Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaaaaaj,a Kyra név nekem baromira tetszik, de az itthon hülyén hangzana. pedig már gondolkozta rajta

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jesszus, kinti közjegyző?????????????????????? Szúrópróbaként hívj fel egy másik önkorit. Nagy fszságnak hangzik ez!!!!

Bizony király volt a kertiparty,csak mi csináltuk az egészet, sok melóval járt, főleg a férjemnek :( én kímélve voltam már :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

MEgyek leviszem a kutyát mert ilyen sípoló hangot ad ki magából és úgy néz rám mit aki akar tőlem valamit :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: cicus volt kislány krétáról való, de egy budapesti barátom kertes házában az ugyancsak kimiskárolt pasi haverjával rohangál. mi nem családi házban élünk kint.. meg ezt a itt 2 hét ott 3 nem hiszem hogy jól viselné. persze hiányzik, de most ez a helyzet. amikor időm van meglátogatom :)

KépKép
KépKép
adryn

én is megyek haza, mindjárt jönnek értem

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

holnap fel is hívok egy másik önkot :)

igen. nekem is tetszik a Kyra, meg a Nicolay is.. hehe.. Jørgensen-hez hülyén nézne ki a juliska :D

Vica de szép az a Panna :D elég elevennek tűnik a kiscsaj.. és a Bulcsú is de helyes :D

KépKép
KépKép
adryn

Papillon: ő nem felhajtásvadász, de egy kis kerti parti biztos tetszeni fog nekem is a muterjáék víkendházában :P tök jó ott zúg a tenger 200 m-re :P

KépKép
KépKép
adryn

Uhh, ha ennyit fogtok írni, nem fogok visszaolvasni, míg otthon vagyok :shock:
Most csak egy délután nem voltam! :shock:

Bea... Mit is kérdeztél...??? Hja, úgy "kicsinyítettem" a képet, hogy paint-ban megnyitottam (start, programok, kellékek, paint), kivágtam a bal oldali menü felső második szaggatott ikonjával, nyitottam egy új paint, és beillesztettem. Ettől máris tizedére csökkent a kb-méret, de a kép mérete nem. Nem értem, mitől lett így, nekem is véletlenül sikerült (autodidakta vagyok).

Ma egész délután rohangáltam, a lakásunkhoz kellett a burkolatot letárgyalni, kivagyok, úgyhogy fekszem!
Jó éjt!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

BEA paintba úgyis letudod kicsinyíteni hog nem kell levágni a képből.
megnyitod a paitnot, megnyomot a ctrl+a+w egyszerre, ott beirod a százalék csökkentését.... utána kijelölöd és nyitsz egy uj paintot ahova beilleszted...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jesszus!Annyit írtok, alig tudom követni.
Babakocsi:
Wicca:ha te tetted fel azt a pierre cardint, hordozósat, én megnéztem, sőt elsőre mi is olyat akartunk, de hosszútávon nem jó a babának a hordozóban(pl.sétáltatni), a tolókarja pedig nem átfordítható, na ettől kezdve nekem kilőve.Én nem tudnám úgy tologatni a babámat, hogy ne lássam.
Adryn!
A második választásunk az a kocsi volt,amiről írtál, az meg azért esett ki, mert a sportrész csak úgy fektethető, hogy a lábtartóval együtt dől, ez elég idétlen.Nekem nem lenne szimpi úgy altatni a babát.De van egy nagyon hasonló, ami pont ebben más(amit te írtál, az PS 692-es, ez a másik fajta meg PS 686-os. ez 60 körül van, de nincs hozzá hordozó.
TÖKÉLETES BABAKOCSI NINCS!
Mivel mi faluban lakunk, nekünk is jó kis terepes kéne, újabban a minél hagyományosabbak tetszenek, és én valamiért szeretnék mózest is.
Most enyni voltam, hulla fáradt vagyok...

Kép
Kép
zazzy

Húúúú, sziasztok!

Ejnye csajok, a lelketekre csomóztam, hogy ne ilyen szaporán. Alig bírtam visszaolvasni.
Szóval, visszaértünk a nagy útról, már tegnap este itthon voltunk, ma este helyett, mert a drága párom valahol benyalt egy fosós-hányós virust :( a gyerek is sikeresen elkapta, én csak részben.

Végig olvastalak, de már nem is tudom mire akartam reagálni.

Nálunk apa is érezte már a babát, de csk azért mert egyszercsak púposodott az egyik oldalon, ott lehetett simizni, aztán odébbállt :)

Kellemes estét mindenkinek

Kép

Kép
gabka77

Zazzy, igen, én voltam aki azt a PC babakocsit felraktam ... na azóta megnéztük és rájöttünk, hogy nem jó ... :(. A kocsiban sétáltatnám, egyébként azt modnták, hogy a babókák szeretnek a hordozóban lenni, mert olyan "méhen belüli" érzésük van :shock: :).
Most a Bergon kocsikat nézegettem, azok valahogy másképp néznek ki és nekem tetszenek ezek a világos színek :D!

Nekem egy álom volt az esküvőm, el sem tudnám képzelni máshogy! Nagy volt, sokan voltunk és hajnalig buliztunk ... Igaz ha még egyszer férjhez kéne mennem (DE ILYEN NEM LESZ!!!!) akkor nem tudom mennyire szeretném a nagy felhajtást!?

Moncsi Nagyon várjuk a holnapi beszámolót és ne izgulj!!! Minden rendben van/lesz!!!!! :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn én is jelöltelek wiw-en!

Szép napot!
Vica
wicca

gyűlnek az ismerőseim iwiwen ;)

KépKép
KépKép
adryn

Köszi adryn a bókokat a gyerekek nevében, én is odáig vagyok tőlük :D , de persze nem vagyok ám elfogult szülő :lol: :lol: Én meg irigyellek téged a tenger közelsége miatt
A lányom pont most közölte velem, hogy Dorkának fogják hívni a kistesót :D , de persze holnap már mást fog mondani :)

gabka jobbulást a családnak, reméljük akkor te nem kapod el nagyon

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Megjött az éjjeli bagoly :wink:

Hú mennyit írtatok ma :o

Nemlajos, Moncsi, köszi, én nagy progi mániás vagyok és lehet, hogy most ez egy pont egyszerű dolog, ami kifog, de hol van az a paint???? :shock:

Adry
, üdv itthon, ahogy olvasom, afp izgalom? :wink: én is jelöltelek, vagy csak próbáltalak, mert lefagyott? :o , ha esetleg mégsem, Papillon-nak van egy babanet-es Iwiw listája.

Most már tényleg nagyon késő van, álmodozom egy kicsit, aztán alvás, de azért Kuklinak keresek egy jóéjt lapot, mert az is kell :D

Ma is keményedett a hasam, úgy érzem a hasam alján folyamatosan, nem tetszik :? normális ez?

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép night night...:-)
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, ez a képméretezés nem nagyon sikerült :lol: , szóval feladom

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggelt!!!
Először is:
Moncsinak hatalmas dupladrukk mára!!!

Azonkívül mindenki másnak is, aki a héten megy uhura!

Off: Bea a paint elérhetősége: start menü - minden program - kellékek - paint
Ott: megnyitás (kiválaszt), kijelöl (bal oszlop jobb felső ikonja), jobb klikk, kivágás, másik paint-oldal megnyit, beillesztés, mentés, oszt kész :lol:
Én se csináltam többet, sikerülnie kell!
Ha nem ez a baj, hanem nagy a kép, akkor ugyanitt, fenti menüsorból KÉP - Nyújtás/döntés, ott van százalék érték, tudod csökkenteni (csak mindkettőt egyformán!!!). Ugyanitt a KÉP menüben az attribútumoknál tudod megnézni, hogy mekkora jelenleg a kép (méret és pixelszám).
On

Azt mondtam, hogy tegnap a lakásnál megállapítottuk, hogy a díszkő miatt nagy kerekű babakocsi kell? :shock: Úgyhogy újabb igény, immáron tényleg teljesíthetetlen (könnyű váz, mózes+hordozó, sport rész, travel system, nagy kerék, a tolókar ne, hanem a rácsatolható részek legyenek fordíthatóak (mert különben hiába bolyong az első kerék, ha máskor meg az a hátsó...), és használt legyen és olcsó.
Na, aki ilyet tud, az szóljon, egy hét van a megfejtés beküldéséig!!! :lol:

Ha már nem jelentkeznék, mindenkinek gyönyörű hetet!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt csajszik!

Jørgensen, nem semmi név, igaz Julska Jørgensen, mért? Nem is rossz :lol:
hűűűűűű, adrynne fájdítsd a szivem a tengerparttal,úgy vágyódom oda, és ezer éve nem voltam. Sztem a kertipartykirály, ha jó idő van :oops: majd írj, h mit mondott a másik önkori!! Hál'Isten már bárhol lehet esküdni :D ( Majd, ha otthon is ráveszem magam a netre, én is bejelöllek :lol: )

Nemlajos: sikerült kipihenni magad? Nagyon fáradt lehettél :)

Üdv Gabka! Amúgy jó volt az utazás? Örült a kicsi neked, amikor hazaértetek?Lelked jobb lett? :P Jobbulást, nehogy elkapd :!:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bocs adryn, másoltam a jorgensent és így jött át :(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

NEMLAJOS megelőzöttttt!!!! Szia :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

lehet, h mondtad, de nem emléxem,hova mész nemlajos?

Én olyan sík hülye vok a babakocsikhoz, nem tok hozzászólni :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, még elkaptál, most indulok, először jelnyelvtanfolyamra, délután meg haza, a szülői házba.
Kipihenni nem sikerült magam, sőt, elaludni sem hajnal 1-ig (pedig Algopyrint is vettem be...), úgyhogy azt is majd otthon...
Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pihenj csak é vigyázz magadra!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jó pihit nemlajos!!!

Csak beköszöntem jó reggelt mindenkinek!! indulok uh ra hogy odaérjek mindenképpen :) sziasztoook!! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kollektív drukk Moncsinak :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és temészetesen csibbnek is!!! :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos Ha ilyet találok, tuti megveszem :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz már nem olvasod indulás elött, de jó utat és sok pihenést. Aztán kényeztettesd ám magad!

Moncsi Nagyon szorítok mára. Biztos nagy élmény lesz, ennyi idősen látni először a picit :)
Várom, hogy írj.

Bea Ne aggódj a hasalji keményedés miatt, nekem is sokszor van. Miért? Mert ott a baba :) Érzem.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Jó termékeny a csapat... :) Írásban is... :lol:

Kengurú és egyéb megoldások: Nekem a saját tapasztalatom az, hogy az embernek amúgy is leszakad a háta vagy a dereka, szóval még magadon vinni a gyereket nem túl kellemes. Könnyen lefáradsz. Ha a babakocsiban elalszik, akkor azt csinálsz, amit akarsz, ha kengurúban alszik, akkor meg rád van kötözve. Ha elindulsz gyalog valahova (mondjuk tavaszi időben) és bemész egy üzletbe, akkor azzonal rád izzad a gyerek, ha közben elaludt, akkor nem bírod még levetkőztetni sem és amúgy is 10 perc múlva meg öltöztetheted. Babakocsiban meg csak kitakarod és betakarod. Ráadásul a cserepelus, popsitörlő stb-t is mind vinned kell valahol... Szóval lehet, hogy csak én voltam lusta anyuka, de szerintem egy babakocsi ezerszer kényelmesebb (megjegyzem nem tömegközlekedtem, abban nincs tapasztalatom).
Összességében nekem az volt a bajom, hogy a baba jól aludt, de én még ilyenkor is korlátozva voltam és egy óra után azt éreztem, hogy megszakadokl....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Mi vár ránk? :roll: én már a 3,5 kilós kutyámtól is megszakadok,ha órákig cipelnem kell karban :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gyerekedhez simán hozzáedződsz... :)

Én most is felkapom a 26 kilós nagylányt, ha elesik vagy ilyesmi. A kicsi 'csak' 17 kiló, most keztem szoktatni, hogy nincs potyacipelés, mert lustika a kisasszony. Nem is tetszik neki.

Katka

katka22

Remélem... akkor te már rendesen edződve vagy :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Látom házasodunk. Ehhez sajna nem tudok mit mondani, én élvezem a sima együttélést.
Papillon mi ismerünk Kírát itthon. Sztem is szép név.
Voltunk védőnőnél, meghallgattuk a szívhangot, de mikor a dopler a hasamhoz ért, Boti nagyon keserves sírásba kezdett, és nagyon félt. Szval nem tartott sokáig, de dobog a kismanó ketyerője.
Gabka jobbulást minden lábadozónak! De jó, hogy apának a nehéz időkben iylen élményben volt része. Azért ez nekik nagyon sokat számít.
Csibb és Moncsi nemsokáááá jön. Annyira kíváncsi vagyok!
Nemlajos jelnyelvet tanulsz? Az nagyon szuper. Kíváncsi leszek rá, állítólag a Manók nagyon korán megértik és használják. Irigy vagyok, meg el is gondolkoztam.
Nekem a sérvem miatt kengurut csak rövid távra használtunk, de arra bejött. Viszont sokáig cipelni egy 4-5 hós gyereket (mert újszülöttet még abba sem szívesen fogtok rakni amibe lehet) nem egyszerű tényleg. Pedig mi a legjobbat kaptuk kölcsön. Mégis.
Elkezdtem nézni tavaszra rózsaszín overált. Tavaly még hideg volt. Vissza kell fognom magam. Nekem még hétfőig várni kell a megerősítésre.
Adryn neked mi lesz a neved esküvő után?
Tök jó idő van. Sokkal jobb a közérzetem is. Nektek csajok?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tényleg van Kira? És itthon nem a kisebbség részesíti előnyben?
Nemlajos jelnyelvet tanul, fel sem tűnt, csak, h nyelvet :lol: ez tök érdekes

Lehet, h ebéd után elmek sétálni, mert itt a setét, levegőtlen irodában nem érzékelek semmit a jó időből, sőőőt fázom...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Mért nem halad a vonalzóm? Tegnap is 3 napos voltam...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

szép jó reggelt Lányok :D aki későn fexik későn is kel.. vagy nem így van a mondás? :D:D:D aranyat nem találtam úgyhogy gondolom nem...

sajnálattal veszem észre hogy Nemlajostól nem sikerült elbúcsúznom, de megpróbálok gondolatátvitellel kellemes hetet kívánni neki.. :oops:

babakocsi: a nagy kerék az alap sztem, hogy kényelmesen zötykölődésmentesen utazzon a baba. de egyre inkább érzem hogy tökéletes babakocsi nem létezik.. úgyhogy muszáj feladni néhányat az elvárásaimból... :?

Papillon: úgy hallottam neked van iwiw-es listád...? kérem szépeeeeeeen.. ja ma anyukám megkérdezi abban a faluban ahol ő dolgozik az önkot.. meg sztem én is felhívok egy pestit.. melyiket ajánlod? sztem ott több ilyen magyar-nem magyar párosítás szeretne házasságot kötni mint Miskolc tanyán... :P ja ja.. Jørgensen másolva hülyén jön vissza az ø miatt :P:P:P

Moncsi: mikor jössz már???? remélem minden okés... várjuk a híreket...

KépKép
KépKép
adryn

felhívom nálunk az anyakönyvvezetőt, pill. Én zuglóban vok (14. ker.), itt van pesten a legnagyobb terem és ingyenes. Az esküvőnk a 15. kerben volt

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztooook!! meegjöttem :)

Rosszul tippeltetek mert :

KISLÁNYOM LESZ!!!!

Minden renben van csak nagoyn sajnáltam hogy olyan hamar lerendezett a doki... És még kis képet sem kaptam róla :( ÚGyhogy emiatt majd magánrendelésre kell mennem :)

kérdezte a doki hogy hogy fogják hívni én meg mondtam hogy attól függ:) erre ő: Hát akkor elmondja hogy nem Lajos lesz :D:D és hogy olyan szép mint az anyja
Olyan jó volt látni arra a kis időre :)

Ja .. és anyukám is tudja már... igaz hogy nem úgy ahogy én akartam hogy megtudja, de annyira végülis nem reagált rosszul. De hallottam a hangján hgoy kicsit azért ideges...

De boldog vagyok hogy láthattam őt ...:):):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én is hallottam már Kirát itthon miután eldöntöttük a nevet, és egy helyes kis szöszi lány viselte.. úgyhogy nem a kisebbség :P:P persze ez nekem is megnyugtató :D

a nevemet még nem döntöttem el. vagy Adrienn Jørgensen, vagy Adrienn Botos Jørgensen.. ezutóbbit csak amiatt hogy akkor nem kell még a jogsimat is újat csináltatnom... :? néhány régi iratomat akkor még használhatom a régi nevemmel.. viszont olyan hosszú hogy megőrülök mire leírom.. na majd eldől.. javaslat? :roll:

Kukli: nem vagyok nagy házasságmániás, de nagyban megkönnyíti kint a helyzetet.. végleges tartózkodási engedély meg egyéb finomságok.. viszont ha úgy érzed hogy életed párja van melletted akkor nem gáz papíron is megerősíteni sztem.

KépKép
KépKép
adryn

Moncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! millió gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!!!!!!! de ne felejtsd el abból még lehet kisfiú.. így járt nálunk a házban egy csaj... rózsaszín kisruhák, fodros baldachin egyebek, mert végig kislányt mondtak neki aztán megszületett Jenőke... :D :D :D (nem jenő a neve csak írtam)

KépKép
KépKép
adryn

Igen erre én is gondoltam :) de mi megbeszéltük hogy kimondott csajos ruhát a születéséig ugysem veszünk :)
Úgyhgoy ettől nem kell félni :D

köszi mindenkinek hogy drukkoltatok :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsiiii Nagyon Nagy Gratula!!!!!!!!!!!!! Kezdünk rózsaszínek is lenni. Örülök, hogy minden rendben. Majd meséld el anyud, ha te is beszéltél vele.
Adryn remélem nem értettél félre, nekem nicsen bajom azzal, ha mások házasodnak, csak én nem akarok. Volt idő mikor fontosnak tartottam, de elmúlt. Ezt már a csajokkal anno kiveséztük. Amúgy a papír nálatok meg persze, hogy fontosabb. Nekem jobban tetszik a hosszú változat, mert mégis csak megmaradsz Botosnak. :) Bár én lehet a Botos helyett csak B.-t használnék. Ha azt lehet. Persze a papírok miatt meg........
Sajnálom, hogy ennyit kell dolgozni a párodnak olyan messze. :cry: Oda nem akartok átköltözni? Anyud szokott kimenni hozzátok?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika én beszéltem vele...csak nem személyesen.. felhívott hogy hol vagoyk... mért nem mentem suliba mostanába... én meg mondtam neki hogy kórházba vagyok vizsgálaton... és kérdezte hogy milyen vizsgálat... aztán nem akarta megérteni hogy majd személyesen.. és hát rákérdezett..

Mondta hogy ezzel még igazán várhattunk volna, meg hogy ő sejtette, és biztos én sem most tudtam meg.. meg kérdezte hogy most akkor azonnal abbahagyom-e a sulit ...

Ughogy enniy volt ....:S nem volt az a reagálás amire én számítottam de nem éreztem hogy egyenlőre nagyon örülne neki...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol: :lol: moncsinak

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi: ezt gondoltuk hogy így lesz, tényleg picit hamar jött a baba, gondolom ti sem terveztétek még, de hidd el anyud is belenyugszik majd ha látja hogy boldogan nevelgetitek a picit :) és hidd el nemsokára ő lesz az aki elkezdi vásárolgatni a rózsaszín cuccokat :D:D:D

Papillon: ha megteszed ezt a telefont örök hálám fog kísérteni :P

Kukli:annyira nem ragaszkodom a Botoshoz, volt egy idő amikor meg akartam változtatni.. mert nem akartam apám nevét viselni többé (meg van rá az okom) de végül letettem róla. szóval nem nagy veszteség ha el kell hagynom.. csak hát a papírok... viszont az a B. jó 5let .. nemtom kint lehetséges e...

KépKép
KépKép
adryn

háát, anyud nem úl jól reagált...
adryn: elküldöm mindjárt az iwiw listát.... én meghagytam a saját nevem, az a legyszerűbb :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hát Moncsi még bizti el fog beszélgetni veled, de vhol érthető ő is. Talán azt hitte jobban bízol benne. Sztem ha magaddal viszed a köv. uh-ra, elfelejt mindent. A nagymamai és anyai ösztönök nem fogják hagyni, hogy haragudjon egy percnél tovább. De talán nekem sem esne jól, ha így tudnám meg, hogy unokám lesz. A következőt másképp tálaljátok. :wink: Én nagyon drukkolok nektek!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: ahol a párom dolgozik eszem ágában sincs költözni.. télen fel sem kel a nap pl, (mondjuk nyáron le se megy...) és több a rénszarvas mint a humán lény :D.. mondjuk egyszer nagyon szeretnék elmenni télen, megbámulni a sarki fényt. ahol ő dolgozik az egy olajfúró sziget. ott kisfőnökösködik, szerencsére nem a fagyban kint hanem bent a számítógépnél ellenőrizgeti a szerszámkészleteket meg felügyeli a dolgok helyes menetét.. :P nem dolgozzák halálra magukat, csak ez a 2 hét különlét szar, viszont utána 3 hétig a kisujját sem kell mozdítania azt csinálunk amit akarunk. ilyenkor meg megy az msn ezerrel :P:P:P

KépKép
KépKép
adryn

Adryn én Botinál bántam meg, hogy Váraljai Botond lett. Egy D. be lehetett volna szúrni. Villőnél már nem akarom, mert mégiscsak legyen a nevük egyforma. De ha újrakezdhetném..... :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?