Új privát üzeneted érkezett!

petne:még ha csak az lenne.De szemétkedik most velem.Tegnap is szinte megfenyegetett.

Kép
Kép
melánia

Jó reggelt!

Dezsi :D

Akkor most nagyon drukkolok, hogy ne legyen barna. :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia :D

Nem értem a főnököd. :shock: Mi az, hogy nem adták le a táppénzes papírod? És mit szemétkedik? :evil:
Mivel fenyegetett meg? Kirúgni hivatalosan nem rúghat, mert a lombikban résztvevőket védi a jogszabály.(én úgy tudom). Bár az más kérdés, hogy mindig kitalálnak az ilyenek más indokokat. :evil: De addig is, nyugi...... A főnököt meg magasról.....le.

Nyulasz :D

Pusz :wink:

Petne :D

Neked is pusz, hogy vagytok?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Meli,asszem lassan tényleg szükséged lesz a pszichiátriára :shock: micsoda főnök :evil:
Vendég

Nyuszi:hát igen most már én is így érzem.Szerintetek it mondjak neki.Még sosem voltam ilyen pszihomókusnál.

kobozsu:tudod én már több mint 1 hónapja táppénzes vagyok.És most már vissza kéne mennem dolgozni.De így nem fog menni.Ráadásul hétfőn kezdem a szurikat.
Te gondjaid megoldódtak? Nem te írtad hogy másik munkahely után kéne nézned mert szóltak a táppénz miatt?

Kép
Kép
melánia

mennyit írtatok, amig lementem a postára :shock:

Melani!
:x micsoda hányatott a sorsod!!! Annyira segítenék!!! Sajnos, semmit nem tudok segíteni, de drukkolok, hogy rendeződjenek az ügyeid! Tudod, hogy nem szabadna idegeskedni!!!

Petne! Estike! Bella! Melani! Nyulasz! Zsu!:) :) :) :) :) :)
olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltok! Mintha csak lombikon lettem volna :D Pedig ez csak egy sima ciklus (eddig) Még csak a 22. nap... tehát ez még semmi, csak tudjátok, most először nem barnázok egy év óta a a 21.naptól :? igazából nem merek kimenni a mellékesbe, mert nem akarnám látni, hogy megint... :? pedig érzem a bal oldalam...
dezsina

nyuszi:küldtem privit.

dezsi:naná hogy drukkolunk.Ennek a régi barnázgatásnak nem lett kivizsgálása?????

Kép
Kép
melánia

Csajok ti mit mondanátok a pszhiómókusnak???? Mindent őszintén? Lombik.munkáltató,házidoki stb.

Kép
Kép
melánia

Dezsi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli: igen, mindent! Csak úgy van értelme!!!! És nyugi, teljes titoktartás kötelezi! (Én is hasonló szakterületen végeztem nemrég, a lényeg: hogy mindent elmondhatsz!!!!) Hajrá!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mell,
szerintem legyél őszinte a pszichomókussal.
Így legalább azért nem kellene izgulnod, hgy mit mondasz neki ... és ő legalább tudni fogja, hogy mikor mivel tartson otthon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz,
tudom, hogy sokat vállaltam, de a jogsit muszály most folytatnom,mert jövő nyáron letelik a kresz 2 éve és nem szeretném újracsinálni.
A fősulit meg az élet most rendelte el. Tudod eddig nem volt hozzá megfelelő párom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Meli!
Igen,mindent mondj el neki,a sikertelenségeket,a kudarcokat,a főnököt és mindent.És konkrétan kérd meg,hogy szeretnéd,ha felvenne táppénzre.Szerintem a pszichológusok nagyon megértők,hiszen ők pont olyanokon próbálnak segíteni,amire más legyint,hogy ez hülyeség...és abszolút leellenőrizhetetlen!És mire lejár ez a táppénz,felvehetnek veszélyeztetett terhesnek.
Dezsi!
Persze hogy érzed a bal oldalad,dolgoznak szépen a petefészkeid.
Vendég

Hajnoca!
Sebaj,van így mással is,meglátod sikerülni fog az a fránya rutin.
Vendég

Nyuszi:olvastad a privit?

hajnoca:te nagyon ügyes vagy.Fősuli meg jogsi +a család.Hogy birod?????
Akkor szombaton vizsgázol? Tudod már hogy mikor?

Puszi:köszi.És te is ebben dolgozol? Tudod ezt alkalmazni önmagadnál?

Csajok:valaki világosítson már fel most melyik terhes teszt a legérzékenyebb?
Találtam itt egy fórumot ahol egy lány teszteket árul.Szezsot is láttam hogy írt oda.Rendelt már valaki töle?

Kép
Kép
melánia

Melani!
szerintem mindent mondj el neki, a sikertelenséget, a munkahelyedet, azt is amit priviztünk és ha rám halgatsz, jól tuningold fel magad a pszihomokus elött, hogy gondolj a bajaidra, hogy mégjobban a hatása alá kerülj, annak,amit el fogsz mondani! De utána nyugodj meg :D

hormonális kivizsgálás volt, és természetesen minden rendben van. mármint a hormonok is. vagyis a doki átugrotta.

Puszedli!
:) köszi a drukkokat

Nyulasz!
még mindig jó vagyok! és mostmár mindjárt átmegyek hisztisbe! :D
dezsina

Melani!
Qupido, ha gyogyitárban veszel... Drága :?
de lehet máshol is kapni, ACON 10-es érzékenységű, a XV. ker ben Bp-en. Az olcsobb akármelyiknél
dezsina

Meli,írtam.
Dezsi!
hisztis kismami? :D :D :D na jó,elnézzük :lol:
Vendég

Nekem van itthon egy Gabrielem.Itt a neten valami One steppet árulnak 150ft-ért.

Kép
Kép
melánia

A gábriel 20-as vagy 25-ös.Ami 10-es,az a legérzékenyebb.
Vendég

Nyuszi:köszi a privit,elolvastam.

Kép
Kép
melánia

:wink:
Vendég

Melani!
valószínű hogy hasonló lehet. A lényeg, hogy 10-es érzékenységű a legjobb (abban az esetben, ha türelmetlen vagy) :)
A Gabriel az 20-as.

Nyulasz!
jaaaaaajjjjjj!
olyan szörnyű, hogy most a reménykedéstől átmegyek nagyon-nagyon jókedvűbe! aztán jön az örömelrontó, majd mesikor a Vodka :P :P :P
dezsina

nyuszi:25-ös.
De ennél a lánynál a 10-es 150ft a 20-as meg 400ft ha jól emlékszem.

Kép
Kép
melánia

Az jó ár.10-est rendelj.
Vendég

dezsi:nem lesz semmiféle örömelrontó!!!!!

Kép
Kép
melánia

nyuszi:de ez valamilyen tesztcsík.Egyik barátnőmnek volt és az egy nagyon vékony csík volt.Lehet hogy ez az.?

Kép
Kép
melánia

Melánia: priviben válaszoltam.

Kép

Kép

*puszedli*

Melani,
csak sétálj be, lehetőleg fekete vagy sötét ruhában, smink nélkül, és ahogy Dezsi mondja, koncentrálj a gondokra. Meg fogják érteni. Mondd el szépen, hogy dokinő is azt ajánlotta, hogy ne menj vissza arra a munkahelyre, meg azt is, hogy nekem pl. a stressz miatt kellett leállítani a lombikot, kidobtunk egy csomó pénzt az ablakon, és neked még stresszesebb az életed, úgyhogy komoly kockázat. - Lehet, hogy járnod kell majd terápiára, de hát legalább lesz kinek kiborítani a bilit, ha mindenből eleged van. Mostanában úgyis nagyon kijutott neked.

Dezsi,
drukkkkkoloook! :D (estig azért kínos lesz, ha nem mész ki egyáltalán...) :roll:

Nyuszi,
jó téged újra látni :D

Hajnóca,
teher alatt nő a pálma, biztos menni fog minden, és utána kihúzhatod magad, mert látod, mi mindenre képes vagy!

Skrisz, Szeszo, Tobi, Puszi, Rana ++++++++++

Kép
kisbuta

:D nem nyűgök.... de szerintem lesz :? nem úgy fáj a hasam, mint egy kismaminak, hanem mint egy mesisnek... :x
dezsina

Puszi:köszi a privit!!!!

Kép
Kép
melánia

Kisbuta!
:D most voltam kint :P
dezsina

[quote="kisbuta"]M írta:kisbutaelani,
csak sétálj be, lehetőleg fekete vagy sötét ruhában, smink nélkül,...

Ezen jót nevettem, bocsánat! Egy pszichológus/pszichiáter, már ha ért a szakmájához, akkor átlát ezeken. Nem kell feketébe öltözni ahhoz, hogy lássa (érezze) bajban van az illető.

Kép

Kép

*puszedli*

kisbuta:a sötét ruha az miért kell? De nem gond mert amúgy is gyászolok.Tegnap volt a temetés.

