Sziasztok!
Köszönjük a féléves köszöntést
Gumimaci nem titok, hogy mit kapott: FP tanuló kutyust. Nagyon tetszik neki, nagyokat kacag, ha megszólal
Egyenlőre nyomkod rajta mindent össze-vissza, meg rugdossa, hogy történjen valami. Majdcsak rájön, hogy hogyan kell vele szépen játszani.
Kisscica tényleg nagy szerencsém volt, hogy jó emlékként maradt meg a kórházi hónap. Szerintem ez is nagyon sokat segített a szülésnél, mert nem pánikoltam, mivel tényleg az összes orvost ismertem már, a szülőszobát is láttam többször, így nem éreztem magam elhagyatottan (addig se míg a párom beért).
Atizka a SOTE I-en szültem. Szerencsére hétvégékre hazaengedtek (pénteken reggel CTG-zni kellett, ha jó volt, akkor rögtön mehettem is és csak vasárnap délután 5-ig kellett visszamenni), kivéve az utolsót, mert előző héten belázasodtam, a szülőszobára is lekerültem, kaptam antibio-t, a kicsi lány szívverése nagyon magas lett és ha nem normalizálódott volna az állapotunk, akkor meg is császároztak volna rögtön (szerencsére ezt is csak egy főpróbának tudhattam be
) Viszont az a hétvége se volt rossz, hogy bent kellett maradnom, mert hétvégén nagyon kevesen vannak bent, mindenki aki teheti és elengedik hazamegy, akik maradtak (kb összesen 8-10-en voltunk) kártyáztunk, beszélgettünk, pizzát rendeltünk és mozidélutánt tartottunk
(Nekem nagyon sokat jelentett még azért is a kórházban töltött idő, mert nagyon sok kismamával ismerkedtem meg, akiknek különböző problémájuk volt a terhesség alatt és láttam, hogy milyen erősek, így én is sok erővel és "tudással" gazdagodtam - hihetetlen és felfoghatatlan számomra, hogy volt egy leányzó, aki ikreket várt, félidőnél az egyik baba meghalt és nem vették ki a pocijából, hanem úgy vitte végig a másik babával a terhességet, hogy a halott bébi benne volt és végül spontán megszülte mind a kettőt, nem értem, hogy hogyan nem kaptak vérfertőzést vagy hullamérgezést, és a pláne, hogy a mami teljesen életvidám maradt, senki meg se mondta volna, hogy ilyen komoly problémával volt bent
)
Nóna én is azért erőltetem a kiságyban alvást, mert attól félek, ha egyszer végre a Liza is rájön a fordulás és mászás tehnikájára, akkor nehogy véletlenül alánk kerüljön, vagy leessen az ágyról.
Bocsi, hogy csak ezekre reagáltam, igaziból csak azért kukkantottam be, hogy a holnapi talival kapcsolatban informálódjak. Az nem derült ki számomra még, hogy ki mit vigyen????
Vagy mindenki visz üccsit, sütit, rágcsát...?
Megyek alukálni, majd délelőtt még benézek, hátha ...
Jó éjt! Pusza