Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Lányok,
csak pár sor a cukor témához. (ugye én érintett vagyok, mert magas a vércukorszintem, sajnos.) méz: nekem a dietetikus nem ajánlotta, azt mondta sajnos a legtöbb méz cukrozott. ha tudjuk, hogy nem az akkor lehet enni. de hát nem lehetünk biztosak benne, kivéve ha ismerjük a termelőt. Tabati én csak kizárólag vizet iszom. nekem az oltja a szomjam. cukros üdítőt csak akkor iszom, ha vendégségbe vagyunk, vagy nálunk vannak látogatók. azt vettem észre, hogy ilyenkor csak iszom-iszom az üdítőt és csak szomjasabb leszek. édesítőszert én sem szeretem, pont az íze miatt. bár van egy svájci gyártmányú, Anyu hozta nekem még tavaly és az elég szolíd. kávét -teát (feketét) tejjel iszom, így meg tudom inni cukor nélkül.

Kinga
gratulálok az adásvételihez! tök jó! végülis megvan a ház ahova költöztök, vagy azt ez után nézitek ki? (kicsit lemaradtam. bocsi. :oops: )

Lyndee
jobbulást! láttam a vetélősbe tettél fel pocakképet. csini. (nem nézel ki rajta 30 hetesnek.)
megyek mert fürdetés lesz.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Vera
sajnálom. :cry: jobbulást a fiadnak. Mire jön a hugica, már el is felejti a gipszet. :wink:

Kép

Kép
syrynx
 
 

 
 

Syrynx!

Hát épp ez az!! Én nem szoktam szomjas lenni, ha rajtam múlna, akkor nem innék semmit. Ha meg nem vagyok szomjas, akkor nehezen csúszik a víz. Csak sportolás közben iszom rengeteget belőle, de akkor kell is, mert kiizzadom, de akkor jól is esik.

A fekete teát én is szeretem tejjel. Az más kérdés, hogy abba is teszek mézet. :lol: Bár mindegy is, mert nagyon ritkán iszom fekete teát, mert hajlamos felkúszni a vérnyomásom. A gyümölcsteába meg nem nagyon illik a tej... Inkább az lesz, hogy mindenből kevesebbet először, aztán szép lassan elhagyom. Meglátjuk...

Kép
Kép
tabati
 
 


Látom, hogy szinte együtt haladunk! :) És szinte együtt is kezdtük a projektet, csak nekem első baba lesz. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Vera: Kitartás a rossz után a jó jön. Nemsokára a kislányodat babusgathatod:)

Csajok: tegnap voltam dokinál. A prolaktinom oké. A progeszteronom 6,1lett ugye. És a doki szerint kicsit lassú a petefészkem. Igaz, hogy 5fölött már mutatt PÉ-t a szervezet de a dokim a 10-15 fölötti értékeket szereti. Igy kaptam closty. Most fogok mensizni és a 3. napon el is kezdhetem. Azt mondta a 2X1/2 szem elég lesz szerinte.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég jártam már erre! :oops: :oops:
Az új munkahelyemen annyira pörög az élet, hogy mire hazaérek, már nem tudok leülni a gép elé netezni!

Remélem mindenki jól van!

Kép
anda81
 
 


Csucsu:Ez tök jó hír!Meglátod,az első hónapban babás leszel :wink:


Kinga:Nem akkor kívántam amikor már babás voltam mert még mondtam is a páromnak hogy olyan furi hogy éppen hogy elmúlt piri és én szinte csak a salátáért voltam oda,még babás sem lehettem.

