akkor az 5. naptól, amikor 3x1-et akkor meg a 3. naptól. De olyat is hallottam aki a 2. naptól szedi.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


sziasztok..drukkhegyek menek mindenkinek..........
remélem nekem is sikerűl clostival a baba..ha nem is az első honapba..majd utána.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nekem az 5. ciklusnaptól kellett szednem, napi 2x1-et.

Csige, gabi: és is küldök +++++++++, meg mindenkinek persze!!
De szeretnék már én is + teszteket látni! aztán meg UH képeket!
Vendég
 


Gabi:mozgalmas napod volt!
Vendég
 


Gabi: A Ferihegyi út sincs itt aközelben. De ha már olyan rég a dokidhoz jársz akkor megéri.

Nita: neked menyit kell szedned a clostyból?

Kép
csucsu05
 
 


Na, akkor én is mondom, hogy nekem a ciklus 1.napjától kell szednem, 2x1-et! Ez úgy látszik tényleg mindnekinél más, gondolom a vizsgálatok alapján döntik el a dokik!
Pussz.
kexi
 
 


Kexi: na ilyet sem hallottam még de biztos megvan mindennek az oka.
Én csak azért izgulok mert nem lesz nekem a napi 1szem kevés?

Kép
csucsu05
 
 


csucsu még nem tudom mennyit kell szednem a clostibol.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy nekem ma délutánra megjött! :D De még nem rendesen,de olyan vérzés szerű,szerintetek mától számolhatom az első napot?Végülis még nem ömlik belőlem,de már csak elkezdődött! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


syl szerintem várd meg a holnapot hogy erősödik e és ha igen akor kezdheted a számolást mátol.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Helló!

Csucsu, nekem este kellett a clostiból egy szemet bevenni, és a 14. napon majd szétszakadt a hasam!! Úgyhogy nyugi, szerintem ha nincs nagy baj odabent, akkor elég a napi egy szem!! Nekem is pl. a 3. napon kellet kezdenem...
Nagyon szorítok ebben a hónapban. Kell menned majd uh-ra is??

Én úgy tervezem, hogy vasárnap tesztelek egyet.. Mivel hogy utrot kell majd dugdosnom, és jobb ha minél előbb..... Úgyhogy légyszi szorítsatok!!!

Pussz mindenkinek..

Nita, neked mensihozót küldök...

Kép
szilvia80
 
 


Na dobok magamról képet!Ma felavattam a kismama szerkómat!! :lol:
Kép Kép

annus11
 
 


Annus:Aranyos vagy!
:D De a pocidat nem nagyon látni,hogy mekkora!
Te amúgy hány centi magas vagy?

Kép

Kép
syl100
 
 


nnus jol áll a kismama ruci..de tényleg nem látni így rendesen a pocidat.. :( mutííííííííííí. :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Annus: látni már azt, szépen a gumírozott részen. Végül is még csak 11 hetes leszel. Csini vagy nagyon :D
Hát nekem tegnap is fájt a hasam délután rendesen. Mondtam is apának, hogy siessen haza a munkából és mindenképp keltsen fel, mert lehet hogy mégis csak most van pém. Haza is ért éjjel kettőre a melóból. Én marha fájradt voltam, de azért kötélnek álltam, nem volt appeláta, bár mondtam neki, hogy hagyatkozzunk a lényegre, most az eredmény a lényeg :lol: Tiszta romantika nem? :oops:
Már annyira kíváncsi vagyok, hogy sikerül e ebben a hónapban. Ha nem akkor visszamegyek a dokihoz. Azért bízunk a legjobbakban.

KépKép
csige-bige
 
 


Annus: Hú 11hetesen már van igenis pocid:)És még feszülniis fog az a nadrág később:)

Csige: Nagyon ügyik vagytok, hogy éjjel is a feladatot teljesitettétek. :)
Én biztos bealudtam volna.

Kép
csucsu05
 
 


Hát Csucsu tudod mindent az ügy érdekében most :oops: Már annyira várom, hogy tesztelhessek, jövő hét végén már tesztelek is.
A férjem kivette az ezévi maradék szabiját dec. első hetére, kicsit dühös lettem rá, mert tudja, hogy én akkor nem tudok elmenni szabira. Mondtam neki, hogy miért nem együtt vesszük ki. Erre az volt tök nyugisan a válasza, hogy akkor már úgy is itthon leszel, ha Isten is úgy akarja. Hát igaza van, nagyon jó lenne.
Annus: én is úgy szeretnék már kismamaruciban feszíteni :roll:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Az optimista gondolkodás nagyon jó. Hidd el kjarácsonykor valóban már szabin leszel de jó sokáig:)
AMúgy most én is nagyon bízok a dologban. Ma kezdem a clostit szedni.
Már én is nagyon szeretnék pocakos lenni:)

