Sziasztok
Vagyis
mert szomi vagyok, de nektek azért örülök!
Vera, örülök az autónak, remélem egyszer nekünk is lesz
Csak győzzük majd benzinnel
Én már vezettem Hamival is, de még úgy h csak ketten voltunk, nem. De mernék vezetni, te is legyél bátor, ügyi vagy te!!!
nyávogás
-Hami meg most rászokott arra, h ha vmi baja van, nem sír, hanem panaszkodik, meg veszekszik, ordítozik...
Barbi :-30????? Az már nem embernek való
Éjszakai nem alvókkal mély együttérzésem. Szerencsére, ez nekünk megy
Én hanalban, nem is várom meg, hogy sírjon, szól,hogy e e e és már hozom is szopizni, utána vissza. Én nem hagynám sírni, nemtom az mire jó, de embere válogatja...
Gabi, köszi klrdésedet, a homeobogyók erre nagyon beváltak. Amikor érzem, h jönne a nátha, ellentámadás és elmúlik
Most is sikerült!
Hami se szeret bekötve lenni az ülésbe, még szerencse, hogy ja megyünk, bealszik egyből.
Amikor a múltkor Pesten voltunk, pályán mentünk, egyenes is, sima is - nem rázta eléggé, így üvöltött vagy 10 percet, de utána bealudt.
Docka, nekünk is Cam hordozónk van, ezek szerint még jó ideig beleférünk. Én is abban reménykedek egyébként, h jön a nyár, kevesebb ruha kell, így elég lesz ősszel venni... bár ha így haladunk a hízással... hízás mentességgel...
Pocicsík nekem nincs, poci ellenben van, asszem én jártam rosszabbul
Anita, kedvenc méterárum az a nagy, ott a DM-mel ellenkező oldalon. Óriási a választék, leszedik nekem a csillagos eget is, nagyon arik!
Most még a piacnál lévő bababoltban voltunk, de nem sétáltunk, mert naon hideg volt.
Amit még szeretek, az az állatkert, de nagyon!!!
Fölös kilóimat küldöm neked fény post
Na és, hogy miért vagyok szomi... tegnap mértünk megint, sikerült alulmúlni az eddigit: 5 deka. Én már annyira tanácstalan vagyok, hogy hajde! 2 óránként próbálok szoptatni, de nem hinném, hogy többet eszik, szoptatva nem lehet a gyereket megtömni és kész...
És már kicsit be is van esve az arca szegénykémnek
Még szerencse, hogy a kedve jó, de úgy veszem észre, hogy fáradékony mostanában. Valóban lehet, hogy vashiány. Remélem, amit én szedek vasat, abból kap ő is rendesen, bár gondolom nem 5 perc, amíg hat. Viszont a vas már nálam megtette a hatását: székrekedés. De bánomisén, ha ő jól van!
Na megyek, mert közben felébredt és szopi lett!
Pusszancs
Ann