Tabati:A mézről egyébként azt hallottam hogy a terhesség első pár hónapjában nem is ajánlatos enni mert a méhek által termelt bacikat tartalmazhat amik az anyára nem ártalmasak viszont a baba megkaphatja.
Egyébként nem olyan szörnyű a tea magában és a kávé sem tejjel.Én hihetetlen édesszájú vagyok de meg lehet szokni.
Viszont a folyadékbevitel az nagyon fontos,majd a védőnő is el fogja mondani.Próbálj meg legurítani naponta legalább 1,5 litert.A terhesség alatt is fontos lesz :wink:

Vera:Szegény kicsi fiad,látszik a képen hogy magába van zuhanva.De jó móka lesz összefirkálni a suliban vagy a tesókkal :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: remélem tényleg sikerül mostmár. Amúgy most én is azt érzem sikeres lesz az első hónap. Na aztán ha nem össze zuhanok:(

Vera: Sajnos nincs olyan gyerek aki nem töri el valamilyét. Ahogy látom a balkeze az igy tud irni. Persze hacsak nem balkezes.
Te pedig nemsokára szülni fogsz nagyon szalad az idő. És a kislányodat kényeztetheted:)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok lányok!

ma voltam dokinál, tüsző 16 mm, nyálkahártya 7,5 és most vagyok a 11. napon.
a doki fél, hogy hamarabb reped meg ebben a hónapban mint az átlagos 14-15 nap, ezért csináltatott velem egy lh tesztet délelőtt és az szerintem egy hajszál híján pozitív. minimális árnyalati különbség van a két csík színe között, de szerintem estére vagy holnap reggelre már erős csík lesz a második is. Kaptam choragon receptet, hazafelé majd kiváltom és holnap délelőtt csinálnom kell újabb lh tesztet és ha az már pozitív akkor fel kell hívnom a dokit és elmondja hogyan tovább, ki fogja beadni a szurit és mikor lesz az inszem.

Én arra tippelek, hogy jövő hétfőn lesz az inszem.
Remélem holnap még legalább ilyen erős lesz az lh teszt mint ma vagy erősebb, mert nem szeretnék lecsúszni erről a hónapról.

sajna visszaolvasni most nincsen időm, majd hétvégn bepótolom ígérem, addigis mindenkinek szorítok!! :)
Vendég
 


Sziasztok!
Én is ma voltam dokinál. :lol: Nekem meg vasárnap kell lh-t csinálnom, és ha pozitív, akkor hétfőn inszem. :lol:

Kép
németh
 
 


Szilvi: az Uram kérdezteti, hogy a pasi része hogy működik az inszemnek. Megmondom, hogy miért mentünk, megnéz a doki uhuval aztán ha minden ok, akkor ő kap egy kucsot?
Lehet, hogy hétfőn végre találkozunk? :wink:

Kép
németh
 
 


Szilvi, Kinga
mennek a tüszőrepesztő drukkok! :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Tabati
én is észrevettem, hogy eggyütt haladunk. :wink: remélem babásodni is együtt fogunk, hamarosan. :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


kinga: pontosan így:) a doki behív, megnézi, hogy megrepedt e, ha igen, párodnak fel kell menni az emeletre, ott van minden, amire szüksége van, utána leadja a kiskatonákat, azzal csinálnak valamit, utána pedig jöhet az insze. az inszem maga kb 5 perc, aztánmég fekszel 15 percet és mehetsz :)
Vendég
 


Szilvi, Kinga!

Megy a drukk hétfőre! :wink: Ha minden jól alakul, akkor egyszerre fogannak a babáitok! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


kinga: és ha vasárnap pozitív az lh-d, te hol adatod be a tüszőrepit? az ügyeletes orvosnál?
Vendég
 


hát, megcsináltam az lh tesztet, ami pozitív, felhívtam a dokit aki azt mondta, hogy próbálkozzunk holnap spontán. mondtam neki, hogy dehát a pct teszt pozitív volt, tehát hogy nem jutnak fel a kiskatonák. mondta, hogy ez valóban így van, de ha ma megkapnám a tüszőrepit, hétfőre már nem lenne jó a petesejet.
ezt mondjuk nem értem, mert eddig is megrepedt mindig a tüszőrepire következő 2. napon.

szóval nem tudom, nem értem most mi van, szerintem a dok nem si tudta, hogy ki vagyok. bár azt mondta, hogy emlékszik.

