AnnAnn: náthára milyn homeós bogyeszt szedtél? Engem is érdekel a homeopátia, nekem is elküldenéd majd a mailt a listáról? Légyszi-légyszi
.Meg ha vannak jó ötleteid azokat is szívesen venném. Köszi.
Ja és köszi a feles kilóátadást azt hiszem élnék vele, küldheted
.Hanna súllya miatt szerintem még na aggódj, talán én is azt tenném, amit Zsizsa javasolt. Hanni hamarosan a három hós ugráshoz ér, talán akkor behozza a "lemaradást".
Próbálj még rákérdezni a szoptatás topikban, ott is sokat segítenek.
Regina: varázsitató szerintem is jó megoldás, mert nem folyik ki belőle az ital. Robó is már olyan ügyesen fogja egyedül és így legalább lötyögtetheti ki, még meg nem tanulja fogni rendesen,nem folyik ki belőle
. Toxémia, mitől? terheség esetén hallottam ilyenről.Robó sírását én sem bírom este hallgatni, így marad a felvétel. Talán magától leszokik egyszercsak. Nagyon édik vagytok a fotón. Örülök, hogy téged is látni, szimpi vagy nagyon
.Dominika pedig kész hölgy már. Hízókúrát nem tudsz esetleg
?
Edit: jobbulást Botinak és apának. Lázon kívül volt más tűnete is ? lehet, hogy Botin a három napos láz jött ki?Mivel sikerült lehúzni a lázát? Szegénykém, de sajnálom.
Meme: örülök, hogy Nóri jól viselte a hiányod, sőt még a tejcsit is megitta apával
.keresztelőn mi is gondolkodunk. Keresztanya nővérem lenne, igaz magát már kerinek hívja
, de lehet, hogy várunk a jobb időre, viszont az időhúzásnak hátránya, hogy növekszik Robó és már nem olyan picin lenne keresztelve. Édes lehet Nóri "olvasása", tényleg hihetetlen ütemben fejlődnek , néha mi is csak kapkodjuk a fejünket, hogy már ezt is tudja? .
Gabi: Zsoltika jó húsban van. Szépen feljődik.
Macival bírkózás édi lehet, remélem a következő kőrt ő nyeri meg
.
Barbi: nincs igaz olyan hideg , mint nálatok, de most mi sem sétálgatunk
,rossz mert így Robó kevesebbet alszik bent. Biztos szép helyekre mentek majd, ha jobb idő lesz
.
Docka: írj magatokról
!
Diti: jó sokáig fenntvoltál. Már annyiszor akartam kérdezni, hogy a két tesó még mindig jó tesók? Mármint a nagyobb nem féltékeny tüncire? Jó sok dolgod lehet neked is, hogy bírod? Persze csodás a két gyerkőc, de sokszor belegondolok, mi lenne ha most kettő babánk lenne...Főleg mikor nehezebb napjaink vannak.de te már bizti rugalmas anya vagy
Csík
, méhszájseb nem igazán tudom milyen , szülés hozta ki, vagy szülés után jóval alakult ki? Sajnállak miatta, remélem mielőbb elmúlik!
Cory: milyen ügyi Balu
, akkor már be tud mutatkozni , nem semmi
.Zsombi jól van?
Zsófi: jó, hogy jöttél, már kérdeztem merre vagy. Apajelölt ari lehet. Azért nagyon jó, hogy így babástól elfogad, és még szereti is Bencit.Örülök, hogy boldog vagy! Benci nagyon fejlett, hogy áll már, annyira előrehaladott szerintem.
Zsizsa: szerintem hízzunk együtt. Jó hízókúrás tippeket szívesen fogadok
. Nálunk is apás Robó nagyon, néha szívfájdalmam is, hogy ha meglátja apát szinte "repül" hozzá. Igaz mosolyogni mosolyog rám is, de mégis apát hiányolja mindig
.
DBarbi: mozgalmas életetek lehet, néha azért kell a nyugi is. Nálunk sem bánnák a nagyszülők ha minden nap látnák Robót, de megértik azért, hogy nem tudunk mindig menni. Azért az jó, ha valahová mész, rátudod bízni Fannit és nem kell őt is cipelned ha sietsz. Pihizzél azért te is egy kicsit, rád is nagyon rádfér. Édesen alszik Fanny, csak úgy hipp-hopp elaludt a habtapin? Nálunk Robó nem alszik el magától , csak a babakocsiban.
Ma Robó egy csomót evett. Nagyon ízlik neki a barack turmixolva, keverve almával, meggyel, körtével. Olyan kis ügyesen eszik. Remélem a többi íz is izlik majd neki. Eddig az almát nem nagyon ette, mert csak reszelten adtam neki, de turmixolva nagyon bejön neki
.
Széklet még nem állt helyre. Az egyik ismerős védőnéni azt mondta, hogy addig ne adjam a burgonyát , répát...., amig a gyömölcsöket meg nem szokja , és be nem áll a a kaki. Most kipróbáljuk, hátha idővel tényleg rendszereződik nála. Próbáltuk a kamillateát is, az sem igazán hatott. Sütőtökprürét nem tudjátok hogyan kell készíteni? Azt viszon ajánlotta, mert kicsit lágyító hatású. Úgy látszik mi az elején a hasfájósággal, most meg ezzel küzdünk meg. Csak nem fájna szegénykémnek.
Vera: látom van bepótolnivalód otthon, hogy nem jelentkeztél.
Mindenkinek nyugod éjt.
Anita