Új privát üzeneted érkezett!

Ja ezt nem mind tőlünk kapja, így is annyi játéka van, hogy a fele is elég lenne. :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Még két kép a tegnapi jászberényi állatkertből, aztán megyek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na kép meg lemaradt :oops:

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Lillu nagyon szép :D

Köszi az ötleket :)
Duplo legója van Zsófinak, nagyon szereti :lol:
Vendég
 


Sziasztok, m i is itt.
Banduc szépen javul, tegnap már nem kellett a tápszer, evett ebédre és vacsorára is főzeléket :lol: ennek hatására már nem is volt hasmenése. Egyébként semmi gyógyszert nem kapott, önszorgalomból cebion és normaflore. A cebiont tervezem neki adni egész télen egyébként.
Kérdeztem a múltkor a dokit, hogy vigantolt meddig kell, és azt mondta 3 éves korig ősztől tavaszig. :shock:

Lilla nagyon aranyos :lol:
Eszternek mi is boldog szülinapot kívánunk! :lol:

Ajándékok: nem nagyon fog belemerülni a család sem nálunk, Banduc imád kockákat rakosgatni, meg az ikeás karika a kedvence, úgyhogy valami ilyesmit akarunk neki venni.

Autósülés - én a vaterán vettem, pierre cardin, 30 körül volt. A maxi cosi, illetve a concorde a legjobbak, viszont a legdrágábbak. :cry:

szép idő van, úgyhogy megyünk egyet játszóterezni :lol:
szép napot és hétvégét mindenkinek :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Sziasztok!

Lilly: Eszternek nagyon boldog születésnapot kívánunk!! :D

Játékok: Nikinek első szülinapra vettünk egy zenélős, villogós, állathangos "farmot". Nem nagy, de egész jópofa. Meg vettünk neki egy mágneses horgász kirakót. Tudjátok, halak vannak a fatáblán, amiket egyrészt össze kell tudni rakni (puzzle), másrészt van rajtuk egy pici fém darab, és van két horgászbot, amikkel ki lehet őket horgászni :D Vivinek vettünk egy Donald kacsa figurát, mert szeretne egyet, meg vettünk neki gyöngyfűző készletet. Ezek mellé még szeretnénk valamit venni. Neki karácsonyra már vettünk dilidominót plusz dominókkal. 3 éves kortól ajánlják, szerintem fog neki tetszeni. Egyelőre ezek vannak meg. Még szeretnénk neki fűzős játékot venni, nagyon jókat láttam itt: www.fakopancs.hu Meg a kiskonyhán mi is gondolkoztunk, már néztünk is néhányat egy boltban :D A szivacs fotel szerintem is nagyon jó dolog. Második karácsonyára kapta (egyéves volt), és most is ott csücsül :wink: Igaz huzatot már anyós varrt rá másikat, mert strapálja rendesen :D Niki is már nagyon szeret rámászni :D
Meg vehettek olyat, hogy egy henger és egyre kisebb átmérőjű karikát lehet ráhelyezni. Vivim már 8 hósan ki tudta rakni :shock: Niki nem tudja, őt nem érdekli, csak rágcsálja :D
Vagy pl. "pohárkészletet", amiből tornyot is lehet építeni, meg egymásba helyezni, meg alá elrejteni apró tárgyakat, stb. Ez is nagy sláger nálunk, mindkét lánynál.
Vagy a 12 db-os fa puzzle is jó.
Mindenki azt mondja, hogy egyéves gyereknek milyen könnyű vásárolni, de szerintem nem. Vagy kimondott bébijátékok vannak, vagy kimondott gyermekjátékok :? Legalábbis nekünk már Vivinél is gond volt ez, és most Nikinél is :oops: :D
Viszont eszembe jutott, hogy az Auchanban vettünk neki első szülinapjára egy Noé bárkáját. Na csajok, azzal a mai napig szinte napi szinten játszik. Egyrészt formafelismerő, másrészt lehet rajta zongorázni, meg mindenféle állathangokat ad ki, meg van hajókürt meg vízcsobogás, meg zene, meg ugye az állatok és Noé :D Nagyon le tudja őt kötni.
Meg lehet már egyévesen motort is venni nekik. Vivi november 6-án kapta a szülinapjára, december 6-án tudott vele magától menni, és január 8-án indult el :D Előbb motorozott, mint járt :D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 20:54-kor.
lamme
 
