Új privát üzeneted érkezett!

Tabati
szerintem teljesen jó lesz, ha este, munka után csinálod. ha bizonytalan vagy, hogy pozitív-e fényképezd le és tedd fel ide. megnézzük. több szem többet lát. :wink: én is olcsót vettem, diszkont helyről. illetve valakinek megmaradt, ő vette ott. valóban nincs hozzá útmutató.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Kingáék most lehetnek a kórházban. :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


kinga: szorítok!! :)
Vendég
 

 
 

Én is én is!!! :D Megy a drukk!!

Köszi a tanácsokat, akkor majd így csinálom! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Na nem volt ma sem inszem. :cry: Nem repedt meg. Ma is kaptam szurit, holnap megint megyünk. :? Holnapra is kérhetek ilyen sok drukkot? :P Légyszi, olyan rendesek vagytok!
Remélem olyan nincs, hogy holnapra sem reped meg....
De még jó, hogy ilyen kis okos vagyok :roll: :lol: , mert amikor megérkeztünk az asszisztensnő egyből akarta adni a kulcsot az uramnak, de még jó, hogy mondtam, hogy várjuk meg az uhut, aztán majd utána. Most jól bebuktuk volna ezt a hónapot (is). Hú és akkor biztos, hogy nagyon mérges lettem volna. (Hát még az uram, ajaj, jobb nem is belegondolni.)

Tabati: szerintem is jó, ha este csinálod, csak az a lényeg, hogy mindig ugyanabban az időpontban tedd.

Syry: te méred a hődet is?

Angi: hajrá!!!!! Jó lenne majd pocakosként találkozni a dokinál!

Szilvi: köszi neked is a drukkot, én azért bízom benne, hogy nálatok is lesz nagy meglepi!

Kép
németh
 
 


Most úgy érzem, mintha fájna a bal oldalam. De biztos már csak beképzelem, hogy megérzem, hogy megreped. :shock: Na de az ugye nem lehet, hogy túl gyorsan megreped most meg, aztán holnap meg már felesleges lesz az inszem?
Kicsit kezdek begolyózni... :roll:

Kép
németh
 
 


Kinga!

Ugyanezek a kérdések tolongtak bennem is inszem előtt. Én vasárnap reggel adattam be a tüszőrepit, majd délután 4 órától majd leszakadt a baloldalam, még a combomba is kisugárzott. Alig bírtam egész este mozogni, úgyhogy meglehet érezni ha megreped, főleg szurival. Aztán nekem hétfőn délben volt az inszem. Én is azon paráztam, nincs-e túl későn, de a doki azt mondta a repedés utáni napon kell csinálni, tehát pont időben voltunk. Holnap kiderül igaza volt-e.

Neked nagy-nagy drukk holnapra, biztos minden rendben lesz!!!
Vendég
 


syrynx:igen és elég nagy LH tesztelős voltam.Ez olyan dolog ha egyszer elkezdi az ember nagyon nehéz abbahagyni.
Verával folyamatosan néztük az egymásét hogy mikor pozi :lol:
Azt nem tudom hogy az LH miatt estem e teherbe,de mi minden nap együtt voltunk amikor pozitív volt és még az utána levő napon is.

tabati:én is mindig este 6 után csináltam,szerintem az még tökéletes.Akkorra értem haza a munkából,a munkahelyen pedig nem szívesen csináltam volna.Ez olyan dolog amit az ember itthon nyugiban szeret csinálni.(legalábbis én)
A DM-es nagyon drága én is neten rendeltem.A babatervezők oldalán minden le van írva és még képek is vannak mikor pozitív vagy negatív. :wink:


Kinga:drukk,drukkk,drukkk++++++++++++

KépKép
lyndee
 
 


Hát most már én is biztos vagyok benne, hogy megrepedt. Délután 4-5 között úgy fájt a hasam, hogy le kellett feküdnöm. De még most is érzem.

Jaj, csak holnap már csinálnák meg!
Puszi mindenkinek!

Kép
németh
 
 


Most meg azon parázok, hogy nehogy kitaláljanak valamit, ami miatt nem lehet. Pl. fertőzést találnak a kiskatonákban, vagy mit tudom én. Hú, nem is gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok csavarodni. :x

Kép
németh
 
 


kinga: nyugiiiii!!! :) :) nem kell annyit gondolkodni :):) minden rendben lesz. szorítok holnapra is.
Vendég
 


Kinga!

Természetesen megy a drukk holnapra is! :wink: De azt nem értem, hogy miért lett volna gond, ha apa ad a kiskatonákból? Baj ha egymás után 2 nap ad? Én azt hallottam, hogy ha egészséges akkor naponta adhat... :roll:

Nyugi, minden rendben lesz holnap, ne aggódj! :) :wink:

Lyndee!

