Új privát üzeneted érkezett!

Meli, Hanna blogjában megtalálod, hogy mennyi mindenhez jogod van a törvény szerint, ha terhes vagy. Olvasd el! Nagyon fontos!

Lola, sajnálom, hogy ilyen rondán belegyalogoltak a lelkivilágodba. Bunkó paraszt. :?

Bella, Bella, Bella!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++ Na nehogy má' ne sikerüljön!!!! Tessék összeszorítani az összes testnyílásodat. Ott bizony nem jön ki semmi!!!! :wink:

skrisz72

Sziasztok,

Bella, nagyon várom a híreket!!!

Zsófi, Te is ma?

Drukkolok mindenkinek, a tüszőnövesztőt is küldöm ++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok!
Bella,Zsófi várjuk a híreket!!!!Nagyon drukkolok!!!

Csibe!
Köszi,lehet,hogy azért nem találtam,mert lemaradt a végéről a t betű :oops:
Rana!
Idegbaj?Az nem jó.Simogass macskát :D

Tüszőnövelő drukkok a szurkálosóknak!
Vendég

Sziasztok!

Enyém teszt negatív. :? De ne sajnáljatok, mert majd a lomik sikerül! :wink: :lol: Csak nem most jött még el a mi időnk. Várom pirit, hogy mehessek a szurikért. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
De te nem tudod mikor volteisprung,remélem csak várod pirit,és nem jön.Örülök,hogy nem törtél le!
Vendég

Nyulasz!
Két hete kedden voltam dokinál, akkor látta a 10 mm-es tüszőt. Aztán pénteken nagyon fájt a hasam, tuti akkor volt peteérés. Akkor meg már a 15 dpon vagyok. Szóval nem áltatom magam, inkább drukkolok ezerrel Bellának!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
ez a beszéd!!! hajrá lombik!!! :wink:

Bella,
csuriban minden ujjam érted!!!! +++++++++++++++++++++

Nyulasz,
szép nagy kéményünk lett :wink:

Én tegnaptól szúrom a Merionalt és mától a Clexant :)
Ja, kirúgták a főnökömet :cry: jókor a francba, most az új főnökkel kell tisztázni a dolgokat...... kíváncsi vagyok, hogy áll majd hozzá, annyi idős mint én :? :roll:

KépKép
tobi

Zsófi!
Értelek.Hajrá lombik :D
Tobi!
Jajj,ez nem jött jókor.Remélem új főnök is megértő lesz.Ha mégsem,te már benne vagy a lombikban,ilyenkor felmondási védelem alatt állsz,mintha terhes lennél.Csak két lombik között nem él ez.De olyanod már nem lesz.Ha meg nem megértő,van táppénzes tippem :D
Bella!
:?: :?: :?:
Vendég

Nyulasz,
tegnap az egyik szemem sírt (drága jó főnököm miatt) a másik meg nevetett (kezdhetjük a lombikot), nem volt könnyű nap! Dehát ez van, változik minden! Tudod eddig a főnök helyettesített most meg ki fog???? ez is megoldódik tudom. :wink: Hétfőn kiderül a reakciója, remélem megértő lesz ha nem jöhet a tipp :wink:

KépKép
tobi

Tobi, Nyulasz!

Köszi! :lol:

Tobi!
Sajnálom, hogy így alakult, de ezen ne idegesítsd magad, mert az nem tesz jót!! Hajrá szurik, a többi meg úgyis elrendeződik. :wink: :lol:

Bellát vártam mostanáig, de lassan indulnom kell piacra. Öltözködés után még bekukkantok, hátha jön addig. :roll:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Zsófika: sajnálom a negát :-( akkor kedden nem jössz??? Bár aztán a franc se tudja, lehet hogy hétfőn kéne még 1 teszt :wink:

Bella: ?????????????????????

Tobi: Te is tegnap kezdted? Én is tegnap kaptam az első Gonalt! :lol:
Hát ez nem jó hír, hogy új főnököd van. Csak lesz valahogy...Szerintem legyél határozott, hogy már minden le volt zsírozva, és hogy ezt mindenhol így csinálják.

Nyulasz: Neked megvolt az Eisprung??