 


Köszönjük a köszöntéseket. Az ünnepelt épp alszik, én meg nosztalgiáztam: most olvastam újra a szüléstörténetemet, és megnéztem a régi fényképeket is.. (Régi, haha, 1 évesek...)

Lamme, nikike olyan édes a képeken, meg kell enni, kis cukifalat!

Ildi, Lilla meg már milyen nagylány! A képek alapján is, meg a játékok alapján is! Tegnap a játszótéren Eszti egy 1 éves 4 napos kislánnyal homokozott együtt, az a kislány már járt, beszélt, és töltötte a formákba a homokot... :shock: Eszti ugye négykézláb, beszéd nulla, és egyelőre ott tart, hogy eszi a homokot... :lol:

Vicsok, hát hogyne emlékeznénk rád! Emlékszel, amikor Kisvicsok beteg lett, és én azzal vigasztaltalak, hogy majd tessék röhögni magadon, amikor ezerrel tepersz utána és nem éred utol??? :lol:

Egy jó hír a végére: előre láthatólag november 29-én költözünk, emberünk belehúzott, épül a másik épület, a tél előtt tető alá akarja hozni! Yippie!!! :D (Persze ezt majd csak akkor merem elhinni, ha már ott vagyunk...)

Kép
waterlilly
 
 


1 éves 4 hónapos, természetesen...

Nikike meg nagybetű...

Kép
waterlilly
 
 


Na azért a homokot az egy éves négy hónaposok is szeretik :lol: legalábbis az enyém :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Az 1 éves Esztit Isten éltesse sokáig!

A lányok köszönik a dicséreteket, Lillunak külön a puszikat! :lol:

Vicsok: Örülünk, hogy jöttél és hogy Andriska ilyen szép nagy és ügyes baba! :lol: Köszönjük a gratulációt!

Lilly: Ma megjött a kendő. Már ki is próbáltuk és Eszti, ahogy beletettem elhallgatott és aludt is egy nagyot. :D

Kutyfül: Nekünk Römer ülésünk van és nagyon meg vagyunk vele elégedve. A miénk ugyan IsoFix-es, ami elég drága, de lehet kapni belőle másik fajtát is. Mondjuk azok is 50-60 között vannak. Szintén az üléshuzat minőségétől függ az áruk.
A miénk ilyen, csak Iso-s: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25

A játékötleteknek én is örülök. :lol: Bár Zsófinak is annyi mindene van, hogy lassan nem férünk tőlük. Most nálunk is a baba a sláger, meg a könyveket szereti nagyon.

Babett: Hogy vagytok? Rég nem hallottunk Rólatok! Remélem minden rendben és Botinak használ a savmentes diéta.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi: Lillu nagyon édes a képeken.

A homok szerintem még jó ideig kedvenc eledel lesz. Zsófi is kóstolgatja még mindig. :wink:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, de örülök, hogy bejött a kendő! Ügyes vagy, hogy egyedül is meg tudtad kötni! Remélem, hoz egy kis nyugalmat napközben. Nekünk is nagyon bevált. A férjem még mostanában is úgy szeret sétálni Esztivel, hogy felköti a hátára. Holnap is így mennek a szülinapi tortáért. :D

Esztikének boldog hófordulót! Pont 11 hónap van a két Eszter között! :D

Kép
waterlilly
 
 


Hú jó rég járt itt valaki :lol: mondjuk hétvégén én se szoktam csak néhanapján babanetezni :lol:

Panndi, hányás, súlygyarapodással hogy állsz?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Jól, jól, köszi a kérdést, stagnál a súlyom, és napok óta nem hánytam :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Panndi, ez jó hír :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babettékkel vajon mi lehet? Rég járt erre :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly: Eszternek így kissé megkésve kívánunk nagyon boldog születésnapot!! Majd kérünk szülinapi fotókat! :lol: Tök jó, ha tudtok költözni novemberben!

Köszi a gyereküléses infókat! Sajna nekünk nincs se apa, se az én kocsimban isofix, de most találtam egy ülést, ami a német teszteken nagyon jó minősítéseket kap évek óta és az ára azért barátibb. Talán hétvégén megnézzük.

Tücsi: a próféta szólt belőled :lol: :lol: Barnabás pénteken megtette az első lépéseket egyedül. Olyan büszke volt magára, na meg én is rá, hogy ilyen nagy,ügyes fiam van :lol:

Ildi: nagyon édes Lilla a képeken!

A szülinapi ajándékkal mi is bajban vagyunk, mert nagyon sok játéka van Barnának, szóval nem sok értelmét látom, hogy még vagyünk. Bár szerintem egy dömbert azért fog kapni. :lol: :lol: Na meg egy biciklisülést kértünk, mert tavasztól megyünk tekerni. Tavaly nagyon sokat bringáztunk minden felé, de idén ez ugye kimaradt.

Babett utoljára azt írta, hogy elutaznak, de én azt hittem csak hétvégére...

KépKép
kutyfül
 
 


ja, képzeljétek, tegnap a játszótéren egy kisfiú beleharapott Barna homlokába. :twisted: :twisted: Én úgy meglepődtem, hogy meg sem tudtam nyikkani, szegény gyerek meg persze sírt. Lett egy jó nagy piros folt a fején :cry: :cry: Van a homokozóban egy nagy vonat, és a kisfiúnak nem tetszett, hogy Barna is felment a rá.....

KépKép
kutyfül
 
 


Barna nagyon ügyes, hogy már lépeget :lol: Lilla ilyenkor még csak oldalazva tudott :lol: :lol:
Nem semmi agresszió van a játszótéren, az anyuka legalább rászólt a gyerekre? Nekem az a halálom, ha még csak azt sem teszik :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Rászólt igen, elvitte onnan a gyereket, aki aztán vagy 20 percig ordított, hogy vonatozni akar.... :roll: Sajnos a játszótereken, ahol sok és sokféle gyerek van mindig vannak ilyen atrocitások. És ez elkerülhetetlen lesz az oviban, iskolában...

KépKép
kutyfül
 
 


sziasztok, mi is itt... már rég visszajöttünk, csak nem volt nagyon időm írogatni. Semmi különös, Boti most épp lázas, amúgy semmi más tünet.... :? nem tudom mi ez...??
Vendég
 


Botinak jobbulást kívánunk! :wink:

Kutyfül!
Hát igen az itteni játszótér se különb, kerilányommal múltkor voltunk kint, egyik gyerek, majdnem lelökte a csúszda tetejéről. :? Na arra a gyerekre rá se szóltak. :x

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


babett: Botinak jobbulást!

Andi: Te jobban vagy? Végülis kellett menned mellkasröntgenre?

Ildi: Itt van egy nagypapa, aki mindig hozza a kislány unokáját. Szerintem olyan másfél éves a kislány, és ha egy gyerek odamegy hozzá, nagypapa mindig mondja, hogy jaja vigyázzunk, mert összeakaszkodnak. Magyarán a kislány bántja a másikat... :shock: Mi már rutinosan nem megyünk a közelébe, elkerülendő az incidenst! :?

