Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy ideig nem tudtam jelentkezni, mert nagyon elhavazódtam munkával, úgyhogy most majd visszaolvasok, látom jó sokat írtatok :-)

Ma este megyek dokihoz, remélem megkukkanthatom UH-n a pocaklakót és minden OK.

Mó,

Betennél engem a táblába? (Nem emlékszem, h benne vagyok-e)



Kép
leo50
 
 


Sziasztok Csajocskák!

Andy! Aranyos a kis pocis babód! Most már tényleg egyre többünknek meglesznek a 12.heti uh fotók!

most jövök a genetikai központból a vérvételről (ingyen volt :D ) és jövö hétfő/kedden már mehetek a nődokimhoz az ereményért! mire mi odaértünk (persze, igen elkéstünk, mert nem tudták megmondani az örstől, hogy merre kell menni (a nő a térképen nézte a boglárkerék utcát, ami nem volt rajta, csodálkozott is, de azért mondta, h induljunk el arra, és majd meglátjuk mert ott kell valahol lennie...erre nem bolgárkeréknek hivják ezt az utcát??? :lol: :lol: )

Találkoztunk Zsuval! Olyan jó volt látni élőben is :D Tényleg nincs még nyoma pocinak! azért remélem, ha nekem is meglesz a babó, akkor nálam is majd igy leszaladnak a kilók a pici utáni szaladgálásban! :D :D (Zsu apa megdicsért hogy milyen kis fiatalnak nézel ki te is :D :D )

Ildi! milyen babakocsit vettetek? van valami kép róla, vagy a neve legalább? A bodies-t én még londonban láttam pár éve, nekem nagyon tetszett, érdekes, most is menni akarunk, de valahogy mindig más fontosabbra kellett a pénz eddig :D

Hűűű a hétvége nagyon jó volt! a 4D-t lemondtam, igy kinyomtattam a fényképet a babóról, és beleragasztottam egy képeslapba, amire ráirtam, hogy

kedves dédimama, déditata és nagybácsi!
azért mert szerettek jöttem a világra,
lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
szeressetek mindig, igaz szeretettel,
a kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember.
2009 áprilisban érkezem

ezt meg is könnyezték. nagyon örültek nekünk, és olyan jó volt látni, az ő örömüket is! ráadásul párom apuja aki már nem élhette meg az unokát, április 24-én született, én meg 25-re vagyok irva. lehet hogy tényleg helyettük kaptuk a babócánkat.. persze, kérdezték, hogy esküvő meg ilyenek, de mondtuk, hogy ez most nem lényeges nekünk, papir nélkül is ugyanúgy együtt vagyunk, és ha majd kell az új lakáshoz a szocpol, akkor majd megcsináljuk, de még ne számitsanak rá.

töltött káposztás hétvége volt, két fazékkal csináltam, hogy biztos elég legyen, péntek éjfélkor lett kész, megérkeztek anyósék, és mondták mama küldött egy kis hazait...na mi volt benne??? TÖLTÖTT KÁPOSZTA!!! (igaz, ő mindig túlborsozza, és nyers benne a rizs, ezért én nem szeretem) igy kétfélét kellett enni, én,anyós meg a gyerekek ettük az én fajtámat (nekik is ez jött be :D ) a többiek meg a mamafélét. (hogy fogyjon végre!)

olyan jó, hogy nem kell már titkolózni, és mindenki végre újságolhatja a hirt! anyóséknál holnapra, de legkésőbb vasárnapra a falu apraja-nagyja tudni fogja, a dédi jár templomba... :lol: :lol: :lol: nagyimék is viszik a dédunoka fotóját és mutatják majd a család többi tagjának! :D :D

megint litániát irtam...de olyan nagyon jó, hogy ti is vagytok, apa is köszöni, hogy megdicsértétek az állás miatt, és mondtam neki (már...) hogy majd ha eljön az április, neki kell majd élménybeszámolót irni nektek, hogy mi a hir, mikor én (mi) már bent leszünk :D :D

ha tudnátok, hogy szombaton elsétáltunk a vidámpark fele, és a kisvidámpark részen volt egy kiskörhinta, és azon ült két kislány, picik voltak még, de ezen úgy meghatódtam, hogy majd mi is elhozzuk, és beleültetjük majd a kacsába, és ő is majd igy fogja élvezni :D :D meg a cirkusz előtt is a kis izgatott gyerkőcöket láttuk, és ott is jöttek a könnyek, hogy majd ha nekünk is jönni kell a cirkuszba...szóval elég sokszor elpityeredtem :D

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

vérvételen túl vagyok,szerencsére csak egy ampullával vettek.eredmény 2 hét múlva.viszont úgy szúrt a nő hogy még most is vérezget picit a kezem ha úgy mozdítom.ilyen még nem volt.áttázott az a kis géz vagy milyen lapocska is.még a pulcsim is véres lett.szegény Patrikot fel kellett keltenem koránn így írtó nehéz volt vele még boltba,bankba menni.de már alszik is.én meg csinálom az ebédem,aztán alszom én is.

a héten ha minden igaz bejelentkezünk 4D-re,inkább még most hívom őket mert aztán nem kapunk a hónapra időpontot.jövőhónapban meg lessz a genetikai uh.
remélem megmutizza magát pocilakó,bár szerintem kislány :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: egyre biztosabb vagyok benne

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

Sziasztok Kismamik!

Üdv. minden Újnak és Eltűntnek! Örülök, hogy jól van mindenki!

Én is mejöttem a kórházból, túl vagyok a vérvételen. Nekem is kb. 10 nap - 2 hét múlva lesz eredményem...

Ettike! Ha jól emlékszem, Te is az AFP-n, és Hepatitis B-n voltál, ugye? Hogyhogy ilyen korán voltál? Nem kellett volna még egy hetet várnod? Bár Te gyakorlottabb vagy nálam...Remélem jók lesznek az eredmények!

Péntek de. voltam sima UH-n...Hát a kis Csibész még javában durmolt, alig akart felébredni. Képet nem teszek fel, mert ezt az SZTK-ban csinálták és nem valami profi a gép, így elég rossz minőségű képet kaptam. De minden rendben van!

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!

Tök jó volt találkozni egy „ismerőssel” a vérvételen. :wink: Párodnak üzenem, h köszi a bókot!!!
Neked is durván húzta ki a tűt a csaj vagy csak beképzelem?
Jó, h már nem kell titkolni a bébit, nem is tudom, hogy bírtátok ki idáig?!

Úgy látszik most ilyen vérvételes hetet tartunk. Én is megyek még egy körre holnap a kórházba!

Ildi: muti a képet a járgányról!!! Milyen színű?

Cat: nagyon jó ez az UH kép a piciről, eszméletlen formás!

