Új privát üzeneted érkezett!

Nika!
Nagyon jó a kabát!!

Pici!
Én is remélem, hogy babókánk majd spontán lesz, nem egy ismerősöm mondta, hogy Clotys hónapok után spontán jött össze a gyerkőc!

Kép
oriandy

köszike csajok nekem is nagyon tettszik :)

nika70
Salgótarján

Barántőmnek 4 év keméyn hormonok, műtétek után, most sikerült spontán teherbe esnie. A hormon szünet alatt.
Igaz 26 hetesen megszületett Emily. De már jól vannak, és otthon növöget a picike.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Andy!
laptető :!: :!:

Megyek apának készítek vacsit, majd vasalok.
és megyek ki futni, szép idő van.
Aztán masszírozásra megyek..
Puszi nektek

picimami

Pici!
Én a nyugalomra alapozok most. Úgy gondolom, hogy ha Dani is össze tudott jönni spontán, akkor majd tesóka is. OK, voltak hormongondjaim (nem volt rendesen peteérésem), de most már van és ez a lényeg. Inen remélem nyitva van a kiskapu! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Már régen volt laptetőm!!!

Kép
oriandy

HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Megnyertem a z overált!
2900 Ft + majd a postaköltség.
Íme:
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy!

Akkor most összejön a tesóbaba, ha ennyire hiszel benne!

Pici!

ne vezess, ha szeded a Closty-t!

Nika!

Jó a kabát!
Vendég

Lányok!

Szavazzatok Ti is, hogy mi legyen az új kétszázason!

http://www.forint.hu/Engine.aspx

Szerintetek melyiket választotam?
Két favoritom volt, de végül győzött a pocaklakóm...
Vendég

Andy!

Jó az overal.
Én előbb megnézem majd, hogy a tavalyi jó-e rá. Direkt kétrészest vettünk, mert azt nehezebben növi ki, és tavaly egy picit nagy is volt neki...
Vendég

Igen Cat!
Én is megnéztem, és a tavalyi sajna már kicsi neki. Az 86-os , szóval tuti nem jó. Az ujja igen rövid.
Remélem ez most jó lesz. Nekem nagyon tetszik.

Kép
oriandy

Andy!

Biztos tetszik majd neki.

Nekünk Decathlonos van. Igazi síruha. Dzseki és kantáros sínadrág. Narancsárga az alapszíne. Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen élénk. :)

Majd készítek róla képet.

Azt hiszem ébredezik Beni. Ismét aludt közel három és fél órát. Igaz, reggel hét előtt kelt.
Vendég

Cat!
Nem Ígérem nem fogok vezetni, hisz páromat csütörtökön műtik, és én viszem Szegedre.
Tehát más választásom nincsen.
Majd vigyázok nagyon.
Olyan édes volt.. kérdezte, ugye bevetted a gyógyszert?
Nem felejtetted el?
Mert ő nagyon szeretné ha most ez a hónap sikeres lenne.
Jól esett nagyon.

Andy!
Nagyon szép az overál..
Képzeljétek nekem is van ilyen.
Fehérben, és kékben.
És egyszerű nagyon, imádok benne szánkózni :D

picimami

Cat!
Szerintem a gólyásat választottad!!!

Én is :roll: :oops: :D

picimami

Lányok, egész délután a leendő otthonunkban voltam, felhívtak, hogy át kellene beszélni a burkolatot, és persze a város másik vége, úgyhogy nagyon elfáradtam, két órát terveztünk, szerveztünk, most meg szétmegy a fejem, úgyhogy lefekszem!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: én is szavaztam :) :wink: hát persze hogy a gólyára:):):)

Andy szupi ez az overáll :):):) majd nézek én is mert egy ilyesmit én is szeretnék a gyereknek ha nagy a hó:):):):)

nika70
Salgótarján

Hali!
Köszi a dícseket! Nagyon örülök ennek az overálnak!
5 órával a vége elött még csak álmodoztam róla, aztán benyújtottam kérésem apa felé, miszerint licitálnék rá. Ő azt mondta, OK, hiszen jól néz ki, de 3000 Ft fölé ne menjek. Aztán itt ültem és körmömet rágva vártam a végét, nehogy valaki az utolsó pillanatban rámlicitáljon! De sikerült! :wink: :lol:

Pici!
És akkor "csak neked" még egy kép:
Apa elutazása elötti közös vacsi

Kép

Tökmag urat fürcsi elött én nyírtam meg (életemben először), így nem lett a legjobb, de tél elött még gondoltam azért egyszer nem árt a birkanyírás. :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jól aludtatok?

Andy!
Aranyosak a fiúk együtt.
Nagyon nehéz lehet most neked.
Pontosan mikor is érkezik haza a párod?

Voltam este masszírozáson, de bevallom nagyon jól esett.

:D :oops: :oops:

Mindenkinek szép napot!!! :D

picimami

Én is jó reggelt, gyors bejelentkezés, indul a jelnyelv harmadik része, utána pedig irány a szülői ház, úgyhogy ha nem jelentkeznék, vigyázzatok magatokra, várjatok zebrákkal!!! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt :):):)

Andy jó a kép és hamar el fog telni ez az egy hét

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Meddig leszel a szülőknél?

Pici!

Akkor óvatosan vezess!

Andy!

Hamar eltelik az a pár nap...
Vendég

Lányok!

Mi van ma? Sehol senki?
Vendég

Én vagyok :wink: de csak olvasó üzemmódban egyelőre. :wink: De tényleg mindenki eltünt. :roll:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok...de közben már pakolok is. Hisz' már csak 9 nap van hátra :o

Nika! Nagyon jó a kabát, biztos jó meleg is...itthon erre biztos szükség is lesz rá.Én erősen gondolkodóba estem, h kivigyem-e a télikabátom, mert ott januárban is plusz 15 fok szokott lenni, de aztán végülis viszem, mert decemberben jövünk haza, és itthon gondolom nem lesz olyan mediterrán klíma.

Pici! Köszi a dícséretet :) majd muti a te blogodat is. Amúgy sokat anyázok ezzel a blog.hu-val, mert soha sem azt csinálja, amit én szeretnék :evil:

Asiye! Én is úúúgy sajnálom, h nem tudok ott lenni, mikor megszüleit a picid, de még nincs semmi veszve, mert december végén jövünk haza, és lehetséges, h január elején itt leszünk Pesten...

Arwen! Jó, h jöttél, és csak így tovább a pozitív gondolatokkal! Ezzel tudsz magadon a legtöbbet segíteni, hidd el :wink:

Cat! Hogy vagy ma? Picúrkád?

Gabi! Bakker! 2. lett a lányod...pedig ment itt a szavazás ezerrel...lesz másik szavazás is valahol? :D

afra.h

Andy! Teljesen át tudom érezni a helyzetet...igaz Kína meg Japán nem éppen a szomszédban van...na, de gondolj bele, milyen jó lesz a viszontlátás :wink: :) Meg biztos egy csomó emlékkel, élménnyel tér majd vissza a párod...lehet, h annyira megtetszik neki, h legközelebb együtt mentek...hmmm? :wink:

Nemlajos! Már akartam kérdezni, h nehéz megtanulni a jelnyelvet? Ott hogy megy egy nyelvvizsga? Jó pihizést otthon...hmm, milyen jó lesz az otthoni kosztot enni...biztos a picúrnak is be fog jönni :)

afra.h

Most olvasom magam vissza, h milyen trehányul írok...bocsánat :oops: remélem, azért kivehető, amit írni akartam.

afra.h

Na, most, h írtam, tényleg mindenki eltűnt :lol: :lol: :lol:

Megyek akkor én is vissza a pakolnivalókhoz.

afra.h

Sziasztok!

Én is vagyok, csak ugye délelött gyakszin voltam, aztán amikor hazaértem már olyan éhes voltam, hogy akár a hűtőt is fel tudtam volna falni. De még milyen éhes leszek holnap!! :roll:
Holnap húzzák ki a jobb felső bölcsességfogamat!

Na, apa ebben a pillanatban szállt fel a gépével.... :(
Remélem nem lesz semmi gond.
Amúgy ezt az üzenetet hagyta a hűtőn Dani képe helyén (mert a képet magával vitte):
Kép

Tudom, hogy mahar el fog menni ez a pár nap, de most hogy még csak ma kezdődik... nehéz. Szombaton este 7 körül ér majd haza, na akkor tuti már nevetve gondolok vissza az egészre. Ja és azt is mondta, hogy hoz majd valami kis meglepit! :D

Kép
oriandy

Sziasztok.
Én is vagyok..
csak ezer volt a melóm.

Andy!
nagyon édes a párodtól ez a kis levélke.
Én is mindíg ilyet kapok amikor utazik.
Olyan jó érzés.

Ó szegény.
Kihúzzák a fogadat?

Afra!
Egyenlőre még nem nyilvános a blogom.
Ha majd úgy alakul, küldök meghívót.
:oops: :D

picimami

Pici!
Hát itt a csajok azt mondták a fogorvaos babásodást hoz, így gondoltam gyorsan én is elmegyek egyhez. :wink: :lol:
Na, de félretéve a tréfát, igen sajna ki kell húzni, mert egyszer ráharaptam és letörött a fele. Nem fáj és semmi problémát nem okoz, de ezt így nem lehet hagyni. A bölcsességfogat meg nem szokás tömögetni, vagy pótolgatni, mert amúgy is hamar romló fog.
Én már csak tudom, mi? :roll: :wink: :lol: :oops:
A hóhért akasztják!!!!
A szurit utálom, de a fájdalmat mégjobban. Így felszerelkezve egy levél Cataflammal indulok el, ja és elötte jól bekajálok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Oké Pici :wink: megértem én... :)

Most tettem fel a börek receptjét :)
www.afrarecept.blog.hu

afra.h

Húúúú pici nem is mondtad hogy van blogod :):):):) majd ha olyat írsz bele akkor küld el a címet :):):)

Andy nagyon szép amit apa írt :)

nika70
Salgótarján

Andy: Addig mig a férjed nincs itthon majd mi leszünk a családod:) Meglátod hamar eérepül az egy hét és miylen nagy lesz az öröm ha hazatér. Na meg meglepit is kapsz:)

Kép
csucsu05

Nika!
Ha majd elérkezik az idő.
Mindenki kap tőlem egy meghívót.

Csajok én nem vagyok jól a clostitól :? :cry: :evil:

picimami

Csucsu!
Te ma kezded szedni?
Hogy vagy??

Többiek merre vagytok??

picimami

Na, ismét vagyok. Megjöttünk Danival. Voltunk a játszótéren, jól be is verte a kis arcát az új mászókába, aztán egy kicsit még lent voltunk itt az udvarban, most meg mondta, hogy jöjjünk fel nézni a Sam a tűzoltót. Szóval, amíg mesét néz és kakaózik, van egy kis nyugtom és tudok írni, aztán.... már csak majd, ha letettem aludni. :wink: :lol:

Pici!
Várjuk az időt, hogy mikor olvashatunk bele a blogodba! :wink:
Régebben én is csináltam, de aztán amikor nem volt "naprakész" témám, leálltam róla.

Csucsu!
Benne vagyok, hogy pótoljátok pár napig a családot! :wink: :lol:
Amúgy végül is kiderült, hogy csak aza eredetileg betervezett 4 napra kell mennie, így szombaton este már velünk lesz.

Afra!
Igen jó ez a blog! Nagyon tetszik, hogy képeket is teszel fel az ételekről! Én sokkal jobban szeretem azokat megcsinálni, amiket nagyjából tudom, hogy kell a végén kinéznie. :lol:

Kép
oriandy

Húúú! Ez a palacsintatorta............
Asszem ez lesz az apaváró süti! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Andy!
És ha jön majd a kistesó, neki ne folytatod a blogodat?

Én csak azért kezdtem el, hogy majd tudja mennyire vártuk őt, és miken mentem keresztül.

Hisz ez megmarad.

Én is voltam városban, postán..
De kész hulla vagyok.
Azt hiszem lefekszem

picimami

Mi van ma lányok? Olyan kevés az iromány, hogy még minid az én tegnap laptetőm van ezen az oldalon! :roll:
Merre vagytok Lányok????

Kép
oriandy

Pici!
Az az igazság, hogy én a blogomban nem csak Daniról írtam, sőt, talán többet írtam egyébb dolgokról, mint róla. Hogy tesónak írok-e majd, nem tudom. Még meglátom! Ahhoz össze kéne jönnie. Addig már babonából sem.... :roll: :wink:

Closty már csak ilyen! Ha úgy érzed, pihizz inkább!!!!

Kép
oriandy

Andy!
És még megvan?
Vagy törölted??
van hogy napokig én sem írok..
De néha jó.
És majd jobb lesz, ha egyszer csak végre +++++++ tesztet is föltehetek.

Nem gondoltam hogy ennyire gáz lesz.. closty.
Igaz nagy az adag is, napi 2 szem.
100 mg :twisted: :shock:

picimami

Igen, nekem is galibát okozott azokon a napokon, amikor szedtem, aztán elmúlik ám! De nem akarlak megilyeszteni, nekem a (nem) várt mensi elött újra előjött a rosszullét! Vérnyomás csökkenés, ájulásérzet, hányinger, fejfájás és társai. Nem törvényszerű, hogy neked is kijön, de ha mégis, legalább tudod, hová tenni a tüneteket. Bár remélem neked nem fog most megjönni sokáig! :wink: :lol:
A blogomnak utánanézek....

Kép
oriandy

Értem. Köszi az infót róla!
Nagyon aranyos vagy!
És tény hogy a vezetésre nem tudok úgy koncentrálni.
Be is fejeztem.
Még három nap, és addig ki kell bírnom nélküle.

Én is örülnék, ha már nem jönne meg.

Na megyek pancsizom hátha jót tesz.

Puszi neked és mindenkinek

picimami

Pici!
Megvan még!!!!!
Íme:
http://andy.blog.hu/2007/05/

A Malacka eltűnt a kedvencem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Nagyon tetszik. Szuper jó!!!

Köszönöm!! :D

picimami

Ma tényleg nem sokat írtatok!

Andy!

Ha szombat este itthon lesz a párod, az nem is olyan sok. És nagyon kedves amit írt.

Bár ha jobban belegndolok, mi az utóbbi lassan hét és fél év alatt, még csak készer két éjszakát töltöttünk külön, amikor nekem céges külső tréning volt... :shock: Ebbe eddig bele sem gondoltam.
Na meg amikor Benivel a pocakomban kórházban voltam kétszer. De akkor reggel és este is bent volt nálam.

A foghúzás jó jel! zerintem siekretek lez ebben a hónapban. :D
Hanyadik ciklusnapon jársz? A Cataflam miatt kérdezem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.14 16:51-kor.
Vendég

Pici!

Most már a blogodra és a titkodra is kíváncsi vagyok. :oops:
Ez így nem ér! :evil: :)

Ha ennyire rossz a Closty, akkor tényleg vigyázz a vezetéssel. Bár szerintem nálad az lehet a gond, hogy alapból alacsony a vérnyomásod. Igyál több kávét és fekete teát!
Vendég

Afra!

A paklás miatt nem irígyellek, de a költözés nagy élmény lesz.
Én a helyedben már nem is tudnék aludni az izgalomtól...
Vendég

Asiye!

Hova tűntél?
Jól vagy?

Arwen!

Úgy látszik, Te mégis a magányos küzdelmet választottad...
Kár.

Sissi!

Azért olvasgatsz minket?
Vendég

Drága Cat!!
Türelem...
:roll: :wink: :oops: :D

Tényleg alacsony a vérnyomásom, és ma is ittam teát és kávét is.
De ebben a jelenlegi állapotban nem segít.
Akorára puffadt a hasam, hogy csak na... 8) :D :shock: :shock:

De nem baj, hozá kell szokni ehhez.
A babáért bármire képes vagyok.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?