KépKép
kutyfül
 
 


Hát igen, minden gyermeknek megvan a saját fegyverneme. Kerilányom már bölcsiben sorolta ki rúg-harap-üt-csíp stb. :shock: Lilla mondjuk hajat húzna ha hagynánk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: 3 napos láz?

Nekünk is megvolt ma az első játszótéri csatánk, egy 2 éves forma kislány odament Esztihez, az ölébe vágta (szó szerint) a maga lapátját, és nyúlt, hogy elvegye Eszti kezéből az övét... Eszti meg nézett, és szorította... A másik kislány erre még jobban elkezdte húzni, Eszti meg sírni kezdett, és még jobban szorította a lapátot, erre a másik kislány is sírni kezdett... Namármost: ül az egyéves gyerekem a homokozóban, kezében a saját lapátjával, erre odajön egy nagyobb gyerek, el akarja venni tőle a játékát, és emiatt a gyerekem bőg. Lehet, hogy én vagyok a mocsok, de bizony segítettem Esztinek húzni azt a lapátot! Kitartottunk, amíg a másik kislány anyukája oda nem jött végre, hogy mi ez az ordítás... És furcsán nézett rám, amiért nem kezdtem sűrű bocsánatkérésbe... Azt hiszem, nem fogom szeretni a játszóteret! :?

Kép
waterlilly
 
 


Lilly!
Majd egy-két hónap és segíteni se kell Esztinek :wink: Lilla egy-párszor pórul járt, baba-mama körön stb., most már szorítja rendesen a játékot. :lol: Múltkor egy kislány megnézte a babakocsiban és el akarta venni a kiflijét. Lilla még meg is morogta, no meg megvédte a kiflit. Szegény anyukának úgy égett a feje, mert amúgy egy aranyos, jól szituált család volt. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


lilly: azon már 2 hónappal ezelőtt túl voltunk. Ez most vírusos torokgyulladás a doki szerint. Fura, azt hittem ez köhögéssel-takonnyal jár, de mégsem minden esetben. Nálunk csak láz-hőemelkedés volt/van.
Ja, és azt hittem, hogy a szoptatás azért megvéd az ilyenektől legalább a közösségbe kerülésig....de ez is egy baromság.... A tápszerezett ismerős gyerkőc még sosem volt beteg....
Vendég
 


Babett, itt is mindenki beteg a környezetünkben :shock:
Mi amúgy a szopi elhagyása óta nyeljük be a bacikat. :cry: Botinak jobbulást. :wink:

Megbeszéltük a doktor nénivel, Lilla november elején kapja a pneumot. Itt nem kell verekedni érte, itt az oltóanyag, úgy látszik ebben a tekintetben nagyon sok az 35 km, amire Pesttől lakunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Máj: Hétvégén szeretnék adni májat Barnának, de nem tudom mivel csináljam, mihez passzol. Van valami jó receptetek?

KépKép
kutyfül
 
 


Én sütőtökös-krumplival adtam (Lillu sütötökkel mindet benyelt), na ezt még így sem. :shock:
Esetleg csirkehúsos tekercsben? Én nem szeretem a májat, szóval nemigen tudom valami finom nélkül elképzelni. Reméljük Barna nem így lesz Vele. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Botinak jobbulást!

Mi voltunk ma védőnőnél, rendes volt, megmérte a vérnyomásom meg a súlyom (hat kiló mínusz Zsófi rajthoz képest), ott hagytam a leleteket, ő meg a tavalyi kartonomról átmásol mindent, és bedobja a kiskönyvet, így nem kellett várnunk :)

Zsófinak december közepén lenne esedékes a 15 hós oltás, de eltoltuk januárra, mivel ha előjön valami mellékhatás, azt pont karácsonyra kapnánk, az meg nem lenne túl jó. Szóval a 15 hós oltást és a pneumo első részét januárban kapja, a pneumo második részét meg a 18 hós oltással.
Vendég
 


Panndi, jó hogy ilyen rugalmas védőnőtök van. :lol: Én Lilluval alig vártam, hogy legyen kiskönyvem, úgy szerettem nézegetni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


nekem a védőnő nem javasolta, hogy NE a kötelezővel együtt adjuk be, állítólag úgy elég brutális...hát nem tudom. Nálunk sincs emiatt semmi harc itt diósdon..
Vendég
 


Babett, attól függ melyik kötelezővel. A 15 hósnak 7-10 nap múlva lesznek mellékhatásai, ha lesznek, azzal mehet együtt.
Vendég
 


Sziasztok!