Délelőtt megyünk Apával shoppingolni, délután meg takarítás, mert már mindenhol porcicák leledzenek. :-)

Csajok, lombikos ciklusban van jelentősége annak, hogy spontánban hogy működök? Nekem már a 11. nap körül szokott pé-m lenni, ez most jelent valamit vagy nem? :roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
Nem tudom mit éreztem,szerintem eisprung volt :roll: Majd kiderül,mikor jön meg.
Szerintem van jelentősége lombikos ciklusban,valószínű hamarabb lesz a punkció is.Kedden már dokid meg tudja mondani kb mikor.Tüszőnövelő drukkok mennek!
Bella!
Gondolom vv vagy,remélem nagyon jó híreket kapsz!Most nekem is mennem kell,vártalak,de majd délután bekukkantok!
Vendég

Zsófi, sajnálom, de hajrá lombik!!!

Bella????????????????????????????????????????,

Kép
petne

Sziasztok,

Zsófi :( , na de majd a lombik sikerülni fog :wink:

Bella????????++++++++++

Tobi, hajrá stimu :wink: +++++++++++

Szeszo++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Lola: hiába írnám, hogy ne törődj az ilyen köcsögökkel,.... Elgondolkodhatnának az ilyenek, mit érezhet ilyenkor az érintett. De nem tudnak, mert agyuk nincs!!! :twisted:

Tobi: remélem új főnököd megértő lesz!!!

Kati: tök jó, hogy az eddigi eredményeid jók! :D

Baba:a leptetőt el lehet raktározni ám!!!!! :wink:

((((((((((((((Zsófi)))))))))))))))))) :cry:

Bella: :?:

lányok: mi az a volteisprung és Eisprung? :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bella,az ég szerelmére,hol vagy már?Ünnepeltek?...remélem :wink:
Puszedli!
Eisprung az peteérést jelent németül.Megy a szuri?
Vendég

Nyulasz: És a volteisprung? :roll:
Megy a szuri. :D A tű vékony, csak nem elég hegyes, ezért nehezebben megy át a bőrön!!!!! :( De átmegy! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

krisz, szezso, bella, meli, rana, tobi: drukk++++

zsófi: hajrá lombik!

puszi: hajrá szurik! drukk+++++

bella: várunk az eredménnyel!

katica
katica30

Bella, csak miattad kattantam rá a netre ma!
++++++++++++++++++++++
(Megpróbálom elképzelni, hogy akkor most ünnepeltek, vagy nem mertél tesztelni...)

Zsófi, meg még miattad jöttem ma. :cry: sajnálom, de hát nem kell elkeseredni, hamarosan babás leszel.

Mindenki más! Szép hétvégét!

Lola, még annyit. Múlt héten anyósoméknál ebédeltünk. Anyós dec. 1-ével nyugdíjba vonul, és most babázni szeretne. Mikor ezt bejelentette, sokatmondó tekintettel a sógoromra és a barátnőjére nézett, mint aki minket már teljesen leírt. Gondolhatod, milyen szarul esett. Aztán végül röhögtünk rajta a párommal, egyikünk se mert a sógorom barátnőjére nézni, szerintem ők még nem terveznek családot... :wink:

Kép
kisbuta

Bella!!!!
már nagyon nagyon várlak...... tűűűűűűűűkön ülök
Vendég

Bella, gyere légyszi!!!! Annyira izgulok.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Bella, lécci, lécci!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Bella! Csak most tudok és csak miattad! Ird, hogy minden rendben!!!! Kérlek!!!!

Nektek is szép estét lányok!

Kép
estike66

Sziasztok!
Azt hittem jött már Bella! :? Nagyon remélem,hogy az üneplés hevében nem jöttél csak.
Puszedli!
[quote]N írta:yulasz: És a volteisprung?
ez múltidőben peteérés,csak véletelen egybeírva :lol: volt eisprung :wink:
Vendég

Nyulasz: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi! :D

Kép
Vendég

BELLA?,Csak miattad netezek itt, de nem írsz.Gyere!

babaimádó
Kép
babaimado

Bella???????????

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz! Simogatnék én macskát, ha lenne, de sajnos nincs... :(

Bella?????????????? :roll:

Figyeljetek csak, hétfő reggel kell mennem vv-re, és reggeli előtt szoktam bevenni a Clostit. Most bevegyem vv előtt vagy ne??? Elfelejtettem megkérdezni. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: én bármilyen vérvételre megyek (ált., hormon, vagy inzulin), a gyogyókat mindig utána veszem be. Lehet nem befolyásolja, de tuti ami fix. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

SZiasztok!

Az eltűnt bárányka jelentkezik. :oops: :oops:
Rólam annyi: hétfőtől ismét dolgozom, bár új munkahelyet keresek, mert a fogadtatásom nem olyan volt,mint számítottam. Alapos fejmosást kaptam a táppénz miatt. :roll:
Ma meglátogatott piri néne, úgyhogy mostantól próbálkozhatunk spontán összehozni egy bébit. :D

Katica :D

Nem tennél fel egy táblát, hogy tudjam ki hol tart? Köszi.

Bella :D

Veled mi újság? Ugye pozitívat teszteltél? NAgyon szorítok.

Nyulasz, Dezsi, Csibe, Petne, Krisz, Kisbuta, Hanna és a többiek

Pusz nektek! :lol:

Most megyek, és elteszem magam holnapra. Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Puszedli :D

Most nézem, ugyanolyan a vonalzónk, csak más a szöveg rajta. :shock:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, meddig voltál táppénzen?

Bella??? :roll: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok,
Bocsánat tegnap nem voltam net közelben.
Köszi a drukkokat és aggódást. Sajnos a megérzéseim most sem csaltak, nem sikerült.
Egyelőre nem tudom hogyan lesz tovább.
Vendég

Bella :( :(

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
köszi aranyos vagy, de nem szomorú, hanem dühös és tehetetlen vagyok és sajnos ezt nem tudom lekezelni és elviselni
Vendég

Bella!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bella: annyira sajnálom :cry: dühöngd ki magad, utána jobb lesz és tisztán fogod látni, hogyan tovább... (fagyibébik?)

Zsu: fejmosás a táppénz miatt?? :shock: na dehát nem jókedvedből voltál táppénzen...

Puszi: jó volt ez a volteisprungos dolog :lol: :lol: :lol:

Rana: milyen vérvétel lesz?

Csajok, ennek a Gonal injekciónak olyan pici vékony tűje van, hogy meg sem érzem. Apát halálra is zaklattam, hogy tuti beadta-e. Jól megnéztem az üvegeket, meg a fecskendőt is, nem maradt-e bent az anyag :oops: meg mindent megnéztem, nem folyt-e ki :oops: kissé paranoiás vagyok :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella, sajnálom. Megjött a mensid? Vagy voltál vérvételen és alacsony a hcg szint?

skrisz72

Voltam vérvételen 0 hcg.
Vendég

Bella!
Nagyon sajnálom! :cry: Ölelés!!!

Rana!
Én még sosem szedtem semmit, nem tudok hozzászólni! :roll: :lol:

Szezso! :lol:
Örülök, hogy nem fáj és nem is érzed! Így megnyugodtam, hogy nekem se fog, ha a 21. napon elkezdem, mert ma megjött. :cry: Úgyhogy majd csak sokára kell mennem Tapolcára, sajnos kedden nem talákozunk. :?

KépKép
zsófikukac

Bella, a francba...
Én csak azt nem értem, hogy ha apával van gond, de sikerül megtermékenyíteni a petesejteket, akkor meg mi a fenéért nem sikerül? :roll: Lehet, hogy ilyenkor jövünk mi, hogy a megtapadás már a mi gondunk?? Ilyenkor olyan dühös vagyok, hogy miért nem lehet ez egyszerűbb? Mi olyan bazi bonyolult ezen? Minden hülye állat egy csomó borjat ellik évente, mi meg itt küszködünk ezzel az eggyel... nagyon igazságtalan. Bocsánat, hogy nem vígasztaló szavakat írtam. :oops: A méregtől eltekintve nagy ölelést küldök!

skrisz72

Bella, nagyon sajnálom :cry: . Ölellek!

Kép
petne

Sziasztok csajok!!!

Hát én nem voltam vagy egy éve lassan....mert az endo miatt kégyszerszüneten voltam a 2. lombik után. Most úgy néz ki, hogy lehet megint jön a lombik...24-e körül a 22cn körül megyek uh-ra, hogy mehet-e a stimu.
Így egy kicsit Zsófival vagyunk párhuzamban mert neki is az endót legyőzni indul a lombik.Hallom Zsófi, hogy megjött.Sajnálom. :( Akkor mikor indul a stimu???

Látom nem sokan vannak itt a régi bandából , ami remélem csak jót jelent. :D Vikimimi, Nyulasz üdv! :D Lehet, hogy vannak még mások is...de csak ezt az utolsó oldalt olvastam.

Mennek a drukkok mindenkinek!!!
Van vmi táblázat, hogy milyen babaeső volt mióta nem voltam?
vizkriszisback

Vizkriszisback?? :shock: Emmegmi? :wink: :lol: asszem én rövidíteni fogom a neved, ha nem baj.
Csak a második lombik után derült ki, hogy endod van? Vagy már tudtátok, csak előjött megint? Táblázatot úgy a 412. oldalon találhatsz, ha jól emlékszem. Üdv újra itt közöttünk, bár gondolom jobb lett volna, ha nem kell ide visszajönnöd. Na sebaj, majd összedrukkoljuk neked is a babát. Neked első baba lesz?

skrisz72

Vizkriszisback, velem is vonhatsz párhuzamot. Az endo műtétem után közvetlenül inditottuk a lombikot. A műtét november végén volt, amikor is az endon kívül az egyik petevezetőmet is kivették, meg egy miomát is, és január legelején már böktem is a Decat. Igaz, hogy az első próbálkozás nem sikerült, de a fagyasztott embrik közül az egyik Julcsi lett, aki már 6 hónapja lakik a pocimba.
Szóval hajrá lombik!! Téged műtöttek is, vagy "csak" gyógyszert szedtél?

Kép
petne

((((((((((((((((((((((((Bella))))))))))))))))))))))))))) Apiccccccsbe!!!! :twisted:

(Én meg amiatt vok ideges ilyenkor, hogy ha már nem sikerült, legalább az derülne ki ilyenkor, mi volt a bibi.... és akkor lehetne mit tenni legközelebb... :evil: )

Szezso: dejóóóó! Alig várom már a Gonalt akkor! :lol:

Kobzozsu: jó az izlésed vonalzó téren! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Bella!
Nagyon sajnálom :cry: Nagyon bíztam benned, tudod a blasztóbabák miatt. nem is értem, hogy miért nem sikerült. ugyan olyan dühöt szoktam én is érezni, amit Skrisz írt le. Szinte szó szerint... :?
Remélem, sikerül valahogyan megemészteni, fel tudsz állni, és a sítáborosokat már fogadhatod is! :wink:

Vizkriszi!
Tényleg nagyon régen voltál! Sőt mondhatni eltűntél :) Üdv újra :!: :wink:

Nyulaszkám!
elkaptad apát :oops: :?:
nekem már megint beindultak a domborulataim :? szóval most már utánaolvastam, és arra jutottam, hogy 35 év felett a ciklus második felében erősebb a mellfeszülés. Ebben csak az az egyetlen baj :roll: hogy mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok :? de nem, csak szilikonozzák magukat (ezek szerint, jó progiszintem :) ) Talán... Vagy terhes vagyok :?: :lol: Bakker, most megint izgulhatok :lol: :lol: :lol:
dezsina

Bella, sajnálom, hogy neked lett igazad. Én is ilyenkor csak azt tudom hajtogatni, hogy "Miért???Miért????Miért??" De sosincs válasz :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Bella! Egy nagy ölelést küldök, és mihamarabbi lelki gyógyulást! :(

Szezso, 7. ciklusnapi vv és UH lesz, hogy nőnek-e a tüszikék. Remélem igen! Meg azt is, hogy legalább Menopurt már nem kell holnaptól szúrnom. :?
Szóval nem tudom, mennyit változtat az ösztrogénszinten az előtte bevett Clostylbegyt.... :roll: De nekem is az tűnik logikusnak, hogy ne vegyem be előtte... Telefonon nem tudom megkérdezni, mert 8-ra kell menni és 8-kor nyitnak...

Szia VizKrisz! :) Írjál magadról, mert mi még nem ismerjük egymást! :wink:

Puszedli, a Gonal az smafu, ne aggódj! :)

Na megyek mert vacsit főzünk, kirándultunk egy nagyot, gyönyörű idő volt, kicsit le is égtem! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?