Kép
csucsu05
 
 


Karácsonyra mindenki bebabázik a topicban!Én ezt kérem a jézuskától,oké?!!! :lol: :lol:

Hát majd próbálok vmi feszesebb cuccot felvenni és úgy fotózkodni!
Amúgy még nem híztam egy dekát se...csak fogytam 1 kilót kb :wink: És kis töpszli vagyok,kb 155 cm(de ekkor már nagyon kihúztam magamat) :lol:

annus11
 
 


Annus: Ez jó ötlet, hoyg a Jézuskától ezt kérjük:)
És ne félj mert az 1kiló fogyás majd megváltozik és elkezdessz hizni:)

Kép
csucsu05
 
 


Annus hogy megy az idő, már 10 hetes vagy.
Azért látszik az a poci.

timejka
 
 


Szisaztok

Annus nagyon csini vagy:)

Én tegnap este még neki álltam brassóit főzni. NAgyon fincsi lett. Ma meg gomba leves lesz, meg vadas.

Holnap már elkezdek tesztelni, 9. dpo-n leszek ha minden igaz.

Hónap elején nem mértem a hőmet, de aztán még is ráfanyarodtam, megmutatom nektek.

http://ciklus.hu/images/diagramok/4eacb ... 15200_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: akkor szorítok neked. Kivánom, hoyg a teszt zebrás legyen hadd gyarapodjon Halásztelek:)

Kép
csucsu05
 
 


Köszi a fotódícséretet!
Amúgy nem 10 hetes vagyok,henm már a 11.et töltöm!Ez már a 3.hónap vége!!!El se hiszem!Mondjuk kedden megyek a 12.heti uhra,ott kiderül h mekkora is valójában!Lehet új vonalzót kell csinálnom :lol:

Gabi!
Megadrukk neked is!!

Amúgy egy tipp!Próbáljátok ki pl a földön :wink: Most ahogy így belegondolok ugye a sátorban k*va kemény volt a föld!Egy ágy meg csak besüpped stb!Lehet h ez segített h a hadsereg elérje a célját :lol: Majd mintát veszek a szent földből :lol: mert h oldalra is lejtett kicsit,illetve volt pár pukli is alattam és egyéb fűcsomó:lol:
És most h ott voltunk láttuk a tett színhelyét,még nem nőtt vissza a fű :lol: :lol:

annus11
 
 


Hát akkor kemény munkát végeztetek Annus, ha még nem nőtt vissza a fű :lol: Mi a popó alá párnát rakni szellemében munkálkodunk, így a gravitáció is segít a fiúknak eljutni a tett helyszínére.
Annus olyan hihetetlen, hogy ilyen gyorsan szalad az idő. A családnak elmondtátok már? Biztos lesz öröm. Lassan már azt is meg tudják mondani, hogy ki lakik odabent. Egyébként mire gyúrtatok, fiúra vagy lányra? Ha fiú lesz, akkor szerintem talajmérnök válik belőle :lol:
Gabi: drukkolok neked nagyon.
Szerintetek mikor tesztelhetek? Jövő hét szombaton leszek a 28. napon. Akkor már mehet a teszt? Nem túl korai? Bár szerintem most van pé-m. Kicsit megkésve működik az én szervezetem.

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok!
annus amugy csini vagy a képen nagyon.... :wink: :oops:
gabi megy a nagy drukk........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: Ha később volt Pé-d akkor nem biztos, hoyg a teszt még kimutatja a 28. napon.

Kép
csucsu05
 
 


Csige!

Ha 10es érzékenységű a tezsted,akkor a feltételezett pétől számlj!Szerintem 10.dpon tesztelhetsz bátran!Amúgy család tudja!Mi babára gyúrtunk,hogy fiú vagy lány teljesen mindegy!De télleg!Bár vhogy azt érezzük h fiú lett...bár a rokonok,ismerősök szerint tuti kislány :lol:
A párna nem tudom mennyire vált be vkinél is...mi is próbáltuk de semmi haszna nem volt....szóval pár hónapja nem éltünk már ezzel.Sőt sose álltam gyertyába és fejen se álltam :wink:

Nita!

Köszi a bókot :lol:

annus11
 
 


Hát akkor több tesztet kell csinálni, mert azt mondta a doki, hogy ha késik, akkor azonnal teszt és ha pozitív, akkor nyomás hozzá gyógyszerért. Szóval tesztelnem kell ha kimutatja ha nem, mert mennem kell a dokihoz. Így a kíváncsiságomat is kielégítem :lol: Tegnap délután óta baromira fáj a hasam. Ha ülök és mozdulok, már akkor is belémhasít a hú pém van érzés. Remélem van is és nem csak megjátsza a szervezetem.

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?