Pneumo: Niki jövőhónapban kapja, együtt a meningococcus oltással. Szegénykém :( :)

Meningococcus elleni oltás: Megnéztem a receptet, és az eü tér.köt. rubrikába tették az X-et (amit Vicsok mondott), és a receptre az van kiírva, hogy térítési díj: 0 Ft. Kiváncsi leszek, hogy ténylegesen mennyit fogunk érte fizetni....

Játszótér: Lilly szerintem teljesen igazad volt :wink: Megmondom őszintén, hogy én igenis elvárom, hogy a gyerek, ill. valamelyik szülője megkérdezze, hogy játszhat-e a mi játékainkkal. Evidens, hogy igent fogok mondani, de igenis kérdezze meg. Én is erre tanítom a lányokat. Meg arra, hogyha pl. már nem játszik Vivi a homokozóval, akkor pakolja vissza a szatyorba. Sokan emiatt hülyén néznek rám, de letojom. Nekem ez így normális. Én nem fogom másfél óra múlva hajkurászni a tizenvalahány homokozós bizbaszt, és hiába párszáz Ft, nem akarok havonta erre költeni..... Szerencsére nálunk még kimondott durvaság nem volt, csak bunkózás, hogy ültek a nagyobb gyerekek a csúszdán, ott dumáltak meg homokoztak :shock: , Vivi meg ott toporgott mögöttük, szeretett volna lecsúszni. Én simán rájuk mordultam :D :D Ha durván bánna egy gyerek bármelyik csajszival, én rászólnék. Természetesen normálisan, de nem hagynám szó nélkül.
lamme
 
 


Lamme, egyetérünk a homokozó összepakolással. Igaz pár száz forint, de a saját gyerekemnek veszem, nem másnak. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Babett: Botinak jobbulást!

Panndi: Örülök, hogy már jobban érzed magad és minden rendben Veletek!

Pneumo: Itt sincs tolakodás érte, legalábbis nem kell előre papírt töltögetni meg ilyesmi. Pedig mi eléggé a városban lakunk. Pont ma volt itt a doktor néni és megbeszéltük, hogy Eszti a két hónapos első oltással egyben kapja ezt is november elején. Akkor egyúttal Zsófi is megkapja.

Amúgy én is elég rosszul érzem magam: fáj a torkom, folyik az orrom...Remélem a lányok nem kapják el. Biztos Apa hozott haza valami bacit, mert neki is fájt a torka 1 napig, aztán pikk-pakk elmúlott. Én úgy tűnik nem úszom meg ennyivel.

Játszótér: Zsófit ma itt lenn az udvaron lapátolta szembe egy vele egyidős kisfiú homokkal. Mondjuk rá rászólt az Anyukája. Az összepakolással meg én is egyetértek. Bár mi mostanában nagy játszótérre nem megyünk, a háznak van egy csendes kis udvara, homokozóval, oda szoktam lemenni velük levegőzni. Zsófi futkoshat, motorozhat és nincs tömeg, mert kb még 3-4 gyerek használja rajtunk kívül.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lányok, szerintem az anyatej sem csodaszer... Hogy lekopogjam, Eszti még sosem volt beteg, pedig csak 7 hónapos koráig kapott anyatejet. Amióta nincs anyatej, adom neki a vitamint, lehet, hogy ez segít. No meg a Jóisten!

Én oltások közül csak a kötelezőeket adatom be, mert Eszti nem jár közösségbe.

Lamme, teljesen egytértek veled! Én se szeretem, hogy a saját játékainkat úgy kell vadászni, pedig Eszti még nem tud járni, tehát nem ő hordja széjjel... :?

Eperke, hogy vagytok? Esztike még mindig olyan sírós? Hogy telnek napjaitok? Jobbulást neked, nyomasd a C-vitamint!

Panndi, Ildi, jaj, a kiskönyv, én is olyan nagyon büszke voltam rá anno, legszívesebben úton útfélen mutogattam volna, hogy nekem ilyenem is van, bibibí! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Anett, én is így gondolom, ahogy Te, hogy az anyatej sem csodaszer. Zsófit nyolc hónapos koráig szoptattam, szombaton 13 hónapos lesz, és még sosem volt beteg. Vitamint nem kap, csak a vigantolt. Remélem nem változtat ezen a jó betegmentes szokásán :)
Vendég
 


Hát lányok, ne is legyen egyik gyerek se beteg :lol:

Eperke! Neked jobbulást kívánunk, kamilla tea meg C-vitamin segíthet. Én ha fáj a torkom sós vízzel szoktam öblögetni, borzasztó íze van, de hatásos. Nekem patikában is ajánlották, anyós is esküszik rá. Anyukám szerint a fekete retek is jó mézzel, mondjuk az ízével engem a világból ki lehetne kergetni, de azért azt is szoktam enni, ha kell. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Lilly, Panndi: Igazatok van, hogy az anyatej sem csodaszer, nem feltétlen ettől függ, hogy egy gyerek beteges vagy sem :wink: De!! :D Pl. tisztán anyatejes babának nem szükséges Normaflor-t vagy hasonló terméket adni egy esetleges antibiotikumos kezelés alatt, mert az anyatejnél jobb bélflóra tisztító nincs, vagy pl. nem lehet véletlen, hogy Niki a mostani megfázását leszámítva, mert az az én hülyeségem volt, nem kapta el Vivitől és tőlem a hányós, fosós vírust amikor négyhós volt, hogy azóta Vivinek már kétszer is volt néhány napos láza, hol hasmenéssel, hol hányással, ő mégsem kapta el. Pedig egy szobában alszanak, közös játékokkal játszanak, fogdossák, ölelgetik egymást. Szóval nyilván nem ez az egészségesség mércéje, de biztos, hogy sokat jelent a védelem szempontjából :wink: Tudjátok, nem a szoptatás élharcosa vagyok, de azért fontos :D Mi mindig megkérdeztük Vivi betegségei esetén a dokinőt, hogy Nikire mennyire jelent gondot, és csak legyintett, hogy gyakorlatilag semmit, mert még kap anyatejet. Eddig bejött neki :wink: :D Egyébként könnyen lehet, hogy Eszti és Zsófi azért (is) ilyen stramm gyerekek, mert 7, ill. 8 hónapos korukig sok ellenanyagot kaptak. Azért ez az időszak nem olyan rövid, fel tudtak ők tankolni rendesen :lol:

Eperke: Jobbulást!!

Kuponok: Az alábbi kuponokat szívesen átadom :)
- 1 db dm-ben beváltható Pampers Active Baby economy pelenkacsomag (5 féle) 400 Ft /Beváltható: 2008. november 5-ig/
- 1 db dm-ben beváltható Pampers nedves törlőkendő quattro (2 féle) 300 Ft /Beváltható: 2008. november 5-ig/
- 1 db Rossmann-ban beváltható Milupa Junior Gyerekital 300 Ft /Beváltható: 2008. december 31-ig/
lamme
 
 


Sziasztok, én is itt gyorsban, sül a torta.. :roll:

Banduc meggyógyult teljesen, nyoma sincs a betegségnek, se hasmenés, semmi, és eszik, mint 1 ló.. :wink:
Meningo:
Nos, az én dokim se jól x-elt, és oda-vissza ingáztam a gyógyszertár és a rendelő között, és a végén felhivtam a barátnőmet, h nem váltaná-e ki nekem, feladtam postán neki a receptet, és jövőhéten elhozza, 2e Ft volt...a gyógyszertáros simán átx-elte... :?

