Sziasztok!
Itt vagyok, és egyben. Reggel minden OK volt, tiszta a víz, és a doki szerint azért szépen tágul(gat)ok is - 1 ujjnyi. Tegnap elment a nyákdugóm, de tudom, hogy ez nem feltétlen jelent bármit is, így akár még heteket is el lehet lenni. De legalább már közel a cél... Robi nagyon bízik a hétvégi hidegfrontban.
Sav: a tejtermékeket szoktam próbálni, jobban mondva tejet és joghurtot. Ideig-óráig jó is. Egyébként semmi olyat nem eszek, ami savat csinálna, hacsak nem az a néhány szem szőlő, ami néha lecsúszik. De azt is szüneteltetem tegnaptól. Már csak kibírom vhogy...
Kriszti, látom, szorgosan gyűjtitek a fogacskákat - hol Orsi, hol Bori.
Csengének is kinn van már az utolsó, de szerencsére a rágók úgy kibújtak, hogy egy nyekkenés nem volt. Csak azt láttam, hogy néha az ujja matatott a szájában ott hátul, ahol éppen jött. Jó lett volna, ha mindegyik ilyen simán megy.
Andi, de jó kép!
Milyen jópofák lesznek majd, ha másznak, meg tapogatják egymást.
Viki, szerintem a sörözésbe Lackó is bekapcsolódik majd, csak egy kis idő kell még, hogy utolérje a fiúkat.
Tündi, tényleg szerencsétek volt az időjárással! De ilyenkor jobb is kinn lenni, mint benn. Én is szívesebben lennék kinn, ha süt a nap, de olyan macerás, mert a homokozóba már nem jó gubbasztani Csenge mellett, sétálni már nem nagyon bírok utána, mert rögtön bekeményedik a hasam (mellesleg ellóg a kisasszony, és nem érem utol
). Azt meg nem szereti, hogy játszik egyedül, én meg csak ülök a padon, és nézem. Úgyhogy főként akkor vagyunk kinn, ha valaki még van itt.
Sziasztok