Andy: mi is pont úgy tervezzük, h a félidős genetikain kérdezünk rá a béb nemére, akkor 4D-ben már tutira látszania kell, ha ő is úgy akarja!
Vagy a Praxisba megyünk majd vagy a 4D Genesisbe azt hiszem. Én ezekről hallottam jót.

Kikocska: mi a bajotok, gyerkőcök is elkapták? :( Jobbulást!

Tasin: drukk a holnaphoz!!!!

Én is olvasgattam Suttogót, a Spock könyvet, meg internetes szakirodalmat is, de a végén a sokból mixeltem egy saját rendszert magunknak, mert egyiket sem éreztem úgy, h ránk illene. A Suttogó kifejezetten szigorúnak tűnt, pedig én abszolút rendszer párti vagyok. Emma is nagyjából időre szopizott, a másodiknál el sem tudnám képzelni az igény szerintit. Persze más meg pont fordítva van ezzel.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani az első babásoknak, h azért ne tekintsétek egyiket sem „szentírásnak”, vegyétek majd ki belőle, ami tetszik vagy használhatónak tűnik, és ezekből majd összeáll a rendszer.

Zsu
svs
 
 


Na, csakis a Ti kedvetekért kiszedtem a babakocsit a csomagolásból (a férjem örülni fog, mivel neki kell majd visszavarázsolnia bele :lol: ), és készítettem pár képet. Lefényképeztem mély- és sportkocsiként is.

Mélykocsiként:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

elölről:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A belseje (jó tágas):

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Sportkocsiként:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Oldalról:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Kicsit nehéz kocsi, de nem tervezem, hogy lépcsőn cipelem vagy tömegközlekedek vele.

Tünemény: nagyon örülök, hogy jól sikerült a bejelentés :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

A Suttogórol nekem is az a véleményem mint Zsunak,ha figyelsz a babád jelzéseire tuti ki lehet alakitani egy olyan rendszert,ami mindenkinek jó.Nem feltétlenül kell ragaszkodni egy könyvben leirtakhoz.Nálunk is beállt az igény szerinti szopi,kb másfél hónap alatt ,ha nem is három óránkéntira,de rendszeressé,az alvással sem volt soha problémánk,azt leszámitva,hogy sokáig háromszor fél órát aludt egy nap,de az abszolut "rendszer" szerinti volt,aztán január 23-án betöltötte az egyet,24-töl egyet alszik,dél és egy óra között magától kéri a cumiját és vonul a kuckójába és alszik min.2 órát.és soha nem eröltettem rá dolgokat,csak figyeltem mi az ami jó neki,(és persze nekünk is).Ez van az evéssel is,pl Boti csak háromszor eszik egy nap,mert neki a négy vagy öt étkezés egyszerüen nem fér a pocakjába. Anyósom kicsit ki is van rá hogy a gyerek fél négykor ebédel... :roll:
Ettike:én is csodálkozom,hogy már voltál vérvételen!én is április 4-re vagyok kiirva,de mi csak 22-én megyünk "csapolásra".Hát remélem azért jó eredmények fognak születni,bár Botondnál a leletem valahová elkeveredett,a mai napig nem lett meg...ennyit a vizsgálat fontosságáról...
Ildi:szerintem a Bergon kocsi nagyon jó választás,bár kicsit nagyon nagy,de én nagyon szeretem!Massziv,strapabiró.Én a barátnömtöl kaptam annó,náluk kibirt egy gyerköcöt,nálunk eddig egyet,és max annyi a baja,hogy a huzata már nem a legújabb divat szerinti...
egyébként hogy telnek a "mézeshetek"?
Na,amennyire nem szeretek irni,annyira belelendültem ma is...
:lol:
Szép napot mindenkinek!
gizu
 
 


Gizu: Én is 22-én megyek vérvételre :D Igen, látom, hogy nagy kocsi, de épp ilyet szerettem volna. Attól tartok inkább, hogy a világos része hamar koszolódni fog, de akkor is ez a szín tetszett a legjobban :) A "mézeshetek" sajnos munkával telnek (a férjem részéről), de 23-án megyünk Debrecenbe nász-hosszúhétvégézni :lol: :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi: szép a jágány, fiúnak is jó lesz!! Figyu, a mienk drapp kockás, igaz csak 8 hónapig használtam, de kibírt egy síelést is, és még nem mostam. :oops:

Emma 9 napos :lol: Kép

Gizu, Boti mennyi idős? Csak 3szor eszik? És mit?
Azért kérdezem, mer tsztem Emmának is túl sok a kajci, és ezért küzdünk :roll:, már a 10órait el is hagytuk, most figyelek!

Zsu
svs
 
 


Cat: használtat és újakat is nézünk és Egeren belül is a Lajosvárosban szeretnénk. Lehetőleg ne kelljen buszozni, közel legyen a nagymamához és a dédihez is, szóval vannak különleges igényeink :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Zsu: óó, egyem meg, milyen édes Emma :) Mi is úgy gondoltuk, hogy eléggé unisex színű, de remélem csütörtökön már tudni fogjuk, hogy milyen nemű lesz a kis tulajdonosa :) Azaz az első tulajdonosa :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Zsu Emma irtó pinduri még, egyem is meg :D :D :D A vérvételes csajt meg is dicsértem mert becsuktam a szemem, félrenéztem és vártam, hogy fájjon, erre már végzett is...mondtam neki, h milyen ügyes tetszik lenni! lehet, látta rajtam, hogy félek, igy óvatosabb volt :D

Ildi szép kocsit vettél, nekem Zsué is tetszik, jó kényelmes a mózes része meg a sportrész is! Én is ilyesmit szeretnék, csak nekem van 2emelet amivel számolni kell... :cry: lehet hogy néhány öreg nénikével össze fogok veszni jövöre, hogy bizony ürítsék ki a lomjaikat a tárolóból, és használni akarom! még hallgatok, de fogy a türelem...és ha én egyszer kinyitom a számat... :lol: :lol: :lol:

Tisa! Aludt a kis drága, ez aranyos volt, olyan fura, hogy már ilyenkor alszanak meg fent vannak, és még csak pár centisek!

tegnap majdnem megvettük a kiságyat...csak későn eszméltünk fel, és a Brendonba már nem volt érdemes menni, mert bezárt...de talán a héten ez is meglesz.

ma valami zenész/énekesek ültek mellettem a west end kajáldában, azt beszélték, hogy milyen jó, hogy nem hozták a gitárt, mert akkor felismernék őket...hát én rájuk néztem, de gitárral se tudnám hogy kik voltak...ezt nem akartam nekik mondani, mert teljesen letörtem volna a kis önbizalmukat, de jót mosolyogtam :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Boti most lesz 21 hónapos.Reggel kilenc-negyed tiz körül reggelizünk,kenyér,zsömle,kifli,péksüti,mikor-mi a menü,lefekvés elött mondjuk pár szem mazsolát,vagy gyümölcsöt szokott kérni,de nem ritkán ez is elmarad,aztán amikor du alvásból felébred akkor van az ebéd,egy ideje már azt eszi amit mi,esetleg,ha olyan a kaja,az övét "lájtositom",aztán fél nyolc körül vacsi ami tartalmában hasonló a reggelihez.mióta egyet alszik igy van ,és nekünk bevált.Viszont igy is van hogy nem eszik rendesen,de igaziból sose eröltetem.többnyire másnap bepótolja.most 90 centi és 13 kg,vidám,csbész...szóval szerintem tuti nem éhezik :D
gizu
 
