Sziasztok!
Vagyok én is!
Bár ma nem voltam gyakorlaton (a doki és az asszisztens is beteg), de így legalább el tudtam végezni a házimunkát, amit a hétvégén szépen elhanyagoltam. Persze jó cél érdekében: apa elutazása elött egy kicsit had tudjunk együtt lenni, ne az legyen, hogy még ilyenkor is a konyhában, fürdőben gürcölök...
Szóval apánk holnap elutazik és most még megy a kavarás, mert a srác, akivel menne valószínűleg most mégsem megy, mert az ő melóját átrakták jövőhét hétfő-keddre, de hogy ne kelljen akkor már neki is utazni, és az én párom amúgy is kint van, most azt akarják, hogy maradjon még azon is ő. Szóval ki vagyok.
Cat!
Boldog 14. hetet! Hogy repül az idő!!!!
Nika!
Muti a kabátot!!! Tennél fel róla képet?
Honnan vetted, hogy a postás hozta??
Én most licitálok a tesz-veszen egy szupi overálra Daninak, remélem én nyerem, bár ha nagyon felviszik az árát, lehet hogy nem veszem meg. Még 1 óra van hátra az aukcióból. Drukkoljatok, hogy én nyerjem!!!
Borcinorci!
Ez valóban szép gesztus tőled, de igaza van Cat-nek, egyenlőre itt szerintem mindenki saját petécskéből szeretne babát!
Kívánom, hogy minnél több gyermektelen párnak tudj segíteni, és egyszer az élet ezt meghálálja!!
Nemlajos!
Mikor mész UHU-ra? Mikor tudod meg, mi van a kicsi lába között???