úgyhogy úgy néz ki, hogy ezt a hónapot is bebuktuk :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


viszont emléksztek, hogy a multkori inszem után, mikor kiderült hogy nem sikerült, írtam, hogy a mostanit még megcsináljuk és ebben az évben ez az utolsó. hát valaki föntről úgy látszik úgy akarja hogy most fejezzük be ne a következő hónapban.
úgyhogy marad a spontán próbálkozás.
bár ez olyan mint a vaktában lövöldözés :cry:

kinga: akkor ezek szerint ebben az évben már nem fogunk találkozni. :(

remélem neked sikerül ez a hónap! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi: a dokival nem beszéltetek vasárnapi inszemről?
Nálam hasonló volt a helyzet a múltkor. Pénteken a rendelőben csináltam egy LH-t ami elég halvány volt. Megbeszétük, h szombaton és vasárnap is csinálok otthon, amint pozi lesz, megyek az ügyeletre beadadtni a tüszőrepit és hívom őt. Ha ez szombaton lett volna akkor vasárnap inszemeztünk volna. Még kérdeztem is, h vasárnap mikor lesznek bennt, mondta reggel 8-ra kell készülni. De végül is vasárnap délelőtt lett pozi a tesztem, akkor mentem az ügyeletre és hétfőn reggel 8-ra az inszemre. Mindent nagyon alaposan átbeszéltünk még pénteken a dokival, így szó sem volt az elhalasztásról. Bár azt mindig megkérdezi akarok-e hétvégi inszemet, gondolom az anyagiak miatt. Szerintem hívd fel mégegyszer és kérdezd meg tőle vasárnap lehetne-e az inszem. Akkor gyorsan beadathatod a tüszőrepit most.
Vendég
 


angi: már nem akarok tovább kavarni. majd legközelebb. azért nem fog összedőlni a világ, most hogy ez az inszem elmaradt. :wink:

nem érintett valami jól, elképzelhető, hogy várta volna hogy én megemlítsem a vasárnapot, nem tudom. most így alakult. ennyi.
Vendég
 


Valószínűleg neked kellett volna megemlíteni a vasárnapot. Azért furcsa, h ilyen a doki. Nekem is az 1. inszemnél szinte semmit nem mondott el részletesen, a 2.-nál viszont rá is írta a papíromra a legapróbb részletekig a teendőimet. Utólag nem is csodálkozom, h nem sikerült az 1.
Azért drukkolok, h sikerüljön spontán.

Kinga neked is drukk az inszemhez.
Vendég
 


angi: köszi. te mikor tesztelsz?
Vendég
 


Szilvi!

Szerintem is rámenősebbnek kellett volna lenned, hisz a múltkor is vasárnap voltál benn nem? Talán tényleg csak udvariaskodott és nem emlékezett rád, de biztos sok betege van nem emlékezhet mindenkire és talán tényleg nem akarta erőltetni a vasárnapi fizetős dolgot. :roll:

Angi!

Tényleg, veled mi van?

Kép
Kép
tabati
 
 


csajok, köszi, hogy így aggódtok, de tényleg nincsen semmi baj :) majd legközelebb megyek és kész :) aztán meg hátha sikerül spontán is :wink:
Vendég
 


Szilvi: És ha vissz ahivnád, hogy bemennél vasárnap ?? Akkor ez a hónap lehet sikerülni. Próbáld meg max azt mondja nem tud fogadni.
Szemesnek áll a világ.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: már nem akarom megkavarni a dolgot. meg egyáltalán nem biztos hogy megreped holnapra magától, hiszen most nem kaptam tüszőrepit és holnap még csak a 13. napon leszek
Vendég
 


és őszintén szólva, kicsit jó érzés most nem foglalkozni ezzel. hogy hányra kell menni, hogy előtte pár napig nem lehetünk együtt, hogy utána is vigyázni kell, stb.
most lehet pont erre van szükségem.
reggel el voltam kenődve. de ahogy telik az idő, már alakul a kedvem :)
Vendég
 


Szilvi: Erre mondják minden úgy jó ahogy van. :)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: ez így igaz :)
Vendég
 


jó reggelt!

csináltam reggel lh tesztet,még mindig pozitív, nem repedt meg. remélem majd estére.
tegnap este is csináltam egyet, na az nagyon erős csíkos volt. a második csík erősebb volt mint a kontroll. El is kaptam apjukat, hogy ha esetleg hajnalban repedne a tüsző, akkor legyenek készenlétben a kiskatonák :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi: ha még ma is pozi az LH, akkor nincs veszve semmi. Elmehetsz most beadatni a tüszőrepit az ügyeletre és holnap reggel 8-ra mehetsz inszemre.

Én ma vagyok 14. DPO-n, de nem tesztelek, mert a doki a lelkemre kötötte a 2,5 hetet. Tegnap egész nap úgy fájt a hasam, mint amikor megjön.
Képzeljétek a 2. inszemem hétfőn volt, reggel 8-ra mentünk és délután 1-kor végeztem. 5 órába telt, olyan tömeg volt, amilyet még sose láttam, nem volt elég ülőhely sem.
Vendég
 


angi: ez nem fog menni sajna, mert nem írták rá pénteken a papíromra, hogy ügyeleten adják be a szurit. anélkül meg nem fog menni.
Vendég
 


Szilvi, Angi: most már én semmit nem értek. Nekem csak annyit mondott, hogy ha ma pozitív, akkor hétfőn menjek Apjukkal együtt. Szó sem volt semmiféle tüszőrepesztő szuriról. Most akkor mi van? Az nem kell mindenkinek? Vagy elfelejtette mondani? De még a papíromra is ennyi van írva, ha vasárnap poz., akkor hétfő inszem, ha negatív, akkor csak sima uh. :roll: :?:

Szilvi: hátha tényleg jót tesz egy kis pihi, aztán maguktól alakulnak majd a dolgok. De azért sajnálom, hogy így alakult. Lehet, hogy neked kellett volna mondani, na de hát azért szerintem ez a dolog sokkal fontosabb annál, hogy most udvariaskodáson múljon. Pláne, hogy már voltál hétvégén.

Angi: neked is megy a drukk!

Egyébként, amikor nem hétvégi inszemről van szó, ti adtatok pénzt?

Bár ezek után szerintem nálunk sem lesz semmi. A spontánról is lekésünk, meg inszem sem lesz. :cry:

Kép
németh
 
 


Ja, és még egy: ti hányra mentetek amikor inszem volt és hétköznap? Ha 9-ig odaérünk az még jó nem?

Kép
németh
 
 


Szilvi: tőlem az ügyleten még a tb kártyámat sem kérték el, csak a papírt kellett bemutatnom, h kezelés alatt állok, ez az utolsó uh papírja volt, gyorsan rápillantott a néni és már adta is be a szurit.

Kinga: azt nem értem, h neked miért nem kellett tüszőrepi. Vagy azt nem értem nekem miért kell, mikor magától mindig megreped, szoktam is érezni. Kicsit szórakozottnak tűnik mostanában a doki.
Inszemre 8 órára szoktak hívni, de amennyien a múltkor voltunk, akár délre is mehettünk volna. Azért szerintem siessetek, hátha kevesen vannak.
Hétvégi inszem 20ezer. Hétközben nincs tarifa, de szerintem illik adni, bár Szilvi sem adott az elsőnél. Ahogy érzed és bírod anyagilag. Azért drukkolok holnapra!
Vendég
 


Na nem lesz holnap tuti inszem, mert nega lett az lh-m.

Most én tudom, hogy hülye vagyok, de nem értem még mindig ezt a tüszőrepi szurit. Ha magától megreped akkor minek? Meg ha a szuri után sem teljesen biztos, hogy mikor reped meg... Na ez most elég homályos nekem.

Holnap megyek azért uhura. Ja, egyébként a tegnapi lh sokkal világosabb volt, nagyon reménykedem, hogy holnap talán poz. lesz, és akkor lehet még inszem.

Kép
németh
 
 


Angi: egyszerre írtunk, akkor ezek szerint nem egyedül vagyok a kérdéseimmel. Na majd meglátjuk.

