Sziasztok!
Anita,
én is hízni szeretnék.
Ann,
a homeobogyókat hol vetted? És mit csináltál, beszereztél egy alapkészletet? Ha igen, akkor a listát honnan szedted? Örülök, hogy ennyire jó beválnak.
Szerintem te jobban jártál a pocival, mert azt le lehet tornázni, viszont a csíkokat eltűntetni nem lehet.
Az én védőnőm is azt mondta, hogy az általam szedett vas segít Gabinak, de ezt a szopistopicban részben megcáfolták, mert azt mondták, hogy nem megy bele a tejbe. Viszont szvsz a vas éntőlem kerül a tejbe, és ha én vashiányos vagyok, akkor nem tud honnan bekerülni, szóval én is szedem. De azért én el akarom vinni Gabit vérvételre, ha továbbra sem gyarapszik, mivel ha vashiányos, akkor közvetlenül kap majd vasat, és az biztosan megdobja a súlyát. Szerintem kérj beutalót vérvételre a dokidtól, de ne azzal indokold, hogy Hami nem hízik, hanem azzal, hogy sápadt, és fáradékony (hátha akkor nem akar rögtön tápszert írni, különben is, ha ír tápszert, neked azt még nem kell kiváltanod, ő úgysem tudja meg
).
Regi,
hajhullás.
Kép nagyon jó!
Edit,
örülök, hogy Boti jobban van, párodnak pedig jobbulást! Lehet a gyógyszertárban szájmaszkot kapni olcsón, ha gondoljátok, bevethetitek, hogy Boti ne kapja el, de be kell vallanom, eléggé kényelmetlen lélegezni benne.
Meme,
klassz, hogy Nóri ilyen jól viselte az egyetemet.
Gabi,
nekem is a fodrászhoz való eljutás a gondom a rövid hajban, egyelőre a húgom vágja állig érőre. Mi az, hogy a maci győzött, én Zsoltinak drukkoltam! Hajrá, Zsolti!
Barbi,
nem tudom, hogy bírjátok ezt a hideget. Elég ijesztően hangzik, amit írsz! Azért remélem, javul a helyzet, és jön valami melegfront.
Diti,
köszi a tippet, nekem is van Avon krémem, majd akkor kipróbálom. Mondjuk a mellemre nem kenhetem a szopi miatt.
Méhszájseb.
Mit lehet vele csinálni, meg kéne műteni, hogy eltűnjön?
Cory,
Balunak gratula, még egy felnőttnek sem könnyű kimondani a vezetékneveteket.
Zsófi,
Tamás tényleg édes!
Nagyszerű, hogy ennyire szereti Bencit! Fölös cuccunk sajnos nincsen, sőt, etetőszéket még nekünk is be kell szereznünk. Bence tündibündi a képeken!
Tegnap Gabi nyűgirekordot döntött, egyszerűen nem maradt meg egyedül sehol, sőt, néha a kezemben sem, ha ültem.
Remélem ma jobb lesz a helyzet, mert a lakás egy kupleráj. Szerencsére, amikor apája hazajött, akkor rábíztam, és csináltam fincsi gofrit baracklekvárral és csokis tejszínhabbal. Nyami!
Képzeljétek, az én kislányom szinte csak az apjára hajlandó nevetni, rám alig szokott.
Ez disznóság! Mondjuk biztos azért van, mert az apja csak játszik vele, ha együtt vannak. Azért mosolyokat én is kapok, csak hangos nevetéssel nem kényeztet a drágám, szóval azért nem kell annyira sajnálni.
Szép napot a vacak idő ellenére!
Zsizsa