Kép
Kép
melánia

Puszi,
akkor jó! :D igazából csak egy ismerősöm csinált ilyet utoljára, mikor semmi szín alatt nem akart katona lenni, külön tuningolta magát tesztre, és nem is hívták be.

Kép
kisbuta

Azon morfondirozok hogy még ma bemenjek vagy holnap.Délután 4-ig vannak.Időpont se kell.De szerintem lesznek ott annyian hogy ott tölthetem a napom.De a cél érdekében mindent.

Kép
Kép
melánia

Melani, mert a depressziós emberek inkább sötét ruhákban szeretnek járni. Csak figyeld meg, tényleg van benne valami. (ez persze nem jelenti azt, hogy minden sötétruhás ember depis, vagy világos ruhát nem hordanak a depisek, de valahogy mégis van tendencia.) De ha ezt Puszedli vitatja, akkor neki adj igazat, ő szakmabeli!

Kép
kisbuta

Meli: hajrá!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

puszi:szurik mennek? Hogy van a hasad?

Kép
Kép
melánia

Kisbuta: ezt nem vitatom, ez így van! De DIREKT felvenni sötét ruhát, meg "nemsminkeli",.... az más, az megjátszás, amin egy jó szakember átlát.

Kép

Kép

*puszedli*

Meli: mennek, egyre jobban! 1 ide, 1 oda. Jó móka. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, én hiszek neked! :D

Kép
kisbuta

puszi:jó hogy így örülsz a szuriknak! uh mikor lesz?

kisbuta:te hogy vagy?

Kép
Kép
melánia

Melani,
és ha elindézted a táppénzt, utána vedd be a "le...om"-tablettát. Ha kirúg, megszabadultál egy idióta főnöktől, és babázni fogsz, vagy ha véletlenül mégsem, akkor biztos találsz magadnak kis idő múlva másik munkát, lehet hogy sokkal jobbat. Ne rágódj sokat, nézz mindig előre!!!!

Nagyon drukkolok neked, hogy együtt babásodjunk!

Kép
kisbuta

Én éppen költözök :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.10.15 10:24-kor.

Kép
kisbuta

Csajok én lelépek.
Sziasztok.
Köszönöm a véleményeket és drukkokat.Sok segítséget kaptam.

Kép
Kép
melánia

kisbuta.:mit kötözöl? És köszi a jó tanácsot! Én is szoritok neked meg itt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
melánia

kisbuta:leesett költözöl és nem kötözöl. :oops:
Akkor nagy munkában vagy

Kép
Kép
melánia

kisbuta:ha akarod akkor fent vagyok az iwiwen.
Akarod?????
Még valaki?

Kép
Kép
melánia

Melani,
nem vagyok nagy munkában, csak papíron költözök. :D

érdekel az iwiw, küldök privit.

Kép
kisbuta

Hali!

Meli :D

Igen. én keresgélek új munkahelyet. Én 2 hónapig voltam táppénzen, előtte 2 hét szabi. A szabin volt a fagyis beülti, utánna, amikor megtudtuk, hogy sikerült, mentem táppénzre.Ez nem tetszett a főnöknek. Ja és ő nem tudta, hogy lombikozunk. Most, hogy visszajöttem, mondtam neki, hogy jövőre majd lombikozni fogunk. Ebben azért rendes volt, azt mondta, akkor előre szóljak, mikor megyünk.(a nagy letolásból ez az egy volt a pozitívum.:roll: )
Pszichológushoz drukk, csak őszintén mondj el mindent. Én is gondolkodom rajta, hogy el kellene beszélgetni vkivel, mert most úgy összejött minden rossz dolog, nem csak a vetélés és a munkahely.........

Dezsi :D

Szerintem tök mindegy, hogy lombik, vagy spontán hónap, mi akkor is drukkolunk. Hátha akkor köszön be a babóca. :wink:
Úgyhogy még mindig drukkolok. Mensis tünet lehet babás is.(és sajna fordítva is igaz :? )

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Húú, mennyit tudtok írni!

Meláni!
Szerintem ne késlekedj. Biztos meg fogja érteni a doki! :lol: Hajrá!

Dezsi!
Persze, hogy szorítunk!!! Jó lenne már egy spontán baba!!! :lol:

Kisbuta!
Hihi először én is azt olvastam, hogy kötözöl.... :lol:

Hajnoca!
Tuti, hogy most már sikerül a vizsgád!! Tudod sokakat azért húznak meg, mert lóvéra mennek! De Tőled már beszedték! :wink:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?