Csajok, aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, biztos ezért vagyok már kicsit jobban. Korán lefeküdtem és sokáig aludtam (már amennyit a hőhullámok engedtek, mert azok még megvannak) A gyomrom még mindig nagyon ég (mi a fenétől???), de remélem már nem lesz olyan borzalmas, mint tegnap.
Jó lenne összeszedni magam, mert holnap nap nagy munka vár rám.
Alle, már jobb egy picikét?
Sajnos rám is megmagyarázhatatlan szomorúságrohamok szoktak törni. Derült égből....
Zsófi, sztem a kép a babáról mindenkinek a legszebb ajándék lenne, nem kell oda már más!
Nyomom az ásványvizet meg a méhpempőt, bár most nem nagyon csúszik semmi még.
Estike, hogy értetted, hogy "nálunk ennyi szép, érő tüszővel nem csinálják meg az inszemet." ?????
Tényleg nagyon sokba van ez a lombik. Mi nem adunk csúszópénzt senkinek, elvileg a Kaáliban tilos is elfogadni, benne van a szabályzatukban (bár hallottam már az ellenkezőjére is példát). Mi mindenesetre tartjuk magunkat ehhez. No persze a 12. hét boldogsága biztos belőlünk is kihozza majd / kihozná / kihozta volna a hálát!!
Bella! Felolvastam férjecskémnek is!
Dezsi, hess Banya!
Puszedli, neked sem nagyon mozog a kis forgó virág. Rájöttem amúgy, sztem ezeknél a tickereknél a terhesnaptárt veszi alapul (40 hét), ezért nem látszik, ha egy-két napot előre mozdul a figura, nem??? (Nem lehet beállítani a vonalzó hosszát sajnos) De nem baj, hátha úgyis terhesnaptár fog kelleni nemsokára...
Kisbuta! Igyekszem én is melengetni a reményt (hol több, hol kevesebb sikerrel), hogy okt-nov-dec-ben sikerül a baba!!!
Én el se olvastam a statisztikát, miután ti így letörtetek tőle.