Játszótér- nálunk is érdekes anyukák és gyerekek vannak :? , van egy anyuka, aki 2 gyermekével pontosan fél5kor jelenik meg, akkor jönnek az oviból az idősebbel, na, tőlük menekülünk. Banduc totyog, az meg motorral 2cm-re tőle elrobog, félretolja a csúszdán és még sorolhanám, de anyuka fenn pletykál a padon.. :evil: szóval mikor ők jönnek mi megyünk, amúgy is nem szimpi anyuka.. :?

na, benézek a sütőbe
gyógyuljatok gyorsan!!!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Vicsok: Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!! Milyen tortát sütöttél neki?
Hogylehet, hogy a gyógyszertáros átx-elte????

Lamme: Nektek hogy lehet, hogy a meningo oltás ingyen van? Én már kiváltottam (7 e Ft-ért :twisted: :twisted: ), szóval mindegy csak nem értem, hogy van ez.

Eperke: gyógyulj meg gyorsan!

Játszótér: tegnap jó tapasztalatunk is volt végre :lol: Egy 3 éves kislány jött oda Barnához játszani. Egyébként mostanában olyan 1 körül szoktunk lemenni, akkor süt a nap és nincs senki. :wink: Amit Vicsok írt itt is jellemző, anyukák pletykálnak és oda sem bagóznak arra, hogy mit csinál a gyerekük...

KépKép
kutyfül
 
 


Vicsok!
Andrisnak boldog első szülinapot kívánunk! :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Vicsok: Nagyon boldog első születésnapot kívánunk KisvicsokAndrisnak!!!

Kutyfül: Még nem biztos, hogy ingyen lesz a meningo oltás, csak ez van ráírva a receptre. Majd jövőhéten váltjuk ki. De lehet, hogy beviszem egyik nap a receptet a gyógyszertárba és rákérdezek. Így ha netán brutál árat mondanak, lesz időm visszavinni a receptet a dokinőnek :lol:
lamme
 
 


Képzeljétek, elmentem Wc-re, mire visszamegyek Lillu az ebédlő asztalon ül és matatja az előle oda elrejtett elemeket. :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


jó rég járt erre valaki :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nekünk betegségben telt a hétvége is. A múlt heti 2 nap láz, 3 nap jólét után pénteken délután elkezdődött hirtelen a sorozatos tüsszögés, vizes orrfolyás, majd éjjel a nemalvás, aztán vasárnap már takony és köhögés.....ma még orrszívózunk és köhögünk kicsit. De talán lassan kilábalunk belőle. Ennyi.
Vendég
 


Hát ez nem valami jó hír :cry: Gyors gyógyulást Botinak.
Szülinapjára mit fog kapni?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: Botinak jobbulást!

Ildi: Lilla nem semmi hajmeresztő dolgokat csinál :lol:

Barna is lázas volt szombaton. Semmi más tünet nem volt. Azóta nincs láza, de nem olyan mint szokott lenni...remélem nem lesz beteg.

Voltunk ma a Művészetek Palotájában babakoncerten. Nagyon szuper volt. Kifejezetten pici, 1 év alatti babaáknak van. Volt kb. 100 gyerek+ a szülők. Tök nagy lárma volt, és mikor megszólalt a zene áhítatos csend lett. :shock: Kb. 5 percig bírták aztán megindult a nyüzsi, de fura volt, hogy ennyi pici baba így csendben tud lenni és a zenére figyelni.

KépKép
kutyfül
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: