Köszi a köszöntést
Kisscica
Nem szoktam bekenni a popsiját semmivel és mi nem adunk az "úszógatyó" alá semmit, mert azt mondták, hogy lehúzza a babát. A múlkor kivételt tettem, mert nem tudtam, hogy jön-e kaki vagy sem (mert aznap nagyon össze-vissza történtek a dolgok a pelusban) és eleve alig bírtam ráadni a dupla bugyit, amikor meg levettem, nagyon össze volt gyűrődve a bőre (nem tudom másképp írni), látszott rajta, hogy megkönnyebbült.
Nóna
Nekünk szerencsénk van, mert Liza 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, így attól nem féltem, hogy majd kelni kell hozzá. Nappal nagyon sokat van a kiságyába és ha elálmosodik, akkor mindig ott alszik. Eddig csak nekünk volt jó vele aludni, annyira jóérzés, mikor reggel felkel az ember és ott mosolyog rá, úgy tud örülni, IMÁDOM. Na épp ezért nem hagyta az apja, hogy kirakjam, pedig én már szívtelenül (szerinte) kiraktam volna 2-3 hónapos korában. De nem bántam meg, szerintem nem rontottuk még el nagyon
Egyébként szerencsére nem ébred most se fel éjjel, amikor meg reggel felkel nem nyűgös, hogy hol van. Lehet, hogy ha éjjel még mindig felkelne, akkor nem tettem volna ki, mert azért úgy sokkal egyszerűbb.
Teszek pár képet, hogy ne felejtsétek el teljesen a kismanómat
Imádja magát puszilgatni a tükörben
Féléves szülinapi csomagbontás
Lili és Liza, a két kis hableány
Nagyon olvas