 


Ja és Ildinek akartam még irni,hogy tényleg nagyon klassz a kocsi(bababrű-ahogy fiam mondja :D ),biztos mindenki(papa,mama kislurkó) nagyon fogja élvezni!
gizu
 
 


BABY FUN BABABOLT, 1015 Csalogány u. 42/A Tel.: 214-5918, 20/544-4165 http://www.vasarlas.origo.hu/babyfun
Itt nagyon fárasztó bácsi volt a tulaj, mikor voltunk, de olcsó és jó cuccai vannak, csak nehéz volt megszabadulni az eladótól :)

http://www.babadiszkont.hu/
őket utálom, mert bunkók, de jók az áraik, és széles a választék, és lehet, hogy csak nekem nem felel meg a stílus, vagy mindig rosszkor voltam, vagy azóta lecserélődtek...

Mária Bababolt. 1132 Budapest, Visegrádi utca 25.
Ide nagyon szerettem járni, szép és jó minőségű dolgaik vannak teljesen normális árakon. most már csak nagyon célzatosan megyek, mert kiesik. Ide van törzsvásárlóim is valahol, szívesen kölcsönözöm, ha megtalálom :lol: bár általában elfelejtem elvinni, és elég szokott lenni, hogy mondom, hogy van. babakocsit nem lehet bevinni, de van bevásárló kocsi, amibe be lehet ültetni.

csak hogy nem csak a brendon van, és gyakran ugyanaz sokkal drágább babafelszerelésből...

Tünemény, ha még nem szerettetek bele egy ágyba sem, lehet, hogy érdemes körülnézni. TÖbbieknek a honlapján van kínálat, a máriáét nem találtam meg, pedig régen volt nekik.

kikocska
 
 


Sziasztok,

gyorsan dobok táblát, mert nyűgös vagyok (fogorvostól jöttem, nagyon rendes, de még érzésmentes a szám és ma alig ittam - tudom-tudom, én hülyeségem, lehet gratulálni... - és fáj a fejem :( )

Leo, Andi, kellene a korotok! Leo, azt hiszem, tudom, hogy Te hogy kalkulálod a célidőt, eszerint írtalak be a táblába, bár így a vonalzódtól van egy nap eltérés (de külföldi vonalzóknál ez előfordul). Ha változik vmi (és/vagy kiderül a kórház - vagy azt már tudod? ÁEK?), akkor majd szólsz.

Szóval tábla:

Kép

Holnap próbálok jönni vidámabban, ígérem :)



Kép

 
 


Kikocska!
Szerintem erre a Mária bababoltra gondoltál, nem?
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.p ... age=page_2

Ma megfőztem egész hétre, rendesen ki is purcantam... :(
Gondoljatok rám holnap....

Ildi









Kép
tasin
 
 


Mó - év 30, kórház AEK - köszi

Megkukkoltuk ma a kisbékát :-) nagyon jó volt látni :-)
leo50
 
 


sziasztok.

csak gyors bekukk.

afp-re 15-18 hetesen lehet menni.a 16. hetet szokták mondani,én is meglepődtem de a doki megnyugtatott(végülis ő jobban ért hozzá)most csak afp hez vettek vért a hepatitis már megvolt előbb asszem.
így valónszínű hogy uh-ra is előbb megyek mint Patrikkal.olyan 17-18 hetes leszek kb.dokitól függ.

egy kicsit ideges vagyok mert párom elment sörözni 7 kor 2 monkatársnőével és még sehol nincs.azt mondta megisznak egy pohárral és jönnek........most meg itt dumáll a zöld szemű szörnyike a fülembe pedig tudom hogy semmi okom rá de hát mégiscsak terhes vagyok.Patrikot is egyedül fürdettem pedig majd leszakad a derekam.
na de nem panaszkodom.

megyek is eszem valamit talánn megnyukszom.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Mó: 29 év,valószínű bajcsy kórház,első baba.

ettike: fontos a bizalom,mert a féltékenység meg tudja ölni a kapcsolatot. ne aggódj:)

kikocska,tasin: köszi a bolt ötleteket,majd biztos végig járom őket,de még korainak tartom én január körül tervezem.

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta a suttogóval kapcsolatos tapasztalatokat,én is úgy vagyok több helyről veszek ötleteket és majd úgyis kialakul a saját gyermeknevelési taktikám.

Kikocska: Nagyon köszi előre is:)

mi a véleményetel a kos szülőtt babákról? ugyebár többnyire ez a horoszkóp a domináns nálunk,

Van aki sztk-ra jár és még nincs fogadott orvosa?

pusz mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Mó: 29 év,valószínű bajcsy kórház,első baba.

ettike: fontos a bizalom,mert a féltékenység meg tudja ölni a kapcsolatot. ne aggódj:)

kikocska,tasin: köszi a bolt ötleteket,majd biztos végig járom őket,de még korainak tartom én január körül tervezem.

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta a suttogóval kapcsolatos tapasztalatokat,én is úgy vagyok több helyről veszek ötleteket és majd úgyis kialakul a saját gyermeknevelési taktikám.

Kikocska: Nagyon köszi előre is:)

mi a véleményetel a kos szülőtt babákról? ugyebár többnyire ez a horoszkóp a domináns nálunk,

Van aki sztk-ra jár és még nincs fogadott orvosa?

pusz mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Mó: 29 év,valószínű bajcsy kórház,első baba.

ettike: fontos a bizalom,mert a féltékenység meg tudja ölni a kapcsolatot. ne aggódj:)

kikocska,tasin: köszi a bolt ötleteket,majd biztos végig járom őket,de még korainak tartom én január körül tervezem.

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta a suttogóval kapcsolatos tapasztalatokat,én is úgy vagyok több helyről veszek ötleteket és majd úgyis kialakul a saját gyermeknevelési taktikám.

Kikocska: Nagyon köszi előre is:)

mi a véleményetel a kos szülőtt babákról? ugyebár többnyire ez a horoszkóp a domináns nálunk,

Van aki sztk-ra jár és még nincs fogadott orvosa?

pusz mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Mó: 29 év,valószínű bajcsy kórház,első baba.

ettike: fontos a bizalom,mert a féltékenység meg tudja ölni a kapcsolatot. ne aggódj:)

kikocska,tasin: köszi a bolt ötleteket,majd biztos végig járom őket,de még korainak tartom én január körül tervezem.

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta a suttogóval kapcsolatos tapasztalatokat,én is úgy vagyok több helyről veszek ötleteket és majd úgyis kialakul a saját gyermeknevelési taktikám.

Kikocska: Nagyon köszi előre is:)

mi a véleményetel a kos szülőtt babákról? ugyebár többnyire ez a horoszkóp a domináns nálunk,

Van aki sztk-ra jár és még nincs fogadott orvosa?

pusz mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Bocsi mindenkitől ,nem tudom törölni a feleslegeseket,

Lehet valahogy,hogy ne foglalja a helyet?

Szarakodott a gépem

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok Kismamik!

tegnap jól összevesztünk apával...van egy barátja, akit én nagyon gyűlölök, és ő mint kis naiv, még mindig beszél vele, és elhisz neki mindent, és elújságolta neki is a hírt a babáról, erre a gyerek megkérdezte, hogy most akkor mit mondjon, sajnálja, vagy gratuláljon...(a háttere a dolognak, hogy a párom vett fel egy nagyobb összeget, a saját nevére, és a pénz felét a srácnak adta, és ő majd havonta ad pénzt...ebből nem lett pár hónap után semmi, sőt ő kért vissza pénzt, mert előre adott pár hót, azt természetesen egy nagy vita után párom visszaküldte neki, és a drága nem fizetget...a nője le is ...zott engem, mert féltékeny volt rám, hogy elszeretem a férjét. kell is nekem! a szagát se birom, de mivel egy faluban laknak párom szüleivel, akik nem tudnak erről semmit, jópofizni kéne, és ha megyünk haza, vagy nem fog engem elvinni hozzájuk, vagy nekem is bájvigyorogni kell (amit nem tudok), és majd a gyerekem is ennek a féregnek a kölkével játsszon???) na megint felhúztam magam. szerintem igazam van, a baj az, hogy én átlátok a gyereken, csak a párom adná az életét is érte, az se érdekelné, ha nem kapja vissza a párszázezret...

mindegy...Etti! sajnálom hogy tegnap ki voltál. én is nehezen viseltem volna az tuti! Remélem már pozitivabban látod a dolgokat és megnyugodtál.

Andy, még én is sztk-ba járok, a körzeti nődokihoz, aki irtó aranyos, csak hát ő pont a róbert károly klinikán van, és az meg nagyon drága. választott orvosom még nincs, pedig már jó lenne megállapodni valakinél...

na mentem mert lehangolódtam ahogy leirtam a párom haverjának a sztoriját, és már előre félek, hogy menni kell majd az ő házukba, és micsoda vitáink lesznek még emiatt!!!

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Kisvirág: Lombikunk volt, két pöttyöcskét ültettek be.
Nem semmi, hogy mennyi energiád van, egész nap takarítás, pakolászás.. Azért vigyázz ám magatokra!

Tasin: Mi volt ma? Megcsinálták a CVS-t? Hogyhogy nem amniocentézist csinálnak Neked? Nekem valószínű ez utóbbi lesz..

Sildi: Szupi a babakocsi! :)

Mó: Remélem, már jobban vagy a tegnapi fogorvos után. Én ma voltam, de nem kértem érzéstelenítést, mert csak egy kis tömés volt, így már szinte el is felejtettem, hogy 2 óráig ne egyek. :)

Tegnap voltam a Margit Kórházban kombinált teszten, 2 hét múlvára ígérték az eredményt. Sajnos valószínű rossz lesz az eredményem az "angyalkababa" miatt, mert ezt nem tudják figyelembe venni a számításnál.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tagnapi nap egy nagy káosz volt. Délelőtt meg volt a genetikai uh. Babaméretek: ülőmagasság 68 mm-es ami pont 13. hetesnek megfelel, azaz 5 nappal nagyobb, a buksija 24 mm, a tarkóredő 1,5 mm. Az orrcsontja látható. A lepény meg hátul tapadt. Kaptam képet, de inkább hanyagoljuk. Semmit nem lehet kivenni belőle, pedig volt olyan jó póz is amit szerintem érdemes lett volna kinyomtatni, de hát ugye a doki klikkelt és nyomtatott. (erre a képre kár volt papírt pazarolni…)
Du. meg vissza kellett mennem a saját dokimhoz egy-két dolgot megbeszélni. Este 3/4 7-kor még a házidokihoz is beugrottam, de annyian voltak, hogy na ott már nem maradtam.

A lakás szigetelése kész, takarítás kész. Még a szekrénybe beköltözés van hátra, de ez több nap lesz…

Tasin: ma csinálták végül a vizsgálatot? Gyere amint tudsz! Remélem minden okés volt! Ennek mikor lesz eredménye?

Kikocska: nagyon csibészek a gyerkőcök ebbe a kosárban. ;)
Jót vigyorogtam, hogy a szalonnából vonatot csinált. :lol: Nekem egyszer a kenyérre mondta, hogy autó :lol: Most én is jól aludtam pár éjjel, mert Kende ugye a mamánál lakott. De most már itthon van és továbbra is megy a nem alszok… :(
Jobban vagytok már?
Én is szeretem a Mária bababoltot ;) Ott vettük az autósülést és itt volt a legolcsóbb + kaptam rá a – 5%-ot is :)

Andy: de helyes a babód. Nagyon jó lett a kép.
Hát én sose jöttem ki a kosokkal… Remélem én a bikába szülök már. De egyébként az aszcendens határozza meg inkább a jellemet.

Ildi: Szuper a kocsi! Nekem is hasonló van. Jó nagy stabil :) Jó lakás keresgélést.

Leo: mi volt a dokinál? AEk az a régi Máv? Ki a dokid?

Tünemény: nagyon kedves kis képeslapot készítettél. Nem csodálom, hogy megkönnyezték a dédik.

Tisa: szuper, hogy minden rendben van veletek, és túl vagy az afp-s vérvételen.

Gizu: hát tényleg nem sokat eszik a te gyerkőcöd se. Enyém se. Nekem általában nem reggelizik, tízóra felé eszik egy rudit, délbe ebédel, du. uzsi és este vacsi. Szóval kb. mi is 3-szor eszünk. Bezzeg az édesség, nasi menne egész nap, de azt csak módjával kap. És nekem is 90 cm 12 kg és egy huligán. :)

Denika: sokat vártatok a kis csöppségre? Gondolom jó hosszú utat tettetek meg a babóért. De most ott lapul a pocidba! Kívánom, hogy ez a csöppség veletek legyen, míg világ a világ ;)

Csajok: Ti hová jártok/mentek 4d-re? Mi annó a Praxisba voltunk, de nagyon messze van tőlünk. Pesti oldalon tudtok jót?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Tasin, Andy: bejelöltelek iwiw-n. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!
Ma voltam a genetikusnál, de nem csinálták meg a CVS-t......szerettem volna túl lenni rajta.. :(

De a genetikus ( Hajdu Krisztina -Máv), aki egyébként nagyon szimpatikus és rendes volt, azt mondta, habár ő a CVS-t szereti jobban, de az országban az összes labor szinte leállt ezzel a vizsgálattal, mert a TB nem nagyon finanszírozza. :(

Így 3 hét múlva kaptam időpontot aminora.....lehet megint izgulni....

Most rohannom kell a gyerekekért, holnap jövök...... :lol: :lol:
tasin
 
 


Tasin: sajnálom, hogy nem lettél túl a vizsgálaton. Az aminó a magzatvíz mintavételes ugye? Azért az se lesz egy leányálom. Nekem is felajánlotta a dokim, hogy csináljuk, de én illedelmesen visszautasítottam. Megcsináltatom jövőhéten a kombinált tesztet és az engem megnyugtat majd, de neked sajna kötelező. :(
Na ha ma mentem volna a 12.heti genetikai uh-ra akkor taliztunk volna. Láttam a kiírást, hogy ma a Hajdú Krisztina csinálta az uh-kat. Én csak jókat hallottam róla (bár hallottam már rosszat is). De a 18.hetes genetikainál már hozzá jelentkezek be, most már tudom, hogy kedden ő van :)

Csajok a kombinált tesztet nem volt könnyű kinyomoznunk.
A dokim hallott róla, hogy van ilyen lehetőség, de eddig nem kérte senki. Ő is a dirit hívta fel, hogy is van ez. Kiderült, hogy egy szülésznőn keresztül megy az egész. De eddig nem volt rá igény. Lehet én leszek az első fecske aki ilyet kért? Majd megkérdem jövőhéten a szülésznőt. Egyébként csak ebben az évben ingyenes, úgyhogy mi jól jártunk... :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Én is voltam dokinál, tarkóredő: 1mm, crl: 56mm, bpd:19mm. Béb mérete 12+1 napnak felel meg, szóval pont jó! :lol:
Ja és láttam az új szülőszobákat (Emmánál még nem az volt) és eszméletlenül jók, alig várom, h birtokba vehessem az egyiket! :) Komolyan olyan kis barátságos, h kedvet csinál a szüléshez! Van kék meg rózsaszín szoba, én a kékre pályázok!! :lol:

Tasin: sajnálom, h várnod kell még, de hidd el az eredmény kárpótol majd!!! :wink:
Szimpi volt a nő? Nekem őt ajánlották 4D-s UH-ra.

Virág: neked is gratula a jó eredményekhez!

Tünemény: ma mentek a Szt Imrébe, nem? Mesélj, majd hogy tetszett.
Apával kibékültetek már? Nem tudsz nem elmenni a találkozóra? Azért, csak könnyebb lenne mindkettőtöknek. Amúgy meg, lehet, h irigykedik, és ezért reagált ilyen furcsán a jó hírre! :roll:

Leo: nem csinálsz vonalzót? Így olyan nehéz követni a bébid korát. :roll: :oops:

Ettike: megértelek, nekem is sz*rul esett volna, ha így eltűnik Tomi. Azért egy sms-t dobhatott volna. :x Mikor ért haza végül?

Bababolt: mi gyakran megfordulunk a Minimanóban (www.minimano.hu), meg néha megyünk az Elefániba is (www.bababolt.echt.hu). Nekünk bejönnek, főleg a Minimanó, ott redesen ki van rakva a kínálat, és nagyon készségesek az eladók.

Zsu
svs
 
 


Kisvirág!

4D Ultrahang:

http://www.4dultrahang.hu/

Nekem tetszett a hely és szerintem értenek hozzá.
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasni többször olvasok egyenlőre, mint írok, mert sajnos későn érek haza, s akkor hulla fáradtan rogyok be az ágyba, s a férjem onnan olvas fel benneteket. Kezdek viszont besokalni, iszonyúan vágyok a pihenésre. Ha ez a helyzet jobb lesz, próbálok majd gyakrabban írni.

Tünemény- Az én komplexes eredményemet 20-a körül kapja meg majd a dokim, én pedig 27-én megyek majd hozzá. Akkor valószínűleg majd ő tőle megkapom. Ha a te dokid róbertes, akkor Te majd kitől kapod meg az eredményt?

Vicces, hogy ennyien járunk a MÁV-ba (ÁEK) :)
annaszuszi
 
 


Sziasztok, most estem haza, voltam tegnap a dokinénimnél és minden OK. Az ÁEK az a régi Máv valóban.

Dokimat priviben szívesen megírom...

Vonalzót csináltam, csak elfelejtem bemásolni :-)

Kép
leo50
 
 


sziasztok.

gratulálok az ultrahangokhoz.szépen növögetnek a babók.

párom végül 23 utánn ért haza.már nagyon pipa voltam.eléggé be is csiccsentett.
aznap este nem is nagyon tudtam enni így mikor elfeküdtem rendesen morgott a gyomrom,szegény babót is zavarhatta mert egy egy nagyobb korgás utánn rendesen megrugott.végül éjjel 2 kor megittam egy pohár tejet és utánna el tudtam aludni.reggel persze alig tudtam apjukat felkelteni.de kiengesztelésül elvitt minket ebédelni.amúgy nem jár el,mióta eggyütt vagyunk (év végén lessz 3 éve)azóta most ment el másodszor.

képzeljétek olyan furit álmodtam.33 hetes voltam és kimentem Patrikkal a nagy tescoba pelust venni a picinek.de ott olyan rosszul lettem hogy mentőt kellett hívni.vérnyomim az egekben,fehérje a vizeletben,és meg is dagadtam.mentőben hívtam a dokim kórházba együtt értünk.azonnal császizott és született egy egészséges kislányom.2500gramm és 47cm volt.és ügyesebben szopizott mint a bátyja.szép kék szeme és hosszú fekete haja volt.
a poén az volt hogy semmim nem volt még összepakolva és babunak sem voltak még kimosva ruhái így a család rohangált össze vissza.
így azt hiszem most időben elkezdek pakolni.a nagy csomaggal várok kb addig mint Patrikkal de egy kisebb kórházi csomagot magamnak meg pár pici rucit előbb összerakok.tuti ami 100.nem fog ennyivel korábban jönni de azért inkább felkészülök.

mennem kell Patrik felkelt és követeli a reggelit :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Andy: ami a kos szülött gyerekeket illeti (ha magamból indulok ki, nem épp könnyű esetek), de az igaz, hogy az aszcendens sokkal inkább meghatározó.

Ettike: Micsoda álmod volt, hát nem semmi...De azért ennyire korán ne bújjon elő!

Zsu: örülök a jó eredményeknek!