Én fél 8 körül szoktam hazaérni este... :roll: Egyik este meg még később is. Az sem gáz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga
sajnálom, hogy ma nem jött össze. de ahogy Szilvi írja, fő a nyugalom. :D én nem egészen értem ezt az inszemet? miért baj, ha kicsit előbb csinálják? :roll: hisz mindenhol azt olvasni, hogy a kiskatonák 1-2 napot is életben maradnak odabenn. na mindegy, az orvosok tudják, mikor van a megfelelő időpont. :wink: :D (hőmet nem mérem, de lehet nem ártana, abból is sok minden kiderül.)

Lyndee
értem. szóval neked az lh jött be. tényleg igaz, hogy nehéz abbahagyni. :oops: én 3 cikluson át csináltam. (és én is Verától vettem. :wink: ) de lehet ha most nem sikerült, újra veszek. meglátjuk.

Kép

Kép
syrynx
 
 


kinga:talán lehet így volt a legjobb,az hogy tegnap megrepedt a tüsző nem baj mert a petesejt még 12-24 óráig megtermékenyíthető.Szerintem simán elkaphatjátok! :wink:


tabati:a 8 után tényleg elég későnek tűnik.de szerintem még az is jó.Előtte ne pisilj leglább másfél órát :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Nekem sajnos nem sikerült, negatív lett a teszt. :cry:
Vendég
 


angi: ez már biztos? hanyadik napon teszteltél? milyen erősségűvel?
Vendég
 


17. napon 10-es teszttel. Ha baba lenne ki kéne mutatnia nem?
Vendég
 


Hát igen, azt már valószínűleg kimutatná ilyenkor.
Sajnálom :(
Vendég
 


Angie
sajnálom. :cry: :cry: pedig nagyon drukkoltam/tunk!!!!!

Kép

Kép
syrynx
 
 


Angi: nagyon sajnálom! Belevágtok a köv. ciklusban a következőbe?

Nekünk megcsinálta ma, fél 12-kor. Szerintem tegnap olyan fél 5 körül repedt meg. Nagyon sokat kellett várni, rengetegen voltak. Na de remélem megérte. Egyébként ezt én sem értem, hogy miért nem lehetett tegnap, amikor azért tudvalevő volt, hogy meg fog repedni.
Egy kicsit barnás pecsétem volt, mire hazaértem. Nálatok is ez volt?

Köszi mindenkinek a drukkot!

Ja, Tabati: szerintem ha esetleg későbbre jársz dolgozni, tehát nem korán reggel, akkor délelőtt is megcsinálhatod (csak akkor minden nap akkor), a lényeg, hogy ne az első pisiből és ne igyál sokat előtte, meg jó sokáig ne pisilj. Végül is a dokinál is délelőtt kellett csinálni..

És még valami: én csak utrot kaptam, de ha jól emlékszem Szilvi, te kaptál még valamit, nem? Angi: neked mit kellett használni?

Kép
németh
 
 


kinga: akkor most 2,5 hétig folyamtosan szorítok neked :) :wink:

nekem nem volt semmilyen pecsételésem, de elképzelhető, hogy zárt volt a méhszájad és kicsit be kellett erőltetnie a katétert azért véreztél.
de ez csak tipp.

igen, én kaptam a 3×1 utro mellé 2×1 duphastont is. de hogy miért azt ne kérdezd, mert minden hormoneredményem teljesen normális volt. max azért lehetett szerintem, mert nekem csak 7,5-8 mm volt eddig a nyálkahártya az inszem napján. lehet vékonynak gondolta a doki. nem tudom.
Vendég
 


Angi!

Sajnálom, pedig drukkoltunk nagyon! :( De ne búsulj, vágj bele hamar a következőbe! :wink:

Kinga!

Akkor most pihizz, ne idegeskedj, foglald le magad és akkor hamar elmegy az a két hét! Hű, de izgi! :) Ja! És köszi a tanácsot, majd még eldöntöm addig, hogy legyen, de ez a délelőtti időpont jobbnak tűnik. Azért megkérdezem azt a lányt is akitől a tesztet rendelem, hátha ő is ad valami jó tanácsot!

Kép
Kép
tabati
 
 


Köszönöm lányok az együttérzéseteket!
Nem tudom még hogyan tovább, szívem szerint még a 3. inszemet megpróbálnám, aztán ha az sem sikerül inkább lombikra mennék. Majd kitaláljuk hogy legyen.

Kinga én az 1. után 2x1 Utrot használtam, aztán a 2. után azt mondta a doki az túl kevés és felemelte 3x2-re. Mást nem kaptam mellé.
Nekem is volt a 2. után egy kis barna, de másnapra elmúlt.

Tabati szerintem is jobb lenne délelőtt mielőtt munkába mész LH-zni, tényleg a rendelőben is délelőtt szoktunk.
Vendég
 


No, most javasolt valaki egy mini mikroszkópot, amire a nyálat kell rákenni, és állítólag jobban értelmezhető, mint az lh teszt. Hallottatok már ilyenről? Nem is drága 2000 ft. körül van a gyógyszertárban. Nektek a doki nem mondta, hogy esetleg ilyet is használhattok? Valahogy egyszerűbbnek tűnik a használata, mint a teszteknek. :roll:

Bocsi, hogy ezzel nyüstöllek benneteket, de csak addig, míg nem sikerül a baba, akkor aztán más témák kerülnek terítékre! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


én is hallottam róla, de állítólag kell 2-3 hónap míg az ember megtanulja értelmezni azt. az lh sokkal egyszerűbb, hidd el, nem kell tőle félni.
Vendég
 


Jajj... :x Az lenne a legjobb, ha nem jönne meg és akkor nem kéne ilyenekkel foglalkoznom! :lol:

El is felejtettem nektek írni, hogy ugye a héten kezdték el a tetőt, és olyan hiper tempoban haladnak, hogy ma már a cserepeket rakják fel. :D Talán már estére lesz rendes tetőnk!!! :D

Még egy kérdés :oops:

Miért kell a teszteket minden nap ugyanabban az időpontban megcsinálni? (csak kíváncsiság, nem szőrszálhasogatás :oops: :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


azért kell mindig ugyanakkor csinálni, mert a nap folyamán változik a hormontermelés és nem adna reális és összahsonlítható eredményt, ha mindig más időpontban csinálnád.

Itt mindent megtudhatsz a tesztről, hogy hogyan kell használni és mi mit jelent. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
Vendég
 


és gratula a atetőhöz :) :wink:

ja, és képzeljétek ma mit álmodtam :) annyira jó érzés volt :) mentem vizsgálatra a dokihoz és azt mondta, hogy terhes vagyok :) remélem ez jó jel :wink:
Vendég
 


Tabati: De jó, hogy már a tető kész lesz:)
Most aztán gyönyörködhetsz benne. amúgy a tető ha kész van akkormár olyan ház formája van mindennek.

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi!

Köszi, majd megnézem azt az oldalt, asszem már más is ajánlotta.
Jó kis álom, reméljük mihamarabb valósággá válik. :wink: Én eddig csak ébren álmodoztam erről. :lol:

Csucsu!

Igen, egészen formás kis házacska, el sem hiszem, hogy a miénk! :D

És képzeljétek, okt. 23- nov. 1-ig megint csak kettecskén fogunk lakni a párommal. Már annyira várom! Pont akkortájt kell majd megjönnie is, úgyhogy ha megjön, akkor legalább nem leszek annyira elkenődve.

Kép
Kép
tabati
 
 


No, elolvastam az oldalt, jelentem mindent értek! :lol: Pedig ott variálta is, hogy egy nap többször is mért. Na, az már sok nekem, biztos beleőrűlnék! :lol: Viszont ahogy olvasom, mégiscsak az lesz a jobb, ha este tesztelek, mert azt írja, hogy a nap folyamán termelődik az a hormon amit a teszt kimutat. Na, majd ezt még tényleg átgondolom! :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:Még Réka előtt én is használtam ezt az ovulációs törpe mikroszkópot,de nekem soha nem mutatott páfrányosat,ki is dobtam! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Tabati: :D . A mikroszkópról én is hallottam, de csak keveset. Egyébként érdekes, hogy amikor az átjárhatóságim volt, akkor a papíromra nekem is írtak valami páfrányokat... Viszont akkor nem kellett lh-t csinálni. Na de nyilván azért, mert akkor nem volt inszem.
Gratulálok a tetőhöz! Akkor az már kérem szépen igazi ház.

Angi: és azt lehet, hogy nem használjátok ki az összes inszemet, hanem mentek a lombikra?

Szilvi: váljon valóra az álmod minél hamarabb!

Csucsu: elkezdted már a colstyt?

Sly: voltál már az új dokinál? Mit mondott?

Kép
németh
 
 


Kinga:Tegnap jött meg.Keddre kaptam előjegyzést a dokihoz,remélem addigra elmúlik,hogy tudjak menni.Ha még meglesznek a ciszták akkor küldenek laparoszkópiára ,ennyit tudok még.
Mától elkezdtem inni a málnalevelet,meg a barátcserjét szedem.Folsav és E-vitamin!
Te iszol vagy szedsz valamit?

Kép

Kép
syl100
 
 


SZIASZTOK! Én is gyermekre várok, sajnos oly sok csalódás után azt hiszem most sem vagyok terhes. Nagyon fáj a hasan,erős görcseim vannak .Olvastam, hogy a menzesz körüli napokon a méhszáj nehezen elérhető, puha. ...nekem eddig stimmel, csak nyitva van. Fura,hogy messzebb van mint máskor, de a hasam görcsöl, a mensim két napja késik, de valami barna ,nagyon kevés, szinte semmi folyásom van. Lehetek ettől még terhes? Kérlek segítsetek nekem. Mensi alatt milyen a méhszáj? :oops: Kép ...nos nincs ennél nagyobb csoda... [/u]
nina simon
 
 


sajnos nagyon fáj a hasam :cry:
nina simon
 
 


sajnos nagyon fáj a hasam :cry:
nina simon
 
 


Sly: én most semmi ilyen "magán" dolgot nem szedek, kivéve a terhes vitamint, mert most amúgy is írt fel a doki gyogyit, és nem akarom keverni.

Nina: én sajnos nem tudom, hogy milyen a méhszáj ilyenkor. Tesztet nem csináltál?

Kép
németh
 
 


Nina!

Én sem sokat tudok segíteni, de amit biztosan tudok, hogy a barnázás az vér, csak kevés, összekeveredve a hüvelyváladékkal. Nem így szokott véletlenül indulni a mensid? Amit még gondolok, hogy ha nagyon fáj a hasad, akkor szerintem meg fog jönni, mert ha babás lennél akkor talán nem kéne, hogy ennyire fájjon. A méhszáj meg szerintem nyitva van mensinél, hisz onnan vérzel. Ha babás vagy akkor meg zárva kéne lenni a méhszájnak szerintem...nem? De csak filózom...Többiek?

Lányok!

Ma annyira rossz napom volt, pedig nem is kellett dolgoznom. Még jó, mert a vonatom fél órát késett. Aztán mire beértem már kinn állt mindenki, mert bombariadó volt és mindenkit hazaküldtek egy idő után. El is indultam nagy boldogan, de valami váltógond volt a mávnál, így alig jártak a vonatok. Aztán végül megállt egy, amin, mint a heringek álltak az emberek, még a wcben meg a két kocsi közti részben is álltak. Persze volt valaki akinek nem tetszett, hogy én még fel akarok szállni. Be is szólt, csak épp nem emberi stílusban, ráadásul egy hülye taknyos, 19 évnél nem lehetett idősebb. Meg is mondtam neki, hogy nekem egy ilyen kis taknyos ne beszéljen, de nem nagyon érdekelte, szappannal (mit szappannal, hipóval!!!) kellett volna kimosni a száját. A végén már csak annyit mondtam neki mosolyogva (kínomban már csak ez tellett tőlem), hogy nyugtatót kéne szednie, ha ennyire nem viseli a napi stresszet. Aztán szerencsére leszálltam. Rémes, hogy milyen emberek élnek a földön. :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! Köszi a gratulációt a tetőhöz, boldog is vagyok ha rá gondolok, már a fele cserepet felrakták. :D Apósommal meg egy órán keresztül kinn voltunk és mindent elmagyarázott, hogy mi hogy lesz, amit nem értettem, nagyon cuki volt. :D

Akkor marad az ovu teszt, mert az elterjedtebb és sok lánynak bevált már. Erről a mikroszkóról meg hallottam jót is meg rosszat is.

Kép
Kép
tabati
 
 


Nina
ha esetleg terhes vagy, akkor is lehet olyan érzésed, hogy mindjárt megjön. nekem is ez volt Mátéval. és még sokaktól hallottam. a barnázás szintén lehet terhesség elején, de nem jó, orvossal kell konzultálni. de lehet hogy a menzid kezdődik így. de ha biztos akarsz lenni, csinálj egy tesztet.

Most másnak nem tudok, írni, Máté itt kapcsolgatja a webcamerát... mindjárt megyünk fürödni.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Nina: Hát félő, hogy a teszta ksi barnázástól pozítív lesz. Bár lehet , hogy babsá vagy. Csak ha vér kerül a vizeletbe teszteléskor akkor is lehet pozítív a teszt.
Inkább menj el egy dokihoz. Mert ha babás vagy akkro nem jó a kis barnázás és arra ad neked valami gyógyszert.
Ird meg feltétlenül mi van veled. Kivánom, hoyg babától legyél rosszul:)

Kép
csucsu05
 
 


tabati:gartula a tetőhöz,nagyon szépen halad a házatok.A mikroszkópról én is hallottam már jót is meg rosszat is,de inkább rosszat.Az Lh biztosabb.De az lenne a legjobb ha nem lenne rá szükséged :lol:

Angi:sajnálom ,ne add fel!!!!!!!!!!!!

Szilvi:az álmok valóra válnak :wink:

nina:nekem is fájt a hasam menszi környékén,mégsem jött meg.A hasfájás még lehet babás tünet.Nekem is volt a terhesség elején pici barna de nem kaptam rá semmit.Ha babás vagy utrót szoktak rá adni,progipótlásnak.
A mészájnak inkább zárva kéne lennie ha babás vagy.Nagyon kíváncsi vagyok mi van veled!Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Na, mit művelt velem ma a drága férjem! :roll: Bementem vele a városba, mert kellett vennem pár dolgot, megbeszéltük, hogy felhívom ha végzek, együtt ebédelünk, utána még anyuhoz is elmegyek, majd haza. Erre felhív dél körül, hogy hol vagyok, jönnek értem, mert pert nyertek és ünnepelnek a kollégáival és mennem kell nekem is. Mondanom sem kell, hogy sportcipő, hajam épphogy összefogva, smink semmi, sportkabát, tele cuccokkal. Mondta nem baj, de a frász jött rám, hogy így menjek én étterembe, társaságba. Úgyhogy véletlen vettem egy jó kis felsőt, gyorsan a meki wcjében átvettem, hogy legalább valahogy kinézzek. Mindegy, végül a többség már olyan részeg volt, hogy senkit nem érdekelt a sportcipőm. :lol: De frászt kaptam amikor hívott! :lol:

No, majd még írok, csak most át kell adnom a gépet.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: akkor valószínűleg a felsőd sem marad meg az emlékezetükben. :D De legalább jobb napod volt ma.

Nekem meg a gyógyszertár megy az agyamra. Tegnap elmentem, hogy kiváltom az utrot (még jó, hogy volt itthon a múltkorról), adtak sorszámot, hogy ma menjek. Ma mentem, erre csak egy dobozzal volt nekik, menjek a 2. dobozért hétfőn. :twisted: Végül is időmből kitelik, csak Mátéval végigállni a sort, meg amúgy sem szeretek gyógyszertárban időzni, mindig az az érzésem, hogy valami betegséget elkapok.

Kép
németh
 
 


Kinga!

Ez olyan gyógyszer ami alapból nincs is a patikában? Meg kell külön rendelni? A közeletekben nincs másik gyógyszertár?

Nekem meg van egy kis folyásom. Nem viszket, úgyhogy lehet, hogy csak mensi előtti dolog, de valamit azért érzek, ami inkább a csípéshez áll közelebb, de mégsem az. Szóval gyanús a dolog, kenem is canestennel, nehogy valami kijöjjön, mert nem hiányzik.

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga: Én úgyanigy jártam a clostival. Mikor kiváltottam nem volt illetve egy doboz volt másnak félre téve mert neki is meg kelet rendelni. Na azt oda adták és rendeltek még nekem 2dobozzal.Már a gyógyszertárak azzal is sporolnak, hogy némelyik gyógyszert nem nagyon tartják??
Na mindegy.

Tabati: Lehet a canesten csak tüneti kezelés lesz és vissza jön. azért menj el dokihoz max azt mondja nem kell semmit szedned.

Kép
csucsu05
 
 


Tabati: de van 4-5 gyógyszertár. Csak ez van olyan helyen, amerre visz az utam. Na mindegy, végülis a többi sincs messze. Egyébként egyáltalán nem olyan különleges gyógyszer.
Nem lehet, hogy felfáztál egy kicsit? Attól is lehet csípős érzés.

Csucsu: hát nem tudom, én azt sem értem, hogy az influenza elleni oltást előbb meg kell kérdezni a gyógyszertárban, hogy van-e és csak utána tudja felírni a gyerekorvos. Ezután vissza a gyógyszertárba, majd megint az orvos, hogy beadja. :roll:

Kép
németh
 
 


Kinga: Nálunk is ez a helyzet. Valamiért nem mernek rendelni a gyóygszerekből. Persze amik a reklémokban vannak azok vannak mindig.

Kép
csucsu05
 
 


Tényleg csak felfázhattam, mert a hüvelyemben semmit nem érzek, és tényleg inkább csípős érzés, de már ittam sokat és tényleg javult is, bár nem is volt annyira zavaró.

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: