Új privát üzeneted érkezett!

Lányok merre vagytok!

Sissi??
Asyie?
Arwen?
Zsuzska??
Ibici?
Nika??
Gabi?

Mindenki fáradt?? :roll:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Legalább sejteti Veled, hogy mire számíthatsz majd, ha a baba bekölözik a pocakodba. Én még mindig nagyon puffadok... :roll:
Vendég

Igen épp erre gondoltam.
Hmm. nem baj.
Nagyszerű érzés lehet.

lap alja és teteje az enyém.. :oops: :oops: :D :D :D

Cat!
Mit is jelent ez?? :D :wink: :wink:

picimami

Picikém!

Lap alja és laptető egyszerre... :D Ez tuti szerencsét hoz!

És ne felejtsd el a sok-sok ásványvizet és méhpempőt sem! Az vastagítja a nyálkahártyát. És kevesebb cukor...
Vendég

Mikor mész legközelebb orvoshoz??

Hogy van a cukrod mostanában?

picimami

Rengeteget iszom. 8) 8)
És esténként méhpepmpős teát.
Cukrosakat nem nagyon iszom én, már régen.

Most eszegetem kekszet, az émelygés miatt.
De diabetikus. :D

picimami

Ne nevessetek ki, kérlek!!

Ma például, reszelt céklát ettem, reszelt almával, dióval és mézzel
Ez volt a nasim, meló közben. :D

picimami

Csütörötkön megyek diabétesz rendelésre, aztán majd csak 30-án AFP-re. Lesz egy pár orvosmentes napom végre. :D

Cukrom általában jó, de néha kicsit lazábbra vettem, emi nem jó. Nem számoltam pontosan a Ch-t és magasabb is lett. :( :oops: De most újra figyelek. (Szerencsére nem volt vészes.)

Azt még nem tudom, hogy esetleg közbeiktatok-e egy 4D Uh-ot... Most valahogy nem furdalja annyira az oldalamat a kíváncsiság a baba nemét illetően. De ha újra kezdődik, akkor már hívom is őket.
Vendég

Néha nem baj ha bűnözöl!!

Ezek a 4D UH-k fizetősek??

És bármikor mehetsz?
vagyis nem függ a hetektől?

picimami

Pici!

Ez tök jó, hogy ilyeneket nasizol! Sokkal egészségesebb.
Főleg, ha tudod, hogy a méz amit eszel nem cukrozott. Sajnos mostanában nagyon kevés ilyat találni. És rá sem írják. :evil: Én ezért nem ehetek mézet.
Vendég

Már a 15. hétbe léptél.
Ugye, most jól írtam?? :oops: :oops: :oops:
Mennyire telik az idő..
Hogy elrohannak a hetek... hónapok.

Most aztán már jöhetne megint egy kismami..
Minden héten egy elég lesz :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Barátnőm, aki három gyerekes anyuka, méhészkednek. Tőle kapom mindíg.
Tuti nem cukrozott.

És imádom ezeket a nasikat.

picimami

NIka!
Ugye nem lettetek betegek?
Ma te sem nagyon voltál még.

picimami

4D UH fizetős. Sok helyen cinálják már.
Nekem most a Kleopátra házban lévő jött be. Ott 12 ezer... És be kell jelentkezni, de bármikor kérhetsz időpontot.
Persze itt is vannak ajánlások, hiszen profi orvosok végzik, és nem csak mozizás...

http://www.4dultrahang.hu/

Most láttam, hogy őszi akcióban csak 10 ezer...
Vendég

Köszönöm.
Szóval mindenre figyelnek, nem csak azért van, hogy anyuka és apuka szórja a pénzét, és megnézze a kicsikét?
Hanem vizsgálják is, és erről adnak papírokat is?
És a nőgyógyász? Vagy védőnő? Elfogadja?? :oops: :oops: :oops:
Bocsi.. még nem vagyok tapasztalt :D