Annyira izgatott vagyok a holnap este miatt, akkor megyünk uh-ra, remélem nem lesz szégyellős és megmutatja amit meg kell :lol: :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Nekem még mindig nincs valami nagy hasam, nem is tudom, hogy hol rejtőzködik a kis drága :lol: Tényleg, ha valakinek van pocak-fotója, tegyen már fel, ha tud :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok Kismamik!

Nem tudom, ti hogy vagytok a fejfájásokkal/migrénnel/hányással, de nekem már megint elkezdődött, rendszeresen visszajön minden...ha találok egy olcsó természetgyógyászt, elmegyek kiropogtatni a nyakamat, mert szerintem ettől is lehet...remélem elmúlik, bár tegnap pont egy unalmas meetingre hivott be a főnök minket, és fél órán keresztül beszéltem magamnak, hogy csak ezt birjam ki mosdóba szaladás nélkül...ahogy vége lett, egyből szaladtam persze :D :D

apácska tegnap természetesen elment sörözni a most már volt munkatársaival, mert tegnap mondta, hogy új munkát kezd a hévnél..erre mondták neki, hogy ha marad, bejelentik őt...de hát mondtam, hogy ne menjen vissza, mert itt marad költöztető,de talán a hévnél több lehetősége lehet majd. meg nem fizikai munka. szóval nem maradt sokáig 7-9ig, de persze megint kiborultam, hogy neki ez fontosabb mint a kórház, és kihagytuk a szent imrés vizitet, ő meg ecsetelte, hogy mennyire szeret minket, és bármi történik is, mindig velünk marad és neki mi vagyunk a legfontosabbak...tegnap annyira mélyen voltam, hogy nagyon rossz dolgokra gondoltam...de a végén csak tévét néztem és pihentem. ő se jár el sose sehova, most először elment egy pár italra, és sietett is haza, de miért esik ez ennyire rosszul???

Kisvirág ne dolgozz ám túl sokat! irtó jól birod, nekem tuti elég lenne a te fele energiád is :lol: bár legalább jó meleg lesz nálatok télire!

Szuszi az én eredményemet a nődokimnak küldik meg, és jövö hétfő/kedden mehetek majd az eredményért. Remélem jól érzed magad, és minden ok veletek. Pihenj sokat, mit dolgozol, hogy későn érsz haza? nem fog kiirni az orvos?

Etti de fura, hogy te már igy érzed a picurit! én is várom már hogy jól megrugdosson néha :lol: a szüléses álom se semmi...lehet hogy tényleg picilány van odabent, és igy akarja tudatni??? :wink: :wink:

Zsu jó neked, hogy már láttad a szülőszobákat! látod, ahányszor én tervbe veszem (még a naptáramba is beirtam), sose jutunk el a kórházba! Én annyit tudok, hogy mindenképp olyan szoba kéne, ahol kád is lesz. ennyit tudok csak :)

tegnap hivtak nagyimék, a tatácskám sokat gondol a babócára, ránk, és örül hogy dédi lesz :D :D olyan nagyon jó, hogy a babám ismerni fogja majd a világ legcsodásabb embereit!

jaaaaajjjj a főnök pont most szólt, hogy pakoljak el az egyik asztalról (iratokat akartam volna sorbatenni) mert TOP emberek jönnek, és nehogy meglássák!!! hűűűű...papirok egy iróasztalon egy irodában...tényleg nem szép látvány!!! a mai vacsorájukra 350ezret vesz fel, hogy talán ennyi elég lesz...basszus a nato emberei nem kaptak ilyen fogadtatást, de azért majd megnézem a főnököt derékszögben hajlongani, mert most az ő főnökei jönnek, igy neki kell mélyebbre menni, mig a másik biccent majd egyet... :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!
Végre oviban mindkettő, pihi van. Eléggé sok volt, hogy betegen itthon voltak mindketten, csomót ölték egymást, rékának meg semmi sem volt jó, és ugye én is beteg vagyok még mindig. De most csend van és nyugalom, legalább ők meggyógyultak, és én is kapok levegőt végre :) Elosztották a betegséget, nándi lázas volt kb 24 órán át, de elég durván, és semmi más, csak némi levertség, többet aludt meg pihengetett, se piros torok, se takony, se köhögés, rékának meg minden egyéb. Torokfájás, köhögés-ez a rondábbik fajtából-és nátha. Eléggé sajnáltam, nagyon kis elesett volt. Néha meg nagyon dühös voltam rá, mert nagyon elszaladt vele a ló, azt hitte, az engedékenység mindenre vonatkozik...A szekrényből cukorlopásra kanállal semmiképpen...

Izgaottan vártam a képeket, hogy sokan mentetek uh-ra, de akkor nem álltak a helyzet magaslatán a dokik :( a lényeg, hogy csupa egészséges óriásbébi van :) gratula mindenkinek!!!

csillagjegyek: nekem ugye nem szabad hinni benne, de azért úgy gondolom van benne igazság, ha az életünket nem is határozhatja meg. Nekem két vízöntőm van, az egyik oroszlán aszcendenssel, a másik kossal. Nem könnyű velük :) ez a kos-vízöntő meg határozottan életveszélyes. Semmit nem fogad el, amíg ki nem próbálja, és nándi meg ráadásul nem is törődik a fájdalommal, így borzasztó veszélyesen él, és nagyon nehéz rá hatni. Apukám kos egyébként és vele sem könnyű :)
és az én családomban - a régiben - van az öcsém vízöntő, húgom oroszlán, apu kos, a nővérem, anyum és én meg skorpiók, úgyhogy most piciketesónak kos-skorpiónak kell majd lennie :D

Nálunk én zavarom el apát időnként sörözni, mert kell neki a kimozdulás, még ha utál is eljárni, mindig feltöltődve jön haza. De ha nőkkel járna, biztos én sem tenném :roll: Meg ő szokott sms-ezni közben. Meg mi 11 éve vagyunk együtt, meg ha itthon van, akkor dolgozik, akkor sem velem van, gondolom ez is számít :)
Tünemény, tök normális, hogy rosszul esik, hiszen háttérbe kerülsz, mikor az ember arra vágyik, hogy csak vele foglalkozzanak. Nagyon dolgoznak a hormonok bennünk, te meg írtad, hogy amúgy is hisztis vagy mostanában. Próbáld kívülről nézni magad, hátha segít... ej, nekem sem segít mostanában :lol:

Szuszi, ha nagyon kivagy, egy hét táppénzet simán kérhetsz. Ha már tudja a munkahelyed, hogy babát vársz, véd a törvény, nem rúghatnak ki, a dokik meg simán kiírnak. Háziorvos is biztos rendi. Lehet, hogy egy hét alatt tök jól összeszednéd magad, még a munkahelyed is jobban járna :) Tényleg nem érdemes túlfeszíteni, lassan jönnek a keményedések...

Ettike, álom :) de max a kislány legyen igaz belőle ;)

jaj, jól ittragadtam, pedig akartam írni mindenkinek, de készülnöm kell, megyünk az állatkertbe ovi után, már nagyon rég megígértem, és olyan szép az idő!!!
SZép napot!!!

kikocska
 
 


sziasztok.

tünemény:

én mamámék is nagyon örültek Patriknak és annyira jó nézni hogy mennyire szeretik.sajnos anyum részéről mamám már nem ismerhette meg,ezt nagyon sajnálom pedig biztos ő is agyon kényeztetné.

ildi:

csinálok poci képet és felteszem.enyimé tényleg nagy:)

képzeljétek tönkre ment a fényképezőnk,most unokahugomé van nálunk mert ami képek rajt voltak fel kellett tenni.nincs fél éves.én már meg sem lepődöm.mindenünk extra hamar tönkremegy.

Kép
Kép
ettike
 
 


Kép összehasonlítás.egy 92 es Patrik bady és egy 50-56-os mini bady

Kép pocak közelről

Kép pocak távolról

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Lányok!

Húúúú, nagyon sokat írtatok amióta nem voltam...Hétfőn is csak bekukkantottam...Még nem igazán olvastalak vissza Benneteket, csak bele-bele néztem, de pótolom, ígérem...

Hát egy hete itthon vagyok. Furi teljesen, új menetrendet kell kitalálnom. Eleve, majd' minden nap főzöcskézek, mert valamit muszáj ennem. Nálunk eddig csak hétvégén volt igazán főzés, mert a munkahelyen volt meleg ebéd. Ráadásul a drága Uram egy 6 hetes tanfolyamon van, egy körül végez és itthon eszünk. Hát ezzel elmegy a délelőttöm.
Igaz eddig megengedtem magamnak a lazítást, amire mindenki vágyik amikor dolgozik: hogy de jó lenne egy pár nap pihi...!

Mi is lakás át-/berendezés előtt állunk. Új bútorok a gyerkőcnek, az egyik ruhásszekrényből a másikba pakolás. Lesz egy kis melóm. De nem panaszkodom, mert ezt már szerencsére nem munka mellett kell csinálnom.

Megvettük a szupi fényképezőgépet, na azzal majd készíttetek az én jó Urammal pocakképet és aztán lehet megnézegetni. Ahhoz képest, hogy az első Babónkat várjuk, nekem már rendesen van pocakom. Szokta is mondani a Férjem, hogy az ajtón már a hasam jön be elöször... :lol:
Kenegetem is gőzerővel, hogy hátha ki tudom védeni a striákat... Bár ez egy részről hajlam is.
De még mindig nem érzek semmit!!!!! :? :? :? Pedig már esténként figyelem is. :shock: :shock: Pedig nincs is olyan hasfalam mint Rubint Rékának. :lol:
Csajok! Számít az valamit, hogy elől tapadt meg a lepényem??? Tán az fogja fel azokat a bivaly erős rúgásokat??? :D

Kikocska! Elolvastalak a másik fórumokon...Most már értem...Azóta jutottál vmire? Nem akarom a gondodat lekicsinyíteni, de igazán az a lényeg, hogy egészségesen kint legyen és Rád mosolyogjon! :wink:

Én is rettentően vártam már az ultragangos képeiteket. Úgy megcsodáltam volna őket. De akié fent van az nagyon szép!! Örülök, hogy mindenkié egészséges.

Tasin, téged nem irigyellek, hogy ilyen cécókon kell végig menned, de az mondják jobb félni. Bízom benne, hogy minden probléma nélkül meglesznek a vizsgálatok! Szorítok Neked!

Látom a babakocsi folyamatos téma lesz - ami nem baj persze, mert okosodunk -, de szerintem a végére már mi fogunk legyártani egy prototípust! Jól kereshetnénk vele a gyes alatt, nem gondoljátok?

Csajok! A pasikért meg ne aggódjatok! Nekik is kell egy kis kikapcsolódás, feltöltödés! Így talán könnybben elviselnek minket. :lol: Szeretnek Ők minket, csak bennük másképp zajlódik le ez a dolog...Szerintem az se lenne jó, ha mindig a nyakunkon ülnének és örök aggódásba lennének a semmiért is. Attól mindenki begolyózna. Persze mindenki azt szereti, ha a szerettei mellette vannak. Mert akkor nincsen semmi baj!

Na, jó hosszúra sikeredett, bocsi. Remélem nem untattam senki.

Szép napot Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tisa 2008.10.15 12:04-kor.

Kép
Kép
tisa
 
 


Ettike, neked aztán tényleg van pocakod! Irigy- irigy!
Végülis az álommal minden ok sztem, még ha hamarabb is jött a picilány, renben vannak a méretek azért, szóval soha rosszabbat! :)
Na, kíváncsi vagyok tényleg lány lesz-e?
Én most fiúnak gondolom a miénket, pedig nem is álmodtam ilyesmit! :roll:

Gizu: múltkor elfelejtettem írni, h köszi, h leírtad Boti kajarendjét. Hát azért ő jó fél évvel idősebb Emmánál, az még sokat számít! Emma most pocsékul eszik, nem túl jól alszik, éjjelente fent vagyunk 1,5 órákat, szal kicsit ki vagyunk purcanva. :x Azt gondolnál, h keveset eszik és ezért ébred, de nem tudom… :roll:

Leo, örülök, h nálad is minden ok! Jó a vonalzó! :wink:

Tünemény: „nálunk” minden szobában van kád is!!! 8) A Szt Imrében egy szobához van, azt tudom.
Én állítólag sms-ben is kapok kódot, amivel megnézhetem a neten az eredményt! Neked nem mondták?

Ildi: drukkolok, h meglássátok, amit szeretnétek, de azért készülj fel arra is, h nem mutatja meg magát a béb!

Kikocska, örülök, h meggyógyultatok, tényleg pihend ki magadat!

Enyém gyerek bikának készül azt hiszem, én Bak vagyok, Tomi szűz, szal az pont tökéletes lenne nekünk!
Jaj, és hívtam a dokit a laboreredmények miatt. Azt mondta, h minden tökéletes!! :D

Megpróbálok UH-t feltenni:
Kép Kép

Zsu
svs
 
 


Kikocsa, Ettike! Tündériek a gyerekeitek! Itthon, szem nem maradt szárazon! :D

Etti! Tényleg jó nagy a pocakod!
Na, nemsokára itthon van az én drága jó Uram, aztán megkérem, hogy fotózzon le. De előbb jól megebédelünk, hogy azzal is nagyobbnak tűnjön....! Hihihi! :lol: :lol:

Ahogy elnézem, egyre többen vagyunk a táblázatban, és tényleg egyre többen szülünk a Mávban...

