Új privát üzeneted érkezett!

Tulajdonképp nekem semmi bajom a csütörtök estével (sem) :lol: , Apával kell egyeztetnem, mert ő edzeni van csütörtökön Kecsón, de kb. mire leteszem a gyerekeket, itthon tudna lenni sztem.

Szilcsi :)
Az a bajom a délutáni ringatóval, hogy Noémivel még oké, de Botit már nem kötné le, és délután már őt is vinnem kéne... meg ebben a szép időben inkább a szabadban akarok velük lenni, már nem sokáig élvezhetjük ezt a jó időt sajna...

Kép
Kép
zituska28

Dittke! Köszi, elég vacakul volt. Az lett gyanús, mert amugy nyilván nem mérem fél óránként a lázát (föleg mert a fülhömérő is marhára nem pontos, enyém közel 1 egész fokot csal, nem 1 tizedet ahogy irja :o :( ) igy csak azt hallgattam hogy Norbi nyöszörög, meg fogtam a homlokát és ellenöriztem. Amikor már tüzelt sajnáltam de csak popsiban is megmértem, akkor már remegett is többször. A szurinál nagyon sirt, itthon utána nagyon bágyadt volt, megivott (éjjel nem itatom amugy) 150ml vizet, majd aludt reggelig. Reggel meg nem akart ébredni, ill. ébresztettem 8kor, de visszaaludt folyton, fél9ig. Most höemelkedése van, kapott Nurofent és várunk. AMugy igen aktiv és vidám most.

köszönöm mindenkinek, más tünetünk nincs, csak a láz. De jártunk már ugy hogy semmi nem volt, 2 nap mulva meg tüszök voltak a torkában. De most még Orsi sem volt beteg, kicsit sem. Holnap orvoshoz viszem. Pneumo, kötelezö oltás igy elmarad, akkor is ha nem lenne láza.

Én amig Norbi beteg nem bulizok, nem hagyom igy apára. Ha rohanni kellene megint ügyeletre akkor Orsit is ébresztenie kellene, vinnie, igy meg egyikünk megy csak el vele. Föleg ha Szegedre is be kellene hozni

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

karmen
remélem Norbikának már nem lesz komolyaabb baja, jobbulást neki!

szilcsi
Lalika szépe nő!

zituska
Nócinőci mennyit alszik napközben?

a holnapi Ringatóra nemtok, hogy odaérünk-e, mert kocsit veszünk és talán azt is délután csináljuk.

mi is tegnap voltunk tanácsadáson. 6850gramm és 66 cm. és megdícsérték milyen szép és ügyike(én mindig mondom :wink: )
most is ide kúszik/mászik a székemhez, hogy nyalogathassa a forgószék kerekeit :roll: . asszem ideje volna egy nagyon-nagytakarításnak :wink: :wink:

és egy mostani kedvenc kép. ezen szerintem sugárzik a huncutság a kölökről :wink: olyan cúúúker! bocs, hogy ilyen nagy, de így az igazi :wink:
Kép
na, puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Most csak pár képek hoztam, hogy ne felejtsetek el minket... :)

pénteken 9-12-ig van ingyenes játszóház az Odúban, van valakinek kedve jönni?

Kép múlt pénteken a játszóházban...

Kép :) imádom ahogy mosolyog...

Kép

Kép
sznanna

Nos akkor csütörtökön kinek van kedve talizni mondjuk Zitusék éttermében 9 és 10 óra között este? (ha leszünk elegen, akkor Zitus foglalhatna asztalt nekünk, mint bennfentes :wink: )

Kriszta itthoni száma megvan valakinek?

Anna, Nóri kis huncut, Lali még nem hiszem, hogy élvezné a játszóházat.

Toncsi, Hédi nagyon cukker tényleg, a kis huncutság. :lol: Milyen ótót vesztek?

Karmen, szegény Norbi. Jól kifogtátok megint, amikor szuri lenne, akkor mett megint beteg.

Anett, akkor nekem is jó a csüt. este. Hárman már tuti leszünk, és sztem Enikő is szívesen jönne.

TÖBBIEK?

Kép
szilcsi

Dittke!
Mi a gedói óvodába járunk, nekünk szuper! A részleteket priviben megírom, ha érdekel. :lol:
ANdi
indababa

SZilcsi!
Oxi,jaj de jó ,gyertek csajok! Zitusék étterme jó lesz,kell asztalt foglalni????
20140113113746

Az előbb ez fogadott a gyerekszobában: :lol:
Kép

Kép
szilcsi

csövi

Lalika nagyon ügyitörp. :D :D akkor nem sokára szaladhatsz utána

Anna
Nórika is szép és olyan sokat változott az arca, hogy megigazítattátok a haját!

én ma találkoztam a Krisztáékkal. jaj, olyan édes ez a Teokabambino(ők meg olyan édesen mondják az apukával, hogy bambino). és mondtam neki, hogy itten szervezkedtek a csütörtökre. és őt is érdekli. mondtam, hogy majd tájékoztatom a részletekről. szóval valszeg ő is. valszeg én is.

szilcsi
végül toyota yarist veszünk. én céges corollát vezettem, és apinak is tetszett a yaris, meg túl sokat nem is gondolkodtunk rajta, valahogy olyanok vagyunk, hogy nem szoktuk túlgondolni a dolgokat.

na, most ennyi
puszipá
toncsi

toncsi80

Jó reggelt
Nóri tündéri! Lali nagyon ügyi! :lol:
Iza 6-kor kelt, és nem akar vissza aludni.

Kép
dittke

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert főzök...később bővebben.. :)

Szóval oké a csütörtök, írjatok, hogy ki jönne, mert akkor foglalom az asztalt! :D

Léptem..........

Kép
Kép
zituska28

Toncsi!
A Toyota Tmax-nál hirdetik, hogy szalonos, meg készletes autók nagy árengedménnyel vannak. Ott veszitek? :?:

Szilcsi!
Akkor mostmár nincs megállás, lehet a bébi után szaladni. Nagyon szép kisfiú!!! :wink:

Zituska!
Nektek volt olyan hintaszerűtök, amit az ajtóra kellett szerelni, és még ha nem ült a gyerek, akkor is tudott benne ücsörögni. Tudom, hogy valaki tett fel ilyen képet, de nem tudom ki volt.Mi annak a neve? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Na itt....

Toncsi :)
Ajjajj, akkor Hédi beelőzött minket Teonál, és jócskán rá kell hajtanunk, mert HédiHuncutBébi egyre szebb! :D :lol:
Noncsi napközben úgy alszik, hogy reggel 6-7 közötti szopi után visszaalszik kb 9-ig, majd kb fél12 körül szopin bealvás kb fél2-ig. Délután mostanában már nem alszik, mert ha babakocsizunk, inkább nézelődik. De ha itthon vagyunk akkkor 5-6 között még alszik egy 20 percet kb. Este pedig 8-kor elalszik.
Toyota Yaris jó kis kocsi! Mi még mindíg kacsingatunk a Toyota Corolla Verso felé, de sajna jóval drágább, mint amennyiért a mostani autónkat el tudjuk adni.

Anna :)
Nórika is milyen édes, huncut kiscsaj! :D

Nagyon ügyi Lali! És azok a nagy őszinte babaszemek!! :D Megzabálom! :D
Noémi is próbálkozik, de még nem talált rá a megfelelő kapaszkodóra. De szerintem pár hét, és ő is feláll!

Zita :)
Igen, nekünk volt balla-ballánk! :)

Na! Lányok! Akkor ki jön csütörtökön??
Szilcsi, Anett, Toncsi, Kriszta....................

Kép
Kép
zituska28

Zitus, Enikő is jön, már keríti a bébiszittyót. :wink: Remélem, sikerül találnia!
Noémi mászik már? És ül, ugye? Lali pl nem ül még, próbálkozik, valami féligsikerült ülésféle néha van, de inkább hasravágja magát ülés helyett. :lol:

AT Zita, ti hogy vagytok???

Karmen, Norbi jobban van?

Újak közül valaki nem jön?

Toncsi, jaj de jó, te is és Kriszta is jön! :lol: Jó ótóvásárlást délutánra. :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok,

csak azért kukkoltam be, hogy írjam, hogy aki nem járt arra tudjon róla, hogy a nagy TESCO-ban van néhány jópofa kiskabát (fiú,lány) 2000Ft alatti áron. Ha jól emlékszem az akció holnapig tart.

Csibe,
Gábor babát, mit babát! nagyfiút isten éltesse sokáig a holnapi szülinapjukon!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Szilcsi!
Köszi, megvagyunk!
Ma mindkét gyerek kapott oltást, Szandi még az elmaradt kötelezőt, Márk meg a pneumot. Hősők voltak mind a ketten. Szandi szerintem nemsoká mászik, vagy legalábbis megpróbál négykézlábazni. A fenekét már tolja fel, csak még a kezét nem tolja. De szigoruan gyakorol. :lol:

Zituska!
És eladtad ezt a bolla-bollát? Szerettétek? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska!
Bocs!
Balla-balla. :oops:
Ha megkérnélek tennél fel róla egyképet, hogy milyen volt. Nézzegettem a tesz-veszen, de több fajta is van azért kérem.
Köszönöm.
:D Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
A holnap estébe beleférek én is?
Szóval, mennék én is. :wink:

Hányra menjek? Kit keressek?

Eladnám a nagykerekű babakocsinkat. Estére keresek képet és teszek fel, ha valakit esetleg érdekelne. Mi nagyon szeretjük, csak esernyős már jobban megfelelne a mi igényeinknek.
Ha esetleg valaki tud esernyős babakocsit olcsón valahol üzenhet. :)

élvezzétek ki a szép napos időt. puszi mindenkinek.

Kép

Kép
sznanna

Zitus!
Én megyek holnap,fél10 10 között szerintem,lesz már ott vki??Csak hohy ne egyedül üljek. Foglalsz asztalt,azt mondjam akkor???
20140113113746

Csak egy rövid hir. Norbi jol van, tegnap még höemelkedése volt, ma már az sem. Oltásokat azért mégsem kapta meg, majd jövö héten. A torka kissé vérbö, ha mégis beteg lenne majd vigyem vissza. Amugy jól van, vidám, ahogy szokott:)
Meg irattam mindkettönek Broncho-Vaxomot. Nektek is ugy kellett szedni hogy 1 hónapig minden nap, utána havonta 10 tasak, 20 nap szünet? Akkor sokkal olcsobb nem lesz mint az utodja, a Ribom. volt:( De ezen nem sporolok, Orsinak nagyon bevált, idén ketten kapják akkor.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, mi ez a Bronho Vaxom pontosan, hogyan kell alkalmazni? Jó, használ? Én is keresgélek valami immunerősítőt Lalinak télire, a doktornénink ezt javasolta, de semmit nem tudok róla. :shock:

Anna, gyere te is! :D De jó lesz!!!

Anett, én is fél 10 és 10 között érek oda kb. Lali 9-fél 10 között szokott elaludni.

AT Zita, nagyon ügyi Szandi, hogy már próbálkozik. :D Én úgy utálok oltásra járni, annyira sajnálom Lalit, úgy sír mindig. :oops:
Hozzátápit próbáljátok már?

Karmen, de jó, hogy megúsztátok ennyivel! Akkor eljössz holnap este, vagy nem kockáztatsz, nehogy belázasodjon Norbi?

Kép
szilcsi

Ja :oops: voltunk ringatón, illetve Falovacska a neve. Emese nagyon szimpi, látszik, imádják a gyerekek. :D
Lali teljesen kész volt, bár nem az énekléstől, hanem a többi gyerektől. Azt hiszem, megyünk máskor is (bár ismerős egy darab sem volt, pedig hármat is vártam...) :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Csütörtök nekem is jó itt van a mama igaz délelőtt nem ér rá de este teljes lesz a létszám és 9 után már amúgy is alszik mindenki.szóval egyeztetek apával és lehet hogy én is elmegyek egy két órára.
Nikim itthon lesz egész héten mert vasárnap óta volt lázas.Elvitte a papa orvoshoz ,de semmi komolyat nem látott a doki és úgy néz ki megússzuk az antibogyót,pénteken kell visszavinnem.

Kép
Kép
zitacicu2

Bea!

Köszi most zavarban vagyok ,én nem látom magam szerintem annyira nem .......Tény hogy jóval kevesebb vagyok (kg)mint voltam .Le se merem írni mennyivel :oops:

Toncsi!
Vasárnap hajnalban megyek vásárba büfézni már lassan egy éve...,de nem hiszem hogy már olyan sokáig,mert ugye hétköznap is dolgozni meg hétvégén is....hát elég meredek.

Akkor holnap tali????

Kép
Kép
zitacicu2

Na sziasztok! :)

Asztal le lesz foglalva! akkor Szilcsi, Anett, Toncsi, Kriszta, Enikő, Anna, Zita és én tuti, Timika is lehet jön!
Többiek???
Engem keressetek! Én 9 után már ott leszek, úggyhogy tessék sietni!! :lol:
Elméletileg 10-ig vagyunk nyitva, de ne aggódjatok, nem leszünk kidobva! :lol: (csak a konyha zár be 10-kor, ezért ha vki kajálni szeretne siessen! :wink: )

Címet mindenki tudja??
Gogol u 20. Brothers Steakhouse

Anett :)
Kicsi az étterem, szóvak tuti meglátsz minket! De engem keress, ha mégsem! :wink:

Noémi már felül egyedül, olyan édes, úgy ül, mint aki karót nyelt! :lol:
Meg mászik, úgy teszi a kis mancsait, mint egy kis krokodil! :lol:
Ma beszéltem Beával, eldicsekedtem Neki!
Ja és jó bulizást kíván holnapra! :lol:

Karmen :)
Örülök, hogy Norbi jól van!!
Nem jössz el mégis holnap??

Zitacicu :)
Örülök, hogy Nikinek sincs komolyabb baja!
Tök jó, hogy jössz Te is holnap! :D

Eladtuk már a ballaballát!
Itt egy kép, ez CAM márkájú volt:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Anett: Elküldtem Beával! Köszi még egyszer mindent!

Dittke: Gréti is a Gedói oviba jár.

Indababa: Engem érdekelnének a részletek :)

Toncsi, Anna: Nagyon édesek ezek a hölgyek! :)

Szilcsi: Azta! Gratula! Nagyon ügyes Lali!
Répával már egész jóban vagyunk, ma 1 decit lenyomott Levente. Tegnap óta az az új divat a kapálózás, hadonászás mellett, hogy minden falat után bekapja a lábujját.....tiszta répa az egész gyerek mire végzünk az evéssel.
Hétfői képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, én holnap nem megyek. Sok lesz a jóból már :) Köhög Gréti is és Levi is meg taknyosak.

Csajok, én nem akarok vitát, ne is kommentáljátok léciléciléci, vagyis kérlek benneteket ne engem támadjatok ezzel, én nem tudok érdemben vitatkozni erről, csak olvassátok el ha gondoljátok:

http://www.antalvali.hu/egy_bennfentes_ ... _kutatoval

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... mes-oltani

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

írtam, de elszállt :evil: :evil:

szilcsi
bocsi, de nem tudtunk menni. kocsi átvevés miatt

zita
ott vettük, de nem a hirdetetteket, hanem újat.tegnap haza is hoztuk. gyerek nem szeret kocsizni(sem). én meg nem szeretek bőgő gyerekkel vezetni. pedig holnap mennénk anyáékhoz :?

jégvirág
Levi nagyon cúúúúki. Hédike is egy heeeeőőőő-vel kommentálta a képet és írni is akart nektek valamit, de gonosz anya nem hagyta :lol:

gyerek tökéletesítette mászási technikáját(csak azt még nem tanulta meg, hogy a parketta keményebb,mint a szőnyeg), így megyek is.

krisztának szólok a taliról. nekem kezd fájni a torkom. estig meglátom.

puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok

Talihoz jó szórakozást, érezzétek jól magatokat!

Kép
dittke

Sziasztok!
Zituska!
Köszi a képet. Szerinted érdemes venni? Végül is bébikompunk van, tehát 2-3 hónapra kellene szerintem.
Más!
A ti gyerekorvosotok javasolja a pneumot? Mert a Kovács dr nőt én nagyon jó gyerekorvosnak tartom, Ő biztosan utánnajárt a dolgoknak. :wink:

Bea!
Kommentár nélkül elég nehéz bármit is reagálni.
Én nagyon remélem, hogy nem ártok egyik gyereknek sem. Ha olyan szar lenne a pneumo, akkor külföldi országokban miért kötelező? De lehet, hogy csak üzlet ez is.
Bár valószinűleg az egész egészségügy az!!!!! :roll:

Szilcsi!
Én is utálom amúgy injekcióra vinni Őket. Nem a szurás miatt, az már második gyereknél edzettebben megy, hanem , hogy utánna belázasodik e, rosszul lesz e? :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ne máááá...gyere!! Majd iszol teát! :lol:

Sztem nem érdemes ennyi időre venni. Mi is úgy örököltük, amúgy nem vettem volna.
Van rendes szobahintánk, abba stabilan ülő babát már belelehet tenni, és sokkal tovább lehet használni. :wink:
Igen, a mi doktornénink javasolja a prevenart. Már kértük is, és Botinak is beadatom.. Én bízom a doktornőben. Biztos van alapja a negatív híreknek is, de azt kicsit erős túlzásnak tarom, hogy megmérgeznénk a gyerekeinket! :shock:

Bea :)
Nagyon édi Levi! :D
Noémi is hasonlóan néz ki kaja után! :lol: :roll:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Anyós lesz itthon délután(most dokinál van).Remélem nem fog morogni hogy pont akkor megyek al amikor ő is itt van,de a férjem hazaér este 7 körül szóval nem lesz egyedül csak tudjátok milyenek az "öregek" de mindegy már megszoktam hogy mindig van miért engem piszkálni szóval ha beszól azt is elteszem magamban valahová.Most perpill azért vagyok "fekete bárány" mert merek dolgozni 3 gyerek melett és ezt hogy képzelem ,mert itthon kéne ülnöm stb stb....A gyerekek meg igenis menjenek bölcsibe.Na ezt nem bírom vagy dolgozom és ők bölcsiznek vagy nem dolgozom és ők sem mennek...Így is volt idő amikor én nem találtam munkát ők meg nem voltak velem...Na elég szarul is éreztem magam.szóval visszatérve elvileg megyek én is.
Niki kiütéses lett,de jó a kedve nem lázas az orra picit folyik viszem vissza ma a dokihoz.Kiváncsi vagyok mit mond a pöttyekre.(Vagy lehet anyós adott neki házi tejet :roll: :evil: )Majd megkérdezem.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok,

Zitacicu, jó, hogy jössz te is! Kérdeztem már, pedikűrt vállalsz? Tényleg nagyon fiaalnak tűnsz, simán letagadhatsz jópár évet! :wink:

Toncsi, tudom, mndtad, hogy nem jöttök, más ismerős anyukák mondták, hogy jönnek. De így is jól éreztük magunkat, bár azért az gáz, hogy nincs babakocsifeljáró az utcáról a bejáratnál, lépcsőn kell cipelni a kocsit. :shock: És a portás 10 perc morgás és szaladgálás után nyitott csak ki egy termet, hogy le tudjuk tenni a kocsit. :shock: :roll: Fura, hogy egy játszóháznál erre nem gondoltak. :x

Zitus, Enikő sajna nem tud jönni, lebetegedtek. :( Valami fosós-hányós vírus lehet a ludas. :(

Bea, tegnap összefutottunk Beával :D és mondta, tudom ám, hogy Lali felállt! Mondom honnan? :shock: Erre ő: ma voltam Levinél... :lol:
Csuda édes Levi, Lali is dettó ugyanilyen morcsos kaja végére. Mi már túlvagyunk a kaja közben köpködős időszakon is, meg a brümmögősön, most az van, hogy belenyúl a szájába, széttörli a maszatot és törölgeti bele a hajába, ruhájába, szemébe, mikor éppen hova. :roll: Néha úgy érzem, mintha egy polipot kéne megetetnem, mindig útban van a szája közelében egy láb vagy egy kéz. :roll: :lol:
(Bevallom, én a cikkeket nem olvastam el. Csak felhúznám magam rajta.)

AT Zita, na igen, ez is baj a szurival, bár Lali asszem eddig egyszer volt hőemelkedéses szuri után, megúsztuk ennyivel.

Kép
szilcsi

Szilcsi! De ügyes Lali! Gratulálok neki! Nem megyek ma este, nem kockáztatom, hogy visszaesik. Mert a torka vérbö volt, ennyit látott az orvos. A Broncho és a Ribomunil hasonló, egyik a másik ujabbja na. Mindkettö tartalmaz több felső léguti betegséget okozó bacit, amit tasakban árulnak, fel kell oldani és éhgyomorra meginni. Na itt a gáz, hogy Norbi megiszik-e majd egy pohárral. Tejbe igy szerintem nem tehetem, viz meg nem fog ennyi kellene neki. DE akkor Orsi issza majd meg azt is. Szedését egyiknek leirtam tegnap, a Ribom. meg adnak egy táblázatot, abban kell követned mikor kell ujabb adagot beadni nekik. Elég drága mindkettö azért a teljes kura, de ahogy irtam, Orsi alig volt beteg és sokkal enyhébben mint korábban.

Bea! Levi nagyon hasonlit Rád!! Milyen nagyfiú már ö is!

Toncsi! Jobban jártatok a Yarissal, mint tényleg Hyundai lett volna:) Nekem a Yaris Verso tetszik nagyon, de apának nem (igaz nem az övé lett volna) de az ára miatt nem is ment a dolog.

Zita! Igen, nálunk javasolja az oltást. Amugy késöbb nálunk is kötelezö oltás lesz.

Zitacicu! Remélem a pöttyök nem szaporodnak és hamar elmulik!

Norbi ma sem lázas, jol van. De én még azért sürün megfogom a homlokát, nyakát nem forró-e megint. Ja és 2 napja nyomatom belé a Chamomillát is, igaz ma már csak keveset.

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

Krisztát egésznap próbálom elérni, de nem tudom. délelőtt ki volt kapcsolva most meg nem veszi fel. így nem tok neki szólni a taliról :roll: azért még majd próbálom elérni. én nem hinném, hogy megyek. most úgy néz ki. mert nem javulok. meg még holnap utazunk is haza, meg kuva sok dolgom van, mert a kocs vásár miatt mindennel el vagyok maradva.

most csak ennyi
toncsi

toncsi80

elértem
nem tud menni, mert már van esti programja.mindenkit puszil
és én is.
toncsi

toncsi80

megint én :lol:

tiszta a terep anyós meggondolta magát hazament ma ,majd szombaton jön vissza.elviszi a Mátét is :(
Niki nem lett pöttyösebb ,sőt ami van az is halványabb lett.Ja!!!!!!!!!végre ebédelt rendesen és aludt 2 és fél órát.

Akkor végülis kik jönnek?

Kép
Kép
zitacicu2

Toncsi sajnálom, hogy nem jössz, Karmen, téged is. Jobbulást Norbinak, remélem, nem lesz komolyabb.
Toncsi, jó pakolászást!
Krisztát is sajnálom.

Hát akkor kik maradtak? Zitus, Zitacicu, Anett, Anna, én... Még valaki???

Jah drukkoljatok, hogy tudjak menni, Lali megint alakít éjszakánként, törtet kifelé a 8. foga. :shock: Most éjjel megint 3x kelt, és alig tudtam visszaaltatni. (lehet, hogy az én gyerekemnek 1 éves korára lesz vagy 50 foga???) :shock: :lol:

Tegnap megműtötték mamimat, 4 órát volt a műtőben, este beszéltem is vele telefonon, többet nem tudok, dokival még nem beszéltek anyuék.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Egyelőre úgy néz ki, hogy tudok menni este, kiváncsi leszek, apa hogy boldogul az altatással, mert eddig mindig én altattam Kristófot. Már mondogattuk neki, hogy ma este apával alszik, de mondta, hogy nem, anyával :roll: :lol:

Szilcsi :) Mamádnak jobbulást! A múltkor végül sikerült beszélni a betegjogi képviselővel? Ha igen, mit mondott?
Lalinak gratula! :D

Bea :) Nagyon édes Levi! Lehet, hogy husit szeretne kérni a répa mellé? :lol: :wink:

Zitus :) Tudod, meséltem, hogy tegnap volt nálunk a Marianna. Szóval én is rákérdeztem a Prevenarra és semmi olyat nem tudott mondani, amitől azt érezném, hogy egyrészt K. esetében értelme lenne, másrészt azt sem mondta, hogy javasolná. Annyit mondott, hogy a pneumococcus bacikat pusztítja el, amik normál esetben is vannak a torokban és okozhatják pl. a középfülgyuszikat. De mikor megkérdeztem, hogy egy nem beteges gyereknek mi értelme van beadatni, semmit nem tudott mondani. Sőt, (Karmen, figyelj!) a Prevenarnak elméletileg van egy olyan hatása is, hogy ha mondjuk Zitus példájánal maradva beadatja Botinak, akkor ezáltal Noémit és mondjuk ha lenne egy szintén veszélyeztett nagyszülő velük, őt is védi. Illetve védenie kéne, de pont Karmenék esete bizonyítja, hogy nem teszi... Szal Karmen, egy percig se legyen lelkiismeretfurdalásod sztem!
A 6 hós alatti oltástól meg pont ki volt akadva (illetve azon, hogy nincs pontosan szabályozva, hogy mikor kellene oltani), mivel ott van a 3 kötelező + a fakultatívok (Rotarix, NeisVac). Szóval ha már oltás, akkor 7. hótól ajánlaná.
Nekem megvan a Védőoltások c. könyv, amit megemlítenek a linkekben, hát bevallom, nem mertem végigolvasni :oops:
És igen, vki írta, hogy nagy üzlet - az, baromi nagy sajnos.
Bocs, kicsit hosszú lett :roll:

Zitacicu :) Jobbulást Nikinek!

Enikő :) Jössz este?

Toncsi :) Nagyon kis édes Hédi! :D

Sziasztok!

KépKép

KépKép
timika

Jó bulizást estére!

Timi! Hát én is azt hittem Orsi nem kaphatja el. Amugy való igaz, hogy öt is megnéztettem akkor a fülésszel, mert folyton ujra és újra taknyos lett, de nem vészesen, csak mivel elhúzodónak tünt és ha már ott voltunk, inkább megmutattam. Valszeg akkor lehetett enyhe fertőzése, tényleg. Még gyógyszert sem kellett szednie, szerencsére. De Norbinak ez a kevés is soknak bizonyult:(

Kaptam választ az ÁNTSZ-töl, (miután újra irtam nekik), abban az van, hogy tanácskoztak a BCG Állomás főorvosával, és arra jtuottak, mivel nincs a környezetünkben fertöző beteg, igy Norbi újraoltása nem iszükséges. 1 év felett ugyanis csak azokat lehet oltani, akiknek hatóságilag elrendelik.
Gyerekorvos szerint sem szükséges, sok országban nincs is ilyen oltás. Mondjuk én akkor sem értem, hogy 1 év alatt akkor miért kötelező a neg. hegre az újraoltás?? :o Ezt már nem akartam firtatni, igy is listával mentem a dokihoz.

Ja és Orsi fogába végre végleges tömés került a gyökércsatornába, hétfőn viszem, hogy magából a fogból a gyógytömést kivegyék és végső tömésre cseréljék.
Tényleg, nagyon érdekelne hogy első fognál gyereknél, tb. alapon kérhetem, sőt ragaszkodhatok fehér töméshez? NEm tudom mivel szoktak, de félek, mivel ugyis kiesik neki és hátulról van megfurva igy ezen is sporolni akarnak, hogy jo lesz neki amalgám is. Akinek nagyobb gyereke van (itt elég kevés, de talán olvassa az is aki ritkán ir), mivel tömnek tb-n?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Timi :)
Ez érdekes, mert amikor én kérdeztem, hogy ajánlja-e, hogy beadjuk, akkor egyértelmű igen volt a válasz
És hogy Botinak is beadjuk, azt is ő javasolta, nem én vetettem fel...
Szóval nem értem akkor.........

Sajnálom..... és hogy Kriszta se jön.... el vagyok keseredve...
De a többieknek nagyon örülök!! :D :D Én már készülök!
Tessék ráparancsolni a gyerkőkre, hogy hagyják anyut kicsit kikapcsolódni!! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Dolgozó nő és anya egyben "komplexus" miatt nem tudok este csatlakozni hozzátok. :shock: Reggelente 5.45 kor kelek. :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi! Jó hosszú mütét volt! gyors felépülést kivánok a mamádnak!

Képeket majd ugye csinál valaki a mai buliról? Én majd teszek fel múltkorit, még nem volt erre idöm :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bocsi, hogy kicsit offolom a topicot, de pár napja benéztem hozzátok és láttam, hogy a pneumococcus vakcina van napi renden, ma ezt kaptam iwiw üzifalon és gondoltam megosztom veletek:
Kedves kisgyerekes anyukák!
A kisfiammal orvosnál voltunk, mert beteg lett. Akkor mondta az orvosunk, hogy a pneumococcus elleni védőoltás ingyenes ugyan, de csak akkor, ha az anyuka egy formanyomtatványt kitöltve külön kéri ezt. Közben az orvosunk elmondta, hogy felháborító módon ezt a dolgot nem reklámozhatják, sőt letiltották a reklámokat mindenhol, mivel aki nem tud róla, és nem igényli, annak nem fizeti ki az állam, az amúgy 17 ezer forintos oltást. Szóval fogjunk össze, terjesszétek, tegyétek ki az üzifalra, mondjátok el egymásnak kedves anyukák!

Ha nem mondtam semmi újat bocsi :oops: ....

KépKép
amadea

Amadea! Nekem semmit nem kellett kitöltenem, elég volt hogy előtte beszéltünk róla, és szoltam hogy szeretném. Igaz nem kaptuk meg tegnap a betegség miatt, de csak ezért maradt el.
Szerintem meg a legtöbb rendelőben az orvos, védönö tájékoztatja az ingyenes lehetőségröl az anyukákat, aki akarja biztos vagyok benne hogy idövel meg is kapja az oltást (most nem mindenütt van elég oltóanyag még). A reklám nálunk amugy ki van téve.

Lányok! Holnap megcsinálom a képeket, igérem:) A mai taliról meg meséljetek, milyen volt:) És képeket szintén!!
Ja és mikor lesz legközelebb :lol: Esetleg diszkó?? :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hát, erről a buliról is lemaradtam, mivel csak most kerültem gép elé! :(

Cseppek!
Köszönjük szépen a köszöntést, nektek is nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!Ugye milyen gyorsan telik az idő!!!!Még most feküdtünk egymás mellett! :wink:

Karmen!
Norbinak jobbulást!

Anna!
Nóri tündéri! :lol:

Szombaton tartjuk Gabóca szülinapját, utána rakok képet róla, hogy nehogy elfelejtsétek őt! :wink:

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hali csajok!

Friss vagyok és üde :lol: :lol: .A tegnapi buli szerintem nagyon jól sikerült legalábbis én jól éreztem magam.elég gyorsan hazaértem és még mázlim is volt mert ahogy beléptem a kapun rögtön elkezdett esni az eső.

Zituska :)
Szupi a hely nagyon teljesen elbűvölt. :wink: Mondtam is apának nyugodtan elvihet oda vacsizni valamikor.

Jó lenne ha nemsoká lenne másik buli (bár lehet itthon kitagadnak ha ilyen sokat csavargok :lol: :lol: )A disco-t én nem erőltetném személy szerint nem vagyok az a táncos lábú,és nekem a szombat tuti nem jó soha a vásár miatt.

Szombaton nem megyünk el gyerekestől valamelyik játszóházba?Na érdekel valakit?Apa dolgozik :evil: ,Máté mamánál van a kicsikkel meg a világ végére is elmennék akár még egyedül is ,mert jól viselkednek nagyon és biztosan jól éreznék magukat.

Csibe!
Húha már 2 éves Gabóca?

Kép
Kép
zitacicu2

bocsi a szóismétlésért :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Szerintem is jó volt tegnap este a dumaparty.Azt az egy képet elküldöm mindenkinek ma még,mert délután már elmegyünk és szerdáig nem leszünk.Kármen elküldöm neked is priviben ha érdekel, de kérek mindenkit, hogy NE tegye ide ki a fórumra! SZép hétvégét mindenkinek!
20140113113746

Hát én nem vagyok friss, de sztem is tök jó volt tegnap, szóval bármikor bevállalom a másnap reggeli fáradtságot! :lol:
Én benne vagyok a játszóházba, de nekünk csak délután ok.
Apa nálunk se lesz itthon, meccse lesz....

Csibe :)
Nagyon boldog szülinapot Gábornak!! :D
Várjuk a képeket!
Amennyire szorgalmazzuk a sűrűbb talikat, sztem tuti sikerül Neked is csatlakozni hozzánk vmikor!

Amúgy én arra is gondoltam, hogy ki kellene tűzni fix napokat (havonta min. 2-őt) magunknak ilyen talikra. Tehát rendszeresíteni kéne, mint egy "kismamaklubot".
Én már várom a következőt! :D
Annyira ki voltam éhezve egy jó kis társaságra, beszélgetésre, ezek a talik nekem életmentőek, mert kezdtem begolyózni itthon egyedül!

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?