Új privát üzeneted érkezett!

Nekem ez most mit jelent?
Rutint? :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Hát persze, hogy rutint!!!! Vagy Bogyikának kistestvért???? :lol:

Én szívesen küldök az energiáimból nektek. Nekem sok van, kényszerpihenőn voltunk január vége óta. Kezelés alatt ugye nem lehetett babát gyártani. És nagyon jól esett. Igaz az elején dühöngtem, hogy fél évet várni, ami még több is lett, de aztán hamar eltelt és a férjemmel csak egymásra koncentráltunk. Feltöltődtünk. És ez az egy spontán hónap is kellett. Szeptemberben nem volt kedvem a lombikhoz! De most újra erőt kaptam hozzá!! Ezt kívánom Nektek is!!!

Bocs, ha hosszú (és unalmas) lettem. :oops:

KépKép
zsófikukac

Bella, :( Betegség mondjon le. Én még mindig náthás vagyok, de már "csak" ennyi a fizikai bajom.

Hajnóca, bizony, sikeres rutint jelent :D

Zsófi, nem vagy unalmas :wink: Jó, hogy vannak ilyen kis energiabombák is közöttünk, mi lenne velünk nélkületek?!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Zsófi,
kistesó????? az még odébb van ...és ahhoz idő és lehetőség is kellene ... és persze az, hogy ne legyünk ennyire fáradtak, ... Bo is időben aludni menjen és átaludja az éjszakát a saját ágyában.

Lehet, hogy rosszul fog esni valakinek, de ... most még nem vágyom egy 'kistesóra". Nem érzem, hogy itt az ideje. :? Zűrös nekem ez az évvégefelé és még nincs is vége az évnek. Fősuli, tanulás, vizsgárakészülés, jogsihoz időpont szervezés, családi élet, Bo mindennapjai .... és pihenni szeretnék én is.

Bocsi attól akinek rosszul esnek szavaim, de nagyon rég éreztem magam ilyen leharcoltnak és esélyt nem látok még a 'szabadulásra", arra, hogy kicsit megpihenhetnék. Csak egy egész napra kikapcsolódni, feltöltődni, kreatívkodni, festeni.

Múltvasárnap anyósnál voltunk úgy hogy én is ott voltam. Ebéd után elaludtam. Kb 1,5 órát. Mikor felkeltem mondta a párom, hogy a gyerek fejbevert a vastagtalpú csizmájával és még az ajtót is úgy bevágta, hogy csak zörgött. Én mindebből semmire nem emlékszem. :( :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bella: nagyon jó vicceket nyomatsz :lol:

Alle: jó feltöltődést! :-)

Tücsi: olvastalak, megértelek. Azért néha nézz be hozzánk :-)

Hajnoca: most már tuti sikerülni fog, érzem :-D drukkolok szombatra!!!

Zsófi: a ma kiváltott Gonal-lal együtt 77e FT-nál járunk, ebben benne van az 1800 ft-os fertőtlenítő spray is.

Kisbuta: Te mikor kezdesz kb?

Rana: inszemnél nem lehet ugye szabályozni, mennyi petesejt termékenyüljön meg, így vannak olyan helyek, ahol túl sok jóképű tüszőnél már nem csinálják meg az inszemet, a többes terhesség veszélye miatt.

Csajok, akik utaztok a lombik miatt: én úgy tudom, a TB támogatja az utat. Legalábbis Tapolcán ma láttam egy csajszinál egy útiköltséges papírt, amin gyűltek a pecsétek. Majd én is utánanézek, de állítólag 4 út után lehet menni a TB-hez.

Rólam: van bal oldalon 4 db, jobb oldalon 6 db 10-11 mm-es tüszőm :lol: A doki szerint jól néz ki a dolog :-D méhnyálkahártya még csak 6,5 mm, de ez majd alakul.
Pénteken újabb vérvétel és UH, addig megy a napi fél Decapeptyl meg a 2 Gonal. Előreláthatólag jövő hétfőn v. kedden lesz a punkció :lol:

Majd még jövök ma, most csak ennyire futotta...:oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csúszópénz: A Kaáliban velünk is aláiratták, hogy nem adhatunk, és a dokik nem fogadhatják el, így eszünkbe sem jutott. A BMC-ben nincs ilyen papír, mégsem éreztem, hogy lelkiismeretesebben foglalkoztak volna velem, velünk, ha adunk zsebbe. Szóval nem adtunk egy fillért sem, de azt megbeszéltük a férjemmel, hogy ha megszületik a kicsilány, akkor azért megköszönjük valami módon a doktorbácsinak. Nem is biztos, hogy pénzzel, de valahogy mindenképpen.
Egyébként szerintem ez a lombikosdi nagyon drága mulatság, én találkoztam olyan lánnyal, aki azt mondta, hogy 1 stimura tettek fel mindent, mert többre nem futja, erre is tök sokat spóroltak. Vagyis szerintem nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek, ráadásul ki tudja, hányadikra sikerül.

Hajnóca, drukk a rutinhoz! Ja, és a sztoriból is látszik, hogy pihenésre lenne szükséged.

Rana, további jobbulást!

Alle, sajnálom ezt a rossz évet, de nagyon ne fordulj magadba, mert az csak még beljebb visz. Örülni kell minden apróságnak, bár tudom, könnyű azt mondani. De meg kell próbálni. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de aztán egyre könnyebb.

Bella, neked is jobbulást!

Kép
petne

Szezso: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso!
Gratula! mennek a tüszőnövelő energiák!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Szezsó, ez jó hír!! :lol: Küldöm a tüszőnövesztőket, és egyél méhpempőt, az szépen megvastagítja a mnyh-t.

Kép
petne

Szezso,
gratulálok a tüszőkhöz és továbbra is ++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Szezso! Szuper hírek! Te hányadik cn-on vagy???

Remélem nem állítják le az inszemet, mert beleőrülök. Bár nem lesz ennyi érett tüsző, a doki azt mondta, nem mind fog megérni. Ha meg mégis, megmondom, hogy inkább szívják le őket, aztán pár nap múlva ültessék vissza!!!! Nem jó ötlet????

Csajok amúgy ti tudjátok, hogy lehet a TB-től évente egyszer egyszeri gyógyszertámogatást kérni???? Csak ki kell tölteni az űrlapot, beírni a gyógyszerek nevét és árát, kezelőorvossal aláíratni, keresetigazolásokat csatolni, aztán várni... Én most csinálom még a lombik meg az inszem költségeire.

Még elég sz@rul vagyok sajnos, már a petefészkeim is hasogatnak. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
ezt honnan tudod?
jobbulást! és beszélj már a dokival, hogy nem e valamelyik gyógyszertől van a rosszullét :roll:
dezsina

Szezso
továbbra is tüszőnövelő drukkok

Rana,
csak az érett tüszőket szívják le én úgy tudom, remélem minden rendben lesz
erről az utazásos támogatásról már én is hallottam

Hajnoca,
meglátod sikerül a rutinvizsga

Sikerült beszélnem kedvenc dokibácsimmal, ha minden igaz januárban sítáborozunk és a következő lombik pedig április.
Vendég

Bella!
ez hipi szupi! Együtt megyünk neki!!! :D

Rana!
néztem ezt a gyogyi támogatást. Mi eleve kiesünk a papírforma szerint.... szegénységi bizonyitvány kell :cry:
dezsina

Dezsi,
igen:)
De addig Te megcsináltatod még azokat a vizsgálatokat, amit már megbeszéltünk!!! Ugye?!
Vendég

Zsofikukac! Örülök atúltengő energiáidnak! Nekem küldhetsz. Bár lelkileg jól vagyok, de nagyon sok a munkám itt és otthon egyaránt. Párocskám félig még távol élt tőlem, viszont no.1-től kiadta a lakását és idecuccol. Kissé rémült vagyok. Kezhetem szanálni a saját cuccaimat. Brrr. :) :D De Azért örülök. :D

Hajnóca! Szombatra+++++++++++++++++++++++++++++++

Szezsó, Igen van utiktg elszámolására lehetőség, egyszer éltem vele, de hihetetlen macera. Gratulálok szépen alakuló tüszőcskéidhez, nőjenek tovább szépségesen nagyra! :)

Petné! Velünk éreztették sz elsőnél, most csúsztatok. Az a tapasztalatom, hogy a lombik ára mégcsak nem is intézmény, sokkal inkább dokifüggő. A Cetrodite nevű szuri, ami arra szolgál, hogy ne durranjanak el a tüszők önmagában 67.e ft.

Rana! Ez a Tb támogatósdi engem is nagyon érdekelne. Hogyan lehet ürlaphoz jutni? Te hogy csináltad?
Szerintem is orvossal kellene beszélni, ez nem játék! :twisted:

Kép
estike66

Dezsi! Milyen szegénységi bizonyítvány kell??? Én úgy tudtam, csak keresetigazolás. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
de a keresetiigazolásodnak egyenlőnek kell lennie egy szegénységi bizonyítvánnyal... :D érted :?: kevésnek rajta lenni, mert aki kb 90valahányezernél többet keres, az már kurva gazdag :lol: :lol: :lol:

Bella!
:lol: hát persze :D csak csúszik :oops:
dezsina

Estike, tudom, én is majdnem elájultam, amikor az 1. adag Decapeptylt kiváltottam, és azt mondták, 60ezer. És ezt még követte számos másik is.

Bella, ez jó hír, bár az áprilisi időpontról szóló félmondatodat meg sem hallottam :wink:

Kép
petne

Szezso!!!
De jó, ezek szuper hírek! Ügyesen növesztgetted a tüszőidet!!! :lol: Drukk továbbra is! És köszi az infót! :wink:

Hajnoca!
Te szegény! Jót mosolyogtam az alvós sztorin! :lol:

Útiköltségtámogatás:
Én az endos injekciókat Pécsen kaptam, mert csak ott van ingyen, ahol endoközpont van és a Dunántúl oda tartozik. Mivel reggel fél 8-ra kellett menni, ezért képtelenség volt tömegközlekedve megoldani. Házidokim adott ilyen papírt, amit Pécsen mindig lepecsételtek. Egyre 4 pecsét fér, de előbb is be lehet váltani. Én hatszor mentem, de csak 5 pecsétem lett, mert ugye senki nem mondta ezt a lehetőséget, és mire utánajártam, az elsőről lecsúsztunk. Beváltani egyszerű, ki kell tölteni és elküldeni a megyei oepnek. Fealádstól számítva kb 1 hét múlva már a bankszámlánkon volt a pénz. Az 5 útra közel 40 ezer forintot kaptunk. (halkan súgom meg, hogy cégautóval mentünk, így ez plusz pénz volt) :oops:

KépKép
zsófikukac

Egyszeri tb támogatáshoz mindkét fél keresetigazolása kell? Mert ha igen esélyünk sincs. :?

KépKép
zsófikukac

Rana, a petefészkeid szerintem a tüszőéréstől hasogatnak. Ez a Clostyl hatása.

skrisz72

SZiasztok!

Szezsó :D

Gratulálok! Nagyon jó hírek. Igyál sokat, hogy nőjjön még a méhnyálkahártya.

Rana :D

Én erről nem is tudtam. Egyszeri gyógyszertámogatás? A kérvényt honnan lehet megszerezni?

Mindenkinek puszi. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Rana, Dezsi,
honnan lehet tudni a gyógyszertámogatás részleteit? én pont 90 valamennyit keresek tisztán :oops:

Gyógyszerár: még az jutott eszembe, hogy a tb támogatás mértéke nem függ-e az életkortól? úgy értem, hogy aki idősebb, annak kisebb támogatással tudja felírni a doki. Ezért lehet az, hogy ugyanaz a gyógyszeres stimu egyikünknél nagyon drága, másikunknál meg nem annyira...

Szezso,
Nagyon ügyes vagy, növesztgesd csak szépen őket!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Én kb. november közepén-végén megyek újra. (Úgyhogy Karácsony előtt már nem is tesztelek, hogy ne kelljen végigszomorkodnom az ünnepeket, ha esetleg nem sikerülne.)

Kép
kisbuta

Dezsi! Ja értem, átvitt értelemben! Nálunk ez oké, mert én minibálbéres vagyok. :wink:

Estike! Mit mondjak az orvosnak? Lázam sincs meg már a hasam se megy. Kiröhög a házidoki, ha azt mondom, hogy ég meg "mocorog" a gyomrom, meg hányingerem van meg görcsöl a hasam. A barátnőmnek veseköve volt, egész éjjel hányt meg ment a hasa, és őt is hazaküldte, hogy biztos gyomorrontás. :shock: Na, a Kaális doki meg még rosszabb: mindent elbagatellizál, meg azt mondja, hogy "az a jó, ha fáj". Mondtam neki, hogy hőhullámaim vannak a Clostitól, de arra se mondott semmit. :roll:

Zsófi, szerintem mindkét fél keresetét meg kell adni.

Kisbuta, és mindenki: A papírt a TB-n kell kérni (engem a portás útbaigazított) és ott is kell leadni (ha gondoljátok beszkennelem és elküldöm priviben nektek) , egyszeri gyógszertámogatási nyomtatvány néven. Szerintem nekünk sincs túl sok esélyünk, de veszteni nem vesztek semmit. Ha meg már visszatérítenek párezer Ft-ot, az jól jön a következő beavatkozás költségeihez... :roll:

Sztem életkortól nem függ a támogatás mértéke (nagy szemétség lenne).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, most látom, hogy ezen rajta van, hogy Hajdú-Bihar Megyei Eg.bizt Pénztár, úgyhogy ez nektek biztos nem jó. Bocsika. :oops: Bár gondolom a többi megyében is hasonló.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ki a Kaális dokid?

allegrobarbaro

Alle! BB a dokim. De te nem Debrecenbe jársz, vagy igen???? :o

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nem, én Pestre. Csak mert érdekes és hihetetlen, az én Kaális tapasztalatomtól annyira távol levő, amit írsz a dokidról

allegrobarbaro

Ó, amúgy rendes ott mindenki nagyon, meg ez a doki is, csak úgy próbálja oldani a feszültséget, hogy mindenen csak mosolyog. Persze biztos neki van igaza, ő sok esetet látott már... Gondolom ha lila fejjel összeesnék előtte és nem moccannék, akkor azt biztos nem bagatellizálná el! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó, de akkor is. A te egészségedről van szó, azért az inszemes stimu is stimu, még ha enyhébb is, mint a lombikos.

allegrobarbaro

Rana,
köszi az infót, majd utána járok a helyinek. Bár ha a párom jövedelme is érdekli őket, nem sok esélyünk lesz...

Kép
kisbuta

(((((((((((((Rana))))))))))))

Szezso, hurrá!

babaimádó
Kép
babaimado

3. napi vérvétel kellett, majd az IR /PCOS miatt kell vinnem az endokrinológusnak. AZ eredmények:
FSH: 8,8
LH :9,56
PRL: 261.3
E2: 132,0
Test:1,67

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
kíváncsi leszek, mit mond majd erre az endoki!

Kép
kisbuta

csak nov.ben megyek hozzá

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Dezsi!
...és még nincs barna? :D ...asszem most nem is lesz!Ne legyen!!!!
Szezsó,Rana,Puszedli drukk a tüszőknek!!!
Meli,mi lett a munkahelyeden?Miért nem mész inkább pszichiáterhez?Akkor legalább táppénzt is kapsz.
Tobikám,mikor mész dokibácsinkhoz?Hol tartasz a szurikkal?
Bella!
Örülök,hogy megvan az időpontod :wink:
Estike!
Nem semmi gyógyszerárak :shock: Dehát sikerülni fog,így nem lesz már annyira fontos,mennyibe került.Gyűjthettek pelusra :D
Baba!
És ezek az eredmények jók?
Alle!
Egy nagy ölelés!
Hajnoca!
Elhiszem,hogy kivagy,túlvállaltad magad!Drukkolok,hogy sikerüljön a vizsgád!
Vendég

Kisbuta!
Most,hogy egy ciklust pihentek,menj el szépen hormonvizsgálatra,hogy mi újság a prolaktinnal.Ha gond van,még rendbe tudjátok hozni!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
képzeld, még nincs :shock: :!: nem is értem :roll: :? Izgulok ám rendesen :D (ahogy szoktam :lol: )

Kisbuta!
sajnos nem tudom pontosan, csak arra emlékszem, hogy amikor felemeltették a cégekkel a fizukat, a járulékbefizetések miatt, akkor 90valahány ezer lett az a határ. Amikor ez megtörtént, akkor bevezették, hogy 90 valahányezertől már nem jár gázártámogatás. Tehát ott van valahol a határ. (de ezt csak feltételezem, lehet, hogy nekik minimálbér kell :shock: )
dezsina

Dezsi!
Nahát :D ez szuper hír :D :D :D Ajánlom is,hogy ne legyen! :wink:
Hurutod rendbejött?Iszod a teákat?Lehet,hogy az segített?
Vendég

Nyulasz!
:D köszi a drukkot! :)
iszom a teákat, és szedem a tőzegáfonyás gyogyit a hurutra! hála az égnek, az teljesen rendbejött...
(azért picit érzem a hasam, lehet, hogy korán örülök)
dezsina

Sziasztok.

Nyuszi:itt vagy még?
Amit ajánlottál a pszhiiátriáról Oda kell beutaló nem tudod?????
Bocs nem tudom hogy írják ezt a pszhit.

Kép
Kép
melánia

Most nem olvastam vissza,bocsi lányok de nagyon ideges vagyok.A főnökkel vannak gondok.

Kép
Kép
melánia

Táppénzes papíromat nem adták le így kaptam a tb-től egy levelet.Felhívtam a főnököt ő utánna nézz és visszahív de nem tette meg.Én ma felhívtam a tb-t.Tegnap beküldték a papíromat.A többit priviben ha érdekel valakit.

Kép
Kép
melánia

Dezsi:akkor most nem jött még meg? Hú de jó ne is jöjjön.Ugye jól értem?

Kép
Kép
melánia

Sziasztok
Szurizoknak, tüszőnövelőknek
+++++++++++++++++++++

Dezsi
++++++++

szurizás:
http://www.youtube.com/watch?v=VVo4lvJaWWg
Vendég

Szép napot kislányok! :D :D

Dezsi! Hess hasfájás, drukk hegyek!++++++++++++++++ Örülök, hogy egészsged is rendbejönni látszik. :)

Bella! Brutál ez a pasi

:D

Nyulasz! Persze, hogy nem bánom pénzt és mostantól járgányra gyűjtök :)

Meli! Mindenkinek nehéz a lombik alatt a munkahelyén simítani a dolgokat, de úgy látom a tiéd extra eset. Szerintem kell beutaló, de ha találsz valakit, aki magánban is rendel és inzézményben is, akkor sima ügy. Sok sikert!

Rana! légyszi jelezd, ha már tusz keresethatárt. Jó?

Kép
estike66

Melánia, nem értem a főnöködet. Egyszerűen csak trehány?

Mindenkinek mennek a drukkok.

Dezsi, ez jó hír, csak maradjon is így ++++

Kép
petne

Persze mindenkinek mennnek tüszőérlelő drukkjaim!!!!!

Kép
estike66

Megkérdeztem,nem kell beutaló!

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?