Új privát üzeneted érkezett!

Picicica, írtam tegnap, hogy a titok halasztódott jövő péntekre, mert a párom túl sokáig dolgozott, és nem ért oda a randira.
De elárulom:
Már kb másfél-két éve hitegeti a páromat a volt főnöke, aki vállalkozásba fogott, hogy szüksége lenne egy jó mérnökre, és Rá gondolt.
Ezért a Zuram nem volt hajlandó belevetni magát az álláskeresésbe, mert majd az, majd, csak várni kell.
Most végre megbeszéltek egy kettes találkozót, hogy végre leüljenek, és konkretizáljanak, erre a párom nem volt erélyes, és nem jött el időben a munkahelyéről, inkább halasztotta a megbeszélést. :?
(pluszba a jövő hétre se adtak neki szabit, pedig az első egyetemi évfolyamtalálkozója lenne, mióta végzett... :cry: )
Nem nagyon hiszek a dologban, de ha összejönne, sokkal jobb volna, mert nem kellene napi 100km-t autókázni, és ha csak ennyivel, de beljebb volnánk.
Szóval még egy hétig csuriban lesz mindenem, hogy mégis összejöjjön.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hihi, a laptetőn már nem múlik :wink:

Pici, akkor most már csak te vagy adós a titkoddal :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici én úgy tudom a barnázás még nem számít első napnak szerintem holnap amikor rendesen megjön azt számítsd első napnak

pici: én nem erőltetem hogy elmond a titkodat :) :wink: :wink:

Nemlajos hát ez tényleg jó lenne nektek :):):) drukkolok hogy összejöjjön és apa is összeszedje magát és a sarkára álljon hogy tudjanak beszélni :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos: Na szoritunk és hidd el össze jön a meló. :)

Kép
csucsu05

Nemlajos!
Olvastam, hogy halasztódik.. csak azt hittem mára.. Lehet figyelmetlen voltam. :oops:
Szorítok nagyon, hogy sikerüjön a párodnak.
Hátha nem lenne feszült, és a kis feleségét is babusgatná többet.

Bocsi.. Én még nem árulom el.
Majd ha eljön az idelye... :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nika!

Én is úgy tudom.
Szóval majd holnaptól számolom.
Még csak barnázom.

Cat!
Jó pihenést nektek Egerben.
Viszed ugye a laptopot?

Nem semmi te párodnak is volt már pár balesete. Az enyémnek sem ez az egyetlen.
De remélem az utolsó. :? :cry:

picimami

Lányok, én mára búcsúzom, nagyon elfáradtam (biztos a jóga :wink: )
Kép

(a helyesírási hibáért ne engem szidjatok, esztétikai érzékhez nem jár nyelvtani is... :evil: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok csajszikák!!!

Van még valaki??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia. Én vagyok:)

Kép
csucsu05

Ó, szióka!!!!

szóval vasárnap pirinénje meg fog jönni??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Felvettelek msn-re, ha nem baj!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia
Igen láttam el is fogadtalak:)
Elvileg igen vasárnap jön a pirike.

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Vagyok ám én is, csak program volt ma. Reggel ugye elvittem Danit a bölibe, aztán irány a gyakszi. Amikor hazaértem, hívott apa, hogy megpróbál időben lelépni és akkor megy ő a gyerekért, merthogy dani egész héten őt várta, és mindig csalódott + mérges volt, hogy mégis én mentem. Na, ma sem tudott eljönni sokkal elöbb, de legalább együtt odaértünk érte és utolsó elöttiként el is hoztuk az Úrfit. Bölcsi után kibicikliztünk a pacikhoz (most nem lovagolni csak nézelődni), aztán haza. Mire hazaértünk, jól elfáradt mindenki, így a program, Dani: mese + kakaó, apa: kártya, anya: sütés. csináltam fincsi gófrit, aztán vacsi, fürdés és Dani Manó már alszik is.
Lányok! Én most 50 méter mélyen magam alatt vagyok!
Tudom, más is írta már, hogy a férje elutazott valahova messzebbre dolgozni, de az enyém most mindenkit felülmúl. Tisztára kivagyok! Ma közölte, hogy jövőhéten kedden mennie kell Japánba, nov 22.-én pedig Kínába. Igaz nem sok időre (most keddtől szombatig, novemberben pedig 1 hétre), na de akkor is!!! A világ másik felébe megy, nem az ország másik felébe!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pici!
Örülök, hogy nem lett baja a párodnak! Olyan hamar megvan a baj!
Szerintem is onnatól számold a mensit, amikor rendesen megjön. Én is így tettem, és így szedtem mindig a Clostyt a 2. naptól. Most viszont (ma) vagyok a 2. napon, de nem szedem. Úgy döntöttem kicsit pihizek. :roll:

Csucsu!
remélem vasárnap piri elkerül, és még vagy 9 hónapig..... :wink: :lol:

Zsu!
Jó hogy jöttél! Hogy vagy?

Kép
oriandy

Andy!
szegénykém.... de csak pár nap.... tudom, hogy akkor is :x :x :x :x
Hosszú lesz nagyon :cry: :cry: :cry:

Köszike, én jól vagyok....

milyen a gyakszid??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A mai (vagyis amit a paradontológián kell majd még letölteni) nem mondható túl jónak. A doktornő igen szigorú és ma is pl. belekötött az egyik csajsziba. Szó szerint lehordta, ráadásul egy beteg elött!
Velem szerencsére rendes, és így talán tűrhető lesz még az a pár nap, amit ott kell eltölteni. A többi meg egyszerűen csúcsszuper!!!!!
Élvezem! ha el tudok majd helyezkedni ebben a szakmába, tuti jól fogom magam érezni!

Kép
oriandy

Hát akkor tetszik és szereted... és ez a lényeg... hogy szereted a munkádat és nem csak munka lesz majd, hanem élvezni isi fogd... drukkolok, hogy végig ilyen jó legyen!!!!!

Mennyi van még hátra a suliból?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggel Mindenkinek!

Andy!
Sajnálom, hogy a párod utazik. Megértem milyen érzés lehet.
Éjjel elöntött a piri rendesen.
Szóval akkor voolt pé-m, amikor én gondoltam... később, szombaton.
Apa jól van.. de látom hogy maga alatt van.
Most az én autómat nyúzza..
Nem baj.. csak nehéz egyeztetni, mert nekem is használati eszköz.

És lassan mennem kell fodrászhoz :D

Zsuzska!
remélem te is jól vagy??
Látom most lesz pé-d..
Hát tessék apát elkapni ezerrel.
És hozzd a pozitív tesztet két hét múlva.
Már annyira megérdemelnéd te is :!: [/b]

picimami

Neked is jó reggelt Picikém!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi, Drága vagy, de sajna ez sem a mi hónapunk volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem túl vagyok a pé-n, ráadásul apának meg kellett kapnia tegnap a Hepatitis injekciót A és B-re is. Az egyik cég, akinél dolgozik, volt Hep-es :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szóval inkább várunk még egy ciklust :x :x :x :x :x :x

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Légy szép a fodrász után!!!!!
Pici titkod kiszúrja oldalkámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nagyon sajnálom.
De kitudja még mi lesz...
Hátha mégis sikerül.

A Titokra majd egyszer fény derül..
Kérek még időt hozzá

Puszillak

picimami

jó reggelt mindenkinek :):):)

Pici akkor ma van az első nap a clostyhoz :):):):):)

zsu: legalább apa védett lesz nem kell aggódni :)

Andy : sajnálom hogy ilyen messze megy apa

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok! Itt vagyok :lol:
Lánykámra már nem kell szavazni vége a szavazásnak :roll: második lett. Köszönöm szépen a sok-sok szavazatot :lol:

Én már szép vagyok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici, akkor most örülünk, hogy megjött, ugye? :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na lányok megyek takarítani stb. majd jövök még ha tudok.

Puszi mindenkinek és jók legyetek hétvégén :wink:

JA ÉS VAN CSAJOM PICIMAMI

Kép
Kép
minimano74

Na ilyen lett, nagy nehezen be tudtam rakni :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

gabi ügyi vagy :):):):)

nika70
Salgótarján

Gabi: Második lett? Gondolom éppen hogy lemaradt? Pedig lehetett volna első. Na majd legközelebb!!

Pici: Megjött? Na akkor majd a closty meghozza a gólyát!

Andy: Hú sajnálom , hoyg elutazik a párod de nem megy hosszú időre és biztos vissz majd valami szép ajándékot neked:)

Nekem már fáj a hasam lehet ma jön meg ami jó mert akkor 28napos lett a ciklusom :)
És kezdhetem a clostyt:)

Kép
csucsu05

hehe, lányok, lassan összeáll a ciklusotok is? :shock: :lol:

Gabi, sajnálom, hogy csak második lett, de szép eredmény ez is, jól összehoztuk :wink:

Andy, Kína meg Japán jó messze van, jó a férjednek, hogy ilyen messzire eljut a munkájából adódóan! :roll: Az a kétszer egy hét meg hamar elmúlik, és biztos hoz Neked valami érdekeset! :wink:

Zsu jól eltűnt, pedig holnap lesz a könyvtári vasárnap... :cry:
Nekem mondjuk biztos, hogy ez is kimarad, de majd legközelebb (Zsunál 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos én nagyon öeülök mert ez a harmadik hónap hogy 28 napra jött meg amióta szültem összevissza jött meg vagyis igazából szerintem három hónapja vagyok csak igazán termékeny és ha így gondolom akkor még nem is próbálkozunk régóta :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

én ma gulyáslevest csináltam meg muffint sütöttem lányok nálatok??????

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kösz csajok a bíztatást. Valahogy majd kibírjuk azt a pár napot apától távol....

Mai menü?
Husileves, a főtt hús mellé fokhagymamártás, és majorannás sült tarja krumplival. Hú. Úgy bekajáltam. :roll:
Maradt még a tegnapi gófriból is, felmelegítve olyan, mintha friss lenne. Dugig vagyok!

Dani nemrég aludt el, én gyprsan kiteregetek és megyek én is pihenni egyet. Úgyis csak ilyenkor lehet. :wink: :lol:

Nika!
Az tök jó, hogy beállt a ciklusod, ráadásul magától! Nekem a 4 havi Closty állította be 28-31 napra. Most kíváncs leszek, hogy nélküle hogy alakul majd a helyzet.

Kép
oriandy

Gabi!
Nagyon jó lett a csajod!

Igen megjött a piri rendesen. :D :D :D
Innét a 3. napon kezdem a closty-t.

Csucsu!!
Majdnem egybe áll a ciklusnunk :!:
Hajrá closty-sok!!
Babásodni :!:

Jó lett a hajam, vágattam belőle.. de még mindíg nagyon hosszú a fodrászom szerint, és már nem is hullik :D

Én rántott melleket és combokat sütök, majd és fokhagymás tejfölös sajtos cucc a tetejére.. Szóval Sissy módra.

Tepertős pogi lesz, és burgonya püré, és babgulyás...

Minden kész, csak a pogikat és a husikat kell sütnöm.
Közben fürdő takarítás..
És görcsölök, mint állat.. :? :shock: 8) :shock:

picimami

Andy!

Te is nagyon finomat főztél..
Én holnap akarok majd sütni citrom tortát..
apa és öcsém dolgoznak.. :cry: :cry: :cry:

Lesz időm kreálni.
Ja.. meghalt a mosógépünk.
Csapágyas lett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Van egy halom szennyes.
Milyen jó is hogy sok ruhám van...
:P :oops: :oops: :roll: De apára mit adok?? :lol: :lol: :lol:

picimami

Húúúúúúúúúúúúú pici nem semmi nekünk is egyszer nem olyan rég leállt a gép nem akart centrizni meg a vízet kidobni a gépből aztán csak ki kellett takarítani a szűrőt nem lehet hogy az a baja?

nika70
Salgótarján

Mi ma tarhonyás húst csináltunk aztán takaritottam meg most mig a lányomaludt elmentem a kertsészetbe vettem 4féle bokrot most pedig ültetni fogok meg fűvet nyirni.
Aztán vettem még tulipán hagymákat azokat is eldugdosom , hogy tavasszal virágba boruljon a kert:)

Holnap meg a szomszédainkkal fogunk őszi grillpartyt ztartani igy már bepácoltam a húsokat este meg a salátát megcsinálom és holnap kerty grillezés lesz:)

Kép
csucsu05

csucsu: annyira irigylem ezeket a kerti partykat :):):) na ha majd nekünk is lesz kertes házunk akkor majd nálunk is lesz ilyen már alug várom hogy egyszer nekünk is kertes házunk legyen :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pici! Nagyon sajnálom a kocsitokat, de az a lényeg, h a párodnak nem lett semmi baja! Fel a fejjel, tulajdonképpen nagyon szerencsés kimenetele lett a dolognak!
Olvasom, h megjött miki! Akkor most lehet rástartolni a babaprojektre :) Hajrá Pici és hajrá Picúrka! :D

Hogysmint vagytok lányok?

afra.h

Sziasztok!

Elhoztam a laptopot. :D

Pici!

Most örülök, hogy megjött. A Closty segíteni fog. Neked is és a többieknek is!

Andy!

Úgy irígylem a férjedet! Én világéletemben vágytam Japánba és Kínába is!
Japánba különösen azóta, hogy pár éve olvatam a Gésa című könyvet.
És Nektek is hamar eltelik az a pár nap.

Nemlajos!

Szerintem jó, hogy elárultad a titkot. Így legalább mindannyian tudjuk küldeni a pozitív energiákat, és az segít majd.

Mi az Auchanban vettünk a nappaliba lámpát 6-7 ezer forintért. A barkácsáruházakba ugyanolyanokat 20 körül lehet kapni. De van az Ikeából 1800 forintos lámpánk is lépcsőázban. És az is nagyon jól néz ki. Úgyhogy akár olcsón is meg lehet úszni.
Viszont a fürdőbe nem lesz könnyű találni. Kicsi a választék és oda már az elején is kell.
Vendég

Afra!

Már csak 12 és költöztök? Meglátogathatunk majd? :D

Asiye!

Hogy vagy?
Mit mondott az orvos?
Vendég

Nika!

Pár éven belül Nektek is meglesz a kertes házatok!
Keress egy olyan házról képet ami tetszik, és tedd ki úgy, hogy mindig lássátok! Hamarabb sikerülni fog. (Titok)

Csucsu!

A tulipánhagymákat már most el kell ültetni? Meddig lehet? Én is szeeetnék, de még a helye sincs meg...
Vendég

Gabi!

A második helyért is kap valamit Vivi, ugye?

Pici!

Pár hete mi is azt hittük tönkrement a mosógép, de eszembe jutott Nika esete. Nálunk is csak a szűrőt kellett kitisztítani szerencsére.

Zsuzska!

Ma is dolgoztál, vagy csak holnap?
Ha a párod oltást kapott, akkor lehet, hogy most jön a baba. Vagy csak a fogorvos hoz szerencsét?
Vendég

Tegnap összevesztem anyósommal.
Vacsoránál elkezdte Benit felvágottal etetni. Szóltam, hogy most próbálom neki megtanítani, hogy kenyérrel egye, ne csak a felvágottat. "Jó." 10 másodperc múlva: "Harapj még egyet Benikém!"
Erre én felemeltem a hangomat, hogy most mondtam, hogy kenyérrel kell ennie.
És felháborodott, hogy "Jól van, velem ne kiabálj!"
De végre felfogta, hogy mondtam valamit. Viszont én voltam a bunkó, hogy miért kiabálok. Több, mint 7 évig csendesen mondtam mindent, ami egyik fülén be a másikon ki. Most meghallotta. Azóta nem beszélünk.
Vendég

cat: én anyósom is iylyen mondok neki valamit nem hallja meg ha a lánya mondja vagy a fia és pl ugyanazt mint én azt meghallja vagy úgy tesz mint aki megsértődött multkor is jött és hozott körtét a gyereknek erre mondom neki hogy a körtét nem szereti a gyerek ( hiába héja nélkül sem eszi meg ) erre azt mondja én mondtam hogy nem ehet a ygerek csokit na nekem meg majd felrobbant a fejem hogy én iylet nem mondtam én csak annyit mondtam hogy ne ebéd előtt fél órával etesse a gyereket csokival :):):) de mintha a falnak beszélnék :):) nem baj nem sokáig kell hallgatnom őt :):):):):):)

nika70
Salgótarján

nika: Hidd el amit szeretnénk megvalósul. Lesz enked még csodaszép kertes házad:)

Cat: tavasszal is lehet meg most is. Hisz a hagyma nem fagy el. A szomszéd néni nagy kertész ő mondta ha akarom, hoyg korán már jöjjön ki a tulipán akkor most vessen is el.
Kiváncsi vagyok rá tavasszal nagyon:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Nem aggódom már, tegnap asszisztensnéni megnyugtatott, úgyhogy most már minden okés. Apa meg alukál a drága :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tök jó, hogy beállt a ciklusod!!!

Pici!
Tudod, majd elmondod a Titkod, ha már úgy érzed, itt az ideje :wink:
Puszillak :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Szép lettél ma a fodrásznál :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Látom, piri teljes gőzzel megjött.... hajrá closti!!!!!!!!!!!!!4
Részvétem mosógép miatt!!!!

Mini!
Nagyon jó lett a "csajod" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Csucsu!
Én is irigykedem kerti party miatt :oops: :roll:

Cat!
Ma is dolgoztam. Aztán voltam vásárolni, ebédet csináltam (rakott karfiolt), elmosogattam, tévéztünk apával, aztán őt elnyomta a nagy buzgalom..... és a fáradtság. Szóval mostani esély=0 :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A bankrabló elkiáltja magát:
- Mindenki a feküdjön a padlóra!
Aki ott tartózkodik, mind leveti magát.
- Nyissák ki azonnal széfet!
Ki is nyitják neki, belenéz:
- Egy pohár tej!?
A rabló fogja és megissza.
- Nyissák ki a következő széfet!
Kinyitják neki, megint csak egy pohár tej. A rabló fogja és megissza.
A negyedik széfnél a helyzet ugyanez, ismét egy pohár tej.
A rabló most már felbosszantja magát:
- Most már aztán mondják meg melyik széfben van a pénz, mert valakit lepuffantok!
- Uram! Nálunk, nincs semmi pénz, mi spermabank vagyunk!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két öregember beszélget az öregedésről.
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Ők ráadásul sosem hajlandók
beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják
eltitkolni a bajaikat.

- De még mennyire. Teljesen igazad van.

- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük őket a
fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni,
állj 10 méterre tőle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem
válaszol, kérdezd 5 méterrel közelebbről. Majd 2 méterről, végül 1
méterről. Ha ekkor sem válaszol, kénytelen lesz beismerni, hogy nagyot
hall.

A másik öreg jónak találja az ötletet, és amikor hazaér, 10 méterre a
feleségétől emelt hangon így szól hozzá:

- Drágám, mi van vacsorára?

Nincs válasz. Közelebb megy 5 méterrel és újból megkérdezi:

- Drágám, mi van vacsorára?

Nem kap választ, ezért 2 méterről megismétli a kérdést:

- Édesem, mit eszünk vacsorára?
Semmi reakció. Odalép hozzá és 1 méterről kérdezi:

- Életem, mit eszünk vacsorára?

Mire az asszony dühösen:

- Csirkét sült krumplival te vén marha, már háromszor mondtam

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kuzsanna! Hihi, nagyon jók a viccek :lol: :lol: :lol:

Cat! Peeeerszeeee! Nagyon szívesen látlak majd benneteket...rendezhetünk majd pocakparty-t :wink:

Háát igen, nemhiába vannak anyósviccek is...sajnos némelyeknél ez igen valós probléma :(

afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?