Kép
németh
 
 


Kinga holnap kérdezz rá a tüszőrepire. Vigyél magaddal LH tesztet mert a doki biztos kérni fogja. Én amikor megérkezem akkor szoktam megcsinálni, mert uh-ra üres hólyaggal kell menni. Lehet holnap ott megkapod a szurit és kedden lehet az inszem.
Vendég
 


kinga: ha csak esetefelé repedt meg a tüsző az nem baj, mert életképes a mai reggeli inszemig. de tényleg vigyél magaddal lh-tmert az nincsen nekik.

na szóval, nekem ma már nem érdemes mennem,mert a tegnap reggeli pozitív lh után délutánra már negatív lett, estére meg csont nega, úgyhogy szerintem valamikor akéső délelőtt, kora délutáni időben lhetett az ovum.
apjukkal voltunk együtt tegnap reggel és tegnap esteis. úgyhogy majd kiderül.
Vendég
 


Szép jó reggelt Lányok! :D

Csak azért vagyok ilyen boldog, mert megjöttek az ácsok és fűrészelnek meg kalapálnak ezerrel, szegény kutyák meg kaparják az ajtót, úgy félnek a fűrészgéptől. :lol:

No, olvasom megy a babagyártás nálatok ezerrel! :lol: Elég bonyi ez a tesztelgetés, meg tüszőrepi szuri dolog.

Ezt a tüszőrepis szuri dolgot én sem értem, majd meséljétek el ha rájöttetek! :lol: És mégegy lányok! eírnátok nekem, hogy hogyan kell tesztelni az lh teszttel. Mi mit jelent, mikor kell együtt lenni stb. nagyjából értem, de azért leírnátok nekem pontosan? Mert a következő ciklusban ki fogom próbálni, ha megjön, akkor rendelek is egy adaggal. Ja! És mennyit érdemes így első körben rendelni?

No, spontán mi is megtettük a magunkét, majd kiderül milyen eredménnyel.

Szilvi!

Drukkolok a spontán babásodásért! :wink:

Kinga!

Remélem neked meg már megcsinálták az inszemet!

Angi!

Akkor még 3-4 nap és tesztelsz? Izgi... :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Én is most rendeltem LH -t szóval szintén érdekelne amit kell róla tudni.

Kép
csucsu05
 
 


Lh: amennyit én tudok: nem szabad reggel csinálni, első pisiből, hanem lehetőleg du. de akár este is lehet. viszont mindig ugyanabban az időben kell. (én két ciklussal előbb mindig du 2-3 között csináltam.) és csak akkor számít pozitívnak: ha a két csík egyforma vastag, élénk. (ha a tesztcsík csak halvány, az még nem pozitív.) néha elég nehéz eldönteni... egy ciklusra kb. 6-7 kell. de van aki ügyesen, elkapja a jó időpontot és akkor 3-4 is elég. a várható pé előtt pár nappal érdemes elkezdeni. nekem eddig 16-17 nél korábban sose jelezte a pét. nem is csoda, hisz 33-34 naposak a ciklusok.

de majd a többiek elmondják, ők mit tudnak az lh-ról. :lol:

Kép

Kép
syrynx
 
 


két ciklussal előbb: ez azt jelenti, hogy én utóljára augusztusban csináltam. (elfogyott, de lehet, ha ez a hónap se jön össze, újra veszek.)

Kép

Kép
syrynx
 
 


szilvi:talán ez a spontán hónap nem véletlenül volt :wink:


Agi:drukkolok a teszthez!+++++++++++++

Kinga:megvolt az inszem?


tabati:állítólag amikor tojcsid van akkor elég elkezdeni tesztelni.De egy 28 napos ciklusnál a 11-12.napon már elkezdheted a tesztelést.Én amikor legelőször csináltam 6db kellett mire eltaláltam mikor van ovum,aztán már 4 is elég volt.

KépKép
lyndee
 
 


Na holnap lesz az inszem, úgyhogy tessék nagyon drukkolni nekünk! Kaptam ma szurit, úgyhogy nem is értem, hogy ha vasárnap poz. lett volna az lh akkor mi van? Kicsit fura, de végül is most mindegy, lényeg, hogy egyelőre sínen vagyunk, mint szegény József Attila. :?
Szerintem nem is fogok tudni normálisan aludni, olyan izgatott vagyok.

Az lh tesztelésről én sem nagyon tudok többet, mint amit Syry írt. De amit a dm-ben lehet kapni, azt hiszem corax, abban le van írva elég érthetően minden. Igazából én azt nem tudom soha, hogy mikor kell együtt lenni. Talán az utolsó pozitív napon meg utána a negatívon...

Ja, egyébként ma fél10-kor elindultam itthonról és fél3-kor szálltam le a hévről. Rettenet sokat kellett várni, plusz utána még a patikában is lefagyott a gépük tőlem. :shock:

Na holnap este majd írok mi volt.

Kép
németh
 
 


Kinga: drukk a holnapi inszemhez!!!

Az LH tesztelésről mindent leírtatok, a DM-es Coraxban tényleg minden nagyon jól le van írva. Az utolsó pozitív és az utána következő negatív napon kell együtt lenni. Ami nagyon fontos, h ha pozi a teszt akkor nagyon gyorsan kijön a teszt csík. Ha pár perc alatt nem lesz erős, akkor az negatív és ki kell dobni, mert később erősődik a halvány csík és tévesen pozitívnak lehet hinni. Én egy egész rakással rohangáltam a páromhoz, mert csináltam napi 3-at is, h nehogy lemaradjak a tüszőrepi beadásáról. Szegény már teljesen kivolt tőlem, utána olvastam el, h nem szabad 5 perc után értékelni.
Még 2 nap van a tesztelésemig, már nagyon nehezen bírom!
Vendég
 


Kinga
szorítok holnapra+++++++++++++++ elhiszem hogy izgulsz. :wink: :D az újabb izgalom majd ezután jön, amikor két hét múlva tesztelsz majd! :wink: de úgyis pozitív lesz! :wink: muszáj neki! :wink:

Angi
neked is drukk holnaputánra.++++++++++++++++++++
és igazad lehet az lh-val kapcsolatban. hogy rögtön kell értékelni. én se tudtam. :oops: ha pár nap múlva megnéztem, már sokkal erősebb volt rajta a teszt csík. ezek szerint fontos, hogy pár percen belül értékeljük. (ezt én se tudtam.) ezért jó a fórum, mindig tanul az ember. :wink: :D

Lyndee
tojcsival kapcsolatban igazad van, DE nem mindenkinek van minden hónapban, ha valamiért felborul ott lent az egyensúly (fertőzés stb.) akkor el is maradhat a tojcsi.
amúgy neked lh-val sikerült teherbe esni, illetve annak segítségével?

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Kinga!

Szuper, hogy még nem repedt meg a tüsző, akkor megy a drukk holnapra! :wink:

Angi!

Neked meg szerdára a teszteléshez megy a drukk, aztán rögtön jelentkezni ám az eredménnyel!! :wink:


Köszi az lh tesztes segítségeket. Azért kérdezem, mert innen rendelek a babanetről, sokkal olcsóbb, mint a dm-es, és nem tudom, hogy ehhez van e használati útmutató. (szerintem nincs... :roll: )
Bár még így is kicsit szkeptikus vagyok, hogy honnan fogom tudni, hogy mikor van az uccsó pozitív nap, de majd mindig együtt leszünk ha pozitívat mutat, vagy majd belejövök (bár remélem nem lesz időm belejönni :wink: ) Még egy kérdés: akkor ezek szerint ha este csinálom az is jó? Vagy jobb a délután? Csak mert én estig dolgozom és nincs kedvem a munkahelyemen megcsinálni, de ha az jobb akkor természetesen mindent a baba érdekében! :lol: :wink:

Akkor szerintem első körben úgy 10 db-ot rendelek majd.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: nyugodtan csináld este, amikor hazaérsz a munkából.

Köszönöm mindenkinek a drukokkat.

Jó éjt!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: