Új privát üzeneted érkezett!

Zsu jött, megröhögtetett, majd eltűnt... :shock:

Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a húsvéttól tekintsetek el, csak a képet néztem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt lányok!
Látom még mindenki alszik 8) 8) 8)

Örülök, hogy írtatok.

Afra!
Köszönöm a kedves szavakat. Édesa mit írtál.. Pici és Picur :oops: :oops: :!:

Nika!
Biztosan sikerül, és lesz majd szép kertes házatok, ahol sok tuéipán, rózsa, tuja... stb lehet.

Cat!
Sajnálom, hogy ez történt közted és az anyósod közt..
De majd el gondolkodik egy kicsit..
Az enyém is hisztis mostanában megint..
Legnagyobb baja, ma reggel 7-kor az volt, hogy nyitva maradt a konyhán az ablak...(ki volt buktatva) és minek fűtünk...

Hát kicsit büdi volt, pókerezünk, és borozott após és a vendégek...
És hát ugy gondoltam nem teszek rosszat..
Utálom a büdöset!! (ő pedig.. két hetente mos hajat :twisted: :twisted: :twisted: )

Zsuzska!
Sajnálom, hogy nem tudtad elkapni apát..
De hátha majd ma :!:

Én hétfőn kezdem a gyógyszert.. már izgulok.
Apa folyton kérdezgeti, hogy vagyok.. és hol tartok a ciklusba. :oops: :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Én ma is korán keltem. Forma 1-et néztem.
Apának reggelit készítettem, é elment dolgozni.
Majd elaludtam..
Most kiporszívózok.
És visszabújok. Nyomi vagyok.

Holnap nem leszek nagyon majd. M0-ra megyünk céges bejárásra :roll: :? :shock:

picimami

Sziasztok lányok!

Élet jel adás :D :D Igen még élek.Tegnap sajna nem tudtam jönni sok volt a háztartás beli dolgom,de ma bepótolom.Már,ha ti is jöttök és nem magamba fogok beszélni :shock: :roll: Semmi különös nem történt velünk az elmúlt héthez képest.Illetve,dehogy nem a lényeget nem mondtam Vikikém könnycsepp nélkül ment suliba a héten!!Hurrá-hurrá :lol: :lol: Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Kép
Kép
a.ibici

Jó regggelt!

Hogy vagytok?

Én egészjól, a tüdőgyulladásom, vagy mi elment, így legalább tudommikor kell fújnom az asztmára.

A doki azt mondta szerinte nem lesz gond éshúzzuk év elejéig :) de csak max. első hétig.

Nika!

Már amultkor akartam írni csak elfelejtettem, hogy amit írtál a z oltásssal kapcsolatban,én is ugy gondolom mint te,és be is akartam őket oltatni, de szinte erőszakosan lebeszélt a gyerekorvos, hogy nem tartoznak a veszélyeztetett csoportba.

Anyós téma: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pici!
örülök,hogy minden rendben a férjeddel ésnemlett nagyobb baj!és pirinek is ha te örülsz neki :)

Andy!
rossz mikor elutazik a párunk,de olyan jó várni és a viszontlátás :roll: :roll: .....

Afra! pont este gondolkodtam rajta ha megszülök ugy örölnék ha meglátogatnátok a Halimával meg a Zulaeyha-val...

de te elmész nemsokára :( :( fogsz ám hiányozni.
szerintem Halimáéknakkülönösen,és a jó előadások amiket szoktál tartani....
nem izgulsz????

Cat!

Mikoor mész afp-re? addigméz uhura?
mert akkormár tuti megtudod a nemét!!

Nemlajos!

ha jól emlékszem okt.22-én mész genetikai uhura? az Istvánba?
A legjobb barinőm a Zuleyha is aznap megy genetikai uhura az Istvánba!!

lehet hohgy találkoztok majd!
én meg két baba nemét is megtudom aznap!!! :) :)
Gabi! Gratu amásodik helyhez, az is szép,bár nem tudom járérte valami??

Csucsu!

Szabina hogy van?szinte nincs is egészséges gyerek ismerősöm. :cry: ő jól van?

azén kisebbik fiamnak meg ráment a füléreés tregnap előtt fülészeten voltunk, megint antibé......
de nem panaszkodom.... :lol: :lol: szép napot nektek,és azért vagyok ámésolvaslak benneteket. :)

Kép Kép Kép
asiye

Zsu! köszi a vicceket drágA!! :lol: :lol: :lol:

egy kis szín!!! :lol: :lol:

lasssan fél éve hogy megnyitottad a topiciot :roll: :roll: :roll:
dejól tetted!! mennyi értékes barátság alakult mi :)

Kép Kép Kép
asiye

Szia Ibici!
Örülök, hogy jelenteztél.
És annak is hogy jól vagytok!

Asyie!
De jóóóóóó végre te is itt vagy.
Remélem már teljesen meggyógyultál.
És pihentél is sokat.
A fiúk jól vannak?

Én mégsem feküdtem vissza...
Már fő a húsleves.. Nagyi féle csigatésztával.

Utána vasalok.. és majd délután bújok ágyba :D De nagyon szép idő van. Ha apa hazaérna hamar, elcsalnám a városba.. 8) 8)

picimami

Zsu!
Én is örülök, hogy megnyitottad a topikot, csak azt sajnálom, hogy mostanában egyre többen mennek el, és kevesebbet írokagtunk.
Remélem nem szűnik meg majd teljesen. :?: :roll: :oops:
Azt meg pláne sajnálom, hogy nem zebrásodik jobban a topik.
De hamarosan beindul, remélem :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted:

picimami

Na megyek kávézom egyett. Azt hiszem rámfér... :roll: :roll: :wink:

Csajok néztétek tegnap a megasztárt??
Engem Friderikusz kiborított. Mit keres ott egy ilyen ember??
Semmi köze a zenéhez, és a művészethez sem.
Olyan bunkó volt...
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Pici!

de ügyes vagy!!!

nekem is lenne dolgom :?

de éjjel 2kor felkeltem és félk 5ig azon görcsöltem, ha megszületik a kicsi, milyen nehéz lesz...
és ezért semmit nem pihentem az éjjel.
mi már voltunk kint friss kenyérértmeg kifliért a fiukkal, tényleg szép az idő!! :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Nem jó ha nem tudsz aludni.
Biztos nehéz lesz majd picit, de imádni fogod őket.
A kislányodat is :!: :!: :!:
És szerintem csak megoldjátok valahogy, hogy legyen segítséged. :oops:
Nem lenne lehetőség bejárónőre??
Aki segítene a háztartásban?

Én is sokat ébren vagyok éjszakánként.. és vannak félelmeim.
És nem jó..

Rizibizi lesz még, és töltött dagadó..
És kész. Semmi más. Maradt még fokhagymás tejföl a tegnapi Sissy szeletről. És azzal is finom.

picimami

Jó reggelt!
Asiye, örülök, hogy jobban vagy! A barátnőddel lehet, hogy össze sem futunk, legalábbis a 11.20, (vagy 40?) amire nekem mennem kell (igen, mégiscsak 40), elég konkrét időpontnak tűnik. De lehet, hogy ez is csak valami odahányt időpont, nem tűnt fel, hogy valahol beregisztrálta volna, vagy utánanézett volna, hogy akkorra van-e hely...

Pici, ne akadj ki Friderikuszon, ezért alkalmazták, ő a megmondó ember (a Pély Barna, csak zenei képzettség nélkül), és csinálnia kellett a fesztivált. Rita helyében (a szőke vokalista lány, akinek úgy villámlott a szeme) én csak mosolyogtam volna Fridi beszólásán, főleg, ha annyira ismeri a sóbizniszt, ahogy hangoztatta. Amatőrként viselkedett, megérdemelte, hogy menjen.
Én mindenkit jól betippeltem, egyedül a kis Szilvit (a színészlányka a porcelán arcával) sajnáltam egy picit, de ő amúgy is színész és kész. Ránézésre. De Dávidból is a következő Feke Pál vagy Dolhay Attila lesz, ez is világos.
Na, ezt kiveséztem (á, dehogy, tudnék még egy csomó véleményt megosztani veletek :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

azt tudod hogy az Istvánban aképeknek 200 forint darabja?
mármint szólni kell hogy szeretnélés hogy hány darabot. azt hiszem egyet szoktak adni :roll:

azt hiszem a barinőm 9 körülmegy, ugyhogy tényleg nem fogtok találkozni.megismetrted volna mert őis kendős lány! :)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!
Lehet azért hívták őt oda.. de nekem akkor sem szimpi.
Bár én soha nem bírtam.
Valahogy ellenszenves volt mindíg.
Nem nézem semmibe sem.
Ne haragudj, nekem ez a véleményem róla.

A végét már nem láttam. Nagyon álmos voltam, bebújtam apa mellé kiflipózba és aludtunk :oops: :oops:

Tény a vokalista csak nekem sem tetszett, a dal amit énekelt.

De akkor is durva volt, hogy 29 évesen sehol sem tart, és gondolkodjon el rajta...
:twisted: :twisted:

picimami

picimami

sziasztok!

Kérlek ne haragudjatok, hogy eddig nem voltam...sokminden történt velem mostanában, lelki síkon is...

Egy hétig gyógyulgattam az arcüreggyuszimból...utána visszamentem dolgozni...az utóbbi egy hónapban rengeteg kudarc ért...főképp az órákon a gyerekekkel, meggyűlt egy párukkal a bajom, és úgy éreztem, úgy érzem, én nem tudtam helyesen kezelni a problémát...

A baba továbbra sem jön még, ez is lelki stresszt okozott, és épp ezért éreztem úgy,hogy nem fórumozok többet, nem miattatok,félre ne értsétek, csak úgy éreztem, ha továbbra is olvasgatnék, írnék, nem tudnám magam mögött hagyni a kétségeimet és a lelki problémákat ezzel kapcsolatban.

A lakás dolog miatt is depis voltam, még midnig hitegetnek bennünket, hogy majd-majd megmondják a beköltözés időpontját, a legutolsó az,hogy hétfőn keressük őket, és most megmondják. Már nem bízom smemiben, mert eddig is két hétbe telt míg utólértük a vevőkezelést, mert vagy ki van kapcsolva a telefon, vagy fel se veszik...

szóval most midnen összejött, az utóbbi egy hétben esténként elfogott a sírás is...
aztán meguntam, azt modntam elég volt, nem leszek többet depis.

Kinyomtattam egy szép képet, amin egy család van.A hátuljára felírtam a napi 10 parancsolatom, amit sűrűn elolvasok, mert könyvjelzőnek hazsnálom, és elég sokat olvasok....ilyenek vannak felírva,hogy egészséges vagyok, hamarosan megfogan a babánk, stbstb...igyekszem ebben hinni...hogy tőlem függ a boldogságom!
Úgyhogy újult erővel ismét itt vagyok, és nagyon kíváncsi vagyok, kivel mizujs...

Cat, Nemlajos, tudjátok már a picitek nemét?
Pici,látom,most kezded a clostyt, ha jól értem, ez segíti a peteérést?

Andy, ne aggódj, a Párod csodás élményekkel fog hazatérni ezekből az országokból...és miközben kinnvan, addig készülj a karácsonyra, vagy az Ő visszatértére...

Afra, ti is hamarosan indultok egy új kalandba!

Gabi, most látom, a lánykád második lett egy versenyen? modellverseny volt?
arwen***

Arwen!!! Szuper, hogy itt vagy újra, és ne tűnj el megint!
Látod, mennyi mindenen mentél keresztül, aztán pl a sulis dolgokat velem nagyon jól kibeszélhetted volna, tartottam volna Benned a lelked, de mindenki más is meghallgat, ne hagyd, hogy felhalmozódjon!!!
Ránk mindig számíthatsz, tudhatod
:wink:

Asiye, az Istvánban még sose akartak nekünk képet adni, se ingyen, se pénzért... :shock:
Én nem vagyok az az ember, aki rákérdez, de ha felajánlják, lecsapok rá.
Azért ez durva, hogy a saját dokinőm rá se kérdezett... :?

Pici, nagyon is megértem, amit érzel Fridi iránt, én csak egyszerűen nem vagyok hajlandó hinni a külsőségeknek, de biztos, hogy nem ez a megfelelő magatartás (én vagyok az, aki anno Császár Elődöt sajnálta, nem a rendőrt - persze őt is -, hogy egy pillanat és egy rossz döntés mennyire megváltoztatja az ember életét).
Én a legrosszabb megnyilvánulásban is a gyerekkori traumákat stb keresem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok és szép hétvégét lányok:)

Pici: Képzeld azt álmodtam babás vagy. És reggel mikro felkeltem emlékeztem rá 1hetes voltál. Mondjuk ezt nem értem , hoyg jött ki de ez volt az álmomban. Ebben az a pláne, hogy egyszer a barátnőmmel is álmodtam ilyet és utána babás lett:)
Persze az nem volt benne az álmomban, hoyg én is az lennék de a fő, hoyg te az voltál:)

Asyie: Képzeld Szabina egészséges. Semmi baja. Az igazság az, hogy 3éves lesz de a dokinéni nem is ismeri. Csak oltásra mentünk vele. Sosoem volt beteg egyszer az orrát fújta csak. Szóval le is kopogom jól van:):)
Ő egy egészség bomba:)

Kép
csucsu05

Pici, megnéztem a riportot (aztán rájöttem, hogy már láttam :roll: ), nekem teljesen hiteles, sőt, még szimpatikus is, ahogy megkövette magát Fenyővel való konfliktusa miatt. De hát nem vagyunk egyformák :lol:
Nekem inkább Eszenyi volt ellenszenves, a kilókkal. Bakker, hát tényleg az a legfontosabb? :shock:
Ez a nő Gregor Józsefet meg Cserháti Zsuzsát is lefogyasztotta volna? :?

Csucsu, a boszi álmodott :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szép napot ezt gondolta így kezdésnek ezt el tudnám fogadni :):):):)):

Kép

asiye: a picinek már benne lesz a kötelezőben :):):): a kisebbnek meg ingyenes ártani nem ártasz vele :):):)
de van egészséges gyerek ismerősöd :D:D:D:d Gergő (lekopogom) nem beteg :):):):

ibici,arwen de jó hogy jöttetek :):):)

pici én néztem Fridi engem is kiborított de ő azt mondta hogy nem az énektudást nézi hanem a show részét :):)) ahoz meg igazán ért szerintem :)
igaza van nemlajosnak
Ritácskának nem kellett volna megsértődnie hiszen abban igaza volt a fridinek hogy ha 29 évesen főleg úgy hogy a showbizniszben dolgozik nem futott be akkor már nem fog jó hangja van meg csinos is de ennyi ezer ilyen szaladgál az utcán és fiatalabbak :):)

a dávid gyerek nagyon tettszett nekünk si szilviét én is sajnálom de ha az enikő megígérte neki akkor biztosan segíteni is fog neki a színházi dolgokban :):):) a többiekkel éán is egyetértettem akik bekerültek

nika70
Salgótarján

csucsu úgy legyen hogy bejöjjön az álmod :):):):))

nika70
Salgótarján

nika, ezt a házat én nem csak kezdésként tudnám elfogadni, ennél szebbet álmodni sem tudnék :roll:
Na de hát majd egyszer jól lesz nekünk is!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

pedig ez nem nagy ház :):):)) de nagyon tettszik 117nm egy külföldi oldalon találta Gabi 100 euróért már meg is lehet építettnmi :):):):):):)

nika70
Salgótarján

http://www.prodom.sk/index.php?id=2

itt van még nagyon sok ilyen és hasonló kisebb nagyobb ház szlovák oldal de a lényeget megérted :):):):)

nika70
Salgótarján

100 ezer bocsika lemaradt még három nulla :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

ööö... már éppen kezdtem volna nyúlni a bankszámlámért, ha 100 Euró :lol: :lol: :lol:

117nm nekem hatalmas, több, mint kétszer akkora, mint amiben élni fogunk az elkövetkezendő években.
Remélem, hogy ez a gazdasági válság nem tesz minket örökre tönkre a hitelek miatt :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nika, nagyon szép ez a ház!

hozzánk jön most egy barátunk, itt fog aludni nálunk, teszek-veszek, rendetrakok, ezért nem voltam eddig...

nemlajos, ne is mondd a hitelt, mi most fogunk először törleszteni ebben a hónapban...kíváncsiak is vagyunk,mennyi lesz.
arwen***

nekünk még nincs hgitelünk de remélem hamar rendeződik ez az egész mert ha nem akkor nagy balhé lesz az biztos
szerintem egy gyerekkel nem olyan nagy a 117 nm hiszen amiben most lakunk nekünk is 54nm de a két kis szoba baromi kicsike a nagyszoba sem olyan túlságosan nagy ezért kiegyeznék egy ilyen házban nagyon is :):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Na sikerült egy pár képet előkeríteni íme, egy kicsit sok szerintem:
Kép Ez én fiatalon Kép Itt is fiatalon anyukámmal Kép pocakosan 98-ban Kép ez is pocakosan Kép vivi pár órásan Kép

Kép
Kép
minimano74

folyt. köv: Kép Vivike Kép Kép Ez vagyok régen Kép Ez is én Kép Vivi 1 éves én 24 Kép Ez egy kedvenc képem Kép És egy vörösen

Kép
Kép
minimano74

Na lányok majd jövök egyelőre csak a képeket akartam felrakni.
Jók legyetek :wink:

Kép
Kép
minimano74

nagyon jók a képek Gabi

nika70
Salgótarján

Nekem is tetszenek a képek, Gabi! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi: aképek szuperek. Megjegyzem szőkén vagy csini. Nekem a vörös haj neked nem jött be.

Kép
csucsu05

Jó reggelt Lányok!

Arwen!
Örülök, hogy jelentkeztél.
Aggódtam érted.
És nem értettem mi a baj.
Rossz volt, azt hittem megbántottunk.
Remélem most már jobb kedved lesz, és bármi is van, gyere mi megpróbálunk segíteni.

Nemlajos!
Ez a nyilatkozata nekem is tetszett.
Ahogy Fenyőről nyilatkozott.
Nekem egy személyes tapasztalat miatt ellenszenves..

Enikő tényleg durva volt.. a fogyás miatt.
Ő nem mondhatja meg senkinek, szerintem..
Főleg mert nem tudja mi van mögötte.
Lehet pl betegség is.

Csucsu!
Nagyon tetszik az álmod!!
Remélem teljesül.
Nagyon jó lenne.
És lehetek egy hetes.. :D :D :oops: :oops:
MOst tartok a ciklus elején...
És ugye menszitől számolják.. szóval ha két hét múlva is ez álmodod?!
Nagyon jó lesz :!:

Neked piri??

Nika!
Nagyon szép a házikó.

picimami

Gabi!
Nagyon köszi a képeket!
Olyan jó nézegetni.
Szépek vagytok nagyon!

Csajok.. olyan szomorú vagyok.
Megyünk ma az M0-ra.
És nem leszek gépnél.. :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :? :?

picimami

picike jó reggelt látom korai vagy nma is:):):)

majd jössz ha visszajöttetek az mo-ról vigyázz magadra

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok!!

Köszi a dicséretet a képekért :wink:

Pici!!
Majd várunk vissza, vigyázz magadra. :lol:

Arwen!

Jó hogy jelentkeztél már, gyere tényleg sűrűbben és beszélj ki mindent magadból. :lol:

Ibici!

Jó hogy már Viki nem sír :wink: :lol: Lassan már haza se akar jönni majd a suliból :wink:

Csajok nagyon jókat főztetek hétvégén. :wink:

Nika!

Nagyon jók a házak én is elfogadnék egyet :wink:

A nyeremény (tudjátok honlapveseny volt) igazából semmi extra nem volt egy fejlécet nyert de neki ez is nagyon jól eset. Még egyszer köszi a sok-sok szavazatott. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Na akkor remélem teljesül az álmom:)
Amúgy ma mit álmodtam?? Azt, hogy egy zöld kismama felsőt vettem. Mondjuk nem emlékszem, hoyg babás lettem volna de kismama felső volt az biztos. És a legszebb, hogy én nems zeretem a zöld szint csak a fűben de ha babás leszek komolyan mondom akkor tényleg veszek egy zöld kismama felsőt:)

Ma reggel megjött:) Igy szerdán kezdhetem a clostyt:)

És mindenkinek szép hetet kivánok:)

Kép
csucsu05

Szaisztok!
Jó reggelt mindenkinek!!!!0

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: neked is jó reggelt:)

Kép
csucsu05

Drága Asiye!
Örülök, hogy jobban vagy már, gyerkőcöknek jobbulást kívánok!!!!!

Ibici!
Gratula lánykádnak könnycseppmentes sulihoz!!!!!!
Én már nem is emlékszem, hogy milyen volt, mikor először léptem át a suli küszöbét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pici!
Hát igen.... sajnos jönnek és mennek emberek, de azért az összetartó mag az csak maradt, aminek én nagyon nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem szeretem a Fiderikuszt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Arwen!
De jó, hogy ismét itt vagy, nagyon hiányoztál :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jól tetted, hogy kicsit kikapcsoltál. Kell néha. De most már csak pozitívan és sikerülni fog minden :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nika!
Ez a ház egyszerűen TÖKÉLETES :!: :!: :!: :!: :!: :!:
El tudnám képzelni álmaim házának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Nagyon jók a képek!!!! Szerintem is a szőke haj jobban áll neked :!: :!: :!: :!: :!:

Pici!
Nagyon vigyázz magadra az M0-snál :!: :!: :!: :!: :!: :!: Olyan sok barom van az útakon :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Csucsu!
De jó, hogy neked is megjött.... Picivel majdnem egyszerre kezditek a Clostit!!!!!! Micsoda egy Clostis banda vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mindjárt reagálok is, de előbb pár kép Beniről. Vasárnap készültek.

Kép Kép Kép
Vendég

Nika!

Az a ház szerintem életetek végéig jó lenne. A miénk csak 11 m2-rel nagyobb, de itt akár 3 gyerekkel is lehetne élni. És még akkor is mindenkinek lenne külön szobája.
Nekem csak az nem tetszene benne, hogy könnyűszerkezetes. Mármint az árából gondolom, mert az oldalt még nem néztem. Magyarországon ez nem egy elterjedt építkezési forma, és nem véletlenül...
Vendég

Arwen!

Örülök, hogy előkerültél!
Sajnálom, hogy nem voltál jó passzban, de mi segítünk. Azért vagyunk.

Tanács: Ne azt írd, hogy hamarosan megfogan a baba, hanem konkrét időpntot. Pl.: 2008. októberében megfogan az első babánk. Vagy ami szerintem még jobb: 2009. júliusában egészséges kisbabánk születik.

A LAKÁSRÓL KIDERÜLT MIKOR KÖLTÖZHETTEK?
Sajnos a Rákóczi Ligetről én sem hallottam jókat, mi azért is nem néztünk ott lakást régbben. Akkoriban úgy is volt, hogy teljesen leáll az építkezés. De remélem Ti hamarosan már ott fogtok lakni!
Vendég

Pici!

Milen az M0?
Én kifejezetten utálom. Szinte félek, ha arra kell mennünk autóval. szerintem életveszélyes. Most is van baleset...

Apa autója hogy van? Megjavíttatjátok?

A Closty szerintem jót fog tenni. hamarosan ott lesz a baba a pocakodban.
Vendég

Asiye!

Még nem tudom, hogy megyünk-e Uh-ra a 18. hétig. most valahogy nem érzem szükségesnek. Annyira nyugodt vagyok, és tudom, ogy minden rendben. És valahogy azt is, hogy kislány... (De ha fiú, akkor bocs, én akkor is imádom!)

Milyen gyógyszert adtak az aszthmádra?
Nekem most Ventolint írt fel a házidoki. (Szerencsére, mert Egerben kellett is használnom. )

tudom, hogy Afrát nem tudjuk pótolni, de majd mi meglátogatunk. Csak meg kellene végre szervezni....
Vendég

Nemlajos!

Kérj képet az Uh-on!
Szedd össze magad! :) Mi is kíváncsiak vagyunk a babára, nem csak Te!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?