Juj Wicca! 2 hét túlhordás. Az nagyon nehéz lehetett…… láttam pár csajszit „megőszülni”. Reméljük Bálintot becsomizhatjátok szép szalaggal átkötve.
Nemlajos ez tényleg jóóóó volt!
Vica én is úgy döntöttem, nem a szülésznőt hívom madj, hanem a dokit. De én szeertnék egy hosszabb szülést. Bizti hülyén hangzik de úgy érzem nem éltem meg teljesen. Végig azt mondogattam nem is fáj annyira…. Mondjuka doki nevetett, és azt mondta intézkedhet méééég…. Reméljük időben szülünk, és mindenki ahogy szeretne…. Pl. nem itthon.
Tencsi örülök, hogy jobban vagytok! Nekem Zsolti hetekig készült minden este a masszírozásra, mikor beért annyit mondtam, hozzám ne érjen. De állítólag nem csak én voltam ezzel így.
Sztem a pasik bent úgy be vannak c…va, hogy mély hallgatásba burkolva nem néznek sehova. Amúgy a nem guszta dolog, bár én tényleg mákos voltam, 2 csepp vért láttam összvissz, bár ez köszönhető a sznőmnek, aki cserélete a lepedőt ezerrel. Mert mondjuk én szülés után voltam kicsit gondban, na ott véreztem rendesen, mégsem láttunk semmit. Annyira nem lett baja a hálóingemnek, hogy elhatároztam, megint abban szülök, aztán „bekereteztetem”. Szval nem lesz gond. Ha igen, ki lehet küldeni.
Boti 3 órája alszik. Rég volt ilyen.
Adryn nekem Zsolti tegnapelőtt a Normafán úgy óvott, mintha mindjárt szülnék. Rá is kellett szólni. Pl. ne toljama kocsit, csak sétálgassak lassan, stb....
Sztem am már nem leszek. Este menek afp-ért, bár a védnp szerint nem adják oda. Pedig ők hívtak vissza. Kavarnak....
Csibb miatt azért benézek.
A tálázat új rószaszínnel, míg Monka utoléri magát.