picimami

Mennem kell, mert Beni nagyon mozgolódik.
Vendég

Sziasztok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én próbálkozom már vagy 40 perce az írással, de nem akajra elküldeni egyetlen soromat sem....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Örülök, hogy jó kabátot találtál!!!!!
Nagyon csini!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Én nem vagyok bamba a Clostitól, csak nagyobb az étvágyam, és mindegy, hogy mit, csak ehessek érzésem van időnként. Bár most elég jól bírom. Majd kíváncsi leszek, hogy novemberben hogy fogom bírni.
Nekem ez a három havi adag max ez új dolog. Nekem ilyet nem mondott a dokim!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy!
Tök jó a kép Daniról a motoron!!!!
Nagyon jól néz ki az overál!!!!
Édes lett Dani az új frizurával!
Nagyon meghatódtam, ahogy párod levelét olvastam.... itt törölgetem a könnyeimet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!

Ma vagyok a 6. napon. Miért? Mikortól nem szabad már beszedni a Cataflamot??

Kép
oriandy

Szabályzat!

Állandóan halljuk 'a szabályokat' a nők részéről.
Na most itt a másik oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le.
Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.

1. A sírás = zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek!
Csak mondjad!

1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek.
Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség.
Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben.
Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen.
De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra.
Nekünk sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok 'semmi', akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipőd van.

1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.

1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!

Jók a szabályok...

Andy!

Pé környékén én már nem venném be. De ilyenkor még nyugodtan.

Ha pé után veszed be, akkor sem lenne semmi baja a babának. Tudod: ilyenkor még mindent vagy semmit elve működik. Ha baja lenne a babának, akkor nem is marad meg.
Én ezt nem kockáztattam, és milyen igazam lett...
Vendég

Cat!
Akkor azt mondod, még időben huzatom ki a fogam?? :wink:
Én is úgy számolom, hogy mire Pé-m lesz, már elmúlik a fájdalom, és nem kell majd gyógyszer. Most is majd csak a legvégső esetben fogom bevenni, Akkor, ha már nagyon nem bírom a fájdalmat.

Kép
oriandy

Andy!

Szerintem időben vagy.
És a fájdalom csak rajtad múlik. Én csak egy szemet vettem be, a műtét után egy órával. Mert nekem nem sikerült csak úgy kihúzni, a végén műteni kellett. Az orvos nem is érettete, hogy miért nem fáj. Naponta fel kellett hívnom.
Vendég

sisivel délután beszéltem remélem nem haragszik meg ha írok róla jól vannak azt leszámítva hogy Márkot megharapta a kutyájuk így el kellett vinni a kutyust befogadta egy barátnője.De jól vannak a lehetőségekhez mérten az arcát harapta meg a kicsinek.Amúgy most nem is akar jönni egy darabig nem akar foglalkozni annyira a babásodással.

picike nem vagyunk betegek de naniyt lógok a gépen a ygerek rovására :oops: :oops: hogy vele játszottam
apával kicsit összezörrentünk játszott a gépen a focis játékával és ordított ha nem sikerült egy passz vagy mit tudom én mi nem én meg rászóltam hogy ne ordítson mert ilyenkor a fülhallgató a fűlén van és erre rámszólt közben kapott egy gólt és elkezdett velem kiabálni :cry: :cry: én meg mindig megfogadom hogy nem szólok hozzá ha játszik de mindig kiakadok mikor kiabál a géppel na erre jól felkaptam a vízet hogy hagyjam békében stb kimentem elmosogattam előkészítettem a fürdőt a gyereknek de nem jött ki :( mikor fürdette a gyereket akkor kérdezte hogy haragszol? mondtam hogy kicsit mert hogy mindig hülye ha játszik erre bocsánatot kért tényleg nahyon hülye tud lenni ha játszik :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Szép estét, hola mindenkinek :D !

Andy! Örülök, h tetszik a blogom. Én is szeretem azokat az oldalakat, ahol látom, h milyennek kéne lennie a kajcsinak. Megtaláltam azt az oldalt is, ahonnan az Eszterházy-torta receptet másoltad be, és az a kedvencem...képekkel illusztrál minden lépést! Igeeen, ez kellett nekem!!! :) :) :)

Nagyon aranyos a te blogod is :-)

Cat! Még annyira hű, de nagyon nem izgulok, még szerintem teljes egészében nem fogtam fel, h kicsit több, mint egy hét múlva közltözünk...bár ma már megcsapott a szele...barátnőim nagy részétől most búcsúztam el... :cry:

Pici! Jobbulást neked...kitartás!!!! A cél a PICÚR!!!

afra.h

sziasztok!

nem, nem küzdök egyedül,de értsétek meg,nem tudok a gép előtt ülni...közületek sokan otthonvagytok, persze,hogy könnyebb néha-néha lehuppanni a gép elé...
én ha hazajövök,gyors emailre van időm,meg olvasni esetleg egy.két dolgot, de készülnöm kell az óráimra másnap, főzök vacsit, hazajön a Párom, és utána már csak Vele szeretnék lenni...így is tegnap 7 után ért haza...

Úgyhogy ezért nem nagyon voltam. Hétfőn ráadásul töriversenyen voltam a gyerekekkel fél 7ig, tegnap pedig vezetői értekezlet volt a suliban fél5ig.MIndkét napom hosszú volt...és már nem volt energiám írni...

De ma 4kor keltem, rosszat álmodtam, így most leültem, és gyorsan hírt is adok magamról...

Nika, tetszik a kabátod! Andy,neked is jó ez az overál...én amúgy félnék ruhát venni a neten,mert mi van ha nem jó...

Pici, drukk a clostyhoz...remélem, elmúlnak a rosszullétek...

Cat, én pont tegnap vettem be cataflamot, mert megint beteg vagyok eléggé, de nem maradhatok itthon...honnan tudod, hogy árt a babának? Én pont a ciklus közepén vagyok...

Na megyek, ha már felébredtem, kijavítok egy adag dolgozatot...

sziasztok,szép napot Nektek!
arwen***

Arwen!

A Cataflam nagyon erős fájdalomcsillapító. Terhesen leginkább csak az Algopirynt szokták engedni az orvosok.
És amikor megkérdeztem a fogorvosomat, ő is mondta, hogy ez nem egy baba-barát gyógyszer.
De ezt igazából semmi nem bizonyítja. Hiszen ha árt ia babának, azt nem igazán tudjuk meg, mert nem marad meg a baba. És észre sem vesszü, jogy esetleg nem ágyazódott be.
És az is lehet, hogy semmi bajt nem okoz, akkor pedig megszülethet az egészséges kis picúr.
Én csak nem kockáztatnék. Hiszen nem tudom, most a 15. hétben lennék-e, ha beszedtem volna a napi 3-4 Cataflamot és az antibiotikumot, amit a fogorvos felírt júliusban. Így viszont áprilisban egészséges kistesó fog születni.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Nika!
Sajnálom, hogy kicsit öszekaptatok pároddal.
Remélem azóta minden ok?
Megértelek téged.
Tudom milyen érzés lehetett.

Sajnálom nagyon Sissi kisfiát Márkot.
Remélem már jól van, és szépen gyógyul a sebe.

bízom benne Sissinek is jobb kedve lesz, és meglep majd minket hamarosan egy ++++++++ teszttel.

Arwen!
Örülök, hogy jelt adtál magadról.
Bár érzem rajtad a szomorúságot.
Sajnálom.

Mikor mentek el pihenni?
Készültetek valahová vagy rosszul emlékszem?

picimami

Nika!

Sajnálom, hogy Apa ilyen amikor játszik. De valamikor nekik is ki kell kapcsolódni... Nehéz ez...

Beni ma is percre pontosan negyed hétkor kelt. :shock:
Miért csinálja ezt velem? Eddig nyolcig aludt, vagy minimum fél nyolcig. És a kilenc óra sem volt ritka. Nekem nem tetszik ez az új rendszer.
Vendég

Zsuzska!
Én is ennék tőle egyfolytában..
De eléggé zizi is a fejem.

A papírján van, hogy három hónap szedés, majd pihenő, ha újabb három hónap múlva sem éri el a kívánt hatást, nincs értelme tovább szedni, nem segít.

De mi már nem szedjük többé, mert egészséges kisbaba költözik a poncinkba.

A petefészkeim dolgoznak.. mintha pezsegnének, és fáj is :twisted: :twisted:

picimami

Cat!
Ha ezen múlik, én is elmegyek fogorvohoz.
De nincs rossz fogam..
Mit húzassak ki vele :shock: :shock: :roll: :roll: :D :D

picimami

Ezt az infót, én a Cat által beillesztett linken találtam.

Velem is ezt csinálja végig a doki.. Megnyugtató.

Szeretne Ön tervezett kisbabát?

A vizsgálat hüvelyi úton történik üres hólyag mellett. Pontosítani tudjuk az ovuláció napját (megtermékenyülés napja)

A menstruáció első napjától számított 6-7.-nap általában már 5-10.-napon kis tüsző látható a petefészekben, amelyek méretükben és szerkezetükben még nem különböznek egymástól. Ezek közül egy ki fog választódni amelyik domináns lesz.
A 8-10.-napon azonosítható a domináns tüsző, amely a petefészekben jól körülhatárolható 8-10 mm-es képlet formájában. Ezután gyors növekedésnek indul és eléri az átlag 20 mm-es átmérőt.
A FOLLICULOMETRIA: Tüszőmérés a menstruáció első napjától számított 8-9.-napon történik. Lényeges a ciklus hossza, a hosszabb ciklusú nőknél később, a rövidebb ciklusú nőknél hamarabb kezdődik. A tüsző napi 1-3 mm-ert nő, ami követhető. Ilyenkor érdemes egy ultrahang vizsgálatot végezni, hogy van-e kiválasztódott tüsző.
Majd a 10, 12, 14, 15.-napon ismételni annak függvényében hogy a tüsző elérte-e a kívánt nagyságot az átlagosan 20 millimétert. Ez nagy valószínűséggel a 14-15.- napon várható.
Ilyenkor kell házaséletet élni hogy a megtermékenyülés biztos legyen!

picimami

Pici!

Jó reggelt Neked is!

Akkor neked fogorvos nélkül lesz baba. De azért egy ellenőrzés nem árt...

Nika!

Milyen kutyájuk van Sissiéknek? Nem egy kicsike?
Rendbejön hamarosan Márk arca. Ők még olyan hamar regenerálódnak.

Arwen!

Jövő éten itt az őszi szünet. lesz időd pihenni. Mentek valahova?
Vendég

Cat!
Nemrég voltam ellenőrzésen.. vagyis áprilisba mielőtt próbálozni kezdünk a bébivel.

picimami

Jó Reggelt Lányok! :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy a gyógyszertől, de a baba érdekében mindent :wink:

Sissi!

Nagyon sajnálom a pici fiad, de reméljük hama meggyógyul. :cry:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

A férfiak már csak ilyenek az én párom is tud ilyen lenni. :roll:

Lányok!
Én tegnap már 8-kor aludtam és mégis elaludtam reggel (egyszerűen nem tudok felkelni) :cry: :oops: Ezt úgy utálom én amúgy is nagyon sokat tudok aludni :oops:

Kép
Kép
minimano74

Ja és hétfőn (tudom még nagyon korai volt, vagy nem?) teszteltem egy ----- tesztet. :oops: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Köszi csajok csak ki kellett írni magamból de mi nem fekszünk le haraggal az ágyba vagyis minden rendben én voltam kicsit boldond mert elfelejtettem hogy milyen is ha játszik :):):):):):) és igen tudom kell neki a kikapcsolódás nem is szoktam szólni neki de tegnap nagyon dühös volt a járékra mert előtte pókerezett online és kétszer is nagyon csúnyán kikapott és ilyenkor nagyon felhergeli magát még jó hogy nem pénzért játszik :):):):):):)

Arwen: perzse megértjük hogy ritkán tudsz jönni egy tanárnak nem habos babos az élete mindig készűlni az órákra dolgozatokat javítani stb mindig van elfoglaltság de azért gyere amikor csak tudsz

Nálunk már kb két hete (lekopogom) nincs éjszaka felkelés viszont azóta hét körül ébred ma is fél nyolckor keltünk :):):) meg tudnám szokni :)

Cat: nem tudom pontossan de ha jól tudom kicsi kutya csak mióta megszületett Márk valamiért nem jöttek ki egymással félt a gyerektől a kutya és azt mondta sziszi hogy sajnos már várható volt csak mindenki legyintett hogy nem fog bántani senkit a kutya

nika70
Salgótarján

gabi szerintem még korai volt :):):):):) tudod pontossan mikor volt péd? mert onnan számítva kb 12.13. napon egy érzékeny teszt már mutathat + de még az sem törvényszerű

nika70
Salgótarján

Nika!
Hát pontosan nem tudom de kb. akkor volt a 12-14.nap :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na de mindegy majd meglátjuk hétvégén mi lesz (lesz vagy nem lesz piri) :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt Nika és Gabi nektek is!
Én most olvastam, hogy Huncutka újra kismama, aki nemrég vetélt el, mint én.

Olyan jó tudni, hogy azért sikerül csak várni kell.

:D

picimami

Sajnálom Gabi,, hogy negatívat teszteltél.
Még lehet bármi belőle.

Sikerülni fog hamarosan hidd el.

picimami

Jó reggelt lányok!

Ne haragudjatok de nincs időm :?

azért olvasni szoktam.most a napjaimat az orvostól -orvosig, laborból-laborba rohángálás tölti ki.

szerintem ez már így is lesz, mert egyre több mindent kell intézni.itt az ideje átnézni a babakelengyét,megvenni amik kellenek, babakocsi, stb. még bútor is kell mert kevés a hely a ruháinknak eleve.
szóval tudom, hogy még van időm, de nem akarom a dolgaokat a 32.hét utánra halasztani,mert ki tudja addigra milyen állapotnban leszek, szóval addig el akarok intézni mindent, hogy utánna márcsak várakozni kelljen.
az meg már csak másfél hónap :roll:

Nika!

nagyon szép a kabátod, de tényleg!! nagyon szeretem a barnának és a bézsnek az árnyalatait. :) ésjól isáll!! :) :)
örülök, hogy Gege egészséges!! maradjon is így azt kívánom!!

Sisi!
Nagyon sajnálom ami a fiaddal történt! :cry:
Hát ne haragudjon meg semelyik kutya tartó(én is nagyon szeretem őket), de én nem bízok a földön egy négylábúban sem.

mikor Alpert szültem, a szobatársam combjábólkét tenyérnyi darab hiányzott. :cry: a saját kutyája csinálta ,aki nálluk született, és ő nevelt már 7 éve. egy nap ,napozásközben egyszerűen rátábmadott :shock: állítólagmegveszett,pedig be volt oltca!! :shock: :shock:

Kép Kép Kép
asiye

Baleset
[ M1 - 58 km ]
2008. október 15., Kamion ütközött a védőelemeknek, korlátozás mindkét oldalon!
A kora hajnali órákban baleset történt az M1-es autópályán Tatabányánál, az 58-as km-nél!

Egy kamionos Hegyeshalom felé haladva –feltételezhetően elalvás miatt- áttörte a a középen lévő védőelemeket!

A baleset helyszíne előtt a Hegyeshalom felé tartókat az 56-os km-nél lévő Tatabánya-óvárosi csomópontnál leterelik az 1. sz főútra Tatabánya felé. Visszatérni a 61-es jelűTatabánya-centrum csomópontnál lehet!

Budapest felé továbbra is csak 1 sáv használható, több km-es torlódásra készüljenek az erre közlekedők!

picimami

Szia Asiye!
Nagyon hiányzol ám!!
Jól vagy?
Hogy vannak a fiúk?

Ugye pihensz is??

picimami

Vissza: Várandósság