Új privát üzeneted érkezett!

hát igen én sem íg yakartam közölni, de így magához képes nem volt olyan vészes a reakciója ....
nővéremmel is beszéltem most telefonon , beszélt vele és ő is azt mondta hogy szerinte rosszul esik neki hogy csak most mondjuk el, de nem hallotta a hangján hogy nagyon szomorú lenne...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kukli: De helyes kertészed van!!!!!!!!!! :D :D :D imádom azt a cipős fotót is ;)

KépKép
KépKép
adryn

adryn: küldtem privit

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

láttam, válaszoltam is :)

KépKép
KépKép
adryn

Moncsi!!! Tényleg jó ötlet,h elvidd uh-ra!!! Tuti meg fog hatódni és magyarázkodj neki, kérj bocsit, h csak most mondtad meg :lol: sztem...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

MONCSI NAGY NAGY GRATULA!!!
még a végén ugyanannyian lesznek a lányok és fiúk :D :wink: .
Anyud tök jól reagált, ahhoz képest amit vártál tőle, lehet hogy tényleg az volt a baj, hogy ilyen sokára tudta meg!
No megyek is! Csak ezért kapcsoltam most be a gépet! Majd még jövök Csibb miatt, remélem hamar jön a hírekkel!!! :)

Ja! Adryn én meghagytam a lánynevem ... lehet, hogy nem kellett volna, így eléggé hosszú (Bezzegi-Láng Éva Katalin), s bár rövidítem amikor aláírok meg csak Bezzegi Évát mondok mikor bemutatkozom, de hivatalosan sajnos nem tudom megúszni :(.

Betöltöttem a 20. hetet!!! :lol: Csak ez a hülye vonalzó nem mutatja!

Szép napot!
Vica
wicca

ÚGyis megyek 4D-s re jövő hónap elején majd akkor elviszem magammal :) oda vihetek három embert?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemtom még hogy mit választok Wicca majd valami sugallatra hallgatok sztem ;)

KépKép
KépKép
adryn

Ha fizetsz, sztem bármennyit :lol:
wicca, nekem is bedöglött a vonalzóm

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ez jó.. bedöglött a vonalzóm.... hahahaha :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

adryn: én aznap az esküvő előtt 5 perccel jelentettem be, de bejlentésnél már céloztam arra,h maradok, ami voltam. Az előző asszonynevemmel sokat szívtam, nem akartam megint mindent megváltoztatni :lol: de sztem az adrienn jorgensen frankón hangzik

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

:lol: jah, már 16 hetes 5 napos vok,erre 3-at mutat. Fiatalítja a picurt :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: ezt a vonalzót dobd ki és csinálj egy másikat.. ha így haladsz már a karodban lesz, ez meg még 20 hetesnek mutatja majd.... :D :D :D
sztem is jól hangzik.. :P

KépKép
KépKép
adryn

még adok ennek a vonalzónak 1, azaz egy nap esélyt, nem többet :? :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én is gratulálok Moncsi a kislányhoz!! :D

Én felvettem a férjem nevét a hagyományos né végződéssel és megtartottam a sajátomat is, hát egy kicsit hosszú lett de szeretem így :) Sokat nem kell aláírnom úgyhogy mindegy, mondjuk akinek a munkahelyen sok az aláírnivalója annak ez is egy szempont lehet :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ez az Kati! legyél kemény!!! :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

igyexem!!! Remélem most bsz@rt és megjavul :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Adryn nem irigyellek! Az eleje bizti kemény lesz Manóka mellett, de a 3 hét, azért 3 hét. :wink:
Moncsi 4d-re sztem a fradi tábort is viheted! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ha én egyszer nagy unszolásra férjhez megyek, cakli pakli felveszem a nevét Zsoltinak. Vagyis eldobom a régit. Utálok aláírni. Még a postásnál is alkudozom, hadd szignózzak.
Pont ma néztem, hogy nekem megy a vonalzóm. Csak azt hittem egy héttel kijjebb vagyok. Na mindegy. A védőnő utánamszámolt. :lol:
Grat. a 20. héthez. Ajajajajjjjjjj! A gyerkők 80-90% asszem 40. hétre jön. Már nincs annyi előtted, mint mögötted. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ki a Kati? :oops: Már látom.
Honna tudtad, hogy Kati? :shock:
Köszi a képekre a dícséretet. Már csak egy kert kéne a kisvakondnak. :lol: A cipők tavalyiak, az első cipije volt ez. :) Én si szeretem azt a képet. Nemsoká 4 cipősök leszünk. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli a proféta szóljon belőled :)!!! Zsolti késett majdnem két hetet, szeretném hogy Bálintbaba időben jöjjön, max 1 napot csússzon, mert az pont apukám szülinapja lenne :D!!! Nem tudom mér, de nagyon vártam hogy betöltsem a 20. hetet ...

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: az elején majd vesz ki szabit a drága, meg anyukám is jön ki pár hétre segíteni utána amíg Mic dolgozik. úgyhogy nem leszek egyedül :)

ki mit gondol az apás szülésről? mert kint ez a normális.. nagyon ritka hogy a párja nélkül szüljön a nő.. de nekem volt is egy vitám a párommal emiatt, mert én nem vagyok biztos benne hogy szeretném hogy ott legyen mikor szenvedek.... :? :shock: :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Kukli: iwiwről tudtam meg :P:P:P

KépKép
KépKép
adryn

Mi együtt szültünk, bár elfelejtettem Zsoltit behívni (sznőt is a doki hívta), de én nem egész 3 óra aaltt tágultam 4 ujjnyit (1 ujjnyit már a 36. héten), és szültem. Kicsit gyors volt (1 ujjnyi tágulás első babánál 1,2-5 óra szokott lenni), azt hittem Zsolti ráér. :lol: Sztem nekik sokat jelent. Meg nekünk is nagy segítség. De erőltetni nem szabad.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én nagyon szeretném, hogy bent legyen, de nem fogom ráerőszakolni a dolgot. Most még azt mondja, hogy nagyon szeretne bent lenni, csak épp a szülésről nem lehet előtte beszélni, mert rosszul lesz :lol: :lol: :lol: ! Mondjuk az jó lenne ha legalább a vajúdásnál ott lenne és segítene, aztán a kitolásnál leléphet! :D

Szép napot!
Vica
wicca

én nem erőltetem.. inkább ő erősködik... viszont én úgy érzem hogy ha én nem szeretném akkor ez az én döntésem.. nem?

KépKép
KépKép
adryn

Nálunk is bent volt a párom, ez olyan természetes volt :) . Igaz hogy a szülés végén a külvilág már nem létezik én legalábbis már senkire nem bírtam figyelni :D
Kukli én 4 ujjnyival mentem szülni, nekem a tágulás megvolt mielőtt beértünk volna :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát Vica, akkor nekünk két gyors fiúnk van (hacsak nem Panna volt), és most be lehetünk rottyantva, most beérünk e. :D Mellesleg nekem nem fájt igazán a szülés. Beöntésre nem volt idő (átugorttuk a 2 ujjnyit), de nem volt gond, fájadalomcsill-ra nem volt idő, de a végén fájást kellett csinálni így is, mert nem éreztem a kitolást. :)
Wicca nekem Zsolti csak annyit mondott, ne hányjak, mert akkor ő is. Mondtam akkor madj 2 tál rendel. :lol: De csak a burokrepedésnél lettem ennyire rosszul, akkor meg még aludt otthon (addigra aludt el az izgalamaktól). :wink:
Adryn ha te nem szeretnéd, nem jó ha bent van. Te vagy a legfontosabb ott. Álljon az ajtóban, úgyis ki fogsz érte kiabálni. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hehe, még bekukk, mielőtt indulok a vonathoz, köszi a jókívánságot, mindenkitől megkaptam, hja, és a nap poénja:

Moncsi, a dokid RÓLAM nevezte el a gyerekedet??? ("Nem Lajos lesz")
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula, ha már én vagyok a névadója! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hello Nemlajos... hehe.. ez jó volt.. épp rámfért...

KépKép
KépKép
adryn

kukli nálam Panna volt ilyen gyors, Bulcsút azt inkább megindította a doki, mert azt mondta lehet hogy nem érnék be időben :D Szerdai napon elmentem dokihoz, akkor voltam 38. hetes, méhszáj 1333 volt és mondta ha nem szülök meg éjjel akkor szépen menjek be reggel és megindítja. Szépen megvolt minden előkészület, megrepesztette a burkot, meg kaptam azért egy oxitocint is és 1 óra múlva már meg is volt. :D
Nekem fájásom az volt rendesen.
Ezért félek én most, hogy nehogy most még hamarabb kezdjen nyílni a méhszájam :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi, szívből gratula a kis hercegnőhöz!!!
Anyuddal majd szépen alakul a helyzet, biztosan megemészti a dolgokat és már mint boldog nagymama néz a dolgok elé!!! 4D-re bárkit és bármilyen mennyiségben vihetsz magaddal!

Nekünk is apás szülésünk volt. A terhesség elején beszéltünk egyszer róla, hogy szeretne-e bent lenni és ő azt mondta, hogy nem. Ezt tiszteletben tartottam és nem hoztam többet szóba. Aztán meg természetesen dehogy akart ő kimenni a szülőszobáról. Együtt csináltuk végig a vajúdást, a szülést és éltük át a csodát amikor kibújtak a kismanók!!!! Fantasztikus érzés volt, hogy együtt csináltuk végig és nagyon nagy segítség volt nekem a jelenléte és az hogy fogta a kezem, masszírozta a hátamat. Annyira együtt élt az eseményekkel, hogy az hihetetlen.

Vica és Kukli, kiváncsi leszek a márciusi tágulásra és gyorsaságra!!! Asszem pikk-pakk meglesznek a manóitok.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Ja, és jelentem meggyógyultunk! Holnap irány a bölcsi és a meló!!!!
Belegondoltam, hogy már október közepe van.... hipp-hopp karácsony és aztán március!!!! :D :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Örülök tencsi hogy meggyógyultak a gyerekek :D
De jó lenne már ha március lenne :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

igen nemlajos :D egyébként rád gondoltam amikor mondta :)

én is a párommal szeretnék szülni... csak félek hogy elkezd majd nevettetni és akkor mégjobban fog fájni :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nálunk totál egyértelmű hogy bejön, hiába nem guszta dolog, ha emiatt megundorodna tőlem, akkor azt már egyéb betegségemnél megtehette volna. A bátyám csak jobban felnéz a feleségére aztóta. Mert látta mennyit szenvedek. Én csak attól félek, h le leszek hurrogva, h ne nyafogjak annyit. Én szeretek nyafogni, akkor könnyebb, őt meg az idegesíti, mert azt hiszi,. h azért mondom, h tegyen ellene vmit. :roll: jó mi?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó utat nemlajos!!! Tényleg! Mért vagy te nemlajos? :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: kismamának igenis teljes mértékben joga van a nyafogáshoz. a szülésről nem is beszélve. amelyik pasi nem hiszi el annak kívánom hogy élje át ugyanazt amit mi. az én párom szerencsére nagyon toleráns.. az első pár hetes kiállhatatlanságomtól kezdve a bőgésrohamokon át a hisztikig mindent hősiesen elviselt.. persze most már egyre inkább magam vagyok megint..:) szóval megtérült a türelme...

KépKép
KépKép
adryn

Elmondta, azért idegesíti, mert tehetetlen. Sajnos, ilyen a természete, ez nagy hibája....nem tom leszoktatni róla. Én is csak abban reménykedem,h türelmesebb lesz az átlagnál :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

igen.. vannak ilyen természetű pasik. de ha ők paráznak az még rosszabb nekünk.. szóval próbálja visszafogni magát... :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Juj Wicca! 2 hét túlhordás. Az nagyon nehéz lehetett…… láttam pár csajszit „megőszülni”. Reméljük Bálintot becsomizhatjátok szép szalaggal átkötve. :P
Nemlajos ez tényleg jóóóó volt! :lol:
Vica én is úgy döntöttem, nem a szülésznőt hívom madj, hanem a dokit. De én szeertnék egy hosszabb szülést. Bizti hülyén hangzik de úgy érzem nem éltem meg teljesen. Végig azt mondogattam nem is fáj annyira…. Mondjuka doki nevetett, és azt mondta intézkedhet méééég…. Reméljük időben szülünk, és mindenki ahogy szeretne…. Pl. nem itthon. :wink:
Tencsi örülök, hogy jobban vagytok! Nekem Zsolti hetekig készült minden este a masszírozásra, mikor beért annyit mondtam, hozzám ne érjen. De állítólag nem csak én voltam ezzel így. :o
Sztem a pasik bent úgy be vannak c…va, hogy mély hallgatásba burkolva nem néznek sehova. Amúgy a nem guszta dolog, bár én tényleg mákos voltam, 2 csepp vért láttam összvissz, bár ez köszönhető a sznőmnek, aki cserélete a lepedőt ezerrel. Mert mondjuk én szülés után voltam kicsit gondban, na ott véreztem rendesen, mégsem láttunk semmit. Annyira nem lett baja a hálóingemnek, hogy elhatároztam, megint abban szülök, aztán „bekereteztetem”. Szval nem lesz gond. Ha igen, ki lehet küldeni. :wink:
Boti 3 órája alszik. Rég volt ilyen.
Adryn nekem Zsolti tegnapelőtt a Normafán úgy óvott, mintha mindjárt szülnék. Rá is kellett szólni. Pl. ne toljama kocsit, csak sétálgassak lassan, stb.... :lol:
Sztem am már nem leszek. Este menek afp-ért, bár a védnp szerint nem adják oda. Pedig ők hívtak vissza. Kavarnak.... :evil: Csibb miatt azért benézek.
A tálázat új rószaszínnel, míg Monka utoléri magát.
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

A nevet majd átírom Moncsi, csak siettem..... :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

köszi a táblázatot megint :) remélem pénteken már nálam is eldől hogy kék e vagy rózsaszín.. bár barátnőm ijesztget hogy az összes kínai naptár lányt jósol nekem :? bízom benne nincs igaza...

KépKép
KépKép
adryn

te is fiút szeretnél? Édesek a csajok is :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

édesek édesek.. de el nem tudom képzelni hogy lányom legyen... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

nekem a kínai is , meg mindegyik fiút jósolt :)

adryn a lánynak nem is örülnél :?: :cry:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem azt mondom hogy nem örülnék.. hanem hogy fiúpárti vagyok.. és fura hogy nem tudom elképzelni magam egy puncis anyukájaként. de persze ez tuti változik ha már a kezemben tartom... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

:) biztos vagyok benne hogy majd ugyanúgy fogsz neki örülni mint egy kisfiúnak :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na most felidegesített a barinőm.. megyek is gyűrűzni.. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Moncsi: Gratula a kislányhoz és hogy minden rendben van. Ez a legfontosabb. Anyukádnak te nem mondtad el 'időben' , ezért ne csodálkozz, hogy nem kezdett ujjongani... Meg fog vele barátkozni, csak adj neki időt. Az unokának meg majd úgysem tud ellenállni...

Apás szülés: Szerintem anyuka döntse el, hogy mit szeretne, meg az apuka is döntse el. Ha valamelyik fél nemet mondd, akkor inkább jobb nem erőltetni. Láttam olyat is, hogy apuka hősiesen bement, aztán többet nem sikerült nőként nézni a feleségre, csak anyaként. Szóval ezt erőltetni nem lehet. Ha meg az anyuka nem akarja, akkor nincs is miről beszélni....

Nekem mindkét szülésem apás volt és jó volt, hogy apuka ott volt és mellettem volt. Komoly támaszt jelentett.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

nekem a gyűrű fiút jelez... na de kérdés lehet e hinni ezekben.. vagy csak az én kezem remeg úgy hogy előre lendüljön ki.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?