Tök szuper, hogy már egy páran találkoztatok! Ez nem ér!!! :wink: :wink: Mit szólnátok egy csoportoshoz? "Gruppen"? :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok.

tisa:

a "gruppen" jó ötlet csak kivitelezhetetlen.pedig jó lenne talizni személyesen is:)

zsu:

milyen tündéri a baód.az első képen az agyacskája látszik ugye?mármint a feje van rajt és abban látszik milyen szép agya van.teljesen kivehető a formája.és a szeme,orra,szája is tök jól látszik.

én is tudom hogy nem kéne féltékenykedni csak olyan nehéz nem azon rágni magad hogy mit csinálhat.szépen megborotválkozik,befujja magát(amúgy havonta egyszer ha megborotválkozik,és csak nagyritkán pacsulizik)persze érthető hogy "jól" akar kinézni mégiscsak férfi és nem is a rondábbik fajtából.
szóval nehéz.pedig szeret.ha nem mondja minden nap 20 szor akkor egyszer sem.

Kép
Kép
ettike
 
 


Igen, azon mérték a tarkóredőt! Köszi. :)

Figyu, ez a legnehezebb. Bízni kell bennük, de azért ilyenkor felkapja a fejét az ember lánya és mindenféle butaságot kitalál. Néha bennem is felmerül, h ugye egész nap nincs itthon, ráadaásul egy csomó fiatal csaj veszik körül (szállodaipar)....., de aztán mindig elhessegetem magamtól a gondolatot.
Ha gáz lenne, azt nem mernék ilyen nyíltan csinálni, tuti paráznának a lebukástól és ezért rá is jönnénk! De erre ne is gondoljunk!
Minden ok, és az is lesz mindig, és szép kis 3-4-5 fős családjaink lesznek! :D

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi van a levegöben de az elmult két nap olyan feszültség volt bennem is,hogy nem ismertem magamra...Nagyon borzasztó volt nekem is,hát még a két fiúnak :oops: Pedig nem jellemzö rám És Apa még virágot is lopott a kertböl(sajátból persze :D ).Na mára talán már elmúlt...
Andy,ha te is a Bajcsyban szülsz,akkor valahol a környékén laklsz gondolom...Mi a XVII-ben vagyunk.
Zsu,Nem gondolnám,hogy az éhség kelti fel Emmát,nálunk is gyakran elöfordul ,hogy Botond felkel éjjel és másfél-két óráig nem hajlandó visszaaludni :? .Ha éhes lenne biztos sirna,bár azt nem irtad,hogy sir-é...Szerintem inkább a napközbeni élmények miatt lehet ez.

Lehet hogy Ildi lesz az elsö aki megtudja biztosra,hogy ki is lakik odabent?!De jó!

POcakról annyit,hogy én pont ma tettem el azt a nadrágom amit Botival még 20-22 hetesen simán hordtam.Mondjuk vele Nagyon kicsi hasam volt,csak az utolsó három hétben nött meg,de akkor meg óriásira.Most meg már hárman megkérdezték,hogy biztos csak egy baba van bent? :lol:
És milyen fura az élet,Denikának mekkora szomoruság lehetett,hogy már csak egy babó van bent,nekem meg az volt a legnagyobb mumusom,hogy nehogy ketten legyenek...borzasztó!Bar ha az ö helyében lettem volna,biztos másként látnám...

Babakocsiról már sok szó esett,de én megkérdeznélek benneteket arról is hogy hordozó,vagy mózeskosár?Neken amig nagyon pici a mózes sokkal-sokkal szimpatikusabb,de pl autóban ugye nem túl biztonságos.Bár Bot kb két hónapos koráig mindig abban utazott...Kiváncsi lennék a véleményeitekre!
És akkor most megnézem az ebédet,további szép napot mindenkinek!
gizu
 
 


Csajocskák!

most ettem barátnőmmel, és ő is megjegyezte, hogy van már pocim :D :D remélem megmarad a kaja is...megmutattam neki a babóca képét is, csodálkozott is, hogy milyen nagynak néz ki :D

Zsu a te babód fotói is jól sikerültek! és tényleg látszik a kis agya is! szóval te meg kisfiút érzel...nálam ez rendszeresen változik, hol kislányra gondolok, de ilyenkor beugrik, hogy ha kisfiú se gond...tényleg, nekem is mondta az sms-t, ezt el is felejtettem, mert az volt bennem, hogy a dokihoz megyek majd az eredményért. igy legalább előbb megtudom :D
én is szeretném ha bikucink lenne, mert én is bak vagyok, párom oroszlán, és szerintem a kos kicsit kezelhetetlenebb lenne, úgyhogy maradjon csak szépen nyugton április végéig! :lol:

Etti tényleg milyen kis pocakod van!!! ez a body különbség meg tényleg szemmel láthatóan mutatja, hogy milyen kis csöppség kerül majd bele :lol: olyan kis falatok azok a zoknik is amiket a boltban láttam a múltkor :D

ma hivott a védőnő, hogy jövö héten vagy majd utána jönne egy lakáslátogatásra, mert meg kell néznie hova jön majd a baba. ugye az még nem gond, hogyha nincs se kiságy, se semmi babaváró dolog??? bár ha jól megy, akkor talán a hétvégén mi is megvesszük a kiságyat valahol... ja és mondta, hogy a hányással még nincs gond, hogy még most is tart, mert ha a baba megmozdul majd akkor múlik el, igy még ne aggódjak miatta. azért ez megnyugtatott, mert a kollegák azt mondták, hogy majd a 12,hét után hirtelen már nem is lesz...

na megyek dolgozni egy kicsit, a főnök egész nap tűkön ül, és mindenért ugráltat...én meg nem azonnal csinálok meg semmit (már csak azért se) hanem szép kényelmesen, amikor ÉN akarom hehehe hadd egye a fene :lol:

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

tünemény:

a védőnőt nem az érdekli hogy milyen kiságyat,bútort vesztek.csak hogy hogy nem omladozik e a ház/lakás.nálam mikor kinn volt még PAtrikkal be sem nézett a szobánkba ahol pedig már ált a kiságy és ott figyelt a b.kocsi is :roll: :roll: :roll:

gizu:

ha sokat fogtok autózni érdemes hordozós b.kocsit venni.ha nem nagyon akkor egy használt hordozó is megteszi.de vannak már elérhető áron olyan kocsik is amihez van hordozó és mózes is.nekünk van egy feles hordozónk így én mózeseset veszek.

zsu:

bízom én benne.nem egy szoknyapecér.épp ezért zavar engem a féltékenységem.semmi okom rá.szeret minket és soha nem tenné meg hogy a hátam mögött kavarjon valakivel.ha lenne "kiszemelt" nője akkor is előbb nekem mondaná el őszintén hogy megváltoztak az érzései és csak utánna kezdene a másikkal.
de ilyen nem lessz.

Kép
Kép
ettike
 
 


ja és képzeljétek meg tudtam enni 2 egész csirke felsőcombot sütve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyátalán nem voltam rosszul.

Kép
Kép
ettike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: