Új privát üzeneted érkezett!

Na ez hamar ment :lol:
Szóval annyit akartam még mondani, hogy szerintem alapvetően a gondolkodásunkat kellene megváltoztatni a babásodással kapcsolatban. (Én ezt már gyakorlom!)
Ahogy így olvasgattam sokat vissza, rájöttem, hogy alapvetően a félelmeink irányítják a gondolkodásunkat (félelem, hogy nincs PÉ, félelem a barnázástól, félelem piritől, félelem, hogy nem tudunk a megfelelő időben együtt lenni a párunkkal, félelem a vetéléstől stb.) és ezzel megakadályozzuk, hogy a pozitív dolgok bejöjjenek az éltünkbe, helyette a félelmeink valósulnak meg.
Szóval ezt kellene mondogatnunk magunknak:
Van PÉ-m. Ezzel az együttléttel teherbe estem. Június végén vagy júliusban egészséges kisbabát hozok a világra!
Na mit szóltok? :D

Bocsi, nem akartam pszichológust játszani, de szerintem próbáljuk ki, hm?
ácica
 
 


Sziasztok!

Sajnálom a pirit, de ott a jövö honap.

Én jol vagyok, voltam 12 hetes uh-n. Minden oké.
encike 2
 
 


Encike! örülök,hogy minden ok. küldök egy pocaksimit a pocaklakónak, add át neki. :)
Ágica! sztem is igazad van. egyáltalán nem tűnt úgy hogy pszichológust játszol. nagyon jól megfogalmaztad. sztem csak annyi a baj,hogy nagyon nehéz így felfogni. de ezentúl csak így fogjuk igaz csajok!!??? CSAK POZITÍVAN!!!!!!

Kép
kissedi
 
 

 
 

Ácica! Igazad van!!! pozitív gondolkodásra fel!!! (én azért gondolom h lehet nincs pém, m szülés óta annyira össze-vissza ciklusaim vannak: 46 nap, 33 nap, 43 nap, 34 nap, 29 nap, 34 nap; de talán most ez a 29-34 nap beáll, m régen 28-33 között volt piri mindig.)
Most akkor neked mennek a drukkok!!!!!!!

Encike! De jó h minden rendben veletek!

Edi! Oviban is dolgoztál? Az olyan klassz lehet! Én tanítónéni vagyok.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Edi!

Köszi, annyi simit kapok már a csajsziktol, hogy szerintem érzi ezt a baba.
encike 2
 
 


Igen Pruci dolgoztam, 2 évig. sajna akkor jött ez a pedagógus létszám leépítés, és beleestem, mert hát mehetek gyesre, stb duma... na mindegy. IMÁDTAM!!! nagyon szeretem a gyerekeket. és akármilyen munkám lenne, semmi sem pótolhatja az ovit. :(
Na megyek pancsizni, mert holnap korán kelünk!kukoricatörés :cry: :cry:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Holnapra jo munkát nektek!
encike 2
 
 


Ácica! bocs az előbb rosszul írtalak :oops:

Kép
kissedi
 
 


Kösz Encike! hát mindennek mondható csak jónak nem. de majd túl leszünk rajta.
úgyvolt egyébként hogy múlthéten letudjuk, de esett az eső. ami akkor jól is esett nekem is :lol: , de ha belegondolok, már elfelejtettük volna.. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Encike!
Hogy még jobban érezze a pocaklakó, én is küldök neki simit! :D
Vigyázz magatokra!

Pruci, Edi!
Örülök, hogy egyetértettek, ha így gondolkodunk, ugyanez a banda, új topikcím alatt fut majd: júliusban szülünk :)

Küldött a tesóm képet az unokaöcsémről, nagyon édes!!
Én meg nagyon éhes! Ma egész nap csak ennék. Ez biztos a terhesség jele, és nem a piri előzménye, ugye?
:lol: :lol:
ácica
 
 


Igen, igen, igen!!!
Tessék eszegetni! HIHIHI
encike 2
 
 


Edi!
Semmi gond a névtévesztéssel, így is hívhatszm ha ez esik kezedre :D
Részvétem a kukoricatörés miatt. Gondold el, milyen jó lesz holnap este! 8) :lol:
Tök jó lehetett oviba dolgozni, olyan sok örömet tudnak adni a prüntyők. :D
ácica
 
 


Ennék én, ha nem a munkahelyen lennék már megint. Komolyan mondom, behozom a kispárnámat, és ledőlök, előtte meg felfalok mindent, ami a kezembe kerül. A kollégámnak van édessége, biztos nem haragudna... :roll:
Na de vissza kell fognom magam, sikerült fél év alatt 10 kilót ledobnom magamról (csak dobálózok a kifejezésekkel, mert keserves, mindennapi tornázással sikerült, hogy ne eleve dagin essek teherbe :lol: ), és nem áll szándékomban visszaszedni!
ácica
 
 


Sziasztok!Most tudok csak írni,mert aztán már egész nap a háznál leszünk szigetelni...képzeljétek hétfőn már lesz lakáskulcsunk!!!!!!!
Edi,én óvónőként dolgozom 4.éve már,de teljesen együtt érzek veled,ezt az állást nagyon nehéz lecserelni,ha az elején olvastad már a topicot,láthattad mit vergődtem itt a csajoknak,hogy hogy oldjam meg,hogy baba is jöjjön,meg állásom is megmarajon majd,aztán a baba megoldotta,nem jött.... :( (jó is,nem is).
Hát nálunk aktívan elkezdődött a babprojekt ebbe a hónapba,megbeszéltük apával,hogy a lehető legtöbbet leszünk együtt apával.Sajna pihenés ugye nem lesz,mert nem kaptam szabit... :evil: de majd megoldjuk valahogy.
Ácica hatalmas drukk megy neked!!!!!Nagyon jó lenne már egy új babás kismami,adna egy kis újjabb reményt nekünk,de hát itt úgy is mindenki júliusig szülni fog!!Ugye??????????!!!! :lol:
Edi kitartás arra a fránya kukorica szedésre,én hála idén megúsztam...

Pruci,eltűnhetne ez a piri már a fenébe innen...sajnálom,de majd október!!!Az lesz mindenki hónapja!!!!
Na megyek,elmegyünk gyorsan a baumaxba,aztán irány a meló...
Szép napot minenkinek...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Ácica, teszt? Most jött meg :shock: :shock: :shock: !
És igazad van ezzel a pozitívan dologgal, csak egy év után tudod ez nem mindig könnyű. A 2. hónapban nem volt nálam pozitívabb ember. A múlt hónapban sikerült nem gondolni a dologra egyáltalán, nem foglalkoztatott, de aztán amikor megjött piri mégiscsak letörtem. És most megint megpróbálok pozitívan hozzáállni.És igen, ez a hónap lesz a nyerő :!: :!: :!: .

Nálad mi újság? Drukkolok ahhoz a pozitív teszthez, mint ahogy írtam nekem az tényleg sokat jelentene, hogy igen, barnázás mellett is lehet az ember terhes. Egyébként olyan biztosan írtad, hogy már mért ne lehetne, tudsz erről esetleg valami olyat, amit mi a héten esetleg nem tárgyaltunk ki?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Most számol a vonim!
Szerencséje :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jó reggelt! Szép napot Mindenkinek!

Encike, örülök, hogy miden oké Veletek! :D

Ácica, de jól leírtad! Így kell gondolodnuk!
Akkor én ki is jelentem, hogy volt PÉ-m, (bár a ferti még nem tette be) és kihasználtuk az alkalmat is. És igen, ügyesek lesznek a kisfickók, megnő a méhyálkhártyám (inni fogom a palástot) és be is ágyazódik Prüntyőke.Punktum :!: :!: :!:

Nem tudjátok a ferti csak később szokta betenni a Pét?

Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!
Anita tok rendes a dokid, na ilyenrol tenyleg en meg sosem hallottam! Es ez lesz a nyero honap !! :wink:
Pruci uj honap, uj remeny!!!! Es hajra!
Acica teljesen igazad van! Es tenyleg valtoztatnunk kell a gondolkodasunkon - nekem meg foleg :roll: - mert oszinten megvallva majdnem minden honapban azt gondolom hogy tuti nem sikerult most sem, aztan amikor megjon akkor sirok meg kiborulok (es nem beszelve a koztes dolgokrol hogy - na ha ma nem voltunk egyutt akkor tuti ez a honap is elveszett stb....) Szoval errol le kell allnom!!! Mert tenyleg bekattanok. Vagy mar be is kattantam :shock: :? :x
Luli szerintem azert nem adott pet mert ures a karika, azaz fel oranal nagyobb elteres volt a meresek ideje kozott -igy ezt nem veszi alapul - szoval ha csalsz egy kicsit es visszamenoleg modositod addig hogy max fel ora legyen az elteres az idopontok kozott akkor szerintem be fogja tenni. Legkesobb holnap (ha fent marad a hod).
Edi en pont azt hallottam hogy a beagyazodasnal jot tesz a verkeringes erosodese, azaz a mozgas. Szoval hajra!!!
Vernike hajra neked is es gratula a kulcshoz :wink: !!
Vendég
 


En majd elcsabitom apat szerdan, az lesz a jonas napom :wink: es ezuttal nem mondok semmit tanulva a multkoribol :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Sikerült a tegnapi nagy szülinapi buli után egy kicsit összeszedni magamat.

Teljesen igazatok van lányok! Fő a pozitív gondolkodás. Szerintem is csak arra szabad gondolni, hogy ebben a hónapban sikerül. Szerintem sikerülni is fog mindenkinek. Másképp nem is lehetne. :)

Encike
Örülök, hogy minden rendben van veletek? Sok simi a kis pocaklakónak :)

Vernike
Gratula a lakáskulcshoz :)

Edi
Kitartást a kukorica szedéshez. Nekem ehhez sajnos vagy szerencsére nem volt szerencsém, viszont annál többet morzsoltam őket gyerekkoromban :)
Még jó hogy nem kellett rajta térdepelnem :lol:

Luli
nektek egy hatalmas hajrá! Remélem minden klappolni fog.


Ezt nem is tudtam, hogy ennyire figyelembe veszi a vonalzó a hőt. :roll:


Loulu nektek meg hajrá. Apára fel :oops:

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello!

Na itten vagyok. Eddig piri elkerült, hála istennek. Nem tom, mikor tesztelek, akartam várni, hogy minimum egy hetet késsen, de lehet, hogy nem bírom ki odáig. A tesztek hány napos terhességet mutatnak ki? :oops: Bocsi, írtam, hogy antitálentum vagyok ebben.
:roll:

Ranita!
Megértem, hogy egy év után már nehéz pozitívan gondolkodni, és tudom, hogy ez nem a reklám helye, de sokat segíthet egy könyv, én most olvastam el: Rhonda Bryne: A Titok, na most lebuktam, innen szedtem én is a nagy optimizmusomat és a pozitív gondolatokat. :D :oops: De ennél nagyobb igazság, mint amit ez a könyv ír, nincs. Mindenkinek ajánlom.
Amit írtál a hozzászólásod elején, hogy "Ágica, teszt? Most jött meg!" azt nem egészen értem. :shock: :shock:
Azt akartad mondani, hogy neked most jött meg? :oops: Bocs az értetlenkedésért...

Edi!
Hogy sikerült a kukoricatörés? Tutira jót tett, és sikerült a beágyazódás is :)

Vernike!
De jó, hogy kész a lakás! Jó beköltözést!

Loulou!
Mindenképpen kapd el apát szerdán! :D
ácica
 
 


Ácica
ha jól tudom, akkor a beágyazódást követő 3-ik naptól? De ebben én sem vagyok biztos. Azt tudom, hogy amikor én vettem a gyógyszertáros nő felhomályosított, hogy a nap bármely szakaszában elvégezhetem, de előtt tartogatni kell a pisit, hogy a minden féle hormonanyag felgyűljön benne és ki tudja mutatni a teszt. Ez állítása szerint 6 órás tartogatást jelent. (ez az én esetenben kizárt dolog, mert addigra tuti rosszul leszek, ha eddig kell tartogassam) Szóval a legjobb a reggeli :) :oops:
Amit én most vettem az Clearblue. Simán le kell pisilni :oops: (bocsi) Erre meg az van ráírva, hogy a menstruáció esedékessége előtt 4 nappl használható. Na persze szerintem minél előbb csinálod a tesztet, annál pontatlanabb.

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike!

Köszi a felhomályosítást :D , még nem tudom, milyet veszek. Lehet, hogy a gyógyszerésztől kérek segítséget. Írtatok régebben a Gabrielle-ről, arról tudsz vmi bővebbet?
ácica
 
 


Ácica
Szerintem az is jó. Én használtam már olyat is.
Sajnos én ilyen téren nem vagyok vmi nagy márkahű. Amit írtam (Clearblue) azt a gyógyszertáros adta. Annyi volt csak a kérésem felé, hogy rápisilőset adjon.

Tényleg.... hány napja késik már? :) :) Szerintem tuti kétcsíkos lesz :)

Én most eléggé izgulok, hogy minden klappoljon. Most járok a 7-ik napon. Vmikor a jövőhéten megyek dokihoz, hogy csináljon UH-t, hogy miújság van odabent.

Ranita
Hogy sikerült úgy megcsinálnod a vonalzód a Nőivonalon, hogy számoljon? Nekem sosem sikerül :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Hello Csajok!
Hát túléltük a kukoricatörést :roll: . Hajnali negyed 8-tól délre végeztünk a töréssel, aztán még fel kellett pakolni, úgyhogy 2 után értünk haza. hát mit ne mondjak jól esett egy kád meleg víz :) nagyon hideg volt, és a fű tiszta víz, :twisted: nem kellemes.
de hát muszáj volt.
Loulou, Ácica remélem jót tett a mozgás (ami nem igazán lightes volt) és beágyazódott. de jó lenne :roll:
amúgy jónás napom 7-én volt, és hőm szerint a fertility is oda tette a vonalat. hát lehet hogy nem is olyan hülyeség ez :roll:
akkor vagyis 6-án voltunk együtt. 10-én meg ovu volt, és akkor is hemperegtünk egyet :oops: . hátha összejött.
Vagyis összejött igen, és házassági évfordulónk környékén szülök!!!! :wink: na?csak ha megjön piri egy kicsit legörbül a szám, de addig pozitívan!!!!
Hát a terhességi teszthez nem igazán tudok hozzászólni, mert én a múlt hónap előtt 1,5 éve használtam. és nem fogok míg 2 hetet nem késik!
Na megyek lefekszem, mert kész a derekam. majd még azért néha benézek. pusz és pocaksimi a babyknek!

Kép
kissedi
 
 


Princzike!
Bocs, de elvesztettem a fonalat, hogy vagy a 7. napon? :shock: Hét napja késik? és az UH babóra vonatkozik, vagy PÉ-re? :shock: Biztos írtad régebben, hogy hogy állsz, de nem bírom követni... :oops: :shock:

Nekem még csak 1 napja késik, szóval mondhatnánk, hogy ez még semmi, de biztató jel, hogy elég szabályosak szoktak lenni a ciklusaim :D
Lehet, hogy Edinek van igaza, és csak két hét után kéne tesztelni, de addig megőrülök, lehet! :roll: :wink:
ácica
 
 


Ácica: Én 3 napi késés után teszteltem a gabriellel és kimutatta a babát. ;) Szerintem a gabriel nagyon jó teszt. A clearblue nekem nem jött be. Drukk neked!!!

Most megyek, mert pakolunk ezerrel... Még van egy csomó dolog...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ácica
Bocsi :oops: lehet, hogy félreérthető voltam. A 7. nap arra vonatkozik, hogy .... na ebből a mondatból már nem jövök ki jól.
Na még eccer :)
Szóval Piri engem 6-án látogatott meg, így most vagyok a ciklusom 7-ik napján.

Hát a tesztelést ahogy gondoljátok. Nekem a doki azt mondta, hogy ugye inszem után 2 héttel teszteljek. Akkor már kimutatja. Meg hát ugye normális esetben kb akkor kell megjönnie Pirinek.
Bár tesztnél én is kis parás vagyok :roll:

Edi
Minden elismerésem a mai napodhoz kukoricaügyileg :)
De ahogy olvasom két hét múlva még örömködhetünk is. Annyira drukkolok nektek. Remélem minden klappolt :) :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Kisvirág
jól látom, hogy honlap mentek UH-ra? VAgy valamit félreolvastam?
Ha mentek akkor majd küldesz képeket?

Kép

Kép
princzike
 
 


Princike!kösz az elismerést. :)

Kép
kissedi
 
 


Lányok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltok nekem, köszi!

Kisvirág!
Várjuk a beszámolót az UH-ról!
Köszi a teszttel kapcsolatos segítséget! Szerintem én sem bírom 3 napnál tovább, muszáj lesz!! :wink:
Princzike!
Most már értem! Akkor nemsokára lesz a PÉ, de addig se kíméljétek egymást! :lol: :oops:
ácica
 
 


Én pont a menszi napján teszteltem pozit.
De ha 10-es erősségü, akkor már menszi előtt is kimutatja.
Én mindig az első vizeletből csináltam.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Loulou!
Csak annyit írnék neked, hogy ha szerdán van a Jónás napod, akkor szerdán már nem szabad együtt lenni, mert a Professzor Úr szarint a Jónás napi pete már elöregedett. Mindig előtte kell együtt lenni, kb. 2-3 nappal. De aznap már sohasem. Állítólag elöregedett peténél nagyobb a vetélés és a genetikai hiba esélye. Erre figyeljetek, amúgy meg jó szórakozást! :wink:
bikfy
 
 


Princzike, Ácica: ha kapok képet természetesen megmutizom nektek. Már jó lenne egy kép, mert sajna a 12 hét alatt egyet sem tudtam szerezni. Egyszer majdnem videóra vette a doki, csak nem tudom mit nyomott, de a kazira nem vett fel semmit. :roll:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok Csajszik,

Hát pénteken Én is túl éltem a kukorica szedést, és Kissedivel egyettértve én is a kádat céloztam meg elsőnek.
Kissedi fáj a derekad? Jobbulást!

Ranita, írtad, h ha legyengül az ember fogékonyabb a babásodásra, én erről még sohasem hallottam?!
Ranita, végre megjött a barátcserjém. Te mennyit szedsz be belőle? Mert Én egy kicsit soknak tartom azt amit a papírra írtak? És Te most folyamatosan szeded?
Dokid nagyon rendes, ilyennel még nem találkoztam! Remélem mihamarabb rendbe jön a szemed. Amúgy, hogy van, érzel valami javulást?
Szép az új vonalzód!


Vernike, örülök, hogy hamarosan megkapjátok a kulcsot, és költöztök. Hidd el ez le fog foglalni, de tök jó lesz!!!
Sajnálom, hogy a szabi nem jött össze, de azért ne hanyagoljátok el, azért ha lesz egy kis időtök majd menjetek el legalább egy hétvégére valahova. A ház, meg a meló, így egyszerre jól kiszívta az energiátokat :?
Mi jöv héten megyünk Sopronba, 4 napra már nagyon várom. Oda amit ajánlgattam itt. Szóval Jónás meg 17-ét mondja Jónás napomnak, kislányt, 0-val, és akkor pont pihizünk ott, hát megpróbáljuk, igaz 18-án meg lehet, h már piri itt lesz, de hátha. :lol:

Luli, a hőd szépen alakul :lol:

Loulon, ne veszekedjetek, hanem szeressétek egymást. De jó, h. megoldódtak a dolgok.
Én apit mióta próbálkozunk alig bírom magamról "levakarni". Állandóan gyereket akar csinálni :lol:

Ácicica, nagyon tetszik a pozitív gondolkodásod, és tudom, hogy így kell, de néha olyan nehéz......
De megpróbálok nagyon pozitív lenni.
Megy a drukk neked, és én nem bírnám, h ne teszteljek. Nekem az nap amikor megkellett jönnie ki is mutatta a teszt a terhességet. Amúgy jó pár oldalal előréb nagy teszt megbeszélés volt, és volt aki feltett egy terhességi teszt listát is.
Amúgy ha olyan tesztet veszel akkor már beágyzódás után 3 nappal kimutattja. Amúgy csak ha nem publikus, milyen melód van, h állandóan hétvégén, és este dolgozol?

Mi tegnap elmentünk régenlátott barátokkal dumálni. Hát nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztem magam, de a mai nap....
Szóva ma a tegnapi 2x2 dl vörös bórtól full másnapos vagyok :oops: :oops:
Remélem nem ítéltek el a 2x2 dl miatt de már muszáj volt kicsit kikapcsolnom, illetve elengednem magam, de már nem bírom az éjszakázást :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Bikfy, akkor már elötte 2-3 nappal ráfekszünk egymásra apival, Sopronban, meg csak eszek, mivel ott olyan jó a levegő, hogy az ember egyből kajás lesz :oops: :lol:

Kissvirág:
UH képeket várjuk :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Edi!
Szerintem a beágyazódást ilyen nem befolyásolja.

Ácica!
Arról a könyvről már én is hallottam.
A lap alján kérdezted, hogy mikor tesztelek, arra írtam, hogy most jött meg :? .
Szerintem ha már késik, nyugodtan tesztelhetsz is, első pisiből, ki kell, hogy mutassa, ha van valaki a pocakodban.Én mondjuk azért egy hetet kivárnék. De te természetesen ne tedd, mert mi meg meghalunk a kíváncsiságtól :D :D :D .


Princzike!
Nem tudom neked miért nem számol. A cicás nekem se számolt, de hogy miért, nem tudom. Ezt most reggel csináltam, ez számol :shock: . Én sem értem :shock: .
Drukk akkor a dokihoz, nagyon kíváncsi leszek.

Irdab!
Amikor én terhes lettem, én is beteg voltam. Azt mondják, hogy akkor a szervezet a betegségre "figyel", nem pedig arra, hogy babásodsz e vagy sem. Ááá, ennél értelmesebben most nem bírom leírni. Senki nem hallott még erről?
Barátcserje :arrow: folyamatosan szedem, nekem ott a boltba azt mondták, hogy nyugodtan szedjek belőle 2*1-et.
A szemem szerintem jobb, de a doki még mindig látja azokat a vírusokat :evil: és amíg azok ott vannak addig nem kezdhetem el a szteroidos cseppeket :evil: . Majd szerdán kell megint visszamennem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Irdab, de jó lesz nektek Sopronba, én meg pont emiatt a vírus miatt maradtam le egy jó kis wellness hétvégéről. De ami késik, ugye :D :D :D .
Vörösbor :arrow: na azért biztos nem ítél el senki, sőt, az nagyon is jót tesz. Még akár terhesen is. Én tegnap meg ma pezsgőztem. Apukámnak van ma szülinapja, tegnap elvitte vacsizni az egész családot a kedvenc éttermünkbe, 10- en voltunk, mára meg a torta maradt :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok.Egy kicsit félre értődött ez a lakáskulcs beszéd,ez még csak annyit jelent,hogy újjonan épülő házunk belőlről be van pucolva és holnap hozzák a külső nyílászárókat,tehát a bejárati ajtónkat is kulccsal együtt.....de a költözés még messze van...talán karira....talán...
Tesztet én is Gabrielt használtam,eddig pontos volt.Nem jelzett babát és nem is lett.....sajna...de a teszt jó,és azt írja beágyazódás után 3 nappal,szóval kb.pé után 10 nappal már kimutatja...
Ma én is nagyon elfáradtam,kiástam az összes zöldségemet,sárgarépámat,plusz leszigeteltük a fél házat és majdnem meghaltam attól a kátrány szagtól..és még barátnőmet is megköszöntöttük...
Szóval azt hiszem megyek aludni...Szép jó éjszakát mindenkinek!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Tudom kiakasztó vagyok már :D , de az nlcafén ma találtam több fórumot is ezzel a barnázással kapcsolatban. Sokaknak sikerült a baba ennek ellenére is, igaz sok olyan is írt, akinek nem és ő úgy gondolja, hogy azért. Bennem is ugye megfordult, hogy ez lehet akadály, de ma úgy döntöttem, ha más ennek ellenére terhes lett, akkor miért épp én ne lennék. Tisztára pozitív lettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranitaaa :lol:
Bikfy Koszi!
Akkor kedden csabitom el apat, felek hogy elpusztulnak bennem a katonak ha holnap van akcio :roll:
Na milyen jo hogy nem stresszelek es nem tervezek elore ebben a honapban, es nem is figyelem magam.... aaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: komolyan tiszta gaaz.
Vendég
 


Ranita!
Egyeltalán nem vagy kiakasztó. Engem is érdekel a dolog, holnap megyek is a dokihoz, ott majd rákérdezek erre a barnázás dologra. De!!! Ettől függetlenül én azt mondon, neked sem ártana egy hormonszint kivizsgálás. Én is ez ügyben megyek, holnap már okosabb leszek. (Remélem... Az az igazság, hogy attól félek, meggondolom magam. Vadiúj dokihoz megyek, úgy izgulok, mit fog mondani, szimpi lesz-e, ááá... Na mindegy, drukkoljatok!)

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
bikfy
 
 


Kép
Vendég
 


Drukkolok Bikfy!!! Hat igen, a kivizsgalas artani nem art :roll: majd mi is megyunk...
Vendég
 


Loulou-kám, Kicsi Rigó!

Ne fütyülj badarságokat! Ma is és hétfőn is és kedden is tessék megkörnyékezni apit! Nehogy nekem beérd csak a keddel! Remélem már most sem vagy a gép előtt, van most ennél fontosabb dolgod is. APÁRA FEL! :lol: :lol: :lol:
bikfy
 
 


Vernike!

Akkor a beköltözésre még egy kicsit várni kell, de annak is megvan a maga gyönyörűsége!

Ranita!
Ne akassz ki ezzel a barnázással! :o :? Szerintem attól nyugodtan lehet vki terhes. Jó, én nem vagyok orvos, de azt olvastam, hogy egyszerűen hozzátartozhat a mensihez.
Lehet, hogy csak azért mondogatom, mert én is szoktam, és félek
Bocs, hogy értetelen voltam a menzivel kapcsolatban, :oops: nagyon fárasztó, hogy 7. napja dolgozok szabadnap nélkül, és ehhez jön még a jövő hét 5 napja, szóval kicsit le van az agyam amortizálódva
:roll:
Kérdeztétek, hogy mit csinálok: egy napilapnál dolgozok korrektorként, azért van ilyen béna munkabeosztásom. Jövő héten délelőttös vagyok, hála istennek! :D
Irdab!
Még nem találtam meg a tesztlistát, de keresem szorgalmasan!

Jó éjt mindenkinek, lassan mehetek haza...
ácica
 
 


Hú, mégis egészen megijesztettetek ezzel a barnázással!
Lehet, hogy mégsem teljesen normális dolog?
Remélem, pozit tesztelek majd, már csak ezért is, hogy megnyugodjunk így kollektíve, meg úgy amúgy is, nagyon szeretném!!! :)
Loulou! Jó hancúrt! :wink:
ácica
 
 


Na ilyen a munkahelyem, fél órával ezelőtt azt hittem, mindjárt mehetek haza, mégis itt vagyok még mindig..., du. 1 órától.
Elég!!! :evil: :evil: :evil:
Ágyikót akarok és apit akarom!
ácica
 
 


Bikfy !!!! Meg itt vagyok hhhiiiiiiihi. Direkt nem akarom mert azt hallottam hogy ket-harom nap kell arra hogy megerosodjenek a katonak. Szoval hogy a naponkenti szex nem noveli a teherbeeses eselyet. Viszont ha jo erosek akar 72 orat is elelnek (ja es a petesejt az 12-24 orat el - de akkor ugy latszik hogy a mondjuk 20 oras mar oreg :shock: ) Velemenyek? Menjek most vagy maradjak :lol: ?
Vendég
 


Cica en a vegen barnazom mondjuk egy napot. En szerintem azzal van a gaz ha sokaig tart. Na de mondjuk mi az hogy sokaig :roll: .
Asszem lefekszem inkabb :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?