Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is bekukkantottam.

Thymi,
hát sajnos nincs eredmény, 6 gyönyörű tüszőből sikerült 0 gyereket összehoznunk. Ma voltam UH-n, most meg csak 2 van, meg egy ciszta. Tök jó.
Nem baj, ha most sem jön össze, legfeljebb lesz lombik kistesó.

Hajny,
nekem a teázás jövő héten hétfőn, vagy csütörtök-péntek lenne jó, kedd-szerdán csapatot építünk a Balcsinál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina
Inszemeztek most? Nyugika, lehet h ez a kettő lesz a nyerő :wink:
Lesz tesó előbb v utóbb.

Széchenyiben ki hova viszi a gyerkőcöt dokihoz? Mi a véleményetek a dokiról????

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Erszényes
Mellény kicsit csúszik .... Gyopi is itthon van és kórházt jártunk a hét második felében.... Remélem a jövő héten be tudom fejeztni.

Teázás ok részemről (már ha nem lesznek nagyon betegek :roll: )

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 

 
 

Sziasztok!

Thymi
a mi dokinénink nagyon alapos,én meg vok vele elégedve.Tök ari,kedves.Anna nem sír mióta hozzá járunk.Mindent elmond mit miért,hogy csináljunk.
Gyerekeknek jobbulást!

Lina
nagyon drukkolok nektek,hátha tényleg az a kettő lesz a nyerő.Úgy legyen.

Erszényes
jó buli lesz ma mi?Ágy elkészítve! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


thymi: nem baj, ráér és nagyon köszönöm!! :lol:
Jobbulást nektek, jövő 7-en meglátogatlak titeket! :wink:

Lina: drukkolok a tesóhoz!! :wink:

hajny: kösziiiiii :lol: , húúú nagyon várom szupi lesz!! :lol:

KépKép
erszényes
 
 


Csajok jó bulizást mára! Lélekben veletek vagyok.

Erszényes
Képzeld amióta beszéltünk letaknyolódtam én is...egyik pillanatról a másikra.

Hajni
Hogy hívják a dokit? A kórházban volt egy nagyon jó fej doki, most apával nyomoztatok h van-e házirendelése is v csak a kórházban dolgozik. Hozzá szívesen vinném a gyerekeket...

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Sziasztok!

Thymi
Szentannay Judit,telószámot írjak?
Jobbulást neked is,én most fáradt vok iszonyatosan!

Erszényes
köszi a klassz estét! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


sms-ben küld már át a nevét telószámmal léci.
Ő a homeós doki?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Lányok, enegem is érdekel valéami alternatív gyerekorvosi megoldás homeo vagy bármi, mert Levi is allergiás lett az egyik antibigyóra...Bebe már sokra:(
bocsi, de most ennyi mert nagyon beteg Levi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Sziasztok!

Bepa
nagyon sajnálom Levit.gyors jobbulást neki!
Hát a mi dokinénink ismeri a homeós terápiát,csak nem tom mennyire foglalkozik vele.De ha gondolod megadom a számát és kérdezz rá tudna e segíteni.

Thymi
sikerült doki ügyben döntened?

Erszényes
hogy vagy?Már egy napja nem láttalak és hiányzol! :lol: :wink: Uncsi a délután,Anna hiányol!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


hajny: te is hiányzol nekem! :wink: :lol: Én megfáztam szombaton.... ma jött ki rajtam, csupa takony vagyok.... de amúgy jól vagyok. várom a munkát nagyon!! :wink: :lol:

Bepa: jobbulást nektek! Remélem azóta már jobban van Levi! :roll:

KépKép
erszényes
 
 


köszi a kérdéseket, ma már csak a nap 1/3-ÁT TÖLTÖTTE KÉZBEN (bocs capslock)
AMúgy tiszta pötty, és méh mindig ömlik az orrából a trutyi (de legalább tisztul)
Igazából azért sokaltam be, mert mindkét fiú allergiás 2 féle antibiotikumra, és ha már most ezek vannak mi lesz később (és itt a közelben csak antibiós doktorok vannak, ami lehet sokszor indokolt, de ha lehet akkor nem adnékennyit)
Ja és mióta Levi nem kap antibigyót azóta van jobban....vicces:)
Na pusz
ja és életem első herpesze virít a számon...tuti voltam benne nekem sose lesz, ha eddig nem volt... :roll:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Nyhk,
képzeld, Lili ma fél órát lovagolt, futószáron és még ügetett is vele. Én meg öregedtem 10 évet. Nagyon rosszul nézett ki, hogy az én 14 kilós gyerekem egy 500 kilós állaton ül, és a lovat sem a kantárjánál fogják, hanem 5 m-rel arrébb egy futószáron.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Jó régen votam én is...... :roll:

Velünk mindne rendben van, Zsófi ovis szpet. 15-e óta, nagyon szereti szerencsére. Kicist tartottam tőle, de viszonylag zökkenőmentes volt az első hét. Aztán onnantól örömmel jár.
Betegeknek jobbulást, mi múlt héten voltunk benne. NEm volt könnyű...mindkét gyerek+mégegy gyerek (apa) és én is....szval így jó volt. :)

Kicist könnyebb, hogy csak Botond van itthon délelőtt, sokmindent megtudok csinálni. Boti már nagykópé, mindnehol feláll, intézkedik, pakol, ha vmi nem úgy van, ahogy kegyelme akarja, feszíti magát. MI lesz még később? :roll: Imádom őket. Zsófi is rengeteget ügyesedett, önállósodott.....kistesóval még egy kicsit hadilábon áll, de majd.....remélem.....

Puszi mindenkinek, nem tudom, hogy köszöntöttétek-e Zsófit, de ha igen, köszönjük mindenkinek akinek eszébe jutottunk. :)
birolili
 
 


Lina,

El is hiszem, hogy öregedtél vagy 10 évet, szerintem én is frászt kaptam volna, sőt biztos!
De ez azért már nagyon szép eredmény!!!! Akkor már nem okoz problémát a lovacska! Petra mostanában elkezdte emlegetni a Bence pacit, júniusban voltunk utóljára, lassan megint betervezzük, hogy járunk majd.

A táblázatot nem találtam, remélem az ismerősöd tudott érdemben előre lépni az ügyben, és te is.

Kép

Kép
nyhk
 
 


Lina: na ezt én tuti nem hagytam volna. Semmivel nem lehetne rávenni, hogy legalább ne fogjam a kezét amíg a lovon van, vagy ott lennék mellette, hogyha baj van...... :shock: :shock:
És szerintem enyni idős korban még nem a lovaglás a legjobb, vagy inkább a leg nekik valóbb időtöltés. Simogatni, rátenni oké, de ügetni??? :roll: az is lehet én vagyok (túl)féltős, de nekem ez nagyon nem fér bele.....

KépKép
erszényes
 
 


Lili: Zsófikát Isten éltesse!! ne hari hogy csak most írok!! :lol:
El is hiszem hogy könnyebb csak Botikával délelőtt, rád is fér szerintem, hogy kicsit "felszabadulj". Nagyon nehéz lehetett neked, de jól megálltad a helyed! :wink: :lol:

KépKép
erszényes
 
 


thymi: készülj, nemsoká megyek hozzád! :wink:

KépKép
erszényes
 
 


Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Zsófit Isten éltesse!
Lili nagyon ügyes!!!Csak tátom a szám!Hát igen, a gyerekeknek nem sok félelemérzetük van.Szreintem Ali is simán lovagolna.. :lol:

Sajnos én nem vagyok a legjobban,3napja délután egyszer csak azt vettem észre,hogy nincs tejem. :cry: Nagyon kimerültem,úgy hogy szinte észre sem vettem.Most szoptatok óránként,hogy meginduljon.

Üdv Mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Lina
Nekem rémképek jutottak rögtön az eszembe...láttam GYopit a ló alatt....tuti nem engedném. Nagyon parás vagyok ilyen téren. De ez olyan dolog h épp apával beszélgettük h fogjuk még őket látni a játszótér tetején is.... Irigyellek h ilyen bátor vagy!

Gadevi
Olyan nincs h nincs tej! Inni, inni sokat és közben azért enni is és szoptatni. Nyugi nem lesz ott gond! Ati baba reklamált amúgy? v miből gondoltad ezt?

Lili
Hogy vannak a tesók? Zsófi még mindig elszed mindent Botitól
? Nálunk is elkezdte Gyopi. Minden elszed tőle, még a saját játékait is. Már frászt kapok tőle. Még jó h Nimócska nem sírós...ÉÉééés tegnap felemelte és amikor meglátott eldobta :shock: mármint Gyopi Nimót. Na volt is sírás. Az egyik azért sírt mert koppant a földön, a másik meg azért mert kikapott az apjától. Előtte fél perccel mondtam el neki h Nimó nem játékbaba és h nem akarom meglátni még 1x h megpróbálja felemelni....

Hajni
Még nem jelentkeztünk át, de elmentettem a doki számát és legközelebb sztem már hozzá megyünk. Mikor rendel? és szted hívjam fel telefonon v keressem meg személyesen?

Nyhk
Hogy vagytok? Alvás rendeződött?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Lányok!

Hol van Kecskeméten bio bolt?????? SOS kellene. remélem olvastok!

Thymi,
Csak röviden: Sajnos nem ,3-4* ébred éjszakánként, pedig már a ciciről is leszoktattam augusztusban (persze a bölcsi miatt is le kellett szokni. 1* már átaludta az éjszakát, de másnap bepótólta :) , ez van, már megszoktam.

Kép

Kép
nyhk
 
 


Az Alföldben is van!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Nyhk
Sokat gondolok rád mostanában. Nimó féóránként kel mostanában...már fáj a fejem a fáradságtól.

Ser
Sok boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Pille Orsikáját is Istenke éltesse!

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Erszényes, Thymi
érdekes, nekem olyan meg sem fordult a fejemben, hogy valami baja lehet Lilinek, nem volt olyan a helyzet egyátalán. Megkérdezték tőle, hogy akarja-e, hogy szaladjon a paci, mondta, hogy igen, aztán közölte, hogy ez tetszik, még egyszer. :lol:
Mondjuk én nem is vagyok az az aggódós fajta anyuka, nem szeretem Lilit csak azért korlátozni, mert én félek, vagy féltem, ha ő szeretné (és persze nem tartom hülyeségnek), akkor csinája. A lovaglást most nagyon szerette volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Thimy,nem vettem Ati Babán észre semmit...csak magamon.Próbáltam fejni és még 10ml se jött össze!!!!!!!Persze ettől totál kiborultam,de már összekapartam magam.A védőnő is támogat szerencsére.Most kb 80ml tartok,ez is nagyon kevés,de legalább lassan visszaáll.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Lina :D

Gadevi
Miért fejsz?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Thymi,csak azért fejtem,h lássam mennyi van!Mára már úgy néz ki,hogy megindult!!! :D Nagyon örülök és sokkal jobban vigyázok,figyelek,hogy nehogy megint megtörténjen ez!Köszi a bíztatást!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 



Sziasztok!

Orsiknak boldog névnapot utólag!

Lili
Zsófikát isten éltesse szülinapja alkalmából!Persze utólag,remélem teszel nekünk képeket,kíváncsi vok mind a két kis lurkóra.

Lina
én nem is tom ilyen lovagolásnál én mit tettem volna,engedtem e volna,Annát most kapta el a ló mánia egy hete.Mindenhol lovat szeretne vetetni.Azt hajtogatja hogy menjünk a Begihez-húgom-majd ő meglovagoltatja.Nem tom mit szólna hozzá.Két évesen ordított mikor rátettük. :lol:

Thymi
Én mindig rácsörgök a dokinénire mielőtt megyünk,hogy mennyien vannak,még időpontot is lehet kérni,akkor tutti behív abban az időben.Ez egyszerűbb.
hétfő,szerda,péntek 14 órától 18 óráig rendel.
kedden,csütkön 8-9-ig tanácsadás,rögtön utána beteg rendelés.
Van neki magánrendelése is,nem tom most fejből a pontos címet,de majd megnézem neked ha érdekel.

Gadevi
hála égnek hogy visszajött a tejcsid,kitartás!Nem fáj a cicid a sok fejés miatt?

Voltunk kedden a Tropicáriumban,Anna naon élvezte,alig akart eljönni onnan.Kétszer is körbe kellett vinni. :lol: Majd a vadasparkba is szeretném kivinni,egy éves alig múlt amikor volt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Hajny,nem fejtem csak 3x,először amikor észrevettem,hogy üres,aztán 2napra rá,hogy alakul-e és ma utoljára!Legalábbis remélem!!!!!!! :D Ati Babát dolgoztattam,szerencsére Őt nem zavarta,hogy alig van,sokkal kíméletesebb,mint a mellszívó,azzal fájt az elején egy kicsit,nem raktam valószínüleg jól össze.Óránként szopizott,mostmár 2óránként.Mérleget nem akartam,bár volt olyan pillanatom mikor azt mondtam,hogy hozok,aztán a védőnő is azt mondta,hogy attól csak rosszabb lesz,ha nem lesz elég.....na mindegy,remélem vége! :D

A Tropicárium tényleg jóóóóó..

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Ennn,köszi a linket!Ez jó program lesz biztos!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus
 
 


Hajny,
szerintem ha Anna szeretne, és ráadásul elég könnyen megoldható nálatok próbáld ki, hogy most mit szólna a lóhoz. Nyhk a megmondhatója, hogy még pár hónapja, tavasszal Lili mit csinált a lóval. Nagyon akarta, aztán a közelébe sem ment. Ezt úgy 4-5-ször eljátszotta, aztán pár hete a Tanyacsárdánál egyszerűen szó nélkül ráült, azóta meg végiglovagolja a fél órát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina
Mikor tesztelsz?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Thymi,
teszteltem, negatív. Majd lesz lombiktesónk...

Ill. Lili már azt mondja, hogy neki hiányzik a kislány és a kisfiú kistestvére. Hátha lombikkal meglesz a vegyespáros :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam,alig van időm géphez ülni.Olyan érdekes,régen azért napi egyszer ide ültem.

Lina
csak nem a lombik tesóvak próbálkoztok már?Vagy tán már bele is vetettétek magatokat?Nem tom ,ilyenkor mit kell kívánni?A legjobbakat!
A lovagolást egyre sűrűbben emlegeti,lehet mire eljutunk odáig akkor tottál rá fog csücsülni.

Nem volt olyan senkinek hogy a gyereke sűrűn járt pisilni?Még akkor is,ha nincs felfázva.Már több mint egy hónapja tart Annánál.Nagyon nem jó ez.Már néztek neki vizeletet is.Negatív.Lelki eredetű lehet?A doktornéni sem tudott mit mondani,a bölcsis gondozónőnk mondta,lehet az új közösség miatt van ez.Bele telhet fél évbe is mire rendbe jön.Remélem csak ennyi .

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

Hát elég rég jártam erre :?
MI is történt azóta? :
Ja, Levi még mindig tejallergiás, 3 hét alatt nekem kétszer gyulladt be a mandulám, Levinek most épp szájfertőzése lett a torokgyulladás után. Szóval jól vagyunk!

Lina!
szurkolok a tesókhoz!!

ERszényes!
Neked aztán kalimpálhat az ember-meglátszik, hogy barátnők vagytok Hajnyval :lol: :lol:

Hajny!
Sztem is az új közösség lehet a "probléma" Annának.
Meg sokkal másabb az ovi, mint a bölcsi, ott már nem babusgatják annyira őket...és tuti, hogy hiányzik neki.

Kép
adrienn021
 
 


Hajny,
majd nov. 19-én megyünk konzultációra, de hogy mikor kezdjük, azt nem tudom. Lehet, hogy csak januárban, az ünnepek miatt. Mindegy. Lilinek megígértük a tesó(ka)t, nem okozhatunk csalódást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


thymi: mégegyszer köszi mindent!! :wink:

hajny: holnap akkor megyek a kis utánfutómmal (Janával) :lol:

Adrienn: hol láttál?? Mostanában nagyon bamba vagyok..... :oops:

Lina: drukkolok nektek, dejó lenne ha ennyi küzdelem után dupláznátok!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes
 
 


Erszényes!
városközpont, barátnőstől, vagy anélkül, mikor hogy :lol:
Télleg, dolgozol már?

Kép
adrienn021
 
 


Húúúúúúúúúú azta itt mekora forgalom van....már az eddigihez képest.
Mi most jól vagyunk. Többiek?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


hajni:nálunk is ez van...sok sok pisi, igaz Bebe nagyon sokat iszik, de van hogy 4x egy órában megyünk wc-re.
nálunk tuti lelki, mert nemrég hasmenése volt és nagyon nem szerette, főleg hogy néha bement kicsi kaki, szval sztem ez is azért van.

lina: sokat hallottam már arról, hogy valaki belevág a lombikba, és sikerül természetesen is...mert nincs akkora rágürcsülés....de mind1 e produktum a lényeg...Sok sikert még akkor is ha csak januárban kezditek.

thymi: mi megvagyunk de a fiók egyre többet harcolnak....már nagyon várjuk a bölcsit de még 2 hét....Te hogy bírod?
...ja és elkezdődtek a vizsgák :roll:

pusz

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Sziasztok!

Látom, nagyon nehezen tud mindenki a gép közelébe jutni! Én is így vagyok vele, minden napra jut valami plusz! Meg két gyerek mellett a pihenésre csak gondolni lehet. :lol:

Csajok, valaki korábban írta, hogy el tud vinni a játéknagykerbe gond nélkül. Hát én lehet, hogy igénybe venném, mert nem rég voltam és m it mondjak olyan undokok voltak velem, pedig én csak vásárolni szerettem volna. Szóval, ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!!!

Lina, én is teljes szívemből kíváno, hogy vagy így, vagy úgy de jöjjön a tesó!

Thymi, nem irigyellek a két gyerek mellett, meg sajnos a nyavalyák is igen sűrűm megtalálnak benneteket, de remélem most már nem sokáig! :wink:

Jók legyetek és írjatok!!!

Kép
Kép
kisévi
 
 


Sziasztok!

Én is régen votam! :oops: (de néha olvasok)

Erszényes:Dolgozol már?Janának hogy tetszik a bölcsi-ovi?Hannussal egy csopiban vannak?

Lina:Hajrá kistesó(k) :)
Nem jársz véletlen pesten a déli pályaudvar felé :?:
Ügyes Lili a lovaglással,te meg bátor!

Thymi:
Jó,hogy végre egészségesek vagytok! :)

Gabi:
Harcolás nálunk is megy ezerrel(ne reménykedj,hogy a bölcsitől jobb lesz :lol: )

Adri:
Te melózol már?Milyen?
Jobbulást nektek!

Mi jól vagyunk,ovi szuperül megy(az ott alvás is :) )Készülünk a szülinapra-Hihetetlen,hogy 5 éves nagylányom van :shock: :D
Lari néha játszóba jár Roz-Zsóka néni pároshoz,szereti-én is :wink:
kazi
 
 


Kazi,
de sajnos járok. Minden nap. Itt dolgozom a Déli pu. mellett, kb. 2 percre :lol: Mire lenne szükséged?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


kazi, de jó hallani Rólatok is :lol: ...és köszi a bíztatást

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Kazi :lol: végre. Többiek is jöhetnének.... :roll:

Mi jó vagyunk, Nimó vasárnap volt 9 hónapos, ma mértük 8870g és 73 cm. Már áll mindenhol, stabilan mászik, ül és állva próbál közlekedni. Ma megpróbálta elengedni a bútort mindkét kezével, de mondtam h még korai lenne és szót fogadott. Amúgy már 1 kézzel kapaszkodik csak sokszor. Gyopi nagydumás, mindet megmagyaráz és olyan szövege van h sokszor majd bepisilünk a röhögéstől...
Képzeljétek ma szült a férjem unokatesója :lol: irigylem a kiscsajt...28 évvel fiatalabb nálam :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Thymi,
a kisbaba fiatalabb nálad 28 évvel??? Tegnap volt neked is a szülinapod netán?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Thymi
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked,remélem jól sikerült minden aznap!

Bepa
nagyon remélem Anna hamar elhagyja ezt a sűrűn pisilést!
Veszekedés a fiúknál?Nem szoktad néha felvenni őket kamerával?Lejátszanád nekik,nem tom it szólnának hozzá. :lol:

Lina
jövő ilyenkor megyünk babát látogatni oké?Hozzád!

Kisévi
a jövőhét pénteken kimehetünk a játéknagykerbe.

Erszényes
mit csinálsz a héten?Én dolizok
Szombat délelőtt talizunk?Endre beteg,nem akarom hogy Jana elkapja,szombat délelőtt dolizik,nincs itthon.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?