Új privát üzeneted érkezett!

Melánia, ez így van. Ha lombikozol, nem rúghat ki, ha meg terhes vagy, akkor meg azért nem. Szóval menjen az ilyen a sunyiba. De azért szerintem nem lenne rossz ötlet új munkahely után nézni, mert hosszú távon nem jó a főnökökkel rosszban lenni, az esetek többségében ők nyernek a végén. Egyébként nem tudod valahogy mégis elintézni, hogy legalább a HCG vizsgálatig még otthon maradhass? Nem lenne jó feszülten, stresszesen végigcsinálni.

Zsu, köszi, jól vagyunk, bár az elmúlt napokban volt egy kis ijedtség, de a sok rosszból úgy tűnik, csak egy éppen-hogy-nem-terhességi-cukor és egy kis magas vérnyomás maradt. Julcsi remélem, jól van, ma este megyünk 4D-re.

Dezsi, bármit érzel is, mi azért drukkolunk… hátha ez is számít :wink: .

Egy link a tesztek érzékenységéhez:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... le&sid=237

Kép
petne

Szerintem is jó ötlet a pszichológus. Már én is gondolkodtam rajta, de a férjem mindig lehurrog, hogyminek ilyenre költeni, nem vagyok én dilis. Pedig igen. :lol:
Biztos sok mindent meg tudna oldani. Erről jut eszembe, van egy nagyon jó könyv. Lux Elvira: Anyának születtem? Én ajánlom mindenkinek.

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
ez azért lehetett, mert először tényleg elírtam, és utólag javítottam a bejegyzést... :oops:

Kép
kisbuta

Most viszont szaladok költözni ;)

Kép
kisbuta

Meli,
ment pü.

A többieknek
köszi a drukkot, de ne igyuk előre le a macit, jó?
Tudom, hogy sikerülni fog és hogy teher alatt lehet nagyot nőni. :lol:

Sajna nem tudom még, hogy szombat mikor kell mennem. Ezért is egy kicsit 'izgulok". Mivel munkanap így ekkorra osztottak be, de ... nekem még sulim is van ahol ott kellene lennem ... este 18:20ig. :?
Ez most lehet, hogy elmarad. Nem tudom mennyire lesz kedvem menni.

Azt, hogy hogyan is bírom a kis sztori igazolja.
Ez egy elfoglalt anya, nő és diák egyben. :wink:
Ismerem magam. Menni fog, csak most sok. ... ahhoz képest, hogy eddig szinte 'állóvíz" volt az életem. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsu! Zsófi, Petne!
:D jól jönnek a drukkok!
izgulok ám nagyon... :?
dezsina

Csajok visszajöttem kicsit de mindjárt megyek a pszhiómókust megnézni.
Szerintetek kell vinnem oda valamilyen papírt a Kaáliból vagy ilyesmi?????
Mindjárt gyorsan olvasok privit is.Aztán eltünök.

Kép
Kép
melánia

Csajok visszajöttem kicsit de mindjárt megyek a pszhiómókust megnézni.
Szerintetek kell vinnem oda valamilyen papírt a Kaáliból vagy ilyesmi?????
Mindjárt gyorsan olvasok privit is.Aztán eltünök.

Kép
Kép
melánia

Na,kisbuta,hajnoca bejelöltelek titeket az iwiwen.
Most nem igazán volt időm megnézni a képeket de majd bepótolom.

Kép
Kép
melánia

Hátha nincs itt senki akkor én mentem.Majd jövök este a fejleményekkel.

Kép
Kép
melánia

Melánia: longom lesz/van, uhu mensi 3. napján lesz csak.

Hajnóca: vizsgához: +++++++++++++++++++++++++++

Melanie: várunk!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Petne :D

Várjuk majd a szép képeket a kisasszonyról. :wink: A magas vérnyomásra kell szedned vmit? Vagy csak egy kicsit magas?És akkor a cukrod jó? Bocsi, de most ilyen lükepék vagyok, nem értek semmit. :oops: Lehet az idegeim szórákáznak velem, hogy olvasok, de nem fogom fel mi van. :shock: A héten már nem ez az első eset. :oops:

Meli :D

Hajrá pszichológus, s várunk a fejleményekkel. :wink: Én is írok privit.

Kisbuta :D

Jó költözést. :D

Hajnóca :D

Sikerülni fog szombaton, majd mi összedrukkoljuk neked itt. :wink:
CSak ügyesen!

Dezsi :D

majd mi izgulunk helyetted is, te csak nyugi. 8)

Majd még jövök. Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Meli, drukk a dokihoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsikém! Izgalom érthető. Végül, ha mégsem baba lenne, akkor is valami pozitív változás, hiszen a barnázás nem természetes. Tehát ez egy lépés a babóka felé, aki már lehet, hogy ott készülődik :?: :!:

Meli! Örülök, hogy nem kell beutaló, csak ügyesen!

Hajnóca! Nem lehet könnyű neked, ennyi felé rohanva, figyelve, felnézek rád nagyon! :D

Petné! Boldog mozizást nektek! :lol: :wink:

Kisbuta! Kötözve költözől? Párom is költözik, nem egyszerű.

Kép
estike66

Lehet, hogy én is nagyon figyelmetlenül olvasok, de Lola kikerült a látóteremből. Tudtok róla valamit?

Kép
estike66

Esti,
ne fényezzetek már! :wink: :lol:
Neked sem lehet könnyű egy kamasz gyerekkel!! Főleg, hogy fiúcska! (ha jól rémlik)

Annyi szerencsém? van azért, hogy a család jobbról - balról támogat! Ha másképp nem, akkor fizikailag! :D

Na meg annyi, hogy a Malaysiai út elmarad illetve csak itthonról kell majd dolgozniuk, ha kell.
Elsőként a német szabadúszókat vonják be a dologba.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Estike!
és valóban :D pontosan igy gondolom én is! ez már eddig fél siker! Csak kitartsak még egy kicsit! Lehet, hogy ezek a teák mégis érnek valamit :D :?: :D
dezsina

Hajnóca, ez jó hír, akkor legalább egyben marad a család, és a sulit is meg tudod oldani.

Dezsi, ugye még mindig semmi?

Zsu, hétfőn rosszul lettem a metrón, mire beértem a m.helyemre, már jól voltam, na akkor volt 137/89. Azóta kicsit lejjebb ment, de még mindig nem az igazi. A cukrom pedig határértéken van, amivel az én dokim szerint semmi teendő. Igyekszem visszafogni az édességet, bár ez sokszor nem könnyű, borzasztó édesszájú vagyok, és ráadásul nem cukor vagy csoki, hanem süti sütivel. De hétvégén megálltam, hogy ne süssek semmit, és ez nagy szó!

Kép
petne

Petne!
:D még semmi :P
dezsina

Ja, és Lola tényleg eltűnt. Remélem, minden rendben van velük.

Dezsi, hajrá!

Kép
petne

Na sziasztok csajok.

Dezsina, én is drukkolok ezerrel, hogy kismami-szurkák legyenek, ne mensi-szurkák. Te mensikor be szoktál vodkázni?? :shock: Én csak szimplán bőgök. Örülök, hogy hurut lemondott.

Meli, Főnök :evil: Pszichomókusnál mi volt? Küldök privit iwiw miatt.. Bár engem senki nem akart beiwiwezni, amikor ajánlottam.... :oops:

Bella, de kis "kedves" az a pasi a videón! Jól beledöfte az a tűt abba a szerencsétlenbe, meg nem sz@rakodott az anyag befecskendezésével se! :evil:

Estike! Nem tudok keresethatárt, sztem hivatalosan nincs is, ha nem vagytok Mr Krőzus és Neje, akkor adjátok be, aztán legfeljebb nem kaptok... :roll: Esdeklő levelet is kell írni, meg beírni, hogy mennyi a rezsi.

Hajnóca! RAJTUNK nem múlik a rutinod, drukkolunk!!! :wink:

Amúgy én a mostani szurikat nagyon rosszul viselem, alig tudom beadni magamnak, nagyon fáj közben is meg utána is, és kék-zöld foltok maradnak. Nem értem, a tűk ilyen tompák most (Clexane meg Menopur), vagy én vagyok béna? A lombik alatt vígan és dalolva szurkáltam magam (Decapeptyl, Gonal), és semmi meg se látszott. Tegnap már bőgtem is, annyira kikészültem. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Petne, 4D fotót raksz majd fel, ugye???? :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

(((((((((((((((((((((((Rana)))))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ti látjátok a vonalzómat????? Én csak egy szakadt papírlapot látok a helyén.
:(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, előbb kellett volna reklamálnom. :)

Puszi, én már nem nagyon bírom ezt a szurkálást... Visszasírom a lombikot... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
simán beiszok :D jobban elkeseredem :D és jobban tudok sírni a nyomoromon :D és jót alszom utána :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli,
na mi volt? Rendben volt minden?

Rana,
ezen ne múljon, akkor küldök privit, légyszi iwiwezz be!

Dezsi,
én is gondoltam rá néha, hogy na akkor most beiszok, de sose mertem. Csak egyszer, mert szerettem volna tudni, milyen érzés részegnek lenni :oops: De az idén egészen rendkívüli minőségű pálinkák lett, ha nem sikerül a köv. lombik, szilveszterkor azzal pezsgőzök. :D

Hajnóca,
te ne is igyál előre a macibőrre, mert részegen tutti nem engednek át! Tudod, zéró tolerancia van.

Lolát én is hiányolom, jó lenne tudni, mi van velük...

Kép
kisbuta

Hű Kisbuta, ABSZOLÚTE nem így képzeltelek el! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

milyennek képzeltél? :roll: :D

Kép
kisbuta

Hát nem is tudom, olyan nőcisebbnek (?). Tudod, ha vkivel levelezel, elképzeled vhogyan. Na persze olyan nincs, hogy vkit ugyanúgy képzelek el, ahogyan kinéz, de pl Estikén nem lepődtem meg.

De ezt nem negatív értelemben írtam ám (se neked, se Estikének!)! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
akkor elárulom, hogy azok nagyon régi képek, azóta sokkal dögösebben öltözködöm :D Majd teszek fel újabb képeket egyszer...
ezeket is csak muszályból tettem fel, hogy ha valaki keres, arcról megismerjen, meg aki kis pletyis, és látni szeretné enyém-páromat, legyen meg annak az öröme is. Boldogabb lennék, ha már a gyerekeim képét tehetném fel.

Kép
kisbuta

Sziasztok.

Itt vagyok.
Hát nem semmi volt.Megizzadtam ám.A dokibá nagyon rendes volt.Vagy fél órát beszélgettünk.Tudja hogy mibe és hogyan kell belekérdezni.Még el is sírtam magam. :oops:
Nem bírtam ki,a temetésről is beszélnem kellett.Meg ugye mindenről.Először úgy tünt hogy nem tud segíteni mert az ambulancián nem vehet fel tápénzre.De aztán jött az ötlete.Hétfőn vagy kedden zárassam le a táppénzt a házidokinál majd menjek hozzá egy másik osztályra.2hétre ki tud írni.Írt a házidokimnak zárót és hogy ő átvesz.Remélem elfogadja a dokim.
Aztán azt kell kideríteni hogy 2 hét után vissza tud-e venni a házidoki a Kaális kezelőlappal.
Ennyi.
Hát nem semmi hogy milyen mélyen beledurt a lelkembe.Még utánna is bőgtem kifele jövet.De most jobb már.

Kép
Kép
melánia

Meli! Állítólag ez a jó, ha az emberben sokmindent megmozgat a pszichomókus (pszichiáternél voltál ugye, nem pszichológusnál)??? Ilyenkor nagyon rossz, de utána "letisztulnak" a dolgok! Én is gondoltam már rá, hogy el kéne mennem... :roll: Vagy párterápiára, azt mondják az is nagyon jó...

Kisbuta! Akkor jó, megkönnyebbültem, hogy "nem tévedtem"! (A lelkedbe látok mégis!) :) Majd tegyél fel újabb képeket magadról, hamarosan meg a gyerekekről is! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli! Írtam privit iwiw-ügyben! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igen Rana.Bejelöltelek.Te tényleg csajos vagy nagyon.Mondhatni dögös.Meg a neved is tetszik.
Kész szerelmi vallomás volt. :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli még a végén zavarba jövök.... :oops: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

kobozsu:téged is bejelöltelek.Most már csak az nem világos bocs érte hogy neked van már gyerkőcöd vagy nincs még? szereted a versenyautókat?????

Kisbuta:olyan ismerős vagy te nekem.Lehet hogy már láttalak a Kaáliba?

Kép
Kép
melánia

Rana:ne pironkodj.Majd én. :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli, te is jól nézel ki, és nem is vagy kövér...!

Zsu, én is iwiwelhetlek?

TÖBBIEK?????? Dezsi, Bella, Petne, Puszedli, Hajnóca, Tobi??? (Remélem nem hagytam ki senkit, csak azt, aki már "megvan")

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Rana.
Hát mondtam én hogy nem vagyok kövér csak nem 50-60kg.180 magas vagyok.

Kép
Kép
melánia

Rana, ez elég nőies? (a krampusz az ölebmen a barátnémé sajnos...)

Kép [/img]

Kép
kisbuta

rana:én szivesem megírom Zsu nevét de azért kell az engedélye.Persze biztos megengedi.

Kép
Kép
melánia

kisbuta:hidd el,elég dögös!!!!!

Kép
Kép
melánia

Kisbuta! Jó lesz, de az arcod tényleg ne legyen rajta, mert elvisznek a rendőrök, hogy sört kap az a szegény gyerek! :lol:

Meli, inkább várjuk meg Zsut, hogy mit szól ehhez. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Apa fotózta... :oops:

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Látom megy a szerelmi vallomás egymásnak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli

Én kis gondolkodtam már a pszihomókuson de még nem jutottam odáig! :shock: :roll:
Vendég

Rana, mit tehettem volna vele? Amint az ölembe vettem, összekevert az édesanyjával, és szopizni akart. :twisted: (Bosszúból kapott sört, mert annyira édes és nem az enyém!)

Kép
kisbuta

Szia ditke.
Ő ott a képen a kisfiad?????
Hát én is csak úgy voltam vele hogy megnézem ma ezt a mókust aztán ez lett belöle.

Kép
Kép
melánia

kisbuta:ilyenek ezek a férjek,szeretik az erotikus dolgokat lefényképezni.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?